109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Bala10 #104582 neked akartam írni, de végülis mindegy. :)
sok ember megfordul a munkahelyemen, nem egyről derül ki, aki végighányta az éttermet, hogy H1N1es. így inkább megpróbálom a gyengébb oltást átvészelni, minthogy pofánprüszköljön egy beteg. -
Bala10 #104581 dokinő is így kezdte:
aki úgy érzi, hogy csak lappang benne bármiféle betegség, vagy allergiás a tojásfehérjére, az most forduljon vissza. tudomása szerint 2ember kapta el az oltástól a betegséget(hogy mennyit oltott előtte nem tudom), aztán alá kellett írni, hogy tudomásul veszem, hogy... sok felsorolás. :D aki ezektől nem hátrált meg, az meg is kapta az oltást. eddig még nem történt semmi, remélem nem is fog. :) -
#104580 Eddigi mérleg az ismerettségi/rokoni körben a h1n1 oltás után kevesebb, mint 24 órával kezdődve:
3 tüdőgyulladás, viszonylag komoly, kezelni kellett.
1 Bell's palsy (7. fő arcideg bénulása),
1 mononucleosis szerű, könyebb lefolyású meghűléses betegség.
2 enyhe influenzás tünetekkel 1 hét ágy, kisebb lázzal.
Hangsúlyozom nem bizonyított az összefüggés az oltás és a fenti betegségek között, az is lehet, hogy bujkált a paciensben és az oltás legyengítette az immunrendszert, így a bujkáló kor előretört. Továbbá, nem tudom ez milyen arányt jelent az össz-oltottak között, mert azért orvosok is mondtak ezek közül eseteket, akik maguk is oltanak, bizonyára nem két embert naponta. Szóval biztos elenyésző, de azért van nem kívánt hatás (direkt nem mellékhatásnak hívom, mert az más, az akár 5-10 év múlva is kijöhet, és akkor a gyártó offshore cég már sehol sem lesz, hogy pereljük.) -
Bala10 #104579 csütin kaptam ótást
de nem kaptam matricát, pedig nem sírtam -
#104578 Én most jöttem ki belőle,talán nem h1n1 volt :P -
#104577 UP?
Mivan mindenki influenziásos? :D -
Bala10 #104576 Hajrá!
:) -
#104575 Leibstandarte -
steweee #104574 melyik szerveren nyomjátok ? becsatlakoznék... -
koattila79 #104573 Modositanék mivel én se tudtam átmenni :)
-
#104572 Grat !
Nem semmik ezek a mapok! -
#104571 Nyertünk 4-0 ra !
Kurva jó meccset játszottunk, bemutatkozott nálunk egy új srác is Imperator (a régi lasa szerverről ismerhetitek), elég jol nyomta. De legjobban Kovács Attila klántársunk (leo). Korsunon én és Leo kezdésnél megpróbáltunk átmenni a tiltott zónán, Imp meg nálam ült a tankban, sajnos én nem bírtam átvinni a tankot, de Imp csodával határos modon kikecmergett és átült Leohoz, és igy ketten hátba támadták az ellenséget ami egy időre megzavarta őket. Többet nem írok mert mennem kell dolgozni. -
#104570 Nah, ma lesz 20.15 kor (pontosan) egy elég fontos memo kupa meccsünk. Feltétlenül kellene a 4 pont, ha valaki tud valami okosat mondani az alábbi pályákról akkor most szoljon vagy hallgasson örökre:
- Battle for Korsun
- Ramelle -
Bala10 #104569 azért azt nem. :) -
#104568 Épp hogy a Hudácskó nem francia, és nagyon jó borai vannak. Viszont lehet kapni a tescoban 3 puttonyos aszút na azt már valóban nem a királyok itták valszeg le is fejezték volna a termelőt :D -
#104567 Gere Kopárt is? :)
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz borokat igyunk."
Paul: Jók ezek az újfajta reduktív aszúk, a mának készülnek, mézes-gyümölcsös friss élvezet. Én is szeretem. Csakhogy ősapáink évszázadokon át nem ezt az aszút csinálták, nem ez tette világhírűvé Tokajt... Nem ez volt a cárok és napkirályok itala. Hála a francia borlobbinak ma már azt az aszút törvénytelen csinálni. Én ezért gyűjtöm a régi palackokat, teljesen más ízvilág, amiben nem csak a nemespenész (botritis cinerea) hanem a pincepenész is helyet kap a min. 10 éves hordós érlelés alatt. A mai aszúkat csak 1-2 évig érlelik, azt is nagyrészt sterilen, palackban. :( -
Bala10 #104566 óó, hát nővéremék ott laknak nem messze, szal az ár eléggé baráti. pl 2literes kiszerelésben lehet venni a palackozóban, 600-800huf. -
#104565 Na bakker ez isteni!!! és csak 600ft literje. Wittmann vett többek között egy 2002-es 6 puttonyos aszút. Én is vettem kb 2 évvel ezelőtt ugyan ezt ugyan itt de még nem bontottam fel. -
#104564 sokáig én is villány-párti voltam, mer' hogy magyar ember magyar bort igyon, meg szeretem a nagy testű vörösöket (rossz az aki rosszra gondol), de rá kellett jönnöm, hogy kicsit túlértékelt Villány. Ár/érték arányban Európában szerintem a spanyol vörösborok a legjobbak. A tempranillo az új kedvencem, van olyan, ami 10 évesen mutatja meg igazi nagyságát, és még jobb, ha kis sauvignonnal van fűszerezve. Nyami. -
#104563 LS Jani ma megy Hudácskóékhoz borért, hoz nekem is 2 liter muskotályt meg 1 üveg 3puttonyost :) -
Bala10 #104562 én nem tudnám megállni, hogy csak ott figyeljen a palack bontatlanul... megkóstolnám ám! :D
maradok a jó Villányi vörösbornál. :) -
#104561 :) 45-ös szüret Hegyalján kicsike volt, október-november, a harcok már majd' fél éve szüneteltek arra. Ezért is nagyon ritka az aszúbor ebből az évből. Ez a palack essencia, ami nem bor!!!
Csak annyit tettek, hogy leszüretelték az aszúszemeket, kádba vele, és ami a saját súlya alatt kicsöpögött, azt betették hordóban a pincébe, krétával ráírták, hogy 45, oszt jónapot, mentek romeltakarítani. Ennek 600g/l kb. a cukortartalma, az alkohol meg jó, ha 4-5 %. A 60-as években exportálta a Monimpex, a német importőr pedig a Brüder Buchner volt, ami a Thurn&Taxis fejedelmi család hivatalos udvari beszállítója volt. Hiányzik a gyűjteményemből nagyon ez a palack, de ennyit nem adok érte... Ha mentem volna tovább a licittel, valahol 350euro körül tudtam volna elhozni... A poén az, hogy a mai napig iható a palack tartalma, és túl is él minket!
De ezek is ihatóak, a legrégebbi monimpex palackjaim:
http://tokajiaszu.uw.hu/monimpex.htm
És néhány Brüder Buchner palack a 60-as évekből:
http://tokajiaszu.uw.hu/borkombinat.htm
Onnan tudom, hogy amiből van/volt kettő, azt szoktuk kóstolni. -
#104560 az valami tengeralattjáró, ugye? -
#104559 Megnőtt a netes forgalom.
Inkább az U21 miatt igyál :) -
Bala10 #104558 45? biztos ráértek nyugisan bort készíteni... szerintem abban inkább dízelolaj van. :) -
#104557 :(
Na megyek leiszom magam... 255-ig bírtam a licitet. Na de hol a válság? 2 éve egy ilyen palack megállt 220 eurónál... Akkor csak 200-ig licitáltam, pedig óccsóbb volt az ajró. :((( -
Seat #104556 -
HUmanHunter #104555 lol :DD -
#104554 -
JagFater #104553 csillagflotta. :-DDD -
#104552 a korom már kiment a divatból a csillagflottánál :) -
JagFater #104551 Aki bazinagy villáskulcsal dolgozik és kormos az arca, az jobb, ha nem beszól. :-D
És te így mész a kis oljazóddal és csöpögteted a Botond olajat, meg ilyen kis érckalapácsot szigszalagozol egy botra és csapkodod a kerekeket? :-) -
#104550 mindig ? trágya lehet mindig ugyanakkor dolgozni :D -
JagFater #104549 Jó, akkor helyesbítek, munkahelyen vagyok abban az időben. :-) -
#104548 Ja, meg wave :D! -
JagFater #104547 Ááá sajnos meló van ebben az időben. :-) -
koattila79 #104546 -
KaryKeksz #104545 Call Of Duty 42 :)
-
KaryKeksz #104544 hello mindeki -
#104543 a kimeneteleket jól összefoglaltad. Annyit tennék hozzá, hogy abból én is adaténék be magamnak, ami nem tartalmaz hozzáadott immunválasz-erősítő anyagokat, és nem legyengített/elölt kórokozót tartalmaz, hanem split ,azaz csak egy kiragadott génszekvencia van benne.
Ugyanis vannak ilyen vakcínák is, és ez a mai kornak megfelelő csúcstechnika. Minden más sufnituning a szememben, ne akarják rámsózni/rámerőltetni.