109370
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• JagFater
    Mást se ugatsz itt, te göthös gírnya.
    Mindenki tisztában van a szarsággal. Attól, hogy itt pofázol róla hetek óta mi változik te szerencsétlen selejt...
    Fordulj a fal felé, és motyogjad magadba b+, nem veszed észre, hogy magadba pofázol itt?
    Felnézek ide, erre mit látok? Itt téped a szád arról a szarról, amiben élünk. Menjél a bombagyárra, vagy faszom tudja hová, és szidjad ott az országot egész nap faszom...
  • LSSAHlavina
    "ezt a szart" ?? Te buzi fasz. Nem, nem unom. Mert felháborít ez a népbutítás. Majd akkor gondolkodsz el, ha neked kell ott állni, hogy a családtagodat nem kezelik, hanem elhajtják a francba, mert elfogyott májusban az egész éves pénz arra a kezelésre, majd akkor jössz rá, milyen szánalmasan rosszul van megszervezve az egészségügy, milyen érdekek mentén költik el a pénzünket baromságokra. Szánalmas vak kis birka vagy a nyájban, ész érvek nélkül, röfögsz bele a levegőbe.
  • JagFater
    Én meg azt mondtam, hogy eltöröm kezed-lábad, ha nem beszélsz normálisan és ezt komolyan mondom szarfaszú, kis gnóm b+.
    Nagyon ajánlom, hogy ne kerülj a közelembe. Te kis féreg...
  • LSSAHlavina
    te meg kisköcsög, továbbra is húzzál a KURVA ANYÁDBA, ha nem érted másképp, mondtam már, ne szólj hozzám.
  • LSSAHlavina
    Naja, 1990 körül kiszámolták, hogy a maláriát akkor 7-8 atomtengeralattjáró árából ki lehetett volna irtani a Föld színéről. Malária azóta is van, atomtengeralattjáró meg még több... Ez van, ilyen az emberiség.
  • Bala10
    amúgymeg pl az űrkutatásra is, meg a fegyverfejlesztésre még többet költenek, azzal a pénzel miért nem számol senki? mennyi minden másra lehetne elkölteni.
  • Bala10
    ne civakodjatok mán.
  • JagFater
    Ez az egyik legjobb pálya FH2-ben.
  • JagFater
    Nem unod még ezt a szart?
    Baszott unalmas vagy...
  • LSSAHlavina
    Jah, durva milyen buták tudnak lenni az emberek, főleg falkában. A tömegpszichózis nagy fegyvertény, csak az a baj, hogy ezt ki is használják haszonszerzésre. Amúgy ha a tényadatokat nézzük, elég egyszerű a képlet, a h1n1-be 6-8-szor nehezebb belehalni, mint a szezonális mezei influenzába, a lefolyás általában is sokkal enyébb.

Az eddig a járvány nagy részén átesett országok statjából kiindulva itthon nem fog belehalni 170 ember sem. A másik oldalon vannak a kidobott milliárdok és az ehhez szükséges pánikkeltés, amikor pl. szívbeteg, átültetésre, donorra váró gyerekek műszívre rakását nem finanszírozza az OEP, 100.000 Ft/nap. Vagy kicsengeted, vagy meghal a gyereked. Ez a mai magyar valóság, ez dühít, nem az emberi butaság, mert az adott.
  • Bala10
    :D
  • LSSAHlavina
    Na már nálunk is ingyér adják az oltást. :-/ Múlt hét óta írják össze a titkárnők, utánakérdeztem, eddig a kb. 60 fős folyosón 4-en kérték, idősek. Amúgy egyre durvább összeesküvés elméleteket hallok az oltással kapcsolatban, amiken nagyon jókat kacagok:

1) Mikrohullámú sugárzással fogják aktiválni a beadott oltást műholdról, és majd az valamit csinál velem, ezért nem kérem.

2) Az izraeliták akarják olyan genetikai fegyverként használni oltást, hogy az összes nem-izraelita meghaljon a világon. Ezt TANÁROKTÓL hallottam középsuliból, ezért mondták vissza az oltást!!!!! :DDDD

Viszont egy másik doki ismerősöm épp ma délelőtt mondta, hogy épp a gyerekét vitte oltásra, amikor az oltást végző orvos mondta, hogy várjanak még pár napot, mert egy kisgyerek deréktól lefelé lebénult az oltástól. Szerencsére 4 nap alatt elmúlt. Mondjuk én nem nyugodtam meg.

• Bala10
    soseeeeeeeeeee
  • DarkHorSe
    bf43 mikomááááááááááááááááááá
  • LSSAHlavina
    szabad világban élünk, mindenki azt dug, akit (amit) akar... :)
  • HUmanHunter
    axis 15.
  • HUmanHunter
  • HUmanHunter
    nah wtf
  • HUmanHunter

hogy ennyire reklámozzák magukat... :DD
  • LSSAHlavina
    :-))
  • DarkHorSe
  • HUmanHunter
    ?
  • Tuvok #104603

• LSSAHlavina
  • joebacsi
    Ez még mindig nem elég reprezentatív mintavétel :)
  • LSSAHPAUL
    kicsit fura hogy mikor a youtubon kerestem a linket épp bejött az 55 éves nagynéném, odaadtam a fejhallgatót neki hogy hallgassa ezt meg, erre rávágta hogy kárpátia. Kérdezem: hogy hogy ismered? erre: még szép hogy ismerem az idén 3 koncertjükön is voltam.
  • joebacsi
    szar :)

Nekem szesz kell hozzá, hogy valamennyire élvezni tudjam.
    Egy kormorántól pl sokkal jobban megborzongok és nem azért mert kevésbé radikál.

Bár kicsit érdekes, hogy ahogy leírtam a #104593-at lementem egy olyan kocsmába inni, ahol a kárpátia két gitárosa is fogyasztott (elég rendesen), élőben pedig egy olyan zenekar játszott, akik felváltva nyomtak tankcsapda és kárpátia számokat :)
  • LSSAHlavina
    Paul, ne keress logikát mögötte, nem fogsz találni. Én is meg akartam érteni egy időben ezeket, de már feladtam. Fogadd el, vannak ilyen emberek is. A kedvenc cionista barátom azt írta az őszödi beszéd után a blogjába, hogy mennyire fasza gyerek ez a gyurcsány. Na azóta már nem olvasom, felesleges. :)
  • LSSAHPAUL
    "zeneileg trágya" - ez azért túlzás. Épp hogy zeneileg nagyon jó, az énekes hangja is jó szerintem,de semmiképp se trágya. Pl Ozzynak milyen hangja van mégse mondja senki a Black Sabbathra hogy trágya. Kérdés hogy miért érezted azt hogy így kell fogalmazz.. azaz nem kérdés, politika :) de ha nem akkor cáfold meg hogy mi a trágya pontosan.
  • LSSAHlavina
    Nekem nem a kedvencem a Kárpátia, de jobb, mint a bunyós pityu, a ballib szavazók 72%-ának kedvence. :P
  • Tuvok #104595
  • Bala10
  • joebacsi
    a kárpátia zeneileg egy trágya, a nagy magyar szív nem csinál magától jó énekhangot
  • LSSAHlavina
    Ha neked lenne akkora bizniszben részesedésed, mint most ez az oltás, akkor neked is megérne egy kis plusz kiadást, hogy pár szerkesztő ne tegye adásba a rossz marketinget... Az egyéni tragédiák ilyenkor amúgy sem érik el azt az ingerküszöböt, ami ahhoz kellene, hogy olyan közfigyelmet kapjon, mint a járvány körül kialakult tömeghisztéria.

Nem tudom figyeliket-e a híradót, de pl. egy-egy iskolát bezárnak 3-4 napra, a járvány átmegy a gyerekek 75%-án, majd megint megnyitják a sulit és minden megy tovább. Közben nincsenek tömeges temetések, gyásznap, stb.
    A h1n1 lefolyása mint már korábban mondtam, sokkal enyhébb, mint egy mezei influenza. Ha az 1:5000 halálozási/fertőződési arányt még felturbózzuk azzal, hogy van, aki nem is fordul orvoshoz vele, mert nincs rá szükség a gyenge tünetek miatt, akkor ez inkább valahol 1:10000 körül lehet.
    Na ezért megéri milliárdokat költeni oltásra az országnak, mikor ebből sokkal több rákos gyereket lehetne megmenteni pl. Olyan dolgokra nincs pénz az egészségügyben, hogy nem is hinnétek el. Tudom, mert nemrég dolgoztam eü-menedzsmentben, láttam belülről az omladozó rendszert.
  • LSSAHlavina
    a Kárpátia jó, és népszerű is. Csak épp nem a mainstream popkultúra része, és nem a mai hatalom (pénzügyi, politikai, stb.) szája íze szerint beszél (énekel), így persze soha nem lesz rádióban, tévében. :)
  • LSSAHlavina
    Már megkértelek rá szépen, hogy hagyjál. Csak ahhoz lehet ésszel beszélni, akinek van esze.
    Neked láthatóan nincs, így felesleges minden további szócséplés.
  • JagFater
    Ésszel beszéljél, mert a fogaidat összekócolom...
  • LSSAHlavina
    hagyjál már te kis fasz, fröcsögj anyukádra.
  • JagFater
    Ezt mindjárt gondoltuk.
    Az egész országban történt megbetegedések a rokonaid között voltak.
    Hát persze...
    Biztos a csip volt zárlatos, ami az oltásba volt...
  • BurnBaby
    attól, h neked tetszik, még nem lesz népszerű
    :))