109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Puska tötény
    Helosztok!Melyik patch kell hogy tudjak játszani neten?
  • Bala10
  • Seat
    Szia Miller!

Köszi,az új ip-t már megkaptam,csak nem tudok erre se csatlakozni...nem találja a szervert az xfire :(
    Akkor már nem is játszik rajta senki sem? :(
  • DarkHorSe
    inkabb 43 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bunkolaja
    valami uj patch kéne már.
  • Wreck86
    Szia Seat! Új a server ip,régi már nem megy.
  • Tuvok #104656
    A szovjet nép tulajdona .
  • Seat
    hi all!

Az xfire nem látja a szervert...vagy már nincs is?...

thx
  • Bala10
    kié a battlefiled.hu ?
  • Bala10
    a jövőben nem lezbiznek?
  • joebacsi
    :)
  • Tuvok #104651
    zsámozsá
  • Wreck86
    :D
  • LSSAHPAUL
    HegyeShalom :)
  • Wreck86
    Szeged tábla :D
  • Bala10
    hol van a start new game?
  • DarkHorSe

csak hogy valami ertelmesrol is szo legyen ;DDD

neked nem szol, te bujkalo idegenlelku
  • LSSAHPAUL
    bakker
  • HUmanHunter
    hát a híd még mindig megvan.
  • Wreck86
    Inkább nézzétek ezt.

• Bala10
    nagy megpróbáltatás lesz
  • joebacsi
    punci?
  • Bala10
    lassan szembe kell nézni az elkerülhetetlennel...
  • LSSAHlavina
    Paul, semmi köze ehhez a múlt vasárnapi meccsnek. Valójában az előtt a meccs előtt mikor játszottam az elmúlt fél évben? :) Egyszer-egyszer beesek egy meccsre, már ahhoz sincs kedvem, hogy az új mapokat megnézzem, hogy mi hol van... De ezt már rég mondom. Utolsó mohikánok voltunk egy kihalt játékban, már rég nincs kedvem publicozni minden nap, így meg meccsen semmire sem mentek velem, mert a rutin elmúlik fél év alatt...

Az meg, hogy kiléptem... Mindig bejelentem előre, meddig érek rá, a gyerek abban a szobában alszik, ahol a gép van, ez van.

A többi előrhetőségemen aki ismeri, továbbra is elér. BB lécci töröld az accomat. :)
  • LSSAHPAUL
    Igen :) ,haggyámá,próbálom észheztéríteni. Ha nem sikerül te leszel a hibás és jönnöd kell pótólni.
  • Bala10
    "Gondolkozz el hogy kemény leszel vagy pöcs. " a kettő kizárja egymást?
  • LSSAHPAUL
    "Úgysem nyomom ezt gammát tovább???" Már boccsássa meg a világ de azért mert kikaptunk egy szaros felkészülési meccsen 2 olyan REPCSIS (én voltam az egyik pilota, ha másnem bb tudja ez mit jelent) pályán amit életünkben nem láttunk, 2 klántársunk a meccs kezdésekor töltötte le a pályát..????? tök szerencse hogy az ellenfél ismert téged még amikor "normális" voltál és absoule toleránsak voltak e késés miatt. Megdöbbentő volt hogy kiléptél megint játék közben..(legalábbis nekem) Sajnos lehet hogy igazad van amiket írsz, de mindegy hogy igazad van vagy nincs mert a baj az hogy az idegeiddel nagyon komoly gáz van.. Egy "jóhangulatú" barátságos meccsen tisztességesen kikaptunk, nem volt ebben semmi gáz.. vagy vegyük ezt az influenza virus mizériát.. jó, van aki másképp gondolja (én legalább annyi negativumot tudok mint te, de pont hogy nem akarok pánikot kelteni,szal reménykedem hogy nem úgy van ahogy én "gondolom" és max reménykedem, meg amúgy is annyi gondom van hogy nem fogom 2x elmondani még ha fizetnek se) Ahogy a gyöngyösi cigány is mondta, Donga lába van a gyerekemnek, nekünk meg van egy új klántársunk, aki még nincs olyan nagy név mint te meg tök b.. balga ezért nem játszhatott, majdnemhogy kikellett kickelni mert nem értette hogy nem játszhat :D , utána meg szólhattunk neki hogy gyere légyszi mert egy haver kilépett..
    Persze feladhatod ezt a reménytelen harcot (europa top 10 klánjában repülős nélkül, a magyar geci internet szolgáltatok adta ping hátrány mellett, nem beszélve a budapesti semmittudú informatikusokról akik nem bírják a bp-i klántársak gépét megcsinálni) :) na szal feladhatod és akkor olyan leszel mint Jag,meg Tuvok meg Darkhorse, alias ősbfes :p akiknek akkora a hírük hogy senki nem is meri megcáfolni :D ( megnézném pl az nagy ősbfeseket hogy a mostani "viszonyok" között hány percig bírnák alt f4 megnyomás nélkül. Gondolkozz el hogy kemény leszel vagy pöcs.
  • koattila79
    uram isten át kell nevezni a topikot pl ijen névre LaViNa Jag-et keni vagy forditva
  • LSSAHlavina
    jah nekem is elég volt ebből az ütődöttből, leléptem, úgysem nyomom már ezt a gammát. Bocs mindenkitől akit nem érdekelt, az offolásért.
  • HUmanHunter
    -fav thx elég a veszekedésből
  • LSSAHlavina
    Megint csak eszetlen baromságokkal, sértésekkel tudsz válaszolni. Tényleg ennyi vagy? Mit tudsz felmutatni, hogy ennyire felsőbbrendűség-komplexusod van?? Igen, én annyira szerencsétlen és senki vagyok, hogy évi 10 milliárd HUF van rámbízva, és azért, mert amit csinálok, azt az országban a legjobban csinálom, statisztikák alapján. Persze erre is az lesz a válasz, hogy naja, persze, hazugság, hogy lehetne ez, stb. :) Csak nevetni tudok rajtad, de azért sajnállak, komolyan.

Össze-vissza ferdíted a társalgást autó-égetsére és jehovára, ismét semmi ész-érv, vagy adat, statisztikán alapuló következtetés, csak a gyengeelméjűség szánalmas bizonyítékait nyomod sorban.

Azért írtam üzemorvost, mert végülis az, valójában foglalkozás-egészségügyi vállalkozása van, Pesten és Szolnok környékén dolgozik nagyvállalkozásoknak, és milliomos belőle. Igen, biztosan nagyon béna és nem ért semmihez.

Sajnos minősíteni sem tudom a magadfajtát, belebotlik néha az ember, azt hiszem te vagy a negyedik hasonlóan kvalifikált lúzer, akit ismerek, de ilyen is kell.

"orvos van a családba" Nem családba. CsaládbaN. Az előbb direkt szóltam. Légy szíves, nagyon bántja a szemem, tanuld meg legalább ezt, ne égesd magad tovább.

• JagFater
    :-DDD
    Igen, mindenben igazad van, mert vétettem egy helyesírási hibát.
    Valóban, ezzel mindent megmagyaráztál. :-)

Teee szerencsétlen szardarab. :-)))

Több orvos van a családba, mint amennyiszer te puncit láttál, szóval bekaphatják a jöttment orvos ismerőseid tövig...
    Pláne egy üzemorvos. :-DDD
    Még a retardált szomszéd gyerek is lehetne üzemorvos, ha akarna.
    Pont, hogy te vagy a bira, aki mindent bevesz, csak mert az üzemorvos azt mondta. :-DDD Ez a legjobb... :-) Üzemorvos...Ez kész...
    Meg mert az ideal.hu-n azt írják...
    Felnőtt emberek vannak itt, akik hidd el, el tudják dönteni, hogy mi jó nekik és mi nem az.

Ha mindenképp hitet akarsz téríteni, menjél jehova tanújának, aztán házalhatsz a szarságaiddal...
  • LSSAHlavina
    Te jöttél azzal, hogy az off miatt vagy berágva. Akkor döntsd már el, tulajdonképpen mi is a bajod azon kívül, hogy nincs agyad az élethez?

Ragozni sem tudsz, és még hangsúlyozod is!!! :-))) Érettségid legalább van??

Ki a sunyi? Aki feltárja a problémákat egy igen fontos egészségügyi kérdéssel kapcsolatban, vagy aki 0 tudással és érvvel továbbra is bután néz ki az üres fejéből és fáj neki, ha valaki igazat beszél. Hangsúlyozom IGAZAT, ha gondolod, adok neked 3 orvos nevét telefonszámát, nagyon szívesen elmondják, eddig milyen gondok voltak az oltás körül. Egy szolnoki üzemorvos, egy debreceni balos képviselő, és egy mátészalkai háziorvos. Amikor leírtam a tüneteket, akkor is csak azzal tudtál hadakozni ellene, hogy persze, hazugság. Nos, kedves jag, nem hazugság, igazság. Mint ahogy az is, amit a belinkelt cikkekben írnak. Csak utána kellene nézni a dolgoknak. Én csak arról beszélek másokkal, ami érdekel, és aminek e miatt korábban alaposan utána jártam. javaslom neked is ezt a módszert a jövőben, mert így legalább nem égsz be, nem derül ki mennyire buta vagy az adott témához. További jó egészséget kívánok neked és családodnak, remélem nem lesz semmi bajotok az oltástól.

• JagFater
    Ejjj, ez nagyon gyenge próbálkozás. :-DDD
    Pont olyan vagy, mint ez a hozzászólásod. Kis sunyi, alattomos senki...

Igen, képzeld, röhögni, mosolyogni egy-egy poénon, viccen, képen, vagy csak egy smilet bebökni. Nahááát, mik vannak...

A többi felvetésed nevetséges. Valószínűleg többen is etalonnak tartanak egy ideal.hu oldalon olvasható ezredik agymenést, amitől már a belem fordul ki...
    Hát csak olvasgasd magadba szorgalmasan a szarjaidat. Hangsúlyozom magadba.
  • LSSAHlavina
    Úgysem játszik már senki ezzel a játékkal, community topic lett a fórum, mindenki vicceket és vicces képeket/videókat linkel be... Az mennyivel hasznosabb, mint fontos kérdésben információhoz jutni?

Az, hogy téged nem érdekel, nem jelenti azt, hogy esetleg másnak ne segítene döntéshozatalban, hogy kell-e az oltás vagy nem. Persze neked már mindegy, mert döntöttél és beadattad, de ettől még másnak ez fontos kérdés lehet... Az, ahogyan agyatlanul leugatsz, az csak a magyar "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás, és ez zavar benned a legjobban, mert valójában nem azért teszed, mert ez egy bf42 topic, - amibe te is pl. bf2-ről beszélsz, hiszen bf42t már nem játszol - hanem azért, mert rájöttél, hogy lehet szarul döntöttél.

Zárszó h1n1 oltás témában JAG nagytudású Fater kedvéért.
  • JagFater
    És mi az isten faszát csináljak te buzerátor?
    Menjek verjem szét a várost és gyújtsam fel más autóját? Heee? Te istenbarma...
    Vagy majd itt jól elveregetjük egymás vállát, hogy:
    "Igen, a kurva anyjukat, szemét ország, igen, jól mondod, gecik."
    És? Attól, hogy nem ugatok itt egész nap, még tudom mi a szitu b+.
    Ebben élek én is, bár mennyire hihetetlen számodra. Sőt, egész nap tapaszatlaom és pont nem erre vagyok kíváncsi, mikor ide felnézek "pihenni" De neeem, te itt osztod az észt nekünk, szerencsétlen mit sem tudó birkáknak, akiknél 100x okosabb vagy és te mindent tudsz. Hát a faszomat sem érdekli a hányásod...És te azzal, hogy egy játék topikjába napi 10 hsz-el teleszarod a fórumot megtetted a magadét? Itt szónokolsz naphosszat, ahelyett, hogy valami értelmeset kezdenél magaddal, ha már ekkora a pofád.
  • LSSAHlavina
    van aki szeret csendben, nyakig szarban élni, és még tesz is érte, hogy szarban éljen. Gratulálok, szép életcél. :-/
  • JagFater
    Mást se ugatsz itt, te göthös gírnya.
    Mindenki tisztában van a szarsággal. Attól, hogy itt pofázol róla hetek óta mi változik te szerencsétlen selejt...
    Fordulj a fal felé, és motyogjad magadba b+, nem veszed észre, hogy magadba pofázol itt?
    Felnézek ide, erre mit látok? Itt téped a szád arról a szarról, amiben élünk. Menjél a bombagyárra, vagy faszom tudja hová, és szidjad ott az országot egész nap faszom...
  • LSSAHlavina
    "ezt a szart" ?? Te buzi fasz. Nem, nem unom. Mert felháborít ez a népbutítás. Majd akkor gondolkodsz el, ha neked kell ott állni, hogy a családtagodat nem kezelik, hanem elhajtják a francba, mert elfogyott májusban az egész éves pénz arra a kezelésre, majd akkor jössz rá, milyen szánalmasan rosszul van megszervezve az egészségügy, milyen érdekek mentén költik el a pénzünket baromságokra. Szánalmas vak kis birka vagy a nyájban, ész érvek nélkül, röfögsz bele a levegőbe.
  • JagFater
    Én meg azt mondtam, hogy eltöröm kezed-lábad, ha nem beszélsz normálisan és ezt komolyan mondom szarfaszú, kis gnóm b+.
    Nagyon ajánlom, hogy ne kerülj a közelembe. Te kis féreg...