109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• ZTM
    Tudtok valami modot aminek segítségével több bot varázsolható az SP térképekre?
  • LSSAHPAUL
    hm a Tények :) :
    Az első midwayen ólint mondtunk és nem jött be :) (anyahajó+2 romboló+tengeralatjáró+csatahajóval együtt mozogtunk, a cél az ellenség hajóinak megpocsékolása és a születendő hajók eltiprása volt. Mellesleg az összes hajó egymás mellett már komoly légvédelmet is jelentethetett volna. Ezzel szemben mire elérkeztünk az ellenség hajó spawn pontjára már csak egy súlyosan sérült csatahajonk maradt amit én és lavina a pálya teljes időtartama alatt javítottunk, egyedül az ő tengeralatjárójukat tudtuk kempelni ugyanis az ellenfél hajói meg a mi spawn pontunkra mentek. Mivel a taktikánk mesebeli alapja az volt hogy minden hajót pusztítsunk el és csak utána foglalkozunk a zászlókkal, megkempeljük a szigetet :), súlyos tikett veszteséggel zártuk a kört.
    A másik midway-t úgy játszottuk ahogy ezelőtt mindig, és bizony volt egy pillanat amikor azt hittük megnyerjük a gémet, 3 pont a miénk volt, :) még hallom Witti örömittas felkiáltását hogy gyertek támadjuk meg az utsó pontjukat :D szal minden szárazföldi egységünk megtámadta, de nem sikerült, ellenben mi szigetes pontunk elveszett, az ellenség légifölénye miatt többet soha nem tudtuk kitetenni a lábunkat a szigetre. ( ami nem is lett volna baj ha kicsit jobban megpörgetjük őket, mert a vizet uraltuk )
  • EBoti
    Szerintem Pól nem volt az olyan rossz. Midwayen mind a két oldalon vagy 60 ticketünk maradt, szóval nem pörögtünk le, egy aberdeent meg hoztunk.
    És ha azt vesszük hogy a csoport egyik legjobb csapatával játszottunk aki majdnem egy az egyben a DAC volt, mi meg egy standard tankos játékos nélkül álltunk fel Aberdeenen akkor megvan a magyarázat.
    Megjegyzem kaptunk ki már meccseket jól gyengébb csapattól is.
  • Bala10
    azé szurkolok. :)
  • LSSAHPAUL
    mondok egy tutit: szavazz az LS meccseire hogy veszt, tegnap játszottuk első meccsünket aberdeenen kikaptunk, midwayst a képzeletedre bízom :D , gyakorlatilag a köv meccseink pszihológiai tesztek lesznek :) Nem vicc én tényleg figyelni fogom ki hogy dolgozza majd fel a történéseket :p
  • Bala10
    bammeg... én tuti rájuk szavazok. :D

éjjen az eMDéeF
  • HUmanHunter
    "remélem önök is számíthatnak rám" :DDDDd
  • LSSAHPAUL
    :) :D
  • Mr Manson
    LoL
  • DarkHorSe

2:00nal, engem meggyozott xDDD
  • HUmanHunter
    24 vs 24 et írtak fórumba de még nem bíztos a szám, közvetítés felvétel nem lessz szerintem.
  • LSSAHPAUL
    Hány v hány lesz? Élő közvetítés, vagy csak simán nem veszi fel valaki?
  • Wreck86
    Az igen!
  • HUmanHunter
    Pas42, Illu, Ftn~ VS ~TnS, BmC, Alliance~ <7th Mar 20:30> lol omg ez érdekes lessz :D
  • LSSAHPAUL
    hát sajnos a fele tapasztalat, magyarországon 2006 óta csak romlik az internet minősége (anno az 1megás jobb volt) és így elég nagy hátrányban kell játszanunk.. Persze a tankozásnál nem látszik annyira mert a lag nagysága attól függ hogy egy "objektum" milyen gyorsan változtat helyet :) de hogy ne legyek pejoratív:
    Minden internetes fps játékosra lag 6, melynek nagysága = a játékos és a körülötte lévő objektumok sebesség különbségével.

• Seat

de ráérsz :)
  • errrtu
  • Running
    Megrendezzük a 11. Battlefield Közösségi bulit áprilisban, gyertek minél többen....
  • LSSAHPAUL
    Összeírtam a kifejezéseket lagos szerverre, ugye milyen kurvára vicces vagyok? :D
    A szar szerverek atyja, a legtöbb szar szerver visszavezethető ide: valag
    Nem kiugróan nagyon vagy kicsit lagos szerver: átlagos
    Paketlosszos szerver, de annyira hogy észrevehetően lassabban mész mint más: ballag
    Olyan szerver ahol meccs kezdetekor minden oké, de a vereséget majd a szerverre fogod: utólagos
    Az a szerver amin még nem voltál de sokan mondják hogy szar: állítólag
    Olyan szerver ahol 100 fölötti pinged van mégis játszható: látszólagos
    Lagos szerver, ahol csak pár percet játszottál: futólag
    Olyan szerver ahol csak bizosnyos nemzetiségüeknek van paketlossza: fajilag
    Olyan szerver ahol csak törpök játszanak, de sajnos lagos: galagonya
    És végül az utolsó: bezárólag :)
  • HUmanHunter
    tényleg bakker vasárnap. :o
  • LSSAHPAUL
    A bf1942 élet már nem itt zajlik hanem a ddw-ls teamspeak-en, ezért nem is irunk ide mert aki számít az úgyis tud mindent ;) Néha betéved ide egy két új játékos kérdez valamit oszt csá. Persze a komolyabb híreket beírjuk, igaz hogy a kutyát nem érdekli de csak egy hivatalos sg topik ez is. Le is tudom gyorsan egy időre:
    2010-es szezon most vasárnap kezdődik, http://bf42-liga.de/
    Lesz valami hülyeség 3clan vs 3clan meccsek lehet 24v24 vagy 32v32, kihagyjuk :)
    A tankladderen egy lengyel klán utólérte a Magyar Gárdát.
  • JagFater
    Élet? Már csak ez a pár zombi dülöngél itt. :-D
  • Mr Manson
    Régebbi bf találkozók képeit meglehet találni valahol a neten? (2005-ig)
  • Mr Manson
    De jó látni hogy itt még mindig van élet ...
  • Mr Manson
    re
  • Seat
    ha minden igaz volt a főnököm volt a mercibe - (ha IOIOI vmi a rendszáma,nem látom) -de úgy rémlik nagyon kivolt ettől a vereségtől :DDDD

Volt még egy audi is amelyik csúnyán rávert :)
  • Bencsi
    csít!
  • Tuvok #105035
    :DDDDDDDDDDD!!!
  • Seat
    én is csak lestem...8 év :)
  • Bencsi
    ó jajj
  • Bencsi
    Köszi Skorp!
  • HUmanHunter
  • skorpio7
    Ment a cím Bencsi privátban. Ha elfelejtetted a pass-t regisztrálj újra és én vagy Frankie majd beállítja hogy lásd a belső fórumokat is.
  • Bencsi
    melyik is az?
  • HUmanHunter
    szerintem több az mint 20 :)
  • Frankie
    Inkább toljátok fel az arcotokat a régi fórumra is- kéne népszámlálni, hányan jönnénk BC2-re, így vagy úgy. (fun vagy több)
  • Seat
    szeva Zacsi :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgy látom készülödik itt valami...:)
  • SZEG007
    BC2 topicba megvan minden info:)
  • Iceman
    Nekem meg az van meg, amikor Foxy meginterjúvolja Skorpit :)
  • Frankie
    Tiszta nyugdíjas gyűlés :D

Amúgy jah, gyertek BC2 :)