Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nem vicc az enyém is köztük van😞
www.czekoart.hu

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Swedish people are albino monkeys
de örökké ..
amúgy tényleg fun, csak idõnként 3-4-en vagyunk 10 ellen
vagy én vagyok a hülye, hogy szövi karaktert csináltam ? 😄
amúgy nemtom honnan ismerjem meg a barátot, mert a karakternek adott név látszik játéban, nem a profil neve
ezt úgy érdemes, hogy csinál az ember 1 darab karit az ismert nevével, és azt fejleszti ? nem igazán értem a logikáját még
Eleg sok az ilyen hiba, meg a 4 palya is edeskeves. <#wow3>#wow3>
Teljesen random tesz be valahová ? nem lehet ismerõsökkel játszani ?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
végigjátszottam a játékot axis és allies oldalról is, msot modolni bróbálom, a Desert Strom, Eve of Destruction és Battlefield 1918 modokkal. Mindegyiket felraktam a játékra, íg van egy-egy parancsikonom hozzájuk. De hiába indítom parancsikonról, ugyanaz a játék a Battlefield 1942 indul el. Mi lehet az oka ?
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.