109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#105022 Mekkora élet van itt :) Sziasztok! -
#105021 1 tétmeccsen se játszott még az idén :p
Szal ne vedd a szádra hogy igazi megszállott játékos annak tükrében hogy szart se játszik, ellenben van 2 magyar klán kb 20 játékos akik meg igen.
A többi nagy harcosnak meg kívánom hogy legyen sikeres a 2 évetek az új bfben is és akkor abba a forumba is irogathattok az idők végezetéig, mint a nagy öregek kik a legjobbak voltak :D -
#105020 honnan lehet leszedni, valami infot rola -
#105019 gyertek Bad Company 2-t tolni skacok:) -
fakanal #105018 szeva Zacsi:D
Skopi egyebkent voltak jofajta vasalasok jeepel:D En szerettem az ellenfel bazisahoz menni aztan ott Csomo emberke elment Afkolni mig a tankra vart:D Akkor lehetett am aratni:) -
#105017 Mi ez a hupakolas itten kerem?:D -
#105016 Na Bencsi az igazi megszállott játkos.
2009 dec. 31-én éjfélkor tolta nagyba allied-ként market gardenen a Punch&Pie szerveren. :)
Remélem azért éjfél előtt te is elléptél egy pezsgő erejéig ahogy írtam neked. :) -
#105015 Ó hogy is lehetne azt elfelejteni. :)
Mai napig utálom a repülő alkalmatosságokat és mindent megtesz az ember, hogy a földön tartsa őket. Manapság is azon a pár szerveren ahol feltünök, ha lát az néhány "ismerős" játékos, tudják hogy az AA-t jobb előbb kiiktatni, mert kényszeresen használni fogom ellenük (lásd annó publicon Zajcev egyből tudta ki is az, még bele mert ülni).
Faki!
Ugyan hogy is lehetne elfelejtni az Ivanhoe-val közös késő éjszakai publicolásainkat (a'la szerverürítés)...
Mint az a battleaxe, ahol angol oldalra betévedve már fent kempeltek a PIV-ek a reptéren és aki tehette átállt, nosza ilyen kihívásnak nem lehetett ellenállni. Ivanhoe repülőbe, a sherman spawn-ok után én baloldt te jobboldalt és 7-8 perc múlva már a német reptéren is voltunk... és persze ment a szitkozódás, de milyen érdekes addig nem volt probléma a kemp amíg ők csinálták.
Na meg Kurszk... amit Ivanhoe leművelt engineer-ként a német kezdőn(házba expack), szinte már sajnáltam őket hogy nem tudnak vele mit kezdeni. :)
De emlékszem arra is, amikor Echo-t bannolták hivatalos EA szerverről, mert túl jól kezelte a romboló lövegeit iwo jima-n (hegyet belőtte)
és a végén az arany melletti 0 halál-t cheatnek tartották. -
Seat #105014 -
#105013 omaha skyjump:)
vagy mi -
#105012 tik meg kik vagytok? -
#105011 még szép, ha hajlandó lenne megjelenni -
#105010 Remelem bf43ra minden regi neger visszajon -
#105009 Csomó régi cucc ami fenn volt a szerveren, nálam le van mentve ha nosztalgizáni akartok :) -
Lemming #105008 Nem a no FF szerverek meg a bomba szórása... a sok emberke meg mérgelődött. :(
Szegények. -
fakanal #105007 Skorpi. egyebkent kihagytuk a sorbol Ivant:D Asszem meg megvan tole a ts felvetel:D Az a valtozatossag ahogy jellemezte azokat az ellenfeleket akik megszivattak:D -
fakanal #105006 Hoho mar csak te hianyoztal szeg:D -
#105005 Battle of Britaine, német hangár, junkers orrgépágyu
Na mi ugrik be rola Skorpi?:) -
HUmanHunter #105004 BSZN Limbi! -
#105003 Kezdődik a 2010-es liga, megvan a divizió besorolás, az LS 2, a DDW 4 ben van. (mi tavaly feljutottunk, csak nemvállaltuk a "szereplést" az 1-ben) -
Seat #105002 vén trottyok... :D -
#105001 Na igen a hangáros story. :)
Látod arról még kép is készült, az örök emlék marad tuti. -
fakanal #105000 Johat a hangaros eset ha jol emlexem par tankal tortent:D Azt nem konnyu onnnan kiszedni:D -
Lemming #104999 Megint üljünk rá a déli dombra és szedjük az angolokat felfelé jövet?
Esetleg álnéven bújjunk hangárba? -
fakanal #104998 helloooo Skorpi:D igazabol ugy hianyoznak a profi szakkommentarjaid bizonyos harcokban:D De nem a versenyzes resze hianyzik hanem a testuletileg torteno hulyeskedes:D Valami jo lenne:D
-
#104997 Jesszus... Szia Faki! :D
Épp a minap gondoltam rá a régi fórumot olvasva, ahol jópár régi arc újra feltűnt, hogy vajon veled is mi lehet. :)
A BC2 bétával meg óvatosan, mert egy kicsit optimalizálatlan. Én inkább megvárom a teljest és a véleményeket vele. -
Lemming #104996 Jut eszembe. NEked megvan még a réééégi SiX-es fórum elérhetősége? Úgy tűnik remek lapunk megszűnt alóla... pedig pár havonta nézegettem is nosztalgia céljábul. -
Bala10 #104995 -
Lemming #104994 @Seat, Fakanal: Mi most (elég sokan) BC2 Betat nézegetjük, a régi fórumunk még megy. Ha nem rémlik a címe írjatok rám itt pm-et és megírom. (Aztán legrosszabb esetben csináltok új reget...) -
fakanal #104993 Hehe sajna nalam az a hdd amin volt a cucc elverzett:D utana mar nem raktam fel:D Meg ugye jottek uj jatekok,.,,:D -
JagFater #104992 BC2 topikból. -
HUmanHunter #104991 véget ért a Forgotten Honor bajnokság 5. "fordulója".
Ha lesz elég magyar[még kb 4-5 ember szükséges] akkor full magyar squad indulhat a következőben![magyar fórum, ts] akit érdekel az írjon! -
Seat #104990 aztaqrwa!
ennyi ősbf-es kecseget! :)
nekem még fent van a bf... -
Lemming #104989 Látom ez a topic se halt még meg :) -
Seat #104988 csááááááááááá!!!! :D -
fakanal #104987 Latom itt nem valtozott semmit:D SEat , Skorpii:DD -
Seat #104986 jaja HBD nekije! :)
M@jk merre vagy? :) -
JagFater #104985 Nem. :-) -
Bala10 #104984 nem szeretjük? -
Bala10 #104983 hbd csíterM@jk