109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Iceman
    Mekkora élet van itt :) Sziasztok!
  • LSSAHPAUL
    1 tétmeccsen se játszott még az idén :p
    Szal ne vedd a szádra hogy igazi megszállott játékos annak tükrében hogy szart se játszik, ellenben van 2 magyar klán kb 20 játékos akik meg igen.
    A többi nagy harcosnak meg kívánom hogy legyen sikeres a 2 évetek az új bfben is és akkor abba a forumba is irogathattok az idők végezetéig, mint a nagy öregek kik a legjobbak voltak :D
  • DarkHorSe
    honnan lehet leszedni, valami infot rola
  • SZEG007
    gyertek Bad Company 2-t tolni skacok:)
  • fakanal
    szeva Zacsi:D

Skopi egyebkent voltak jofajta vasalasok jeepel:D En szerettem az ellenfel bazisahoz menni aztan ott Csomo emberke elment Afkolni mig a tankra vart:D Akkor lehetett am aratni:)
  • 505thZajcev[PT]
    Mi ez a hupakolas itten kerem?:D
  • skorpio7
    Na Bencsi az igazi megszállott játkos.
    2009 dec. 31-én éjfélkor tolta nagyba allied-ként market gardenen a Punch&Pie szerveren. :)
    Remélem azért éjfél előtt te is elléptél egy pezsgő erejéig ahogy írtam neked. :)
  • skorpio7
    Ó hogy is lehetne azt elfelejteni. :)
    Mai napig utálom a repülő alkalmatosságokat és mindent megtesz az ember, hogy a földön tartsa őket. Manapság is azon a pár szerveren ahol feltünök, ha lát az néhány "ismerős" játékos, tudják hogy az AA-t jobb előbb kiiktatni, mert kényszeresen használni fogom ellenük (lásd annó publicon Zajcev egyből tudta ki is az, még bele mert ülni).

Faki!
    Ugyan hogy is lehetne elfelejtni az Ivanhoe-val közös késő éjszakai publicolásainkat (a'la szerverürítés)...
    Mint az a battleaxe, ahol angol oldalra betévedve már fent kempeltek a PIV-ek a reptéren és aki tehette átállt, nosza ilyen kihívásnak nem lehetett ellenállni. Ivanhoe repülőbe, a sherman spawn-ok után én baloldt te jobboldalt és 7-8 perc múlva már a német reptéren is voltunk... és persze ment a szitkozódás, de milyen érdekes addig nem volt probléma a kemp amíg ők csinálták.
    Na meg Kurszk... amit Ivanhoe leművelt engineer-ként a német kezdőn(házba expack), szinte már sajnáltam őket hogy nem tudnak vele mit kezdeni. :)

De emlékszem arra is, amikor Echo-t bannolták hivatalos EA szerverről, mert túl jól kezelte a romboló lövegeit iwo jima-n (hegyet belőtte)
    és a végén az arany melletti 0 halál-t cheatnek tartották.
  • Seat
  • Bencsi
    omaha skyjump:)
    vagy mi
  • Bencsi
    tik meg kik vagytok?
  • Tuvok #105011
    még szép, ha hajlandó lenne megjelenni
  • DarkHorSe
    Remelem bf43ra minden regi neger visszajon
  • Frankie
    Csomó régi cucc ami fenn volt a szerveren, nálam le van mentve ha nosztalgizáni akartok :)
  • Lemming
    Nem a no FF szerverek meg a bomba szórása... a sok emberke meg mérgelődött. :(
    Szegények.
  • fakanal
    Skorpi. egyebkent kihagytuk a sorbol Ivant:D Asszem meg megvan tole a ts felvetel:D Az a valtozatossag ahogy jellemezte azokat az ellenfeleket akik megszivattak:D
  • fakanal
    Hoho mar csak te hianyoztal szeg:D
  • SZEG007
    Battle of Britaine, német hangár, junkers orrgépágyu
    Na mi ugrik be rola Skorpi?:)
  • HUmanHunter
    BSZN Limbi!
  • LSSAHPAUL
    Kezdődik a 2010-es liga, megvan a divizió besorolás, az LS 2, a DDW 4 ben van. (mi tavaly feljutottunk, csak nemvállaltuk a "szereplést" az 1-ben)
  • Seat
    vén trottyok... :D
  • skorpio7
    Na igen a hangáros story. :)
    Látod arról még kép is készült, az örök emlék marad tuti.
  • fakanal
    Johat a hangaros eset ha jol emlexem par tankal tortent:D Azt nem konnyu onnnan kiszedni:D
  • Lemming
    Megint üljünk rá a déli dombra és szedjük az angolokat felfelé jövet?

Esetleg álnéven bújjunk hangárba?
  • fakanal
    helloooo Skorpi:D igazabol ugy hianyoznak a profi szakkommentarjaid bizonyos harcokban:D De nem a versenyzes resze hianyzik hanem a testuletileg torteno hulyeskedes:D Valami jo lenne:D
  • skorpio7
    Jesszus... Szia Faki! :D
    Épp a minap gondoltam rá a régi fórumot olvasva, ahol jópár régi arc újra feltűnt, hogy vajon veled is mi lehet. :)
    A BC2 bétával meg óvatosan, mert egy kicsit optimalizálatlan. Én inkább megvárom a teljest és a véleményeket vele.
  • Lemming
    Jut eszembe. NEked megvan még a réééégi SiX-es fórum elérhetősége? Úgy tűnik remek lapunk megszűnt alóla... pedig pár havonta nézegettem is nosztalgia céljábul.
  • Bala10
  • Lemming
    @Seat, Fakanal: Mi most (elég sokan) BC2 Betat nézegetjük, a régi fórumunk még megy. Ha nem rémlik a címe írjatok rám itt pm-et és megírom. (Aztán legrosszabb esetben csináltok új reget...)
  • fakanal
    Hehe sajna nalam az a hdd amin volt a cucc elverzett:D utana mar nem raktam fel:D Meg ugye jottek uj jatekok,.,,:D
  • JagFater
    BC2 topikból.
  • HUmanHunter
    véget ért a Forgotten Honor bajnokság 5. "fordulója".

Ha lesz elég magyar[még kb 4-5 ember szükséges] akkor full magyar squad indulhat a következőben![magyar fórum, ts] akit érdekel az írjon!
  • Seat
    aztaqrwa!
    ennyi ősbf-es kecseget! :)
    nekem még fent van a bf...
  • Lemming
    Látom ez a topic se halt még meg :)
  • Seat
    csááááááááááá!!!! :D
  • fakanal
    Latom itt nem valtozott semmit:D SEat , Skorpii:DD
  • Seat
    jaja HBD nekije! :)