27013
-
A thief, a fighter nekem is megvan, ehhez jön még a mage és a Morag és a hlaalu között vaciláltam. Ezek szerint akkor OK mind a kettő. -
Mármint dunmer házhoz? Szerintem bármelyik jó, a Redorantól áll talán a legtávolabb, a Hlaaluhoz simán illik, de akár a Telvannihoz is, csak ott inkább mágia-orientált lehet egy tipikus bérgyilok.
Én Hlaalu-Thief-Fighter-Morag Tong ügynök vagyok, de még vicbből gondolkodom a Temple-hez szegődésen is, azok is elég nagy zsiványok. Csak nem értek a mágiához sajna :)
DB -
Köszi. Ha assasinnal játszol milyen házhoz kell(ajánlott)csatlakozni?
-
Arena alatt találod.
B-Bird, világító varázslatot lehet venni, csinálni stb, vagy enchantoltatni bármilyen tárgyba!
DB -
HellÓ Evribári!
2 kérdés
1.: A Morag Tong Vivec melyik részén található, mert már vagy 4 küldetést megcsináltam(útbaestek)és még mindíg nincs meg!
2.: Amilyen házhoz csatlakozom úgy adja az építhető dolgokat (ez félig kérdés) + mik ezek, melyik ház mit ad? -
Nem volt valami más névvel fémjelzett cucc? Ezzel úgy kb. 30sec-ig láttam baromi tisztán (talán kicsit zöldesen?) a vaksötét barlangokban, hasonlóan sötét helyeken. Azért gyanakodom, hogy nem erről van szó, mert túl egyértelmű neve van ennek a Night Eye-nak.
Felraktam CS@ házikóját, a rezidenciát, s nem értem, hogy mi értelme a csónaknak, mert az csak a pár méterre levő faluba visz, vagy én nem vettem észre valamit? :-) -
HellWolf #23052 A neve Night Eye, ilyen varázslattal felvértezett tárgyat keress, vagy ilyen spell-t vegyél valakitől. Ha jól emlékszem, a fősztori befejeztével kapsz egy tárgyat, ami ad belőle konstans módon. -
Nem volt ilyen egyértelmű neve... :-) -
haxoror #23050 light effektest? -
Akadt más kérdésem is... :-) Régen volt egy varázslatom, amivel barlangokban rövid időre nagy fényt tudtam varázsolni. Talán egy tekercs volt, vagy gyűrű, nem tudom. Ha régen megvolt, most is meg lesz, csak nem találom a több tekercs között. Milyen varázslatok lehetnek? Melyiket keressem? :-) -
De nekem nem Drennel van bajk hanem Dondossal! Nem akarja elvenni a land deedet! -
Hi!
Egy magam fajta "hobbimorrowind" játékosnak lehet tudni valamit az ini-ről? Újra feltettem, save a helyén, de már nem emlékszem, hogy miket érdemes beállítani az iniben, FPS, ilyesmi. Erről gondolom nem lehet olvasni a hq-n, nem szeretne valaki rövid cikket összedobni hozzá? :-)
Köszi! -
Jimmyke #23046 Nekem Dren odaadta hálából, mivel megvédtem a népét (Végigvittem előtte a főszálat). -
------------!!!!!!!!!!!!!!-------Hlormaren, propilon chamber:-------!!!!!!!!!!!-------------
Mit kell a propilonokkal csinálni, mi kell hozza? HLP PLZ!!! -
Visszatérve a STRONGHOLD építésre:
Mikor beszélek Balmorában Dondossal akkor én alapból ben tudtam vele strongholdról beszélni csak három fogalom volt: land deed, meg rules, Hlaalu.
No én nyomoma land deedet elküld vivecbe a Hlaalu Treasury-ba venni a land deedet Baren Alentől. Beszélek vele a land deedről és azt mondja:
-Igen nálam van csak válasszam ki és állapodjunk meg az árában (5000 helyett valami 3340)
Megveszem és beszélek mégegyszer vele a land deedről de még mindig azt mondja hogy nála van csak állapodjunk meg az árában. pedig megvettem.
Duke Vedam Drennel meg nem lehet beszélni a Construction Contactról... Pórbáltam hogy ellopom tőle és ugy adom oda Dondosnak de úgy sem jó.
Na most mitcsináljak már néztem a morrowindhqt is ottt sincs semmi erről! Segítsen már valaki mert nem akarok Vár nélkül maradni ebben a naccerű gémben!
(míg válaszoltok addig csinálom a thief's guildet.) -
haxoror #23043 Hát ja, nekem is annyi plugin van már fönt hogy nem is tudom hogy mi van az eredeti gameból és mi az extra :D
Assassins armoryban vannak azok a nyílvesszők amik világítanak repülés közben? -
Hát, az assa megvan csak a plug in kell hozzá, ha nincs ott amúgy meg enchantolok majd vmit, ha nem jön össze.
-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ott is lehet jelentkezni! -
Persze nem biztos, hogy ez a bow létezik az alapjátékban: sőt, nekem nagyon gyanús, hogy egy plugin tette be, szóval nem kell elkenődni, ha nincs meg :)
Assassin's armory plugin is játszik nálam, szóval... gyanús!
DB -
haxoror #23039 A Morag Tong HQ Vivec-ben van -
„#22952
Kevertem egy kicsit a pluginokkal, mert találtam párat ami egymást ütötte... eredmény: újrakezdés :))
De sebaj, csak már kicsit unom a Balmora-Vivec-Ald'ruhni küldiket, fejből nyomom az egészet.
De semmi baj, a "Morrowind Crafting" plugin miatt megérte... zseniális :)
Ja és a pofátlanság csúcsa amit csináltam, ezt mindenképpen le akartam írni: beléptem a Morag Tongba, és azon melegében lenyúltam a MT nagyfőnök ládikájából az Assassins Longbow-t :))) gyakorlatilag az orra elöl :)) gyeee háá öcsém nem sámli cucc, konstans +5 Marskman, +20 Night Eye, és 5-40 sebzés :)))) nekem semmi se szent. Ez egy vérg*** karakter, akit most alakítok... ”
AMIKOR EZT írtad, melyik városban voltál? -
Végülis mindegy, abbahagyom a sírást, van 5. most megyek a morag Tongba a nyilamért!
-
Passz.. nem jegyzem meg a neveket!
DB -
Véletlenül nem Mannammu volt a neve? -
A tekercs neve részletkérdés a lock splitter nekem is meg volt. :)
Most megyek és megnézem a barlangban. THX! -
Hülyeséget írtam: nem kunyhókban (ofkorsz), hanem csempészBARLANG-okban lehet találni 100-as open scrollokat, és a nevük pedig nem Ebasha's, hanem Ekash's Lock Splitter :)
Pl. Pelagiadból ha dél felé indulsz el, ott van egy tó, aminek a partján látsz egy csónak. A csónak mellett pedig van egy barlang... no ott találtam 3 ilyen scrollt is, épp tegnap este :)
DB -
Zsír! Hanyadik szintű és mióta játszol vele? -
Köszke! Melyik részén a tengernek, mert eddig csak csóró szakadt huligánokat találtam, kevés lóvéval
A Commona Tong-os küldihez muszáj imperial-istának lenni? -
1. OK. Köszi a segítséget!:)
2. A print screen nem működött, de már megoldottam. Engedélyezni kellett a Morrowind.ini-ben. Így már jó.:)) -
1. Varázslatot bárkitől tanulhatsz, aki árul: Spells opció párbeszédnél.
2. Print Screen gomb :)
DB -
Még egy apróság: Hogyan tudok screenshotot csinálni?? -
Üdv! Lenne egy kérdésem: Mi kell ahhoz, hogy új varázslatot tanuljak meg, hogy enchantolni tudjam valamelyik tárgyamba? Most csak egy varázslatot ismer a karakterem, enchantnál csak az az egy jelenik meg. Egyszerűen csak használni kell az adott varázslatot és a karakter megtanulja? Gondolom, valamelyik skill is kell ehhez. Segítsetek PLS! -
Reelex #23026 hellosztok!
azt kérdeném hogy ki vitte végig a daedric shireös küldiket mer én ott jarok hogy Bolenthia-t kell ujraépíteni és calderaban van az ork aki megcsinalja,a Ghorak manorban. de nem tom melyik az,és mar mindegyiket lefizettem de ha rákérdezek arra hogy Sculptur csak azt hajtogatják hogy beszéljek a traderrel mer ő bizti tudja de ő meg azt mondja hogy menjek abba a manorba.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nem tud vki segíteni????köszke -
HellWolf #23025 A Duke-tól egy construction contract kell, nem land deed. Ez a két papír kell. Így látatlanban nehéz megmondani, mi a baj. Szerintem nézd meg a Morrowinghq-t, ott van leírás a Strongholdról. -
nála is voltam de nem lehet vele bezélni az építésről -
HellWolf #23023 Ha jól emlékszem egy építési engedélyre is szükséged lesz, amit a Herceg ad ki Ebonheart-ban. -
Hello!
Lenne még egy kérdésem:
A Hlaalu nagyháznál vagyok, és elértem a 4. rangot (a lawmant).
Mondom hú de fasza kezdhetem építeni a strongholdomat. Hát beszélek is
Dondossal Balmorában, akivel 3fajta beszédlehetőség van. Nyomom a land deedet és azt mondja Vivecben árulnak ilyet.
Elmegyek megveszem, visszajövök. Nyomom a land deedet megint erre azt mondja Vivecben tudnak olyat adni. Pedig megvettem.
Most akkor mit kéne csináljak?? Hogy tudom odaadni a papírt? PLZ HELP!! -
Először megszívtam én is vele,mert csak kolbászoltam kitisztitottam a barlangrendszert aztán mentem tovább,na persze még seholsem jártam a főküldiben,és mikor eljutottam odáig,,szóval nemvolt meg az íj,így kezdhettem elölről. -
Van pár ilyen jó hely,pl ahol az Eleidon Ward pajzs van,a legjobb pajzsok egyike)Én is azt használtam,életerőfeltöltés van benne,használatnál,(50-100pts.)333-as avédelmi szintje.(de csináltam egy Daedra towershieldet,amiben constant effectes életerő helyreállítás van.)Ibar-dad a neve, az is ottvana környéken egy eldugott kis barlang a sziklák kozött,ott van pár daedra cucc is.Igaz ilyen szinten még nemajánlom,hogy bemenj,mert Golden Saint,meg azthiszem 2 dremora őrzi.
Most én is kicsit játszom vele,az én páncélom 266-os.
Beraktam a Hla quad- i plugint,lehet csak rendezkedem egy kicsit. -
Na megleltem.:)