The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre találkoztam Viveccel! Ilyen fejjel én nem lennék fõisten...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

_Atti_
nem változtatgatunk neveket..a térképet meg fõleg nem változtatjuk meg(mert azt is meg kellene) ennek a modnak ez a fõ pontja!
a másik..warez..mehetnénk tovább underground..
ez egy lehetõség..lehet..
az is meglehet hogy csak blöffölnek..szólnak hogy baj lenne ha kiadnánk de ha mégis kiadnánk akkor szarnának rá...de azért szoltak meg mert igy is nagy eséllyel abbahagyjuk..

Suz viselkedése arra utal hogy nem nagyon akarja hogy usszon a dolog..sztem vár vmire..
majd lesz vmi..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Azert kell feldarabolni 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Annakidejen ezert allt le a Bid for power (q3 dbz-s mod) fejlesztese is. Sajnos errol szol a vilag. A rohadt ......!

En azt kerdeznem h nem rakjatok ki vhova ami eddig kesz ?
Akkor azt ugy lehetne tovabbfejleszteni h nem szolhatnanak bele.
A bfpnel is azvolt h csinaltak mas karaktereket a jatekhoz (igy folytathattak a fejlesztest), de kulon vki mas a bidforpowerhez csinalt modot, amibe a dbz-s karakterek voltak. Ilyesmire gondolnek..

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

PiszkosFred
Ez azert nem plugin volt, hanem egy total-konverzio, majdhogynem egy uj kiegeszito.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

készülnek kisebb-nagyobb pluginok, amelyek jogsértõek lehetnek, de bizonyára nem foglalkozott ezzel senki:
pl. Helm's Deep, jedi-s pluginok, Blade-es ésatöbbi

vagy simán befejezhetnétek természetesen saját használatra és akkor jöhetne valami "gonosz" emberke aki ellopja tõletek és pofátlanul hozzáférhetõvé teszi persze a ti akaratotok ellenére

Én nemtom mennyi munka van benne, mennyi a veszetség, de

nem lehetne más néven tovább folytatni?...
kisedni a nagyon jellegzetes elemeket, vagy inkább megváltoztatni átrajzolni.....

talán a nagy része menthetõ lenne...

esetleg szétszedni kisebb részekre és nem azonosítgató nicknevekkel felrakni különbözõ oldalakra....

PiszkosFred
Igen olvastam, de ezek szerint megsem volt irasos nyilatkozat amire most hivatkozhatnatok vedekezes kepen, vagy pedig olyan fellel lett letisztazva a dolog, aki nem a legilletekesebb volt.

Ne ertsd felre, en csak talalgatok, mert volt hasonlo tapasztalatom a privat eletben munka kapcsan. De erted, eppen jott volna egy letoltheto demo/beta, erre kiderul hogy hopp, tobb eves munkanak annyi jelen allas szerint. Nekem ez furcsa es sajnalatos. Nem is az hogy a memod esetleg nem jelenik meg, hanem az a szar, hogy soksok ember potyara dolgozott a sajat szabadidejet felaldozva valamiert, ami jo lett volna a nepnek, de egy gazdasagi csoport beleszolt, mert megteheti.

Gondolom te sem 2 percet oltel bele, es latva a listat az oldalatokon, voltatok egy joparan a teamben.

_Atti_
Az oldaladon a forumon leirtam hogy a vezetõ(k) gondoskodtak a jogi dolgokrol és nem volt semmi baj!!

PiszkosFred
Akkor sem ertem, hogy egy ekkora, tobb eve tarto, soksok embernek munkat ado (meg ha hobbi is, de sok ido rament arra, hogy tervezzetek, rajzoljatok, "moddoljatok", stb.) projekt eseteben hogy lehet az, hogy a vege fele kiderul, a jogi oldala nincs teljesen lerendezve. Nem ismerem a csapatot, egyedul Atti informaciot kovettem mindig, igy nem akarok senkit sem megbantani, de szerintem ez a helyzet a modot vezeto ember(ek)nek koszonheto. Akarmi is van, a legelso dolog az, hogy a jogtulajdonossal lerendezni mindent, irasos szerzodest, megallapodast kotni, mely hiteles es mely kotelezo ervenyu mindket fel reszerol. Namost ez a Tolkien, StarWars, StarTrek es egyeb hatalmas "nevek" eseteben egyertelmu, hogy nem ingyen van. De, egy ilyen szinvonalas projektet el lehet adni, nem rontana a hirnevet a Tolkien-i vilagnak.

Ez persze mar mint "halottnak a csok", de bosszanto hogy a vege elott beszolnak fentrol, hogy ennyi volt gyerekek, vege. Mert ha az elejen szolnak, hogy nem adjuk a nevet, akkor csinaltok egy "mintha Középfölde lenne" modot, más néven, más alakzatokkal, szimbólumokkal és meg van oldva a dolog. (merthát gondolom a sisakoktól kezdve az összes páncél, fegyver, figura, épületforma, stb, egyszóval az egész világ copyright alatt áll)

Kár hogy ez lett a vége, vártam a modot nagyon, talán ez lett volna az elsõ játék(kiegészítõ) ami visszadta volna a ME feelinget a TES3 motorral.

Bandew
Igen, de tuti-titokban készülne. :-D
És csak a legfanatikusabb rajongóknak tennétek közzé (pl nekem :-D), akik biztos nem adják ki a titkot. :-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

_Atti_
gondoltunk rá..tul nagy a kockázat...a gyûrûk ura a föld egyik legjövedelmezõbb neve...

_Atti_
http://mwsource.net/forum/index.php?s=154497f8e940972814920de1c66cd8dc&showtopic=10657

errõl szólt volna a mod...

Bandew
Ezentúl nem veszek eredetiben semmit az EA-tól!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

_Atti_
én elmentem 2 napja..nem voltam itthon..aztán ma reggel inditom el a studiot winampot készülök neki..mennék fel forumra megnézni mi a helyzet...erre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A helyzet..
amit a fõõoldalon is olvashattok...tolkien hagyatéknak szóltak a linceszvásárlók hogy szóljanak szépen ránk..elõször pár mail..azthittük fake,de utána Suzerain kapcsolatba lépett velük telefonon is ugyhogy ez van..
fenyegetést vagy ilyesmit nem kaptunk de ezt elkerülndõ irtuk ki a mod lezárását..nem szeretnénk multimilliomos cégekkel pereskedni..
köszönjétek meg az EA-nek...veszélyeztettük az eladásaikat..
mi lesz most.. még nem tudni..

PiszkosFred
Amig a 4 fal között van, és csak haverral nézitek, nem is szól a kutya sem. Ám ahogy ebbõl másolatokat csinálsz, és teríteni kezded - mindegy hogy ingyen vagy pénzért, de nagyobb közönséghez is eljut - már nem díjazzák. Miért? Mert amig a 4 fal között nem tud róla senki és magatokat szórakoztatjátok, addig a "terítés" már asszociálhatnak a filmre, bármire, ami nekik már kárt okozhat (erkölcsitõl kezdve akár az anyagi kárig bármire rá lehet sajnos mondani, hogy a kis házi-barkács-videofilm miatt van...)

...illetve ilyesmit meséltek nekem anno nálam jobban hozzáértõ emberek. A lényeg a "hány emberhez jut el" dolgon van, azt mondták.

Memoddal nemtom mi a helyzet, Atti biztos mesél majd ha nincs hírzárlat, ami szintén érhetõ lenne (túl friss még a dolog, nem szabad elkapkodni a dolgokat). Azt viszont nem értem, hogy a jogi hercehurcát miért hagyták a végére?! Ezzel kell kezdeni, akármit is csinálsz, ami nem saját ötletre épül. Mert így soksoksok munka ment kárba, a "rajongók" által, a hír olvasásakor földhözvágott egereket és billentyûzeteket nem is számolva ;]

PiszkosFred
http://www.memod.co.uk

ollie
Na most hol is van ez a hír? Aszittem a készítõk unták meg, de ezexerint nem...

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.

az élet csupa rejtély

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Bandew
Amúgy valamit nem értek.
Ez egy rajongói mod. Nem kértek érte semmi pénzt, ez nem üzleti fogás. Akkor meg tudtommal nem is kell hozzá licensz. Elvégre is ha én meg pár haverom, összedobunk valami béna rajzot/filmet/sztorit/szerepjátékot ami a Gyûrûk Ura világában játszódik, de csak magunknak, akkor azért nem szólhatnak ránk.
De ha terjeszteni akarnánk pénzért, akkor az már más lenne, de amíg csak rajongók által készített hobbi(t) mod, addig nem.

kösz erre gondotlam.a complete morro modhoz pont tökéletes
ergo aki használja:hol lehet megszerezni a mérgek receptjeit,meg hogyan lehet kovácsolni?erre nem nagyon jöttem rá......

hát ez bezony letargikus hír...😞(((((

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Bandew
Amúgy ha már a sok kalóz, meg hacker szabadon lófrálhat a neten, akkor mit számítana egy kis illegális Memod? :-P

Bandew
BASSZA MEG!!!

Ezt nem hiszem el!!!
Miért van az, hogy minden jóba belekötnek és a szart meg kiadatják meg pénzelik? A kurva üzlet!
Hát ez most kész!

(Amúgy kösz, hogy rögtön az elején rám gondoltál )

Gothic 2: Hasonló Morrowindhez, mert egyszereplõs RPG szép hosszú sztorival, egy nagy kupac fejlõdéssel
Nem hasonlít:
TPS ügyességi harc, EXPes szintlépés, nincs se neved, se karaktergenerálás, késõbb 3 frakció közül kell választanod (mágus, zsoldos, paplovag).
MW jobb, sztem. A harc qrvára nem teccik benne, ezért nem is vittem végig (2dik act elején pápá). Ya és full bugos!

ollie
Leálltak a memod-al?

David2
ez tényleg sucks

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

PiszkosFred
Bandew: eloszor is elnezest kerek, de nem mindig a hirhozo a rossz ember, igy en is csak kerdezek.

Atti: ez a jogi csurescsavaras miatti leallas vegleges?! ugye nem mondjatok komolyan, hoyg ennyi ido utan leall a projekt?? Irj valamit, mert sokan fognak a falnak menni a hir miatt......

Kipróbáltam de maradok Astarsisnál

kinek a pap, kinek a paplan 😊

LcE
Hát, megemlíthetnénk mondjuk a Better Heads-et is (www.psychodogstudios.net), ami szerintem jobb mint az Astarsis. De ez magánvélemény.

\'maximum trolling\'

nem, nincs még jobb és mindegyiket megéri letölteni 😊

PiszkosFred
Nemhiszem, sot ;] Mivel nekem is az a kedvenc hazam mai napig - a balmorai toronym mellett - igy ha te nem,akkor en linkeltem volna be...

Tutilevi: termeszetesen nem rad gondoltam, de ezt te is tudod. ;] CS@ haza sosem volt letoltheto a HQrol, a mod ismertetõben egy link mutatott midnig is a saját honlapjára, ahonnan már leszedhetõ. Linkje pedig ld. lentebb.

Ch_Slater
szerintem erre gondolsz:
Hla Oad-i rezidencia
Cs@ mester oldala. remélem nem haragszik hogy itt linkelgetem az oldalát . mármint a weboldalát. nem azt ami rajta van...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

meg még egy:még mindig az astaris skinek a legjobbak?
ha egen melyiket érdemes és honnan leszedni?

még egy kérdés:hova lett az én legkedvencebb Hla Oadi villám?(asszem oda rakja be)
nem találtam a hq-n

még mielõtt lehurrognátok hogy ingyenélõ meg hasonlók,végül is azért nem vettem meg mert:
1:a nyelvizsgám díja rám hárul:25.000Ft
2:mez+kesztyû+kapuscucc:ez is több mint 5.000Ft...

na remélem én nem az "idióta emberkék" közé tartozom😊
ha mégis akkor bocs😊
hallelluja!!!!sikerült újra megszereznem!az utolsó esély bejött!!!!!😊)))
ergo a Gothic 2 az jó?érdemes megosztani vele a Morrora szánt napi idõt?

Igen, azóta már rákerestem én is és rájöttem, hogy elõbb Dagoth Urnak kell meghalnia, csak utána jöhetnek a Grandmaster küldik...

Ch_Slater
de ha tudsz angolul akkor itt olvashatsz róla:
Grandmaster Writs

Ch_Slater
ugy tudom bármelyik quest adóhoz visszamész akkor azok adnak ilyen küldiket h öld meg a Varrót, stb.

Ismétlem kérdésemet, még mielõtt elsüllyed a topic...

baratis
Úgy veszem észre az iskolakezdés a Morrowindre is rányomta a bélyegét. 😊
Nagyon leült mostanában minden fórum a témával kapcsolatban.

Kérdés:
Morag Tong nagymester vagyok, és a hq-n olvastam, hogy vannak nagymester küldik (pl Larius Varro). Ezeket kik adják? Eno Hlaalu visszavonult...

Bandew
A Nem Gondolta Komolyan bolgyón. :-D

PiszkosFred
Te melyik bolygon elsz?

tangabuvar55
csúnyább lesz az oblivion, mint a morrowind!!!!! de állítólag interaktívabb ....

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

"(csak igen/nem választ pls.)"
thx anyway 😊

David2
igen, ez a Helset bácsi gyûrûje, enyén cheat...

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

csak egy kérdés:
rémlik mintha lenne a gaméban valahol egy gyûrû ami 100%magicka resistance-t add permanensen
Jól emlékszem?
(csak igen/nem választ pls.)