27013
  • JackDaniels #23018
    Viszont minden rosszban van valami jó: Bolyongásom közben betévedtem egy dwemer romba ami tele van vámpírokkal. Leöldöstem őket, volt egy nő akivel kiba*** nehezen bírtam. Viszont ez a hely tele volt Daedra, Ebony és Dwemer pámcéllal.A páncélozottságom felment 20-ról 55-re.:)) Egy bajom van, nem bírom el egyszerre mindet!:)) Jöhetek vissza. A teleportáló varázslatom meg még nincs.:)
    Valami Druscashti, vagy mi a hely neve.:))
  • JackDaniels #23017
    Megint gondban vagyok. Elmentem az Urshilaku Camp-be és ott mondták, hogy egy íjjat kell megszereznem, de sehol sem találom az Urshilaku temetkezési helyet, amit dél-délkeletre említett. Valaki tudna segíteni? Már vagy egy órája bolyongok azon a részen. Előre is köszönöm!
  • PAYNE
    köszi megpróbálom!
  • David2
    adig kell veretni magadat míg ki nem írja h hemofilia(nemtom pontosan) vagy esetleg leütsz egyet s turkálsz benne
  • PAYNE
    SZevasztok! Lenne egy kérdésem:
    Hogy lehetek vámpír a morrowindben???
    A Quarra klánba akarok belépni, el is mentem a dwemerromhoz bemegyek hagyom hogy megtámadjon egy vámpír, alszom három napot az erőd előtt de nem lettem vámpír! Mért?? valaki plíz magyarázza már el, hogy hogy lehetek vámpír!
    előre kösz!
    (olvastam valamit a common diseaseről hogy le kell csökkenteni valamivel de hogy?)
  • PiszkosFred
    CS@ házait nagyon ajánlom én is, főleg a HlaOadit. Amióra rábukkantam, a BB után a második mod amiz azonnal telepítek új karakternél ;]

JackDaniels: az .esp-ket a data files-ba, a .dds és tarsai a textures-be, .nif-ek a meshes-be. De nem mindegyik modnal van ennyi valtoztatas, van amelyik csak egy sima ESP filebol all. Readmeben altalaban minden le van irva. Aztan indit jatek, kattint Data Files menupont, beikszel mod neve, majd indit jatek, es kesz.

Modoknal nezd meg, hogy egyezik e a kivant peccsel, vagy kiegeszitovel.

ui: mikor lettem en hazigazda itt es hogy?!
  • JackDaniels #23012
    Én is leszedegettem őket, jól néznek ki.:) Egy kérdésem van: Hová kell ezeket bemásolni?
  • haxoror
    Guszták, le is szedtem gyorsan párat
  • CS@
    No akkor én leszek olyan pofátlan és reklámozom magam.
    MorroBook
    Mások véleménye alapján ajánlom a HlaOad-i házat.
    Ha nem zavar a Morro világától való elrugaszkodás akkor pedig a FaHázat.
  • haxoror
    Valami dögös ház mod engem is érdekelne bábukkal és ha lehet fegyver vitrinekkel
  • MrSpock
    Általában talni lehet,vagyis én nemvettem,bár ritkán használok,mert Grandmaster kulccsal már a 100-ast is hamar kinyitom,igaz a karakterem már elég tápos.Még megválasztatom magam Telvanni hortadornak aztán jöhetnek a vámpírok.
    Már nincs ellenfelem,kb van vagy 300 fegyverem,meg 200 különböző páncél,mindenből megpróbáltam teljeset beszerezni.
    braktam egy ház plugint amiben bábuk vannak azokat feloltöztettem.
    Tényleg valaki nemtudja honnan lehet leszedni a HlaQuad-i ház plugint,régen az volt,ott jól ellehetet rendezni,sok baba is volt.Ami most van az Balmoránál van,ez oylan rejtett,nincs bejárata semi,csak hazeteleport és ha kimész az ajtón,Balmorai sziklén állsz.
    Vagy valaki tud olyant ahol jól ellehet rendezni a fegyvereket is,mert csak szanaszét hevernek,vagyis sorban,csak a földön.Enchantoltam is párat,a legütősebb,nem is tudom,talán daedra egykezes buzogány 35-60-as életerőelszívással,de ilyen kaliberű van,tűz,méreg,és elektromos is.Egy Dremora lord 2 csapás ha eltalálom,vagy egy anciendent sleeper.Szegény Venim az arénában,futott egyet böktem,és súlytottam már feküdt is.Már régebben végigjátszottam,de akkor pl.nemvolt daedric tower shieldsem,sosem adott,mindegy csak a kis kereket,mostmeg van 3 is.
    Kereskedni azthiszem Zainabi táborban van(már nemtom) egy akinek 7000aranya van,odahordtam soxor a cuccot most már nincsszükségem pénzre.már nemigazán van mire költeni,esetleg néha tréningezekma gyenge tulajdonságaimat.
  • steweee
    van egy olyan harci mod, a nevére már nem emléxem, de ha mégis jól akkor combat enhanced, de lehet hogy az nem az mert van vagy nagyon jó. szóval amiről beszélek abban elméletileg kombókat lehetne ütni fegyverekkel a különféle szúrás, vágás, erős ütés kombinációkkal. bizonyos fegyverképzettség kell mindegyik kombóhoz, a komolyabbakhoz magasabb, az egyszerűbbekhez alacsonyabb. na most a hiba nekem az volt vele hogy egyetlen egy kombót sem tudtam ütni még 100-as fegyverskillel sem. igaz úgy hogy nagyon alacsony szintű volt a karim,mert csak editorral toltam fel a fegyverskillt. lehet hogy szint is kell hozzá ? viszont azt nem írja a táblázat amiben fel vannak tüntetve
  • haxoror
    Szint függő, lehet kapni magasabb szinteken az enchantereknél is :)
  • DonnieBrasco
    Ebasha's Lock Splitter annak a tekercsnek a neve, de venni szinte sehol nem lehet. Asszem a Morag Tongnál tudtam venni Vivecben, amúgy sehol se találtam.
    Ellenben a tengerpartok menti csempészkunyhókban dögivel van, csak ezekben előbb le kell gyepálni a kalózokat :)) de megéri, mert tele vannak lóvéval meg Grand Soul Gemekkel :)

DB
  • Jagi
    Nemáá'!!! Ennyire haragtartók vagytok! :)
    Ne sztrálykolLyatok má'! Azt csinájják mások. :D
  • Jagi
    NEM VAGYOK TÉKER!!! :D DE TÉLEG!!!
  • Jagi
    Köszi! :D
    de tényleg most vettem észre a 23K-t. Ha nem szólsz észre sem veszem!
    Gomen.
    Na akkor 100-as unlock tekercset nem tod hol lehet venni
  • DonnieBrasco
    Hát ez elég szánalmas álcása volt a gyerekes "kerekszám-vadászat"-nak :))

DB
  • Jagi
    #22994 ??????
  • Jagi
    Szivesen elolvastam volna mit írt! :D
  • Jagi
    Nem, új karival is megcsináltam! Csak most nagyon utál (0 pers.)
  • haxoror
    Kétszer ki lehet zsebelni?
  • DonnieBrasco
    Egy kis agyatlan pöcs volt, aki ideanyázott, csak úgy bele a világba. Azóta szerencsére ban és törlés is volt! :)

DB
  • Jagi
    Ez jött be! Kétszer is!
  • Jagi
    Hali, kellene az assasin bow, de nincs lockpick tekercsem, hol van tutira, ahol lehet kapni?
  • ollie
    Ő kicsoda?
  • PiszkosFred
    Esetében az életkor csak elírás, IQnak kellene ott szerepelnie mint megnevezés.
  • HellWolf
    Az ilyen üzenetek után gondolkodom el azon, hogy vajon annó igaza volt-e Dévényi Tibi bácsinak...
  • Braveheart
    Nick: Hyper Snake [Üzenet küldés]
    Csillagjegy: Kos
    Életkor: 14-18 között

Neme: fiú

Regisztráció időpontja: 2004. 10. 05.
    Üzenetek száma: 86

Nem rossz... 5 hónap alatt 86 üzenet, ennek a fele flame
  • Jagi
    Én is megnéztem én is bevallom, de utána kivettem, mert így nincs benne semmi kihívás. ;)
  • steweee
    köszi nagyon szépen, hálás vagyok érte. nincs több szarakodás a kereskedőknél. aki meg szereti ezzel húzni az időt az tegye. egyébként midnek realitás és játéknehezítő modot beraktam, úgyhogy ennyi könnyebbség meg elkél. amit megszereztem, lehessen is eladni értékén
  • PiszkosFred
    Már picit megijedtem a mondat elso felenel, mert nalunk biztos nincs olyan modrol szo amely ilyen pofatlan csalasnak szamit. A summit pontos linkje meg Jagi kommentjeben.
  • Jagi
    A HQ-n van 1 link amiről odajuthatsz de asszem az rpgplanet.com/morrowind vagy vmi ilyesmi, és keresd a rich creepert v a rich tradert.
  • steweee
    egyszer próbáltam a test. raktam egy ládába vmi használati tárgyat. tovább nem jutottam benne, és nem is érdekel. azért köszi az infót
  • haxoror
    A mod nevére már nem emlékszem (benne van hogy Creeper) de a Summiton van egy csomó ilyen.
    Egyébként kb. 2 perc alatt te is át tudod írni vmelyik kereskedőt a TES-ben :)
  • steweee
    van olyan mod hozzá ami végteleníti a kereskedők pénzét, vagy legalábbi nagyon megnöveli? már ezerszer kérdeztem korábban, és mindig jöttek azh ilyen hozzászólások hogy : csíter, elrontja a játékot meg egyebek. consolból tudok akármennyi pénzt beírni, na az a csalás. az hogy én játszani szeretek és nem tököléssel húzni az időt abba belefér hogy amit megszereztem azt jó áron el is tudjam adni. szóval elég lenne csak a mod nevét, plíz
  • CS@
    Ez marha jó má ki is próbáltam ,sajna engem nem követ 100charmnál sem meg 100calmnál sem.
    DE az 5letből kiindulva : csináltam egy fortify speed touch 100 -at rányomtam majd puf egy pofon simán kézzel nehogy behaljon tőle ,aztán futás hazáig (rohant utánam mint akit ágyúból lőttek ki) otthon egy calm és máris ott figyel nyugodtan békésen a házikóm előtt. Szóval köszi az 5letet !
  • PiszkosFred
    RPG.hu vagy a HQ forumon irt valaki egy "trukkot". Megfelelo varazslatokkal, command, charm stb a mudcrabbal elsetalt a jatekos a hazaig, es ott hagyta. Igy aztan nem kellett gyalogolni minden egyes alkalommal, hanem csak hazament lecuccolni a kincseket, es ami nem kellett ott volt egybol a rakocska ;] Nem rossz otlet, nekem nagyon tetszett...
  • HellWolf
    Nos, van még egy mudcrab Vivec közelében, akinél 10.000 van. Ez a max. A helyzet az, hogy boltolni kell vele, kicsit időigényes, de megéri bajlódni vele. Szóval szerezz kisebb értékű cuccokat, amit el tudsz adni. Majd ha eleget adtál el neki, cseréld be a nálad lévő cuccot arra a sok mindenre, amit eladtál neki. Majd azokat újra add el neki. Ja, 24 óra múlva újratermelődik a lóvéja. Még az elején nem is olyan gáz, de több százezres tárgyak eladása már igen időigényes.
  • JackDaniels #22978
    Én is egy kis segítséget szeretnék kérni. Hol lehet eladni a nagy értékű cuccokat? Caldera-ban van egy Creeper, de az 5000-nél megáll, nincs több pénze. Én meg lenyúltam Balmora-ban a Mages Guild-ban egy Grand Soul Gem-et, ami 60.000-et ér, meg van 2db 17000-es kardom, de nem tudom eladni őket.:( Vagy nem is lehet, csak jóval áron alul? Mert ez a Creeper legalább árban veszi be a cuccot, de csak 5000-ig. Valaki segítsen, PLS!!!