The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
a másik..warez..mehetnénk tovább underground..
ez egy lehetõség..lehet..
az is meglehet hogy csak blöffölnek..szólnak hogy baj lenne ha kiadnánk de ha mégis kiadnánk akkor szarnának rá...de azért szoltak meg mert igy is nagy eséllyel abbahagyjuk..
Suz viselkedése arra utal hogy nem nagyon akarja hogy usszon a dolog..sztem vár vmire..
majd lesz vmi..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
En azt kerdeznem h nem rakjatok ki vhova ami eddig kesz ?
Akkor azt ugy lehetne tovabbfejleszteni h nem szolhatnanak bele.
A bfpnel is azvolt h csinaltak mas karaktereket a jatekhoz (igy folytathattak a fejlesztest), de kulon vki mas a bidforpowerhez csinalt modot, amibe a dbz-s karakterek voltak. Ilyesmire gondolnek..
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
pl. Helm's Deep, jedi-s pluginok, Blade-es ésatöbbi
nem lehetne más néven tovább folytatni?...
kisedni a nagyon jellegzetes elemeket, vagy inkább megváltoztatni átrajzolni.....
talán a nagy része menthetõ lenne...
esetleg szétszedni kisebb részekre és nem azonosítgató nicknevekkel felrakni különbözõ oldalakra....
Ne ertsd felre, en csak talalgatok, mert volt hasonlo tapasztalatom a privat eletben munka kapcsan. De erted, eppen jott volna egy letoltheto demo/beta, erre kiderul hogy hopp, tobb eves munkanak annyi jelen allas szerint. Nekem ez furcsa es sajnalatos. Nem is az hogy a memod esetleg nem jelenik meg, hanem az a szar, hogy soksok ember potyara dolgozott a sajat szabadidejet felaldozva valamiert, ami jo lett volna a nepnek, de egy gazdasagi csoport beleszolt, mert megteheti.
Gondolom te sem 2 percet oltel bele, es latva a listat az oldalatokon, voltatok egy joparan a teamben.
Ez persze mar mint "halottnak a csok", de bosszanto hogy a vege elott beszolnak fentrol, hogy ennyi volt gyerekek, vege. Mert ha az elejen szolnak, hogy nem adjuk a nevet, akkor csinaltok egy "mintha Középfölde lenne" modot, más néven, más alakzatokkal, szimbólumokkal és meg van oldva a dolog. (merthát gondolom a sisakoktól kezdve az összes páncél, fegyver, figura, épületforma, stb, egyszóval az egész világ copyright alatt áll)
Kár hogy ez lett a vége, vártam a modot nagyon, talán ez lett volna az elsõ játék(kiegészítõ) ami visszadta volna a ME feelinget a TES3 motorral.
És csak a legfanatikusabb rajongóknak tennétek közzé (pl nekem :-D), akik biztos nem adják ki a titkot. :-DDD
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
errõl szólt volna a mod...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A helyzet..
amit a fõõoldalon is olvashattok...tolkien hagyatéknak szóltak a linceszvásárlók hogy szóljanak szépen ránk..elõször pár mail..azthittük fake,de utána Suzerain kapcsolatba lépett velük telefonon is ugyhogy ez van..
fenyegetést vagy ilyesmit nem kaptunk de ezt elkerülndõ irtuk ki a mod lezárását..nem szeretnénk multimilliomos cégekkel pereskedni..
köszönjétek meg az EA-nek...veszélyeztettük az eladásaikat..
mi lesz most.. még nem tudni..
...illetve ilyesmit meséltek nekem anno nálam jobban hozzáértõ emberek. A lényeg a "hány emberhez jut el" dolgon van, azt mondták.
Memoddal nemtom mi a helyzet, Atti biztos mesél majd ha nincs hírzárlat, ami szintén érhetõ lenne (túl friss még a dolog, nem szabad elkapkodni a dolgokat). Azt viszont nem értem, hogy a jogi hercehurcát miért hagyták a végére?! Ezzel kell kezdeni, akármit is csinálsz, ami nem saját ötletre épül. Mert így soksoksok munka ment kárba, a "rajongók" által, a hír olvasásakor földhözvágott egereket és billentyûzeteket nem is számolva ;]
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Ez egy rajongói mod. Nem kértek érte semmi pénzt, ez nem üzleti fogás. Akkor meg tudtommal nem is kell hozzá licensz. Elvégre is ha én meg pár haverom, összedobunk valami béna rajzot/filmet/sztorit/szerepjátékot ami a Gyûrûk Ura világában játszódik, de csak magunknak, akkor azért nem szólhatnak ránk.
De ha terjeszteni akarnánk pénzért, akkor az már más lenne, de amíg csak rajongók által készített hobbi(t) mod, addig nem.
ergo aki használja:hol lehet megszerezni a mérgek receptjeit,meg hogyan lehet kovácsolni?erre nem nagyon jöttem rá......
hát ez bezony letargikus hír...😞(((((
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Ezt nem hiszem el!!!
Miért van az, hogy minden jóba belekötnek és a szart meg kiadatják meg pénzelik? A kurva üzlet!
Hát ez most kész!
(Amúgy kösz, hogy rögtön az elején rám gondoltál

)One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem hasonlít:
TPS ügyességi harc, EXPes szintlépés, nincs se neved, se karaktergenerálás, késõbb 3 frakció közül kell választanod (mágus, zsoldos, paplovag).
MW jobb, sztem. A harc qrvára nem teccik benne, ezért nem is vittem végig (2dik act elején pápá). Ya és full bugos!
Atti: ez a jogi csurescsavaras miatti leallas vegleges?! ugye nem mondjatok komolyan, hoyg ennyi ido utan leall a projekt?? Irj valamit, mert sokan fognak a falnak menni a hir miatt......
kinek a pap, kinek a paplan 😊
\'maximum trolling\'
Tutilevi: termeszetesen nem rad gondoltam, de ezt te is tudod. ;] CS@ haza sosem volt letoltheto a HQrol, a mod ismertetõben egy link mutatott midnig is a saját honlapjára, ahonnan már leszedhetõ. Linkje pedig ld. lentebb.
Hla Oad-i rezidencia
Cs@ mester oldala. remélem nem haragszik hogy itt linkelgetem az oldalát
. mármint a weboldalát. nem azt ami rajta van...Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
ha egen melyiket érdemes és honnan leszedni?
nem találtam a hq-n
1:a nyelvizsgám díja rám hárul:25.000Ft
2:mez+kesztyû+kapuscucc:ez is több mint 5.000Ft...
ha mégis akkor bocs😊
hallelluja!!!!sikerült újra megszereznem!az utolsó esély bejött!!!!!😊)))
ergo a Gothic 2 az jó?érdemes megosztani vele a Morrora szánt napi idõt?
Grandmaster Writs
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Nagyon leült mostanában minden fórum a témával kapcsolatban.
Morag Tong nagymester vagyok, és a hq-n olvastam, hogy vannak nagymester küldik (pl Larius Varro). Ezeket kik adják? Eno Hlaalu visszavonult...
de állítólag interaktívabb ....
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
thx anyway 😊
rémlik mintha lenne a gaméban valahol egy gyûrû ami 100%magicka resistance-t add permanensen
Jól emlékszem?
(csak igen/nem választ pls.)