27013
-
Már hallotam róla, kinél van, mit kell érte csinálni? -
HellWolf #23097 Én 576-ban láttam Morrowind GOTY (Morro+Tribunal+Bloodmoon) verziót is, meg sima Morrot is. -
Soulgemet lehet venni tradernél stb.
Asse gond.
Cd-galaxis-nál van. -
haxoror #23095 Hol kerül ennyibe?
Nekem a Bloodmoon még nincs meg eredetiben :( -
Na erről most hallok először.:) De majd igyekszem, köszi.:)) -
Most a 3együtt 2999Ft.:))) Egyébként nekem is ugyanilyen videókártyás verzióm van, szintén egy cimborától, mert neki nem tetszett.Pedig a csákó perfekt angol, oszt így sem teccett neki. Kiééértieezt?? A hüllyyyeee.:)))
-
haxoror #23092 Ja és baromi vonzó a konstans enchant de egy csomószor jobban megéri inkább cast when use-t csinálni, konstansból a night eye, light, water walking/breathing éri meg ill. vmi egyszerű regeneráció hogy ne kelljen minden kisebb szörnyi lezúzása után gyógylötyiket inni de ez csak az én véleményem, ahány ember annyi szokás :) -
haxoror #23091 A soulgem az igazi probléma mert lényeket te is tudsz idézni amennyit csak akarsz, ugyan úgy trappolni lehet azokat is és nem kell annyit mászkálni ráadásul te szabhatod meg a harc körülményeit de a hab a tortán hogy az idézett lény csak akkor támad vissza ha legalább háromszor már te is megütötted :) -
Köszi srácok, gondoltam, hogy valami ilyesmi.
Jack: Soulgem-em van csk lény nincs :D, ez nálam pont fordítva van. :(
DB: shieldbe a shield varázslat constansra. -
Nagyon okos dolog volt megvenni, hát még szép, hogy simán megérte! Én is megvenném, mert nagyon sokáig csak letöltve volt meg, de egyszer csak egy munkatársam ingyen hozzámvágott egy eredeti példányt, amit az új gépébe vett videokártyához kapott... :) szóval mázli. A Tribunalt és Bloodmoont pedig külön már nem lehet kapni szerintem...
DB -
HellWolf #23088 Ha ilyen lélekgyüjtögetési mókába fogsz, érdemes beszerezni egy Azura's Star nevezetű tárgyat, mely egy újra felhasználható lélekkristály. -
Semmi gáz, senki nem úgy született, hogy mindent tud :) sőt, a Morrowindről szerintem életünk végéig megtudhatunk újabb és újabb dolgokat. Én már legalább 200 órát játszottam vele, és úgy érzem,a felét se ismerem, pedig elovastam minimum 1000 oldalnyi könyvet benne, megcsináltam száznál több küldetést, bejártam a dungik több, mint felét... és még mindig egy ismeretlen világnak érzem, részben... tele van felfedeznivalókkal!
DB -
Hehe. Igazad van. :)) Na ennyire kezdő kalandozó vagyok még.:)) Egyébként nagyon tuti ez a gamma. :)) Régen megvolt a tört, de az nem ment rendesen, most már meg olyan occsó, hogy megvettem. Megérte.:) -
Paralízis varázslat konstansra egy fegyverbe? Ez komplett hülyeség, már bocs :))
Konstans varázslat csak saját magadra hat... akkor az vagy nem paralízis, vagy nem a katanába raktad - de szerintem inkább "cast when strike"-ra tetted, tehát akit megütsz, azt paralizálod. Nem?
DB -
Köszi az infót, megkeresem.:) -
Szerintem nagyban cucc függő is, én is jártam így. Találtam egy Daedric Katanát abba pakoltam egy paralízis varázslatot konstansra. Alig fért bele.:)) Nekem az a bajom, hogy kevés Grand Soul Gemet találok. Most van 5 tele, de így is vagy 3 AranyosAngyalt:)) legyaktam úgy, hogy sajna nem volt nálam .:(( Tiszta pazarlás.:)) -
Az enchantolható mágia ereje nemcsak a lélek típusától függ, hanem a tárgytól is, amibe bele akarod varázsolni. Az exquisite cuccokba lehet a legtöbbet, asszem gyűrű vagy amulet a max.
Állandó restore health varázslatot amúgy nem lehet, csak max 1-2 pont/mp-esre, az meg semmit sem ér egy csatában.
Sokkal jobban megéri potion-öket kotyvasztani tonnaszám!
DB -
Hi, gáz van!
Trappoltam egy Golden Saintet.
Elmentem enchantolni, 40-ig sikerül, constansba meg csak 1 to 2 restore health van! :( Hogy lehet megcsinálni, hogy nagyobb legyen, vagy enchanter aki táposabb, vagy ez cucc függő, vagy mi van?
PLZ HLP! Nem akarom elpazarolni -
Ark #23080 JackDaniels:
Menj el Suran-ba innen dél-keleti indulj el találsz egy dwemer ruins-t Mzahnch-t, innen keleti irányban van egy sziget, ott a rák. Többen is vannak nem érdemes céltalanul gyilkolászni. -
Ark #23079 Lui76:
A Twin Lamps-hoz nem lehet csatlakozni, a Hlaalu Házban Ilmeni Dren a rabszolgaellenes szövetség vezetője, 3 küldetése van ebből kettő rabszolga kiszabaditás. Ha már 30 rabszolgát kiszabaditottál, akkor menj el Vivec-be Jobasha könyvesboltjába beszélj vele (ha jól emlékszem Twin Lamps opció) és kapsz két skill könyvet. -
Hi!
Próbáltam ezt a Pegas Horse Ranch modot, de amikor odamentem Vos alá, jó néhány hibaüzenet fogadott, aztán kilépett, mire elértem volna a területet. Kérdem: Próbálta már valaki ezt a módifikációt? ;-) -
Szia Max Payne!
Lehet,hogy nem segítség, de én épp most csináltam ugyanezt, és nem volt gondom.Szóval:
egy--megveszed a land deedet
kettő--ezzel a zsebemben mentem a duke-hoz,elsőre odaadta
három-- mindkettővel felvértezve mentem gyökér dondoshoz,és azzal oké
Na most ha még mindig az a gond,hogy a construction contractot se adta oda a duke,anélkül nem érdemes dondoshoz menni,és esetleg a duke-nál nem elég magas a népszerűséged az a baj.Nálam is vmi olyat mondott,hogy na jó megkapom, mert már sokat segítettem a hlaaluéknak.Próbáld meg vhogy olyan 80 körülire feltornázni nála a szimpátiát, ha máshogy nem megy,ments aztán "admire" v. bribe....
Nekem is lenne kérdésem: hogy a fenébe csatlakozom a Twin Lamps-hoz???
már kaptam egy jelszót is, de nem veszem hasznát.A hlaaluéknak melózok,és korábban azt hallottam, hogy edryno arethi a kapcsolat vivecben,de nincs nála ilyen opció,hiába a jelszó,100-as szimpi,stb...Most akkor mi van??már a játék rabszolgáinak felét kiengedtem....
-
HellWolf #23076 Hát sajna szerintem ezen így senki se tud neked segíteni, mert el kéne vennie a papírost. Esetleg ha elküldöd a mentésed az e-mailemre, megnézhetem neked, mi a baj. Azt még azért hozzátenném, hogy ez a land deed móka nekem se ment egyszerűen annak idején... -
segítsen már valéaki mert az a gyökér dondos nem veszi el a land deedet! -
segítsetek már!!!!!!!
-
Van, de az csak a kezelőfelületet magyarosítja. Callysto (remélem jól írtam le) csinálta asszem kb 2 éve. -
nincs... -
van olyan magyarítás amit le is lehet tölteni? hány %-os? -
segítsen már valaki stronghold ügyben -
Még egy nem túl 1értelmű kérdés:
Hol és kit men kell megölni, hogy a főszál teljesíthető legyen? -
Üdv!
Valaki le tudná írni pontosan, hogy merre található a kereskedő rák? Az istennek se találom! Előre is köszönöm. -
http://morrohun.uw.hu
De még nem. Majd, idővel. :-) -
Sejtettem, bár jó ötletnek tartom ezt a kis meglepit, kicsit életszagúbbá (jaj de csúnya szót faragtam ki ebből) teszi a morrowindet. Már csak ezt kellene fejleszteni. Esetleg olyan modot összedobni, hogy hullámzó tenger, és mi általunk vezényelhető csónak, hajó. Esetleg a "távolságibuszbogár" irányítása. Egyszer végignézném, hogy közlekedik egy ilyen malac... ;-) -
Morrowind: The Elder Scralls 3.-hoz létezik 100% magyarosítás? -
Semmi értelme. Nem kell gyalogolnod azt a pár métert se. :) -
Mostmár minden tiszta. Éljenek a wood elfek! Better body moddal! -
Na, morag Tongos lettem, a Hlaalu házhoz hogy kell csatlakozni.
Megjegyzem jól eldugták! :D -
Minden ház Dunmer ház, hiszen Morrowind a Dunmer nép (sötételf) otthona. Az én karakterem faja is Boswer (wood elf), de ettől még a házak Dunmerek maradnak :)
DB -
Köszi, csak majd azt kell megtalálnom, hogy hol vehetek olyan jó fényvarázslatot, amit használtam régebben is.
Nézegetek egy oldalon modokat, s találtam egy lovasat. Érdemes, vagy nagyon gyenge? :-) -
dunmernek meg inkább wood elf vagyok néznek is rám rendesen, de a Wood az nagyobb snake és marksman értékekkel indul. (tom,mert volt dark elf karim is) :)