The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként igazándiból azt szerettem volna megtudni, hogy ezt a daemon force modot lehet kombinálni a combat moddal? Így elsõ olvasásra mindkettõ elég szimpatikusnak tûnik. A DF valahogy sokkal izgalmasabb, és combattal megoldható, hogy úgy harcoljak, hogy nem csak egér gombot nyomogatom, röviden vagy hosszan. Kicsit úgy mint az Arénában vagy a Daggerfallban, vagy a Battlespire-ban. Apropó: nincs meg valakinek az Aréna?
Sziasztok!

Nem tudok regisztrálva a Morrowind HQ fórumába. Azt írja ki, hogy a fórumba jelenleg nincs tagfelvétel. Tényleg ez a helyzet, vagy ez valami bug? És ha tényleg nincs felvétel, akkor mi ennek az oka?
LcE
Mint mindig, most is teljes mértékben igazad van. Na ejtsük a témát.

\'maximum trolling\'

PiszkosFred
Ertem en, de nem varhato el minden jatekostol, hogy tisztaban legyen a hatterrel, a tortenelemmel, magaval az univerzummal ahol a jatek jatszodik. Hentelnek par hetig, aztan uninstall. Akit pedig tenyleg rabul ejtett a vilag, az nem fog igy penzt szerezni, sot, az megprobalja a jatekot nem csak jatszani, hanem annak vilagaba "beelni" magat. Izlesek es pofonok, es ez igy van jol.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Valamelyik kiegeszito telepitese soran "elkallodik" a movies konyvtar. (vsz hogy a Bloodmoon miatt, mert az o animja ott vannak) Masold fel manualisan a cdrol azt a par .bik-et es lesz. Vagy tolts le egy radtools fele binkvideo lejatszot/drivert/codecet/akarmit, es megtudod nezni offline is. (www.radgametools.com)

LcE
Ok, de eléggé ledegradálhatja a játékélményt... Mondjuk " Hopppá, kezd vékonyodni a buksza, megyek már szétcsapok pár Ordinatort Vivecben, úgyis olyan hülye a sisakjuk meg minden na... " Ennyi erõvel már humánusabb módon le lehet menni bármelyik Daedra romba, és leirtani az újratermelõdõ démonokat. A Daedric fegyverekbõl is befolyhat ily módon egy szép kis summa... És nincs utána bûntudatod. Bennem ugyanis vhogy mindig életre kelt ez az érzés, amikor még Morrowindes karrierem elején lecsaptam pár embert ok nélkül, csak a cókmókjáért. Azóta nem is csináltam, soha...

\'maximum trolling\'

PiszkosFred
Mindig a játékos dönt, hogy szerez pénzt. Inkább így, mint konzolból. Nomeg 15-20as szinten már illene kisebb vagyonnal rendelkeznie egyéb helyszinekrõl. Vagy ha nem kalandozott, csak trenelt, akkor mibõl lett az a 15-20 szint? ;]

LcE
Tévedtem, nem teljesen ilyen formában van az oldalon, de akkor is ... Enélkül is össze lehet könnyedén szedni annyi pénzt, amit vígan szórhat karakterünk élete végéig.

\'maximum trolling\'

LcE
Igen ezt Ordinátorozásnak hívják, a HQ-n már jópár hónapja ott feszít a Hogyan gazdagudjunk meg vagy mi rovatban... A véleményem róla, hogy

\'maximum trolling\'

de mindegy mert megnéztema cdrõl

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

tuti lóvé és cucc szerzési tipp:csináld meg a küldit Vivecben,amikor ki kell nyírni a chitin ruhás gyilkos csajt. a jutalomnál válaszd az ordinator cuccot,majd vedd magadra,és sétálj el egy ordinator mellet.
ezután az összes neked ugrik,ami azért jó mert:
ingyen Indoril páncélzat(mégiscsak INDORIL az a Nerevar) korlátlan mennyiségben:magadra,gyûjteménybe,és még jó árat is adnak érte
+minden õr rendelkezik egy ebony maceszel ami ugye nem épp óccsó cucc....és mivel õk támadnak elõször téged nem terhel felelõsség.
azért egy 15-20. szint nem árt ehhez a mókához...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

úgy nézek én ki mint aki krekkel?
(amúgy nem)

Videó nem jött be?
Nem használsz NoCD crackot? Azért nem szoktak bejönni a videók...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

hát az már tényleg durva lenne....
de azért bizakodjunk!!!

kösz
csak mert Dagothtal már 2* is leszámoltam és még nem jött be videjóó

megcsináljátok a projectet, de mivel kiadni nem lehet mérgedben kidobod a cd-t, egy csöves kivette a kukáéból, és feltette a netre... :-)

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

PiszkosFred
Bizzunk benne hogy lesz "final version" belole ;]

_Atti_
hát ma csatlakoztam hozzájuk..ha ez is befuccsol én többet nem moddolok😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

vá.remélem olyan jó lesz a druid mint ahogy gondolom😊

_Atti_
allow yestoall = 1 tán...de nem vennék rá mérget..
end movie akkor jön amikor dagoth urtol jösz kifele és megjelenik Azura..nem nagy cucc az az anim..ha meg akarod nlzni de nincs állásod akkor cseréld ki az introra azt a fájlt..

ja meg mit kell megmanipulálni az ini fájlban hogy indításkor ne írja ki a sok hibaüzit az espkre?

a játékban mikor jön el az end videó?
eddig azt se tudtam hogy van ilyen,de aztán ma tüzetesen megvizsgáltam a CD tartalmát

PiszkosFred
En is biztam benne, hogy a forumokon az elet arar utal hogy meg el a projekt, csak az oldal frissult regen. De igy mar tuti.

_Atti_
nincs leállva a project..a DTl..
sok memodos ott is dolgozgat..
amig nem találunk vmi enginet amire vmi jó kis projectet kezdhetnénk lehet hogy magam is oda fogok beállni..
vagy az Irediorhoz..

PiszkosFred
Mondjuk a ket kep jol nez ki, foleg a kriptas ;] Koszi a linket

PiszkosFred
Hat ha az, akkor lassan egy eve nem volt frissitve, ami nem jo jel..

_Atti_
0.o
jah..õ leht hogy nem de mögötte 200 an igen...ugyhogy..
de ha megbeszéled vele😄
amugy ujra mondom... nem fenyegettek minket csak tudatták a tényt hogy illegális ha kiadjuk..mi álltunk le, nem felszolitottak...

Bandew
Most ez nagyon abszurdul hangzik, de mi lenne ha személyesen Peter Jacksonnal lenne megdumálva az egész?
Õ sosem akart üzletet csinálni a Gyûrûk Urából és tuti, hogy támogatna egy lelkes rajongó csapatot.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

_Atti_

_Atti_
Druid the legend
INfo
Képek
(még a végén van 2 link 2 képhez...)

PiszkosFred
A memod kapcsan lattam a DtL forumot a mwsourcen, de kepet vagy hivatalos oldalra linket nem nagyon talaltam sehol. (igaz annyira nem is tortem magam) Ha van egyaltalan, es ismered, megadhatnad.

Nomeg azert ne feledkezzunk meg a Diablo MW modrol sem ;] nalam az van a varolista elejen.

[Jakuza]
Na azert az megsem Middle Earth.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

_Atti_
nameg majd a Dtl..

LcE
Wizard's Islands jön hamarosan, azzal el lehet majd tölteni pár unalmas órát...

\'maximum trolling\'

PiszkosFred
Hat akkor mar sosem lesz TES3 motorra Kozepfoldenk... A vilag osszes tenyezoje ellenunk van ;]

_Atti_
AMe..a csapatuk szétesõfélben van..mint ahogy mindig is volt..:\
amugy õk még nagyobb veszélynek vannak kitéve mint mi mert õk a film grafikájára épitenek...

PiszkosFred
Nézegettem pár oldalt a mai napon (nem volt sok meló;]) és hát bizony soksok "gyûrûkurás" oldalon kinnvan a felirat, hogy "The Lawyers from the Tolkien Estate made me remove my maps, pictures, stb..."

A film után nagyon ráálltak erre a "kopirájt" dolgokra... (amekkora pénzeket hozott a film - reaktiválva a kissé elcsendesett Tolkien-i világot -, nemcsoda hogy vigyáznak rá. Sajnos ez érthetõ, én is ezt tenném. De mivel nem én teszem, marad a morgás és mérgelõdés. Ez a szerep jutott nekünk....)

Bandew: van még remény ;] Nézz el ide: http://www.ame.webmk.de/ Kérdés persze hogy a MEMOD-ot felkeresõ emberek mikor érnek el hozzájuk - félõ hogy hamarosan -, de kitudja, hátha náluk más a helyzet. (reméljük ha minden oké arrafelé, a végén nem csak német nyelvû lesz...)

_Atti_
mindegy...én nem fogok magyarázkodni...nézd meg a sigem..teamster...nem PR

Bandew
Huornok. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
Az okor nalam orok kedvenc, szal en csak orulok hogy nem adjatok fel. Mar igy elore sok sikert, es energiat hogy megcsinaljatok.

(es mostantol legyetek bizalmatlanok, legyen szo barkirol es barmirol, de erre ti is rajottetek sajnos.)

Sok sikert, a HQn - az engedelmeddel mindig - tovabbra is beszamolunk a mod jovojerol.

[Jakuza]
Jo hogy ilyenek vagyunk. Eloszor elgondolkozik az ember a lehetosegeken, aztan kiszuri a lehetosegek alapjan, hogy valojaban mukodik e a dolog.
Feltetelezem, hogy ti se vagytok hulye gyerekek, igy aztan elsore a hulyeseget kilehet szurni a dologbol.
Most gondold meg, iger neked most egy csoves 10 milliot. Nem fogsz ketelkedni a szavaban, ha tudod , hogy mi a valos helyzet ?

A masik valoban a Vivendi rendelkezik a konyv jogaival, utana neztem, de lenyegtelen az ugyben, mert akkor is valakivel egyezkedni kellene a kiadasi jog miatt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

_Atti_
hát igen...ezért van az hogy egész középföldén csak barlangi trollok vannak... ezért nincsenek fél-alvó fák(most nem jut eszembe a nevük)...csak egy vagon ent..
na mindegy..

MEMOD-ot végképp el lehet felejteni...
a történelem nincs levédve ugyhogy a cuccokat átültetjük vagy ókori rómára/görögországra vagy vmi más valós középkori környezetbe...

Csak azt már nem fogják memodnak hivni..meg valszeg nem a tesIIIalá készitjük..

Sajnálom..igazán nem rajtunk múlott!

LcE
Hát pedig ezt én így olvastam, de mind1, ezen nem fogunk összeveszni... A filmbe tényleg nem tartozik bele rengeteg név meg jónéhány hasonló 'apró' dolog, de ha megnézed az eddigi EA-s játékokat, azok nem is tartalmaztak semmi olyasmit, ami movie hatókörén kívül esne.

\'maximum trolling\'

_Atti_
vagy legalábbis szerintem

_Atti_
nem..ez igy nem igazán igaz..
a filmre a grafikák, designok, a forgatóköny vonatkozik..
Rengeteg név stb nem tartozik bele a film licenszébe...

LcE
Az EA csak a film megjátékosításának jogait vásárolta meg, a könyv nem hozzá került... Pl, a War of the Ring RTS gama (elõzõ év telén jelent meg) nem EA-s termék volt, a fejlesztõk a könyv jogait licenszelték hozzá.

\'maximum trolling\'

_Atti_
hihetetlen mennyire értelmesek vagytok..
hogy hihettünk neki....esetleg biztunk benne vagy ilyesmi..
mindegy ugyse fogjátok fel mert nem dolgoztatok vele...
Másrészt ANNNYI értelem szorult belénk hogy tesCSbõl nem fogjuk bevinni..
mindegy..le van szarva a pixel shader..
örülnék ha befejeznétek a hülyének nézésünket..

[Jakuza]
Nem tudjak kijarni a Lotr licenszet, mert vagy 10 evre az osszes jogot megvasarolta maganak az EA.
Szal kudarcra van itelve az egesz.
Csak ugy megy a dolog, hogy suttyomban megcsinalni az egeszet, aztan warezkent kiadni a hatterbol.
Vagy a masik variacio, hogy most eljatszani, hogy az egyik programozot nem ismertek es ok leallitottak a projectet, viszont az az ismeretlen programozo tars akivel csak eamilen tartottak a kapcsolatot (free email tarhely) es azon keresztul kuldte a munkajat, kiszivarogtatta a hatuk mogott a modot a netre.

ez a daerk név vhonnan isemrõs nekem, csak nem a jó öreg skandar graunos sztoriból? és már ott sem volt túl jó a csengése ! 😊))
akkor egyetlen megoldást látok, tökéletes munkát végezni, befejezni ezt a nagyszerû modot, de elõtte levédetni a saját nevetekre és úgy egyezkedni a bethesdával hogy jelentesse meg mint újabb kieget, viszont így ti is kapnátok részesedést belõle. ha látnak benne fantáziát, (miért ne látnának, nulla munkával pénzt keresni) a lotr licenszet majd õk kijárják, nekik is jól jön a semmiért kapott pénz, miért utasítanák el, legfeljebb az összeg nagysága lehet kérdéses. talán a legegyszerûbb az lenne, ha elõre megegyezne mindenki az értékesítések utáni százalékokban, és úgy tiszta a dolog.ha már ennyit dolgoztatok vele, és tényleg jó, világszinvonalon is megállja a helyét, akkor kár lenne veszni hagyni a munkát és a pénzt. ki kellene járni hogy kiadja a bethesda, így ráadásul ismertek lesztek, és talán hivatalos felkérést is kaptok egy esetleges újabb játék fejlesztésébe vagy ahhoz modírásokra

ollie
Jah, hát az TES3 editorral nem fogtok pixel shadert varázsolni a játékba...