The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Mystic ring of Ollie

Weight: 0.1
Value: n.a.

Constans Effect:
Neverending Love 100pts for forever in 1 ft - on self
Fortify Love 100 pts for fovever 1 ft - on 'special target'

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
köszi! htx!

ollie
Neverending Love spell-t! 😄D

PiszkosFred
Vajon ollie mit enchantol bele? ;]

CS@
Gratula !!!
Eme jelentõs eseményre neked ajándékozom ezt a két ExquisiteRing –et :

PiszkosFred
Ha tenyleg ebben a sorrendben telepitetted, es szuz az install, akkor valami mas lehet a gond. Mert modok nelkul, ebben a sorrendben kell felrakni ahogy irtad. (alapjatek, trib, bm, bm peccs, modok) Esetleg probald meg a legujabb bm peccset, hatha az segit. De ha igy is fut zokkenomentesen, akkor allowyestoall=1 vagy valami ilyesmi paranccsal az iniben atugorhatod a kerdeseket... De az persze egyertelmu, hogy nem veletlenul irta ki azt, amit kiirt.

PiszkosFred
Az 20 felett van, nem tevedett ;]

ollie
Köszi a gratot! Meg mindenkinek! 😄D

Egyébként meg 30 éves is elmúltam már...

maggi
sziasztok, felinstallaltam a morrowindet, utana a tribunalt es utana a bloodmoont, es indulaskor rengeteg hibauzenetet ir ki, mint pl. file tribunal.esm contains corrupt data for cell 'mournhold, ...' talalkozott valaki ezzel a problemaval ?
Én 15 vagyok, és Morrozom, te 20 fölött lehecc, és Morrozol?
Ne sokat a nagy nap után!
1ébként csatlakozom a többiekhez és kongrat!!!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Grat.
Sok boldogságot!!

ollie

Köszönöm, köszönöm... 😄DD

Mellesleg a galériámban találtok képet a menyasszonyomról az Én és Kate témában.

_Atti_
Gratula😄
házaság..öh..holvanazmég tõlem😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Bandew
Sirály!
Én még csak a barátnõ keresésnél tarok. :-(
Sok boldogságot!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ollie
köszi neked is! 😄

legalább nem hal meg a topic 😄D

csatlakozom az elõttem szólókhoz és szintúgy sok boldogságot kívánok!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ollie
köszönöm! 😊))

Sok boldogságot :-)

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

ollie
Köszi mindenkinek! 😊)) Ígérem az asszonyt is majd rászoktatom a fórumra. 😉))))

Hyder

GRATZ

Steam: [HUN]Feriggno

PiszkosFred
Grat itt is. Remelem nalad tovabb tart a boldogsag, mint nalam ;] Mindenjot a fejlemenyekhez, de azert a forumot ne hanyagold el eheh ;]

DonnieBrasco
Gratulálok.... velem ez még a nyáron esett meg 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

ollie
Sziasztok! Nézzétek az aláírásom! :o)))))))))

egy kisebb segédeszközzel

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

kösz a torrentet.
LcE:felveszem a kesztyût😊és én remélem hogy lesz rá alkalmam hogy ÚJ mosolyt varázsoljak az arcodra

ollie
Én is az Azureust használom.

Ha nincs igény részletes hozzászólásra, akkor csak halkan közlöm, hogy nekem megvan a Daggerfall. A teljes játék egy cd-én. Nekem tényleg jobban tetszett mint a Morro. Ezért keresek ahhoz egy jó modot.
LcE
Szívesen várnálak egy multi csatára... Amíg elkészül egy esetleges multi mod (muhahaha, soha nem lesz ilyen) addig elõkotrom valahonnan Fyr bátyós mentésemet. Aztán meg lesz nemulass...

\'maximum trolling\'

Bandew
Pedig jobb ha megtanulod, mert szvsz nagyon jó!
Én is csak mostanában kezdtem el használni, mert nem értettem hogy mûxik, de nem bonyolult.

A lényeg, hogy letöltesz egy ilyen torrent kezeló progit (nekem az Azureus van meg), majd felmész egy ilyen torrent megosztó honlapra (magyar: bithumen.tx.hu, legjobb: www.suprnova.org), innen letöltöd annak a torrentjét, amire szükséged van, majd az Azureussal megnyitod és szépen letölti. A lényeg, hogy utána te is töltsd vissza azt amit letöltötél. Ehhez egyszerûen csak hagyd tovább futni a kliensed. Nagyjából ennyi. :-D
(ja és Java legyen)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

na azzal sosem tudtam semmit kezdeni
avass be a titokba hogy mûxik!!!!!!
lécci

ollie
rákerestem, sajna ott sincs

ollie
bittorent?

link
akinek megvan
a link
az tegye közzé

PiszkosFred
Ez kinek ment? És mire vonatkozóan? Ha a játék van meg, akkor szóljon, vagy ha a link ahonnan le lehet tölteni? ;]

ha megvan szólj

PiszkosFred
Par hete meg le lehetett tolteni a The Underdogsrol - legalabbis ha jol emlexem - de most mar levettek, es csak egy link mutat a Bethesda oldalara. Valoszinu hogy az Oblivion fele felhajtas kapcsan eloterbe kerultek a korabbi Elder Scrolls reszek, es igy valami csomagban kiadjak ujra, vagy megint vasarolhato par dolcsiert, vagy nemtom. A lenyeg hogy kabe azota nem letoltheto.

De az is lehet hogy mashol lattam, es itt sosem volt elerheto, mar nem emlexem pontosan, de mintha itt lett volna. Keress abandonware es retro oldalakat, hatha.... 95os, eppen belefer talan ezekbe a kategoriakba. Egyebkent 70mb korul van a RIP.

néhány év és talán azt is letölthetõvé teszik😊

PTW
Daggerfall-t nem lehet valahonnan megszerezni?
az az amirol odakat zengnek es szivesen kimuvelnem magamat...
8)

bocs már ragzani se tudok:-on

hanem a "hülye sisak"-nak

kösz a részletes felvilágosítást,de a hozzászólásnak nem a multi meglétén/meg nem létén volt a hangsúly

Az egyetlen Elder Scrolls game amiben tudomásom szerint volt multi az a Battlespire. Nem a fõ szálhoz tartozik, hanem egy mellékág. De nem olyan mint a Redguard (bár azzal nem játszottam). FPS fantasy az is, csak annyi a különbség, hogy pl nem lehetett aludni és így regenerálódni. Az csak potionokkal ment, mondjuk akadt belõlük elég, ilyen szempontból annyi volt belõlük szétszórva, mint egy nem fantasy FPS-ben a kötszer meg az elsõsegélyláda. Spelleket is csak találni lehetett a két indulón kívül. Mondjuk azokból is volt egy pár.
apropó az Arena nekem sem ment tökéletesen,csak nálam elég sûrûn fagyott:ha aludni akartam,meg néhány helyen

ha lenne a morrohoz multi vérrel mosnám tisztára nevem

Arena-t már vagy 1 hónapja leszedtem, de Dosboxxal akad, anélkül meg nincs mindig egér...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

PiszkosFred
Ahova próbáltál regelni, az a régi fórum, ami pár napja már csak archivként szerepel. Az új fórumot erre találod: http://forum.gumininjahq.hu/

DemonForce-t lehet hasznalni sok egyeb moddal, kiveve azokkal, amelyek a lenyek scriptjeivel varial, leven a DF is ugyanezt teszi - erositi a daedrakat es az npcket, javitja az ellenfelek "mesterseges intelligenciajat" es az egyes lenyek harci technikajat, varazslatait es reakciot javitja. De minderrol ott van termeszetesen a keszito, Mythos ismertetoje a HQn. Eppen ezert csak azokkal a modokkal lehet gond, amelyek hasonlokat muvelnek a jatekkal: giants es tarsai. (mindket kieg kell hozza egyebirant)

Tényleg nagyon-nagyon-nagyon hálás-hálás-hálás köszönet!!!! Megvan a hétvégi programom! És megnéztem, a kedves bethsoft gondolt a régi rajongókra, részletesen elmagyarázzák - úgy, hogy a hülyék, azaz én is megértsem -, hogyan kell a mellékelt dos emulátorral installálni és futattni a gamét! Márcsak a többi kérdésre kéne válasz...
Végre egy jó hír! Hálás köszönet az infóért! Remélem fut xp alatt... És a többi kérdésre tud vki válaszolni?
Esrohnoil
Aréna ingyenesen letölthetõ a morrowind hivatalos oldaláról.
Szal hajrá. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Még valami: nem tudja vki, hogy hol lehet kapni a proginak azt a dobozos változatát, amelyben benne van a két kiegészítõ is?