The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Weight: 0.1
Value: n.a.
Constans Effect:
Neverending Love 100pts for forever in 1 ft - on self
Fortify Love 100 pts for fovever 1 ft - on 'special target'
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ne sokat a nagy nap után!
1ébként csatlakozom a többiekhez és kongrat!!!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Sok boldogságot!!
Köszönöm, köszönöm... 😄DD
Mellesleg a galériámban találtok képet a menyasszonyomról az Én és Kate témában.
házaság..öh..holvanazmég tõlem😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Én még csak a barátnõ keresésnél tarok. :-(
Sok boldogságot!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
LcE:felveszem a kesztyût😊és én remélem hogy lesz rá alkalmam hogy ÚJ mosolyt varázsoljak az arcodra

Nekem tényleg jobban tetszett mint a Morro. Ezért keresek ahhoz egy jó modot.
\'maximum trolling\'
Én is csak mostanában kezdtem el használni, mert nem értettem hogy mûxik, de nem bonyolult.
A lényeg, hogy letöltesz egy ilyen torrent kezeló progit (nekem az Azureus van meg), majd felmész egy ilyen torrent megosztó honlapra (magyar: bithumen.tx.hu, legjobb: www.suprnova.org), innen letöltöd annak a torrentjét, amire szükséged van, majd az Azureussal megnyitod és szépen letölti. A lényeg, hogy utána te is töltsd vissza azt amit letöltötél. Ehhez egyszerûen csak hagyd tovább futni a kliensed. Nagyjából ennyi. :-D
(ja és Java legyen)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
avass be a titokba hogy mûxik!!!!!!
lécci
akinek megvan
a link
az tegye közzé
De az is lehet hogy mashol lattam, es itt sosem volt elerheto, mar nem emlexem pontosan, de mintha itt lett volna. Keress abandonware es retro oldalakat, hatha.... 95os, eppen belefer talan ezekbe a kategoriakba. Egyebkent 70mb korul van a RIP.
az az amirol odakat zengnek es szivesen kimuvelnem magamat...
8)

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
DemonForce-t lehet hasznalni sok egyeb moddal, kiveve azokkal, amelyek a lenyek scriptjeivel varial, leven a DF is ugyanezt teszi - erositi a daedrakat es az npcket, javitja az ellenfelek "mesterseges intelligenciajat" es az egyes lenyek harci technikajat, varazslatait es reakciot javitja. De minderrol ott van termeszetesen a keszito, Mythos ismertetoje a HQn. Eppen ezert csak azokkal a modokkal lehet gond, amelyek hasonlokat muvelnek a jatekkal: giants es tarsai. (mindket kieg kell hozza egyebirant)

Megvan a hétvégi programom!
És megnéztem, a kedves bethsoft gondolt a régi rajongókra, részletesen elmagyarázzák - úgy, hogy a hülyék, azaz én is megértsem -, hogyan kell a mellékelt dos emulátorral installálni és futattni a gamét!
Márcsak a többi kérdésre kéne válasz...
Hálás köszönet az infóért!
Remélem fut xp alatt... És a többi kérdésre tud vki válaszolni?
Szal hajrá. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.