The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De most meg nem találom a máguscéh elsõ küldetésében a gombák lelõhejét. Megnéz tem az gumininga oldalát és az ott levõ helyszin környékét már teljesen körbejárrtam de nem találom szt a kis mocsarat. Hol a francban van?
Mert félek a sötétben :-)
\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"
Ez a Skooma hogy a francba néz ki. Mert tényleg azt is mondták a kereskedõk. Én is megpróbáltam letenni a holdcukrot, de akkor meg ezt a Skoomat kezt te el mondani, és ezt a skoomat nem tudtam lefordítani és a hátizsákomban sem vettem észre. Nem lehet hogy az elszíváshoz szükséges pipa is illegális?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Pepike-t keresd, ha jol tudom o a vezetojuk (legalabbis mi vele tartjuk a kapcsolatot)
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
1ébként az adamantium plug-in egy kicsit lecsökkenti a Mournhold-i mesterkovács értékét!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Maxius: mennyi volt a megapack? Erdekelne, hogy mostansag mennyiert aruljak.
süti kis gyûrût adott😊
lehet hogy elõször simán kiteleportáltam magam
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

mostanában, huh nem tudom, mindig jön vmi uj játék. amugy még mindig Sacredezel? az megy már neten? pedig az is mekkora szám volt, csak sajnos 37-es dark elfnél meguntam. 😞 de nem tudom miért, most a Lineage 2-töt probálgatom, meg a RYL-t. meghát nem volt idöm morrozni sem. pedig már végigvihetném azt is. 😊 na majd az Obliviont! 😊
Egyebkent ja, regen voltal erre. Mi kot le mostansag? ;]
hát, pedig mien régen voltam itt ugy igazábol. pedig a kedvencek között van.

Raven rockben (már akinek) a kereskedõ 10000es tartogat a zsebében vételre...
Van egy beszelo rak is Vivectol nem messze keletre, neki 10kja van, es szinten mindent megvesz. De o messze van, Creeper konnyebben megkozelitheto.
De a Tribunal felrakasaval Mournholdban van jopar kereskedo, akik igencsak szep penzmennyiseggel rendelkeznek. De naluk alkodozni kell. ;]
Hol a fenében van olyan bolt, ami jó áron veszi meg tõlem a portyázás közben szerzett cuccokat?? Kicsit bosszantó, amikor a sok ezres, tízezres értékû fegyverzetet max. néhány százért tudom eladni, mert nins több aranya a fickónak. Minden kereskedõ ennyire csóró?? Tudtok valami tuti jó üzletet?
egyébnként ha crack, akkor cracks.am, vagy andr.net
De ez csúnya dolog, és nem szabad!!! Ejnye!
ha nincs (de biztos van, adj mailt, küldöm az exe-t. de írd oda hogy az alap vagy vmelyik kiegészítõjék kell)
warez-rulez 😊
egyébként ennyiért már tényleg érdemes megvenni, én is gondolkodom rajta, de elõbb az nwn gold jön
Különbe nem gondoltam vona arra, hogy kiugrok a7dikrõl, mert úgy rövidebb, és úgyis elég magas az acrobaticsom! 😄
Sziasztok! Morrowindhez kellene nekem crack!
Remélem tud valaki segiteni. Elõre is köszi.
Pisti100.