The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Nem csak a mocsarban van, barhol beszerezhetoek a novenyek, alkimista boltokban, lapos videkeken, csak amikor csinaltuk a kveszteket, talaltam egy kis tavat/mocsarat, ahol 10 meteren belul szinte mindegyiket megtalaltuk. Ezert kerult bele ez a cikkbe, de ezenkivul soksok helyen be/megszerezhetoek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Duzsuki
Köszi srácok sikerült megtalálnom.
De most meg nem találom a máguscéh elsõ küldetésében a gombák lelõhejét. Megnéz tem az gumininga oldalát és az ott levõ helyszin környékét már teljesen körbejárrtam de nem találom szt a kis mocsarat. Hol a francban van?

Nem teljesen témába vág, de letöltöttem az arénát a hivatalos oldalról, és ... nem lehet vhogy növelni a látótávolságot? :-)

Mert félek a sötétben :-)

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

felismered sztem az elején könnyen ... 500at ér üvegenként :-)

LcE
Nem, az nem. A skooma egyébként egy elég karcsú üvegcsében lévõ potion.

\'maximum trolling\'

Duzsuki
Köszönöm srácok örök hálám.Ez a Skooma hogy a francba néz ki. Mert tényleg azt is mondták a kereskedõk. Én is megpróbáltam letenni a holdcukrot, de akkor meg ezt a Skoomat kezt te el mondani, és ezt a skoomat nem tudtam lefordítani és a hátizsákomban sem vettem észre. Nem lehet hogy az elszíváshoz szükséges pipa is illegális?

a Skooma helyes, azt sem szeretik (ugyan azok akik a moon sugar-t sem) ideiglenesen tedd el a földre amíg kereskedsz és akkor nem lesz gond.

RaveAir
Köszi! Majd megnézem.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

PiszkosFred
morrohun.uw.hu
Pepike-t keresd, ha jol tudom o a vezetojuk (legalabbis mi vele tartjuk a kapcsolatot)

RaveAir
Eset valaki tud arról, hogy a fordításból lesz-e valami, vagy végleg kudarcba fulladt? És ha valaki foglalkozik még vele, akkor megadna valamilyen elérhetõséget, hogy bele tudjam tenni a magyarítások listába, a Magyarítások Portálon?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

PiszkosFred
Asszem a Skooma-t sem dijazza par kereskedo, igy a kesobbiekben azzal is lehetne gondok, amennyiben a zsebedben lapul par "adag" ;] (de lehet nem a skooma, akkor javitson ki valaki - igy hirtelen ez ugrott be mint masik tobbnyire illegalis cucc, de lehet tevedek)

ollie
A holdcukor (Moon Sugar) egy kábítószerfajta, és mint olyan, illegális. Ha van nálad, akkor nem fognak szóba állni veled. Dobd el, és voilá...

Duzsuki
Ez pontosan akkor történt amikor a játék kezdetekor lementem a város után jobbra levõ barlangba és ott kinyirtam azt aki megtámadott összeszedtem a cumókat és el akartam adni a város kereskedõjének. Az angoltudásom a béka segge alatt van ezért nemigen értem mit beszél.

Duzsuki
Elõre is elnézést kérek ha volt már ez a kérdés, de nincs erõm elolvasni 22000 hozzászólást, megpróbáltam de 2300-nál feladtam. Na a kérdésem, hogy mitõl van az ha a játék elején a kereskedõk egy része nem akar velem kereskedni, egy bizonyos holdcukorra hivatkoznak azt hiszem ha jól értem.

Crokin
Hehe, párnaerõd 😊 A Morro Summit forumon találtam. Vámpíroknak elõnyös 😊

Repatarurgyán

8K bez, de megérte, még úgy is, hogy már meg volt az alap 1x. Szval 5 CD-s a morro.packom! 😄
1ébként az adamantium plug-in egy kicsit lecsökkenti a Mournhold-i mesterkovács értékét!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

CS@
Bibi! Nekem is.

ollie
asszem még mindig 8k

PiszkosFred
Igen. Nem jott ki a jatekhoz hivatalosan semmi extra, csak a letoltheto hivatalos modok. Meg talan par zene es hatterkep, de ezek szinten elerhetoek a hiv. siterol, ezert nem adnak ki cdt.

Maxius: mennyi volt a megapack? Erdekelne, hogy mostansag mennyiert aruljak.

ez mennyivel több ? mik a plusz dolgok ? vagy a két kieglemezzel több?

Bibi! Nekem 4 CD-s!!! (mega pack)

kinyírtam Dagothot és most megjelent Azura
süti kis gyûrût adott😊
lehet hogy elõször simán kiteleportáltam magam

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Nincs hozzá magyarítás és nem árt az angol tudás mert sok szöveg van

PiszkosFred
Ez egy jo kerdes egy olyan jatek kapcsan, amelynek sosincs - a klasszikus ertelelembe vett - vege ;]

ollie
Csak az alapjátékkal is elszórakozhatsz 100-200 tiszta játékórát...

grebber
OKÉ.És milyen hosszú a game?

Next PC upgrade: 2022

CS@
2CD. De ahhoz ,hogy jáccál elég az 1esCD a 2esen „csak” az editorhoz vannak cuccok.

grebber
2cd-s ez a game?Mert ki szeretném probálni.

Next PC upgrade: 2022

Te voltál a leggyorsabb, de mostmár nem te vagy!

nalátod, ez igaz.
mostanában, huh nem tudom, mindig jön vmi uj játék. amugy még mindig Sacredezel? az megy már neten? pedig az is mekkora szám volt, csak sajnos 37-es dark elfnél meguntam. 😞 de nem tudom miért, most a Lineage 2-töt probálgatom, meg a RYL-t. meghát nem volt idöm morrozni sem. pedig már végigvihetném azt is. 😊 na majd az Obliviont! 😊

PiszkosFred
Kettonek sok koze nicns egymashoz. Naponta parszor felnez ide az ember, megvalaszolgatja a kerdeseket ha akar, vagy siman csak felteszi a sajatjat. Ha a valasz csupan par percre van a kerdestol, pusztan veletlen, akar kedvencek kozott van, akar nem, akar regen jart itt az ember, akar nem ;] Nem loverseny ez. (nomeg levan irva a HQn, ha nem tudja elolvasni akkor varjon a valaszra...)

Egyebkent ja, regen voltal erre. Mi kot le mostansag? ;]

hát, pedig mien régen voltam itt ugy igazábol. pedig a kedvencek között van.

PiszkosFred
Ez nem vitas.

azért valljátok be én voltam a leggyorsabb

Blood-ban is igaz ez:
Raven rockben (már akinek) a kereskedõ 10000es tartogat a zsebében vételre...

PiszkosFred
Caldera, Ghorak Manor es ott a hegyesfulu SCAMP, Creeper neven. Nagy csempesz mindent megvesz szinte, de csak 5k-ja van.

Van egy beszelo rak is Vivectol nem messze keletre, neki 10kja van, es szinten mindent megvesz. De o messze van, Creeper konnyebben megkozelitheto.

De a Tribunal felrakasaval Mournholdban van jopar kereskedo, akik igencsak szep penzmennyiseggel rendelkeznek. De naluk alkodozni kell. ;]

caldera, kis goblin.

Sziasztok!

Hol a fenében van olyan bolt, ami jó áron veszi meg tõlem a portyázás közben szerzett cuccokat?? Kicsit bosszantó, amikor a sok ezres, tízezres értékû fegyverzetet max. néhány százért tudom eladni, mert nins több aranya a fickónak. Minden kereskedõ ennyire csóró?? Tudtok valami tuti jó üzletet?
cöcöcöcö...ilyen negatív kisugárzást...
egyébnként ha crack, akkor cracks.am, vagy andr.net
De ez csúnya dolog, és nem szabad!!! Ejnye!

http://www.gamecopyworld.com/
ha nincs (de biztos van, adj mailt, küldöm az exe-t. de írd oda hogy az alap vagy vmelyik kiegészítõjék kell)
warez-rulez 😊
egyébként ennyiért már tényleg érdemes megvenni, én is gondolkodom rajta, de elõbb az nwn gold jön

Persze, hogy meg vagyunk zakkanva!
Különbe nem gondoltam vona arra, hogy kiugrok a7dikrõl, mert úgy rövidebb, és úgyis elég magas az acrobaticsom! 😄

Rothadj meg a Morro crackoddal! Tiszteld meg legalább annyira a fejlesztõket, hogy 2000et kiadsz 1 jó játékra!

Sziasztok! Morrowindhez kellene nekem crack!
Remélem tud valaki segiteni. Elõre is köszi.
Pisti100.
ollie
KÖSZI! 😄DD

Házassági artifakt gyûjtést kéne szervezni a HQn! 😊

baratis
Ti megvagytok zakkanva. 😊 Gratula Ollie. Velem éppen most két éve esett meg eme eset. 😊

PiszkosFred
hehe, egyre jobb ;]

Csak rejtsd el a "Sordófa of mérges asszony"-t, különben ha este 11 után érkezel akkor az ajtó lezárul, és ha mégis be tudsz jutni, akkor kell egy 100as chaemeleon. Jobban jársz, ha elrejted eme Blunt Weapont 😄

ollie
😄DD