The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Hi.
Nemtudjátok,van e az alap+bloodmoon-hoz magyarítás?
Bandew
Minek tanuljunk angolt, amikor még az USA-ban sem tudnak? :-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

DonnieBrasco
Ja hogy angoltudás nélkül... hát, úgy nem lesz az igazi (sajnos). De már csak ezért is érdemes angolul megtanulni (aztán mellesleg így az EU-ban se jön rosszul, meg bármilyen munkánál a gyári munkástól felfelé 😊))

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Nem szabad/érdemes így hozzáállni. Nem "végigtolni" kell a "szálat", mert akkor nem látod a játék 5%-át sem.
Élni kell a világában, el kell merülni benne!

DB

A ti kung-futok nem erős!

Annak úgy nincs túl sok értelme ha nem csinálsz mellékküldetéseket akkor a karaktered közel se lesz elég tápos hozzá ráadásul a játék lényegét veszted el vele. Szerezz egy angol szótárat és menet közben tanulj 😊

grebber
Az gáz de legalább van leirása hogyan toljam végig az alap szálat.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Hali!Ma kezdtem el ezzel a game-el tolni de nem sokra megyek angol tudás nélkül.
A kérdéseim: Van hozzá full magyarosítás?? Csak egy hatalmas pálya van vagy több nagyobb??? Az Elder Scrolls IV.: Oblivion is ugyanilyen lesz ????

Next PC upgrade: 2022

PiszkosFred
Koszi a tobbiek neveben is ;] A karakterek pedig meglesznek meg egy jo ideig, nincs elevules. Aki bekuldi a sajatjat, es feltoltjuk, az ott is marad amig el az oldal. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

voltam a hq-n, és mit ne mondjak, király lett! és még a karim is megvan!

tudtommal nem regeltem sose oda, de végülis mind1 mostmár mert lejött :-)

a patch sosem árt :-)

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

ollie
Jah kell, a hivatalos oldalon fent van a hivatalos patch.

ollie
Nem lehet, mindeképpen kell regelni. Ha nem a saját gépedet használtad, nyílván korábban valaki már töltött le vele a fileplanet-rõl, és azt cookie-ban megjegyzi. Egyébként meg reggel is kell várni, csak akkor marad el a várakozás, ha fizetsz is.

Duzsuki
Kell az alapjátékhoz valamilyen javítás?
Nekem az a verzió van meg amit videókártyákhoz adnak. És ez a verzió 1.0.

lehet mákom volt (biztos :-)

PiszkosFred
Jó, vannak public serverek is, ez kétségtelen. 1-2 évvel ezelõtt használtam utoljára FPt, akkor a hajam téptem mire leszedtem róla valamit, azóta inkább elkerülöm. De persze lehet hogy azóta megváltozott és jobb lett a helyzet...

le lehet reg nélkül is tölteni, csak várni kell max (nekem most nem kellett :-DD)

már a bérgyilkosok se a régik..
de még mindig nem jönnek!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Bandew
Hát hallod én is vagy egy hetet vártam. :-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

megint nagy bánatom akadt
tribunalban Barenziah halomra gyilkolását kell éppen megakadályoznom
be is állok a paraván mögé,várok egy napot
aztán kettõt
aztán még kettõt
de ezek nem jönnek!

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

és megy sima MW-vel a mod? :-)

ha a regelés ingyenes akkor majd regelek, köcc :-)

nah jah ... :-)

ez van
Amúgy meg a regelés ingyenes és az 5.2-t én máshol nem láttam

PiszkosFred
...annak aki regelt a fileplanetre, ezt tedd azert hozza. ;]

innen már csak egyetlen kattintás 😊

Book Rotate

New in v5.2: BRPatcher v2.2:
Now patches open skill books in your save game.
Fixed bug relating to save order and cell load errors.
Patcher now adds Book Rotate.esm to the patched file header.
Fixed bugs with book data < 8 bytes & active plugin list.
Scripts altered to fix bug with negative coordinate placement.
Scripts tweaked for neater placement of certain books.

Fixed datestamp on esp's.

When you drop a book in Morrowind, it lies on it's side with the bottom facing towards you. If, like me, you have a large collection of books then they will look very messy when stacked in this manner. This plugin adds scripting to every closed book in the game. It allows you to place books vertically and horizontally wherever you please. It works like this: The first time you drop a book, it stands vertically with the spine facing towards you. The second time, it lies horizontally, face up, with the spine towards you. The third time, it lies in the default position as it would without the mod. It then repeats the above sequence.

updated: 9/27/02
In some cases, users have reported that the mod is not working correctly and some books are not rotating. This problem related to using the mod with previously saved games. It occurs with books that teach you a skill.

There is a way to overcome this problem. However, it involves editing your save game. Included in the zip is TESAME - The Elder Scrolls Advanced Mod Editor, and detailed instructions on how to use it to edit your save. Please read 'Edit Your Saves.txt' for more information on getting those pesky books rotating :o)

Version 3:
The mod has been updated to allow you to close the open books in the game and store them with the rest of your collection.

Because of the scripting functions required to perform this, it is necessary to have Tribunal installed. However, I have included v1.1 in the .zip for users without Tribunal.

Read the instructions included for trouble free gaming. Please email me with any bugs that may surface. Thanks.

New in v4.1:

Lecturn drop for open books
Fixed world grid for accurate book alignment
8 drop directions
Typo fixes included

New in v4.5

New esm format
Bloodmoon support
A new utility - BRPatcher. This allows automated patching of mods and saved games for improved compatibility. New in 5.0

Headers & Timestamps fixed.
BRPatcher v2.0 released.

Morrowind Summit
FilePlanet-en van a cucc kb.1.5Mega

köszi, nagyon jó lenne :-)

ollie
Jah, félreértés volt, a SoD-ra írtam. 😉

PiszkosFred
Exile: Spirits of the Underworld

Ez viszont nekem uj, kivancsi vagyok ra ;]

PiszkosFred
A bookrotate mod 100mb? Hat nemtom, nekem kisebbnek remlik. Vagy felreertettuk egymast, es a SoDra irtad a 100mbt, ami mar inkabb, mert az tenyleg ottkorul van.

PiszkosFred
LcE mar irta valahol - legalabbis tole hallottam eloszor - hogy keszul a folytatas. A Shadowrest fejlesztesei kozben fel is vette a kapcsolatot a SoD keszitoivel, de errol o tudna bovebben nyilatkozni.

ollie
HOPPÁ! mit találtam...

ollie
Hát én olyan 100 mega fölötti méretre emléxem.

PiszkosFred
Hja, de valahogy csak nem erkeznek a TCk ;]

PiszkosFred
Megnezem, szerintem megvan valahol archivban a mod, es ha nem tulzottan nagy meretu, felrakom a sajat serverunkre.

ollie
A Wizards Islands elvileg majdnem kész, sõt már hónapokkal ezelõttre ígérték...

Fred én is kérdezek egyet: Bookrotate mod mond vmit? :-)
Tudom ott a leírás, de vmi nem-orosz link vagy esetleg felfér a HQ-ra vagy vmi? :-)

Vagy majd írjam meg mailben oda? :-)

mondjuk elsõsorban az érdekel elég-e az alap MW

PiszkosFred
Feltem tole hogy az lesz ;]

Wizard Island, MEmod, Tamriel Rebuilt, Ultima remake (habar roluk egy eve nem hallottam), Diablo-Morrowind, Abenteuer MittelErde igy hirtelen a TC (vagy annak latszo) projektek amelyek eszembejutottak. De ott a summit, ott biztos nyomonkovetik a fejlemenyeket.

ollie
Az egy nagyobb plugin.

Az is jo lesz😊
Honnan lehet leszedni?

PiszkosFred
J (de csak a kesoi idopont miatt esett meg ez a csufsag, tisztaban vagyok vele ;])

Sea of Destiny? Sosem probaltam, de ugytudom hogy az az elso TC, es kesz van regota. Sot, a vilagot a Gold pack fel is tolti elettel, npckkel es kvesztekkel. De mondom, az lehet hogy csak egy nagyobb plugin a SoD, es nem TC.

ollie
Szerintem 1 db nem jelent még meg, amelyik teljesen befelyezõdött volna.

maxius: ilyen lett volna pl a memod

Egy mit?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Hi
Tudnak vki ajánlani 1 jó total conversiont?

Bandew
Ez az! Inkább használjuk az "eredeti" topikot. :-P

Esrohnoil
Loool
Ahhoz képest népszerû lett...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Bandew
Te vagy a csupa 2-es. :-D

Az összes gomba megtalálható Seyda Neen mellett!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Duzsuki
Csak az a baj, hogy elötte eladtam az összes gombát amit addig találtam. Na mindgy azért körölnézek még azon a környéken hátha megtalálom.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.