27013
  • BBird
    Mivel tudtommal az összes megvan, amit magyarországon kiadtak, így én már nem járok antikváriumba. 76 van, most számoltam meg, persze ezek közt nem mind Livingstone és Jackson részek. Egyetlen egy könyv van, ami nincs meg... illetve megvan, csak a kedvesemnél: Az elátkozott ház. :-)
  • PiszkosFred
    Voltál? Ejnye ;] Én a mai napig nem megyek úgy el antikvárium mellett, hogy ne nézzek pe 2 percre, és vizsgáljam meg, nincs e véletlenül kjk könyv benn ;]
  • BBird
    moddal kapcsolatos kérdésem lenne: Tudok valahol olvasni magyar nyelven pár sort a Halállabirintus és Tolvajok városa módról? "Enyhe" gyűjtő voltam Kaland-Játék-Kockázatokban. ;-) Csak feleslegesen nem akarom kipróbálni, ha **ar.
  • Hyper Snake
    rübi
  • Jagi
    Évszakos mod létezik sima morrowind-hez?
  • Bandew
    thx
  • EqUiNoX
    shift+jobbklikk
  • Bandew
    Kérdés:
    Hogy lehet kitörölni a varázslatokat a listából? Csak mert nagyoon idegesítő, hogy egy idő után nagyon sok van belőle és nem mindegyikre van szükségem.
  • Jagi
    más=már
  • Jagi
    más asse! :D
  • Jagi
    Már csak a windowlight kell.
  • Jagi
    Ja, előre is köszi! :)
  • Jagi
    Ha valakinek megvan a Blood & Gore és a windowlight mod, az tegye már fel vhová legyen szives v. adjon egy direkt linket, mert a Fileplanetes motyókat megint nem tudom lehúzni!
  • JackDaniels #23206
    Nem tudom, de én is meg vagyok lőve, pedig már közeledne a végkifejlet!:)
  • HellWolf
    Próbálkozz valamelyik templomban...
  • MrSpock
    Én is itt vesztegelek,nemjött semmiféle bejegyzés,odamegyek a temlomnál kint a templomnál sétáó emberkéhez,aki elvileg mondaná,hogy ekressem fel Archanont,ő átadja Vivec kulcsát,na szóval megszólítom,de aztmondja,hogy még beszéljek pár emberrel,vagy valami ilyesmi,elküld..hmm..aztán mindenkivel beszélgettem,de semmi bejegyzés,vagy látomás,vagy akárni,aludtam is hátha,de semmi.
    Egyszer pedig végigjátszottam,lehet valamit kihagytam,vagy nembeszéltem valakivel?
  • JackDaniels #23203
    Hol, vagy hogyan kapom az üzenetet? Mert mindenkit végig kérdezni, kissé soká tartana.:))
  • BBird
    Évszakok a fán? Lehullanak levelei, ilyenek? Hmm, mi is a neve, hol lehet megnézni? :-)

Amúgy az én tippem az, hogy igen, ha mindkettő csak textúra...
  • Bandew
    Ha egyszerre van fent a Visual XT pack, meg az ami megjeleníti az évszakokat a fákon, akkor az üti egymást nem?
  • HellWolf
    Ha minden igaz, kapsz (vagy kaptál) egy üzenetet, hogy a főpap Vivecben látni kíván. Bár lehet, hogy ez a civilekkel való beszélgetés során jön elő... Lényeg, hogy vele kell találkoznod.
  • HellWolf
    Hlaalu-nál Balmorában, a Councuil Manor-ban (lehet, hogy nem pont így hívják) van a fickó, a lépcsőnél áll, és elég kevés félét beszél. Majd őt kell keresni házépítéskor. Ja, házat majd a 4. rangon kezdhetsz építeni, ami asszem a Lawman.

Hogy mivel jutalmaznak? Jó sok trükkös küldetéssel.
  • JackDaniels #23198
    Üdv mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni. Megvan a 4. próba is:4törzs nereverja és a 3nagy ház hortatorja is én vagyok, de ezután mi a manót kell csinálni?? A naplómban semmi utalás, pedig azóta már eltelt 6nap. Hová kell menni, kihez??? PLS valaki, mert megakadtam.
  • Jagi
    Jó, Hlaaluhoz csatlakoztam. Ők mivel jutalmaznak?
    Nekem kell kérni, ha igen kitől?
    Bónusz kérdés: hogy kell felöltöztetni a "zöltöztetőskatonát"?
    Leszedtem egy "sokházatmegvehetsz" modot és mindíg úgy rakja fel a páncélt a babára ahogy a földre hajigálja.
  • DonnieBrasco
    A Quadratic lighting nem is mod, hanem csak át kell írni pár értéket a Morrowind .ini file-jában. Valahol régebben leírtam, hogy pontosan mit, de már nem emlékszem :)) Ja, és VALÓBAN gyorsabb vele a játék!! Szerintem meg szebb is.

Ollie, a texture modok linkjét PiszkosFred alább írja, a két Visual modére meg google-ben kerestem rá... a windowlightot pedig a morrowind summitról szedtem le. Este majd feldobok egy teljes listát, de elérhetőségükről nem mindig van fogalmam... 90%-ban fent vannak a morrowind summit on, de ha nem akkor gugli :))

DB
  • EqUiNoX
    A vicc az - asszem már itt is írta valaki korábban (1-2 hónapja) - hogy a light modokkal sokkal gyorsabb a játék mint alapesetben, főleg a quadratic-kal (iniben is átírva). Én is meglepődtem ;]

Ollie: Summiton, www.rpgplanet.com/morrowind szerintem fennvannak, én is onnan szedtem le őket.
  • ollie
    Írd már le pontosan, hogy miket tettél fel, és az elérhetőségüket is. Köszi!
  • DonnieBrasco
    Nagyon állat... feltettem ezeket is, meg a 2 Visual packet is, most már egyáltalán nem lehet ráismerni a Morrowindre (egy pár világítási mod is fent van, pl. quadratic, Windowlights stb... király!

DB
  • HellWolf
    Ezeknél nem lehet. Nagy házaknál lehet: Hlaalu, Redoran, Telvani. Náluk is csak 4. rangtól.
  • Jagi
    Mikor lehet saját kérót igényelni, (melyiket érdemes) ide vagyok bejelentkezve:
    Mages G.
    Thiefes G.
    Fighters G.
    Morag Tong
    PLZ HLP!
  • Bandew
    Thx!
  • EqUiNoX
    http://thelys.org/modlist.php

Visual XT pack, de érdemes a többit is végignézni...
  • Bandew
    Tud valaki linket mondani ahhoz a mod-hoz, ami lecseréli a textúrákat szebbekre?
  • Bandew
    AMD Athlon 64 3400+ az új procim, a többi maradt (Gf4 Ti 4200, 512 Mb RAM)
  • David2
    off: mien géped van?
    Egyszer én is kipróbáltam 1000acribatika tekercs 1 másodpercig(amit még a játék elején lehet szerezni) ugrottam a telvanni strhold tetejéről, s a délre lévő ashland táborba érkeztem meg, teljesen véletlenül.
  • Bandew
    Hát ami azt illeti ez már repülés volt. :-)
    Gyorsabb volt mint a levitáció. :-)
  • ollie
    Mondjuk az repülve is látszik.
  • Bandew
    A betöltött terület széle természetesen látszott olyan magasságból, szal jó hülyén nézett ki. :-D
  • _Atti_
    cellatöltéseket is?:D vag csak felfele ugrottál?
  • Bandew
    Na leteszteltem a Morrowindet az új procimmal.
    KIRÁLY!!!
    FPS optimizerrel beállítottam a max látótávot, cheattel 500-as akrobatika+atlétika és supermenest játszottam. Nattyon jól nézett ki és tök simán bírta. Most már csak akkor kezdem újra, ha kész a magyarítás.
    De naggyon jó volt. 2 ugrással átmentem Seyda Needből a viveci lebegő meteor tetejére. :-D
  • The Big Gunner
    A pont teljesen jogos. 3 lejarata van, ketto ugyanoda vezet, de egy meg mashova. Koszonom szepen a segitseget.