The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Peregrine
😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
by Ragnarok
Rak egy övet abba a hordóba amiben Fargot gyûrûje van, ha fölveszed elkapod a kórt ami vérfarkassá változtat
itt keress rá 😊
\'maximum trolling\'
A readmee-ben az van írva, hogy hagyományos úton kell elkapnod a kórt (vérfarkas harapás) a könnyítés csak annyi, hogy ezentúl már Vvardenfellen is fognak szaladgálni a kutyuskák. Eleinte ritkábbak de gondolom a szinted növekedésével több lesz belõlük.
Van még néhány érdekes dolog (különbözõ férfarkas formák a holdállás szerint...) ajánlom tanulmányozd a szöveget részletesen.
\'maximum trolling\'
TES Plugin Tool (TESTool) 1.3
FUNCTIONS
Clean ESP/ESM files
This is one of the main functions. It allows you to select multiple ESP/ESM files and clean them. Cleaning process will do the following:
Remove any default GMST records (including “evil” 72 entries).
Remove any records that are identical to the records found in the morrowind.esm, tribunal.esm or bloodmoon.esm. There only two exceptions to this:
For INFO records NNAM/PNAM fields are ignored during comparison (unless restricted dialog cleaning has been enabled)
LTEX records (land textures) are not removed.
Remove any object references inside CELL records that are identical to the references in the default ESM files.
Remove AMBI(ambient light) and WGHT(water level) fields from the CELL records that are identical to the references in the default ESM files.
Remove empty CELL records that do not have any related LAND/PGRD records. If restricted cell cleaning is enabled, then only STANDARD empty cells will be removed.
Remove any DIAL (dialog) records that do not have associated INFO records, unless it is a journal dialog (type 4).
Remove any duplicate objects (two objects with same ID) if requested by users. Re-saving plugin in the TES Construction Set will also eliminate duplicate objects.
Innen azt hiszem letölthetsz egy vérfarkasos modot, aminek a segítségével egybõl (?) kezdhetsz ilyen karakterként... De nem vagyok benne biztos, olvasgasd el a tájékoztató szövegeket...
\'maximum trolling\'
Nincs vmi egyszerû és gyors módja az átváltozásnak?
Egyébként volt már itten vki vérfarkas?és ha igen picit mesélne róla?😊) Mer éncsak azt halottam hogy lehet...
Sosem értettem mit takar ez pontosan és ,hogy mitõl kell „kitisztítani” egy plugint ?
Köszönöm.
Az is megoldás lehet ,ha nem sajnálod a vinyón a helyet ,hogy egy frissen installált Morro+Trib+BM+pecsek -et egyszerûen betömöríted.
Csináltam ilyet és nem éri el a 700MB-ot sem. Ha pedig már nagyon nagy a kavarodás egyszerûen törlöd az egészet majd kicsomizod.
Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
Nem csináltam semmit,unalmamba csak úgy elindítottam és megy!!!
Nemtom hogyan,tán csoda😊))
A lényeg hogy farkasember akarok lenni😄DD
Vki mondana errõl részletes utasítást hogyan váljak azzá?😊)

Úgyhogy hatodszor is újrakezdtem 😊))) lvl 1 karakterrel szép az élet! (egy nagy rohanás az egész 😊 a Dark Brotherhood assassintól remegve fekszem le restelni minden nap.
DB
A ti kung-futok nem erős!

De a sorrendben vettem oket dolgot ugy ertettem, hogy nalam a telepites sorrendje mindig igy alakult: Morrowind+peccsek, majd Trib megjelenese utan Morrowind+Trib+peccsek, majd a BM megjelenese utan MW+Trib+BM+peccsek. Igy nemtudom hogy a BM megy e csak a sima alapjatekkal, vagy kell neki a Trib. is. Ezert irtam hogy en sorrendben szereztem be oket, sosem probaltam alapjatekra BM-t rarakni... ;]
Lehet hogy félre értem de neked a megjelenés óta nem volt újratelepítve?

Esetleg megprobalhatod a BM utan az aktualis BM peccset is felrakni, majd hozza keress krekket. Azt speciel nemtudom, majd mas megmondja, hogy a BloodMoonhoz szukseg van e a Tribunalra, vagy eleg neki az alapjatek. En sorrendben vettem oket, igy reszemrol ez is csak egy tipp a hiba okara..
Felteszem a Morrowindet + a bloodmoont eddig midnen rendben...
megkrekkelem,elindítom...ahogy azt kell neki,elkezd töltögetni de adatok inicizálásakor kilép és ezt az üzenetet kapom:"A morrowind.exe hibát észlel és ezért leáll bla bla bla"....
Hm lehet kicsit láma kérdés de ijenkor mi van?
Komfigom:
Oprendszer:Xp
RADEON 9600XT videókari
AMD Athlon 1600+ -as proci
768DDR
Régen elindult gond nélkül....
Ha nagyon zavar ,hogy nem érted a szövegeket akkor ne beszélgess az NPC –kel éld bele magad egy a világtól visszavonult szerzetes képébe aki szándékosan nem kommunikál senkivel vagy mitomén. Tûz ki célokat :utazások ,felfedezés ,felderítés ,sírrablás ,úszólecke STB. Na persze ha mindehhez nincs kedved és ragaszkodsz a sztorihoz akkor a HQ –n találsz leírást egy csomó további hasznos infóval együtt ,de ez a felfedezés örömét mindenképpen csökkenti (mármint nem a HQ mer az über fasza hanem a végigjátszásból való végigjátszás).