The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Nah már vérfarkas vagyok😊 nagyon ász,rohadt nagyokat üt,hatalmasakat ugrik ami a gyengém😊))))
Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
Hat nem talalok megfelelo jelzot ra, ezert csak ugy magyarosan kifejezve magam annyit mondok hogy ez "k**** jo" hir ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mr_no_NaMe
Wow ezt nem olvastam kössz hogy szóltál megyek is megfertõzöm magam😊))
_Atti_
"Consider this official now, the MEMod team is back in business."
Peregrine

😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

werewolf belt
by Ragnarok

Rak egy övet abba a hordóba amiben Fargot gyûrûje van, ha fölveszed elkapod a kórt ami vérfarkassá változtat

itt keress rá 😊

Mr_no_NaMe
Ja,mindnet pontosan másoltma be,és be X -eltem a data filesba.
LcE
A modot amúgy jól telepítetted? (Megfelelõ fájlok a megfelelõ könyvtárakba, engedélyezés a külsõ panel Data Files menüjében...)

\'maximum trolling\'

LcE
http://werewolves.mwsource.com/downloads/readme.html
A readmee-ben az van írva, hogy hagyományos úton kell elkapnod a kórt (vérfarkas harapás) a könnyítés csak annyi, hogy ezentúl már Vvardenfellen is fognak szaladgálni a kutyuskák. Eleinte ritkábbak de gondolom a szinted növekedésével több lesz belõlük.
Van még néhány érdekes dolog (különbözõ férfarkas formák a holdállás szerint...) ajánlom tanulmányozd a szöveget részletesen.

\'maximum trolling\'

mit is csinál ez röviden ?

Bocs de lusta vagyok inkább bekopizom 😊

TES Plugin Tool (TESTool) 1.3

FUNCTIONS

Clean ESP/ESM files

This is one of the main functions. It allows you to select multiple ESP/ESM files and clean them. Cleaning process will do the following:

Remove any default GMST records (including “evil” 72 entries).

Remove any records that are identical to the records found in the morrowind.esm, tribunal.esm or bloodmoon.esm. There only two exceptions to this:

For INFO records NNAM/PNAM fields are ignored during comparison (unless restricted dialog cleaning has been enabled)

LTEX records (land textures) are not removed.

Remove any object references inside CELL records that are identical to the references in the default ESM files.

Remove AMBI(ambient light) and WGHT(water level) fields from the CELL records that are identical to the references in the default ESM files.

Remove empty CELL records that do not have any related LAND/PGRD records. If restricted cell cleaning is enabled, then only STANDARD empty cells will be removed.

Remove any DIAL (dialog) records that do not have associated INFO records, unless it is a journal dialog (type 4).

Remove any duplicate objects (two objects with same ID) if requested by users. Re-saving plugin in the TES Construction Set will also eliminate duplicate objects.

Mr_no_NaMe
Hát még a csit sem mûxik...beírom plyer->SetLevel 12 és nem reagáll csak elfogadja,de a szint nem változik...
Mr_no_NaMe
Hát szintet beírtam 16ra de nem változik át este😞(
Mr_no_NaMe
Hát,letöltöttem bemásoltam csináltam karit aludtam éjszakáig de nem változott át...mondták viszont hogy minimum 15 szintes kell lenni...nincs vm icsit ami gyorsan 15 szintessé tesz?
Mr_no_NaMe
Thx megnézem
LcE
http://werewolves.mwsource.com/
Innen azt hiszem letölthetsz egy vérfarkasos modot, aminek a segítségével egybõl (?) kezdhetsz ilyen karakterként... De nem vagyok benne biztos, olvasgasd el a tájékoztató szövegeket...

\'maximum trolling\'

Mr_no_NaMe
Akár még cheat is jó vagy vmi átírás a gémbe.
Mr_no_NaMe
De én csak a vérfarkaskodást szeretném kipróbálni😞
Nincs vmi egyszerû és gyors módja az átváltozásnak?
PiszkosFred
Fõküldit felejtsd el, helyette céheknél kopogtass - mágusok, tolvajok és harcosok céhének elég könnyen bevehetõ az eleje - így valamelyiknél kezdj karrierbe. Aztán ahogy lépegetsz elõre a ranglétrán, megerõsödsz - ha más nem, a feladatok közben szerzett pénzekbõl (vagy tárgyak eladásából). A játék ezért szép, mert azt csinálsz amit akarsz, és egy karakter ezerféleképen tud fejlõdni. Gyakorolj kisebb ellenfeleken. ha pedig valaaki erõsnek tûnik, hát szégyen a futás, de életet menthet ;]

PiszkosFred
A HQn van egy írás a vérfarkas befejezésrõl - melyek AKing írt. Ennek a cikknek az elején le van írva szinte minden, hogy mi változik és mi az elõnye és hátránya eme létformának. A link az aláírásomban, ha esetleg úgy döntesz hogy elolvasod.

Mr_no_NaMe
Plz leírnád honan nis kezdjem a fõküldetést?Itt állok az erõdben de nemtom mit kelk tenni😞
Mr_no_NaMe
Éss amikor vérfarkassá változok teljesen megváltoznak a skilljeim?Meg ha a dificulitit leveszem minuszba akkoris megolhetnek?Tudom szégyen de nagyon akarok már vérfarkas lenni😊)
Egyébként volt már itten vki vérfarkas?és ha igen picit mesélne róla?😊) Mer éncsak azt halottam hogy lehet...
PiszkosFred
Hat erdemes elotte erosodni picit - erre jo ha par cehnek megcsinalod a feladatait, legalabb az elso par kvesztet - mert ha osszefutsz par mergesebb verfarkassal, erhetnek meglepetesek.

Mr_no_NaMe
Aha,és kb hány szintesen érdemes elkezdeni?
CS@
Ha van egy kis idõd plíz fejtsd ki ezt a „kitisztítást” bõvebben.
Sosem értettem mit takar ez pontosan és ,hogy mitõl kell „kitisztítani” egy plugint ?
Köszönöm.

CS@
Szorry figyelmetlen voltam most látom ,hogy Fred már leírta majdnem ugyanezt a #22292ben.

CS@
Ez nem gond mert nincs gyári textúra ,ha törlöd a Textures tartalmát a Morronak akkor is mennie kell Tribunalostól Bloodmoonostól.

Az is megoldás lehet ,ha nem sajnálod a vinyón a helyet ,hogy egy frissen installált Morro+Trib+BM+pecsek -et egyszerûen betömöríted.
Csináltam ilyet és nem éri el a 700MB-ot sem. Ha pedig már nagyon nagy a kavarodás egyszerûen törlöd az egészet majd kicsomizod.

Nem, neki kell állni a fõküldinek. Jó pár küldetés után jön egy olyan, amikor a farkasemberek megtámadják a falut ahol vagy, és megkapod a betegséget. Itt választhatsz, vagy kikúrálod magad, és folytatod a fõküldi, mint ember, vagy megvárod azt a 3 napot (asszem 3 nap) amíg átalakulsz farkasemberré, és az õ oldalukon folytatod a fõküldit.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

Mr_no_NaMe
Annyit sikerült kiderítenem hogy küldetésbõl leszek vérfarkas,de ha elkezdem a játékot rögtön lehet azzal kezdeni,vagy 1 csomó küldit meg kell érte csinálni?
Mr_no_NaMe
Nah elindúlt😄
Nem csináltam semmit,unalmamba csak úgy elindítottam és megy!!!
Nemtom hogyan,tán csoda😊))
A lényeg hogy farkasember akarok lenni😄DD
Vki mondana errõl részletes utasítást hogyan váljak azzá?😊)
Mondjuk erre is van egy pluginom ami alacsony szinteken nem engedélyezi az assassinokat és magasabb szinteken is csak 5-10% hogy megzavarják a pihit 😊

Mr_no_NaMe
Nemküldene el vki eggy bloodmon krekket nekem?
PiszkosFred
Igen, ez egy jo trukk, eleinte erdemes eljatszani es mindjart meg is van a kezdo felszereles es egy kis koltopenz ;]

PiszkosFred
Ezert van nalam az - es ez is egyik oka a keves reinstallnak - hogy ahogy felrakom a szuz morrowindet peccsekkel, az egeszet bekkapolom egy kulon konyvtarban. Igy ha a pluginok nagyon bekavarnak, fogom es a veszelyeztetett konyvtarakat, fileokat visszamasolom. Modokat pedig sosem egybol a jatekba telepitem/masolom, hanem egy kulon helyre, es megnezem mibol all, es esetleg mivel akar osszeakadni - textura, file, stb.. (masik oka az, hogy feltem a lemezeket es nincs kedvem havonta installalni;] - jo nem egy okor ara a teljes szett, de akkor is feltem)

És van egy csomó plugin ami pl. átírja a morrowind.ini -t vagy bent hagy scripteket, néhány plugin készítõ képtelen "kitisztítani" az .esp -t mielõtt felteszi a netre

mert a textúrák közül nem tudom kiválogatni hogy melyik gyári és melyik a nem használt pluginoké, pillanat alatt 2 giga fölé megy a Morro könyvtár 😞

ollie
Miért nem egyszerûen csak törlöd a plugineket?

Legyél tagja a balmorai fighter guildnak és az alagsori emeletes ágyakkal szemben rest-elj, ha jön egy assassin belespawnol az ágyba és nem tud mozogni, marksman fejlesztésére ideális

DonnieBrasco
Kipróbáltam a Complete Morrowind plugint és marhajó 😊 Seyda Neen környékén kiirtottam a fél erdõt gyakorlásként 😊 Nagyon klassz. Most van egy rakat pluginem megint, mivel Windows XP install után újra kellett raknom a Morrowindet, ezután persze a régi plugineket is - de nem sikerült ugyanúgy ezért a régi állásoknak lõttek (fákk).
Úgyhogy hatodszor is újrakezdtem 😊))) lvl 1 karakterrel szép az élet! (egy nagy rohanás az egész 😊 a Dark Brotherhood assassintól remegve fekszem le restelni minden nap.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Mr_no_NaMe
Egyébként megy a BM + alapjáték(trib nélkül) mert így játszottam vele régen,csak most nem akaródzik elindúlni😞
Nekem havonta újra kell rakni hogy megszabaduljak a kipróbált de nem tetszõ pluginoktól

PiszkosFred
Majdnem. Ketszer volt csak ujrarakva, a Tribunal es a BM megjelenesekor ;]

De a sorrendben vettem oket dolgot ugy ertettem, hogy nalam a telepites sorrendje mindig igy alakult: Morrowind+peccsek, majd Trib megjelenese utan Morrowind+Trib+peccsek, majd a BM megjelenese utan MW+Trib+BM+peccsek. Igy nemtudom hogy a BM megy e csak a sima alapjatekkal, vagy kell neki a Trib. is. Ezert irtam hogy en sorrendben szereztem be oket, sosem probaltam alapjatekra BM-t rarakni... ;]

Mr_no_NaMe
😞 Azért köszi a segítséget lehet új krekk után kölne nézni csakhát a gamecopyworldon már nincsen😞
"En sorrendben vettem oket"
Lehet hogy félre értem de neked a megjelenés óta nem volt újratelepítve?

Én nem krekkelek hanem a Morro cd-bõl CloneCD-vel képfájlt csinálok és azt bemountolom. A nocdkrekk problémás volt nekem is 😞

PiszkosFred
Lehet hogy rossz a krekk. Vagy nem a BMhez valo krekket probalsz. Esetleg az ATI driverrel vannak gondok. Sajnos reszemrol egyik problemaban sem tudok segiteni, NVIDIA kartyam van, es eredeti a jatek.

Esetleg megprobalhatod a BM utan az aktualis BM peccset is felrakni, majd hozza keress krekket. Azt speciel nemtudom, majd mas megmondja, hogy a BloodMoonhoz szukseg van e a Tribunalra, vagy eleg neki az alapjatek. En sorrendben vettem oket, igy reszemrol ez is csak egy tipp a hiba okara..

Mr_no_NaMe
Na megint gond van....

Felteszem a Morrowindet + a bloodmoont eddig midnen rendben...
megkrekkelem,elindítom...ahogy azt kell neki,elkezd töltögetni de adatok inicizálásakor kilép és ezt az üzenetet kapom:"A morrowind.exe hibát észlel és ezért leáll bla bla bla"....
Hm lehet kicsit láma kérdés de ijenkor mi van?
Komfigom:
Oprendszer:Xp
RADEON 9600XT videókari
AMD Athlon 1600+ -as proci
768DDR

Régen elindult gond nélkül....
Mr_no_NaMe
thx
CS@
DonnieBrasco véleményét osztom itt ez a hatalmas világ csináld ami jól esik
Ha nagyon zavar ,hogy nem érted a szövegeket akkor ne beszélgess az NPC –kel éld bele magad egy a világtól visszavonult szerzetes képébe aki szándékosan nem kommunikál senkivel vagy mitomén. Tûz ki célokat :utazások ,felfedezés ,felderítés ,sírrablás ,úszólecke STB. Na persze ha mindehhez nincs kedved és ragaszkodsz a sztorihoz akkor a HQ –n találsz leírást egy csomó további hasznos infóval együtt ,de ez a felfedezés örömét mindenképpen csökkenti (mármint nem a HQ mer az über fasza hanem a végigjátszásból való végigjátszás).

Crokin
#22268 !!

Repatarurgyán