27013
  • JackDaniels #23259
    Ha jól veszem ki a szövegből, akkor ezekhez kell a Tribunal vagy a Bloodmoon???
  • EqUiNoX
    Igen, az Annastia egy amolyan "collections edition" benne az összes eddig a srácok által készített moddal (Deathtrap dungeon, City of Thieves és a Firetop).

Nemtudom a modok mennyire használhatóak külön-külön, de a Tolvajokhoz szükség van a Halállabirintus modra, a Tűzhegyet pedig nem láttam még standalone verzióban. De lehet hogy van mindnek külön verziója, de nem nagoyn keresgéltem az az igazság, az Annastia "allinone" miatt ;]
  • BBird
    Azt nézted, hogy még most is írnak ilyen könyveket? Jó tudom, ezt már mindenki tudja, csak én vagyok lemaradva. Ezen a modos oldalon elviziteltem a honlapjukra, és olvastam, hogy áprilisban jön ki az új könyvük. Igazságtalanság, miért nem adják ki ezeket magyar földön? Zagor legendája volt az utolsó Livingstone Jackson könyv, ha jól tudom!?

Amúgy ezen a mods oldalon nem értem pontosan, az Annastia tartalmazza a Tűz varázslója, Halállabirintus és Tolvajok városát? :-)

(Érdekel-e valakit jónéhány PDF lapozgatós könyv, english nyelven!? Van pl. gyűrűk urás... :-D (underdogson találtam pár hónapja))
  • EqUiNoX
    http://thelys.org/mods.php?a=Patrograd
  • [Jakuza]
    Adjal akkor linket. :P
    Mert akkor nekem is kell. Aztan majd csinalunk egy lapozos RPG-t belole.
  • Crokin
    Én is nagy kjk kedvelő vagyok, ezért kipróbáltam a halállabirintus modot.
    Csak jót tudok róla mondani, tisztára olyan mitha a könyvel játszanál (én játszottam is közbe :). Szinte szó szerint ua. Érdemes kipróbálni!
  • steweee
    már annyi javító mod jelent meg, azt hittem esetleg van olyan is.a játék legelején is vannak vérfarkashoz hasonló lények akiken csak az ezüst vagy a varázsfegyók fognak.bár igazából ha varázsfegyver sebzi őket nem szükséges az ezüst
  • haxoror
    lol

Asszem nem lehet sehogysem megoldani hogy csak bizonyos fegyverek között váltson (bár rémlik vmilyen varázstáska mod, ha az inventoryn belül a tatyóba pakolsz akkor azt nem érzékeli de meg nem mondom hogy hol láttam :/
    Ha enchantolsz egy fegyvert akkor az onnantól varázsfegyvernek számít és teljes értéken sebez mindent, ezüst+enchant érdekes lehet pl werewolf ellen de mire ilyenekkel találkoztam már rég enchante-os ebony karddal hadonásztam ;)
    szal erre sem tudom a választ :D
  • steweee
    huhh, ha ilyen kérdésekre válaszolsz akkor talán nekem is fogsz.én csak azt szeretném tudni, hogy van e arra lehetőség hogy csak bizonyos fegyvereket, vagy bizonyos számú fegyver között váltson a next weapon, mert egyébként minden inventoryban lévő fegyver között lapoz úgy mint varázslatnál, és quickslotba betenni fegyvert sztem pazarlás. egyébként meg amit találok és kicsit értékesebb azt viszem eladni, ezért több van nálam mint ami szükséges.ja és ha ezüst fegyvernek csináltatok mágiát az erősebb lesz földöntúli lények ellen mint ha ua mágia sima acélkard? mert már az elején is vannak olyan kósza teremtmények akiket csak ezüst vagy mágikus fegyverrel lehet csak megsebezni
  • haxoror
    Az inventoryból húzd át a karaktered képére
  • Barthez
    Elkezdtem vele játszani és az inventorymmal volna gond. A játék legelején bevásárolok jobb ruhákat, cuccokat, de a ruha hiába van az inventorban az emberre nem kerül rá.Ugyanígy a fegyver benn az inventoryban mégsem használja.
  • ProSatanos
    :)

Látom nem csak az én fantáziámat "izatja" :)

Egy easter egget(husvéti tojást: ajándék valamit) viszont igazán betehettek volna oda ha már ilyenekkel szorakoznak emberek :)
  • Jagi
    Oh, ez lemaradt :)
  • Jagi
    THX Mindenki megvan! Végre!
    Ja, nem tudja valaki, hogy eng billentyűzeten hol van az "aposztof"?
  • JackDaniels #23245
    Hálátlan fax.:))) Én még bele is rúgnék.:))))
  • JackDaniels #23244
    A legfelső részen, ilyen csigalépcsőszerű a feljáró, legfelül van egy faajtó. Asszem, hogy Juno-valami a helyiség neve, ott van bent.
  • CS@
    Nekem meg úgy tetszett az ötlet hogy ki is próbáltam.
    Meg lehet menteni de a goodbye -on kívül nekem mást nem mond.
  • ProSatanos
    Ha jól emlékszek egy szellem aminek neve is van és aztlegyőzv nálla találod a nyilat
    (ezek az infok emlékfoszlányokból raktam össze ezért ha pontatlan bocsi :)
  • Jagi
    A barlang az ok! Ott vagyok már jó sok ideje. Bejártam mindent, de ezek szerint vak vagyok.
  • JackDaniels #23240
    A barlang megvan? Azon belül valahol a felső régióban kell kereskedni, olyan csigalépcső szerű feljáró legtetején van egy ajtó, azon belül.
    A barlang nem biztos hogy északra van a tábortól, lehet dél felé. De a két irány közül valamelyik tuti, és nincs messze.
    Urshilaku Burial Caverns a pontos neve, megnéztem.:)
  • ProSatanos
    Nem vagyok "leakadva" csak kiváncsiság nagy Úr :)
  • steweee
    úristen ,ilyeneken vagy leakadva? az csak egy poén a játék elején, a fejlesztők kreálmánya. hogy megszerezd az első mágikus fegyvert.
  • Jagi
    köszi az infót, nem emlékszel véletlenül, hogy hol volt az a szájbab*****tt nyíl, mert már azóta nyomom ( #23233), oszt sehol!
  • JackDaniels #23236
    Most jársz félúton kb.:))
  • Jagi
    Értem már miért szívtál vele... nem túl kicsi a barlang! :D
  • Jagi
    Kérdés Szerintetek hány küldetés a főszál, messze vagyok még a végétől? (gondolom qrva messze)
  • Jagi
    Igen belenéztem a journalba és ott volt csak nem volt Journal update felirat és eszem ágában nem volt megnézni! :D Köszi! :)
  • JackDaniels #23232
    Sima faajtós. Olyan íves:) Nem mint a bányáké.:)) Az is rémlik, hogy a tábor felé néz a bejárat. Én is szoptam vele, pedig így utólag elég közel van a táborhoz. Asszem észak felé.
  • Jagi
    Nem emlékszel, hogy milyen volt? Daedra jellegű vagy mezei "faajtós".
  • haxoror
    Én megpróbáltam aláfutni hogy puhára essen (bár a full páncél nem is annyira puha :)
    De ha a halála előtt túl közel kerültem hozzá akkor mindig kilépett a program az asztalra szóval sztem scriptelt az egész és ha meg is tudnád menteni csak állna egyhelyben és úgy viselkedne mint egy akármilyen NPC
  • ProSatanos
    Hi.
    most kezdtem el újra (már nem számolom hányadszor) és az lenne a kérdésem hogy valaki próbáltam már megmenteni Tarhiel-t( az az emgberke aki leesik az égből Seyda Neen közelébe, és nálla vana a3 Icarian flight scroll)
    Most Egy Knight-ot kezdtem ezért az alteration nagyon gyenge (még) de már készíttettem egy olyan varázslatott hogy slowfall on other.
    Ezzel valyon meg lehet menteni?
    Van értelme?
    Volt már próbálkozó aki valamivel próbálkozott esetleg sikerült is megmenteni?
    ha lerágott csont akkor bocsi, ha új öttlet akkor kiváncsi vagyok a véleményetekre :)
  • Jagi
    Köszke, megpróbászom!
  • JackDaniels #23227
    Asszem az Sul-Matuul apjának az íjja, ha jól rémlik. Azt kellene elvinned neki. Az meg az Urshilaku temetkezési helyen(barlang) van a tábortól nem messze. Én elég nehezen akadtam rá.:)) (Vigyél repülő löttyöt, anélkül nehéz lesz!)
  • Jagi
    Halihó, elakadtam a főszálban. Sul-Matuul-lal kellett volna beszélnem, pontosabban beszéltem is vele + volt egy álmom amit a Wise Woman Simán megfejtett, DE Sul-Mat nem akar leszállni valami Bonebiter Bow témáról.
    Agyam elszáll, merre keressem? PLZ HLP!
  • EqUiNoX
    Hát lehet nem két nap lesz, melóval én is plafonig vagyok, és mostanság a privát élet is zsúfolt.
  • BBird
    Én megvárom majd a véleményed, úgysincs túl sok időm mostanában sajna. Határidős munka is, szakdolgozat is, vizsgára készülés is... Great! :-)
  • PiszkosFred
    Hát a könyvet szerintem nehéz visszaadni, az egy külön műfaj - főleg hogy csak szép emlékek vannak - nem hiszem hogy a mod nyújtaná ugyanazt. A helyszín, az npck, esetleg a feladatok lehetnek hasonlóak. Most így említve kedvet is kaptam hozzá,a sszem holnap leszedem, és az underground helyett kipróbálom. Remélem kellemesen csalódok benne...

Viszont anno a nemzetközi és a hazai fórumokon, akik kipróbálták, azok azt mondták hogy egy egész jó kis mod. Így ha függetlenítjük a könyvtől, akár még jó is lehet ;]
  • BBird
    És nem is próbáltad? Nekem elég annyi is, hogy érdemes-e megnézni, vagy csalódás a könyhöz képest? :-) Hasonlóan sok a küldetés ott is, mennyire részletes, ilyenek. :-)

Az elátkozott házat én sem tudtam. :-))
  • PiszkosFred
    Az egyetlen könyv, amit nem tudtam "végigjátszani" ;]

Kérdésre választ sajnos nemtudok adni. Régebben készülőben volt egy ismertető a modokról - ha jól emléxem akkor már 3 részből állt a széria - de aztán aki csinálta, eltűnt, és mai napig nem jelentkezett. Máshol nemtudom hogy lenne róla ismertető, talán fórumokon. Ebben nem tudok sajnos segíteni, ezért sem válaszoltam korábban.
  • BBird
    De a kérdésemre még nem kaptam választ. :-))