The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nevermind... megoldódott
100as alkémáiával + grandmaster felszereléssel el lehet szórakozni😊

most épp az inventorymba található 10db 250pts 783sec levitate potion... simán lekõrözöm a cliff racereket^^
Kellemes olvasni hogy a sok (hozzám hasonló😉 rpg fan között mennyi willowost is találhat az ember😊

Kicsit rágyúrmáztam megint, alapskillek (sneak, security) ismét maxon, (full legit vagyok, no csít) úgyhogy jöhet a móka😄

Sokan nem helyeselnék hogy elõszõr a skilleket nyomom fel, és csak utánna kezdek küldizni, de én kénytelen vagyok egy szisztematikus rendszer szerint haladni különben összezavarodok😄

Nálam Ace MCP 5 van fenn, ti mit használtok?
PiszkosFred
Nálam hétvégi program lesz a mod kipróbálása ;] KJK könyvek miatt minden antikváriumba betérek 10 percre ha látok egyet útközben. Kiváncsi vagyok erre a változatra...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Esrohnoil
Érdekelne h. aki játszott ezekkel a könyvekkel és most játszik ezzel a moddal az milyennek találja...!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

This mod is a merged version of DeathTrap dungeon V1.3, Warlock of Firetop Mountain V1.0 & City of Thieves V1.3,
produced as the platform for future mods in the series.

This mod requires BOTH BLOODMOON AND TRIBUNAL. This is unavoidable
for several reasons, not least models and script commands unaavailable in the original game.

Teljes leírás
letöltés

hûha. jónak néz ki!!

Annastia

10-26-04 Summit Staff checked
Large mod (extracted almost 50 M😎; adds lots of land, NPCs, tombs, creatures, much more; has readme
Annastia is a largeish landmass that includes the previously released mods DeathTrap Dungeon and City of Thieves, together with the new addition to the series, Steve Jackson and Ian Livingstone's 'Warlock of Firetop Mountain'.

There are altogether 5 main quest series on the island which adds something like 120 unique NPCs, each with their own unique dialogue, a total of 220 cells of which about 50 are fully landscaped exterior cells.

This version is fully compatible with Taddeus' excellent 'Necessities of Morrowind' mod, but that mod IS NOT required to play this one. Full details in ReadMe

Morrowind Summit

PiszkosFred
Hat a sorrend a sok valtozas miatt nem pontos, de teny hogy chipper az elsok kozott csatlakozott ;]

szokásom 😊
ha megnéznéd a karim az elsök között van ottan 😊

olvasd a HQt!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Szerezd meg a dwemer cube-ot

az má ok 😊
szted 43 lvl-en nem vittem el? 😄

Elsõként vidd el a csomagot Caius Cosadesnek

Fred
ujra itten vagyok, felraktam ujra 😊
nahs szal 43-as lvl-en már ki lehet nyirni a fögonoszt? de oda hogy jutok el és merre? nem vágom még a fösztorit plz help.

na látod 😊
én tuttam hogy a willowban volt, mert nekem is mad martigan volt a nevem régebben csak röviditettem, simán mad-ra, de itt az sg-n meg már volt oan név szal igy lettem chaos 😊)))))

DonnieBrasco
Na akkor jól összekevertem 😊) Tuti hogy Marten nem volt szintén "mad"?
Marten's Bluff - tényleg.

DB

A ti kung-futok nem erős!

PiszkosFred
OFF
Hat nemtom, en w8 kapcsan csak a Marten nevre emlexem - ami hasonlit esetleg erre - o az, aki ellopta Destinae Dominus-t. Martigen nem igazan remlik - ami nem jelenti azt hogy nincs ;]

De a Willowban a foszereplo viszont tenyleg Madmartigen (Val Kilmer jatsza)
ON

DonnieBrasco
Mad Martigen?

Tudtommal Wizardry 8-ban szerepel.... 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

köszike, az égben még nem kerestem. emlékeim szerint nem jártam még ott, de kitudja ... :-)
elég régi a kari

amúgy mindig ugyan ott van a szörny (több is van amúgy :-) szal nemtudom ... :-)
de mivel a közelbõl indul egy mentés, elképzelhetõ hogy csak amiatt maradtak ott a szörnyek

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

egyik haveromnak is votl iylen baja, cska nem foglalkozott vele úgyhogy nemtudok segíteni. de sztem patch meg codec lehetõségek vannak

a neved a Willow cimû filmböl van ugye? 😊

LcE
Hmm, régen nekem is volt ilyennel gondom (már vagy 1-1,5 éve), de aztán azt hiszem egy kodepakk cserével sikerült megoldani a problémát..

\'maximum trolling\'

_Atti_
azt nekem is sokat csinálta aztán abbahagyta...nemtudom minek a hatására..
csak engem játék közben dobott ki és uána vissza tudtam lépni minden veszteség nélkül..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Nagyszerû... A játék elindítása után kidob a desktopra a program, egy "active movie window" ablakot megnyitva... mi lehet a gáz?
Húú milyen régen toltam Morrot😊 Megöltem Dagothot, utánna nem is tudom miért hagytam abba.. Mindenesetre most újból kezdem, és arra lennék kiváncsi, pontosan hogy is van a skillrendszer.. Mert dereng valami olyasmi, hogy ha pl 3 Personality-t igénylõ skillt felgyúrsz, akkor szintlépésnél 5el növelhet az attributumokat... Wááá már nem emlékszem😄 Valaki egészítsen ki plz.
_Atti_
nem..amugy tényleg zsir de nem😄
mire kész lennénk már nemsokan játszanának vele..sztem már morrowindel modokkal se fognak sokan😄 ugyhogy vmi uj engine..
stalker vagy oblivion...mindenesetre mi elkezdjük a munkát aztán majd meglátjuk melyikbe lehet jobban bevinni.. stalker "nemsokára" kintvan ugyhogy ha jól használható modcuccok lesznek hozzá akkor abba ha meg nem lesz jó akkor oblivion...

lehet ujra elö kéne szednem a morrot... 😊

ollie
Neverwinter Nights? Az is zsír!

_Atti_
tényleg😊hogy eznem jutott az eszembe😄láccik hogy egy éve nem használtam tescs-t moddoláshoz

CS@
Ha a „Cell View” ablak elsõ ablakában ráklikkelsz a „cell” nevére amelyikkel dolgozni szeretnél akkor a második ablak mutatja az ott található dolgokat.
A második ablak fejlécén ráklikkelsz a „Type” –ra(ekkor típus szerint rendez) majd kikeresed a „Leveled Creature” –kat.
Ha bármelyiken duplaklikket nyomsz akkor rögtön az adott lényhez ugrik és már törölheted is.
Viszont ha egy olyan állással teszteled a készülõ cuccost amiben elõzõleg már jártál a helyszínen ,akkor hiába törlöd a lényeket mert jó eséllyel ismét a helyükön lesznek

CS@
Köszi sajna ettõl nem lett okosabb.
Ezzel a progival már próbálkoztam és elég viccesnek tartottam ,hogy talál egy csomó hibát amibõl egyet sem én csináltam.

_Atti_
mármint lehet hogy mwben egy fa tövénél volt nembiztos hogy az editorban is ott van😄na mindegy😄 szorry a triplapostért.

_Atti_
persze az egész cellában bárhol lehet ha a delikvens szörny ugy van beállitva hogy csámborogjon el jó messzire..

_Atti_
keresd a majmot a földalatt vagy az égben😊

Ha csinálok egy ház-modot, és van pár visszatérõ random szörny a környéken(de nem találom a majmot) akkor hogy tudom kiszedni õket?
vmi tipp mielõtt elkezdek "próbálkozni"? :-))

_Atti_
majd belinklem.. ha már érdemes lesz😊

LcE
Nem Morrowind alá? Szentségtörés, égszakadás, földindulás, irgumburgum...

\'maximum trolling\'

Melyik az a másik topic?

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

_Atti_
öh..ez eléggé félreérthetõ volt bocsánat mindenkitõl aki azthitte folytatjuk a memodot...
de végre elkezdtük az uj projectünket...ehhez felhasználjuk az összes meglévõ cuccunkat is..amennyit lehet..

az uj modot nem morrowind alá készitjük, de ugyanugy single player nonlinear rpg lesz..
ugyhogy majd egy másik topicban szóváteszem ha már érdemes lesz😊
addig is további jó morrowindolást😄

Mr_no_NaMe
Thx megpróbálom😊
ollie
Egyrészt vegyél tõle cuccokat (1 dolog max 5e-et érjen), hogy legyen annyi pénze, hogy egy értékesebb cuccot eladhassál neki. Miután vettél-eladtál aludj egyet, és megint lesz 5k-ja. Ezt tedd addig, amíg csak kisebb értékû cuccaid lesznek (max 5k-sak), és már csak neked kell eladnod a cuccokat (persze alvással egybekötve).

Mr_no_NaMe
Megöltem 1 ordinátort vivcben a plázában elvettem a cuccait elvittem a keeperhez kb 34k-t kelett volna kapnom de neki csak 5kja van kpbe😞
Ijenkor mit kell csinálni hogy uzleteljen velem?
LcE
Elvileg csak minden átváltozás során meg kell ölni egy-egy embert mert különben ébredéskor picit meggyötört leszel. Nem tudom pontosan, mert még soha nem voltam igazi vérfarkas, csupán Hircine gyûrûjével változtam át néha. Annak meg nem voltak mellékhatásai.

\'maximum trolling\'

Ch_Slater
tehát mégis lesz valami a projectbõl?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Mr_no_NaMe
Hehe,de azt olvastam hogy meg kell õket enni mert különben bedilizik a farkas(izé vérszükséglet😊).
LcE
Hát megenni nem tudod õket, max megölni...

\'maximum trolling\'

Mr_no_NaMe
Csak arra nem jöttem rá hogyan kell megeni az emberkéket mert szeretném szegény farkaskám éhségét oltogatni😊))))