27013
-
Elindítod ezt a progit (szerintem bárhol lehet), és csak utána a Morrowindet. -
Még annyi kérdésem lenne, hogy ha valaki leírná, hogyan is műxik ez az FPS Optimizer, mer' sajna nem vagyok egy angol prof. Ha kicsomagolom, akkor a játék mappájában kell esetleg hogy legyen, vagy ezzel kell indítania gammát, vagy csak csinálja magától a dolgát ez a kis kütyü??:)
Előre is köszönöm a segítséget. -
valszeg 2x olyan messze állította a látótávot az FPS optimizerrel -
steweee #23296 csak mert nagyon éles a kép.ezzel a beállítással játszhatóan gyors nálad? csak mert nekem 1700+ xp 756mb ram és rad 9600-on 1024*768-ban max látótávolság nincs ilyen éles.lehet nálad a geforce miatt mások a kontúrok -
OK Thx. Akkor fogom. Nem vagyok nagy angolos, amit olvastam róla kissé homályos.:)) -
Igen! -
NP :) -
Pedig ezt a hozzászólás vége felé ki akartam javítani, mert nem voltam biztos a címében. Mire visszaültem a géphez, valószínűleg már máson járt az eszem, es Mehetre nyomtam. Köszi a javítást. :-) -
Ja, itt azt írták hogy jó, nekem még nem volt hozzá szerencsém. -
Khmm.. Bajnokok Próbája :) -
Találtam egy ún. FPS Optimizer-t. Ezt érdemes használni? -
Aztán lebegés, majd PS-ben elvarázsoltam a célkeresztet, kijelzőket sarkokból. -
Mármint nálam? 1600+xp, 512ddr, 128ddr gef3. A látótávolságot állítottam maxra, a képek készítése miatt. -
steweee #23286 milyen géped van hogy ilyen nálad a grafika? -
steweee #23285 ha az elején nem szeretném a giant vagy a másik szörny nehezítő modot berakni, akkor később ezt még megtehetem, vagy újra kell hozzá kezdeni? illetve ua kérdés vonatkozik a területek hozzáadása modokra is -
Ja amúgy a képeket én csináltam beee. ;-) -
Tolvajok városa, azaz Port Blacksand:
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Aki emlékszik nagyjából a Tolvajok városára, a 2.képen ott van a kőhíd, alatta egy kis ajtó... na hova vezet? ;-)
A 4.képen pedig a kapuőrök, azaz a könyv 1.pontja. :-)
-
MODja válogatja mindegyik olyan verziót szeretne mint amilyen a készítő gépén volt.
Ha neked nem olyan van akkor figyelmeztet egy warning –al.
Ilyenkor csak annyit kell tenned ,hogy „újramented” :
Elindítod az editort ,Open aztán kiválasztod a MODot és klikk a ball alsó részen lévő „Set as Active File” –ra majd OK. Ha betöltődött akkor megnyomod a Save –t és máris azt a verziót szereti ami neked van.
A betöltés előtt az editor is figyelmeztet egy warningal nem kell vele törődni.
Ha a MOD igényli a Tribet és a BM-et is akkor a betöltés végén jó pár „hibaüzenet” jön ,ezzel sem kell törődnöd. -
Attól függ melyikhez. Nekem spec valami verzióhibát ír ki ennél a FightingFantasy modnál, de attól még simán fut. Legalábbis ahogy reggel néztem 20-30percig. :-) -
Thx, majd kipróbálom. A peccs(1.2.0722) kellhet a modhoz? -
Felrakod a megfelelő helyre (általában *.esp és a Data Files-ban, ha jól tudom, de erről ír a readme.txt általában), ezután a játék indítása előtt az "autorun" ablakjában a Play alatti Data Files-ban beXeled a felrakott modot. Ezután indítod, és ha nem hibás, jó verzió van fenn, akkor benne lesz. Van olyan mod, ami egy új szigetet ad hozzá, van, ami csak a texturákat cseréli ki, stb.
Nem volt túl szakszerű leírás, de amatőr szinten valami ilyesmiről van szó. :-) -
Üdv mindenkinek!
Lehet láma kérdés, de konkrétan hogyan is működnek ezek a modok? Felrakom a full Morrowind-et, a 2kieggel együtt, ezeket pedig a leírtak szerint és akkor ezek is rajta lesznek a térképen, vagy egy teljesen új gamma? -
Amúgy Vivec bejáratánál lehet menni a Bajnokok Bajnoka könyv részeihez? Trial of Champions. -
Kipróbáltam. Eljutottam a tolvajok városába. Tényleg elég jó kis mod, így első látásra. Egy az egyben megegyezik a városkapu jelenete, azaz a könyv elejével. Megállítanak az őrök, aztán kérdezősködnek. :-)
Benn meg leütött egy csóka, aki ellopta minden vagyonom. Szörnyű! :-) -
Hát nwnhez is vannak szintspecifikus modulok, ahol kisebb karakterrel esély sincs és ez az élmény rovására mehet. Gondolom itt is hasonló ;] -
Thx a linket.
Csak azt nem ertem mi a csocsnek kell +10es karakter a modhoz. -
the apprentice -
milyen csillagjegy? -
most én is azzal nyomulok, de a csillagjegy elveszi azt:( -
Nekem mondjuk ez annyira nem gáz mert eddig szinte mindig breton-nal gémeltem (az szimpi) ott meg alap az 50% :) -
bug:
ha a csizma felvétel pillanatában van 100%os magicka ellenállásod, lehet 1 másodperces is, a vakító hatás nem fog érvényesülni -
Boot of Blinding Speed (fortify speed 200 blind 100%) magicka resistel használható
#SPOILER
(CAldera-tól a felső kijáraton és a 2. kereszteződésnél jobbra van egy csajszi akit el kell kisérni Maar gan vagy Molag mar vagy valami m-betüs faluba s akkor neked adja, dvagy levágod és elveszed) -
Van valami hack a morrohoz hogy karaktar alapmozgasa gyorsabb legyen egy kicsit?
Most ujrakezdtem a gamet, es olyan lassuahogy megy elunom magam kozbe :(
Plz help!
Kinott a szakallam este de reggel levagtam... -
Majd én is kipróbálom! (Azt a négyeset csak Jackson írta.) -
Jaja, az a 4es még tetszett - de aztán már nem nagyon. Igaz, ez egyéni felfogás, attól még lehetett másoknak kiváló. De ha jól emléxem, a Kharé, Tolvajok sorozatot már csak az egyikük írta, nem? De végülis mindegy, ez már nagoyn eltér a Morrowindtől ;] A modot viszont Crokin kommentjéra alapozva mindenképen beütemezem a szabadidőmbe... -
A Kaland Játék Varázslat volt a Kharé és a többi négy, nem? Eredetileg az is Fighting Fantasy. Egyébként a Harcos Képzelet (Jeffrey Stone és Robert Knight) még tűrhető volt, az első néhány részig, bár ezek magyarok voltak, álnéven.
Angus Dewer volt még a jó, Riveti utcák és Sziklatorony.
Ezeket leszámítva jelent meg Magyarországon néhány kellemes könyv, de a Harcos Képzelet részeket lehet csak kapni manapság.
Én arra céloztam, hogy jelennek meg még ilyenek, amiket Livingstone és Jackson ír. Ezeket nem dobják ki az itthoni könyvesboltokba. :-( -
Megis rendeltem, holnapra hozzák. A küldetéseket még sosem próbáltam.:)Ennyiért meg a bolondnak ismegéri.:) -
Na nem baj, úgyis meg akartam venni a GOTY-t.:) -
Igen, mindkettő. -
Ige tudom hogy jelennek meg, csak valahogy nekem ezek már nem az igaziak. - szerintem. Amikor elkezdődött a kaland/játék/varázslat széria, nem örültem neki ;] Főleg hogy idővel annyira felhígult a piac, hogy boldog boldogtalan írt ilyen könyveket, CIA kommandóstól a scifi csempészen át egészen Jeffrey Stone féle Cherubion világában játszódó sorozatokig. A Kharé, Tolvajok...stb négyes sorozat volt talán az utolsó, ami tetszett, utána már nem.
...az első pedig a Roburban/Galaktikaban megjelent scifi 80 oldalas kis "lapozós játék" volt valamikor a 80/90s években. Valami járványt kellett kivizsgálni és megakadályozni, egy idióta robottal az oldalunkon. Már nem emléxem pontosan, de tudom hogy onnan kezdve nem volt megállás ;]