The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LcE
Nekem megvan az alap, a Tribunal és a Bloodmoon is eredetiben szal itt nem ezzel van a probléma. Haveromnak kéne, akinek szintén megvan az Alap és a Tribunal eredetiben, ám a Bloodmoon hiányzik. Külön meg már nem lehet kapni ezért gondoltam, hogy megkérdezem neki. Tehát a GoTY edition kiesik. Viszont ha a BM-re rákérdeznél, azt megköszönném 😊

\'maximum trolling\'

ollie
6 vagy 7k boltban.

CS@
Most csak 4CDs(Morro+Trib+BM) tudok 7-8k körül(ha kell utánakérdezek pontosan mennyi). Bontatlan 4CD 1DVDtokban magyar nyelvû kézikönyvel. De azért rákérdezek majd a DVD tokos BMre is.

ollie
Ja bocsi, van és sok-sok pénzért eladó! 😊))

PiszkosFred
Ahogy a ProkoppDora mondta anno, "van az a penz, amiert korpas a hajam" ;] Biztos eladnad te is, ha LcE valami csillagaszati osszeget mondana. (de ez csak kotekedes a reszemrol persze, nehogy komolyan vegye barki is ;])

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
Hát nekem nem eladó.

LcE
Emberek, nincs valakinek egy felesleges, eladó, DVD tokos, eredeti Bloodmoonja?

\'maximum trolling\'

setup.inx
setup.ini
setup.exe
setup.bmp
layout.bin
ikernel.ex_
data2.cab
data1.hdr
data1.cab
autorunbloodmoon.exe
autorun.inf
+Data Files mappa 112 megával és 1545 fájllal
van ami kimaradt?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

A bound 0kg-s uinversal páncél

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Lightnak számítanak 😊

Nem is akartam senkit rábeszélni. Csak mivel nekem nem volt meg eredetiben a Morrowind (a kiegek meg egyáltalán nem), ennyit megért (1500/CD). Különös tekinetettel arra, hogy nem vagyok egy nagy computeres spiller, és így legalább nem kellett keresgélni mindenhol a patcheket.

Apropó: a bound armorok heavynek számítanak? Vagy egy light illetve medium armoros karakter is a maximális hatékonysággal élvezheti azokat? Ugyanis most egy medium armoros karival kezdtem el a gamét.
DonnieBrasco
Hát, ha nekem nem lenne meg eredetiben csak a Morrowind, akkor megvenném.... ahhoz mondjuk ingyen jutottam hozzá (kollega kapta a PC-je videokártyájához, és nem kellett neki), de így nincs értelme megvenni a teljes szettet, külön Trib meg Bloodmoon meg nincs már (meg nem is érné meg..)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Média Markt, nem egészen hatezer, de biztos van máshol is. Én a Nyugatinál vettem, csak oda kell figyelni, mert nem ez a nagy papírdobozos kiadás, hanem a kis mûanyagdobozos. De benne van mind a négy CD! <#nevetes1> Egyébként eddig nekem is egy "próbaverzió" volt meg <#papakacsint>, aztán úgy döntöttem ennyit megér... <#vigyor2>
hol és mennyiért? :-)

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

Hát, nálam eléggé szaggat az aréna dosboxban, ha turbózom, akkor is szaggat, csak gyorsabban! <#eplus2> Azért elszórakoztam vele két napot. De inkább újra felraktam a Morrot! :-) Egyébként ha érdekel valakit lehet még kapni a Morro+Tribu+Bloodmoont egyben.
igaz ember giazat szól :-)

Köhöm...elszóltam magam freudilag. 😞 Szóval, azt akartam írni, hogy "én NEM vagyok cheater"...ehelyett az lett, hogy "én vagyok cheater". Erre most már én is azt mondom, hohy "no comment". 😊)
Nahát ilyet! Most miért "no comment"? 😊 Anno becsületesen végigjátszottam...szívtam is vagy másfél évet. 😊 Szóval...én vagyok cheater, de egyszerre játszani a Morrowindet és Arenát, pláne, hogy közben azért néha a szakdolgozatommal is kellene foglalkozni...😊)

Egyébként nálam megy normélisan az Arena a DOSbox-ban. Istenem...mennyire beleszerettem én ebbe a játékba annak idején.
Nyiss Arena topicot! 😄

hát ... :-)
ez télleg no comment :-)

nekem meg nem szereti az arena a rendszert (épp hogy kimegyek a labirintusból, beírom amit kér aztán kijutok ... és ott mindig elhullik a progi a winel folytatott küzdelemben...(

PiszkosFred
nocomment

Nem Morrowind, de majdnem. Letöltöttem a most már ingyenes Arena-t, csupán egy kis nosztalgiázás miatt. (KB. 96-ban játszottam vele). Nincsenek valakinek hozzá cheat kódok, hogy kicsit egyszerûbben és gyorsabban tudjak végigmenni a játékon? Annak idején, ha jól emlékszem volt egy olyan billentyûzet kód, ami egy dungeon-ban rögtön a kelleõ helyre teleportálta az embert.
Szóval, tudtok cheatet? A neten nem találtam használhatót.
van még ezeken a fájlokon kívül valami az original bloodmoon cd-n?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

igen. az a sziget ott fenn soltsheim

setup.inx
setup.ini
setup.exe
setup.bmp
layout.bin
ikernel.ex_
data2.cab
data1.hdr
data1.cab
autorunbloodmoon.exe
autorun.inf
+Data Files mappa 112 megával és 1545 fájllal
van ami kimaradt?

mármint a dtat3.cab-ot

??

he?
akkor nekem mért kéri a telepítéskor?

kira, fel is raktam, na most van egy uj sziget ott a bal felsö sarok fele, az lenne a bloodmoon szigete? 😊
mer ha igen akkor elöhuzom a 43-as darkot azt tépek is oda 😊

Nem. nem kell hozzá, teljesen különálló a 2 kieg.

nah megszereztem a bloodmoont, nem kell a trib hozzá ugye?

PiszkosFred
Nemtudom hogy hibas e. Nem neztem meg a cdn, csak a whereisitben, ott nem lattam a BM cdn data3.cab-ot.

Esrohnoil
szal hibás cd.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

PiszkosFred
Nincs

köszkösz
asszem alkotok is valamit most hogy így felkeltem😊
na izé valaki aki bloodmoon cd tulajdonos megnézné nekem,hogy a cd-jén található-e data3.cab, s ha igen az hány mega?

PiszkosFred
Nincs, kell mindkettõ hozzá.

Tutilevi: isten éltessen! ;]

van a DemonForce-nak sima morrowinddel (csak az van) játszható verziója?

LcE
Azt jól teszed, mert a Fred sorolta modok között van egynéhány ami Tribunalt is kér.

\'maximum trolling\'

CarajoEsp
Köszi szepen. Meg fogom ezeket próbálni ,de aztiszem elötte mégiscsak beszerzem a Tribunalt.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

PiszkosFred
Ugy irom le, hogy EN szerintem:
- BetterBodies 2.0 es kapcsolod modjai a csapatnak BetterHeads, stb.
- Aztan ott van a Madmartigen altal oly' nagyon szeretett Visual XT pack, amit tenyleg erdemes felrakni.
- Keress valami haz modot ami tetszik, es esetleg hasznald azt. (sokszor irtam mar, nalam CS@ HlaOadi haza a nyero)
- HG Robe vagy Cloak Collections 1.4 amit szoktam hasznalni meg, elobbit a ruhak miatt, utobbit a kopeny miatt. (foleg tolvaj karaktereknel)
- Demon Force, hogy legyen pici izgalom is a jatekban lev10 utan is.
- Hivatalos pluginok kozul az osszes, Foleg az adamantium es a Master Index ami fontosnak tunhet, a tobbi csak fun, nalam.
- Knights of Tamriel modot is csak ajanlani tudom, talan a legszebb armorok ami valaha is keszult a jatekhoz.

Igy hirtelen ennyi jutott eszembe, habar korantsem teljes a lista. Otthonrol majd esetleg kibovitem ha addig nem lenne mas vallalkozo egyeb variaciokra. Sorry a reklamert - de a HQ modismertetoi kozott nezz szet, hatha ott is talalsz erdekeset.

Bandew
Akkó semmi. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ollie
mukodik

Bandew
Én úgy tudom, hogy a Tribunal nélkül nem is mûxik a Bloodmoon.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CarajoEsp
Hali. Egy olyan problémám lennem, hogy megvan az Alap morrowind és a Bloodmoon is viszont sajna a Tribunalt nem sikerült még megszereznem. Így érdemes nekivágni? + Milyen egyéb modot érdemes felrakni?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

nincs mit, szivesen máskor is. én is ilyen hozzáállást várok más fórumozóktól

Köszi szépen Stewee!
Bocs,hogy csak most köszönöm meg.De csak most jutottam gépközelbe.
Mégegyszer köszi.Pisti100.
<#circling>
David2

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

elviselhetõ azért valóban :-) csak gondoltam hátha

LcE
Ezt én is tapasztaltam, de nem nagyon törõdtem a problémával... A fényhatás ugyanis rendesen követi a világító testek mozgását, és csak a láng animáció marad ott... Az meg max csak zavarhat a munkában, de nem találtam semmilyen jó módszert a kiküszöbölésére.

\'maximum trolling\'

TES CS-vel kapcsolatban lenne kérdésem:

világítótestek mozgatásánál a "láng" nem mozdul, csak a fájl újratöltésekor kerül a helyére. máshogy lehet "frissíteni" a dolgoz?