27013
-
Hunreal #23339 ja bocs de hülye vagyok :)))
kifelejtettem a legfontosabbat!
Morag Tong! -
Hunreal #23338 Sziasztok!
Ha csatlakozok a házhoz és csinálom a küldiket, a többi házra a gyilkolászás nem lesz tekintettel? Szal ha pl. megölöm a redoran embereket, utánna felvesznek a redoran házba?
/sima alapjáték, nuku kiegészítő/
Előre is kösz!
-

[IMG]http://free.srv.hu/t/u/tuvok/fools_elemei/old.gif [/IMG]No problem:)
-
Bocs nem olvastam vissza, Köszi! -
#23321 -
Hali, most vettem me a zeredetit X-kluzív (Morro-trib-blood). :)
Monjátok már el nekem, hogy a trib. mit változtat a texturákon + a küldiken kívül
mert én csak a régi lényeket gyakom 1000-rel.
valaki lécci magyarázza már el, hogy ez müködik! :(
-
Reelex #23333 Végigvittem a tolvajos varosos küldik ½"főszalat" kétféleképpen és nagyon fasza!vigyétek végig!az egyik legjobb mod!Ja meg Cloack Collection!!!! -
Hát igazán nincs mit. Minden komolyabb modnál rendszerint meg van adva minden követelmény, érdemes elolvasni a későbbiekben is. Jó játékot, és majd számolj be hogy mi a véleményed róla ;] -
De rossz, kicsit visszaolvastam a topikot, amikor még nagyban vártuk a memodot. :-(
Nagy durva volt olvasni, ahogy fel voltam spanolva. :-D -
Reelex #23330 Megy a tífsziti!!!!!!!!!Kösz Fred!!!Letöltöttem a ami fel volt sorolva a readme-ben.Hülye Vagyok!!!!!!!!!!
De nem baj!!!!!!!!!
Köszi és tényleg mindenkinek ajanlom -
steweee #23329 ha vki esetleg nem ismerné:
http://halallabirintus.uw.hu/ -
Bocsi hülyeséget kérdeztem, benéztem a szöveget. -
Hali, meg vagyok lőve szivatnak a Redoranok!
Bolvyn Venimmel van egy elintézetlen duel, csak az a gáz, hogy a supportot nem találom. Hol van a rest of the Redoran Council?
Egyáltalán Ald-ruhnban van? -
Katz 10 percesét honnan lehet lehúzni? -
Minden peccs és kieg megvan hozzá amit kér? Mert van pár feltétele a modnak ha jól emléxem, köztük talán nem csak a kiegek/peccsek, hanem a srác korábbi munkája is... (?) -
Reelex #23324 Hello
lattam itt vkit aki keni a Tolvajok Varosat!na aki nyomja az nem tudja megmondani hogy nekem mér fagy be ott mindig???!!!!!!
kiír egy csomó hülyeséget és nem enged odamenni.pedig Fang-nél met Silvertonnál nem csinálja ezt
léci valaszojatok!!!!!!!!!!!
-
OK. Thx.:) Látszik, nemrégen tolom ezt a gammát. Minden eredetiben van.:) -
Ark #23322 JackDaniels:
Ja és az eredeti Morrowind lemez kell. -
Ark #23321 JackDaniels:
Tribunal: Az első bérgyilkos támadás után beszélj egy katonával (bármelyik őr jó) aki elküld Ebonheart-ba Apelles Matius-hoz, ő tovább küld a kastélyba Asciene Rane-hoz aki elteleportál Mournhold-ba.
Bloodmoon: Khuul-ból hajóval visz át egy argonia-i Solstheim szigetére -
A Tribunal vagy a Bloodmoon hogy a bánatban indul el?? Felinstalláltam, de mintha nem lenne a agépen. Berakom a CD-t és installálni akarja. -
Felraktam a Patrograd modokat. Háááát, eléggé érdekes. Átmentem a Fang nevű szigetre. Azon van a tolvajok városa is?? Az a bajom, hogyha sebződök nem tudok pihenni, mert rögtön megtámadnak a "bérgyilkosok". Így eléggé játszhatattlan.:( -
Igen sztem az, kössze, majd megnézem
Ja, még valami:(SPOILER?)
Elmentem a három tokenért (corprus, cup, shadow shield)de nem vette el csak adta a 3.-at a 7-ből.
Az AZURA'S Star-os meg Key-es küldi, pontossabban az Azura coastról van szó.
Az ugye a térkép nyugati részén van, Ott ahol egy iszonyat szobor van.
Egyáltalán jó felé megyek?
-
nemtom, gugolba kerestem rá.
TF hlaalu desertpack (van ex. és int.)
TF sand landtextures
valamelyiket a 2 közül. nekem az első van fenn, de még nem láttam. :(
Hááá, megvan a link itt! -
Én Redguard Crusader vagyok.:)) Annak ellenére elfogadtam az ajánlást.:))
Még ha nem is 24órás a hatás.:)) -
10 mágus közül 9 ezt ajánlja? :-) -
Viszonylag soká tart és kevés mannába kerül. Én rengeteget használom.:) -
Pár napja én is kerestem azt a kütyüt, mert régen tudtam melyik az, aztán manapság raktam fel megint a játékot, s nem tudtam. Azóta meglett, ez a Night Eye volt... azóta én vagyok a fény az éjszakában. ;-) -
Night Eye rulz.:)) -
Arra vannak a lámpások, fáklya, fényt varázsoló cuccok. :-) -
Nálam is így megy.:) Meg lehet szokni. Ad ez is egyfajta hangulatot.:) -
jah, csak be kel sötétíteni a szobát, h belső terekben normálisan lássak
-
Ez egy ilyen világ.:) Nem olyan sötét az.:) -
van olyan mod ami megnöveli a belsőterek világosságát? mert ha feltolom a gammát, akkor kint lesz túl világos. -
steweee #23306 ha vámpírrá válok még lehetek farkasember? érdekes elképzelés, a két faj előnyös tulajdonságainak egyesítése, nemde? penge + underworld ! :) -
Arra gondolsz, amiről fotót is mutattam, amiről beszélünk pár napja? Oda úgy tudsz menni, ha Vivec északi kikötőjéhez mész, és elviteted magad oda. Ott elindulsz port blacksand felé.
Amúgy ebbe a módba tettek hangokat, de valahogy nem az igazi... -
haxoror #23304 Milyen sivatagi modokat? Honnan?
-
Leszedtem a sivtagi modokat (2).
De eddi a sima Morro-ban nem találkoztam sivataggal, van egyáltalán?
Vagy van olyan átfogó tex-pack a szokásos 2-őt kivéve ami ineriort és exteriort is cserél? -
Egyébként ezzel a látótávval nekem akad egy kicsit, kb 3/4 résznél van a csúszka. -
Akkor neki biztos nem maxon van a látótáv... -
Nincsen FPS optimizer programom. :-) Visual XT és az alapbeállítás max látótávolság. PS-ben meg az 1024-es képet levettem 640-re. :-)