The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'maximum trolling\'
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\'maximum trolling\'
setup.ini
setup.exe
setup.bmp
layout.bin
ikernel.ex_
data2.cab
data1.hdr
data1.cab
autorunbloodmoon.exe
autorun.inf
+Data Files mappa 112 megával és 1545 fájllal
van ami kimaradt?
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Apropó: a bound armorok heavynek számítanak? Vagy egy light illetve medium armoros karakter is a maximális hatékonysággal élvezheti azokat? Ugyanis most egy medium armoros karival kezdtem el a gamét.
DB
A ti kung-futok nem erős!
\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"
Egyébként nálam megy normélisan az Arena a DOSbox-ban. Istenem...mennyire beleszerettem én ebbe a játékba annak idején.
ez télleg no comment :-)
nekem meg nem szereti az arena a rendszert (épp hogy kimegyek a labirintusból, beírom amit kér aztán kijutok ... és ott mindig elhullik a progi a winel folytatott küzdelemben...(
Szóval, tudtok cheatet? A neten nem találtam használhatót.
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
setup.ini
setup.exe
setup.bmp
layout.bin
ikernel.ex_
data2.cab
data1.hdr
data1.cab
autorunbloodmoon.exe
autorun.inf
+Data Files mappa 112 megával és 1545 fájllal
van ami kimaradt?
akkor nekem mért kéri a telepítéskor?
mer ha igen akkor elöhuzom a 43-as darkot azt tépek is oda 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
asszem alkotok is valamit most hogy így felkeltem😊
na izé valaki aki bloodmoon cd tulajdonos megnézné nekem,hogy a cd-jén található-e data3.cab, s ha igen az hány mega?
Tutilevi: isten éltessen! ;]
\'maximum trolling\'
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
- BetterBodies 2.0 es kapcsolod modjai a csapatnak BetterHeads, stb.
- Aztan ott van a Madmartigen altal oly' nagyon szeretett Visual XT pack, amit tenyleg erdemes felrakni.
- Keress valami haz modot ami tetszik, es esetleg hasznald azt. (sokszor irtam mar, nalam CS@ HlaOadi haza a nyero)
- HG Robe vagy Cloak Collections 1.4 amit szoktam hasznalni meg, elobbit a ruhak miatt, utobbit a kopeny miatt. (foleg tolvaj karaktereknel)
- Demon Force, hogy legyen pici izgalom is a jatekban lev10 utan is.
- Hivatalos pluginok kozul az osszes, Foleg az adamantium es a Master Index ami fontosnak tunhet, a tobbi csak fun, nalam.
- Knights of Tamriel modot is csak ajanlani tudom, talan a legszebb armorok ami valaha is keszult a jatekhoz.
Igy hirtelen ennyi jutott eszembe, habar korantsem teljes a lista. Otthonrol majd esetleg kibovitem ha addig nem lenne mas vallalkozo egyeb variaciokra. Sorry a reklamert - de a HQ modismertetoi kozott nezz szet, hatha ott is talalsz erdekeset.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Bocs,hogy csak most köszönöm meg.De csak most jutottam gépközelbe.
Mégegyszer köszi.Pisti100.
<#circling>#circling>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
\'maximum trolling\'
világítótestek mozgatásánál a "láng" nem mozdul, csak a fájl újratöltésekor kerül a helyére. máshogy lehet "frissíteni" a dolgoz?