27013
  • DonnieBrasco
    Inkább szedjétek torrenttel. Végig max sávszélen jött (kb. 650kbit), 6 óra alatt lejött.

DB
  • CS@
    FilePlanet mé nem jó ? Azon már tegnap óta kint van.
  • JackDaniels #23377
    Én is erre várok.:) Előbb-utóbb felkerül.:)
  • David2
    nincs már fönnt valameik nagyobb modbázison?
  • ollie
    na akkor én is seedelek kicsit...
  • DonnieBrasco
    Visszavontam, 5/5 és 21K-val jön :) azért a 611 mega elég meggyőző :)
    (kezeket dörzsöl)

DB
  • DonnieBrasco
    Affene, nem nagyon nyomja senki a torrentet, 2 peer van és nincs seed-elő :( sok önző!

DB
  • Bandew
    Na ok sikerült beüzelemnem! Gondoltam kóddal gyorsan átevickélek, de még 500-as athleticsel meg acrobaticsal sem volt könnyű átjutno, akkora jégfalak álták az utam, de azztán sikerült. :-)
    Nekem nem akad, de nagyon sokáig tart egy-egy töltés, ez biztos az 512 mb ramom miatt van. Amúgy szvsz nagyon hangulatos!
  • Bandew
    Hát én nem igazán vágom ezt az egészet. Ez egy kiegészítés vagy egy új játék? Szal nyugodtan lehet mellé használni a többi modot? Meg aztán mikor betöltöttem nem nagyon vettem észre semmi újat (a zenén kívűl, ami sztem elég hangulatosra sikeredett) és a térképen sem láttam semmit, csak a jobb szélén egy kis szigetdarabot, de nem tudtam tovább jobbra menni. Meg ír olyan dolgokat, hogy írjak be valamit a konzolba. :-S Ez fontos a működés szempontjából?
  • CS@
    Ha netán valakinek problémája lenne a BSA fájlal :

Mivel a MODot becsomizták BSA-ba így nincs külön Meshes és Textures install után sem.
    Van egy BSAreg.exe nevű fájl amit install után elindítva elméletileg tökéletesen műxik az egész.

Ha a readme -ben leírtak szerint installáltad és mégis problémák (modell hibák) keletkeznek vagy csak szükséged van a hiányzó könyvtárakra akkor csomagold ki a bsa –t.
    Ehhez innen letöltöd a BSAPACK Utility –t és a readme 2pontja alapján kicsomagolod a Wizards Islands.bsa –t. Ekkor megkapod a Meshes ,Textures,STB könyvtárat amit csak a helyérre kell tenni.
  • PTW
    a mod amit anno én csinálgattam azis ilyen volt.. hehe
    csak egy kis részlet erdő volt de több object volt benne mint egész morrowindben...
    sajnos ennek az enginnek a gyengéje ez... brühühühü
  • Bandew
    Ájjj :-(
  • CS@
    Summit -on(fileplanet) is kint van már !
    Infót magyarul nem tudok még sehol.

Nagyon szép az egész ,de ennek komoly ára van ,nem az én gépemnek találták ki az egyszer biztos. Megálltam a város szélén és egyszerűen rá sem tudok nézni a városra úgy akad az én csóró 5600XTmen. Mondjuk a readme írja is ,hogy 768 RAM alatt különösen kellemetlen élmény.
  • PTW
    leszedtem elindítanám de valami hibaüzenetet dob ki:

• DonnieBrasco
    Javaslat: Bittornado nevű kliensprogi - én azt használom, és pofonegyszerű!

DB
  • PTW
    nah asszem elérkezett az ideje hogy uúratelepítsem !!-A-!! játékot..

bittorenthez tud valaki adni egy kis segítséget.. nem használtam még

kösz
  • Bandew
    Fúúúú ez nagyon jól néz ki!
    Nincs valahol bővebb infó (magyar) erről a modról, akár a fórumon, akár máshol?
  • haxoror
    ÉS TORRENTES!!!
  • haxoror

• ollie
    vááááááááááááá
  • HellWolf
    Igen, Redoranhoz a harcos kasztok illenek, tolvaj, agent az a Hlaalu házhoz illenek, a varázshasználó kasztok meg persze a Telvanihoz.
  • David2
    bittorent sux

azért láccik, h a végére mennyien lettek inaktívak a csapatban
  • David2
  • CS@
    Elkészült a Wizards' Islands !
  • DonnieBrasco
    Na, meghekkeltem a játékot, betettem TESCS-sel a Zainabok Nerevarine thongját, és így mehettem Vivec elé... végig is nyomtam reggel 3-ra a fősztorit, most megyek Nerevarine-ként Mournholdba :)

DB
  • DonnieBrasco
    De, itt kell, de csak miután beszéltem a rabkereskedővel. De nem indul a script :(((

DB
  • JackDaniels #23353
    Ezzel én is kínlódtam, asszem. Nem itt van, hogy kell extravagant ruha, cipő, meg Telvanni Bug Mask?? Lehet rosszul Mléxek. Nem csak akkor adja oda a csajt??
  • DonnieBrasco
    Szóval senki? :(
    Még egy próbát teszek, és berakom TES-sel a Zainab tábor nerevarine cuccát - nem tudom, elég lesz-e, de megpbálom :( Sehogy nem tudom máshogy megoldani, a slave trader bemakacsolt, mégpedig szerintem azért, mert korábban viccből kinyitogattam neki az összes ketrecét :)

DB
  • steweee
    melyik karihoz melyik ház illik jobban? harcoshoz mondjuk redoran, tolvajhoz és varázslóhoz? a céhek egyértelműek
  • HellWolf
    Még ehhez annyit, hogy az összes attribute visszaállító varázslatot meg lehet venni, csak utána kell járni. Érdemes így, szerintem kár erre pazarolni egy tárgyat.
  • sandros
    Koszi!!!!!!!
  • Ark
    Sandros:

Alapból a legjobb támadásra van állítva a beállításokban, ha kiveszed a pipát onnan akkor az egér mozgás iránya határozza meg, hogy mit csinál. Próbáld ki.
    A pajzs használatát a Blokk skill határozza meg, ez automatikus ha van nálad pajzs akkor a skill fügvényében használja a kari, minnél nagyobb annál gyakoribb a blokkolás.
  • sandros
    Hali!

Meg egy kerdes. Valahol olvastam hogy elvileg befolyasolni tudom hogy mikor szurjon vagy vagjon a kard. Ezt hogy tudom megtenni? En barhogy is probalkozom nem veszek eszre valtozast. A pajzsot is tudom onalloan iranyitani vagy ezt a gep iranyitja automatikusan?
    Koszi!
  • Ark
    Sandros:

1. Ha van nálad Divine vagy Alamvisi Intervencion akkor használd, a legközelebbi templomhoz vagy Imperial Cult oltárhoz teleportál. Ott 35gp-ért meggyógyíthatod magad az oltárnál. Én anno csináltam egy Glass sisakot minden restore attribute belefér (1-2 pont, 1 sec) Golden Saint lelkével 400 töltés.
    2. Ha van mivel visszaállitani akkor nincs gond.
    Használj Reflect varázst.
    Egyébbként a Bonewalker és a Great Bonewalker ami előszeretettel veri le az attributomokat.
  • DonnieBrasco
    Megnéztem. A hülye slave-díler megkérdi, hogy kell-e nekem "something special", de nincsen kékkel kiemelve. ARRRGHHH!!

DB
  • DonnieBrasco
    Sziasztok,

Nem hittem volna, hogy még valaha kérdezni fogok Morrowindből, de...

Úgy tűnik, kevéssel a vége előtt beszart a Morrowind állásom.... a Zainab camp-i ashkannak kellene egy Dunmer rabszolgát vinnem, de a Tel Aruhni rabszolgaárusnál nem jelenik meg erre vonatkozó párbeszéd opció :( szerintetek mit csináljak???
    Elég szar itt a végén abbahagyni :( a múltkor nem volt ilyen gáz!

Köszi

DB
  • sandros
    Hali!

Osszeakadtam valami varazsloval ami valahogy leszivta az eromet nullara. Ilyenkor mit lehet csinalni? Volt egy restore strength italom de az csak 15 -re vitte fel az eromet. Ket kerdesem lenne:
    1. Hogy lehet belole kimaszni? (Kinn vagyok a vadonba. Level 6)
    2. Legkozeleb hogy tudok vedekezni ellene?

Koszi!
  • JackDaniels #23342
    Magyarítás még nincsen kész. #23340-ben szereplő linket neked is ajánlanám figyelmedbe.:)
  • Higany
    Sziasztok! Egy nagy kérdésem lenne! Tudnátok mondani egy helyet, ahonnan magyarosítást lehetne letölteni ehhez a játékhoz! Mert annó sokat játszottam vele, de néha eléggé meghaladta az angol tudásomat és ha lenne hozzá egy, akkor lehet, hogy újra elővenném, mert nagyon bejött nekem a gama! Előre is köszönöm a segítséget!
  • JackDaniels #23340
    Hááááát, csak óvatosan!:)) De itt szerezhetsz erről több infot.:)