The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És úgy általában a mágia itt milyen erõs? Anno olvastam a játékról egy cikket, abban a harcost istenítették, vmi karddal 1-2 ütéssel leüt vmi fõistent is, a varázslót meg szidták a gyengeségéért. Ebbõl mi igaz?

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Na már érkezett 2 tipp is, csak így tovább! 😊

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Jó persze, de nyilván vannak itt is jobban használható varázslatok, meg kevésbé. Pl. AD&D-ben is van burning hand meg vampiric touch, de inkább magic missilet meg fireballt tanul mindenki. Itt mi a nyerõ? Érdemes-e kombinálni a varázslat összetevõket, vagy inkább 1 elemet rakjunk csak bele, de azt nagyon? Esetleg van errõl a témáról valami elmélkedés? Kedvem támadt újra elõvenni, szal jöhet elõtte kis infó.

_Atti_
bénitás+attributum növelés😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Esrohnoil
Nekromancia elég használható. Pl. életerõ-elszívás.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

PiszkosFred
"Illetve melyek, mert nyilván más ellenfélhez más kell."

Ezzel rogton fel is vazoltal tobbszaz kombinacio lehetoseget.. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Épp az egyénileg összeállítható varázslatokról szólt a kérdésem. Direkt sebzés, str elszívás, 1 féle de erõs vagy gyengébb de összetett? Melyik a hatékony? Illetve melyek, mert nyilván más ellenfélhez más kell.

_Atti_
hát sose volt komolyabb varázslo karim de végülis mindegyik tápos mivel egyéni varikat is össze tudsz pakolni...ez tényleg egyéni izléstõl függ hogy kinek mi tetszik szvsz😊

Régen jáccottam ezzel a cuccal, de úgy látom egyesek még most is tolják. A profikhoz lenne egy kérdésem: varázslatokból milyeneket érdemes összeállítani? Anno próbálkoztam vele, de egyik se jött be igazán, pedig azt mondják vannak táposak. Szal?

Bandew
"vagy tegyen egy x-et a képbe"
:-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Balmorában kimész az utazó-bolha melletti kapun, majd nem mész át a hidon, hanem a hid elött jobbra fordulsz és a folyó mellett haladsz, majd találsz 2 fickót, ott a bánya bejárata.

Kurty
akkor itt nézzétek meg:
kurty.uw.hu/balmora.jpg

Kurty

Kurty
csõsztök, elakadtam még az elején lécci valaki írja le az utat vagy tegyen egy x-et a képbe hogy hol van a balmorai fighter gulidnak a második küldiére a tojás bánya itt a kép:

_Atti_
tesómnak volt 100 as handtohandes karija..még a dremora lordot is agyonütötte egy két perc alatt😊 bár kicsit fárasztó ütlegelni folyamatosan..fõleg ha tudod hogy a kétkezessel egyet ütsz rosszabb esetben kettõt és már fekszi akárki😄

nemtok ilyenrõl, de csinálj valami kesztyû alaku fegyvert (tõrt), oszt olyan mintha...

Ron Ragm
Nem tudtok olyan modról amivel egybõl sebzõdik a hp pusztakezes harcnál? Szívesen indítanék egy harcmûvész-féle karit de nincs sok kedvem fél óráig csápolni egy ellenfelet...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Van egy kis problémám! Nem indul a játék, és ezt írja ki:
Font 0 not found in .\Morrowind.ini.
Current path: C:\Program Files\Bethesda Softworks\Morrowind.

Ismeri valaki a PREDATOR mod-ot?
melyiktõl kell kiimádkozni a küldetéseket?
A fõpöcs a hunters lair-ban nem valami beszédes, tõle nem sikerült...

probléma:
belsõ terekben gyakran elõfordul, hogy az egerem elkezd szaggatni. a körbe nézés meg ilyenek. 1-2 frame/s !!!Alig akar arrébb fordulni a karakter. az a trükköm hogy nyomok egy inventorit, aztán vissza, erre ujra normál módon megy,csak már rohadtul unom.
nekem az elõre-hátra bilentyûzetrõl megy, azzal nincs gond, tehát igazábol nem a grafika szaggat.?.
vót-e valakinek ilyen gondja, és hogy ódotta meg???

Nekem CloneCD-vel simán sikerült képfájlt csinálnom eredetibõl (utálom fölöslegesen járatni a meghajtót)

LcE
Nekem se engedi átírni az eredetiket, szal sztem vmi másolásvédelem lehet logikus módon 😊

\'maximum trolling\'

David2
lehet, h rossz a cd

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

David2
csinálj belõle képfilet az alcohollal és utána írd fel isoban

ejnye azt nem szabad :-)

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

LcE
GoTY->Game of the Year->Az év játéka
Egyébként eredetirõl volt szó. Ha warezba kéne neki, én ingyen is kiírnám, sõt odaadnám neki az én régi példányomat nyomtatott borítóval együtt, mert nekem is másoltan volt anno még elször...

\'maximum trolling\'

Jujj de csúnya, gonosz dolgokról van itt szó, be is fogom a fülem!...de nincs ilyen szmájli...inkább iszom!!! <#pias>
És mijen GotY packról beszéltek? Nekem Aéj-packom van 😄 Szép magyarrövidítíés: Az év játéka. bibí!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

<#falbav>

"Csak az érdekel, ha van valkinek egy ELDADÓ példánya, vagy esetleg tud boltot (esetleg netes rendelést), ahol még lehet kapni... Lehetõleg elérhetõ helyen nem vmi Tiszaszétsz@ródon..."

én csak ennyit olvastam. erre válaszolta. sajnos nincs mindenre idõm hogy elolvassak minden hozzászólást.sajnos

akkor bocs mindenkitõl, de legalább feljött kicsit a topic, ha nem is a témában

PiszkosFred
"Haveromnak kéne, akinek szintén megvan az Alap és a Tribunal eredetiben, ám a Bloodmoon hiányzik. Külön meg már nem lehet kapni ezért gondoltam, hogy megkérdezem neki. Tehát a GoTY edition kiesik."

Ezert kerdezte. Csak egy picit kellene visszaolvasni...

gondolom olyan akarja kézbõl megvenni akinek nincs otthon netje meg olyan közeli barátja aki ír játékokat. különben minek kérdezte volna. én is a warezoldalakról szedem a cuccost, de hát bármilyen hihetetlen, nem mindenki képes rá. téma lezárva.

PiszkosFred
Reszemrol speciel nem mindegy, de hagyjuk ezt a temat. A tobbit pedig majd LcE-vel beszeld meg, en csak jeleztem hogy nagy valoszinsuseggel felreertetted a dolgokat.

David2
ja és játék cd rendelésnél 600ft+pk...

David2
sms warezen nem ugyanazok a játékok vannak fennt?

szóval nem mondtam hogy eredetiket akarom eladni. egyébként nem mindegy? ua a játék. de jó nekem kétezerbe is, de akkor én mondom meg hogy hol találkozzunk (ahol NEKEM kényelmes)

PiszkosFred
4000 ft-ert barmelyik fizetos ftprol leszedem meg en is, modemmel.

Eredetiekrol volt szo szerintem, es csak a Bloodmoon-rol. Olvass picit vissza.

megyek nemsokára pestre, ott jó neked ? egyébként a négy cd-ért én 4.000re gondoltam.ja és persze "csak" biztonsági másolatok, ha úgy jó neked

LcE
Huh, Miskolcra nem hiszem, hogy leugrok 😄
Mennyit kérnél érte? (Utánvétel útján érdekelne)

\'maximum trolling\'

Ember! Nem ismered a posta utánvétel szolgáltatását?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

akkro fejlõdsz gyorsabban ha az elsõdleges skilljeidet használod.

pl ha Longblade-t tettél be akkor hosszúkardokkal menjél ne mással, stb.

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

Wing Rockling
Nagyon lassú a szintlépés.. Már elég sokat játszottam, ahhoz képest még mindig level 1 vagyok, progress: 4/10 .

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Ehh rájöttem, csak a music-al van baj!
Játszottam vagy 15 percet hang nélkül, aztán szép sorban felvettem a különbözõ effekteket, amikor a music-hoz értem akkor kilépett.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

PiszkosFred
Morrowind.ini-ben tilsd le a hangokat, es ugy probald meg. Ha igy muxik, akkor az a gond.

Disable Audio=0

0-t ird at 1-re ertelemszeruen..

Wing Rockling
Ilyen hardveres hangkártya támogatás beállítást nem is találtam, akkor utolsó esélyem a driver...

Wing Rockling
Sztem biztos a hangkártya, szar ac97 gyakran szarakodik, megnézem htx.

nekem akkor vót ilyen amikor "nem jo verziós" via drivert használtam... asszem via 4in1 14.42, vagy mittoménmár
felraktam a 14.38 és láss csodát többé nem szarakodott.
szóval a lényeg hogy driver problémád is lehet.
vagy kapcsold ki a hardveres hangkártya támogatást,..

Wing Rockling
help plíz, mért van az hogy kb. 2 perc játék után kilép?

ollie
A Bloodmoon önmagában drágább, mint a három együtt a GOTY-ban.

nekem van eladó példányom, ha eljössz érte miskolcra!
[email protected]

LcE
Csak az érdekel, ha van valkinek egy ELDADÓ példánya, vagy esetleg tud boltot (esetleg netes rendelést), ahol még lehet kapni... Lehetõleg elérhetõ helyen nem vmi Tiszaszétsz@ródon...

\'maximum trolling\'