27013
-
maxius #23419 ...áhh...úgy morrowindeznék, de túl jól ismerem a játékot..így unalmas...és hasonló rpgket meg nem igazán gyártanak...franc...
tippek? -
Az a Morag Tong, és ők azért nem egyenlőek a CTvel, már csak a hagyományok és elveik miatt sem. Hozzájuk lehet Vivecben az Aréna negyedben. A Camonna Tong által képviselt "keményvonalhoz" nem lehet, maximum moddal. -
a camonna tonghoz lehet csatlakozni..
vivecben asszem aréna alatt van a fő székhelyük -
jah 1 centi a billentyűzeten.. -
Szerintetek lehet csatlakozni a Camonna Tonghoz, vagy az is csak olyan felemás dolog, mint a Twin Lamps?? -
Tudod mi a külömbség és különbség között?
-
Okés bocsika nem emlékeztem pontosan. 
Amúgy igazad van, az AME-nek semmi középföldés hangulata nincs (nem is nagyon kötnek bele
) a MEMOD lett volna az igazi, de hát sajna...
-
A külömbség meg ott van hogy itt ránézek egy fullos képre és szép szép de ez nem középfölde..ez morrowind..
még amikor az első bétánkban megláttam esgarothot texurák nélkül is láttam ez bizony esgaroth..ez már nem Tamriel.. -
lektor?:D
modelleztem
erről a memodrol de főleg daerkól meg arrol hogy mégis miért csinálta amit asszem könyvespolcokat lehetne teleirni..érdekes:) én már csak arra leszek kiváncsi mi aza nagy magyarázat amit beigért már pár honapja de még mindig sehol..a pont a mondatunk végére..
memod meg sajna egy darabig nem lesz..majd talán 200 év mulva..ha lejár a licensz és már nem éri meg senkinek beujitani..
az Ame habár biztos jó mod lesz semmikép nem az a középfölde mod amit mi csináltunk
-
Nna, meg is van a térkép..
kösz a linket
-
Hűha, kösz a sok választ a tegnapi kérdésemre! Egyébként a TES-ben böngészve találtam ezeket a helyeket, és érdekes cuccok miatt akarnék odamenni, meg már bosszant, hogy a sokadik karakteremmel is mindig ugyanazokba a helyekbe botlok bele....Pedig mindig azt hiszem, hogy na erre még tuti nem jártam..Valami támpont, hogy a Tukushapal meg a Forg. v.of Anudnabia kb. merre van...?
Aztán később majd szerzek térképet.. -
MEGVAN!!!!!!!!!! :))))))) -
Lehet, hogy vak vagyok de a térképen sem találom! :( -
http://www.uesp.net/morrow/espmor.shtml
itt nézegessetek :)
DB -
Tényleg az a speckó térképprogi nincs már meg az oldaladon Fred? -
Szégyenszemre meg kellett néznem a végigjátszást,(hozzáteszem elég f*sza
)
Mamaea barlangot keresek. Hol van? A Ghostgaten belül vagy kívül? ha kívül kb. merre HLP PLZ! -
HellWolf #23403 Én jártam a Clutter Warehouse-ban, van egy mod, ami Balmorából beteleportál. Ez egy nagy csarnok, Balmorai stílusú, van benne egy Argonian, aki azonnal letámad, amint meglát, és Daedric cuccban van. Egyébként ez a hely nem a játék része, csak a TES-CS-ben látható, és a játékban 'csalás' nélkül nem juthasz be. De nem veszítesz semmit, ha soha nem mész be oda. -
galocza #23402 keresgéltem neked a gúglin. az első kettőt meg lehet találni (gyanítom annakidején jártam is mind2ben), a clutter warehouse viszont csak csalással hozzáférhető (ott nyilván nem jártam 8). -
Ezek közül szerintem a Clutter Warehouse –t nem lehet megtalálni. -
Hogy nem találtad meg, én most hallok ezekről először.:)) -
Na, hogy közben a játékról is beszéljünk: már éveket játszottam a morrowinddel, de még mindig nem találtam meg ezeket a helyeket
:
Tukushapal, Forgotten vaults of Anudnabia, Clutter Warehouse....Valaki? -
Szerintem megy nélküle is. -
A Giants - Ultimate-hoz kell a sima Giants, vagy megy nélküle is? -
Én nem fitymáltam le a munkáját. :-) -
Ez szép és jó, de a dolgok nem így működnek. Nézzünk egy kissé közelebb álló esetet: József Attila születésének 100. évfordulója végigkíséri e 2005ös évet. Ennek fényében mi is - privát életben - több olyan programot szervezünk és szerveztünk már, amely vele és a munkásságával kapcsolatos. Ez eddig a kutyát nem érdekli ;] DE!!! Minden egyes szavalóverseny, konferencia vagy esetleg felolvasás előtt, amelyet nyilvánosan teszel, írásos engedély kell a jogutódoktól. Legtöbb esetben nem kell fizetni, és beleegyeznek, de mindenképen kell az engedélyük.
MEmod kapcsán is ez volt a legfőbb gond, hogy nem volt letisztázva a Tolkieni hagyatékot és jogokat birtokló emberekkel/társaságokkal a dolog. Nem akartak semmi rosszat a srácot, de a mai világban, ezt sajnos nem lehet megtenni. Márpedig a GYU mostanság - jórészt a filmek miatt - reneszánszát éli, és talán az egyik legismertebb franchise a Földön.
De mindezt már Atti elmagyarázta anno, kár ezen lovagolni és felemlegetni. Készült egy német AME is, nomeg nemsoká itt az Oblivion ;] -
Azért egy "mezei lektornál" többet tett a dolgokért, mind funkcióban, mind munkában, de erről majd nyilatkozzon ő ha már megszólíttatott ;] -
Én nem vettem részt a fejlesztésben. :-D
Az _Atti_ volt és asszem ő is lektor volt. -
Most már kár azon filózni, hogy kellett volna. Megtörtént, ami megtörtént, tanultak belőle, többet nem követnek el ilyen hibát. -
steweee #23391 igen igazad van, az élet így működik. ha jól emléxem te is részt vettél a fejlesztésben. javíts ki ha tévedek, de úgy rémlik már jó ideje volt róla szó hogy elkészül, de csak akkor kezdtek el foglalkozni vele amikor már eléggé kiforrott állapotban volt, és látszott hogy mekkora nagyszabású a dolog, nem csak kis házi készítésű modocska. még az egyik nagy nemzetközi morro oldalon is fórumtéma volt a megjelenése.ekkor jutott el vkinek e tudatáig hogy nehogy már vmiképp pénzt húzzanak ki a zsebükből középfölde feldolgozásával.a faszkalapok viszont miért nem veszik meg az eddig elkészült munkát és fejezik be, vagy csináltatják meg az alkotókkal részesedésért cserébe, és mint új történetet el lehetne adni azzal is pénzt keresve. na, egy szónak is száz a vége, sajnos a lelkesedés elhomályosította a tisztánlátást, annyira kellett volna dörzsöltnek lenni, hogy amíg meg nem jelenik, addig úgy tüntetni fel mint egy kisebbszabású ámde színvonalas projectet, akkor talán nem szúr szemet, és mikor megjelenik akkor robban a dolog, viszont akkor már nem is lehetett volna leállítani a fejlesztést.a szerzők meg úgy csinálhattak volna pénzt belőle (tudom non profit volt, de hát időt energiát fektettetek bele)hogy az összes magyar warezoldalnak pénzért adni el egyszerre a munkát, amiknek így megnő a forgalma a letöltések miatt -
Na jól van de képzeld el, hogy te is részt veszel egy nagyszabású mod elkészítésében úgy, hogy senki nem tud róla. Szted ez milyen érzés lehet? Semmilyen visszajelzést nem kapsz, nem tudod mennyien várnák, szeretnék azt amit csinálsz. 1 hónap után abbahagynád! -
steweee #23389 kár volt annak idején bereklámozni a középfölde modot. elég lett volna mikor már készen van, és elérhető szervereken keresztül. akkor az idióták nem tudták volna megakadályozni hogy megjelenjen, és utólagos reklamációval meg már felelősségre sem tudták volna vonni a készítőket, minthogy házilagos készítésű ingyenes modot csináltak, ami teljesen törvényes, azért van hozzá a tes construction set. viszont hogy a projejt befejezte előtt letiltották szerzői jogokra hivatkozva, így ha megjelent volna akár kártérítést is követelhetnek. el lett baszva rendesen -
köszönöm -
pmben küldök linkeket
-
Átköltözött fórum szepontjából hozzánk a csapat, ennyi amit tudok. Dolgoznak rajta, és talán az Oblivionra kész lesznek ;] Szerintem még ők sem tudnak pontos időpontot, a végén a tesztelésen és az összerakáson sok múlik, nemhiszem hogy megkockáztatnak emiatt egy fix időpontot... -
ááá
megőrülök, kölcsönadtam a tribunalt anno.. és még nem kaptam vissza anélül meg nem megy a mod..
nem tud esetleg valaki egy linket vagy valamit ahonnan "megszerezhető"? -
Magyarítással kapcsolatban tud valaki valamit? Csak mert már elég a vége fele van, de jó ideje semmi hír. -
utálok a fileplanetről szedni, mindig átirányít vmerre, pedig van regem
-
énis fileplanetről szedtem, eltartott egy drabig..... -
pedig nagyon egyszerű ;) -
Nekem arról a Fileplanetről még soha nem sikerült letöltenem semmit :-)