The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Höhh?
A házépítés jó, csak drága mulatság....
Rohangálok egyik szerelvénybolttól a másikba, és sehol 1 kiba***ott lélekkristályt, és az összes információnál hülyének néznek!
És még az Állatkertben sem tudják, hol találok Antonach-okat!
És mijaza ló? Ha málhás állat kell, akkor max. Guarról beszélhetünk...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

LcE
A házépítés jó 😊 Csak ott se ess át a ló másik oldalára...

\'maximum trolling\'

És ha nem éreztétek a hangomból most meg vagyok sértõdve!!!
Jól van na,nyugi már!nem úgy értettem hogy agyba-fõbe csítelem a játékot mer azt én se szeretem.De ha pl nem tok elmenni egy helyre ahol a quest adó csákó van akkor nem fogok újrakezdeni mindent,hanem inkább berakom õt a balmorai Mages Guildbe.A "mindent berakok" alatt az ilyenekre gondolok.Meg házakat csinálok hülyeségbõl,stb.Szerintem ezzel nem ölöm meg a játékélményt.
ollie
Hát a világmindenség ura is mindig megpusztul, de nekem végül is mindegy... 😊))

PiszkosFred
Épp írni akartam, hogy innentõl csak egy hajszál választ el a játék teljes kinyírásáig..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Rakjál be sok pénzt meg egy kardot 1000000000000-es sebzéssel 😛

jaja,de az ill.orders fõszálához tartozik és ezt a karit csak ezért kezdtem el.Meg mágusnak a lich+vámpír nagyon zúzós kombó.De mind1 mer most hogy tudom hogy kell használni a TES-t mindent berakok amire szükségem van.Tiszta TES megszállott lettem.De azért kösz.
LcE
Mármint úgyértettem, hogy kigyógyulás után. Elõbb utóbb úgyis megunod... Ha meg nem, akkor max ez a küldi kimarad... Nagy dolog.

\'maximum trolling\'

LcE
Fejezd be késõbb a küldit <#vigyor3>

\'maximum trolling\'

Bocs hogy zaklatok itt mindenkit de megint gáz van.Van egy csávó aki elteleportál egy bizonyos helyre,egy bizonyos küldetésben.De nem akar szóba állni velem mer vámpír vagyok!!!És nem akarok kigyógyulni mer a vámpírság az király!Most mit csináljak???!!!!
Ok lebeszéltetek róla.De akkor én vagyok a világmindenség ura!!!!!!Na mind1 szóval van itt valaki aki Illuminated Orderes-ezik?
Elvis király volt. meghalt.
Jimmy király volt. meghalt.
Akarsz még király lenni? :-)

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

PiszkosFred
Grat.

Nem izgultam. Ügyi vagy. Nem vagy király, mert az a cím már foglalt.

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Jó ne izguljatok!Megcsináltaaaam!!!!!!!Király vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!
na jó.TESben beraktam balmoraba az egyik hazba egy ghostot.elmentettem.a data filesben aktiváltam ezt a plugint.elmegyek és mi van??!!!Semmi.Valaki lécci magyarázza már el hogy kell azt a ghostot berakni oda!!Lécci,lécci,lécci!!!!
MOD.le lehet tölteni a HQ-ról.nagyon fasza.Lich tudsz lenni a végén csak én beszoptam mer késõn kezdtem el.
_Atti_
Illuminated Orders??? le vagyok maradva..ez miféle faction?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Köszike a válaszokat de nem tom használni azt a TESCS-t.nemt tom hogy kell berakni.Pedig a HQ-t is elolvastam.Be akartam rakni Balmoraba a ghostot de nem történt semmi!Nincs valami részletesebb leírás?
hm.
lehet.
😊

Hmuda
Hm, hát ha ott is level-oriented mobok vannak akkor nem valószinû. Lehet egyszerûbb lenne lerakni egyet a TESCS-vel és azt elfogni, ilyen magas szinten már úgyse számít csalásnak.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

az igaz, alacsony szinten sok van belölük, sztem Seyda Neen melett azé lehet pár nem?

Hmuda
Valszeg tényleg az van, hogy már túl erõs vagy. Én lépten nyomon ancestral ghostokba botlottam minden tomb-ban alacsony szinten.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hella!új vok ugyhogy nem tom hogy jó helyre írok-e de van egy hatalmas problémám:nem találok ansectral ghostokat!!!Mer csatlakoztam a Illuminated Ordershez és azt kéri hogy egy ilyennek ejtsem fogjul a lelkét.És nem lehet idézett!!!!De nincs 1se.Lehet hogy azé mer az nagyon gyenge én meg már nagyon erõs vok?(67.szint)Az összes tombot átnéztem de csak Bonelordok vannak!!Lécci segítsen valaki!!!!!!
asszem pl Vivecben lehet, vmi telvanni mágusnál 8Telvanni Cantotn - Telvanni Mage ... ?) aki patkányos küldit is ad.

ott egy winged twilightos teli gem van csak

_Atti_
balmora mages guild fent a sárgaruhásnál..
asszem nála lehet...de ha nem lehet akkor is ellophatod tõle😊
nem emlékszem már rá tisztán😊

Kurty
CSásztok!! GRAND SOULGEM-et hol lehet venni??? lécci írjatok mert nagyon kellene hogy egy pár golden saintot levadásszak 😊 na elõre is köszi, csá

CarajoEsp
BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

PiszkosFred
Csatlakozva az elottem szolokhoz, mindenkinek boldog karacsonyi unnepet es nagy bejgli pusztitast kivanok! ;]

_Atti_
BOldoG Karácsonyt ééés kellemes ünnepeket😊

David2
lol
neked is😄

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

CS@

Fred állati jó ez a képeslap amit küldtetek! <#eljen><#worship>

Nektek is Kellemes Ünnepeket és Boldog Karácsonyt!

Én meg csináltam egy custom classt. Így még egyszerûbb és szórakoztatóbb :-)

ÉS így nem gyúrok, csak azokra a varázsiskolákra, amikre akarok (destruction :-) na jó, mysticism és illusion is), de mellette ott van a heavy armor és a long sword is. Enchantolni meg tanulni lehet lovebol (ha valaki azt mondja hogy nincs eleg penze, az hulye, en most valami 60000 kp-val rohangalok, meg van nalam meg kb 3-szor ennyi targyban, gemekben, stb, amolyan valtopenznek, ha hirtelen kell a sok love). A potion gyartast elejen meg csinaltam, amig kellett a love, de most mar azokat is inkabb veszem. Sneak-et meg Securityt feltoltam tanarnal, most mindegyik olyan 80 koruli (14. szintu vagyok meg csak), egyelore lusta vagyok megkeresni master trainert, hogy tobb legyen :-)
Ja ezen mindig csak nézek hogy egy baltás hegyibunkó aki még a nevét se tudja leírni 20% permanens reflecttel rohangál a nagyvilágba 😛
Ettõl függetlenül sztem a varázsló élete ezerszer könnyebb és a játék is szórakoztatóbb <#eljen>

PiszkosFred
Igen, de a fórumok 90%anal ez alapveto funkcio, es nem kell penzt fizetni erte. A funkciot hasznosnak tartom - par napja mi is aktivaltuk -, csak az elvet nem ;]

ollie
Pedig hasznosak, ha megondolatlanúl írsz, vagy elrontasz valamit. 😉

PiszkosFred
Thx, idõközben erre is rájöttem. Sajnos muszáj lesz elviselnem ezt egy hónapig, akármennyire is ellenzem. Thx a segítséget.

ollie
Azokkal nem tudsz mit kezdeni, de pár perc után eltûnnek.

PiszkosFred
Ja, idokozben megtalaltam a csillagokat, mar csak ez a szerkeszteses es visszavonasos link idegesit ;]

ollie
A beállításaidnál. 😉
Amúyg mire gondolsz? Ahogy látom, már eltûntetted a csillagokat.

PiszkosFred
Ollie!! Plz ;] Hogy a f..ba lehet ezt a vip marhaságot eltüntetni?

ollie
jáháj mindenki VIPõ!!!!!!4444

Szvsz varázslót érdemes indítani, mert az ötleteknek legalább a fele a varázslatokban nyílvánul meg. A harcoshoz úgyis csak 1 fajta közelharci fegyvert meg egy fajta páncélt kell használni, amit a varászló karik is elég hamar felfejlesztenek egy normális szintre. Ellenben varásziskolákból sok fajta van, nehéz is õket fejleszteni, tehát egy harcos nagy hátránnyal fejleszti ezeket. És egy sima harcos soha nem tanul meg rendesen látni a sötétben, levitálni, gyógyulni, láthatatlanná válni, varázslattal pihenni stb. Érdemes az enchantot növelni, mert azzal lehet varázstárgyakat készíteni így manapontba sem kerül a varázslat.

Dervis

Esrohnoil
Esetleg vmi bazi harcos, magas reflekteléssel. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Szvsz a legszórakoztatóbb a Damage Speed területre és te vagy Neo csak beretták helyett nyílpuskával 😊
Persze bretonnal éri meg plusz nem árt extra rezisztancia se magickára mert ha reflektelik akkor te mész át bullettime-ba 😄
(ez táposabb ellenfeleknél igaz az összes spellre, akármit vágsz hozzájuk benne van a pakliban hogy visszaküldik rád 😊

Hmuda
Személy szerint én a varázslatokat letudtam a legalapvetõbb igékkel, amik kellenek egy kalandornak (Mark, Recall, Intervention spellek, Attribute restore, stb), illetve a Daedric Dai-Katanámba raktam full életerõelszívást ütésre Golden Saint lélekbõl. Ennél bonyolultabban nem volt kedvem belemenni a varázslatokba.