The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az van, hogyha megölsz akár egyet is, akkor a csóka a torony tetején nem fog szóba állni veled és cseszheted. Nekem vagy 1 órám ment rá a TES-el, mire megbirizgáltam a palit rendesen, de még így is csöppet necces volt 😊
Repatarurgyán
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Milyen konzolparancsok helyezik vissza az NPC -ket?
Mer nekem eltünt egy sajna=)
a 35-ös karimmal kinyirtam egy embert akit talán nem kellett volna<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
most keszhetem elöröl
Van egy nagy gondom most vettem meg a morrowindet eredetibe és fel is ment meg minden de mikor újat akarok kezdeni, mikor megjelenik elkezdenek villogni a falak és átlátszóvá válnak az embereknek meg elzûnnek a testrészeik és a feliratok sincsenek!
MIT CSINÁLJAK??
Gondolom az szívja be akinél elõször nem jön össze a reflekt 😊
De a permanens dolgok rengeteg helyet foglalnak és az értékük se túl magas, fegyverbe sztem sima enchantot tegyél, permanensnek olyasmik érik meg mint pl. night eye, levitate, resist ez+az, restore health stb.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Ja, és egy saint mászkál még Bal Ur (ezt sztem másképp írják na mindegy) katakombájában de asszem az a rész bugos és ha belépsz vámpírrá változol 😄
(na jó hallottam vkitõl)lehet h hülyeség
Go Jeff Go!!!!
Caius elküld hozzá,de csak a szokásos monologot mondja h õ healer blablabla
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Level 19 vagyok.Most csinálnám a második Blades küldit a koponya megszerzését Sharn magusnak.
Felveszem a küldit Caius házában ,miszerint menjek el a mágushoz és beszéljek vele.
Amikor odaérek nemtok vele beszélni igy fel se tudom venni a koponyás küldit...
Vki tudja a választ ?
Köcc
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni