The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crokin
Azért újra biztos nem kezdeném, annyi idõm sajna nincs játszni 😊

Repatarurgyán

Crokin
Jaja, támadnak de nem szabad megölni! Én is megbántam hogy leöltem párat, mert csak utána volt mentésem 😊
Az van, hogyha megölsz akár egyet is, akkor a csóka a torony tetején nem fog szóba állni veled és cseszheted. Nekem vagy 1 órám ment rá a TES-el, mire megbirizgáltam a palit rendesen, de még így is csöppet necces volt 😊

Repatarurgyán

miért mi van ha az ember véletlenül levág egy corpus beteget? és különben is õk támadnak majd rám?

ollie
Hát ha a homlokodhoz nyomnak egy Magnumot, majd meghúzzák a ravaszt, akkor nemigen fogsz reloadolni. 😉

PiszkosFred
A sajat hibajabol tanul az ember, es igy elvezetesebb is. Az eletben sincs reload, illetve keves ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

raziel.
Mint én anno a corpuse betegekkel...csak egyet öltem meg az is véletlen volt, de meg is bántam egy életre...😉

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Helloka!

Milyen konzolparancsok helyezik vissza az NPC -ket?

Mer nekem eltünt egy sajna=)

PiszkosFred
Kezdje csak elolrol. Jo tanulsag ez, es a gyakorlas sosem art ;]

Vagy konzolból visszarakhatod a fickót... 😊

csak elkövettem egy sulyos hibát.
a 35-ös karimmal kinyirtam egy embert akit talán nem kellett volna<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
most keszhetem elöröl
ollie
Welcome to the Club! 😄

ez a játék isten
PiszkosFred
uj vidkartya es/vagy alaplapi driver

Sziasztok!
Van egy nagy gondom most vettem meg a morrowindet eredetibe és fel is ment meg minden de mikor újat akarok kezdeni, mikor megjelenik elkezdenek villogni a falak és átlátszóvá válnak az embereknek meg elzûnnek a testrészeik és a feliratok sincsenek!
MIT CSINÁLJAK??
Nem tudom 😄
Gondolom az szívja be akinél elõször nem jön össze a reflekt 😊

Hát ha tápolni akarsz akkor absorb health-et, azt ha reflektelik is te nem fogsz sebzõdni mert magadtól lopod az életerõt amit persze azonnal vissza is töltesz <#eljen>
De a permanens dolgok rengeteg helyet foglalnak és az értékük se túl magas, fegyverbe sztem sima enchantot tegyél, permanensnek olyasmik érik meg mint pl. night eye, levitate, resist ez+az, restore health stb.

Kurty
tegnap csak keveset játszottam, megvan már a glass cucc 😊 majd megnézem bal ur-t, most az a daedra fegyverem van ami 1-60 ig sebez majd golden saint lélekkel teszek bele jó nagy sebzést, ja tényleg milyen sebzést érdemes rápakolni??

littleNorbi
Az jó, pedig csak 1cd-s

ollie
Rengeteg. Ezzel a játékkal szó szerint több száz órát ellehetsz.

littleNorbi
És sok küldetés van ?

ha csinálok egy erõs mágikus fegyvert, és az ellenfélnek van magic reflektje, de nekem szintén, akkor hová kerül végül is az ártó ige? 😊)) javasolták hogy golden saintos permanens fegyvert érdemes létrehozni magic reflekttel ha az ellenfél is reflektelné

ahaaaa...köszke
A magicka ellenállás nem véd az elementáris sebzés ellen.

PiszkosFred
Inkabb kuldetesekbol, mintsem fejezetekbol.

littleNorbi
nekem egy haverom azt monta hogy fejezetekbõl áll.
akkor mikbõl áll ?

Fejezet? Te el vagy tévedve, ez nem, olyan gamma.

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Sõ!level 30on már simán ki lehet nyírni a goldent.Aki BloodMoonozott nem tudja mivel lehet kinyírni a rohadt ridereket?Mer magus vok és mindent magicot reflectel!!!!Kurrrva idegesítõ!(ha szabad itt így kifejezni a dolgokat)Ja és elvileg magic ellenállás 160százalék ugyhogy nem értem én mér sebzõdök
littleNorbi
Hány fejezetbõl áll a játék ?

Idézõ scrollokat már relatív az elején is lehet szerezni csak aztán le is kell zúzni a saintet és az már problémás lehet 😊
Ja, és egy saint mászkál még Bal Ur (ezt sztem másképp írják na mindegy) katakombájában de asszem az a rész bugos és ha belépsz vámpírrá változol 😄

Golden Saint lélek van Caldera-ban a mágusoknál fent az egyik tag árul,de csak ha bizonyos szinten vagy náluk.Idézd meg,gyakd le.De akkor meg az Azura's Start sem árt beszerezni.Ja,egyébként nem én vok ilyen okos csak olvastam😊
Kurty
Ja amúgy ki sem kell fizetni mert ha felbosszantod a csávó agyát gyúnyolással akkor neked esik, amúgy köszi! most akarok szerezni golden saint lelket és valami jó kardot akarok csinálni, a golden saint hol van amúgy?? az vos melletti campnél arrafele? lécci írjatok hol lehet találni!! ja folyamatos fatigue és health töltés constant effektes lélekkel hogyan csinálok?? na csá

Szerintem ha nem idegengedsz a bûnözéstõl,menj el Molag Marba az Armiger's izébe(tuti h rosszul írtam)ahol alul az egyik szobában van egy csákó glass cuccban.Bezárod az ajtót,leütöd.Tiéd a glass cucc+van nála egy daedric clayomer(vagy mi)ami 1-60ig sebez.Ha kint pattognak elteleportálsz egy másik városba leraksz mindent,jelentkezel egy õrnél,fizetsz.Én ezt csináltam harcos karival.
(na jó hallottam vkitõl)lehet h hülyeség
MrSpock
Ghostgate-nél,ott a kovácsnál lent,csak nagyon drága.Meg a shrine-okban,de ott nagyonmegkellküzdeni értük.

Go Jeff Go!!!!

Kurty
ja full glass cuccokat hol lehet szerezni?

Kurty
Most már 30-as vagyok, tel fyrben gyógyítom magom hogy ne csak egy "marék szárított lepke" legyen belõlem bloodmoonban <#vigyor2><#vigyor2> ja amúgy a páncél 90-es medium és light armor van rajtam!! a kardom elég gyér a balmorai guard towerbõl van 😞 amúgy most akarok valamki jó fegyvert lécci írjatok hogy van e valami faxa kard valahol 😊 köszke csá

Nem .Ott van a helyén csak nem ad küldit.
Caius elküld hozzá,de csak a szokásos monologot mondja h õ healer blablabla

Ha jól emlékszem szintlépésnél 20 szintig vannak üzenetek szóval a sima Morro-t tervezték 20. karakterhez, ezután még jön a Tribunal és csak utána a Bloodmoon. Sztem még várj és az se mindegy hogy az elmúlt 26. szinteden mire fejlesztettél és milyen cuccokat szedtél össze 😊

Ja <#hawaii> De csak a lepkés szöveg 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Ragadd meg az alkalmat és törd föl a ládáját 😊

PiszkosFred
Eltunt? Mert szokasa a dragasagnak, hogy a cellaillesztesi hiba miatt eltunik a helyerol, es csak konzolparancsra hajlando visszaterni.

Hali!

Level 19 vagyok.Most csinálnám a második Blades küldit a koponya megszerzését Sharn magusnak.

Felveszem a küldit Caius házában ,miszerint menjek el a mágushoz és beszéljek vele.

Amikor odaérek nemtok vele beszélni igy fel se tudom venni a koponyás küldit...

Vki tudja a választ ?

Köcc

Bandew
Gothic végigjátszás? :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bethesdáék leírták, hogy mennyi az optimális szint a Bloodmoonhoz. Most fejbõl nemtudom sry, de az alatt tényleg nem érdemes elmenni. A 26 lvl a Bloodmoonban olyan tápos, mint egy "marék szárítottlepke" 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Kurty
Helló!! BUÉK mindenkinek!! Most 26-os szintû vagyok harcosok céhének vezetõje, és most elkezdtem a blades küldetéseket ha azokat megcsináltam el akarom menni a bloodmoon helyszínére és vérfarkas szeretnék lenni, szerintetek hányas szinten érdemes átmenni??? régebben 22-esen mentem át de elég gyengus voltam...

David2
B.U.É.K.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

szerintem inkabb idezz egyet, es azt tudod trappelni...

stronghold 😊

na jó még most sem értem
jaaaaaaaa
PiszkosFred
A standard hazepitesre gondolt szerintem ;]