27013
-
sandros #23539 Nem csak a 13 evesek jatszanak. :-))
-
Te is "melózol"? :D -
sandros #23537 Koszi a tippet, ha hazerek akkor megnezem. Amugy is Vas fele fogok menni igy Dagon Felt is megnezem. A part menti kalandot meg majd utana. -
Az ott barlang -
Itt #23523 leirtam, hogy lehet csinálni.
Első lépés, hogy megveszed a varázslatot amit bele akarsz tenni, aztán a többi.
Meg találni is lehet csak jó helyen kell keresni (kevés "jó" helyet találtam eddig, de főleg barlandokban), Dagon Fel környékén vannak daedra szentélyek meg barlangok nem feltétlenül constans, de jó alap tárgyakat lehet szerezni.
De ha ajánlhatom azt, hogy még nőjél egy kicsit, mert nem túl barátságos környék.
Seyda Neenből a part és a szigetek érintésével inulj el Hla Oad felé, Jó kis kaland ;)
-
sandros #23534 Bocsi huyeseget kerdeztem. -
sandros #23533 Kalandor (long blade, heavy armor, block, alteration, illusion - athletics, acrobatics, marksman, conjuration, security), Dark Elf vagyok.
Constant targyat hol lehet szerezni? -
Nerevarine Palace alaki ismeri a Nerevarine Palace-t? Most találtam. -
"Akit lehet azt nem kell megölni, az erőszak nem mindig célraveztő."
Bár kinek milyen a felfogása !!! :DDD -
A nyirott az nyitott! -
Akit lehet azt nem kell megölni, az erőszak nem mindig célraveztő.(ezt jól megfogalmaztam, tele van a fórun újhullámos Kazinczy-val :D)
A főbázis ez: www.morrowindhq.hu
Érdemes tovébbá egy két modot, texture packot feltenni a látvány fokozása erdekében:
Alap:
Better bodies,
better heads
ajánlott:
itt
szétnézni.
Többnyire nekem innen vannak cuccaim de a hq-n levő linkek igen jók. -
Csak azért kérdeztem, mert jó nyirott szemmel járni a Blades küldiknél leakad egy pár tápos cucc. Mi a fajod es a kasztod? -
sandros #23527 Nem, meg csak most fedezgetem fel Morrowind csodalatos vilagat. Meg csak Balmoraba es Calderaba voltam, na meg a kornyeken. A Balmorai mage, thief es harcos kuldiket csinlatam meg. -
gazdi #23526 Anno tetszett, bár akkor csak a központi küldetéssorozatot csináltam meg, azt is lóhalálában. Nem tudom hogy sikerült, mindenesetre egy hét alatt kivégeztem szegényt. Most újra elővenném, ezúttal jobban figyelve a világra és a még mindig igen ritka szabadságra. Ehhez várok ötleteket, linkeket.
Tehát a kérdés: mit tegyen, de főleg mit NE tegyen egy (újra-)kezdő? -
A főszálat csinálod már? [egy elég hülye kérdés] -
Váleményem szerint gyűrűbe + amulettbe érdemes tenni extravagant fellettibe. Azért nem írtam le milyenbe mert helyesen tuti nem tudnám és csak keresnéd naphosszat.
De Fred biztos tudja!!! :) -
Igen constant tárgyakkal.(bocs ezt elfelejtettem mondani (oops :D) De a gyári max az 100 (constant tárgy=tárgy+golden saint soul gem. Az effectnél meg constant).
Nekem is 154-es agility-m van. Kevesen tudnak leütni! :D -
sandros #23522 Hmmm.... erdekes pedig az alabbi linken (http://morrowind.gumininjahq.hu/) talalhato kakaterlapok kozott szamos olyan van ahol a tulajdonsag pont joval a 100 felett van. 25-os szinten harom tul.-ban is 100-on vagyok. Ez lenne a max?? Ezt nem hiszem el.
-
OFF
Eszembejutott egy par evvel ezelotti sztori. MTK-Kispest a Bozsik stadionban. Az egyik mtk drukker ujsagiro, valami elmezavar kovetkezteben, beult a kispesti kemenymag koze. Nem is volt gond egeszen addig, amig az mtk nem rugott egy golt, es az ujsagiro fel nem pattant nagy boldogan. Aztan egy hetig arrol szolt a media bulvar/sport resze, hogy miert vertek meg egy ujsagirot a meccsen...
A masik sztori, amikor Kovacsek mennek az autopalyan es halljak a radioban a felhivast, hogy "egy idiota autos szembe megy a forgalommal, mindenki vigyazzon", melyet a Kovacs emigyen reagal le "Egy?! Az osszes!!"
ON
Picit almos volt a forum mostansag, nem baj egy kis elet. Csak ne fajuljon el a szemelyeskedesig a dolog, mert annak nincs ertelme. De ismerve a resztvevo feleket, ertelmes emberek vannak itt, ettol nem felek. Hogy persze az egesznek semmi ertelme, az ketsegtelen, de a "Morrowind vs gothic" vagy a "Oblivion motorja vs Unreal3 motor" utan kifejezetten ujdonsag a Morrowind vs nwn... ;] -
Nem unod még vazzehhh?!?
Elpofázták mán, hogy ez a Morrowind topik, nem vitafórum. Már mindenki lenyugodott, te meg folyton kavarod a xart. Én végig olvastam a hozzászólásokat, valahogy én sem veled értek egyet. Én vagyok a 10. Kezd olyan érzésem lenni, hogy itt mindenki hülye, csak te vagy nagyon okos.
-
Te mirol beszelsz ? LOL Hagy legyen mar sajat velemenyem es ne marionett babukent rangassanak, mint egy agymosott zombit. Amugy a masik fele, en a sajat velemenyemet irtam le, mig masok valoban, marhasagokat, mint pl Xboxos NWN, Gnom aki ketkezes kardal hadonaszik es hasonlok. Ez inkabb megkerdojelezi a hozzaertest. De ugytunik hogy a babeffektus az mukodik, meg ez a kamu szoveg, hogy Jakuza bebizonyitotta a ratermettseget a masik forumokban. Eleg lolgyanus szoveg de biztos jot orultel magadnak amikor ezt leirtad, csak az a gaz hogy ez kb olyan konkretum, vagy ellenvelemeny amiben semmi nincsen az en velemenyemmel szemben.Te ezt a meggyozes formajat valasztottad, amiben racio korulbelul annyi mint egy belfereg agyaban sok agytekerveny.
De a szemelyeskedes mar jol megy.
Ulj elore es kerj magadnak egy Bartok nagylemezt,mert a hozzaszolasoddal kierdemelted. -
dragster #23518 Jakuza már más fórumban is bebizonyította mennyi baromságot tud összehordani :) Lehet útközben rájött,hogy hülyeséget írt de azt már biztos ciki lett volna beismerni... -
A kis telhetetlen.:)) -
Sztem sehogy! :) Az a max. -
sandros #23515 Hi!
Hogyan tudok 100 -as tulajdonsag pont fole menni? Nekem csak 100-ig engedi fejleszteni. Koszi! -
Ott még nem jártam. Asszem. Sose tudom megjegyezni a nevüket. :D -
Bled és Bohinj -
Azt t'om, de ott hol? -
Be kellene fejezi ezt a NWN-be mivan a Morro-ba meg mi nincs. Ami sz egyikben megvan az hiányzik a másikból. Nem egy szinten van a kettő.
Ha a NWN-t hasonlítani a karod hasonlítsd a Diablóhoz. Az is perspektivikus, lineális, szintlépegetős hentelős. De inkább ne is hasonlítsd, csak nézz vissza a Gamestarban odáig ahol ezt megtezzék.
A kiadás időponját figyelembe véve a Dio igencsak ott van a szeren. Még ma is bőven ott van az első 10-ben (eladást tekinve is). Én kb. 5 éve játszom vele kisebb megszakításokkal, túlnyomó részt single-ben, volt időm nem egyszer végigjátszani. :) A hiányosságai ellenére ma is etalonnak számít. Sokan szeretnénék olyat csinálni mint a Blizzardosok!
Tehát a Morrowind az Morrowind az NWN az NWN a Dio meg Dio, de folytathatnám még, IWD, BG,... Mindegyiket másért szeretjük, Hangulatáért karaktergenerálásért cuccokért , jó a LAN-ja stb.
Én egyiket sem hasonlítanám a másikhoz mert mind EGY KÜLÖN VILÁG!!!
De ez egy "MORROWIND FÓRUM" és nem egy "MELYIK A LEGJOBB RPG FÓRUM"
Mert nincs legjobb, csak jó van, abból meg rengeteg. -
Szlovénia. -
Tévedtem. -
Jo sokat jatszhattal az NWN-el, itt latszik, hogy kb ez a szam egyezik 0-aval. Ugyanis nem veszed a ketkezest a kezedbe gnommal. De neked sikerult LOL.
Veletlenul szerepe van a modelnek a jatekban, egy gnommal nem tudod a kezedbe venni a nagy tipusu fegyvereket, mig a nagy teremtmenyekkel,pl minotaurusz akar egy kezbe is veheted, mint egy fogpiszkalot.
Ez azert utott. -
Na ezt megvittatt(uk)átok! :) -
Szép hely, hol van? -
galocza #23505 bezzeg az reális hogy nwnben a gnóm tolvajod hirtelen megsuhintja a 20 kilós kétkezest miután xpért megvetted (nem megtanultad! mint mwmben) a használatát.
ha már itt tartunk, megsuhintja az a kétpengést is, pedig függőlegesen állítva fel se ér a közepéig 8). -
/off
feltöltöttem a galériámba néhány képet a nászútunkról, meg az esküvőnkről ha valamelyikőtöket érdekel :)))
/on -
steweee #23503 hát az egérkezelés eléggé keveset számít a morrowind csatáiban, legfeljebb egy paralízisben szenvedőnek okozhat kisebb problémákat.sokkal inkább azon van a hangsúly hogy a STATJAID MELLETT mennyi saját ötletet tudsz belevinni egy-egy csata megvívásába.ha tolvaj vaj lopakodj, szúrd hátba ellenfeled.ha harcos próbáld meg a lehető legrövidebb idő alatt kifektetni nehogy vmit trükközzön, ha varázsló akkor a varázslataidnak megfelelően kell felépíteni egy-egy komolyabb csatát, hogy az elejétől te legyén előnyben.a mozgás is számít, ha íjász vagy olyan terepet érdemes kiszemelni vagy odacsalni az ellenfelet hogy ne tudjon sarokba szorítani és nyugodtan lődözhesd.stb, stb.ezt itt mind nyugodtan megteheted.nekem speciel a nwn is nagyon tetszik, játszottam is vele sokat, pont az a jó hogy mind a kettő más és más, így mindenki megtalálhatja a maga kedvencét,mint az ut q3 vita, ez is teljesen értelmetlen -
vazz, mind az NWN, mind a Morrowind nagyon jó, de nem egészen egy kategória
fejezzétek már be...
-
"Ott van elotted a Morrowind, ami first person nezetu, aztan lenditesz egy nagyot, es semmi koze nincs a statodnak."
A morrowindben 2 dolog dönti el, hogy találsz-e: a statod és a szerencse. Az Oblivion-ban már az ügyesség is szerepet játszik majd!
A Gothic-ban is egérrel harcoltam, és ott is jó volt.
DB -
Hat igen az NWNben ugy van, hogy az egergombbal suhintasz. LOL
Amugy ez kb olyan cafolat,mint az Xboxos dolog, csak az a gaz, hogy sajatmagadat cafolod a kovetkezo hozzaszolasoddal, hogy hogyan van megoldva valami megvalositas a jatekban aztan, megsincs ugy.
Ott van elotted a Morrowind, ami first person nezetu, aztan lenditesz egy nagyot, es semmi koze nincs a statodnak. De azert suhintottal egyet, mert elbirtad a fegyvert.