27013
  • Jagi
    Hogy vátad így tönkre magad?
  • Jagi
    Köszke megnézem.
  • [Jakuza]
    Ahogy nezem kovacsolas, fegyver es ij keszites, vagy hasonlok nincsenek bennuk, valami olyasmi nincsen ahol fegyverkeszitest is lehet pl. csinalni?
  • DonnieBrasco
    Köszi :) már csak 3 hét és leszedik a 2. gipszet is, +1 hét és kiszedik a csavarokat, aztán jöhet a gyógytorna. Szerencsére műtét óta nem fájt, és semmi komplikáció nem volt! Csak már unom az egy lábon ugrálást :)

DB
  • DonnieBrasco
    Az elmúlt 1 hónapban kezdett meredeken zuhanni a GPU-k ára (X850XT PE 170->110), szerintem sokkal lejjebb már nem megy. Ha meg már 90 és 110e közt kell döntenem, oly mindegy. Egy dolog tuti: ha erre adom a fejem, akkor 3 teljes évig nem fejlesztek :)) most is kibírtam a 2 évet: ennyit is fogadtam meg anno.

DB
  • sandros
    Hi!
    Hol talalok Zanithar (vagy valami hasonlo) szentelyt? Ald-Ruhnba nem hajlandoak velem uzletelni amig nem kapom meg Zanithar aldasat. Koszi!
  • HellWolf
    Jobbulást DB!
  • [Jakuza]
    Kosz, utana nezek.
  • DonnieBrasco
    Abit Fatal1ty bruttó 38 (www.depo.hu) a legolcsóbb helyen.
    De szerintem nekem a sima ANV8 is jó lesz :) 30-ért. Illetve a Chaintechnek is van egy Nforce4 Ultrás lapja, alig 25-ért. Legújabb Chip magazinban jó teszt van róla!

DB
  • [Jakuza]
    Szvsz nincs most ertelme semmit venni.
    Sokkal erosebb kombot ugyse tudnal osszetenni, legalabbis CPUban, VGAra meg nem adnek ki 100k folotti oszeget.
    Szerintem varj meg, hatha a ketmagos procik ara hamar kezd majd el zuhanni.
    Akkor talan mar lesz ertelme cserelni.
  • Jagi
    Sokat kell alkudozni, és megy az felfelé!
  • DonnieBrasco
    Már hogy ne tudnék! Kettő is van: Morrowind Crafting és Complete Morrowind.
    Mindkettő nagyon jó, de egyszerre sajnos nem nagyon szeretnek működni. Morrowind summiton olvashatsz róluk bővebben, illetve ha kérdezel szívesen segítek.

DB
  • Nagaarum
    Sziasztok! Én még nem vagyok nagy ász a játékban. A Sneak skill mire jó, hogyan fejlődik, valamint hogyan lehet a városlakóktól lopni??? Nem arra gondolog, hogy az árustól, hanem a konkrét személy zsebéből???
  • Jagi
    Egy ABIT FATALITY-val (60k), egy Dualmagos procc, akkorra már lesz zsír új memória is, a vid. kártyának meg jó az X! :D
    Az Oblivionhao ez tuti lesz sztem. :)
  • [Jakuza]
    Nem tud senki amugy, Tradeskill modot Morrowindhez ?
    Mint pl az ATS vagy HCR az NWN-hez. Jo lenne valami szakmat tanulni.
    Vagy ha nincs, neki kene allni irni egyet.
  • HellWolf
    Nekem megvan az egész WC sorozat, és mindegyik rész sokkal jobb gépre volt írva, mint az átlag (még a WC 1 se nagyon futott az akkori otthoni gépeken).
  • DonnieBrasco
    Az alaplap olyan 20x ezer volt (NF7-S), a GPU olyan 35e, a proci 25-28 körül, szóval annyira nem volt veszélyes :)
    Most erősen hajlok rá, hogy elcsesszek 200e Ft-ot egy alaplap+CPU+GPU combóra, nadeazonaztána a világon minden ezerrel futna max részletességen :) az Oblivion közeledő megjelenése is erre ösztökél :)
    Amúgy meg elkezdtem lefelé menni a grafikus kártyák árai, egy PC-Expresszes X850XT platinum már "csak" bruttó 113e.

Ja és még mielőtt undorító burzsujnak könyvelnétek el, csak azért tudok most tervezgetni, mert egy elég komoly sérülésnek (bokatörés, csavarozás), illetve céges biztosításnak hála egész szép summát kapok nemsokára.... :) az ára: 7 hét gipszben, 2,5 hónap egy lábon :((( Azért már jár egy jó gép, nem? :))

DB
  • [Jakuza]
    Na majd ezt az Oldies forumban megeszmecsereljuk. ;P
  • PiszkosFred
    Mire lett olyan gepem hogy a Wing Commander III tokeletesen fusson, elkavarodtak a cdim. Pedig egyike volt azon keveseknek, amelyeket mar akkor eredetiben megvettem. ;] De szerencsere elotte azert sikerult vegigharcolnom a kuldeteseket, es khm.. mindket not (Flint-t es Angelt) "elcsabitani" ;]
  • Jagi
    Két éve ezt még jó pénz volt megvenni! :)
  • [Jakuza]
    Amugy Jagi mennyiert vetted meg az eredetit es melyik verziot ?
  • Jagi
    Én nem t'om, hogy hány fps,
    (szándékosan nincs olyanom amivel meg tudom nézni)
    a lényeg hogy nem röcög és nagyon szép, élvezhető, játszható.
  • DonnieBrasco
    Nyilvánvaló, hogy a "csodagépedben" nincs valami rendben. Nekem egy 2 éves konfigom van (R9500, XP2400+), és max látótávon szinte sehol nem szaggat, 4 árnyékkal. Tény, hogy nem volt villámsebesre megírva, de mivel nem FPS, ezért egyáltalán nem zavart a szaggatása még a Geforce2Mx-emen sem!
    Sőt, voltak itt többen akik TNT2-vel nyomták :)) szóval nem a csilivili a lényeg a játékban, ez tuti.

DB
  • [Jakuza]
    Es Optimizerrel probaltad mar ?
    Nem lehet , hogy valami driver gond miatt, vagy esetleg az elsimitas van tul nagyra alliva ? Mert eleg furcsa hogy ujabb gepen rosszabban fut mint a regi gepen.
  • rorr
    ja árnyékok nélkül 20fps szóval röhej!
  • rorr
    Én nem tudom ,hogy miért van ez de nekem a régi p3-as gépemen gf3 128mb-os videókártyával,512mb ram jobban fut mint az új gépcsodán!A p3-on 1024x768-ban külső terek 30-40 fps majd mindenhol az új gépen a külső terek max 20 fps!
  • [Jakuza]
    Erdekes mert nem veletlenul talaltak ki az optimizert hozza, mert nagyfelbontasban teljes grafikai opciokkal, elofordul hogy szaggat a jatek.
    Az teny hogy megelozte a korat a grafikai megjelenitesevel. Amikor kiadtak, az akkori hardverek nem igazan tudtak megbirkozni a megjelenitesevel. Emlekszem pl a Wing Commander III vagy az Ultima 9 volt ilyen es vagy 4 evet kellett varni arra, hogy rendessen fussanak. Nagyfelbontasban optimizer nelkul nalam is nagyon sokszor leesik az FPS, ezert kerdeztem, hogy milyen felbontasban.
  • [Jakuza]
    Igen az te voltal a 13 hozzaszolasos, "regisztralok egy masik nevet es sunyizok", nem vallalom fel a sajat velemenyemet, tipusu hozzaszolasban.
    Nyugodtan szemelyeskedj, ha ennyire futja neked a fene nagy egoddal.
  • Jagi
    Optimizer nélkül.
  • Jagi
    Szal, 1600x1200-ba is menne.
  • Jagi
    felb. 1024x768 (nekem nem kell több, de sztem 1600x1200-ba)
    alaplap: abit BD7 :( (nem sokáig)
    proc.: 2.7 cel
    memo: 512 DDR 400 Kingmax
    vid.: ATI RADEON 9600 PRO 256 Mb

Miért szaggatna?

Még az 1000-es duronomon is elment (amibe fele ennyi se volt) csak sokat töltött, meg ha sokan voltak röcögött, de még kibírható volt.
  • JackDaniels #23548
    Okos, okos nagyon okos. Amint már más is mondta, nem csak ebben a topikban dőlt belőled az ész.:)) A stílusod pedig pontosan tükrözi milyen is vagy.[alegokosabb] Részemről téma lezárva.
  • [Jakuza]
    Nagyfelbontason nem szaggat, vagy FPS Optimizer-el nezted ?
  • Jagi
    Húú, tegnap voltam Mournholdban(Először. Most vettem meg eredetibe, úgyhogy fullinstall és élvezet).
    Hát... Qrva... SZÉP! Apám...
  • [Jakuza]
    Te kis reakcios, miert kevered a szart meg mindig?
  • JackDaniels #23544
    Volt itt egy professzor, osztotta az észt keményen.:))
  • Jagi
    ;D
  • HellWolf
    Fúha, látom valami szép dologból maradtam ki.
  • Jagi
    Allandóan! :DDD
  • Jagi
    Persze vén kecske is néha Morrowindezik! :D