The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oszt destruction kellet volna, de már minden ok 44-es a skill és nagyon hasít, pedig csak egy szar spark, amit a Seyda neen-de vettem!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Kb 5 lépésre Ajirától 😊
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Az alap Morrowindhez melyik a legutolsó letölthetõ, mûködõ, crackelhetõ patch?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
http://www.jmp.fi/~smaarane/urw.html
Kaját kell benne szerezni, vadászni, halászni, tüzet rakni, házat építeni, másokkal cserekereskedelmet folytatni stb. Szvsz nagyon jó, bár még csak a demó verzióval játszottam.
Hmm, mit is írjak a játékról. Pl. rohadt dolog hideg éjszaka, esõben menedéket építeni és tüzet gyújtani. :-) Vagy arra ébredni, hogy éppen vaddisznók csörtetnek át a táborodon. Vagy íjjal megpróbálni lelõni egy fürge mókust a fáról. Vagy halálra fagyni a télen... A sebzések kezelése is elég életszerû, testájakra osztott, nyílván tartja milyen sérülés ért és mennyire súlyos. A páncélok sem egy sima AC hanem különbözõ mértékben védenek meg különbözõ fegyverekkel szemben. Vagy a hideggel szemben. És még sorolhatnám... :-)
Dervis
Lehet de akkor is a Telvanni stronghold a legdögösebb 😄
Egyébként a Multiple teleport marking pluginnal 12 markot lehet letenni szal nem akkora gond hogy nem a legsûrûbb helyen van 😉
Go Jeff Go!!!!
De a mostani játékomban megpróbálom trükkösebben! Ald'ruhnba a figher guild fõnöke talán tud neked segíteni...
DB
94-es a pers. ost nem aggya ide!
nem tudnátok segiteni hogyan csináljak olyan amulettet amivel ki lehet nyitni minden zárat!
DB
De sebaj, csak már kicsit unom a Balmora-Vivec-Ald'ruhni küldiket, fejbõl nyomom az egészet.
De semmi baj, a "Morrowind Crafting" plugin miatt megérte... zseniális 😊
Ja és a pofátlanság csúcsa amit csináltam, ezt mindenképpen le akartam írni: beléptem a Morag Tongba, és azon melegében lenyúltam a MT nagyfõnök ládikájából az Assassins Longbow-t 😊)) gyakorlatilag az orra elöl 😊) gyeee háá öcsém nem sámli cucc, konstans +5 Marskman, +20 Night Eye, és 5-40 sebzés 😊))) nekem semmi se szent. Ez egy vérg*** karakter, akit most alakítok...
DB
valamint kéne valami nagyon gazdag trader, van egy rakás cuccom, amit nem akarok odaadni a Scrampnek, mer tul drága.
Enchant skillnek van minimuma amivel lehet, + én csináljam vagy adjam oda valakinek, úgy nagyobb az esélye, hogy sikerül?
😄DDD "Telvanni környéken meg aztán boldog boldogtalan varázslatokat árul..."
Köszi, majd megnézem 😄DD
Hát ha õ nem is, de a céh többi tagja mindenképen ;]
Lépj be a mágusokhoz, ha csak papíron is, de legyél a tagja a szervezetüknek. Ekkor már sokkal több céhtag fog üzletelni veled. Persze egyeseknek továbbra is majd csak a rang számít, õket el is felejtheted - ha csak nem kezdesz karriert a mágusok között is. De varászlatokat lehet tanulni a Temple, Cult "kirendeltségein" és még soksok helyen szétszórva a világban. Többek között már Seyda Neenben is 10 méterre a kezdéstõl levõ kis vegyesboltban megtanulható a restore health, fire, frost és asszem a shock sebzés is. Telvanni környéken meg aztán boldog boldogtalan varázslatokat árul... ;]
nem tudna valaki segiteni hogy hol találom meg azt a kardot amivel lehet repülni!
elõre is kösz!
Képlinkelésre volt egy külön topic, asszem Morrowind karakterek (?) volt a címe, de majd rákeresek a fórumkeresõben.
DB
+ most maxoltam kia short blade skillem, úgyhogy egy 34-es (minor) Long bladdel nem akarok nagyon emberkedni.
A Khajiit meg egy bányában van, a hegy mögött.
DB
DB
mindig azt írja ki, hogy vállasszak képességet, de sehol semmi megvan a tárgy meg a soul gem is
+ Caldera közelében van egy szõke csaj aszongya, hogy a Kaijiit-ja elvitte a fux-jait, meg keressem meg, de merre? PLZ HLP!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Script command –okat szinte mindenhol találsz én az UESP –t kedvelem a legjobban.
5letek és megvalósításokra ajánlom a „Morrowind Scripting for Dummies” címû roppant jó kis irományt.
Ha nem lenne elég akkor még több link.
Amennyiben tudok megpróbálok segíteni.
Egyszerûen kiváncsi vagyok. De Yagrum Bagarn(Tel Fyr, Corprusarium) nem mondott eddig semmi hasznosat. Valaki azt is mondta h. a Dark Elfeknek is köze van hozzá, de csak úgy "I think". De azért THX!!!