27013
  • DonnieBrasco
    Nos, végigjátszást még szép, hogy nem olvastam! Ahogy soha még egyetlen játékhoz sem (na jó, talán C64-es koromban volt olyan, hogy elakadásnál 1-2 alkalommal lestem :) az utóbbi években nem. Morrowindnél soha eszembe se jutott volna!

Amúgy ez érdekes, mert az Ald'ruhni fighter küldiket többször is megcsináltam (Percius Mercius a békítő ex-főnök irányításával :)

DB
  • Manti
    Apropos! A MorrowindHq-n a végigjátszásban délKELET-et írnak...
  • Manti
    Megkérdeztem az ork leányzót és a sötét elf-et is, de sokra nem jutottam vele, csak hogy délnyugatra van Vas-tól és északra (jól északra, az biztos :)) Maar Gann-tól. Többször is a közelében voltam, és abban a tudatban, hogy kriptalejárót kell keresnem - mivel a téképen nincs jelölve, szóval település nem lehet Egyébként a nekró lények futamítottak meg mindig :), ezért nem tudtam teljesen átvizsgálni a szigetet.
  • PiszkosFred
    Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Sargon elégge el van dugva, és nincs a térképeken, de azt hiszem direkt szól PM is, hogy nem árt ha kutatunk a helyét illetően a közeli npcknél...
  • Manti
    Ezek szerint sem a végigjátszást nem olvasta, és nem is csinálta meg a második Ald-Ruhni harcosok céhe küldetést, Mr. Brasco?Egy Sargon nevű helységbe kell eljutni, de közben kaptam egy linket - Letöltöttem egy Tes map nevű progit, és lokalizáltam... Egy úgy mászkálás közben level 13-ra fejlődtem. Nem semmi...
  • DonnieBrasco
    Ilyen nevű település Morrowinden tuti nincs... nézd meg jobban, mit is keresel :)

DB
  • Manti
    Légyszíves valaki magyarázza el, hogy hol van pontosan Sargon, illetve hogy tudok odajutni. Nem nagyon sikerült még eljutnom oda, pedig jó sokat mászkáltam arrafelé...
  • vegesm
    nem tud valaki egy programot/mod, amivel a játékot minimalizálni lehet? lehetőleg sima morrowindhez, ne kiegészítőhőz
  • HellWolf
    De, ma egész délután azt toltam, és nem rosz darab. Ugyebár a Morro elő motorja hajtja, de ennek ellenére a Gothicra hasonlít.
  • David2
    már müxik
  • David2
    ne már, h senki nem próbálta még ki!
  • maxius
    Na ezt csinálja meg a kiegekkel is! :P
  • Randal
    Viszont nem biztos hogy elindul.
  • gazdi
    Valaki tükrözze le nekem azt a videot egy olyan helyre, amit látok céges proxy mögül... uw pl működik. Előre is köszönöm.
  • DonnieBrasco
    Méh ha meg is ütötték, folyamatosan nyomta a csávó a 9000-es IQ-val csinált fortify luck meg restore health italokat... így aztán ha meg is ütötte volna bárki (iszonyú kicsi eséllyel), akkor is azonnal fullra gyógyult. Amúgy meg nem érte utol senki :)

DB
  • steweee
    akartak ők, csak kint mivel repült nem érték utól, a belső részeken meg mivel a speedet is felnyomta potionnal hamarabb odaért és lecsapta őket minthogy reagáltak volna, vagy csak 1-2 tudtak visszaütni, ami nem talált.meg gondolom au ai distance minimumon volt
  • Zsolo007
    Semennyit, nem volt szintlépés csak az alchemy skillje fejlődött.......szal lol 1es szinten legyűrte a főt.....MOndjuk szemetszúrt hogy az elenefelek nem nagyon támadták, szal ha csít akkor ez az.
  • David2
    nem tudja vki, h hogyan lehet etlíndítani a Wizard's Islandot? Már feltelepíettem, ki írt egy rakat hibaüzenetet még az elején, de aztán simán ment. Pontosan arra nem tok rájönni, h hogyan lehet elkezdeni, eljutni a szigetre. A honlapjukon azt írják, h aludjak egy napot, s kész, de én már 16 napot átaludtam, s semmi!. Szinte már mindenhol próbálkoztam: ágyakban, vadonban, kriptában, hajó roncsban, de semmi...

ui: még vki ha megkérdezni, be van ixelve a mód
  • grebber
    Én megnézem a moviet mert kurva kiváncsi vagyok hogy 15 perc alatt mit fejlödött a karakter.
  • Zsolo007
    Én is megnéztem a videót, hát hihetetlen........én nem láttam benne csítet, viszont hogy megöli a gémet na az 100%!
  • HellWolf
    Igen, ennek így nem sok értelme van (mintha írtam volne erre valamit hosszan, de úgy látszik eltünt az internet sűrűjében). Viszont sikerült szereznem egy eredeti Redguard-ot, a Duna Plázában volt még egy darab belőle. Jipííí!
  • steweee
    megnéztem. szép nagyon. látszik mennyi hibát hagytak az alapjátékban a készítők. én csak moddal erősítve játszok. elég lett volna annyit belerakni hogy a maximum tulajdonságok amit varázslattal el lehet érni is max 200, és nem lenne vele gond, akárhány lötyit ihat az ember.egyébként hülyeség hogy ennyire erős az alkíma benne, illetve kellene rá vmi korlátozás
  • DonnieBrasco
    Egetverő, értelmetlen baromság :)

DB
  • Jagi
    Sztem nincs értelme ennyi idő alatt végig nyomni.
    Bár a faszi sztem már végigtolhatta egy párszor
    és hülyeségből csinált egy ilyet. Nekem soha nem jutna eszem be,
    illúzióromboló!
  • galocza
    ilyet én is terveztem - aztán ment a polcra porosodni többi nagyreményű projectem mellé...
  • steweee
    linket tudna vki adni hozzá?
  • David2
    úgy 14 perc 23 sec, h ez vágott video, s azt se zárom ki, h van egy pici gyorsítás rajta
  • David2
    potionz rulezz... 9k inteligencia
    de azért a nehézségi szintet megnéztem volna, 5 blunt skillel alázott mindenkit...
  • Bandew
    Hibázott és elárulta a taktikát! Nagyot hibázott!
  • BBird
    Ez gusztustalan videó volt, már 4perc után fájt a fejem. :-) Viszont megdönthető ez a rekord, hibázott párszor. :-D
  • Panzerfaust
    Tuti nem csít. Csak semmi értelme. Én pl még nem vittem végig, és a közeljövőben nem is fogom. De jó tudni, hogy akákmikor végigvihetném csak nem lenne túl izgi.
  • Bandew
    Én is megnéztem. Nagyon élvezetes így játszani...
  • David2
    , ezt megnézem, de eléggé csít szagú
  • Panzerfaust
    A hardwireden, és mostmár a gamestaron is, láttátok azt a hírt amikor a faszi rekordsebességel végigtolja a morrot. Nézzétek meg érdemes.
  • Jagi
    Többek között...
  • Esrohnoil
    V. ha megismétled, nagy pofonnak leszel a gazdája...
  • Jagi
    A zsebelős ikon akkor jelenik meg a a területen lévő összes npc nem vesz észre ez a pillanat aztán ctrl nyomása közben(mert hát sunyulsz) ráböksz a space-re és voila, ott vannak a cuccok, lehet válogatni. Előfordul hogy első próbára nem ad semmit amit elvihetsz(quest tárgyak stb.)de megismételheted, akkor már lehet, hogy lesz.
  • steweee
    sajnos a legjobb modoknál mindig belinkeli hogy arról töltsem
  • PiszkosFred
    Még nincs, készülget, bővebb infok a http://morrohun.uw.hu címen. A 2 évvel ezelőttit meg gamehunter vagy gmiki vagy valami hasonló honosításokkal foglalkozo team oldaláról le lehet tölteni, de a linket nemtudom sajnos.
  • PiszkosFred
    Amit említettem is, a www.thelys.org. A summit mellett a legjobb modgyűjtemény, a mirrorroknak köszönhetően pillanatok alatt lehet tölteni, nem kell fileplanet és társai. ;]