27013
-
steweee #23739 engem az az oldal érdekelne ami teljesen fekete összhatású volt, abc sorrendben voltak rajta a modok és voltak ősrégiek is. nem emléxel mi volt a neve? -
Nem akuális, megoldottam. -
ponki #23737 Nekem csak egy magyarítás kellene!!!!!!!!!!!!!! Van már??????????????, Help me!!!!!!!!!!
Ha van, küldjétek át légyszi!
[email protected] -
Sziasztok! Még elég kezdő vagyok MW-ben (lvl 5), nem rég kezdtem el vele játszani. Harcos vagyok, és a Balmori Orkvadászat (harcosok céhe) második részében kicsit elakadtam. Szóval ott van az épületben a 3 ork - akit kicsináltam, de nem tudok feljutni ahhoz az orkhoz, akit meg kell ölni. Az ikarusz repülés vmiért nem megy, és nem találtam másik bejáratot. Vki meg tudja mondani hogy hol tudok általam használható repülés varit venni, vagy hogy hol van a másik bejárta az épületnek? -
A letöltéseket levettük a HQról, mert ezernyi más helyről beszerezhetőek a modok, gondolok itt a summitra vagy a TheLys féle gyűjteményre. A HQ fórumán a legtöbb mod kapcsán van topik, ahol mindenki leírja a tapasztalatait, az segíthet. Pár mod ismertetője az oldalon is fennvan, de legtöbb csak ismertető, nem komplett "analízis". (ja és a gumininja és morrowindhq ugyanaz, csak külön domaint kapott az oldal pár hónapja.) Sajnos mostanság - köszönhetően a kevés szabadidőnek, a WoWnak;], és a szerkesztők távollétének - nagyon kevés idő jut a frissítésekre, de azért igyekszünk, igyekszünk... -
Ha megjelenik az ikon, azt jelenti hogy sikeres a lopakodás, azaz nem lát senki. Ilyenkor nyomd meg azt a gombot, amivel beszélgetni szoktál az NPC-kkel, és ha ügyes vagy, máris gazdagabb lettél - ha nem, akkor szegényebb :) -
steweee #23733 mi van a jó magyar morro oldalakkal? egy sem működik? egyedül a morrowindhq megy a gumininja helyett, de ott csak leírások vannak, sehol egy letöltés vagy olyan dolgok ami a régi oldalon voltak. mi történt?
egyébként ki játszik még vele? mert a modokkal nagyon jó még most is. itt a fórumot már igen kevesen látogatják, de felhívok mindenkit egy jó kis mod-tesztelős vetélkedőre. kezdjük az alapoktól,kategóriák szerint.
world graphics - pl visual xt pack
world sound - pl ambient sound
character graphics - pl: betterbodies 2.1 , betterheads 1.1
combat enhanced
a többit utána -
Nagaarum #23732 David! És közben nyomjam a ctrl-t? Mikor jön el az alkalmas pillanat? Lehet, hogy nekem még sosem jött el???...:-)))
-
EMBEREK!!, már egy tonna helyről le lehet szedni a Wizard's Islandot! -
amikor eljön az alkalmas pillanat, akkor próbálj meg "beszélni vele", s ha sikeres vagy akkor kidob egy kis ablakot, hogy mien cuccok vannnak nála, oszt "the choice is yours". Ha nem akkor 25 pénz a bírság, sztem érdemes próbálkozni. -
Nagaarum #23729 Marhára nem szeretnék totál hülyének látszani, de továbbra sem értem, hogy mi a nyavalya az a Sneak...:-) Guggolás csak néha lehetséges. Illetve guggolni guggol, de az ikon a bal alsó sarokban, ahogy egy csontváz karja nyúl egy erszényért nem mindig jelenik meg. Aszontátok lehet lopni az NPC-ktől, ha odamegyünk a hátuk mögé, és nyomunk egy Sneak-ot. Igen. Sunyít a kari, meg az NPC seggét szimatolja, ezen kívül SEMMI nem történik. Mondom, én aláírom, lehet, hogy én vagyok hülye, de magyarázza mán el valaki, hogy mit kell ahhoz csinálnom, hogy "kizsebeljem a havert (technikailag - milyen gombot nyomjak, melyik gombbal klikkeljek stb...)??? -
steweee #23728 a better bodies -ból melyik a legújabb? v2.2? és javít vmit a látványon akkor is ha páncélban vagyok? vagy olyankor csak az arca látszik és azt meg az arcmodokkal elég feljavítani? abból melyiket érdemes? mert sajna nem bír el mindent a gépem, be kell osztani. az alapjátékot 1024*768-ban max látótávolság mellett szépen viszi, de a bb már jelentősen belassítja a kinti területeken -
haxoror #23727 Ja a Scamp?
Én csak Balmora után találkoztam velük de ha vki már első szinten daedra romokat fosztogat akkor az meg is érdemli amit kap :P -
steweee #23726 a világítós modokról tudna vki bővebben? -
steweee #23725 mi mi? vmi nagyfülű koboldszerű vmi is van még a játék elején amit csak ezüst fegyverrel lehet sebezni. nem tudom mi a neve -
haxoror #23724 Mivan? Mivan? 

-
haxoror #23723 Például rögtön az elején ha SeydaNeenből elindulsz balra lesz egy műugró varázsló akinek a hulláján találhatsz egyet. A lényeg hogy legyen benne enchant vagy ezüst, ebony ill. daedra anyagból legyen (lehet hogy vmit kihagytam...) -
steweee #23722 vérfarkasokat, "vérkoboldokat"(az elején van ilyen) és mágikus lényeket csak mágikus fegyverek,vagy vérlényeket az ezüst fegyver is sebzi.egy akármilyen mágikus fegyver jó mindegyik ellen -
steweee #23721 emléxik még vki hogy a két kieg telepítése után még miket érdemes telepíteni? nem modokra gondolok, hanem olyanokra minthogy van még a bloodmoonhoz is peccs, abból melyiket, illetve láttam vhol olyat hogy javítja a scripteket a játékban amik összeakadást okozhatnak bizonyos küldetésekben stb. mert most akartam vele játszani, de már sajnos vmi megsérülhetett mert nem akar indulni -
[Na ez ételmes megfogalmazás volt....] -
Sziasztok, hol tudnék olyan fegyvert szerezni, ami nem 'adja' azt mindíg, hogy ezen az ellenen nincs hatása ennek a fegyvernek?
Köszi -
Lesz ehhez valaha magyarosítás? -
HellWolf #23717 Happy Birthday! És persze stílusosan ismeretlen szülőktől...
-
Ismét köszi mindenkinek ! -
Még sok Elder Scrollsban gazdag évet :) -
A Tribunal két különböző kiegészítő, az egyikkel a fővárosba juthatsz el, a másik egy új szigetet ad. Először a Tribunalt érdemes fölrakni, utána a Bloodmoont (leeht fordítva is csak nem fog működni:) ) Nem érdemes a sima morrot patchelni, hisz a kiegek úgyis tartalmazzák az akkori legfrisebb patcheket, sazl csak a bloodmoonál kell majd olyat keresni. Magyarítás meg kétlem hogy egyátalán valaha lesz-e... -
Óóóó igen! Én is Hepí Börzdélyt kívánok!
-
zsilike #23712 HI! légyszi irja meg valaki h,bloodmoon v tribunal,mi a különbség,mind2 kiegészitö??melyiket rakjam.ha sima morrot patchelem,utána rátelepithetem?magyaritás megmarad e.várom a válaszokat+infokat,h mit ad a kieg?KÖSZI HELP -
Köszi ! -
CS@: isten éltessen! ;] -
steweee:
Köszi, de majd eredetiben veszem meg:)
csak még várok, hogy okésak legyenek a vizygáim és megjutalmazom magam:)
DonnieBrasco:
A következtetéseket levontam, csak olyan jó volt beírni:)
Az SS2 nekem sajna nincs meg, még az 1-gyel is nemsokára fogok játszani.
Ősrégiek nekem is vannak, csak még nemigen kezdtem nekik:) -
Reelex #23708 hello!
nem tuggyáttok hogy hol lehet vmi jótékonyságot csinálni(act of charity)vagy vmi.vagy nem jatszik vlaki a "Black Mill" nevű moddal?probaljatok ki!egyrész mer tök fasza masrészt meg tudnatok nekem segíteni benne!de aki nyomja az szoljon mar lécci mer el vok akadva!
köszi -
Eh, elhamarkodott kijelentés volt, hiszen én is leálltam :) de ha végigolvastad azt a vitát, akkor szerintem te is levontad a következtetéseket :))
Amúgy a listád meglepően egybevág az én kedvenceim listájával, csak nálam van egy-két ősi cucc is rajta, meg a System Shock 2!
DB -
steweee #23706 nekem megvan. miskolc
igaz, talán tényleg úgy kellene bekategorizálni a páncélokat hogy mennyire terhelik és korlátozzák a mozgásban a viselőjét. mert egy olyan harcos aki az ügyességére támaszkodik, az csak olyan vértet fog viselni ami hajlékony és könnyű, hogy tudjon benne ugrálni, bukfencezni, hajolni, kitérni,és csak ha mindenképpen eltalálják nyújtson vmilyen védelmet a páncél.a közepes páncélok a kevésbé ügyes, de nagy távolságokat bejáró karakterek kedvence, ami súlyához mérten nagy védelmet ad de mégis adott esetben lehet benne menekülni is ha úgy adódik, vagy éppen úszni.a nehéz páncélt inkább csak csatára lehetne felölteni, abban kalandozni sztem élettől elrugaszkodott, bár ez egy játék, de mégis.úgy lenne jó hogy a heavy armor nagyon erős lenne(az is)viszont inkább csak célirányosan kemény ellenfelek ellen öltené fel az is aki egyébként viselhetné mert elég erős hozzá, mert abban nem lehetne kalandozni(úszni, futni, ugrani).engem leginkább az zavar hogy mondjuk a medium armor képzettség 70, a heavy armor 30, akkor ha ráadok az egyik kezére medium váll és karpáncélt, a másikra heavyt, a mediumos oldal nagyobb védettséget ad. ez teljesen hülyeség, és ua igaz az összes kiegészítőre. a testpáncélnál vmilyen szinten még elfogadható lenne, de inkább úgy kellett volna megoldani mint az nwn-ben, hogy ha vki nem ügyes de erős, akkor érdemes csak nehéz páncélt viselni, viszont a többi képességét ez korlátozza(futás ugrás lopakodás úszás)nem kellettek volna a játékba külön páncélképzettségek, a páncél nélküli védettséget meg simán számíthatná a sebesség+ügyesség beszámításával, és a pajzsok is rátennének a védettségre,nem csak blokkolnának
ami azt illeti, én nem tudom megállni hogy nem tréningeztessem a karaktert HA MÁR LEHET, és sztem még sokan így vannak ezzel.az lenne jó ha csak kb olyan feltételekkel lehetne mint amit leírtam, és úgy már rögtön más a helyzet -
Asszem én pontagyú vagyok ahogy Donnie Brasco fogalmazná.
Nemtom kinek mit jelent az RPG (Role Playing Game), meg magyarul a szerepjáték, de felesleges kategóriákat felállítani bizonyos játékoknál, hogy mibe is tartoznak illetve melyik RPG mivel rengetegre rá lehet húzni.
Szóval, hogy mi RPG és mi nem azt már nehéz eldönteni.
amiben van a játékos és az NPC-k között interakció(?) ill. választási lehetősége a játékosnak az már RPG-nek számít.
Illetve maga az RPG szó elég sok pénzt hoz a konyhára ha ráhúzzák a gaméra.
pár kedvenc RPG-m:
Fallout sorozat
Gothic sorozat
Elder Scrolls sorozat
Deus Ex
SW Kotor I és II
Baldur's Gate-ek (sajna a 2 még nincs meg)
Planescape Torment
És még lenne szerintem rengeteg, csak most nem jut eszembe.
Szóval ezek között elég sok eltérés van és mind RPG.
NWN-t, Diablót, Dungeon Siege-t azért nem említem, mert igaz, hogy RPG valamilyen szinten, de nekem ezek egérgyilkolósak és menj ide-öld meg ezt-hozd vissza ezt- stílusúak nem jönnek be. Túl egyszerűek és a hentelésen kívül nem nyújtanak mást.
Nekem sajna ennél több kell, de mások véleményét tiszteletben tartom így nem mondom azt, hogy amivel ő játszik az nem is az aminek írják és hogy gagyi ésatöbbi ésatöbbi.
Máskülönben PC-s játékoknál kategóriát felállítani...ehh. Nagyvonalakban max.
-
Én is máshogy csináltam volna meg:
A light, medium és heavy fokozatokat páncéltípusonként különítettem volna el.
Pl.: Bőr:
Sima bőr: light
veretes bőr: medium
vagy egy extrán megerősírett, de még mozgásban nem gátoló bőrpáncél a heavy (az assa tolvaj és barbár kasztok díjazták volna) :) )
A többinél ugyan így. A dragonscale armor az bejon a médiumnál, qva szép.
Asszem ez a rendszer, Galocza problémájára is gyógyír lenne.
A többdarabos téma meg sztem sem baj.
DE, utólad könnyű okosnak lenni! :D -
galocza #23703 szerintem se baj a sok páncéldarab, viszont az már igen, hogy a light armorok túl jók, a mediumok között meg nincs egy normális a kiegészítőkkel sem (gyűjtögetni jók, lehet bennük villogni de minek...). -
steweee : Először is ez itt csak a saját véleményem és nem kötözködni szeretnék.
Szerintem most is tök egyszerűen megoldható ,hogy ne lehessen pénzért félistent csinálni : nem mész oda a trainnerhez és nem tanulsz tőle. A nehéz páncélt meg most sem tudod felvenni ha gyenge vagy illetve fölveheted de lépni sem bírsz benne. Bár nem babáztam kiskoromban,de szerintem tök jó ,hogy sok ruha darabból építhető fel a karakter és nem egy páncél meg egy nadrág. Mindez számomra nem felesleges és remélem ,hogy az Obliviont nem egyszerűsítik le ilyen egy páncél egy nadrágra. -
"Akkor ti szeretni fogjátok a Dungeon Lords-ot szerintem :)" -
steweee #23700 az mi?