The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Never say never!\" W Churchill
azt kérdeném hogy ki vitte végig a daedric shireös küldiket mer én ott jarok hogy Bolenthia-t kell ujraépíteni és calderaban van az ork aki megcsinalja,a Ghorak manorban. de nem tom melyik az,és mar mindegyiket lefizettem de ha rákérdezek arra hogy Sculptur csak azt hajtogatják hogy beszéljek a traderrel mer õ bizti tudja de õ meg azt mondja hogy menjek abba a manorba.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nem tud vki segíteni????köszke
Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Lenne még egy kérdésem:
A Hlaalu nagyháznál vagyok, és elértem a 4. rangot (a lawmant).
Mondom hú de fasza kezdhetem építeni a strongholdomat. Hát beszélek is
Dondossal Balmorában, akivel 3fajta beszédlehetõség van. Nyomom a land deedet és azt mondja Vivecben árulnak ilyet.
Elmegyek megveszem, visszajövök. Nyomom a land deedet megint erre azt mondja Vivecben tudnak olyat adni. Pedig megvettem.
Most akkor mit kéne csináljak?? Hogy tudom odaadni a papírt? PLZ HELP!!
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Go Jeff Go!!!!
Most én is kicsit játszom vele,az én páncélom 266-os.
Beraktam a Hla quad- i plugint,lehet csak rendezkedem egy kicsit.
Go Jeff Go!!!!
Valami Druscashti, vagy mi a hely neve.😊)
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Hogy lehetek vámpír a morrowindben???
A Quarra klánba akarok belépni, el is mentem a dwemerromhoz bemegyek hagyom hogy megtámadjon egy vámpír, alszom három napot az erõd elõtt de nem lettem vámpír! Mért?? valaki plíz magyarázza már el, hogy hogy lehetek vámpír!
elõre kösz!
(olvastam valamit a common diseaserõl hogy le kell csökkenteni valamivel de hogy?)
JackDaniels: az .esp-ket a data files-ba, a .dds és tarsai a textures-be, .nif-ek a meshes-be. De nem mindegyik modnal van ennyi valtoztatas, van amelyik csak egy sima ESP filebol all. Readmeben altalaban minden le van irva. Aztan indit jatek, kattint Data Files menupont, beikszel mod neve, majd indit jatek, es kesz.
Modoknal nezd meg, hogy egyezik e a kivant peccsel, vagy kiegeszitovel.
ui: mikor lettem en hazigazda itt es hogy?!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
MorroBook
Mások véleménye alapján ajánlom a HlaOad-i házat.
Ha nem zavar a Morro világától való elrugaszkodás akkor pedig a FaHázat.
Már nincs ellenfelem,kb van vagy 300 fegyverem,meg 200 különbözõ páncél,mindenbõl megpróbáltam teljeset beszerezni.
braktam egy ház plugint amiben bábuk vannak azokat feloltöztettem.
Tényleg valaki nemtudja honnan lehet leszedni a HlaQuad-i ház plugint,régen az volt,ott jól ellehetet rendezni,sok baba is volt.Ami most van az Balmoránál van,ez oylan rejtett,nincs bejárata semi,csak hazeteleport és ha kimész az ajtón,Balmorai sziklén állsz.
Vagy valaki tud olyant ahol jól ellehet rendezni a fegyvereket is,mert csak szanaszét hevernek,vagyis sorban,csak a földön.Enchantoltam is párat,a legütõsebb,nem is tudom,talán daedra egykezes buzogány 35-60-as életerõelszívással,de ilyen kaliberû van,tûz,méreg,és elektromos is.Egy Dremora lord 2 csapás ha eltalálom,vagy egy anciendent sleeper.Szegény Venim az arénában,futott egyet böktem,és súlytottam már feküdt is.Már régebben végigjátszottam,de akkor pl.nemvolt daedric tower shieldsem,sosem adott,mindegy csak a kis kereket,mostmeg van 3 is.
Kereskedni azthiszem Zainabi táborban van(már nemtom) egy akinek 7000aranya van,odahordtam soxor a cuccot most már nincsszükségem pénzre.már nemigazán van mire költeni,esetleg néha tréningezekma gyenge tulajdonságaimat.
Go Jeff Go!!!!
Ellenben a tengerpartok menti csempészkunyhókban dögivel van, csak ezekben elõbb le kell gyepálni a kalózokat 😊) de megéri, mert tele vannak lóvéval meg Grand Soul Gemekkel 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
de tényleg most vettem észre a 23K-t. Ha nem szólsz észre sem veszem!
Gomen.
Na akkor 100-as unlock tekercset nem tod hol lehet venni
DB
DB
Csillagjegy: Kos
Életkor: 14-18 között
Neme: fiú
Regisztráció idõpontja: 2004. 10. 05.
Üzenetek száma: 86
Nem rossz... 5 hónap alatt 86 üzenet, ennek a fele flame
War. War never changes.
Egyébként kb. 2 perc alatt te is át tudod írni vmelyik kereskedõt a TES-ben 😊
DE az 5letbõl kiindulva : csináltam egy fortify speed touch 100 -at rányomtam majd puf egy pofon simán kézzel nehogy behaljon tõle ,aztán futás hazáig (rohant utánam mint akit ágyúból lõttek ki) otthon egy calm és máris ott figyel nyugodtan békésen a házikóm elõtt. Szóval köszi az 5letet !