The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltam ezt a Pegas Horse Ranch modot, de amikor odamentem Vos alá, jó néhány hibaüzenet fogadott, aztán kilépett, mire elértem volna a területet. Kérdem: Próbálta már valaki ezt a módifikációt? ;-)
Lehet,hogy nem segítség, de én épp most csináltam ugyanezt, és nem volt gondom.Szóval:
egy--megveszed a land deedet
kettõ--ezzel a zsebemben mentem a duke-hoz,elsõre odaadta
három-- mindkettõvel felvértezve mentem gyökér dondoshoz,és azzal oké
Na most ha még mindig az a gond,hogy a construction contractot se adta oda a duke,anélkül nem érdemes dondoshoz menni,és esetleg a duke-nál nem elég magas a népszerûséged az a baj.Nálam is vmi olyat mondott,hogy na jó megkapom, mert már sokat segítettem a hlaaluéknak.Próbáld meg vhogy olyan 80 körülire feltornázni nála a szimpátiát, ha máshogy nem megy,ments aztán "admire" v. bribe....
Nekem is lenne kérdésem: hogy a fenébe csatlakozom a Twin Lamps-hoz???
már kaptam egy jelszót is, de nem veszem hasznát.A hlaaluéknak melózok,és korábban azt hallottam, hogy edryno arethi a kapcsolat vivecben,de nincs nála ilyen opció,hiába a jelszó,100-as szimpi,stb...Most akkor mi van??már a játék rabszolgáinak felét kiengedtem....
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Hol és kit men kell megölni, hogy a fõszál teljesíthetõ legyen?
Valaki le tudná írni pontosan, hogy merre található a kereskedõ rák? Az istennek se találom! Elõre is köszönöm.
\"Never say never!\" W Churchill
DB
A ti kung-futok nem erős!
Nézegetek egy oldalon modokat, s találtam egy lovasat. Érdemes, vagy nagyon gyenge? :-)
Én Hlaalu-Thief-Fighter-Morag Tong ügynök vagyok, de még vicbbõl gondolkodom a Temple-hez szegõdésen is, azok is elég nagy zsiványok. Csak nem értek a mágiához sajna 😊
DB
B-Bird, világító varázslatot lehet venni, csinálni stb, vagy enchantoltatni bármilyen tárgyba!
DB
2 kérdés
1.: A Morag Tong Vivec melyik részén található, mert már vagy 4 küldetést megcsináltam(útbaestek)és még mindíg nincs meg!
2.: Amilyen házhoz csatlakozom úgy adja az építhetõ dolgokat (ez félig kérdés) + mik ezek, melyik ház mit ad?
Felraktam CS@ házikóját, a rezidenciát, s nem értem, hogy mi értelme a csónaknak, mert az csak a pár méterre levõ faluba visz, vagy én nem vettem észre valamit? :-)
Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

Egy magam fajta "hobbimorrowind" játékosnak lehet tudni valamit az ini-rõl? Újra feltettem, save a helyén, de már nem emlékszem, hogy miket érdemes beállítani az iniben, FPS, ilyesmi. Errõl gondolom nem lehet olvasni a hq-n, nem szeretne valaki rövid cikket összedobni hozzá? :-)
Köszi!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Mit kell a propilonokkal csinálni, mi kell hozza? HLP PLZ!!!
Mikor beszélek Balmorában Dondossal akkor én alapból ben tudtam vele strongholdról beszélni csak három fogalom volt: land deed, meg rules, Hlaalu.
No én nyomoma land deedet elküld vivecbe a Hlaalu Treasury-ba venni a land deedet Baren Alentõl. Beszélek vele a land deedrõl és azt mondja:
-Igen nálam van csak válasszam ki és állapodjunk meg az árában (5000 helyett valami 3340)
Megveszem és beszélek mégegyszer vele a land deedrõl de még mindig azt mondja hogy nála van csak állapodjunk meg az árában. pedig megvettem.
Duke Vedam Drennel meg nem lehet beszélni a Construction Contactról... Pórbáltam hogy ellopom tõle és ugy adom oda Dondosnak de úgy sem jó.
Na most mitcsináljak már néztem a morrowindhqt is ottt sincs semmi errõl! Segítsen már valaki mert nem akarok Vár nélkül maradni ebben a naccerû gémben!
(míg válaszoltok addig csinálom a thief's guildet.)
Assassins armoryban vannak azok a nyílvesszõk amik világítanak repülés közben?
Assassin's armory plugin is játszik nálam, szóval... gyanús!
DB
Kevertem egy kicsit a pluginokkal, mert találtam párat ami egymást ütötte... eredmény: újrakezdés 😊)
De sebaj, csak már kicsit unom a Balmora-Vivec-Ald'ruhni küldiket, fejbõl nyomom az egészet.
De semmi baj, a "Morrowind Crafting" plugin miatt megérte... zseniális 😊
Ja és a pofátlanság csúcsa amit csináltam, ezt mindenképpen le akartam írni: beléptem a Morag Tongba, és azon melegében lenyúltam a MT nagyfõnök ládikájából az Assassins Longbow-t 😊)) gyakorlatilag az orra elöl 😊) gyeee háá öcsém nem sámli cucc, konstans +5 Marskman, +20 Night Eye, és 5-40 sebzés 😊))) nekem semmi se szent. Ez egy vérg*** karakter, akit most alakítok... ”
AMIKOR EZT írtad, melyik városban voltál?
Most megyek és megnézem a barlangban. THX!
Pl. Pelagiadból ha dél felé indulsz el, ott van egy tó, aminek a partján látsz egy csónak. A csónak mellett pedig van egy barlang... no ott találtam 3 ilyen scrollt is, épp tegnap este 😊
DB
A Commona Tong-os küldihez muszáj imperial-istának lenni?
2. A print screen nem mûködött, de már megoldottam. Engedélyezni kellett a Morrowind.ini-ben. Így már jó.😊)
\"Never say never!\" W Churchill