27013
  • dani92
    tudja valaki,hogy hol van ez a tárgy Crostcer of st.Liothis?
  • Jagi
    Az enyém is 3Gb körül van. Most vettem egy Genius 5.1 SW-t Bitter coast sounddal ütős. :) csak ajánlani tudom. Aki tervez ilyesmit, hogy vesz ilyet vegyen.
    A Home Theater olyan 30k körül van, ez van nekem de volt egy 80ér is az már qva drága volt nekem, viszont abban a mély kb. 2x akkora.
  • M.A.D.
    Na, én nemrég vittem haza még 2 mod-od. Így már 3.3 GB a Morrowind könyvtáram. Szépen meghízott a hónapok alatt. :))
  • Jagi
    Nagyon kihaltuk, mindenki alszik, vagy Dremorák és "Giant-os" Ogrimok kergetik egyszerre?
  • dani92
    sziasztok tudja valaki,hogy hol van ez a tárgy Crostcer of st.Liothis?
  • CS@
    Sikerült megoldanod ?
  • dani92
    bocs a 2 üzenetért véletlenűl 2x kattintottam rá
  • dani92
    jó kösz
  • PiszkosFred
    Nincs a játéknak magyarosítása. Ami létezik, csak a kezelőfelületet fordította le, meg talán a fegyvereknek adott magyar nevet, amelyet aztán az angol nyelvű feladatleírásból roppantmód "könnyen" lehetett megszerezni. Legalábbis ilyesmi tapasztalatokat mondanak a népek, akik használták. Talán a gamehunter honlapon fennvan, de nembiztos.

Készül egy átfogó magyarítás, kábé 80-85% az állapot, de ezt addig nemtudod letölteni, amíg 100% nem lesz, és amíg egy hatalmas teszten keresztül nem esik a projekt. Erről bővebb infot erre találsz: morrohun.uw.hu
  • dani92
    sziasztok tud valaki egy honlapot ahól a morrowind magyarosítása fennt van és nem találtam még a magyarositások portálon se előre is köszi.
  • CS@
    Tutorialok (3,8Mb)
    Remélem ezekből sikerül infót találnod.
  • DonnieBrasco
    hát én hülye vagyok hozzá :(

DB
  • Lui76
    Valaki constr.setben help?????????
  • Jagi
    arigato!
  • Lui76
    Halihó!
    Construction Set témában van szükségem segítségre!!!HELP plz!
    Komolyan nekiláttam plugint gyártani, szép kerek egészet:új helyszín, sztori,küldik,stb...Na nem túl nagy vmi,pici sziget,de játszható lenne.
    Lenne--de megállt a tudomány a dialógusoknál.Értem hogyan lehet topicot,journalbejegyzést készíteni,beállítani ki használja az adott szövegeket,de végül mégsem kerül a karakter párbeszédpaneljébe az adott topic.
    Hol rontom el??????Vagy valami linket vmit ajánljatok, hol tudok okosodni.
    Köszike
  • haxoror
    Summiton van Daggerfal musicpack, asszem az eléggé témábavágó :)
  • sajoati
    hi megint. van vmi etalon music pack, amit sokan használnak, vagy legtöbben a default musickal nyomjátok? most szedek le a thelysről 2 többtíz megás rar-t, de ha tud vki megacool atmoszférikus, Morrowind-hangulatú zaxot, dobjon már meg a linkjével..

(mert tettem be én empyriumot meg ophelia's dream-et alá, meg van jópár ilyen mjúzikom, csak azok nem 100%-osan passzolnak a morróhoz. (vagy túl éteri, vagy túl depi; LOTR, Conan &tsai meg inkább ne :) ))
  • maxius
    Hát ez a children mod ez qrva jó! Tiszta Fable! :P
    Vajn mikor lehet nekiállni a játékban szaporodni? Mondjuk Laura Crafttal :P!
    Már látom magam előtt a fél ork, fél breton porotyokat! :P
  • haxoror
    sry
  • haxoror
    TÉK!
  • haxoror
    Ja, a többihez általában elég egy "tiszta mentést" csinálni és a global scripteket konzolból indítani
  • haxoror
    AMik befolyásolják a karakter kezdő statjait is ahhoz újra kell kezdeni sajnos
  • steweee
    a nehezítő pluginokat menet közben is fel lehet rakni? nem kell hozzá újat kezdeni?
  • sajoati
    föllevitálok és lefájörbólozom :) (ha minden kötél szakad a hülyítővarázzsal még mindig tudok infinithhhh mezsikpojntot kreálni, hogy peccselték volna meg a jóemberek ezt a fícsört! :) )
  • PiszkosFred
    Talán ha lennél szíves a difficulty slidert a -100ról átrakni +100ra, és mondjuk egy Demon Force modot felrakni. Na utána köss bele egy Golden Saintbe 12esen... ;]
  • sajoati
    ó, ez kemény... mármint, hogy erre nem jöttem rá. az is közrejátszhatott, hogy amit szedtem packot, az replace-ről beszélt...

valószínűleg 1000x lerágott csont, de nem unbalanszos ;-) kicsit ez a játék? tizenikszedik szinten nem kerül sokba lenyomni egy golden saint-tet, betreppelem a soulját, és van egy 80K-t érő soulgemem. (amit mondjuk eladni nem tudok ennyiért, de párK-ért + egy rakás varázstárgyért igen)
    :(

• haxoror
    Datafiles/Music mappában válaszd ki hogy mikor akarod hallgatni (Battle v Explore) és másold oda az .mp3-kat, a gém randomra szedi innen a zenéket.
  • _Atti_
    itt nagyon jo modok vannak
  • sajoati
    szeretnék custonm zenéket feltenni a Morrówindbe, de nem a régiek helyére, hanem azok mellé. Nincs vmilyen átok tweak rá, hogy ez megoldható legyen?? 1.2 verzióhoz, bár ezért beszerezném a Bloodmoont is. (ill. nem csak ezért, de a lényeg a zax lenne egyelőre...)
  • Ron Ragm
    Children's of Morrowind
    Vki fel tudná tölteni nekem az ajtóhangokat? (fx\trans) kezd meghalni a vinyó és kicsit zavaró hogy minden ajtónál fél órákat kerreg míg hajlandó kezdeni valamit :(
  • Jagi
    Link PLZ!!! De me fileplaneteset már' lécci! THX!!!
  • Ron Ragm
    Ha már modokról van szó, próbálta itt valaki a Morrowind's Children modot? Vmi eszméletlen jól meg van csinálva, a kicsik futkároznak, nagyobb srácok összebunyóznak, vagy a lonerek gyakorolva ügyességüket egyensúlyoznak a városfalon, a lányok pletyiznek, vagy lógnak mert a nagyanyjuknak kéne segíteni mosogatni - a nagyvárosiak vidékre, a vidékiek a nagyvárosba vágynak, aki meg megteheti azt a máguscéhben oktatják. Szal vmi eszméletlen hangulatos, nagyon feldobja a játékot :)
  • Jagi
    Tényleg az extra NPC az milyen? Már egy csomó helyen láttam de nem tom mit kezdjek vele.
  • Jagi
    De sztem próba mert,ha az a 2 nem akad össze mér' akadnának ezzel?
  • Jagi
    Naááééénemt'om! :D :D
  • haxoror
    Na ezaz h amiket leírtál nem scriptesek, attól félek hogy a give your orders-el vagy az extra NPC-kel összeakadnak a scriptek :(
  • Jagi
    Eddig nem vettem észre semmit

Ezek vannak fenn:
    better heads, body
    relighted
    +(quadratic)
    glass átláccóság (nemtom a pontos nevét)
    Texpack XT 2, meg egy másik
    dessert, hlaalu, snow, cave text.
    seasons
    a 12 házas cpts teleport ring-es
    metal queen B
    cloak collection

+ the UnderGround

kb ennyi... szal én még minden jó!ja, morro + trib + blood ::::)(pók)
  • haxoror
    Nem akad a többi cuccal? Vagy csak az Underground és a Morro+kiegek vannak a gépeden?
  • Jagi
    Felraktam a The Underground modot! Most azt csinálom, érdekes! Ajánlom mindenkinek.
  • Manti
    Megvolt a bosszú, a karit meg teszem archívba. Magát a Morro-t is egy jó darabig pihentetem