The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem volt túl szakszerû leírás, de amatõr szinten valami ilyesmirõl van szó. :-)
Lehet láma kérdés, de konkrétan hogyan is mûködnek ezek a modok? Felrakom a full Morrowind-et, a 2kieggel együtt, ezeket pedig a leírtak szerint és akkor ezek is rajta lesznek a térképen, vagy egy teljesen új gamma?
\"Never say never!\" W Churchill
Benn meg leütött egy csóka, aki ellopta minden vagyonom. Szörnyû! :-)
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Csak azt nem ertem mi a csocsnek kell +10es karakter a modhoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
ha a csizma felvétel pillanatában van 100%os magicka ellenállásod, lehet 1 másodperces is, a vakító hatás nem fog érvényesülni
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
#SPOILER
(CAldera-tól a felsõ kijáraton és a 2. keresztezõdésnél jobbra van egy csajszi akit el kell kisérni Maar gan vagy Molag mar vagy valami m-betüs faluba s akkor neked adja, dvagy levágod és elveszed)
Most ujrakezdtem a gamet, es olyan lassuahogy megy elunom magam kozbe 😞
Plz help!
Kinott a szakallam este de reggel levagtam...
Angus Dewer volt még a jó, Riveti utcák és Sziklatorony.
Ezeket leszámítva jelent meg Magyarországon néhány kellemes könyv, de a Harcos Képzelet részeket lehet csak kapni manapság.
Én arra céloztam, hogy jelennek meg még ilyenek, amiket Livingstone és Jackson ír. Ezeket nem dobják ki az itthoni könyvesboltokba. :-(
...az elsõ pedig a Roburban/Galaktikaban megjelent scifi 80 oldalas kis "lapozós játék" volt valamikor a 80/90s években. Valami járványt kellett kivizsgálni és megakadályozni, egy idióta robottal az oldalunkon. Már nem emléxem pontosan, de tudom hogy onnan kezdve nem volt megállás ;]
Nemtudom a modok mennyire használhatóak külön-külön, de a Tolvajokhoz szükség van a Halállabirintus modra, a Tûzhegyet pedig nem láttam még standalone verzióban. De lehet hogy van mindnek külön verziója, de nem nagoyn keresgéltem az az igazság, az Annastia "allinone" miatt ;]
Amúgy ezen a mods oldalon nem értem pontosan, az Annastia tartalmazza a Tûz varázslója, Halállabirintus és Tolvajok városát? :-)
(Érdekel-e valakit jónéhány PDF lapozgatós könyv, english nyelven!? Van pl. gyûrûk urás... :-D (underdogson találtam pár hónapja))
Mert akkor nekem is kell. Aztan majd csinalunk egy lapozos RPG-t belole. <#crazya>#crazya>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Csak jót tudok róla mondani, tisztára olyan mitha a könyvel játszanál (én játszottam is közbe 😊. Szinte szó szerint ua. Érdemes kipróbálni!
Repatarurgyán
Asszem nem lehet sehogysem megoldani hogy csak bizonyos fegyverek között váltson (bár rémlik vmilyen varázstáska mod, ha az inventoryn belül a tatyóba pakolsz akkor azt nem érzékeli de meg nem mondom hogy hol láttam :/
Ha enchantolsz egy fegyvert akkor az onnantól varázsfegyvernek számít és teljes értéken sebez mindent, ezüst+enchant érdekes lehet pl werewolf ellen de mire ilyenekkel találkoztam már rég enchante-os ebony karddal hadonásztam 😉
szal erre sem tudom a választ 😄
Látom nem csak az én fantáziámat "izatja" 😊
Egy easter egget(husvéti tojást: ajándék valamit) viszont igazán betehettek volna oda ha már ilyenekkel szorakoznak emberek 😊
Ja, nem tudja valaki, hogy eng billentyûzeten hol van az "aposztof"?
Meg lehet menteni de a goodbye -on kívül nekem mást nem mond.
(ezek az infok emlékfoszlányokból raktam össze ezért ha pontatlan bocsi 😊
A barlang nem biztos hogy északra van a tábortól, lehet dél felé. De a két irány közül valamelyik tuti, és nincs messze.
Urshilaku Burial Caverns a pontos neve, megnéztem.😊
De ha a halála elõtt túl közel kerültem hozzá akkor mindig kilépett a program az asztalra szóval sztem scriptelt az egész és ha meg is tudnád menteni csak állna egyhelyben és úgy viselkedne mint egy akármilyen NPC