The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProSatanos
Hi.
most kezdtem el újra (már nem számolom hányadszor) és az lenne a kérdésem hogy valaki próbáltam már megmenteni Tarhiel-t( az az emgberke aki leesik az égbõl Seyda Neen közelébe, és nálla vana a3 Icarian flight scroll)
Most Egy Knight-ot kezdtem ezért az alteration nagyon gyenge (még) de már készíttettem egy olyan varázslatott hogy slowfall on other.
Ezzel valyon meg lehet menteni?
Van értelme?
Volt már próbálkozó aki valamivel próbálkozott esetleg sikerült is megmenteni?
ha lerágott csont akkor bocsi, ha új öttlet akkor kiváncsi vagyok a véleményetekre 😊

Jagi
Köszke, megpróbászom!

JackDaniels
Asszem az Sul-Matuul apjának az íjja, ha jól rémlik. Azt kellene elvinned neki. Az meg az Urshilaku temetkezési helyen(barlang) van a tábortól nem messze. Én elég nehezen akadtam rá.😊) (Vigyél repülõ löttyöt, anélkül nehéz lesz!)

\"Never say never!\" W Churchill

Jagi
Halihó, elakadtam a fõszálban. Sul-Matuul-lal kellett volna beszélnem, pontosabban beszéltem is vele + volt egy álmom amit a Wise Woman Simán megfejtett, DE Sul-Mat nem akar leszállni valami Bonebiter Bow témáról.
Agyam elszáll, merre keressem? PLZ HLP!

EqUiNoX
Hát lehet nem két nap lesz, melóval én is plafonig vagyok, és mostanság a privát élet is zsúfolt.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

BBird
Én megvárom majd a véleményed, úgysincs túl sok idõm mostanában sajna. Határidõs munka is, szakdolgozat is, vizsgára készülés is... Great! :-)
PiszkosFred
Hát a könyvet szerintem nehéz visszaadni, az egy külön mûfaj - fõleg hogy csak szép emlékek vannak - nem hiszem hogy a mod nyújtaná ugyanazt. A helyszín, az npck, esetleg a feladatok lehetnek hasonlóak. Most így említve kedvet is kaptam hozzá,a sszem holnap leszedem, és az underground helyett kipróbálom. Remélem kellemesen csalódok benne...

Viszont anno a nemzetközi és a hazai fórumokon, akik kipróbálták, azok azt mondták hogy egy egész jó kis mod. Így ha függetlenítjük a könyvtõl, akár még jó is lehet ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BBird
És nem is próbáltad? Nekem elég annyi is, hogy érdemes-e megnézni, vagy csalódás a könyhöz képest? :-) Hasonlóan sok a küldetés ott is, mennyire részletes, ilyenek. :-)

Az elátkozott házat én sem tudtam. :-))
PiszkosFred
Az egyetlen könyv, amit nem tudtam "végigjátszani" ;]

Kérdésre választ sajnos nemtudok adni. Régebben készülõben volt egy ismertetõ a modokról - ha jól emléxem akkor már 3 részbõl állt a széria - de aztán aki csinálta, eltûnt, és mai napig nem jelentkezett. Máshol nemtudom hogy lenne róla ismertetõ, talán fórumokon. Ebben nem tudok sajnos segíteni, ezért sem válaszoltam korábban.

BBird
De a kérdésemre még nem kaptam választ. :-))
BBird
Mivel tudtommal az összes megvan, amit magyarországon kiadtak, így én már nem járok antikváriumba. 76 van, most számoltam meg, persze ezek közt nem mind Livingstone és Jackson részek. Egyetlen egy könyv van, ami nincs meg... illetve megvan, csak a kedvesemnél: Az elátkozott ház. :-)
PiszkosFred
Voltál? Ejnye ;] Én a mai napig nem megyek úgy el antikvárium mellett, hogy ne nézzek pe 2 percre, és vizsgáljam meg, nincs e véletlenül kjk könyv benn ;]

BBird
moddal kapcsolatos kérdésem lenne: Tudok valahol olvasni magyar nyelven pár sort a Halállabirintus és Tolvajok városa módról? "Enyhe" gyûjtõ voltam Kaland-Játék-Kockázatokban. ;-) Csak feleslegesen nem akarom kipróbálni, ha **ar.
rübi

Hyper Super !!!

Jagi
Évszakos mod létezik sima morrowind-hez?

Bandew
thx

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

EqUiNoX
shift+jobbklikk

Bandew
Kérdés:
Hogy lehet kitörölni a varázslatokat a listából? Csak mert nagyoon idegesítõ, hogy egy idõ után nagyon sok van belõle és nem mindegyikre van szükségem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Jagi
más=már

Jagi
más asse! 😄

Jagi
Már csak a windowlight kell.

Jagi
Ja, elõre is köszi! 😊

Jagi
Ha valakinek megvan a Blood & Gore és a windowlight mod, az tegye már fel vhová legyen szives v. adjon egy direkt linket, mert a Fileplanetes motyókat megint nem tudom lehúzni!<#falbav>

JackDaniels
Nem tudom, de én is meg vagyok lõve, pedig már közeledne a végkifejlet!😊

Próbálkozz valamelyik templomban...

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

MrSpock
Én is itt vesztegelek,nemjött semmiféle bejegyzés,odamegyek a temlomnál kint a templomnál sétáó emberkéhez,aki elvileg mondaná,hogy ekressem fel Archanont,õ átadja Vivec kulcsát,na szóval megszólítom,de aztmondja,hogy még beszéljek pár emberrel,vagy valami ilyesmi,elküld..hmm..aztán mindenkivel beszélgettem,de semmi bejegyzés,vagy látomás,vagy akárni,aludtam is hátha,de semmi.
Egyszer pedig végigjátszottam,lehet valamit kihagytam,vagy nembeszéltem valakivel?

Go Jeff Go!!!!

JackDaniels
Hol, vagy hogyan kapom az üzenetet? Mert mindenkit végig kérdezni, kissé soká tartana.😊)

BBird
Évszakok a fán? Lehullanak levelei, ilyenek? Hmm, mi is a neve, hol lehet megnézni? :-)

Amúgy az én tippem az, hogy igen, ha mindkettõ csak textúra...
Bandew
Ha egyszerre van fent a Visual XT pack, meg az ami megjeleníti az évszakokat a fákon, akkor az üti egymást nem?

Ha minden igaz, kapsz (vagy kaptál) egy üzenetet, hogy a fõpap Vivecben látni kíván. Bár lehet, hogy ez a civilekkel való beszélgetés során jön elõ... Lényeg, hogy vele kell találkoznod.

Hlaalu-nál Balmorában, a Councuil Manor-ban (lehet, hogy nem pont így hívják) van a fickó, a lépcsõnél áll, és elég kevés félét beszél. Majd õt kell keresni házépítéskor. Ja, házat majd a 4. rangon kezdhetsz építeni, ami asszem a Lawman.

Hogy mivel jutalmaznak? Jó sok trükkös küldetéssel. <#bee1>

JackDaniels
Üdv mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni. Megvan a 4. próba is:4törzs nereverja és a 3nagy ház hortatorja is én vagyok, de ezután mi a manót kell csinálni?? A naplómban semmi utalás, pedig azóta már eltelt 6nap. Hová kell menni, kihez??? PLS valaki, mert megakadtam.

Jagi
Jó, Hlaaluhoz csatlakoztam. Õk mivel jutalmaznak?
Nekem kell kérni, ha igen kitõl?
Bónusz kérdés: hogy kell felöltöztetni a "zöltöztetõskatonát"?
Leszedtem egy "sokházatmegvehetsz" modot és mindíg úgy rakja fel a páncélt a babára ahogy a földre hajigálja.<#csodalk><#nemtudom><#rinya>

DonnieBrasco
A Quadratic lighting nem is mod, hanem csak át kell írni pár értéket a Morrowind .ini file-jában. Valahol régebben leírtam, hogy pontosan mit, de már nem emlékszem 😊) Ja, és VALÓBAN gyorsabb vele a játék!! Szerintem meg szebb is.

Ollie, a texture modok linkjét PiszkosFred alább írja, a két Visual modére meg google-ben kerestem rá... a windowlightot pedig a morrowind summitról szedtem le. Este majd feldobok egy teljes listát, de elérhetõségükrõl nem mindig van fogalmam... 90%-ban fent vannak a morrowind summit on, de ha nem akkor gugli 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

EqUiNoX
A vicc az - asszem már itt is írta valaki korábban (1-2 hónapja) - hogy a light modokkal sokkal gyorsabb a játék mint alapesetben, fõleg a quadratic-kal (iniben is átírva). Én is meglepõdtem ;]

Ollie: Summiton, www.rpgplanet.com/morrowind szerintem fennvannak, én is onnan szedtem le õket.

ollie
Írd már le pontosan, hogy miket tettél fel, és az elérhetõségüket is. Köszi!

DonnieBrasco
Nagyon állat... feltettem ezeket is, meg a 2 Visual packet is, most már egyáltalán nem lehet ráismerni a Morrowindre (egy pár világítási mod is fent van, pl. quadratic, Windowlights stb... király!

DB

A ti kung-futok nem erős!

Ezeknél nem lehet. Nagy házaknál lehet: Hlaalu, Redoran, Telvani. Náluk is csak 4. rangtól.

Jagi
Mikor lehet saját kérót igényelni, (melyiket érdemes) ide vagyok bejelentkezve:
Mages G.
Thiefes G.
Fighters G.
Morag Tong
PLZ HLP!

Bandew
Thx!

EqUiNoX
http://thelys.org/modlist.php

Visual XT pack, de érdemes a többit is végignézni...

Bandew
Tud valaki linket mondani ahhoz a mod-hoz, ami lecseréli a textúrákat szebbekre?

Bandew
AMD Athlon 64 3400+ az új procim, a többi maradt (Gf4 Ti 4200, 512 Mb RAM)

David2
off: mien géped van?
Egyszer én is kipróbáltam 1000acribatika tekercs 1 másodpercig(amit még a játék elején lehet szerezni) ugrottam a telvanni strhold tetejérõl, s a délre lévõ ashland táborba érkeztem meg, teljesen véletlenül.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Bandew
Hát ami azt illeti ez már repülés volt. :-)
Gyorsabb volt mint a levitáció. :-)

ollie
Mondjuk az repülve is látszik.

Bandew
A betöltött terület széle természetesen látszott olyan magasságból, szal jó hülyén nézett ki. :-D

_Atti_
cellatöltéseket is?😄 vag csak felfele ugrottál?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Bandew
Na leteszteltem a Morrowindet az új procimmal.
KIRÁLY!!!
FPS optimizerrel beállítottam a max látótávot, cheattel 500-as akrobatika+atlétika és supermenest játszottam. Nattyon jól nézett ki és tök simán bírta. Most már csak akkor kezdem újra, ha kész a magyarítás.
De naggyon jó volt. 2 ugrással átmentem Seyda Needbõl a viveci lebegõ meteor tetejére. :-D

A pont teljesen jogos. 3 lejarata van, ketto ugyanoda vezet, de egy meg mashova. Koszonom szepen a segitseget.