27013
  • Manti
    Hát, ez aranyos: A Quarra klán második küldetését csak akkor lehet megcsinálni, ha úgy lettél vámpír, hogy nem öltél meg senkit közölük - én meg úgy lettem, hogy megöltem Pelf-et és matattam a cuccai közt. Gondolom más nem lehet, mivel a klánvezér elküld avval a szöveggel, hogy csak barátoknak mondja el az összetevőket, azt szevasz tavasz. Ennek ellenére összeszedtem a cuccokat, hogyan a morrowindhq-n írták, hátha, de nem tudom odadni annak a hülye p*csának. Nah, asszem bosszúból kiírtom az egész bandát és én magam leszek a klán... Egyébként az is fura, hogy egyik mágussal se tudok se kereskedni, se enchantoltatni, se utazni, és a Telvanni kereskedőkkel se tudok bizózni. Pedig a morrowindhq-n azt írják, hogy lehet.
  • DonnieBrasco
    De, ott is igyekszem egyre lejjebb és lejjebb verekedni magunkat a csapatommal :)

DB
  • M.A.D.
    Ez jól hagzik. Húzom is le. Ez a nick olyan ismerős. Nem Hattrick véletlenül? :)
  • DonnieBrasco
    Ez nem FPS. Attól hogy belülről nézed, és tudsz lőni is, még nem lesz shooter is feltétlenül! A Morrowindben többet lőttem, mint ebben.
    RPG ez a javából! Statok, skillek, szabad küldetés és frakcióválasztás, ezernyi apró lehetőség - nem érdemes kihagyni!

DB
  • CS@
    Nyomkodom már tegnap reggel óta én is bár kimondottan nem szeretem az FPSeket de ez jópofa.
  • DonnieBrasco
    Minden Morrowind fannak: játsszatok a Boiling Points-sal! Elsőre furán hangozhat, de komoly hasonlóságot mutat a Morrowinddel sok tekintetben... nagyon bugos, de ZSENIÁLIS játék! Igazi világ, igazi szabadság, igazi függetlenség :)) Na és nem mellesleg kitölti az időt az Oblivionig :)

DB
  • Manti
    Nem is tudtam, hogy van ilyen enchant mod, biztos nem fogok ilyen turbókat használni. Az Azura start nem nagy cucc megszerezni, és mikor megvan már annyi artit csinálhatok magamnak, amennyit akarok. Elég kiválasztani egy olyan sírt vagy akármilyen helyet, ahol random lénynek lehet golden saint is. Az elszedett fegyverekből meg megvan az enchant ára - Creeper rulez! Persze, ha elég jó varázsló vagy, akkor nem kell kölön pénzt költeni, de nekem harcosként megfelelt a megcsináltatás is, amikor 120 ezres daederic dai-katanákat "hozogattam" el a kiválasztott sírból...
  • Jagi
    Ja, már aszittem... :)
  • Manti
    Nem, az 1000, hogyha enchantolsz 100-ként jelenik meg. Van sok 12, 13, meg 125 enchantú tárgy, ezek mind úgy jelennek meg, hogy 1, 1, meg 12. Kicsit zavaró is, hogy a játékban így írja ki gép. Egyébként A Telvanni cephalopod helm-ről van szó... Köszi Donnie Brasco, majd megnézem...
  • DonnieBrasco
    Nehézség: tedd fel a Giants plugint :) és vért fogsz izzadni. Van benne pár olyan dög, amit egész egyszerűen nem is értem, hogy lehet kinyírni. Egy Giant Skeleton pl. egy ütéssel lecsapja a 36-os szintű karakteremet. Csak a menekülés jöhet szóba! :(

DB
  • Jagi
    1000-es enchant? Enchant moddal?
  • Manti
    Még nincs meg egyik kieg se, de a Bloodmoon nagyon izgat. Most beálltam a Quarra klánhoz. Csináltam a legjobb "nyers" Televanni sisakból (a 1000-es enchantú) egy 4 életerőt regeneráló artit, így nappal is tudok mászkálni - nem öl meg a nap. Leszedek minden kombó cuccot - persze a sisak kivételével, fel egy gagyi fegyvert. Inkább nem állítom a nehézséget... Tényleg, vajon lesz olyan mágus, aki hajlandó lesz enchantolni nekem? Jó lenne a Vamipre touch-ot benyomni egy fegyverbe... Nem nagyon tudok bizózni a mágusokkal, csak mindig azt mondják hogy nem támadnak meg, de ugyanakkor b*sznak a fejemre...
    Az aposztróf nálam az "á".
  • Jagi
    Szépek, egy valami fogott meg: mivel írsz aposztrof-ot, mert nekem nem sikerült?
  • David2
    jah meg próbáld ki, h sima vas páncélban, és vaskardal mész, 60as bajnok kari majd bele deglett eggy erősebb daedric romnál...
  • galocza
    nehézségi fokozat állítható, a kiegészítők +100on azért tartogatnak meglepetéseket...
  • Manti
    Persze, hogy nem húzta sokáig , nem is a harcon volt a lényeg, hanem a végigjátszáson. A kihívás a küldetések elvégzésében volt, meg kiváncsi voltam mi fog történni/megváltozni, ha lenyomom Dagoth-ot. Egy Redguard-ot már abbahagytam, mert lvl 18-nál már unalmas volt (pár szintig csináltam csak tovább a játékot). Nem véletlenül kezdtem nem harcos fajjal harcosként...
  • maxius
    van 1 olyan érzésem, hogy Dagoth bá nem húzta tovább 1-2 ütésnél...tekintettel arra, hogy az alapjáték 20-as szintig jelent kihívást...
  • Manti
    Első Blades végigjátszásomról felraktam pár képet a galériába.
  • _Atti_
    én ugy tudom élvezhetetlen és az egyetlen dolog amire normálisan használni lehet az tárgycsere..de ahhoz meg jobban jársz ha betöltöd a TesCS-t

• Ebola
    Hali! Próbálta valamelyikőtök a Morrowind Online-t? http://mwo.ravensky.org/
  • Jagi
    ezt nem tom. Nem mentem ennyire bele.
  • zsilike
    Ja azt vágom,de ha van egy üvegcuccom 4000-ért,10-et ad a pofátlan tag.kevés a merchantil skillem???
  • Jagi
    Még 1 apróság:
    ha a tradernél lehetetlen áron alkudozol(amin tuti nem veszi meg) és utána visszaveszed a tárgyat, ott marad vmennyi ZS, odacc neki egy kisebb értékű cuccot "offer" es már is akár jó sok %-os haszonnal mész ki tőle. Tegnap vettem észre
    Így is lehet rabolni! Csak sok idő, nem éri meg. Az eljén lehet de azért nem kezdek újat! (Sztem) ez chaet?
  • zsilike
    bless2u
  • Jagi
    ird át a morrowind .ini-ben a screenshotra (enable vagy disable) vonatkozó parancsot 1-re.

A kiegek:
    Mournhold Ebonheatból lehet oda jutni. Az elő alvás után assák támadnak meg. Beszélsz 1 tökmindegy milyen őrrel az eligazít.

Bloodmoon: hajóval mész de ezzel még varj #23949 :)
  • zsilike
    ++++++++hogyan tudok képet menteni,kiszedni a karakteremről a játékbol???
  • zsilike
    HI!most tettem fel a kiegészitöket,kérdésem:honnan tudok eljutni az uj helyekre???stilt rider,honnan megy,még az elején vagyok,most még nem szándékozom menni köszi
  • Jagi
    : D
  • galocza
    jaja 8). az én hasonlatom a jégből készült piszkavas de így se rossz...

én +100 nehézségi fokozaton vittem végig és fullra tápolt harcos karimmal néha igencsak megizzadtam. bloodmoon szívás (de jó)!
  • maxius
    Végülis lvl1-el is végigvitték az alapjátékot, csak megoldják majd előbb-utóbb ezt a kiegekkel is :P
  • haxoror
    20+ akkor talán :)
  • Jagi
    Hihi, :D csak kíváncsi voltam. Fel van ugyan téve de még nem hajóztam el odáig. van még egy kis dolgom Mournholdban aztán majd megláttyuk! (lvl46)Ö
  • DonnieBrasco
    Mint hópehelynek a pokolban nagyjából...

DB
  • Jagi
    volna még egy nagyon hülye kérdésem: lvl1-es kari vs bloodmoon? mennyi esélye van?
  • Jagi
    Köszi srácok!
  • DonnieBrasco
    Már a Morrowindben is bent vannak, de igencsak eldugva! A Morag Tong webspinner küldetéseit kell megcsinálni hozzá - nem kicsit nehéz és hosszadalmas questsorozat!

DB
  • Ron Ragm
    Azt hiszem a tribunalba kerültek be először a fortify skillek mint önáló varázslatok, érdemes a fővárosban keresgélned értük
  • zsilike
    tudom!a fö szálat végignyomtam régebben,most ujra.nem akarok pénzt kérni cheaT-EN.össze kell hoznom a casht
  • EqUiNoX
    Csak ha lenyúlod Galbedir asztaláról a soulgemeket, ne próbáld meg eladni neki, se enchantolni nála velük, mert a drága kiszúrja egyből és akkor dühbe gurul, a kollegáival együtt... ;]
  • zsilike
    köszi!!!!