The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most kezdtem el újra (már nem számolom hányadszor) és az lenne a kérdésem hogy valaki próbáltam már megmenteni Tarhiel-t( az az emgberke aki leesik az égbõl Seyda Neen közelébe, és nálla vana a3 Icarian flight scroll)
Most Egy Knight-ot kezdtem ezért az alteration nagyon gyenge (még) de már készíttettem egy olyan varázslatott hogy slowfall on other.
Ezzel valyon meg lehet menteni?
Van értelme?
Volt már próbálkozó aki valamivel próbálkozott esetleg sikerült is megmenteni?
ha lerágott csont akkor bocsi, ha új öttlet akkor kiváncsi vagyok a véleményetekre 😊
\"Never say never!\" W Churchill
Agyam elszáll, merre keressem? PLZ HLP!
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Viszont anno a nemzetközi és a hazai fórumokon, akik kipróbálták, azok azt mondták hogy egy egész jó kis mod. Így ha függetlenítjük a könyvtõl, akár még jó is lehet ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az elátkozott házat én sem tudtam. :-))
Kérdésre választ sajnos nemtudok adni. Régebben készülõben volt egy ismertetõ a modokról - ha jól emléxem akkor már 3 részbõl állt a széria - de aztán aki csinálta, eltûnt, és mai napig nem jelentkezett. Máshol nemtudom hogy lenne róla ismertetõ, talán fórumokon. Ebben nem tudok sajnos segíteni, ezért sem válaszoltam korábban.
Hyper Super !!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hogy lehet kitörölni a varázslatokat a listából? Csak mert nagyoon idegesítõ, hogy egy idõ után nagyon sok van belõle és nem mindegyikre van szükségem.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
Egyszer pedig végigjátszottam,lehet valamit kihagytam,vagy nembeszéltem valakivel?
Go Jeff Go!!!!
Amúgy az én tippem az, hogy igen, ha mindkettõ csak textúra...
Hogy mivel jutalmaznak? Jó sok trükkös küldetéssel. <#bee1>#bee1>
Nekem kell kérni, ha igen kitõl?
Bónusz kérdés: hogy kell felöltöztetni a "zöltöztetõskatonát"?
Leszedtem egy "sokházatmegvehetsz" modot és mindíg úgy rakja fel a páncélt a babára ahogy a földre hajigálja.<#csodalk>#csodalk><#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya>
Ollie, a texture modok linkjét PiszkosFred alább írja, a két Visual modére meg google-ben kerestem rá... a windowlightot pedig a morrowind summitról szedtem le. Este majd feldobok egy teljes listát, de elérhetõségükrõl nem mindig van fogalmam... 90%-ban fent vannak a morrowind summit on, de ha nem akkor gugli 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ollie: Summiton, www.rpgplanet.com/morrowind szerintem fennvannak, én is onnan szedtem le õket.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Mages G.
Thiefes G.
Fighters G.
Morag Tong
PLZ HLP!
Visual XT pack, de érdemes a többit is végignézni...
Egyszer én is kipróbáltam 1000acribatika tekercs 1 másodpercig(amit még a játék elején lehet szerezni) ugrottam a telvanni strhold tetejérõl, s a délre lévõ ashland táborba érkeztem meg, teljesen véletlenül.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Gyorsabb volt mint a levitáció. :-)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
KIRÁLY!!!
FPS optimizerrel beállítottam a max látótávot, cheattel 500-as akrobatika+atlétika és supermenest játszottam. Nattyon jól nézett ki és tök simán bírta. Most már csak akkor kezdem újra, ha kész a magyarítás.
De naggyon jó volt. 2 ugrással átmentem Seyda Needbõl a viveci lebegõ meteor tetejére. :-D