The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha vki esetleg nem ismerné:
http://halallabirintus.uw.hu/
http://halallabirintus.uw.hu/
Hali, meg vagyok lõve szivatnak a Redoranok!
Bolvyn Venimmel van egy elintézetlen duel, csak az a gáz, hogy a supportot nem találom. Hol van a rest of the Redoran Council?
Egyáltalán Ald-ruhnban van?
Bolvyn Venimmel van egy elintézetlen duel, csak az a gáz, hogy a supportot nem találom. Hol van a rest of the Redoran Council?
Egyáltalán Ald-ruhnban van?
Minden peccs és kieg megvan hozzá amit kér? Mert van pár feltétele a modnak ha jól emléxem, köztük talán nem csak a kiegek/peccsek, hanem a srác korábbi munkája is... (?)
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Hello
lattam itt vkit aki keni a Tolvajok Varosat!na aki nyomja az nem tudja megmondani hogy nekem mér fagy be ott mindig???!!!!!!
kiír egy csomó hülyeséget és nem enged odamenni.pedig Fang-nél met Silvertonnál nem csinálja ezt
léci valaszojatok!!!!!!!!!!!
lattam itt vkit aki keni a Tolvajok Varosat!na aki nyomja az nem tudja megmondani hogy nekem mér fagy be ott mindig???!!!!!!
kiír egy csomó hülyeséget és nem enged odamenni.pedig Fang-nél met Silvertonnál nem csinálja ezt
léci valaszojatok!!!!!!!!!!!
OK. Thx.😊 Látszik, nemrégen tolom ezt a gammát. Minden eredetiben van.😊
\"Never say never!\" W Churchill
JackDaniels:
Ja és az eredeti Morrowind lemez kell.
Ja és az eredeti Morrowind lemez kell.
Nemo me impune!
JackDaniels:
Tribunal: Az elsõ bérgyilkos támadás után beszélj egy katonával (bármelyik õr jó) aki elküld Ebonheart-ba Apelles Matius-hoz, õ tovább küld a kastélyba Asciene Rane-hoz aki elteleportál Mournhold-ba.
Bloodmoon: Khuul-ból hajóval visz át egy argonia-i Solstheim szigetére
Tribunal: Az elsõ bérgyilkos támadás után beszélj egy katonával (bármelyik õr jó) aki elküld Ebonheart-ba Apelles Matius-hoz, õ tovább küld a kastélyba Asciene Rane-hoz aki elteleportál Mournhold-ba.
Bloodmoon: Khuul-ból hajóval visz át egy argonia-i Solstheim szigetére
Nemo me impune!
A Tribunal vagy a Bloodmoon hogy a bánatban indul el?? Felinstalláltam, de mintha nem lenne a agépen. Berakom a CD-t és installálni akarja.
Felraktam a Patrograd modokat. Háááát, eléggé érdekes. Átmentem a Fang nevû szigetre. Azon van a tolvajok városa is?? Az a bajom, hogyha sebzõdök nem tudok pihenni, mert rögtön megtámadnak a "bérgyilkosok". Így eléggé játszhatattlan.😞
Igen sztem az, kössze, majd megnézem
Ja, még valami😞SPOILER?)
Elmentem a három tokenért (corprus, cup, shadow shield)de nem vette el csak adta a 3.-at a 7-bõl.
Az AZURA'S Star-os meg Key-es küldi, pontossabban az Azura coastról van szó.
Az ugye a térkép nyugati részén van, Ott ahol egy iszonyat szobor van.
Egyáltalán jó felé megyek?
Ja, még valami😞SPOILER?)
Elmentem a három tokenért (corprus, cup, shadow shield)de nem vette el csak adta a 3.-at a 7-bõl.
Az AZURA'S Star-os meg Key-es küldi, pontossabban az Azura coastról van szó.
Az ugye a térkép nyugati részén van, Ott ahol egy iszonyat szobor van.
Egyáltalán jó felé megyek?
nemtom, gugolba kerestem rá.
TF hlaalu desertpack (van ex. és int.)
TF sand landtextures
valamelyiket a 2 közül. nekem az elsõ van fenn, de még nem láttam. 😞
Hááá, megvan a link itt!
TF hlaalu desertpack (van ex. és int.)
TF sand landtextures
valamelyiket a 2 közül. nekem az elsõ van fenn, de még nem láttam. 😞
Hááá, megvan a link itt!
Én Redguard Crusader vagyok.😊) Annak ellenére elfogadtam az ajánlást.😊)
Még ha nem is 24órás a hatás.😊)
Még ha nem is 24órás a hatás.😊)
Viszonylag soká tart és kevés mannába kerül. Én rengeteget használom.😊
Pár napja én is kerestem azt a kütyüt, mert régen tudtam melyik az, aztán manapság raktam fel megint a játékot, s nem tudtam. Azóta meglett, ez a Night Eye volt... azóta én vagyok a fény az éjszakában. ;-)
Nálam is így megy.😊 Meg lehet szokni. Ad ez is egyfajta hangulatot.😊
jah, csak be kel sötétíteni a szobát, h belsõ terekben normálisan lássak<#wilting>#wilting>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
van olyan mod ami megnöveli a belsõterek világosságát? mert ha feltolom a gammát, akkor kint lesz túl világos.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
ha vámpírrá válok még lehetek farkasember? érdekes elképzelés, a két faj elõnyös tulajdonságainak egyesítése, nemde? penge + underworld ! 😊
Arra gondolsz, amirõl fotót is mutattam, amirõl beszélünk pár napja? Oda úgy tudsz menni, ha Vivec északi kikötõjéhez mész, és elviteted magad oda. Ott elindulsz port blacksand felé.
Amúgy ebbe a módba tettek hangokat, de valahogy nem az igazi...
Amúgy ebbe a módba tettek hangokat, de valahogy nem az igazi...
Milyen sivatagi modokat? Honnan? <#conf>#conf>
Leszedtem a sivtagi modokat (2).
De eddi a sima Morro-ban nem találkoztam sivataggal, van egyáltalán?
Vagy van olyan átfogó tex-pack a szokásos 2-õt kivéve ami ineriort és exteriort is cserél?
De eddi a sima Morro-ban nem találkoztam sivataggal, van egyáltalán?
Vagy van olyan átfogó tex-pack a szokásos 2-õt kivéve ami ineriort és exteriort is cserél?
Nincsen FPS optimizer programom. :-) Visual XT és az alapbeállítás max látótávolság. PS-ben meg az 1024-es képet levettem 640-re. :-)
Még annyi kérdésem lenne, hogy ha valaki leírná, hogyan is mûxik ez az FPS Optimizer, mer' sajna nem vagyok egy angol prof. Ha kicsomagolom, akkor a játék mappájában kell esetleg hogy legyen, vagy ezzel kell indítania gammát, vagy csak csinálja magától a dolgát ez a kis kütyü??😊
Elõre is köszönöm a segítséget.
Elõre is köszönöm a segítséget.
csak mert nagyon éles a kép.ezzel a beállítással játszhatóan gyors nálad? csak mert nekem 1700+ xp 756mb ram és rad 9600-on 1024*768-ban max látótávolság nincs ilyen éles.lehet nálad a geforce miatt mások a kontúrok
OK Thx. Akkor fogom. Nem vagyok nagy angolos, amit olvastam róla kissé homályos.😊)
Pedig ezt a hozzászólás vége felé ki akartam javítani, mert nem voltam biztos a címében. Mire visszaültem a géphez, valószínûleg már máson járt az eszem, es Mehetre nyomtam. Köszi a javítást. :-)
Mármint nálam? 1600+xp, 512ddr, 128ddr gef3. A látótávolságot állítottam maxra, a képek készítése miatt.
milyen géped van hogy ilyen nálad a grafika?
ha az elején nem szeretném a giant vagy a másik szörny nehezítõ modot berakni, akkor késõbb ezt még megtehetem, vagy újra kell hozzá kezdeni? illetve ua kérdés vonatkozik a területek hozzáadása modokra is
MODja válogatja mindegyik olyan verziót szeretne mint amilyen a készítõ gépén volt.
Ha neked nem olyan van akkor figyelmeztet egy warning –al.
Ilyenkor csak annyit kell tenned ,hogy „újramented” :
Elindítod az editort ,Open aztán kiválasztod a MODot és klikk a ball alsó részen lévõ „Set as Active File” –ra majd OK. Ha betöltõdött akkor megnyomod a Save –t és máris azt a verziót szereti ami neked van.
A betöltés elõtt az editor is figyelmeztet egy warningal nem kell vele törõdni.
Ha a MOD igényli a Tribet és a BM-et is akkor a betöltés végén jó pár „hibaüzenet” jön ,ezzel sem kell törõdnöd.
Ha neked nem olyan van akkor figyelmeztet egy warning –al.
Ilyenkor csak annyit kell tenned ,hogy „újramented” :
Elindítod az editort ,Open aztán kiválasztod a MODot és klikk a ball alsó részen lévõ „Set as Active File” –ra majd OK. Ha betöltõdött akkor megnyomod a Save –t és máris azt a verziót szereti ami neked van.
A betöltés elõtt az editor is figyelmeztet egy warningal nem kell vele törõdni.
Ha a MOD igényli a Tribet és a BM-et is akkor a betöltés végén jó pár „hibaüzenet” jön ,ezzel sem kell törõdnöd.
Attól függ melyikhez. Nekem spec valami verzióhibát ír ki ennél a FightingFantasy modnál, de attól még simán fut. Legalábbis ahogy reggel néztem 20-30percig. :-)