The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha vki esetleg nem ismerné:
http://halallabirintus.uw.hu/

Jagi
Bocsi hülyeséget kérdeztem, benéztem a szöveget.

Jagi
Hali, meg vagyok lõve szivatnak a Redoranok!
Bolvyn Venimmel van egy elintézetlen duel, csak az a gáz, hogy a supportot nem találom. Hol van a rest of the Redoran Council?
Egyáltalán Ald-ruhnban van?

Jagi
Katz 10 percesét honnan lehet lehúzni?

EqUiNoX
Minden peccs és kieg megvan hozzá amit kér? Mert van pár feltétele a modnak ha jól emléxem, köztük talán nem csak a kiegek/peccsek, hanem a srác korábbi munkája is... (?)

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Hello
lattam itt vkit aki keni a Tolvajok Varosat!na aki nyomja az nem tudja megmondani hogy nekem mér fagy be ott mindig???!!!!!!
kiír egy csomó hülyeséget és nem enged odamenni.pedig Fang-nél met Silvertonnál nem csinálja ezt
léci valaszojatok!!!!!!!!!!!
JackDaniels
OK. Thx.😊 Látszik, nemrégen tolom ezt a gammát. Minden eredetiben van.😊

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels:

Ja és az eredeti Morrowind lemez kell.

Nemo me impune!

JackDaniels:

Tribunal: Az elsõ bérgyilkos támadás után beszélj egy katonával (bármelyik õr jó) aki elküld Ebonheart-ba Apelles Matius-hoz, õ tovább küld a kastélyba Asciene Rane-hoz aki elteleportál Mournhold-ba.

Bloodmoon: Khuul-ból hajóval visz át egy argonia-i Solstheim szigetére

Nemo me impune!

JackDaniels
A Tribunal vagy a Bloodmoon hogy a bánatban indul el?? Felinstalláltam, de mintha nem lenne a agépen. Berakom a CD-t és installálni akarja.

JackDaniels
Felraktam a Patrograd modokat. Háááát, eléggé érdekes. Átmentem a Fang nevû szigetre. Azon van a tolvajok városa is?? Az a bajom, hogyha sebzõdök nem tudok pihenni, mert rögtön megtámadnak a "bérgyilkosok". Így eléggé játszhatattlan.😞

Jagi
Igen sztem az, kössze, majd megnézem

Ja, még valami😞SPOILER?)
Elmentem a három tokenért (corprus, cup, shadow shield)de nem vette el csak adta a 3.-at a 7-bõl.
Az AZURA'S Star-os meg Key-es küldi, pontossabban az Azura coastról van szó.
Az ugye a térkép nyugati részén van, Ott ahol egy iszonyat szobor van.
Egyáltalán jó felé megyek?

Jagi
nemtom, gugolba kerestem rá.
TF hlaalu desertpack (van ex. és int.)
TF sand landtextures
valamelyiket a 2 közül. nekem az elsõ van fenn, de még nem láttam. 😞

Hááá, megvan a link itt!

JackDaniels
Én Redguard Crusader vagyok.😊) Annak ellenére elfogadtam az ajánlást.😊)
Még ha nem is 24órás a hatás.😊)

BBird
10 mágus közül 9 ezt ajánlja? :-)
JackDaniels
Viszonylag soká tart és kevés mannába kerül. Én rengeteget használom.😊

BBird
Pár napja én is kerestem azt a kütyüt, mert régen tudtam melyik az, aztán manapság raktam fel megint a játékot, s nem tudtam. Azóta meglett, ez a Night Eye volt... azóta én vagyok a fény az éjszakában. ;-)
JackDaniels
Night Eye rulz.😊)

BBird
Arra vannak a lámpások, fáklya, fényt varázsoló cuccok. :-)
JackDaniels
Nálam is így megy.😊 Meg lehet szokni. Ad ez is egyfajta hangulatot.😊

David2
jah, csak be kel sötétíteni a szobát, h belsõ terekben normálisan lássak<#wilting>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

JackDaniels
Ez egy ilyen világ.😊 Nem olyan sötét az.😊

David2
van olyan mod ami megnöveli a belsõterek világosságát? mert ha feltolom a gammát, akkor kint lesz túl világos.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

ha vámpírrá válok még lehetek farkasember? érdekes elképzelés, a két faj elõnyös tulajdonságainak egyesítése, nemde? penge + underworld ! 😊

BBird
Arra gondolsz, amirõl fotót is mutattam, amirõl beszélünk pár napja? Oda úgy tudsz menni, ha Vivec északi kikötõjéhez mész, és elviteted magad oda. Ott elindulsz port blacksand felé.

Amúgy ebbe a módba tettek hangokat, de valahogy nem az igazi...
Milyen sivatagi modokat? Honnan? <#conf>

Jagi
Leszedtem a sivtagi modokat (2).
De eddi a sima Morro-ban nem találkoztam sivataggal, van egyáltalán?
Vagy van olyan átfogó tex-pack a szokásos 2-õt kivéve ami ineriort és exteriort is cserél?

BBird
Egyébként ezzel a látótávval nekem akad egy kicsit, kb 3/4 résznél van a csúszka.
ollie
Akkor neki biztos nem maxon van a látótáv...

BBird
Nincsen FPS optimizer programom. :-) Visual XT és az alapbeállítás max látótávolság. PS-ben meg az 1024-es képet levettem 640-re. :-)
ollie
Elindítod ezt a progit (szerintem bárhol lehet), és csak utána a Morrowindet.

JackDaniels
Még annyi kérdésem lenne, hogy ha valaki leírná, hogyan is mûxik ez az FPS Optimizer, mer' sajna nem vagyok egy angol prof. Ha kicsomagolom, akkor a játék mappájában kell esetleg hogy legyen, vagy ezzel kell indítania gammát, vagy csak csinálja magától a dolgát ez a kis kütyü??😊
Elõre is köszönöm a segítséget.

ollie
valszeg 2x olyan messze állította a látótávot az FPS optimizerrel

csak mert nagyon éles a kép.ezzel a beállítással játszhatóan gyors nálad? csak mert nekem 1700+ xp 756mb ram és rad 9600-on 1024*768-ban max látótávolság nincs ilyen éles.lehet nálad a geforce miatt mások a kontúrok

JackDaniels
OK Thx. Akkor fogom. Nem vagyok nagy angolos, amit olvastam róla kissé homályos.😊)

ollie
Igen!

Crokin
NP 😊

Repatarurgyán

BBird
Pedig ezt a hozzászólás vége felé ki akartam javítani, mert nem voltam biztos a címében. Mire visszaültem a géphez, valószínûleg már máson járt az eszem, es Mehetre nyomtam. Köszi a javítást. :-)
Crokin
Ja, itt azt írták hogy jó, nekem még nem volt hozzá szerencsém.

Repatarurgyán

Crokin
Khmm.. Bajnokok Próbája 😊

Repatarurgyán

JackDaniels
Találtam egy ún. FPS Optimizer-t. Ezt érdemes használni?

BBird
Aztán lebegés, majd PS-ben elvarázsoltam a célkeresztet, kijelzõket sarkokból.
BBird
Mármint nálam? 1600+xp, 512ddr, 128ddr gef3. A látótávolságot állítottam maxra, a képek készítése miatt.
milyen géped van hogy ilyen nálad a grafika?

ha az elején nem szeretném a giant vagy a másik szörny nehezítõ modot berakni, akkor késõbb ezt még megtehetem, vagy újra kell hozzá kezdeni? illetve ua kérdés vonatkozik a területek hozzáadása modokra is

BBird
Ja amúgy a képeket én csináltam beee. ;-)
BBird
Tolvajok városa, azaz Port Blacksand:

Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5

Aki emlékszik nagyjából a Tolvajok városára, a 2.képen ott van a kõhíd, alatta egy kis ajtó... na hova vezet? ;-)
A 4.képen pedig a kapuõrök, azaz a könyv 1.pontja. :-)

CS@
MODja válogatja mindegyik olyan verziót szeretne mint amilyen a készítõ gépén volt.
Ha neked nem olyan van akkor figyelmeztet egy warning –al.
Ilyenkor csak annyit kell tenned ,hogy „újramented” :
Elindítod az editort ,Open aztán kiválasztod a MODot és klikk a ball alsó részen lévõ „Set as Active File” –ra majd OK. Ha betöltõdött akkor megnyomod a Save –t és máris azt a verziót szereti ami neked van.

A betöltés elõtt az editor is figyelmeztet egy warningal nem kell vele törõdni.
Ha a MOD igényli a Tribet és a BM-et is akkor a betöltés végén jó pár „hibaüzenet” jön ,ezzel sem kell törõdnöd.

BBird
Attól függ melyikhez. Nekem spec valami verzióhibát ír ki ennél a FightingFantasy modnál, de attól még simán fut. Legalábbis ahogy reggel néztem 20-30percig. :-)
JackDaniels
Thx, majd kipróbálom. A peccs(1.2.0722) kellhet a modhoz?