27013
-
haxoror #24060 Pajzs ügyben meg asszem az Agilityre gyúrok inkább így kétkezes cuccal is nyomulhatok :D -
Pár órája fölfedeztem egy érdekes oldalt: http://mwo.ravensky.org
Egy lelkes kis csapat úgy látszik, megvalósította sokak nagy álmát és multiplayer mod-ot írt a TES III Morrowind-hez. (valamilyen network srcipting segítségével)
A mod szabadon letölthető (teljesen freeware) és nem csak a LAN játékot teszi lehetővé, hanem rögtön online is játszható. A követelmény mindössze a Tribunal és Bloodmoon kiegészítők telepítése, ugyanis a mod-nak szüksége van ezek fájljaira.
Mivel ehhez hasonló témát nem találtam magyar fórumon, úgy gondoltam, érdemes nyitni egyet: Morrowind Online
Várom a véleményeket és hozzászólásokat. A mod-ot teszteltem és valóban működik, várom a jelentkezőket egy online próbára. -
haxoror #24058 150-200 mod ami még okés de ha összevonsz TES-ben párat akkor a határ a csillagos ég :D
Használd melléjük a leveled list merger-t és a plugin conflict detectort így a modok nem akadnak össze :) -
Üdv! Ajánlom mindenki figyelmébe az újonnan nyitott Morrowind Online című témát!
-
Nálam is ez a helyzet csak az én agility-m 154-es. :D
Ezért nem tudom biztosra, de szerintem véd, hülyeség lenne, ha nem védene. Nem? -
M.A.D. #24055 ja, van egy-két mód ami már a betöltésnél sem megy. Azt nem ikszelem be. Asszem 2 van a 7-ből. Ki is írja a hibát. -
M.A.D. #24054 Ajaj! Kössz! Mennyi módot tudhat? Van róla valami infó. Mindjárt rákeresek. Akkor maximum nem ikszelem be a módot. Bár félek, hogy akkor az egész gamet újra kéne installálni. Mindenestre olyan szrönyek vannak már úton-útfélen, hogy na. Ráadásul van vagy +5 sziget is a térképen.
-
Nem tudom,hogy véd a pajzs a nyilak ellen. Igaz nálam nincs is ideje ellőni a nyilát,mivel addigra már meghalt!Vagy, ha mégis nem talál el, 134-es Agility mellett. -
Vigyáz a sok móddal, mert csak egy bizonyos mennyiségüt tud kezelni és ha azt túlleépi kiakad. -
Asszem igen.
-
M.A.D. #24050 off:felraktam a hétvégén még a wizards island modot (580MB) is. most már 4.8GB!-ra hízott a MorrowinD könyvtár. :)
-
haxoror #24049 Valaki karddal nyomulós szakértő árulja el plz hogy a pajzs(vagyis block skill) véd-e a nyilak ellen is? -
Én is folyton "elhagytam a "szarjaimat" :), ezért boltból nem is zsebelek.
nekem 3 mentésem van 1,2,3 + auto + quick. -
Arra is kell figyelni, hogy mit hova raksz! Tegnap nemtudom hova leraktam az Azura's Star-omat és nem találtam.És csak három tappal ezelőtti metésemen volt rajta.(Általában 3 mentésem van: Alap, Quicksave, Autosave + 1 régebbi) -
Hát, igen erre itt vigyázni kell. Nem árt óvatonak lenni. Nekem a Dio2 után mindenki ellen volt aki csúnyán nézett, hamar rájöttem, hogy ez nem az a játék.
Most már az állatokat is csak akkor ölöm meg, ha ők támadnak először. -
De szerintem jó is,hogy elvesztek.Csomó mindent elszurtam bennük. Az első egy Warrior volt (nem tudtam annyi különböző fegyvert magamnál hordani mint amennyi tudott használni,igy ami fegyver volt nála abból túl fejlett lett(a krapek fején ketté törtem a kardot)); a második egy Crusaider volt (sok olyan személy öltem meg akit nem kellett volna,erre persze napok múlva jöttem rá). -
Ez szívás volt én is jártam már így, (hogy egy reinstallnál elszáll minden :( ) meg sztem mindenki. -
Persze ez előtt volt vagy 2 karakterem.De azok elvesztek egy vírus nyomán (nem tudtam kimenteni őket),és a mentéseim törlődtek mikor újra instaláltam a gépet. -
Nem első karakter. (mármint neked) -
Sajátgyártású kaszt.
Kaszt neve:Nerevar
Major skills:Long Blade,Heavy Armor,Medium Armor,Alchemy,Alteration
Minor Skills:Block, Acrobatic, Athletic, Blunt Weapun, Short Blade
Karakter neve: Hisskar
Faj:Dark elf
Csillagjegy: The Lady -
Milyen kaszt? -
Hát végre végigjátszottam a Bloodmoon-t is!
Persze van még küldetés teljesítettlen küldetések Morrowindben, szóval még úgy 200-300 óra játék idő van hátra!
-
A Star Trek egyen ruhát a Morrowind Summit-on találtam.A cím: http://www.rpgplanet.com/morrowind/modcontrols/mods.esp
A Nuki rakta fel a két képet!A felső kép az ővé, az alső az enyém. -
Legközelebb inkább csak egy linket adj meg a képre, ne szúrj be ekkorákat - modemeseket belassítja nagyon. Illetve van egy "Morrowindi karakterek" nevű topik, ott akár többet is ;] Az a STrek egyenruha viszont...az kikeszit eheh. :D -
Úgy egyébként ilyen szép dísz kivilágításban öltem meg Dagoths Ur-t és Almalexiát! -
Kösz szépen a bokokat!
Én vagyok az a "morrowind fanatista oszájtárs" aki Nuki megemlit.
Egyébként 20 varázs tárgy hatása van rajtam egyszerre,de sajnos nem mindegyik látsik.
Egyenlőre csak 35. szintű vagyok és már a Bloodmoon vége felé járok. -
:D:D:D:D -
Dehogynem, látod már lába sincs! :DDDD -
Nem káros az egészségre az a sok mágikus hatás? lol -
Nuki #24031 és még egy magamról:)
az előző amugy egy morrowind fanatista oszájtársamé :D
-
Nuki #24030 -
Nuki #24029 én úgy tudom hogy a teljes magyarosítás még csak 80%nál tart. -
http://morrohun.uw.hu/ -
suty3r4 #24027 Tud valaki magyarosítást a játékhoz? -
Volt egy kis probléma és újra kellett rakni format után a játékot... viszont amikor bemásoltam az összes dolgot, plugint mentésekkel együtt vissza a helyére, akkor betöltésnél elmegy egy darabig és magától kilép... Van valami ötlet hogy menthetném meg a mentéseket? -
haxoror #24025 1,5 Giga kb -
Helló!
Egy kérdés:
A Morrowind meg a két kiegészítő ha minden telepítve van milyen nagy? -
dani92 #24023 kösz
-
maxius #24022 a TES:CSben megnézhetnéd... -
Azt sem tudod milyen lehet?kard v pajzs vmi?
Melyik küldi?