27013
  • David2
    mennyi memóriád van? mert min 512 az ajánlatos, meg a configban át írni az interrior és exterrior cells buffer memória nagyságának függően
  • Bandew
    Hiába ordibálsz segítségért, sajnos nincs rá megoldás. :-)
  • hapi
    Szevasztok!!

Újra elővettem ezt a csoda progit minden kiegjével együtt!!!
    Nem akarom elhinni hogy a rengeteg patch meg kieg után még mindig kidobál a desktopra!!!
    Nem igaz hogy még mindig nem oldották ezt meg...
    Segítséggg
  • Hrisskar
    Szerintem ezt te érdemled meg!
    Nagyon jó mód!Nincs hely hiányom (a 2/4 lakás televan Minden féle teljes
    páncélokkal (dwemer,Orc,Royal Guard,Ebony, Daedric) + ,ha van a hozzátartozó
    fegyverekkel), a konyhában 1 teljes Grandmaster Alkimiás készlet,varázs piák
    és alapagyagokkal; és még mindig van helyem!

Szoval mégegyszer:
  • CS@
  • Neogan
    Mire jó a Data Filesban a morrowind.bsa? Mer' nagyon szét van töredezve.
  • Jagi
    #24091 Ehhez meg gyűrű van és 12 helye teleportál! :P
    Na nem eccerre, mert az már tudás lenne! :DDDD
  • Hrisskar
    Én 1 magyar fejlesztésű házmódot használok. A bolhától nem messze, a két hídnál van. 5 szintes ház:előszobával, konyhával, fürdőszobával, dolgozószobával és hálószobával.És van hozzá egy kulcs amit, ha magamon használok a bejárathoz teleportál(Mornholdből is).

A: http://www.morrowindhq.hu/ -n van fenn a modismertetöknél Balmorai Torony neven
  • Jagi
    Én belefotam de abbahagytam mert még kevés vagyok hozzá!
  • cece
    Köszönöm
    Szétnézek mit lehet találni, max. megpróbálok csinálni egy sajátot, ha sok időm lesz valamikor...
  • Jagi
    'The latest geatest housing mod gold". asszem :)))
  • haxoror
    summiton láttam régebben de a neve nem ugrik be sry :(
  • cece
    Na még 1x
    Sziasztok
    egy olyan kérdésem lenne, hogy véletlenűl nem emlékszik e valaki egy olyan modra amely egy házat tesz Balmorába a templom és a folyó közé a városfalon túlra. A ház jól felszerelt 2 szintes épület, ha jól emlékszem a hálóban van egy táncoló hölgy is. Nincs meg valakinek véletlenül? Vagy nem emlékszik valaki a nevére?
    Üdv
    Cece
  • cece
    Sziasztok
  • Frozensoul
    Végre én is eljutottam odáig, hogy kipróbálhassam neten keresztül az online mod-ot. Mivel nem nagyon akadt, akivel tesztelhettem volna, ezért gyorsan összedobtam egy másik gépet, amin még éppen fut a játék.

Nos, meg kell mondanom, hogy eleinte többet vártam ettől a mod-tól.

A tapasztalatok:
    ==============
    - A csatlakozásnál és a Transplant-nél nem volt probléma.
    - A karakterek megjelenítése:
    Az 1-es számú gépen: Proba1 nevű karakter hiba nélkül jelenik meg, másik karakter (Proba2) helyett egy "Fargoth the Muppet" nevű Fargoth figura álldogál.
    A 2-es számú gépen: Proba2 nevű karakter hiba nélkül jelenik meg, Proba1 nevű másik karakter Proba1 néven jelenik meg ugyan, de hiányos az öltözete.
    - NPC-k: Míg Proba1 az adott NPC-t már rég földbedöngölte, Proba2 vígan társaloghat vele, tehát az NPC-k szinkronizálásáról kb. ennyit.

Ugyanakkor én úgy gondolom, hogy már az is nagy előrelépésnek számít, hogy eme lelkes kis csapatnak sikerült létrehoznia a single player játékok közti LAN-, illetve online kapcsolatot. A többi szerintem csupán idő kérdése. Ne ábránduljon ki senki ebből a projektből, hiszen minden kezdet nehéz.

A csapat oldaláról letölthető egyébként egy ún. "MWScriptExtender Developer Package", ami tartalmazza a forráskódot is. Így aki jártasnak érzi magát a C++ programozási nyelvben és rendelkezik elég szabad idővel is hozzá, az tanulmányozza kedve szerint, esetleg tegyen építő jellegű javaslatokat a csapat fórumán az erre szánt topic-ban.

Továbbra is várom a véleményeket és tapasztalatokat.
  • Jagi
    Ez a jó hozzáállás!:))))
  • PiszkosFred
    Hát utóbbira azért reálisabb az eseély ;] De én sem írom le a dolgot, próbálkozzanak csak, drukkolok nekik. Ha összejön, mosolygunk, ha nem, akkor nem, de a világ nem dől össze...
  • Crokin
    Ez is egy vélemény :) Én azért hiszek még benne. Ha már eddig sikerült eljutni, már csak jobb lehet. Majd várjuk mint a magyarítást
  • _Atti_
    nem lesz soha élvezhető verzio belőle..olyan emberektől hallottam ezt akik értik a dolgukat..fölösleges ábrándozni.. talán egy coop( aminek ninc sok értelme itt)
  • Crokin
    Kipróbáltuk otthon ezt a multiplayer cuccost.
    Eléggé gyerekcipőben jár még a dolog. Lanon próbáltuk otthon, de lagolt rendesen :) Ruhákat, fegyvert nem mutat egymáson. Nálam (host) éjszaka volt, öcsémnél nappal :) Meg megtámadta Fargoth-ot amire ugye ráment a fél falu, de én ebből semmit sem láttam, nálam mindenki békésen sétalgatott. Szvsz várjunk még vele.
  • Jagi
    :D
  • Hrisskar
    Megvan az utolsó daedric cucc is!!!!
    Nagyon el volt dugva, szó szerint a plafonra másztam érte.
  • Jagi
    Már régen láttam a játékot, nem akarok hülyeséget mondani.
  • Hrisskar
    Én is megvettem a Morrowind pakkot,mert elegem volt a másolt cdkből.De ez még nem semmi egyik haveromtól megkaptam The Elder Scroll II Daggerfall-t.
    Egyébként tudja valaki hol tudok szerezni Daedric God Helmet?(Minden más Daedric cuc már megvan)
  • PiszkosFred
    Engedelmeddel toroltem a kepet, helyette itt a link ami arra mutat.
    Borito
  • M.A.D.
    :))) Kössz! Megpróbálom. Tegnap az egyik helyszínt lehet emiatt nem akarta visszatölteni. :(
  • Jagi
    Na akkor kérdés tud vki vmit a Kingdoms modról?
  • haxoror
    Morrowind Mod Links
  • Jagi
    Hiszed! Nekem úgy nem működött. :(
  • k8bal
    Az is benne lesz!
    De ha nem lesz az se para!
    Mert amit leszedtem egyszer warezról morrowind abba benne volt!
  • Jagi
    hm... nekem kellett a TES is, csak még nem hasznéltam. :( (time is money)
  • k8bal
    thx a képet!
  • k8bal
    tudom hogy annyi én is megakartam venni de találtam egy torrentet ahol fent van az alap+a 2 kieg!
  • Jagi
    Tudom ideges lettem és megvettem eredetiben (3k) a kiegekkel együtt! :DDDD
  • Frozensoul
    Hoppá, kicsit nagy lett, sry
  • k8bal
    igen ott néztem!
    és ott találtam azt az elég gyatra minőségű DVD borítót!
  • Jagi
    Ráadásul a Daedra Dai-katana, jól néz ki egy woodelf kiccsaj kezében!
  • Frozensoul
    Morrowind borítót nem találtam még jó minőségűt, de rábukkantam egy 2550x3300-as Bloodmoon PC cover-re
  • Jagi
    cdcovers.cc?
  • k8bal
    Hali!
    Nem tudjátok hogy honnan szerezhetek jó minőségű DVD tokhoz borítót?
    (sima Morrowind)
    Én kerestem találtam is egyet de az eléggé gyér minőségű!
    Előre is thx!