The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Inkább szedjétek torrenttel. Végig max sávszélen jött (kb. 650kbit), 6 óra alatt lejött.

DB

A ti kung-futok nem erős!

CS@
FilePlanet mé nem jó ? Azon már tegnap óta kint van.

JackDaniels
Én is erre várok.😊 Elõbb-utóbb felkerül.😊

\"Never say never!\" W Churchill

David2
nincs már fönnt valameik nagyobb modbázison?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

ollie
na akkor én is seedelek kicsit...

DonnieBrasco
Visszavontam, 5/5 és 21K-val jön 😊 azért a 611 mega elég meggyõzõ 😊
(kezeket dörzsöl)

DB

DonnieBrasco
Affene, nem nagyon nyomja senki a torrentet, 2 peer van és nincs seed-elõ 😞 sok önzõ!

DB

Bandew
Na ok sikerült beüzelemnem! Gondoltam kóddal gyorsan átevickélek, de még 500-as athleticsel meg acrobaticsal sem volt könnyû átjutno, akkora jégfalak álták az utam, de azztán sikerült. :-)
Nekem nem akad, de nagyon sokáig tart egy-egy töltés, ez biztos az 512 mb ramom miatt van. Amúgy szvsz nagyon hangulatos!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Hát én nem igazán vágom ezt az egészet. Ez egy kiegészítés vagy egy új játék? Szal nyugodtan lehet mellé használni a többi modot? Meg aztán mikor betöltöttem nem nagyon vettem észre semmi újat (a zenén kívûl, ami sztem elég hangulatosra sikeredett) és a térképen sem láttam semmit, csak a jobb szélén egy kis szigetdarabot, de nem tudtam tovább jobbra menni. Meg ír olyan dolgokat, hogy írjak be valamit a konzolba. :-S Ez fontos a mûködés szempontjából?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CS@
Ha netán valakinek problémája lenne a BSA fájlal :

Mivel a MODot becsomizták BSA-ba így nincs külön Meshes és Textures install után sem.
Van egy BSAreg.exe nevû fájl amit install után elindítva elméletileg tökéletesen mûxik az egész.

Ha a readme -ben leírtak szerint installáltad és mégis problémák (modell hibák) keletkeznek vagy csak szükséged van a hiányzó könyvtárakra akkor csomagold ki a bsa –t.
Ehhez innen letöltöd a BSAPACK Utility –t és a readme 2pontja alapján kicsomagolod a Wizards Islands.bsa –t. Ekkor megkapod a Meshes ,Textures,STB könyvtárat amit csak a helyérre kell tenni.

PTW
a mod amit anno én csinálgattam azis ilyen volt.. hehe
csak egy kis részlet erdõ volt de több object volt benne mint egész morrowindben...
sajnos ennek az enginnek a gyengéje ez... brühühühü

Bandew
Ájjj :-(

CS@
Summit -on(fileplanet) is kint van már !
Infót magyarul nem tudok még sehol.

Nagyon szép az egész ,de ennek komoly ára van ,nem az én gépemnek találták ki az egyszer biztos. Megálltam a város szélén és egyszerûen rá sem tudok nézni a városra úgy akad az én csóró 5600XTmen. Mondjuk a readme írja is ,hogy 768 RAM alatt különösen kellemetlen élmény.

PTW
leszedtem elindítanám de valami hibaüzenetet dob ki:

DonnieBrasco
Javaslat: Bittornado nevû kliensprogi - én azt használom, és pofonegyszerû!

DB

PTW
nah asszem elérkezett az ideje hogy uúratelepítsem !!-A-!! játékot..

bittorenthez tud valaki adni egy kis segítséget.. nem használtam még

kösz

Bandew
Fúúúú ez nagyon jól néz ki!
Nincs valahol bõvebb infó (magyar) errõl a modról, akár a fórumon, akár máshol?

ÉS TORRENTES!!!

ollie
vááááááááááááá

Igen, Redoranhoz a harcos kasztok illenek, tolvaj, agent az a Hlaalu házhoz illenek, a varázshasználó kasztok meg persze a Telvanihoz.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

David2
bittorent sux

azért láccik, h a végére mennyien lettek inaktívak a csapatban

David2
<#taps><#eljen><#taps><#eljen><#vigyor><#email><#email><#email><#email>

CS@
Elkészült a Wizards' Islands !

DonnieBrasco
Na, meghekkeltem a játékot, betettem TESCS-sel a Zainabok Nerevarine thongját, és így mehettem Vivec elé... végig is nyomtam reggel 3-ra a fõsztorit, most megyek Nerevarine-ként Mournholdba 😊

DB

DonnieBrasco
De, itt kell, de csak miután beszéltem a rabkereskedõvel. De nem indul a script 😞((

DB

JackDaniels
Ezzel én is kínlódtam, asszem. Nem itt van, hogy kell extravagant ruha, cipõ, meg Telvanni Bug Mask?? Lehet rosszul Mléxek. Nem csak akkor adja oda a csajt??

DonnieBrasco
Szóval senki? 😞
Még egy próbát teszek, és berakom TES-sel a Zainab tábor nerevarine cuccát - nem tudom, elég lesz-e, de megpbálom 😞 Sehogy nem tudom máshogy megoldani, a slave trader bemakacsolt, mégpedig szerintem azért, mert korábban viccbõl kinyitogattam neki az összes ketrecét 😊

DB

melyik karihoz melyik ház illik jobban? harcoshoz mondjuk redoran, tolvajhoz és varázslóhoz? a céhek egyértelmûek

Még ehhez annyit, hogy az összes attribute visszaállító varázslatot meg lehet venni, csak utána kell járni. Érdemes így, szerintem kár erre pazarolni egy tárgyat.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

Koszi!!!!!!!
Sandros:

Alapból a legjobb támadásra van állítva a beállításokban, ha kiveszed a pipát onnan akkor az egér mozgás iránya határozza meg, hogy mit csinál. Próbáld ki.
A pajzs használatát a Blokk skill határozza meg, ez automatikus ha van nálad pajzs akkor a skill fügvényében használja a kari, minnél nagyobb annál gyakoribb a blokkolás.

Nemo me impune!

Hali!

Meg egy kerdes. Valahol olvastam hogy elvileg befolyasolni tudom hogy mikor szurjon vagy vagjon a kard. Ezt hogy tudom megtenni? En barhogy is probalkozom nem veszek eszre valtozast. A pajzsot is tudom onalloan iranyitani vagy ezt a gep iranyitja automatikusan?
Koszi!
Sandros:

1. Ha van nálad Divine vagy Alamvisi Intervencion akkor használd, a legközelebbi templomhoz vagy Imperial Cult oltárhoz teleportál. Ott 35gp-ért meggyógyíthatod magad az oltárnál. Én anno csináltam egy Glass sisakot minden restore attribute belefér (1-2 pont, 1 sec) Golden Saint lelkével 400 töltés.
2. Ha van mivel visszaállitani akkor nincs gond.
Használj Reflect varázst.
Egyébbként a Bonewalker és a Great Bonewalker ami elõszeretettel veri le az attributomokat.

Nemo me impune!

DonnieBrasco
Megnéztem. A hülye slave-díler megkérdi, hogy kell-e nekem "something special", de nincsen kékkel kiemelve. ARRRGHHH!!

DB

DonnieBrasco
Sziasztok,

Nem hittem volna, hogy még valaha kérdezni fogok Morrowindbõl, de...

Úgy tûnik, kevéssel a vége elõtt beszart a Morrowind állásom.... a Zainab camp-i ashkannak kellene egy Dunmer rabszolgát vinnem, de a Tel Aruhni rabszolgaárusnál nem jelenik meg erre vonatkozó párbeszéd opció 😞 szerintetek mit csináljak???
Elég szar itt a végén abbahagyni 😞 a múltkor nem volt ilyen gáz!

Köszi

DB

Hali!

Osszeakadtam valami varazsloval ami valahogy leszivta az eromet nullara. Ilyenkor mit lehet csinalni? Volt egy restore strength italom de az csak 15 -re vitte fel az eromet. Ket kerdesem lenne:
1. Hogy lehet belole kimaszni? (Kinn vagyok a vadonba. Level 6)
2. Legkozeleb hogy tudok vedekezni ellene?

Koszi!
JackDaniels
Magyarítás még nincsen kész. #23340-ben szereplõ linket neked is ajánlanám figyelmedbe.😊

Higany
Sziasztok! Egy nagy kérdésem lenne! Tudnátok mondani egy helyet, ahonnan magyarosítást lehetne letölteni ehhez a játékhoz! Mert annó sokat játszottam vele, de néha eléggé meghaladta az angol tudásomat és ha lenne hozzá egy, akkor lehet, hogy újra elõvenném, mert nagyon bejött nekem a gama! Elõre is köszönöm a segítséget!

JackDaniels
Hááááát, csak óvatosan!😊) De itt szerezhetsz errõl több infot.😊

ja bocs de hülye vagyok 😊))
kifelejtettem a legfontosabbat!

Morag Tong!
Sziasztok!

Ha csatlakozok a házhoz és csinálom a küldiket, a többi házra a gyilkolászás nem lesz tekintettel? Szal ha pl. megölöm a redoran embereket, utánna felvesznek a redoran házba?

/sima alapjáték, nuku kiegészítõ/

Elõre is kösz!
JackDaniels
<#wave><#nevetes1>No problem😊

Jagi
Bocs nem olvastam vissza, Köszi!

JackDaniels

Jagi
Hali, most vettem me a zeredetit X-kluzív (Morro-trib-blood). 😊
Monjátok már el nekem, hogy a trib. mit változtat a texturákon + a küldiken kívül
mert én csak a régi lényeket gyakom 1000-rel.
valaki lécci magyarázza már el, hogy ez müködik! 😞

Végigvittem a tolvajos varosos küldik ½"fõszalat" kétféleképpen és nagyon fasza!vigyétek végig!az egyik legjobb mod!Ja meg Cloack Collection!!!!
PiszkosFred
Hát igazán nincs mit. Minden komolyabb modnál rendszerint meg van adva minden követelmény, érdemes elolvasni a késõbbiekben is. Jó játékot, és majd számolj be hogy mi a véleményed róla ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bandew
De rossz, kicsit visszaolvastam a topikot, amikor még nagyban vártuk a memodot. :-(
Nagy durva volt olvasni, ahogy fel voltam spanolva. :-D

Megy a tífsziti!!!!!!!!!Kösz Fred!!!Letöltöttem a ami fel volt sorolva a readme-ben.Hülye Vagyok!!!!!!!!!!
De nem baj!!!!!!!!!
Köszi és tényleg mindenkinek ajanlom