27013
-
mennyi memóriád van? mert min 512 az ajánlatos, meg a configban át írni az interrior és exterrior cells buffer memória nagyságának függően -
Hiába ordibálsz segítségért, sajnos nincs rá megoldás. :-) -
hapi #24099 Szevasztok!!
Újra elővettem ezt a csoda progit minden kiegjével együtt!!!
Nem akarom elhinni hogy a rengeteg patch meg kieg után még mindig kidobál a desktopra!!!
Nem igaz hogy még mindig nem oldották ezt meg...
Segítséggg -
Szerintem ezt
te érdemled meg!
Nagyon jó mód!Nincs hely hiányom (a 2/4 lakás televan Minden féle teljes
páncélokkal (dwemer,Orc,Royal Guard,Ebony, Daedric) + ,ha van a hozzátartozó
fegyverekkel), a konyhában 1 teljes Grandmaster Alkimiás készlet,varázs piák
és alapagyagokkal; és még mindig van helyem!
Szoval mégegyszer: -
-
Mire jó a Data Filesban a morrowind.bsa? Mer' nagyon szét van töredezve. -
#24091 Ehhez meg gyűrű van és 12 helye teleportál! :P
Na nem eccerre, mert az már tudás lenne! :DDDD -
Én 1 magyar fejlesztésű házmódot használok. A bolhától nem messze, a két hídnál van. 5 szintes ház:előszobával, konyhával, fürdőszobával, dolgozószobával és hálószobával.És van hozzá egy kulcs amit, ha magamon használok a bejárathoz teleportál(Mornholdből is).
A: http://www.morrowindhq.hu/ -n van fenn a modismertetöknél Balmorai Torony neven -
Én belefotam de abbahagytam mert még kevés vagyok hozzá! -
Köszönöm
Szétnézek mit lehet találni, max. megpróbálok csinálni egy sajátot, ha sok időm lesz valamikor...
-
'The latest geatest housing mod gold". asszem :))) -
haxoror #24090 summiton láttam régebben de a neve nem ugrik be sry :( -
Na még 1x
Sziasztok
egy olyan kérdésem lenne, hogy véletlenűl nem emlékszik e valaki egy olyan modra amely egy házat tesz Balmorába a templom és a folyó közé a városfalon túlra. A ház jól felszerelt 2 szintes épület, ha jól emlékszem a hálóban van egy táncoló hölgy is. Nincs meg valakinek véletlenül? Vagy nem emlékszik valaki a nevére?
Üdv
Cece
-
Sziasztok -
Végre én is eljutottam odáig, hogy kipróbálhassam neten keresztül az online mod-ot. Mivel nem nagyon akadt, akivel tesztelhettem volna, ezért gyorsan összedobtam egy másik gépet, amin még éppen fut a játék.
Nos, meg kell mondanom, hogy eleinte többet vártam ettől a mod-tól.
A tapasztalatok:
==============
- A csatlakozásnál és a Transplant-nél nem volt probléma.
- A karakterek megjelenítése:
Az 1-es számú gépen: Proba1 nevű karakter hiba nélkül jelenik meg, másik karakter (Proba2) helyett egy "Fargoth the Muppet" nevű Fargoth figura álldogál.
A 2-es számú gépen: Proba2 nevű karakter hiba nélkül jelenik meg, Proba1 nevű másik karakter Proba1 néven jelenik meg ugyan, de hiányos az öltözete.
- NPC-k: Míg Proba1 az adott NPC-t már rég földbedöngölte, Proba2 vígan társaloghat vele, tehát az NPC-k szinkronizálásáról kb. ennyit.
Ugyanakkor én úgy gondolom, hogy már az is nagy előrelépésnek számít, hogy eme lelkes kis csapatnak sikerült létrehoznia a single player játékok közti LAN-, illetve online kapcsolatot. A többi szerintem csupán idő kérdése. Ne ábránduljon ki senki ebből a projektből, hiszen minden kezdet nehéz.
A csapat oldaláról letölthető egyébként egy ún. "MWScriptExtender Developer Package", ami tartalmazza a forráskódot is. Így aki jártasnak érzi magát a C++ programozási nyelvben és rendelkezik elég szabad idővel is hozzá, az tanulmányozza kedve szerint, esetleg tegyen építő jellegű javaslatokat a csapat fórumán az erre szánt topic-ban.
Továbbra is várom a véleményeket és tapasztalatokat.
-
Ez a jó hozzáállás!:)))) -
Hát utóbbira azért reálisabb az eseély ;] De én sem írom le a dolgot, próbálkozzanak csak, drukkolok nekik. Ha összejön, mosolygunk, ha nem, akkor nem, de a világ nem dől össze... -
Ez is egy vélemény :) Én azért hiszek még benne. Ha már eddig sikerült eljutni, már csak jobb lehet. Majd várjuk mint a magyarítást
-
nem lesz soha élvezhető verzio belőle..olyan emberektől hallottam ezt akik értik a dolgukat..fölösleges ábrándozni.. talán egy coop( aminek ninc sok értelme itt) -
Kipróbáltuk otthon ezt a multiplayer cuccost.
Eléggé gyerekcipőben jár még a dolog. Lanon próbáltuk otthon, de lagolt rendesen :) Ruhákat, fegyvert nem mutat egymáson. Nálam (host) éjszaka volt, öcsémnél nappal :) Meg megtámadta Fargoth-ot amire ugye ráment a fél falu, de én ebből semmit sem láttam, nálam mindenki békésen sétalgatott. Szvsz várjunk még vele. -
:D -
Megvan az utolsó daedric cucc is!!!! 
Nagyon el volt dugva, szó szerint a plafonra másztam érte. -
Már régen láttam a játékot, nem akarok hülyeséget mondani. -
Én is megvettem a Morrowind pakkot,mert elegem volt a másolt cdkből.De ez még nem semmi egyik haveromtól megkaptam The Elder Scroll II Daggerfall-t.
Egyébként tudja valaki hol tudok szerezni Daedric God Helmet?(Minden más Daedric cuc már megvan) -
Engedelmeddel toroltem a kepet, helyette itt a link ami arra mutat.
Borito -
M.A.D. #24076 :))) Kössz! Megpróbálom. Tegnap az egyik helyszínt lehet emiatt nem akarta visszatölteni. :( -
Na akkor kérdés tud vki vmit a Kingdoms modról? -
haxoror #24074 Morrowind Mod Links -
Hiszed! Nekem úgy nem működött. :( -
Az is benne lesz!
De ha nem lesz az se para!
Mert amit leszedtem egyszer warezról morrowind abba benne volt!
-
hm... nekem kellett a TES is, csak még nem hasznéltam. :( (time is money) -
thx a képet! -
tudom hogy annyi én is megakartam venni de találtam egy torrentet ahol fent van az alap+a 2 kieg!
-
Tudom ideges lettem és megvettem eredetiben (3k) a kiegekkel együtt! :DDDD -
Hoppá, kicsit nagy lett, sry
-
igen ott néztem!
és ott találtam azt az elég gyatra minőségű DVD borítót! -
Ráadásul a Daedra Dai-katana, jól néz ki egy woodelf kiccsaj kezében!
-
Morrowind borítót nem találtam még jó minőségűt, de rábukkantam egy 2550x3300-as Bloodmoon PC cover-re
-
cdcovers.cc? -
Hali!
Nem tudjátok hogy honnan szerezhetek jó minőségű DVD tokhoz borítót?
(sima Morrowind)
Én kerestem találtam is egyet de az eléggé gyér minőségű!
Előre is thx!