27013
-
az én csíra karakterem:) a sityakot direkt levettem, lássátok az édibédi pofikáját:D
[Balmorai Fighters Guild, az előbb szereztem meg 1 code bookot a főnöknek. az előző 2 bányához jó sokat kelett gyalogolni
]
-
Mekkora gáz már a strapabíráshoz v. tartóssághoz odaírni h. "Allapot". :D Ennyi erővel bármelyik értékhez oda lehetne írni. LOL -
Mert van egy régi, majd 2 éves magyarítás, amely csak a kezelőfelületet és a tárgyak jellemzőit fordította le. Ami most készül, az teljes lesz, párbeszédek, könyvek, papírok, minden. A képet egy olyan ember küldte be, aki ezt a régi magyarítást használta, pedig direkt kértem(kérek) midnenkit, hogy angol változatból küldjenek képeket, mert egyes magyar kifejezések megtéveszthetik a játékosokat ;] -
ez hogyhogy magyarítva van?:D
[kincseskamra] -
Ezzen az oldalon fennvan teljes végigjátszás:http://www.morrowindhq.hu/ 
Jó kis oldal,jól elmegyarázza a küldetéseket és sokat segit ha nem tudsz jól angolul.
(szinte minden jó tárgy lelőhelye fenn van
)
-
Diablo messze van a Gothictól. -
maxius #24135 Azért én a G2t és a morrót is 1 kicsit arrébb raknám, mivel a g2 kb. a harcról szól a jó történeten és játékmeneten kívül, míg morróban speechcraftből és mercantiléből is lehet szintet lépni, ami jóval szabadabb szerepjátékot tesz lehetővé... -
Plz a Gothicot ne merd a Diohoz viszonyítani! 

-
olyan mint a gothic csak a harc sokkal könnyebb:)
a gothic meg olyan mint a diablo, csak nem klikkelgetős+ felülnézetes cucc, hanem TPS/FPS nézetből látod a világot:) -
jó
elég rövid voltam?
bövebben qrva jó
-
hi.vki röviden bemutatná h milyen game ez? -
szasztok a Fighters guild 2. küldetése : meg kell találni Sevilo Othant, + Dram Berst , meg valamilyen Valost és megölni őket..
hol találom őket?:) kérdezgettem a városlakókat mind1ik aztmonnya hogyha békénhagyom őket akkor nem szólnak az őröknek:))
(Balmora..) -
hát igen, még nem tértem át teljesen erre a 100%-os szabadság izéére:) -
Ez a jó a morrowindben, oda mész ahova akarsz, és ahova akarsz. Meg persze ahova tudsz. -
Pont addig, meddig akarsz. :D -
hm tettem egy kis kalandozást egy közeli "bányába", meg tettem egy felfedezőkörutat is, erre találtam egy embert, jó sok quest cuccal.
aztán az öreg aki kasztba osztott anno mondta hogy keressem meg a gyilkosát. a világítótoronytól nem messze vannak kunyhók, az egyikben megöltem egy tigrisszerű vmit, oda költöztem be. 1x azonban a gyilkoshoz mentem be:DD a legelső guarddal beszéltem és leadtam mindet:D dark elf vagyok, warrior (aztán csinálok egy mágust is) lvl 1, 1200 golddal és fasza felszereléssel:) 1ébként meddig maradok még ebben a faluban?? -
Érdemes vele "görcsölni, jó kis gamma főleg a kiegekkel + modokkal mekkora szép. Mournholdban még mindíg a nyálamat csorgatom.
Már több nint 2 hónapja ott járok, de nem megyek egy jóideig még sehová. ;) -
(Aláírás): Resident Evil rlz! :DDD
-
fuhh köszönöm a "bíztatást" az tény hogy alig tudok angolul de a kotor 1-2-őt kinyomtam már, és amúgyis kerestem egy offline rpg-t, mert az MMO-kat már unom. a morrowind jónak tűnt.
dehát ezt is megtudtam:)
(kaptam 20xp-t az angol skillemhez, jeee
)
-
Ehh... mennyire igaz... :) -
Arra még várni kell egy icipicit.. -
A magyarítás van olyan állapotban h. elég legyen neki? -
Úgy tanul az ember, ha ütik.... ;] De a legnagyobb baj az angollal lesz neki, sajnos muszáj minimális szinten érteni a nyelvet hogy élvezhető is legyen a játék, ne csak egy pár órás hent és uninstal. -
Vmi azt súgja, Tigeroo-nak lesz még gondja a városőrséggel. :D -
haxoror #24117 Ha jól látom nem igazán megy neked az angol így elég nehéz lesz :) -
Pont hogy nem követel, hanem azt mondja, szabadulj meg a moonsugartól, mert addig nem bizniszel vele. Tisztázandó, a MoonSugar és a Skooma Vvardenfell 98%ában tiltott ;] -
Ez nem az a játék, mint a Gothic, ahol akármit eltehetsz, és bármennyit elbírsz. :D
Egyre több és értékesebb cuccokat fogsz elhagyni ahogy előrébb jutsz. :) -
jah igen a kezdővárosban az eladó valamilyen "moon sugar"-t követel tőlem..
azt hol találom: -
köszköszköszköszköszköszköszkösz 
-
Hát kérlek szépen,Túl vagy terhelve.
Túl sok cucc van nálad,ami meghaladja az erődet.
Megoldás:Rakd le ami nem kell!(A karaktered képe felet van 1 kék csík, az jelzi mennyire vagy leterkelve, ha a kék csík megtelik nem tudsz mozogni) -
csáttok! most kezdtem el a játékot, még a kezdővárosban megöltem egy házban egy gyíkfélét, azóta meg se tudok mozdulni és azt írja ki hogy "over encumbered"
help lécci!! -
haxoror #24110 ezt már próbálta valaki? -
Árnyvadász #24109 Okszi, azt nagyon megkösszönném/köszönnénk... -
hapi #24108 Szerintem ettől ugyanúgy kidobál majd a desktopra de kipróbálom.
Megírom a tapasztalatokat.
-
Árnyvadász #24107 Ez nagy segítség! Nekem ezzel a játékkal ez volt csak a komoly problémám, de látom már ez sem lesz :) Remek! -
hapi #24106 1gb memória és most állítom be az értékeket amiket írtál.
-
haxoror #24105 thx kipróbálom remélem látványosan használ :) -
morrowind txtben van
ez az alapállapot
Interior Cell Buffer=10 ->128ra kell emelni, ha 512 memóriád van, 256ra, ha 1gbd
Exterior Cell Buffer=30 ->256ra 512 esetén, 512 1 gb esetén -
Mikor én elősször feltelepítettem a progit egy jó ideig nem vágot ki a desktopra.Majd úgy 100 óra játék után elkezdet kirakosgatni és végül már a játék kárára vált ez (30 percenként). Aztán megelégeltem és újra telepítettem és minden probléma megoldódott! -
haxoror #24102 Interrior és exterrior mit kell ezekkel csinálni?