The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Ojjé!!!
Most elõször végig nyomtam a fõszálat!
-Spoiler?-
Érdekes, fõleg a vége! Még jó hogy nem adtam el a ... meg a ....-t.
Pedig gondolkodtam rajta, hogy elpasszolom vkinek min. az egyiket.

DonnieBrasco
Na várjál... Balmorában van Morag Tong is (fent a Plaza negyedben), de a Camonna Tong is erõsen reprezentált: 5 tagját ki kell nyírni a Larius Varro küldetésében (bloodbath), sõt, még a kocsma tetején is van belõlük további 3 alak. Amúgy meg csatlakozni valóban nem lehet hozzájuk, viszont a Camonna Tong vezére lehet az ember, amennyiben a nagyfõnöküket (Orvas Dren) megzsaroljuk 😊) aki erre lemond, és átadja a posztját. Küldetés nincs...
Csak Hlaaluk részére! 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Gothic

Bandew
Mé már készen van a Diablo mod? :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

igen, azok Moragosok...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

_Atti_
rég volt már😊
akkor balmorában õk (morag tong) vannak?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

végülis megoldható, de az kényes procedúra...jól emléxem, hogy a Diablo mod 2 GB volt?

Bandew
Uuuu aztat nem tudtam...
És nincs vmi haverod, aki le tudná neked tölteni?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

modemmel nincs túl sok esélyem teljes modokat leszedni...

Bandew
Wizard Island? :-D

...áhh...úgy morrowindeznék, de túl jól ismerem a játékot..így unalmas...és hasonló rpgket meg nem igazán gyártanak...franc...
tippek?

PiszkosFred
Az a Morag Tong, és õk azért nem egyenlõek a CTvel, már csak a hagyományok és elveik miatt sem. Hozzájuk lehet Vivecben az Aréna negyedben. A Camonna Tong által képviselt "keményvonalhoz" nem lehet, maximum moddal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

_Atti_
a camonna tonghoz lehet csatlakozni..
vivecben asszem aréna alatt van a fõ székhelyük

_Atti_
jah 1 centi a billentyûzeten..

Lui76
Szerintetek lehet csatlakozni a Camonna Tonghoz, vagy az is csak olyan felemás dolog, mint a Twin Lamps??

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Crokin
Tudod mi a külömbség és különbség között? <#vigyor2>

Repatarurgyán

Bandew
Okés bocsika nem emlékeztem pontosan. <#zavart1>
Amúgy igazad van, az AME-nek semmi középföldés hangulata nincs (nem is nagyon kötnek bele <#ravasz1>) a MEMOD lett volna az igazi, de hát sajna...

_Atti_
A külömbség meg ott van hogy itt ránézek egy fullos képre és szép szép de ez nem középfölde..ez morrowind..

még amikor az elsõ bétánkban megláttam esgarothot texurák nélkül is láttam ez bizony esgaroth..ez már nem Tamriel..

_Atti_
lektor?😄
modelleztem

errõl a memodrol de fõleg daerkól meg arrol hogy mégis miért csinálta amit asszem könyvespolcokat lehetne teleirni..érdekes😊 én már csak arra leszek kiváncsi mi aza nagy magyarázat amit beigért már pár honapja de még mindig sehol..a pont a mondatunk végére..

memod meg sajna egy darabig nem lesz..majd talán 200 év mulva..ha lejár a licensz és már nem éri meg senkinek beujitani..

az Ame habár biztos jó mod lesz semmikép nem az a középfölde mod amit mi csináltunk

Lui76
Nna, meg is van a térkép..<#vigyor2>kösz a linket

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Lui76
Hûha, kösz a sok választ a tegnapi kérdésemre! Egyébként a TES-ben böngészve találtam ezeket a helyeket, és érdekes cuccok miatt akarnék odamenni, meg már bosszant, hogy a sokadik karakteremmel is mindig ugyanazokba a helyekbe botlok bele....Pedig mindig azt hiszem, hogy na erre még tuti nem jártam..Valami támpont, hogy a Tukushapal meg a Forg. v.of Anudnabia kb. merre van...?
Aztán késõbb majd szerzek térképet..

Jagi
MEGVAN!!!!!!!!!! 😊))))))

Jagi
Lehet, hogy vak vagyok de a térképen sem találom! 😞

DonnieBrasco
http://www.uesp.net/morrow/espmor.shtml

itt nézegessetek 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Bandew
Tényleg az a speckó térképprogi nincs már meg az oldaladon Fred?

Jagi
Szégyenszemre meg kellett néznem a végigjátszást,(hozzáteszem elég f*sza<#eljen>)

Mamaea barlangot keresek. Hol van? A Ghostgaten belül vagy kívül? ha kívül kb. merre HLP PLZ!

Én jártam a Clutter Warehouse-ban, van egy mod, ami Balmorából beteleportál. Ez egy nagy csarnok, Balmorai stílusú, van benne egy Argonian, aki azonnal letámad, amint meglát, és Daedric cuccban van. Egyébként ez a hely nem a játék része, csak a TES-CS-ben látható, és a játékban 'csalás' nélkül nem juthasz be. De nem veszítesz semmit, ha soha nem mész be oda.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

keresgéltem neked a gúglin. az elsõ kettõt meg lehet találni (gyanítom annakidején jártam is mind2ben), a clutter warehouse viszont csak csalással hozzáférhetõ (ott nyilván nem jártam 8).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

CS@
Ezek közül szerintem a Clutter Warehouse –t nem lehet megtalálni.

JackDaniels
Hogy nem találtad meg, én most hallok ezekrõl elõször.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

Lui76
Na, hogy közben a játékról is beszéljünk: már éveket játszottam a morrowinddel, de még mindig nem találtam meg ezeket a helyeket<#awink>:
Tukushapal, Forgotten vaults of Anudnabia, Clutter Warehouse....Valaki?

ollie
Szerintem megy nélküle is.

Bandew
A Giants - Ultimate-hoz kell a sima Giants, vagy megy nélküle is?

Bandew
Én nem fitymáltam le a munkáját. :-)

PiszkosFred
Ez szép és jó, de a dolgok nem így mûködnek. Nézzünk egy kissé közelebb álló esetet: József Attila születésének 100. évfordulója végigkíséri e 2005ös évet. Ennek fényében mi is - privát életben - több olyan programot szervezünk és szerveztünk már, amely vele és a munkásságával kapcsolatos. Ez eddig a kutyát nem érdekli ;] DE!!! Minden egyes szavalóverseny, konferencia vagy esetleg felolvasás elõtt, amelyet nyilvánosan teszel, írásos engedély kell a jogutódoktól. Legtöbb esetben nem kell fizetni, és beleegyeznek, de mindenképen kell az engedélyük.

MEmod kapcsán is ez volt a legfõbb gond, hogy nem volt letisztázva a Tolkieni hagyatékot és jogokat birtokló emberekkel/társaságokkal a dolog. Nem akartak semmi rosszat a srácot, de a mai világban, ezt sajnos nem lehet megtenni. Márpedig a GYU mostanság - jórészt a filmek miatt - reneszánszát éli, és talán az egyik legismertebb franchise a Földön.

De mindezt már Atti elmagyarázta anno, kár ezen lovagolni és felemlegetni. Készült egy német AME is, nomeg nemsoká itt az Oblivion ;]

PiszkosFred
Azért egy "mezei lektornál" többet tett a dolgokért, mind funkcióban, mind munkában, de errõl majd nyilatkozzon õ ha már megszólíttatott ;]

Bandew
Én nem vettem részt a fejlesztésben. :-D
Az _Atti_ volt és asszem õ is lektor volt.

ollie
Most már kár azon filózni, hogy kellett volna. Megtörtént, ami megtörtént, tanultak belõle, többet nem követnek el ilyen hibát.

igen igazad van, az élet így mûködik. ha jól emléxem te is részt vettél a fejlesztésben. javíts ki ha tévedek, de úgy rémlik már jó ideje volt róla szó hogy elkészül, de csak akkor kezdtek el foglalkozni vele amikor már eléggé kiforrott állapotban volt, és látszott hogy mekkora nagyszabású a dolog, nem csak kis házi készítésû modocska. még az egyik nagy nemzetközi morro oldalon is fórumtéma volt a megjelenése.ekkor jutott el vkinek e tudatáig hogy nehogy már vmiképp pénzt húzzanak ki a zsebükbõl középfölde feldolgozásával.a faszkalapok viszont miért nem veszik meg az eddig elkészült munkát és fejezik be, vagy csináltatják meg az alkotókkal részesedésért cserébe, és mint új történetet el lehetne adni azzal is pénzt keresve. na, egy szónak is száz a vége, sajnos a lelkesedés elhomályosította a tisztánlátást, annyira kellett volna dörzsöltnek lenni, hogy amíg meg nem jelenik, addig úgy tüntetni fel mint egy kisebbszabású ámde színvonalas projectet, akkor talán nem szúr szemet, és mikor megjelenik akkor robban a dolog, viszont akkor már nem is lehetett volna leállítani a fejlesztést.a szerzõk meg úgy csinálhattak volna pénzt belõle (tudom non profit volt, de hát idõt energiát fektettetek bele)hogy az összes magyar warezoldalnak pénzért adni el egyszerre a munkát, amiknek így megnõ a forgalma a letöltések miatt

Bandew
Na jól van de képzeld el, hogy te is részt veszel egy nagyszabású mod elkészítésében úgy, hogy senki nem tud róla. Szted ez milyen érzés lehet? Semmilyen visszajelzést nem kapsz, nem tudod mennyien várnák, szeretnék azt amit csinálsz. 1 hónap után abbahagynád!

kár volt annak idején bereklámozni a középfölde modot. elég lett volna mikor már készen van, és elérhetõ szervereken keresztül. akkor az idióták nem tudták volna megakadályozni hogy megjelenjen, és utólagos reklamációval meg már felelõsségre sem tudták volna vonni a készítõket, minthogy házilagos készítésû ingyenes modot csináltak, ami teljesen törvényes, azért van hozzá a tes construction set. viszont hogy a projejt befejezte elõtt letiltották szerzõi jogokra hivatkozva, így ha megjelent volna akár kártérítést is követelhetnek. el lett baszva rendesen

PTW
köszönöm

David2
pmben küldök linkeket<#wink>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

PiszkosFred
Átköltözött fórum szepontjából hozzánk a csapat, ennyi amit tudok. Dolgoznak rajta, és talán az Oblivionra kész lesznek ;] Szerintem még õk sem tudnak pontos idõpontot, a végén a tesztelésen és az összerakáson sok múlik, nemhiszem hogy megkockáztatnak emiatt egy fix idõpontot...

PTW
ááá
megõrülök, kölcsönadtam a tribunalt anno.. és még nem kaptam vissza anélül meg nem megy a mod..<#rinya>

nem tud esetleg valaki egy linket vagy valamit ahonnan "megszerezhetõ"?

Bandew
Magyarítással kapcsolatban tud valaki valamit? Csak mert már elég a vége fele van, de jó ideje semmi hír.

David2
utálok a fileplanetrõl szedni, mindig átirányít vmerre, pedig van regem<#conf>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

PTW
énis fileplanetrõl szedtem, eltartott egy drabig.....

ollie
pedig nagyon egyszerû 😉

Bandew
Nekem arról a Fileplanetrõl még soha nem sikerült letöltenem semmit :-)