The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak Balmora után találkoztam velük de ha vki már elsõ szinten daedra romokat fosztogat akkor az meg is érdemli amit kap 😛
Köszi
Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Köszi, de majd eredetiben veszem meg😊
csak még várok, hogy okésak legyenek a vizygáim és megjutalmazom magam😊
DonnieBrasco:
A következtetéseket levontam, csak olyan jó volt beírni😊
Az SS2 nekem sajna nincs meg, még az 1-gyel is nemsokára fogok játszani.
Õsrégiek nekem is vannak, csak még nemigen kezdtem nekik😊
nem tuggyáttok hogy hol lehet vmi jótékonyságot csinálni(act of charity)vagy vmi.vagy nem jatszik vlaki a "Black Mill" nevû moddal?probaljatok ki!egyrész mer tök fasza masrészt meg tudnatok nekem segíteni benne!de aki nyomja az szoljon mar lécci mer el vok akadva!
köszi
Amúgy a listád meglepõen egybevág az én kedvenceim listájával, csak nálam van egy-két õsi cucc is rajta, meg a System Shock 2!
DB
A ti kung-futok nem erős!
igaz, talán tényleg úgy kellene bekategorizálni a páncélokat hogy mennyire terhelik és korlátozzák a mozgásban a viselõjét. mert egy olyan harcos aki az ügyességére támaszkodik, az csak olyan vértet fog viselni ami hajlékony és könnyû, hogy tudjon benne ugrálni, bukfencezni, hajolni, kitérni,és csak ha mindenképpen eltalálják nyújtson vmilyen védelmet a páncél.a közepes páncélok a kevésbé ügyes, de nagy távolságokat bejáró karakterek kedvence, ami súlyához mérten nagy védelmet ad de mégis adott esetben lehet benne menekülni is ha úgy adódik, vagy éppen úszni.a nehéz páncélt inkább csak csatára lehetne felölteni, abban kalandozni sztem élettõl elrugaszkodott, bár ez egy játék, de mégis.úgy lenne jó hogy a heavy armor nagyon erõs lenne(az is)viszont inkább csak célirányosan kemény ellenfelek ellen öltené fel az is aki egyébként viselhetné mert elég erõs hozzá, mert abban nem lehetne kalandozni(úszni, futni, ugrani).engem leginkább az zavar hogy mondjuk a medium armor képzettség 70, a heavy armor 30, akkor ha ráadok az egyik kezére medium váll és karpáncélt, a másikra heavyt, a mediumos oldal nagyobb védettséget ad. ez teljesen hülyeség, és ua igaz az összes kiegészítõre. a testpáncélnál vmilyen szinten még elfogadható lenne, de inkább úgy kellett volna megoldani mint az nwn-ben, hogy ha vki nem ügyes de erõs, akkor érdemes csak nehéz páncélt viselni, viszont a többi képességét ez korlátozza(futás ugrás lopakodás úszás)nem kellettek volna a játékba külön páncélképzettségek, a páncél nélküli védettséget meg simán számíthatná a sebesség+ügyesség beszámításával, és a pajzsok is rátennének a védettségre,nem csak blokkolnának
ami azt illeti, én nem tudom megállni hogy nem tréningeztessem a karaktert HA MÁR LEHET, és sztem még sokan így vannak ezzel.az lenne jó ha csak kb olyan feltételekkel lehetne mint amit leírtam, és úgy már rögtön más a helyzet
Nemtom kinek mit jelent az RPG (Role Playing Game), meg magyarul a szerepjáték, de felesleges kategóriákat felállítani bizonyos játékoknál, hogy mibe is tartoznak illetve melyik RPG mivel rengetegre rá lehet húzni.
Szóval, hogy mi RPG és mi nem azt már nehéz eldönteni.
amiben van a játékos és az NPC-k között interakció(?) ill. választási lehetõsége a játékosnak az már RPG-nek számít.
Illetve maga az RPG szó elég sok pénzt hoz a konyhára ha ráhúzzák a gaméra.
pár kedvenc RPG-m:
Fallout sorozat
Gothic sorozat
Elder Scrolls sorozat
Deus Ex
SW Kotor I és II
Baldur's Gate-ek (sajna a 2 még nincs meg)
Planescape Torment
És még lenne szerintem rengeteg, csak most nem jut eszembe.
Szóval ezek között elég sok eltérés van és mind RPG.
NWN-t, Diablót, Dungeon Siege-t azért nem említem, mert igaz, hogy RPG valamilyen szinten, de nekem ezek egérgyilkolósak és menj ide-öld meg ezt-hozd vissza ezt- stílusúak nem jönnek be. Túl egyszerûek és a hentelésen kívül nem nyújtanak mást.
Nekem sajna ennél több kell, de mások véleményét tiszteletben tartom így nem mondom azt, hogy amivel õ játszik az nem is az aminek írják és hogy gagyi ésatöbbi ésatöbbi.
Máskülönben PC-s játékoknál kategóriát felállítani...ehh. Nagyvonalakban max.
A light, medium és heavy fokozatokat páncéltípusonként különítettem volna el.
Pl.: Bõr:
Sima bõr: light
veretes bõr: medium
vagy egy extrán megerõsírett, de még mozgásban nem gátoló bõrpáncél a heavy (az assa tolvaj és barbár kasztok díjazták volna) 😊 )
A többinél ugyan így. A dragonscale armor az bejon a médiumnál, qva szép.
Asszem ez a rendszer, Galocza problémájára is gyógyír lenne.
A többdarabos téma meg sztem sem baj.
DE, utólad könnyû okosnak lenni! 😄
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Szerintem most is tök egyszerûen megoldható ,hogy ne lehessen pénzért félistent csinálni : nem mész oda a trainnerhez és nem tanulsz tõle. A nehéz páncélt meg most sem tudod felvenni ha gyenge vagy illetve fölveheted de lépni sem bírsz benne. Bár nem babáztam kiskoromban,de szerintem tök jó ,hogy sok ruha darabból építhetõ fel a karakter és nem egy páncél meg egy nadrág. Mindez számomra nem felesleges és remélem ,hogy az Obliviont nem egyszerûsítik le ilyen egy páncél egy nadrágra.
Én nem tudok, mert nem úgy nyomtam végig (egy kis idõbe beletelt elsõnek nem is sikerült Janna krdjának igazi erejével gyakni az ellent aztán jobban szét néztem...), de tényleg vissza lehet menni. De ha jól sejtem az a rúna hiányzik amekyik azon a pályán van ahol a tüzet meg a vizet kell kotyvasztani. Ha nem írd le melyik(ek, és megpróbálom felidézni.
ON
A páncélos dologban engem az zavar, hogy mehéz vértben is simán tudsz úszni...
egyébként egyszerûen meg lehetne oldani hogy ne lehessen pénzért félistent csinálni. ha már alapban nem írták bele a játékban, valaki írhatna egy modot, hogy minden 1 skillpont növekeség után lehet tréningeltetni 1 pontnyit(mondjuk 30 pontszám felett, mert van amit nem is lehet fejleszteni ha túl alacsony, mert nem tudja elsütni a varázslatot vagy kotyvasztani vmit)és a primary skillt lehetne 100-ig, a secondaryt 75-ig az összes többit 50-ig felvinni. így máris számítana ki milyen alaptulajdonságokkal kezd, késõbb is csak abból lesz igazán erõs. amit óriási hülyeségnek tartok a játékban az, hogy a különbözõ páncélokhoz külön képzettség kell. teljesen élettõl elrugaszkodott, irreális, és csak azért tették bele hogy még több képzettség legyen.úgy lenne logikus hogy ha vki erõs, akkor tud nehéz páncélban mozogni és harcolni, aki gyenge meg azért nem veszi fel mert hamar kifárad vagy el sem bírja.
A Blade of Darknesst szerintem túl késõn néztem meg (1 éve kb.).. és elborzasztott a grafikája, de gondolom anno jó volt 😊
DB
Nade ON: nem tud valaki olyan modokat, amik Ultima teljes konverziók TESCS-sel, és már esetleg kész/játszható stádiumban vannak? A neten egy rakás projektet találtam, de letölthetõ verziók sehol sincsenek.😞
DB
mindig igazat írok (30 és 1/3 a kor), csak épp egyelõre nem látom értelmét hogy bevállaljak minimum 19 év rabszolgaságot. van akinek való, nekem egyelõre nem (persze fordulhat a kocka).
olyan helyen dolgozom ahova sok kismama jár (gyerekestül), és az ablakom elõtt rohangálnak az óvodások. elnézegetem õket, aranyosak meg minden, de ha gyerekkel akarok idétlenkedni van elég a családban is (ld az alábbi aranyköpést). saját csak arra kellene hogy ne vesszen ez a vérvonal, de ez az évek múlásával egyre kevésbé tûnik fontosnak...
sorry az offért, volt már elég (itt is 8), abba is fejezem ezzel.
on
Summoner = fordulatos, meglepetésekkel teli történet, ennek is remek a hangulata ha beleéli magát az ember
Mindkettõ a kedvenceim közé tartozik.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Kár hogy nem volt annyira a köztudatban, alig hallottak róla idehaza mint az Outcast-ról vagy a Summonerrõl pedig azok is sokban rávernek a "sztárolt" gamákra 😞
Volt benne viszont valami bosszanto bug, asszem a pihenes kapcsan, ez valahogy maig megmaradt. Nemtudom mar mi, de tudom hogy idegesitett nagyon anno... ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azért az Obliviont még megvárom ezzel a témával. De mit mondok addig az asszonynak? 😊)
DB
ne is emlegesd, görcsbe rándul a gyomrom. ahhoz még öregednem (ööö... érnem 8) kell 20 évet. olyat nem lehet hogy az ember kapásból 12éveset csinál? annak már esze is van...
eredetileg feleséggel volt, de klasszikus:
a gyerek olyan mint a zsiráf - tetszik, tetszik, de azért otthonra nem kéne...
DB
hiába, ahogy tágult a látókör (azok az átkozott fpsek és rtsek 8), úgy maradt 1re kevesebb és kevesebb idõ rpgre és kalandra - pedig c64en gyakorlatilag csak ilyennel játszottam + pirates!.
igaz 3k, de benne van a két kiegészító is, szóval igencsak megéri.