27013
-
maxius #24381 Egyszer menjél 1et morro-ban vándorolni. Addig oké, hogy elértél valahova, de azt veszed észre, hogy elkopott a fegyvered és a páncélod, keveset sebzel, és nagyot sebződsz, és ekkor előjön az adrenalin, hogy most hogy juss el egy biztonságos városba. Ha van teleportod rendben vagy, de egy igazi harcos nem futamodik meg, ésatöbbi, ésatöbbi...
Na ilyen gothicban nincs, mert ott csak 2 actonként regenerálódnak újra a dögök, így ha menekülnöd kell, akkor az út általában biztonságos, és a tárgyak sem kopnak el. És ami fáj, hogy még pajzs sincs! -
Ha belenézel a Textures tartalmába láthatod az általad 2-3 textúrának vélt dolgokat. Az „érzed” helyett inkább „érzem” –et kellett volna írnod mert ő csak jobban tudja mit érez. „Nem lehet érezni azt a gothicos fílinget” – még jó, hogy nem mivel ez a Morro és nem a Gothic. Hadonászhatsz te bármivel ha béna vagy hozzá. -
GrimReaper78 #24379 Amiket hiányolsz, azok benne lesznek az Oblivion-ben ;) ld, azt a topikot. -
Na éppen ezaz hogy a gothicban tudtam jól szerepet játszani!!!
A morroban csak azt látom hogy a nap összes szakaszában az emberek álnak és mászkálnak a kijelölt postokra,semmi kocsma vagy valami esemény...
Ezzel szembe na gothicban az embereknek akár 3-4 tevékenysége is volt midnen nap!Reggel felkeltek,elkezdtek dolgozni,időközönként beszélgettek,este vagy elmentek mulatni vagy lefeküdtek aludni!
Namost ezt a morrowindben nagyon hiányoltam:(
Ha ezek a hangulatkeltő dolgok mind meglennének a morrowindben,szvsz tényleg egy mégszuperebb rpg lenne!
Ne haragudjatok,nem akarok én veszekszeni csak megmondtam a véleményemet! -
GrimReaper78 #24377 Érdekes, én pont a Gothic-kal voltam így :P
De hát ízlések és pofonok, nehogy elkezdjünk itt vitázni meg flame-elni :D -
maxius #24376 A gothic lényege a harc és a story
A morrowindnek a szerepjátszás -
GrimReaper78 #24375 Ja, végülis multifunkciós ;-) -
Hát nemis azt mondtam hogy szar...
Jó!!!
Nagyon is hangulatos csakk...nemtudom megfogalmazni,a gothic úgy magával ragadott hogy 3 napig alig áltam fel előle!
Szerintem a morroban a legeleje a legizgalmasabb!
Utána már nemnagyon tudtam semmit sem csinálni pár küldin kívül (azokból sem sokat értettem) -
maxius #24373 nm
space= atyaúristenlehívógomb :D -
GrimReaper78 #24372 Aha, kösz. Én is erre gondoltam, csak még nem próbáltam ki, lévén space=beszélgetés :D -
maxius #24371 Csak is 1 gomb jöhet szóba, a space -
GrimReaper78 #24370 Arra már rájöttem ,hogy azért van ott settenkedéskor az ikon, hogy lehet lopni az illetőtől, a kérdés csupán az, hogy melyik gombot kell megnyomni? :D -
ctrl al hátába kerülsz hogy ne lásson senki..akkor elvileg ott lesz lent sarokban egy ikon ha az kint van akkor tudsz lopni..persze ha alacsony a security akkor ehet hgy üresnek látod majd a zsebet
meg nagy valószinüséggel elkapnak -
azért ha végigjátszod rájösz hogy ki van azét dolgozva miden szépen..
persze a gothic is nagyon jo és nem rosszabb mint mw, de ugy igazán jobbnak se tom mondani -
GrimReaper78 #24367 Őőő... zsebmetszeni hogyan kell? -
Figyu míg morrowind (sima game) 1 nagy sziget és a sziget fele ilyen vulkános dolog ami max 2 textúrából áll...Gothicban nincs ekkora terep de ott legalább ki van dolgozva a cucc normálisan és nem 2 meg 3 textúrából áll a játék!
Egyébként a gothicban sokkal inkább érzed a fílinget...
Ezzel nemmondom hogy a morro rosszab de lehetne azé életszerűbb is...
Egyszerűen nem lehet érezni azt a gothicos fílinget...
Szvsz a Gothichoz max a Fablet hasonlítanám faxa rpgnek a többi eltörpül...
És a sebzési rendszer is...odaállok és rábaszok a szakadt göncös emberre vagy 30at egy viszonylag jó lándzsával és mégcsak megsem kottyan neki...Szabájosan átmegy rajta a fegyó...na ez kb -30% játékélmény... -
Ne vesszetek ezen össze... Neked Morro, neki Gothic.
V. azt akarod elérni h. meggyőzzön? :) -
gothic veri?
simán Morrowind!!! -
Most tettem fel nemrég!
Hát nemtom morroval sosem léptem 2 szintnél amgasabra:DD
Nagyon fura ez a fejlődési rendszer...
Asszem max odáig jutottam hogy teljesítettem caidus cosades (vagy ki) 2. küldijét...hát nemtom gothic akkoris veri:D -
persze végig toltam az alapjátékot -
Használod a képességeidet (pl harc), aztán meg alszol egyet, ha itt az ideje. -
hogy kell szintetugrani v fejlődni?
-
Bizonyos személyeknél nem kapsz bountyt.
pl:sima közembereknél, ha egyedül vannak -
Úgye megcsináltad a manus főküldetéshez kapcsolodó küldetését? Egyébként én is tőle szereztem az alapszet Daedric páncélt, majd megkerestem rendesen a Daedric páncél darabokat és azt encsantoltam. -
Lysandus #24357 De miért kellett kinyírni????? 
A Hlalu egy tolvajbanda, ha hentelni akarsz állj be izomagynak a Redoranba!
Ha meg mögé settenkedtél, akkor ki is zsebelhetted volna, nem?
-
jaja én is így szereztem meg Tel Fyrben attól a manustól a teljes Deadric páncélzatot :P -
Egyébként, ha senki nincs a közelben és egy ütéssel megölöd nem kapsz körözötséget.
(Ez bevált módszer a hivatalos szeméjek kiiktatásánál)
-
:DDDDDDDDDDD
hát jah -
GrimReaper78 #24353 Ja, áthidaltam a problémát :P
Amúgy a nemesi házban meg letoltak, hoy miért kelett kinyírnom a csajt. Ja, könnyen dumálnak, nem az ő cájgjuk bánja, ha elkapnak az őrök :) -
ez se rossz megoldáS :DDDDDDDDDDDDDD -
GrimReaper78 #24351 Időközben megoldottam: odasettenkedtem a csaj mögé, és egy csapással levertem, megnyikkanni sem volt ideje
-
GrimReaper78 #24350 * vérdíjAt
-
GrimReaper78 #24349 Egy újabb, kivételesen a játékkal kapcsolatos ;-) - kérdés: a Hlaalu háznak van egy olyan megbízása, amikor egy Patikustól kell ellopni a receptjeit. Kérdésem, hogy miként lehetne ezt megcsinálni anélkül, hogy vérdíjt tűznének ki a fejemre? Próbálkoztam sima lopással, aztán feladtam magam, erre egy halom cuccomat elvették pluszba!
Megpróbálkoztam azzal is, hogy paralizálom a csajt, hátha akkor nem tud szólni az őröknek, de ez sem jött össze. Aztán láthatatlanságot is varázsoltam magamra, de észrevett :\
Help? -
GrimReaper78 #24348 Hát, nagyon remélem, hogy nem az alaplap döglődik, mert egy nagyon jó kis Gigabyte darab, emg vagyok elégedve vele. Bár most, hogy mondod, a második IDE körön is vannak parák, de az szerinem a mobile rack miatt.
Nem tudom, hogy más játéknál van-e, mert a héten vettem új RAM modulokat, és a MW mellett nincs kedvem máshoz nyúlni :P Bár már én is gondolkoztam rajta, hogy meg kéne nézni mást is. Fent van a DS2 és a Fable is, de ezek most igencsak háttérbe szorultak. De egyéb alkalmazások alatt természetesen nincs gond. -
steweee #24347 más lehet akkor nálad a gixer, mert nálam(és nagyon sok más embernél)a már felpeccsel morrowind SOHA nem fagyott ki az asztalra dobva. csak ezzel a játékkal vannak problémák vagy mással is? a kezdődő alaplapi kifingások általában ott kezdődnek, hogy az olyan játékok amik igen terhelik a rendszert kifagyogatnak, de még nincs más látható, mérhető, tesztelhető oka a dolognak -
GrimReaper78 #24346 Igen, eleve az itt írtaknak megfelelően állítottam be a memóriakezelést (1GB RAM van, 2*512 Dual DDR @400Mhz, Samsung), valamint a DontThreadLoad-ot is, de nem sok változás van. Talán mintha az segítene, hogy frissen felállt rendszerrel kezdek játszani, ilyenkor nem lép ki - olyan gyakran. Azért még kísérletezgetek, és ha bejön vmi tuti kombináció, azt majd megírom.
Mindenesetre nagyon remélem, hogy az Oblivionnál már nem lesznek ilyen parák... -
Amelynél sorba kell állnod legtöbb esetben, de valamit valamiért. -
Larvin #24344 fileplanetnek van ingyenes letöltési lehetősége is nézd meg jobban a letöltési oldalt és keress egy olyat, hoyg free server, vagy free download -
Reelex #24343 segítséééég!!!le akartam tölteni ezt a kurva giants modot a summit vagy submitról és elvitt egy masik oldalra(fileplanet)ahol csak ugy tudom letölteni ha csinálok egy gamespy id account-ot.na ezt megcsináltam de nem történik semmiiiiiii!!!!!és még azt is kiírja hogy fizetni kell azér hogy letöltsem.
Vki mondjon mar valami eccerűbb elérést vagy vmi mer kurva idegesítő és a summiton majdnem minden modot csak igy lehet letölteni:P:'( -
így van én is ezen töröm a fejem