The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Egy fantasy játékban a tolvaj két dolgot szokott nagyon jól csinálni, ha az "orvgyilkos" oldalát nem nézzük. Az egyik a zárak feltörése ajtókon, ládákon, lakatos erényöveken ;] A másik pedig a mindenféle mókás emberek által elhelyezett csapdák felkutatása, analizálása majd esetelges hatástalanítása... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jagi
Szasztok, valaki árulja már el nekem azt, hogy a probe-al (tolvajeszköz)
mit lehet nyitni??? Vagy mire jó?
Nem vagyok teljesen kezdõ, de erre men jöttem még rá.
ÖTLET?

Esrohnoil
Blade of Darkness is csak 1490 Ft. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Manti
Ismerem, és Thelys-t is 😊 Az Astarsis cuccoknak én nem sok hasznát veszem - csak dark elfek, meg high elfek vannak, nekem meg pont ezekkel a fejekkel nem volt eddig semmi bajom.

Manti
Köszi, közben megtaláltam a Don Salus -okat egy lengyel szerveren.

MorrowindSummit
Itt van egy csomó Zuldazugtól de az Astarsis cuccok sokkal jobbak szvsz 😊

EqUiNoX
Don Salus fele csomagot ismerem, abbol szerintem van archivban egyket verzio. Csinalt o kulon minden fajra is (talan), legalabbis Dunmer es Bosmer pack remlik. Majd este megnezem.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Manti
Kérdezhetném a Don Salus's Faces Pack-et is (kijött belõle vagy 3), de ha nem ismerõs maga az oldal, felesleges. Majd megpróbálom külföldi fórumokon...

EqUiNoX
Sajnos tényleg nem.

Manti
Senki? Úgy látom, hogy az "öregek" - Piszkos Fred, Donnie Brasco sem töltötték le az említett mod-ot... Kb. egy éve halt meg az oldal, minden reményem elszállt...

DonnieBrasco
Speckó én nem erre gondoltam 😊) hanem hogy nettó fél évet simán el lehet tölteni a Morrowind+Tribunal+Bloodmoon trióval úgy, hogy nem unod meg 😊
De tényleg, van rá esély hogy idén már az Obliviont nyomjuk 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

EqUiNoX
Nagyteljesítményû, 2005 telének megfelelõ highend gépeken fog optimálisan, de az akkori középkategóriásokon is menni fog, igaz butítva.

ok köszi!!!!igy világos minden!!!!!oblivion milyen gépen fog futni?kb
EqUiNoX
Mert kábé fél(háromnegyed) év múlva jön az Oblivion.

ui: spórolj plz az írásjelekkel, akkor is megértjük a kérdésedet.

DonnieBrasco
Mindent tartalmaz, plusz kézikönyv (magyar), + díszdoboz, stb... és ÖSSZESEN 2990..

DB

don!!!!???
vagy 2900szor 3?????IRJ légyszi!!!!!!
+ez a goty tartalmazza a kiegészitöt+bloodmoont is?????
thanx.miért csak fél évig????amugy a fö szálat régen végignyomtam?most ujra!mi ez a fél év???csak poén????
DonnieBrasco
MORROWIND GOTY 2.990 HUF
http://www.gameexpressz.hu/gameexpressz.php

Ennyit rászánsz, és játszhatsz vele fél évig mindennap... megéri!

DB

Dacid
hupsz

magyarítás

Dacid
HI!
Van magyarírtás ehez a gammához?

HI!Honnan tudom leszedni a morrowindet,tribunalt,bloodmont??????kéne egy cim!!!HELP+fontos!!!!thanx
David2
miér, a pition lámulás nem csít, lásd a lejebbi videót...

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

sajoati
köszke. azért ez a bug elég vicces, anno "Hülyüljek meg!" vagy "Légy hülye" vagy vmi ilyen néven nyomattam ezt a csítvarázslatot, de most nem fogom "kifejleszteni" 😊

Endure, in enduring grows strong...

ollie
ini-be írd be ezt:

Show FPS=1
Max FPS=50

enchantos cuccal nekem mûködött <#fejvakaras>

David2
próbáld ki

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

sajoati
az az igazság, h én annyira beleéltem magam a Morrowind free-ségébe, hogy nem is gondoltam arra, h ennyire "eldobható" a fõmission.

3-asra vki vmit?

Én semmit...amilyen kedves volt velem, olyan ostoba...le is bukott..

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Esrohnoil
Mit csináltál vele? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

2. Nem teccik Caius képe? Te megõrültél? Nekem a szivem szakadt meg, amikor már nem találtam a házában...

sajoati
hi, kb. 3 éve nyomattam a Morrowindet, most gondoltam, megint nekilátok. 1-2 kérdés:

1. fps-t hol deríthetem ki, hogy épp mennyi? FRAPS?
2. anno azért hagytam abba, mert a Caius Cossades vagy milyen nevû ürge, akinek a legeslegelsõ mission-t kéne vinni a fõküldetésben, szóval az unszimpi volt, és ezért nem vállaltam el, amit ad. Valahogy visszaszállhatok a fõ szálba?
3. a patchelt verzióban is lehet úgy csítelni, hogy meghülyíted magad (iq-dat lecsökkented) rövid idõre, és mikor visszaáll normálisra, max magic pointod van? 😊)

shift+balklikk (ha jól emlékszem)

Zsolo007
Hogyan lehet kitörölni azokat a spelleket amiket készítettem? Ki lehet egyáltalán?

éppen ezért kérdeztem, teljes képernyõn jobban szeretek játszani. úgy tûnik az FPS Optimizerrel már jól mûködik a dolog

Manti
Annyit még hozzá, hogy csak tõlük lehet letölteni - Khalazza mod ugyebár... Remélem vkinek megvan...

Manti
Aki anno letölötte a Khalazza p. oldaláról Zuldazug Multi Races Faces Pack - jét jelezzen. Sajnos az oldal linkjei domain problémák miatt nem üzemelnek, és nem tudni mikor fognak újra mûködni a linkek. Már írtam Zuldazug-nak hogy valahogy el tudná-e juttatni nekem, de nem nagyon akar válaszolni. Szóval akinek megvan az említett mod, kérem segítsen!

Jaja, mire rájöttem hogy egy csomó gaménál így mûködik... <#duma>

PiszkosFred
És mi van ha nem fullscreenben játszol? Akkor talán még könnyebb a váltás...

Mûködik a dolog, a lényeg az, hogy legyen hova Task switch-elnie, avagy nyiss meg a játék elõtt 1 notepadot vagy vmit...

Zsolo007
HI el tudnád küldeni nekem priviben azt a linket? érdekelne engem is az a map progi, illetve nagyon sokat segítene. THX

Ron Ragm
Ha fut valami a háttérben és vársz egy kicsit az alttab után magától lerakja tálcára.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Úgy tûnik rosszul fogalmaztam. Arra gondoltam, ha ALT+TAB-ot nyomok akkor a tálcára megy a játék.(szótárazás miatt kéne, utálok könyvben keresgélni)

PiszkosFred
Morrowind FPS Optimizer, talán ez az egyetlen utility ami van - illetve másról nem angyon hallottam. A játékkal én játszottam egy P3/633mhz/64mb mem/tnt2 konfiggal - teszt jelleggel - és elindult. Sõt, teljesen lebutítva, hang kikapcsolva még kábé 20-30 percig is bírta, amíg elkezdett iszonyatosan szaggatni. Jó, ingame FPS az talán 2-3 között volt, és haladni úgy tudtam hogy csak a földet néztem - minél kevesebb objektumot kelljen megjeleníteni.

Amit mondani akartam, hogy a játék alacsony konfigon is elfut, ezért nem igazán lehet minimalizálni külsõ programokkal. Amit megtehetsz, hogy ingame a felbontásokat, effekteket, stb kikapcsolod/leveszed, majd fogod a morrowind.ini-t, és azt is átírogatod. Ám ez utóbbihoz segítséget a hivatalos fórumon talál(hat)sz, a tweak szekcióban. De ha ott nincs, guglival keress rá, régebben volt pár igen hasznos módosítási javaslat az inihez.

senkinek sincs ötlete?

Manti
Nincs mit. Egyébként nagyon klassz a végigjátszás, minden elismerésem!

DonnieBrasco
Jah, hát egyetlen dungi nevére se emlékszem, csak a városokra 😊

DB

PiszkosFred
Jó hogy szóltál, majd kijavítom. Elõtte azért felkeresem sajátkezûleg is a pontosság kedvéért.

Manti
Én csak akkor olvasok végigjátszást, ha elakadok, az meg ugyanaz, mintha beírnék egy fórumba. Mondjuk mindig rájök magamtól a megoldásra, csak ha valaki ír, úgy gyorsabban megvan 😊 (illetve meglenne 😊) Egyébként tényleg érdekes, hogy nem emlékeztél Sargon-ra - szerintem elõször sem név alapján akadtál rá, utána meg már emlékeztél merre kell menni...