27013
  • _Atti_
    nyomd meg a w-t...biztos benyomtad..

amugy: minnél több mindent látsz annál lassabb ugye..nagyits rá a területre amit szerkesztesz

file/preference ben tudod állitani a látohatárt..clipping distance..
    renderer settingnél meg álllithatod a felbontást stb állitsd hardwarera ha softwarern lenne
  • Mr_no_NaMe
    Oks,thx!
    Egyébként most úgy néz ki minden hogy csíkos mint 1 tervrajz:S
    Azt nemlehet megoldani hogy normálisan nézzen ki mint a játékba?
    Éscsak 1 helyszint nyisson meg mer kibaszottul sokat tölt még 1,5 giga rammal is!
  • _Atti_
    egyvmit nem látok ott..amit azért jo tudni..
    ctrl-d klónozás
  • Mr_no_NaMe
    Ja megvan...
    Beírtam a Go to cellbe hogy Seyda Neen és be is dobta:)
  • Mr_no_NaMe
    Kikerestem leokéztam és nem történik semmi.
    Atomláma vok tudom de ez logikus lenne ha leokézom megjelenne syda neen nem?
  • Ron Ragm
    Nyiss meg egy cellát (lehet kültére vagy beltéri) amit módosítani akarsz.
  • Mr_no_NaMe
    Ki írta hogy fákk:)
    Ha a Fúra gondolsz akkaro az úgy értelmezhető hogy fúúúúúúúúúú:)
    Érted?Vagy én nem értem?
  • Mr_no_NaMe
    Namost mindent úgy csináltam ahogy mondta!
    Az alap morro master filet nyitottam meg és csak 1 nagy szürke folt van a render ablakban:(
    Ilyenkor mit tanácsos csinálni?
  • Larvin
    Mióta szinoníma a "fákkkk" a köszönömre?
  • Mr_no_NaMe
    ezer thx!!4
    Nemhittem volna hogy van ilyen hozzá!
    Nagyon köcce!
    A beépített help meg ango,abból meg nemvok vmi jó!
  • _Atti_
    itt irnak egysmást

a beépitett tutorialt se nehéz követni
  • Mr_no_NaMe
    Bár én már csináltam 1 karaktert odáig eljutottam,benyomtam data fileba be is X eltem de hogyan olvassa be a játék?
  • Mr_no_NaMe
    Nincs erről valami tutorial?Lehetőleg magyar nyelven?
  • _Atti_
    nem..ez a világ legszimplább editora..főleg ha csak helyszineket akarsz csináni

egy óra alatt meg lehet szokni a hotkeyeket,aprobb dolgokat, és onnantol már csak ötletek kellenek..
  • Mr_no_NaMe
    Tényleg a morrohoz van ez a grafikus construction set!
    Ezzel helyszineket lehet csinálni?Ésha igen hogy?Nagyon kell tudni grafikázni?:(
  • _Atti_
    egy sziget,a városban volt ez..a kert kicsit meg lett ritkitva utolag, mert vagy 2fpst ha kinyomott vele a gép:D
  • Esrohnoil
    Függőkert-mod? :)
  • _Atti_
    Csináltam egy hátteret..igy sok évvel megjelenés után :)
    1024
    1152

screen egy befejezetlen modombol
  • Larvin
    Akkor rosszul emlékszem... Úgy emlékeztem, hogy valamivel meg lehetett gyorsítani a szöveggel kapcsolatban a betöltést, de akkor nemtudom honnan vettem a dolgot... bocsi
  • Esrohnoil
    Nem a megjelenő szövegtől lassul be a játék nálad, meg bárkinél másnál, hanem olyankor tölti be az aktuális cellát, mivel a terület cellákra van osztva. Ha nem töltené be, nem is tudnál arra menni, v. nem látnál semmit. Kizártnak tartom h. a megjelenő szöveg lassítsa be.
  • _Atti_
    nem a megjelenő felirat miatt áll meg hanem azért mert akkor tölti be az uj cellát..
    nemrég irta is ki hogy hogy lehet csökkenteni ezeket a töltéeket..ird be 'cell' a keresőbe bitos megtalálja

jah megtalálta: #24340
  • Larvin
    Arx Fatalis egy végeláthatatlan dungeon. Nekem valahogy olyan nyomasztó volt az egész, hogy menni kell és gyepálni, de lehet, hogy később jobb lett mert elég hamar kattintottam az uninstall gombra.

Morrowind: (mert ez ugye az a fórum) szóval tud valaki valami linket, vagy bármilyen kulcsszót amivel hamar a nyomára akadhatnék annak a dolognak ami a jobb alsó sarokban megjelenő helyiségnevekkel kezd valamit? Korábban már megvolt, de annak már 2-3 éve és már nemtudom mi volt az. A dolog lényege, hogy, ha belépsz egy új cellába, akkor belassul, vagy megakad pár másodpercre a játék a megjelenő feliratok miatt. (vegyél videókártyát meg memóriát beszólásokra előre is *jót nevet*, *de köszi nem kér belőle*)
  • dronkZero
    Joystickkal próbáltátok? Azzal a legkomolyabb! :D
  • Esrohnoil
    Csonkolni lehet: Arx Fatalis-ban (bár inkább itt csak kritkók vannak amik következtében eltűnik a goblin egész felsőteste.) és a Blade of Darknessben (itt egész jól megoldották, gyakorlatilag ott szeled ketté, ahol a kard éri az ellenfelet.)
    Die by the Sword-ben 10 perc után az volt az első dolgom h. kiléptem, és gyártottam egy saját kombót, ami a végéig szinte elég is volt. (vmi balra-jobbra-balra kaszálás jellege volt a dolognak. )
  • Hrisskar
    Ajánlom a www.morrowindhq.hu-n a modismertető részt ,ott van a Better Bodies/Heads.
  • dervis_
    Szerintem is király a Die by Sword. Nem valami szép a grafikája, de tök jól lehet hadonászni a karddal. Némi gyakorlás után meg lehet tanulni blokkolni az ellen támadását, és nem sok olyan játék van, ahol csonkolni lehet az ellent.
  • steweee
    az melyik sor amiben beállítható hogy milyen távolságra menjen egy-egy fénypászma, és annak árnyéka?
  • steweee
    a construction set-ben mit is kell átállítani hogy bejöjjenek a már meglévő varázslatok, fajok egyebek? mert csak újakat tudok létrehozni, de a már meglévők nem jelennek meg. pedig régebben tudtam. csak egy úgy fajt akarok csinálni magamnak
  • _Atti_
    sztem jo a die by the sword ha megszokod..
  • Larvin
    engem az érdekelne, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy vivecben meg hasonló helyeken (tulajdonképpen mindenhol) eltünjenek a jobb alsó sarokban a feliratok, hogy melyik térségbe léptél be. Valami megoldás volt, talán valamilyen más textúra amivel gyorsabban tölti be a cellát...
  • haxoror
    vegyél fel egy akármilyen páncéldarabot, elég egy csizma vagy egy bracer
  • Larvin
    letöltöd az unarmored modot, vagy felteszel egy cloth bracert, vagy valami hasonlót (a lényag, hogy valaminek lennie kell rajtad ami ad valamilyen armor bónuszt)
  • steweee
    mit is kell csinálni hogy az unarmored skill működjön?
  • dronkZero
    Jujj! Nálam az a játék viszi el a paraolimpián az ortopédia aranyérmet... :) Úristen, mennyit röhögtünk rajta a haverokkal! :))) (Ezüstérem: Trespasser)
  • Esrohnoil
    Gothicban közel nincs annyi kombó. :)
  • Esrohnoil
    Annak nem volt olyan jó a hangulata meg elég kezdetleges az a rendszer, csak az ötlet volt jó, h. szabadon lehessen szerkeszteni kombókat.
  • Sheva
    honnan tudok leszedni arcokat a morrowindhez?
  • maxius
    Ez 1 klasszikus, és ennek a fórumnak tartalma sokezer évig itt lesz,hogy mindenki tnaulhasson belőle, de ezeket a részeket nem fogját érteni a ti hibátokból! :P
  • Jagi
    Sry :)
    (De olyan nagy a forgalom, hogy sztem belefér.)
  • maxius
    (bocs, hogy szólok, de ez a morrowind topic, nem pedig a kardos-gyilkolós akció RPGké)