27013
  • Lysandus
    Valahol vidéken van, sokat kell gyalogolni, de nem tudom pontosan, hogy hol. Egyszerűbb a scamp. Ő meg Calderában van a Ghorak Manor első emeletén. Calderában meg elvisz a 6-os metró (Mage Guild teleporttal ), szal jó a közlekedés . Vagy már kinyírtad szegényt?
  • Mr_no_NaMe
    Már megtaláltam!
    Egyébként mi annak a modnak a neve amivel lehet csukját húzni?
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!
    Merre találhatom a kereskedő rákokat?
  • GrimReaper78
    Bah, időközben megtaláltam. Én voltam a béna, egy járat mégiscsak kimaradt valahogy... :D
  • GrimReaper78
    Sziasztok!

Kéne megint egy kis help. Mino-t kell kiszabadítanom a Ministry of Truth-ból. Klasszul fel is levitálok, megkapom a tégla őrtől a kulcsot, bemegyek, körbesettenkedek, a Főinkvizítortól lenyúlok egy kulcsot, és... hogyan tovább? Csak körbe-körbe járkálok odabenn, mint egy hülyegyerek, cellák meg sehol. A térképen van egy pont, ami a Prison Keep-et jelöli, de ha odamegyek, egy sziklákkal totál eltorlaszolt barlangrész fogad. Tehát kérdésem, hogy merre vannak a cellák?
  • Larvin
    Csak fast eddie-t lehet mouthnak jelölni?
  • Mr_no_NaMe
    Hát akkor mind1:S
    És azt megtod mondani hogy a skinemet hogyan tudom változtatni?
    Ti csináltatok ilyen modokat?
    Ha igen honnan lehet őket leszedni?Megnézném:)
  • _Atti_
    ha vmi ki van jelölve a kamera akörül forog, probáld ugy mozgatni hogy nincs kijelölve semmi.

magadat mondatm hogy nem tudod manipulálni csak a viágon keresztül.pl cuccokat raksz le stb..arra emlékszem tán nem biztos hogy a fajok tulajdonságait meg tudod változtatni..pl hogy mely modelleket választhasd,atributumok stb..de uj char kell hgy változzon ehhez is..

24492re nem tok válaszolni
  • Mr_no_NaMe
    Megmég arra nem jöttem rá hogyan tudom magamat manipulálni!
    Mer leteszek egy plyayert akkor az ott álni fog és kész én mást irányítok!
    Hogyan tudom manipulálni a saját karakteremet úgy mint egy npc-t?
    Megpróbálnék magamra nyomni más kinézetet meg varázslatot meg ilyeneket,de nem férek magamhoz:S
  • Mr_no_NaMe
    Te megtod nekem mondani hogy mejik sript az amikor kapsz egy küldit és az ami bekerül a quest naplóba?
    Megpróbálkozom egy qustel!
  • Mr_no_NaMe
    Csak olyan furcsa!
    Mikor fordulok nem egyhelyben fordeul hanem egy vízszintes körvonalat ír le!
    Nme nagyon zavar hisz a progi az rulzik nagyon:)
  • _Atti_
    lehet állitani érzékenységén preferenceben, vagy mi zavar benne?
  • Mr_no_NaMe
    Értem!
    Eddig mégcsak szobát csináltam magamnak meg letöröltem seyda neent 1 prászor a föld színéről:D
    Olyat is csináltam hogy az a viskuajtó átvisz Dagot Ur eggyik cellájába:)
    Nagyon fain csak a kamera mozgás idegelő 1 idő után.
  • _Atti_
    ha megszokod a diaogusszerkesztőt meg alap scripteket tudsz irni nem olyan nehéz questeket rakni bele..

videot is meg lehet csiálni gondolom..nézd meg hogy adja be az alapgamebe..probáld megkeresni a scriptet
  • Mr_no_NaMe
    KIb*szott jó ez a Contsruction Set!!!!
    Olyan dolgokat lehet bene csinálni hogy beszarás...
    Tisztára úgy érzem magam mint a játék egy tervezője:)
    Olyanokat is lehet csinálni hogy elmész 1 pontra ésakkor ott beadjon egy videot?
    Szal pl rálépsz egy hídra vagy egy adott pontra,és bejön a video!
    Ha lehetne ilyet akkor tudnék saját storyt csinálni:)
    És küldiket hogyan lehet?Gondolom az elég nehéz munka:S
  • _Atti_
    várják az obliviont közben pedig válogatják az ötleteket,épitik a világot..

eredetileg a világ kitaláloja pnp játékvilágnak tervezte és most ő annak a leirásait gépeli be a többi tagnak aztán ha vmi nem jo benne kiszedik ha kell bele mi belefüzik stb..meg skiccelnek

én nem vagyok benne amugy 2. héten ki is léptem mert még modellezni ugyis korai volt, inkább átmentem darkmodhoz..tom magamrol hogy ha bentvagyok ugyis minden nap bemennék a forumra elolvasnám az összes fejleményt és rengeteg idő menne el rá ugyhogy inkább kilpptem aztán majd ha elkezdődik vmi amikor már tehetek akkor esetleg visszalépek.
  • ollie
    És van valami az akkor beharangozott újabb projecttel?
  • _Atti_
    Nah egy éve hagytuk abba a memodot..rest in pieces ahogy duke mondaná már 10 éve ha kiadnák:)
  • _Atti_
    nincs ilyen..legfeljebb ha már egy belső térben vagy... de eleve ehetetlen dungeont tenni felszinre..max ugy hogy a földet végig alatta tartod(mert ugya azon át nem mész) és sziklákkal pakolod körbe..csak hát ez egy kis 2 méteres luk esetében is sok munka..nem is csinál senki ilyet
  • Mr_no_NaMe
    Hát nemtom majd megszakértem!
    Tod ojanokról beszélek amhova úgy be lehet menni hogy csak nyílik az ajtó és kész!
  • _Atti_
    megnézném azt a dungeont amiről te beszélsz...
    biztos bele tudod gyömöszölni a belső teret a külsőmodellbe csak nagyon nem fog illeszkedni mert nem igy találták ki..

arrol nem beszélve hogy
    beesik az eső meg nem tudsz aludni..
  • Mr_no_NaMe
    Azér kérdeztem mer belehet menni ilyen dándzsönökbe,úgy hogy nem teleportálgat csak kinyílik az ajtó!
    Dehát itt nem kell moddelezni,copyzom a belső teret és óvatosan beillesztem a külső alá!
    A külső ajtaját megcsak ki kéne venni!
  • _Atti_
    gondolkozz...nem

najo igen..ha csinálsz szépen egy modellt ami kivül belül ki van dolgozva és belső téri ajtot használsz aminek van két oldala..persze illuzioromboo lesz majd ha esik az eső...ugyanis az mindenen átesik
  • Mr_no_NaMe
    Köszönöm szépen!
  • Mr_no_NaMe
    Ésazt meglehet oldani hogy ne keljen teleportálgatbi?
    Kinyiljon az ajto és ottlegyen a házam töltögetés és teleportálgatás nélkül?
  • _Atti_
    amiben cuccok lehetnek azokat a contanierek közt keresd
    amivel semmit nem lehet csinálni azt static
    activatorban ilyenek vannak mint pl ágy vagy útjelzők
    misc ben aproságok, ingredient kaják,füvek
    többit sejtheted
  • Mr_no_NaMe
    IGen megvan és faszvagyok de még mekkora:D
    Egyébként az ilyen confort hogy bútor meg kép meg könyvespolc,ezeket ho ltalálom?
  • _Atti_
    Kétszer rányomsz az ajtora aztán ott jobb oldalt be van x elve hogy teleport
    alatta Load Cell és egy gördülőmenü...NA ami ott ép ki van választva az a belső tér ahova az ajto vezet
  • Mr_no_NaMe
    Jajj de faszvagyok...megvan
  • Mr_no_NaMe
    Jó de azt meg hol láthatom?Mercsak számokat látok...
  • Mr_no_NaMe
    A Cell Viewben?
    Ott nincs neki neve:(
  • _Atti_
    mondom NE az ajto nevét..hanem azt ahova a teleportja be van állitva..
  • Ron Ragm
    Jobb alsó sarokban lévő ablakban duplaklikk a hely nevére.
  • Mr_no_NaMe
    Nem találja:(
    Beírom az ajtó nevét de lese szarja.
  • _Atti_
    amit leirtál az a modell neve azt hogy mi a belső tér neve az ajtobol tudhatod meg..ajto info között nézd meg hova teleportál

npc karaktereket meg nem irányithatsz közvetlen..persze sok szórakozással meg lehet oldani hogy ugy nézz ki meg olyan tulajdonságaid legyenek de nem éri meg..

és saját sriptnyelve van a morrowindnek..elég egyszerű, de komoly dolgokat lehet összehozni vele, én mondjuk nem értek hozzá
  • Mr_no_NaMe
    Ja még 1 kérdés bocs:)
    Meg lehet oldani hogy npc karakterekkel tudjam irányítani?
    Pl én azt mondom hogy én Dagoth Urat akarom irányítani,azt hogyan kell?
    És a sriptek írásához jó a Delphi programozói nyelv?
  • Mr_no_NaMe
    Értem köszi a helpet!
    Márcsak egy kérdésem lenne!
    Seyda Neenben van 1 egyszerű viskó,ex_da_shack_03 a neve de mikor beírom a Go to cellbe nem fogadja el!
    Hogyan tudok ilyen kis lényegtelen helyekre bemenni?Mer azt csinátam volna meg házamnak :o)
  • _Atti_
    npcknél megfogod mint minden más tárgyat és behuzod a játékba..aztán leteszed a földre... 'F' agy nyomod a Zt és huzod az egeret amig földet ne ér..kapcsold be a bounding boxot tán f4..az nem árt ha nem érintkezik semmivel

jah és vigyázz ha egy npct vagy containert vagy bérminek a tulajdonságát átállitod akkor a viáégban szereplő összes uazzal az idvel szereplő másolatát ugyanugy megváltoztatod...

pl teszel 3000 aranyat egy kwava tojást tartalmazo dobozba akkor az ember azthinné csak abba tette bele peid mind az x ezer kwamas dobozban ott lesz a 3k arany
  • Mr_no_NaMe
    Igen köszi minden műxik!
    Egyébként karaktereket hogyan tok letenni?
    Mer csináltam itt egy 2 méteres orkot 60as akrobatikával csak nemtom hogy kell betenni:)
    Elmondanád ha szépen megkérlek?
  • _Atti_
    és ha kitapasztaltad meg van kedved belsőtereket csináni szolhatsz..van még mod ami moddereket vár

még pár dolog amit nem látok abban a leirásban pedig fontos:

space lenyomva ha mozgatod az egeret akkor mozgatod a kamerát (pan)
    ugyszint középső egérgombot lenyomva..

preferenceben lehet állitani a kamera és tárgymozgatás érzékenységét.. minnél nagyobb az érték annál nagyobb mértékü változás történi kisebb egérmozgásra