The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, ez aranyos: A Quarra klán második küldetését csak akkor lehet megcsinálni, ha úgy lettél vámpír, hogy nem öltél meg senkit közölük - én meg úgy lettem, hogy megöltem Pelf-et és matattam a cuccai közt. Gondolom más nem lehet, mivel a klánvezér elküld avval a szöveggel, hogy csak barátoknak mondja el az összetevõket, azt szevasz tavasz. Ennek ellenére összeszedtem a cuccokat, hogyan a morrowindhq-n írták, hátha, de nem tudom odadni annak a hülye p*csának. Nah, asszem bosszúból kiírtom az egész bandát és én magam leszek a klán... <#gun>#gun><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2> Egyébként az is fura, hogy egyik mágussal se tudok se kereskedni, se enchantoltatni, se utazni, és a Telvanni kereskedõkkel se tudok bizózni. Pedig a morrowindhq-n azt írják, hogy lehet.
De, ott is igyekszem egyre lejjebb és lejjebb verekedni magunkat a csapatommal 😊
DB
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ez jól hagzik. Húzom is le. Ez a nick olyan ismerõs. Nem Hattrick véletlenül? 😊
Ez nem FPS. Attól hogy belülrõl nézed, és tudsz lõni is, még nem lesz shooter is feltétlenül! A Morrowindben többet lõttem, mint ebben.
RPG ez a javából! Statok, skillek, szabad küldetés és frakcióválasztás, ezernyi apró lehetõség - nem érdemes kihagyni!
DB
RPG ez a javából! Statok, skillek, szabad küldetés és frakcióválasztás, ezernyi apró lehetõség - nem érdemes kihagyni!
DB
Minden Morrowind fannak: játsszatok a Boiling Points-sal! Elsõre furán hangozhat, de komoly hasonlóságot mutat a Morrowinddel sok tekintetben... nagyon bugos, de ZSENIÁLIS játék! Igazi világ, igazi szabadság, igazi függetlenség 😊) Na és nem mellesleg kitölti az idõt az Oblivionig 😊
DB
DB
Nem is tudtam, hogy van ilyen enchant mod, biztos nem fogok ilyen turbókat használni. Az Azura start nem nagy cucc megszerezni, és mikor megvan már annyi artit csinálhatok magamnak, amennyit akarok. Elég kiválasztani egy olyan sírt vagy akármilyen helyet, ahol random lénynek lehet golden saint is. Az elszedett fegyverekbõl meg megvan az enchant ára - Creeper rulez! Persze, ha elég jó varázsló vagy, akkor nem kell kölön pénzt költeni, de nekem harcosként megfelelt a megcsináltatás is, amikor 120 ezres daederic dai-katanákat "hozogattam" el a kiválasztott sírból...
Nem, az 1000, hogyha enchantolsz 100-ként jelenik meg. Van sok 12, 13, meg 125 enchantú tárgy, ezek mind úgy jelennek meg, hogy 1, 1, meg 12. Kicsit zavaró is, hogy a játékban így írja ki gép. Egyébként A Telvanni cephalopod helm-rõl van szó... Köszi Donnie Brasco, majd megnézem...
Nehézség: tedd fel a Giants plugint 😊 és vért fogsz izzadni. Van benne pár olyan dög, amit egész egyszerûen nem is értem, hogy lehet kinyírni. Egy Giant Skeleton pl. egy ütéssel lecsapja a 36-os szintû karakteremet. Csak a menekülés jöhet szóba! 😞
DB
DB
Még nincs meg egyik kieg se, de a Bloodmoon nagyon izgat. Most beálltam a Quarra klánhoz. Csináltam a legjobb "nyers" Televanni sisakból (a 1000-es enchantú) egy 4 életerõt regeneráló artit, így nappal is tudok mászkálni - nem öl meg a nap. Leszedek minden kombó cuccot - persze a sisak kivételével, fel egy gagyi fegyvert. Inkább nem állítom a nehézséget... Tényleg, vajon lesz olyan mágus, aki hajlandó lesz enchantolni nekem? Jó lenne a Vamipre touch-ot benyomni egy fegyverbe... Nem nagyon tudok bizózni a mágusokkal, csak mindig azt mondják hogy nem támadnak meg, de ugyanakkor b*sznak a fejemre...
Az aposztróf nálam az "á".
Az aposztróf nálam az "á".
jah meg próbáld ki, h sima vas páncélban, és vaskardal mész, 60as bajnok kari majd bele deglett eggy erõsebb daedric romnál...
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
nehézségi fokozat állítható, a kiegészítõk +100on azért tartogatnak meglepetéseket...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Persze, hogy nem húzta sokáig <#wink>#wink>, nem is a harcon volt a lényeg, hanem a végigjátszáson. A kihívás a küldetések elvégzésében volt, meg kiváncsi voltam mi fog történni/megváltozni, ha lenyomom Dagoth-ot. Egy Redguard-ot már abbahagytam, mert lvl 18-nál már unalmas volt (pár szintig csináltam csak tovább a játékot). Nem véletlenül kezdtem nem harcos fajjal harcosként...
van 1 olyan érzésem, hogy Dagoth bá nem húzta tovább 1-2 ütésnél...tekintettel arra, hogy az alapjáték 20-as szintig jelent kihívást...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Elsõ Blades végigjátszásomról felraktam pár képet a galériába.
én ugy tudom élvezhetetlen és az egyetlen dolog amire normálisan használni lehet az tárgycsere..de ahhoz meg jobban jársz ha betöltöd a TesCS-t
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Hali! Próbálta valamelyikõtök a Morrowind Online-t? http://mwo.ravensky.org/
Ja azt vágom,de ha van egy üvegcuccom 4000-ért,10-et ad a pofátlan tag.kevés a merchantil skillem???
Még 1 apróság:
ha a tradernél lehetetlen áron alkudozol(amin tuti nem veszi meg) és utána visszaveszed a tárgyat, ott marad vmennyi ZS, odacc neki egy kisebb értékû cuccot "offer" es már is akár jó sok %-os haszonnal mész ki tõle. Tegnap vettem észre
Így is lehet rabolni! Csak sok idõ, nem éri meg. Az eljén lehet de azért nem kezdek újat! (Sztem) ez chaet?
ha a tradernél lehetetlen áron alkudozol(amin tuti nem veszi meg) és utána visszaveszed a tárgyat, ott marad vmennyi ZS, odacc neki egy kisebb értékû cuccot "offer" es már is akár jó sok %-os haszonnal mész ki tõle. Tegnap vettem észre
Így is lehet rabolni! Csak sok idõ, nem éri meg. Az eljén lehet de azért nem kezdek újat! (Sztem) ez chaet?
bless2u
ird át a morrowind .ini-ben a screenshotra (enable vagy disable) vonatkozó parancsot 1-re.
A kiegek:
Mournhold Ebonheatból lehet oda jutni. Az elõ alvás után assák támadnak meg. Beszélsz 1 tökmindegy milyen õrrel az eligazít.
Bloodmoon: hajóval mész de ezzel még varj #23949 😊
A kiegek:
Mournhold Ebonheatból lehet oda jutni. Az elõ alvás után assák támadnak meg. Beszélsz 1 tökmindegy milyen õrrel az eligazít.
Bloodmoon: hajóval mész de ezzel még varj #23949 😊
++++++++hogyan tudok képet menteni,kiszedni a karakteremrõl a játékbol???
HI!most tettem fel a kiegészitöket,kérdésem:honnan tudok eljutni az uj helyekre???stilt rider,honnan megy,még az elején vagyok,most még nem szándékozom menni köszi
jaja 8). az én hasonlatom a jégbõl készült piszkavas de így se rossz...
én +100 nehézségi fokozaton vittem végig és fullra tápolt harcos karimmal néha igencsak megizzadtam. bloodmoon szívás (de jó)!
én +100 nehézségi fokozaton vittem végig és fullra tápolt harcos karimmal néha igencsak megizzadtam. bloodmoon szívás (de jó)!
Végülis lvl1-el is végigvitték az alapjátékot, csak megoldják majd elõbb-utóbb ezt a kiegekkel is 😛
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
20+ akkor talán 😊
Hihi, 😄 csak kíváncsi voltam. Fel van ugyan téve de még nem hajóztam el odáig. van még egy kis dolgom Mournholdban aztán majd megláttyuk! (lvl46)Ö
Már a Morrowindben is bent vannak, de igencsak eldugva! A Morag Tong webspinner küldetéseit kell megcsinálni hozzá - nem kicsit nehéz és hosszadalmas questsorozat!
DB
DB
Azt hiszem a tribunalba kerültek be elõször a fortify skillek mint önáló varázslatok, érdemes a fõvárosban keresgélned értük
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
tudom!a fö szálat végignyomtam régebben,most ujra.nem akarok pénzt kérni cheaT-EN.össze kell hoznom a casht
Csak ha lenyúlod Galbedir asztaláról a soulgemeket, ne próbáld meg eladni neki, se enchantolni nála velük, mert a drága kiszúrja egybõl és akkor dühbe gurul, a kollegáival együtt... ;]
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
köszi!!!!
balmorában szép pénzt érnek az ellopható soulgemek.
van egy hangyás bánya balmorától délre, pár démonka õrzi. ha megtalálod (a démonokkal nem kell megküzdeni) és elárulod különbözõ hlaalu fõembereknek jutalmat adnak (már az az egy akinek elmondod), az egyik 40000 pénzt érõ daedric cuccot.
vivecben és ghostgateben le lehet nyúlni egy csomó ebony és glass cuccot.
hirtelen ennyi.
van egy hangyás bánya balmorától délre, pár démonka õrzi. ha megtalálod (a démonokkal nem kell megküzdeni) és elárulod különbözõ hlaalu fõembereknek jutalmat adnak (már az az egy akinek elmondod), az egyik 40000 pénzt érõ daedric cuccot.
vivecben és ghostgateben le lehet nyúlni egy csomó ebony és glass cuccot.
hirtelen ennyi.
Varázslattal nem lehet növelni,csak ha használod az ezközt,v tréningnél felpumpálod cash-ért
HELP
HI!hogy birom telepumpálni magam pénzzel az elején????
Nem tudjátok véletlenül, hol lehet véletlenül direkt bow, short sword, longsword, vagy armor mövelõ varázslato venni?
Nagaarum:
12. Zainab Camp
Néhány napig maradtam az Ahemmusa-k táborában és indultam tovább a harmadik törzshöz a Zainab-hoz. A táboruk Tel Mora-tól délnyugatra található. Megérkezve a Wise Women Sonummu Zabamat sátrába mentem és beszéltem vele a próféciáról. Elmondta, hogy Ashkhan Kaushad-al kell beszélnem, átmentem az õ sátrába és beszéltem vele, (két féle módon kaphatod meg a feladatot vagy 70% fölé dumálod vagy ajándékba adsz neki egy exquisite cipõt.) a feltétele, hogy meg kell ölnöm egy vámpírt Calvario-t. Calvario egy közeli sírba a Nerano Ancestral Tomb-ba vette be magát, ez a tábortól északra van. Belépve a sírba rögtön egy alacsonyabb szintû vámpír ugrott nekem remek csapással még a levegõben vágtam ketté. Tovább haladva még jó néhány vámpírt intéztem el, míg eljutottam Calvario-hoz. Aktiváltam a Shadow Amulet-em és közelebb lopóztam hozzá, érezhetett mert nyugtalan lett én sem vártam sokáig egy ezüst nyílvesszõt helyeztem az idegre és szinte pattanásig feszítettem az íjamat. A csendet egy döbbenetes ordítás verte fel Calvario fél térdre esett a becsapódás erejétõl és döbbent szemmel meredt a mellében megjelenõ nyílvesszõre, összeszedte magát és felállt, kezeivel furcsa mozdulatokat tett, nem vártam meg mi lesz a vége útjára indítottam a második vesszõt is. A közelrõl leadott lövés a nyakán találta el és leszakította a fejét. Összeszedtem amire szükségem volt és indultam vissza a táborba. Ashkhan nagyon hálás volt, de újabb ötlettel állt elõ szerezzek neki feleséget de nem akárkit hanem egy Telvanni Házból való nemes leányát. Dühösen léptem ki a sátrából, nincs az a Telvanni úr, aki hozzá adná a leányát, elmentem Sonummu-hoz elmondva neki mi történt. Õ is átlátta a helyzet megoldhatatlanságát és a következõ ötlettel állt elõ, menjek el Tel Aruhn-ba és Savile Imayn-tõl vegyek egy szép rabszolgalányt és õt adjuk feleségül az Ashkhan-hoz.
Tel Aruhn a tábortól délkeletre volt, oda érve a város északi részén megtaláltam Savile-t, mondtam neki, hogy valami speciálisat keresek (something special) mondta van egy megfelelõ rabszolgája de hozzak nagyon jó minõségû ruhákat, cipõt neki (exquisite shirt, skirt, and shoes) valamint egy üveg Telvanni Bug Musk parfümöt. Tel Mora-ban van Elegnan ruha boltja, aki árul ilyen dolgokat. Hajóval átmentem Tel Mora-ba a boltot könnyen megtaláltam és megvettem a kért dolgokat, valamint betértem Jolda-hoz és megvettem a parfümöt. Visszamentem Savile-hoz, 1200gp-t kért Falura Llervu ért, keményen alkudtunk és sikerült 600gp-ben megegyeznünk. Megkaptam a ketrec kulcsát és kiengedtem Falura-t. Odaadtam neki a ruhákat és a parfümöt, átöltözött, egy Telvanni Lady állt elõttem. Visszatértünk a táborba, az Ashkhan roppant hálás volt és elismert mint a Zainab törzs Nerevar-ja és meg kaptam a törzs magical thong-ját.
12. Zainab Camp
Néhány napig maradtam az Ahemmusa-k táborában és indultam tovább a harmadik törzshöz a Zainab-hoz. A táboruk Tel Mora-tól délnyugatra található. Megérkezve a Wise Women Sonummu Zabamat sátrába mentem és beszéltem vele a próféciáról. Elmondta, hogy Ashkhan Kaushad-al kell beszélnem, átmentem az õ sátrába és beszéltem vele, (két féle módon kaphatod meg a feladatot vagy 70% fölé dumálod vagy ajándékba adsz neki egy exquisite cipõt.) a feltétele, hogy meg kell ölnöm egy vámpírt Calvario-t. Calvario egy közeli sírba a Nerano Ancestral Tomb-ba vette be magát, ez a tábortól északra van. Belépve a sírba rögtön egy alacsonyabb szintû vámpír ugrott nekem remek csapással még a levegõben vágtam ketté. Tovább haladva még jó néhány vámpírt intéztem el, míg eljutottam Calvario-hoz. Aktiváltam a Shadow Amulet-em és közelebb lopóztam hozzá, érezhetett mert nyugtalan lett én sem vártam sokáig egy ezüst nyílvesszõt helyeztem az idegre és szinte pattanásig feszítettem az íjamat. A csendet egy döbbenetes ordítás verte fel Calvario fél térdre esett a becsapódás erejétõl és döbbent szemmel meredt a mellében megjelenõ nyílvesszõre, összeszedte magát és felállt, kezeivel furcsa mozdulatokat tett, nem vártam meg mi lesz a vége útjára indítottam a második vesszõt is. A közelrõl leadott lövés a nyakán találta el és leszakította a fejét. Összeszedtem amire szükségem volt és indultam vissza a táborba. Ashkhan nagyon hálás volt, de újabb ötlettel állt elõ szerezzek neki feleséget de nem akárkit hanem egy Telvanni Házból való nemes leányát. Dühösen léptem ki a sátrából, nincs az a Telvanni úr, aki hozzá adná a leányát, elmentem Sonummu-hoz elmondva neki mi történt. Õ is átlátta a helyzet megoldhatatlanságát és a következõ ötlettel állt elõ, menjek el Tel Aruhn-ba és Savile Imayn-tõl vegyek egy szép rabszolgalányt és õt adjuk feleségül az Ashkhan-hoz.
Tel Aruhn a tábortól délkeletre volt, oda érve a város északi részén megtaláltam Savile-t, mondtam neki, hogy valami speciálisat keresek (something special) mondta van egy megfelelõ rabszolgája de hozzak nagyon jó minõségû ruhákat, cipõt neki (exquisite shirt, skirt, and shoes) valamint egy üveg Telvanni Bug Musk parfümöt. Tel Mora-ban van Elegnan ruha boltja, aki árul ilyen dolgokat. Hajóval átmentem Tel Mora-ba a boltot könnyen megtaláltam és megvettem a kért dolgokat, valamint betértem Jolda-hoz és megvettem a parfümöt. Visszamentem Savile-hoz, 1200gp-t kért Falura Llervu ért, keményen alkudtunk és sikerült 600gp-ben megegyeznünk. Megkaptam a ketrec kulcsát és kiengedtem Falura-t. Odaadtam neki a ruhákat és a parfümöt, átöltözött, egy Telvanni Lady állt elõttem. Visszatértünk a táborba, az Ashkhan roppant hálás volt és elismert mint a Zainab törzs Nerevar-ja és meg kaptam a törzs magical thong-ját.
Nemo me impune!
HI!nagyon régen csináltam a föküldit,most kezdtem ujra,nem tiszta teljesen most igy,de azt tudom,h az egyik táborba-el kell hozni egy joféle nyilat,tutiez lesz.a barlang a közelbe van,tábortol d re,asszem megy veled a tag is erre már nem emlékszem most,a barlang egy "zsákutca" végén egy tag--kill him+a nyil a faoszlop,pillér mögött rejtözik!!!!DE szerezz egy VÉGIGJátszást!!!+tesmap,különben lehetetlen a keresgélés!!!most én föküldit nem nyomom,csak kalandozás,igazi outlaw a karakterem,egy nagyon gonosz DRUIDA!!!!
zsilike! Milyen nyilat? Ezek szerint nem.