27013
-
Mi is seressük a Dai-katanat, el lehet vele hadonászni :D -
Mikor belépsz Ministry of Truhbe bejáratánál balra van egy vezető várd meg míg rád támad majd öld meg (így legaláb nem kapsz körözotséget)az asztalába ott a kulcs az ajtókhoz(ez a kulcs nem jó a cellákhoz),majd elmész a cellákhoz és ott szintén a desktopban van kulcs a cellákhoz:Milo cellája jobbra a legsélső.
Bezzég én szinte minden Ordinátort megöltem és nem kaptam érte semmi megrovást.(hát ők támadtak elősször).Pedig rajtam csak 1 Dwemer páncél volt és akkor még csak 15. szint körül voltam. Akkor még csak 60-as Long Blade használatom volt,de 1 Daedra Dai-Katannal vágtam az embereket.:)))) -
haxoror #24579 Jobb páncél és vigyél magaddal egy csomó lötyit :)
A pénzes scamp Caldera, Gronak-manor az emeleten. -
na, most megint mászkáltam egy kicsit... értetlenül állok pár dolog előtt. 22. szintű Nord Crusader karakterem van (Atticus :) ), valami 150 körüli védekezéssel, de így sem egy életbiztosítás a mászkálás.
pl. most a Ministry of truthban ugye az ordinatorok elől kellett menekülni, hogy kiszabadítsam Mehra Milot, hát mit mondjak, rendesen abáltak, én meg ugye nem üthettem őket, mert megígértem.
nemtom, hogy egyáltalán az 55-ös magica mennyire kevés, de sokszor csak a Legyek Hülye! varázslatommal tudom megmenteni magamat, amit mindmáig nem fixeltek, pedig eléggé bugos a dolog. (Hogy ti. visszaáll maxra a magica, ha az 1 seces 0 iq-ból visszaugrom 55-re.)
Szóval ezt a missiont pl. hogy kellett volna megcsinálni rendesen? A láthatatlanság rögtön lejár, ha zárnyitok, kulcsot csenek, 10-es Sneakkel meg amúgy is esélytelen lettem volna.
Most nem nagyon emlékszem a stajaimra (mhely :) ), de erő 99, willpower 8x, iq 55, a többi úgy 60-70 körül.
Long Blade 99, Destruction 7x.. nemtom, mit kéne még fejleszteni?
plusz hol van egy kereskedő, akinek VAN PÉNZE?? (tudom, írjam át construction kit-el, de nem akarooom :) ) -
Te könnyen beszélsz, nem téged akar majd minden ordinator megölni! -
Nem arcade lövöldözős játék ,szó sincs róla!!Hanem kezdem magam úgy érezni mint a Diablozban(Tudod, megyek szerzek egy kis Xp-tés néhány tápostárgyat,de a Morrowindnek nem ez a Fő célja). Igaz ,hogy néha Unreal Tournament 2004-ezek ,de az cseppet sem arcade lövöldözős játék. -
haxoror #24575 Én a morag tong-ba mindig belépek -
Mem mondod hogy egy Arcade lovoldozos jatek elveszi az idodet a Morrowindtol ?
Mi lesz veled ha kijon az Oblivion ? -
Szerinetetek milyen céhbe érdemes belépni?
Már megcsináltam a Harcos céh, Mágus céh, Temple, East Empira Company, Great Hause Redoran(más házhoz már nem csatlakozhatok) küldetéseit és már kezdem érteni milyen érzés a na magyek azt gyakok.(Poénból 10 Rickling Warrior-\Riderrel harcoltam 1 short bladel) -
Hát már neked is van már időd Morrowindezni a Warblade mellet, hogy már úgy is lejárt a WoW előfizetésed. -
Nuki #24571 akinek van ideje jáccani. saját szememmel láttam mije nincs és van >:D -
Hoho,pedig még a felét se láttad a tárgyaknak amit a házban raktam le. Ott van a Dwemer, Ebony , Orc, Indoril, Royal guard, dark Brotherhood,Glas páncél gyüjtemény + a fegyvereik.A konyha nagyrésze tele alapanyagok-, kész varázspiák-kal. -
Magadra vess! Kellett neked olyan jóra megcsinálnod, hogy mindenki azt használja ... :D -
Meg kell valljam, hogy így látni a towert jó érzés :) -
Do! nem raktambe a cimet: http://kep.tar.hu/hrisskar -
Picit dolgoztam a képtáras oldalamon és most már megnéhető!
Mielőtt megnéznétek kössétek fel az állatokat.:))) -
Nuki #24565 http://cegklan.fw.hu/egyeb/ss2.jpg
azért az én 'házam' egyik 'szobájának' képével én is beszállok a printscreenseek közé, amúgy a kar. 26szintü dark elf!
Heil Dark elfek! Ugye Hrisskar barátom?!! :P -
Nuki #24564 persze azt ne felejcsd el említeni hogy városon kívül kell átváltozni, mert a vérfarkaskodást morrowinden tiltyák... mondjuk nem is értem miért ;) :D -
Ja és majd nem elfelejtettem: ÖLNÖD KELL!!!!!!!!(min. 2)
Különben vérfarkas maradsz 4 hétig (nem fogsz azalat visszaváltozni). -
Ha gűrűt felveszed csak egy ideig leszel vérvarkas, aztán visszaváltozol.(mintha rendes vérfarkas létt esti időhossza ,de ez nappal is működik) Persze páncél, ruha és fegyver minden leesik rólad és az inventoridba kerül. A vérfarkassá válást példul én akkor használom, ha valakit meg kell ölni és tuti bounty az eredmény,( így legalább böntetlenöl ölhetek ;))) -
Reelex #24561 hu halljátok nem tudja hogy lehet e vhogy vérfarkasnak lenni ha 1X mar kigyogyultal???mer én kigyogyultam de nem tutttam h soha többé nem lehetek vérfarkas!!!vmi kód vagy parancs vagy vmi nincs erre?mer ha felveszem a gyűrűt a végén az nem jo mer akkor az is maradok asszem -
Nekem nincsenek szencsémre ilyen mód problémáim, de nem is használok sok módot.
Csak néhány alapot használok: better Bodeis/Heads, My Tower, Hissyo Katana(ez nem is annyira alap,de ki ne szeretne 1 jól kidolgozot katanat kard hüvellyel?), és Adamantium Helm of Tohan.
Egyedül patch problémám volt, de az már megoldódott.Ja és a szokásos kilépegetés. -
Reelex #24559 HU KÖSZKE EZT KIPROBALOM -
Ezt olyan MODok okozzák melyekből a GMST-k nem lettek kitörölve.
Ha nem tudod ,hogy kell a GMST-ket eltávolítani akkor :
Letöltöd a tesame –t mondjuk innen.
Elindítod majd klikk a Mod –ra és open –eled az egyik általad használt MOD-ot. Ha a type rész alatt GMST –ket látsz akkor azokat kijelölöd(csak a GMST-ket ,de azt mindet!). Kijelölni a space –el tudsz (ráklikkelsz a legelső GMST-re majd a „shift”-et nyomva tartva a legutolsóra majd megnyomod a „space” -t ). Ezután egy „Del” –t nyomsz (ettől kitörlődik az összes GMST) aztán elmented(Mod/Save as) és kész is.
Ezt megcsinálod minden egyes olyan MOD-al amit használsz.
Ezután természetesen csak a már általad „megtisztított” MOD-ot használd és az eredetit ne. -
Még fönn van a The elder Scrolls honlapján a patchek, ott tölsd le a Tribunal és Blood moon patcheit.De!!! A bloodmoon patch bugos a East Empire Compani küldetésébe hibát okoz mikor megkell ölni 4 Spriggant,ezt meglehet oldani a 4 konzol paranccsal.Nekem megvannak a parcsok, ha kell. -
Reelex #24556 biztos hogy nem ez a gáz, mer nekem 100on van a consuration vagy mi, meg a 600nál több manám van:Pszal vmi el van baszva nekem.de mondjuk én semmilyen patchet nem használok, ugyhogy lehet hogy az a gond
-
Lehet, hogy nincs elég manád a varázslat elsötéséhez vagy az a varász iskolából nincs meg a megfelelő szint.Nekem fönn van a legujabb patchek és én simán megidézem a két állatott probléma nélkül, pedig harcos(Long Blabe,heavy\medium armour,Blunt weapuns, atletik,Block)\1-2 tolvaj(akrobatik, Short blade)\alkimista\Alternation skillaket használok leginkább. A megiézéshez tartozó skillt nem is használom (igaz most 40 szintű ,mert érdekel ,hogy milyen megidézni 1 shere centuriont( küldi közben kapott varázslat). -
Reelex #24554 csá!nah halljátok indítani akarok egy druida karit, és ehhez muszály a medve meg a farkas idézés. és az van hogy ilyen lehet szerezni a bloodmoon főszállal de amikor megidézem végrehajta a varázslatot de nem történik semmi!!!mér van ez??? -
Loál!! 
Megtaláltam és beírtam az ini fájlba.
Egyébként sose néztem ezeket a HSZ-okat a sarkokban.
ui:a legdurvább kilébés a Red Mountan-nál produkálta még anno a game: Betöltött, mentem 1 cellát és kilépet. -
GrimReaper78 #24552 LOL...
Sehova? a 24340-es HSZ-t olvasd el, ott van az okosság.

-
"# 24340" ezt hova kell beírni?
-
GrimReaper78 #24550 # 24340
továbbá az FPS-t korlátozd le 60-ra.
Nekem is ez a parám volt és megoldódott (ja, mellesleg dualban hibásan futott a 2 RAM modul :\). Fentiek után is volt kilépegetés, de nem olyan gyakran. Viszont most, a Tribunal-lal szinte sosincs. A Bloodmoon-nal jóval sűrűbb volt. -
Hogy lehet kijavitani az a hibát ,mely állandóan kidob a desktopra?
Gondoltam az úra telepítésre, de ez csak végső esetben vetem be. -
GrimReaper78 #24548 Köszi.
Akkor ma este visszaállok arra a bizonyos mentési pontra... -
Igen!!!!!
-
GrimReaper78 #24546 Sziasztok! Egy gyors, eldöntendő kérdés: ha a Bloodmoonban nem gyógyítom ki magam a likantrópiából, akkor másfajta "vége" lesz a játéknak? -
Tölts le egy olyan modot, amely fixálja ezt a hibát. Van sok ilyen, egyszerűbb mint manuálisan scriptelni. -
haxoror #24544 Tölts le egy master trainer fixet -
Reelex #24543 helló!az van hogy nem találom a medium armor-os csávót, mer nincs ott ahol lennie kellene, ezér beraktam TES-el balmoraba. De nem akar tréningelni és a csávó sem ebonheart-ban aki az armorert fejlesztené:P nem tuggyátok mii a gond? köszi -
Úgy kell használni,mint 1 rendes módot. Fogod kicsomagolod a Data Files-be és be x-eled a Lancher-nél. És ha már 15. sint felet vagy akkor aktivizálódik. Elösszőr a Bitter Coast-on 8pm és 6am között, majd egész Morrowinden elterjednek. További információért olvasd el a readme-t.
ui:nekem megvan az összes ajánlott mód hozzá!!