The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
A Home Theater olyan 30k körül van, ez van nekem de volt egy 80ér is az már qva drága volt nekem, viszont abban a mély kb. 2x akkora.
Készül egy átfogó magyarítás, kábé 80-85% az állapot, de ezt addig nemtudod letölteni, amíg 100% nem lesz, és amíg egy hatalmas teszten keresztül nem esik a projekt. Errõl bõvebb infot erre találsz: morrohun.uw.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Remélem ezekbõl sikerül infót találnod.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Construction Set témában van szükségem segítségre!!!HELP plz!
Komolyan nekiláttam plugint gyártani, szép kerek egészet:új helyszín, sztori,küldik,stb...Na nem túl nagy vmi,pici sziget,de játszható lenne.
Lenne--de megállt a tudomány a dialógusoknál.Értem hogyan lehet topicot,journalbejegyzést készíteni,beállítani ki használja az adott szövegeket,de végül mégsem kerül a karakter párbeszédpaneljébe az adott topic.
Hol rontom el??????Vagy valami linket vmit ajánljatok, hol tudok okosodni.
Köszike
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
(mert tettem be én empyriumot meg ophelia's dream-et alá, meg van jópár ilyen mjúzikom, csak azok nem 100%-osan passzolnak a morróhoz. (vagy túl éteri, vagy túl depi; LOTR, Conan &tsai meg inkább ne 😊 ))
Endure, in enduring grows strong...
Vajn mikor lehet nekiállni a játékban szaporodni? Mondjuk Laura Crafttal 😛!
Már látom magam elõtt a fél ork, fél breton porotyokat! 😛
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
valószínûleg 1000x lerágott csont, de nem unbalanszos ;-) kicsit ez a játék? tizenikszedik szinten nem kerül sokba lenyomni egy golden saint-tet, betreppelem a soulját, és van egy 80K-t érõ soulgemem. (amit mondjuk eladni nem tudok ennyiért, de párK-ért + egy rakás varázstárgyért igen)
😞
Vki fel tudná tölteni nekem az ajtóhangokat? (fx\trans) kezd meghalni a vinyó és kicsit zavaró hogy minden ajtónál fél órákat kerreg míg hajlandó kezdeni valamit 😞
Ezek vannak fenn:
better heads, body
relighted
+(quadratic)
glass átláccóság (nemtom a pontos nevét)
Texpack XT 2, meg egy másik
dessert, hlaalu, snow, cave text.
seasons
a 12 házas cpts teleport ring-es
metal queen B
cloak collection
+ the UnderGround
kb ennyi... szal én még minden jó!ja, morro + trib + blood :::😊(pók)