27013
-
haxoror #24621 Hát igen, elsőre én is simán egy másikba mentem be 
Arra már most felkészülhetsz hogy lesz még pár ilyen eltévedés :) -
Moonsahdow #24620 Megvan
Nem kellett átmenni a hídon... -
Moonsahdow #24619 Köszi csekkolom elvileg jóba mentem mert a csajszi aszonta hogy átmegyek a függőhídonugyebár és aztán ott lesz. hát ez ott van csak tök tolvajmentes. -
haxoror #24618 Ja és egg mine-ból elég sok van, ellenőrizd le hogy a jóba mentél-e be. -
haxoror #24617 Majdnem a legmélyén, fel fogod őket ismerni mert azonnal megtámadnak. -
ha jól emlékszem ott vannak azok a bányában. valahol. -
Moonsahdow #24615 Moonshadow vagyok a félreértések elkerülése végett.
Választ minél használhatóbbat plíz!
Van valahol végigtolás össz küldetéssel ilyenek? -
Moonsahdow #24614 Na most van egy olyan küldi a játék legelején a fighters guildben amikor két tojástolvajt vagy mit kell kinyírni. Van egy egg mine nevezetű hely nagyonfasza bemész és hentelgetnek. Namost hol vannak a tolvajok? -
haxoror #24613 Mennyi az a "jóval kevesebb"?
-
Bocsi ha már volt a hír :
Morrowind
Feladó: Panyi - Magyarítások - november 4. - 18:36 - 16 hozzászólás - PC
Kezdődött ott az egész, hogy vala egyszer egy kari társam az egyetemen, akiről kiderült, hogy nem kis csapatban van benne, mint a Morrowindet fordító nagy vagy kicsike közösségben. Múlt hét végén volt egy "együtt fordítunk Morrowindet, jaj de jó" rendezvény, melynek keretein belül mindenki csak azzal foglalkozott, hogy minél előbb saját nyelvünkön indíthassuk már a játékot. Na ekkor robbant a bomba a projektvezetők fejébe! Realizálták a nagyon okos és számítani tudó nagy nagy agyukkal, bizony nem 87%-on áll ez a honosítás, hanem jóval kevesebb. S e híren keresztül szólnak hozzátok lelkes látogatókhoz, fordítókhoz, emberekhez, ne aggódjatok fordítanak, de azért jöhetne még pár ember hozzájuk, mert úgy mégis csak hamarabb lenne kész.
- Magyarítások.hu -
ebből nem próbálunk meg összehozni valamit?
tehát kiírtani?
mert nagyon komoly lenne! :) -
Az első résszel pár óráig, aztán uninstall. A másodikat ki se próbáltam, de állítólag még gyengébb!
Jut eszembe, ez a Morrowind topic, a B&W meg még csak nem is RPG!
DB -
Nuki #24609 :) Black and White-al játszottatok már? -
Pont a varázslatrendszere miatt nem bírom az Arx-ot, nekem egy RPG-ben ne az egérhasználó képességemen múljon már, hogy tudok e varázsolni, vagy nem... -
Jah, de melyik gyártó érdeke, h. 10 évig használj 1 egeret?
-
Dungeon Siege 1-ben sem kellett, a kettesben ezt jól elrontották :(
DB -
Noxban volt jól megoldva, nem kellett klikkelgetni a haladáshoz. -
At Arx Fatalis nevü RPG ben is be lehet rugni: homájosan látsz ,szédelegsz és aztán bizonyos ideig alszol, pont mint a való életben. De a kedvencem a varázslás renszere: neked kell fölrajzolnod a varázsláshoz szükséges runákat. Megot van még az alkimia az is észveszejtően élethő. -
Ne mar NWNben iranyithatod a karakter billrol is meg point&click modszerrel is.
Tehat mindket modszerrel iranyithato.
De nem ettol hasonlit egy jateknak a stilusa a masikehoz. -
Csak azért szélszerű a point'n'click irányítás az NWN-ben, mert többszereplős (party-based). A Diabloknak a 2D graf miatt volt az egyetlen megoldás a klikkelgetve irányítás. Ha már 3D egy játék, akkor bőven lehet TPS/FPS, ami szerintem sokat segít a hangulati "beleélésbe" :) legalábbis én FPS nézetből élvezem igazán a szerepjátékokat is (Ultima Underworld, de akár Wizardry-k is anno). A külső nézetnek talán az egyetlen előnye, hogy minden irányból látod az ellenfeleket, ez viszont igen nagy mértékben rombolja a realitásérzetet, bár ez nekünk fel se tűnik, de mégis, ki az aki real time minden irányban látja, hogy mi történik körülötte? Na persze, így lehet szuperhíró valaki, de személy szerint én sokkal többre értékelem, amikor megHALLom, hogy mögöttem settenkedik valaki :)
DB -
ok!
köszi! -
Az NWN-t felülről látod, tehát klikkelgetős. De ezt így célszerű nem? A Baldur's Gate-nek is ilyen az irányítása. -
OMG!
Irányítások az RPG-kben nálam:
Diablo style: olyan mint a Diablo-ban, tehát felülről nézed és csak klikkelgetve lehet haladni! RGo: nem billel játszol!
Morrowind style: mint a Morrowind-ben vagy a Fable-ben! Tehát a billel irányítod a karaktert és TPS/FPS nézetből nézed!
tehát újra!
ezek közül milyen az NWN irányítása?!
/OFF -
Most őszintén, melyik játékban nem kell klikkelgetni? Egyébként olyan, mint az Icewind Dale. -
de arra gondolok, hogy oan klikkelgetős istenyila!
nem?
vagy mien az irányítás? -
az NWN D&D szabályokon alapuló (nem AD&D
) RPG. de ha csak szinglibe nyomod az OC-t, akkor tényleg olyan mint a Diablo.
főleg az alapjáték szingli kampánya.
multiba persze más a helyzet. -
Nem olyan stilusu mint a Diablo.
Az NWN egy eredeti AD&D szabalyokon alapulo RPG, a Diablo meg egy Hack&Slash. -
az NWN ugye olyan stílusú mint a Diablo?
tehát ilyen klikkelgetős...
nekem csak azért nem tetszik!
csak a demo-t próbáltam igaz... -
Ez az amit NWN-ben csinalunk a sracokkal neha. :P
Bemegyunk a kocsmaba sorozni (persze van ezenkivul meg vagy 50 fajta pia)
Aztan elkezdunk piazni, amitol eloszor erosebbnek erzi magat a karakter, aztan elkezd szedelegni, leesik az inteligencia, elkezd kotekedni, ha valaki kozelebe kerul azt elkezdi puffolni.(Meg szerencse ilyenkor nincs orseg sose a kocsmaban, s persze nem art ha kiveszi a kardot az ember a kezbol. :P) majd teljessen iranyithatatlanna valik a karakter, lecsuccsen a foldre, vagy asztalhoz minnel tobbet piazik, aztan legvegul bealszik.
Ez mar tobb eve megvan a NWN-hez. -
A Thelys.com-on van fennt a Primary needs név alatt.(Azért többit se időpocsékolás megnézni) -
jah!
de azért megkéne próbálni!
nem?
Mi a mod neve?
ha esetleg tudsz linket is megköszönném! :) -
Hát ezt megbeszéltük.De!! Szerintem majd minden moder a Oblivionra tartogatja magát, hogy majd ott nagyot alkothasson.
Van 1 jó dolog amit meg is csináltak: az a mod melyben naponta valamennyit enned kell különben lecsökkennek az értékei,(persze ha megint esszel visszaálnak) -
jah!
télleg!
kéne egy ien hát nem is tudom... "pályázat" kiíratni a Morrowind Magyar HQ-ra és akkor a modderek megcsinálnák!
hogy elhessen sört inni, leülni, és egyéb ilyen dolgok!
marha jó lenne!
-
Így belegondolva az ütlet nem is hangzik rosszul, tényleg jól nézne ki hogy beülünk a kocsmába inni egy jó pofa sört. -
vagy még az lenne jó hogy kérsz a csapostól inni, stb... -
csak úgy...
hangulat keltő hogy pl bemész egy kocsmába ott leülsz és akkor ott beszélgetsz vkivel!
mekkora hangulata lenne már!
nem? -
Tudomásom szerint nincs ilyen mod;de egyébként minek ücsörögni a Morrowindben ,ha kalandozni is lehet? -
hali!
van olyan mod a Morrowind-hez hogy lelehet ülni?
előre is köszi! -
: ) -
Most jelenleg 2 Wakizashi-val rohangálok( az egyik a pajsz, másik a támadófegyver)Mivel nekem nem tetszett annyira az Orc páncél, ezért beraktam egy szamurai páncél bódot ami ezt a fegyvert adta(Ha érdekek,hohy hogy néz ki akkor látpgass el a képtáramba