The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

én úgy tudom hogy a teljes magyarosítás még csak 80%nál tart.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

David2
http://morrohun.uw.hu/

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Tud valaki magyarosítást a játékhoz?
Ron Ragm
Volt egy kis probléma és újra kellett rakni format után a játékot... viszont amikor bemásoltam az összes dolgot, plugint mentésekkel együtt vissza a helyére, akkor betöltésnél elmegy egy darabig és magától kilép... Van valami ötlet hogy menthetném meg a mentéseket?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

1,5 Giga kb

rorr
Helló!
Egy kérdés:
A Morrowind meg a két kiegészítõ ha minden telepítve van milyen nagy?

kösz

a TES:CSben megnézhetnéd...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Jagi
Azt sem tudod milyen lehet?kard v pajzs vmi?
Melyik küldi?

tudja valaki,hogy hol van ez a tárgy Crostcer of st.Liothis?

Jagi
Az enyém is 3Gb körül van. Most vettem egy Genius 5.1 SW-t Bitter coast sounddal ütõs. 😊 csak ajánlani tudom. Aki tervez ilyesmit, hogy vesz ilyet vegyen.
A Home Theater olyan 30k körül van, ez van nekem de volt egy 80ér is az már qva drága volt nekem, viszont abban a mély kb. 2x akkora.

Na, én nemrég vittem haza még 2 mod-od. Így már 3.3 GB a Morrowind könyvtáram. Szépen meghízott a hónapok alatt. 😊)

Jagi
Nagyon kihaltuk, mindenki alszik, vagy Dremorák és "Giant-os" Ogrimok kergetik egyszerre?

sziasztok tudja valaki,hogy hol van ez a tárgy Crostcer of st.Liothis?

CS@
Sikerült megoldanod ?

bocs a 2 üzenetért véletlenûl 2x kattintottam rá

jó kösz

PiszkosFred
Nincs a játéknak magyarosítása. Ami létezik, csak a kezelõfelületet fordította le, meg talán a fegyvereknek adott magyar nevet, amelyet aztán az angol nyelvû feladatleírásból roppantmód "könnyen" lehetett megszerezni. Legalábbis ilyesmi tapasztalatokat mondanak a népek, akik használták. Talán a gamehunter honlapon fennvan, de nembiztos.

Készül egy átfogó magyarítás, kábé 80-85% az állapot, de ezt addig nemtudod letölteni, amíg 100% nem lesz, és amíg egy hatalmas teszten keresztül nem esik a projekt. Errõl bõvebb infot erre találsz: morrohun.uw.hu

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

sziasztok tud valaki egy honlapot ahól a morrowind magyarosítása fennt van és nem találtam még a magyarositások portálon se elõre is köszi.

CS@
Tutorialok (3,8Mb)
Remélem ezekbõl sikerül infót találnod.

DonnieBrasco
hát én hülye vagyok hozzá 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

Lui76
Valaki constr.setben help?????????<#shakehead>

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Jagi
arigato!

Lui76
Halihó!
Construction Set témában van szükségem segítségre!!!HELP plz!
Komolyan nekiláttam plugint gyártani, szép kerek egészet:új helyszín, sztori,küldik,stb...Na nem túl nagy vmi,pici sziget,de játszható lenne.
Lenne--de megállt a tudomány a dialógusoknál.Értem hogyan lehet topicot,journalbejegyzést készíteni,beállítani ki használja az adott szövegeket,de végül mégsem kerül a karakter párbeszédpaneljébe az adott topic.
Hol rontom el??????Vagy valami linket vmit ajánljatok, hol tudok okosodni.
Köszike

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Summiton van Daggerfal musicpack, asszem az eléggé témábavágó 😊

sajoati
hi megint. van vmi etalon music pack, amit sokan használnak, vagy legtöbben a default musickal nyomjátok? most szedek le a thelysrõl 2 többtíz megás rar-t, de ha tud vki megacool atmoszférikus, Morrowind-hangulatú zaxot, dobjon már meg a linkjével..

(mert tettem be én empyriumot meg ophelia's dream-et alá, meg van jópár ilyen mjúzikom, csak azok nem 100%-osan passzolnak a morróhoz. (vagy túl éteri, vagy túl depi; LOTR, Conan &tsai meg inkább ne 😊 ))

Endure, in enduring grows strong...

Hát ez a children mod ez qrva jó! Tiszta Fable! 😛
Vajn mikor lehet nekiállni a játékban szaporodni? Mondjuk Laura Crafttal 😛!
Már látom magam elõtt a fél ork, fél breton porotyokat! 😛

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

sry <#miaz><#vigyor>

TÉK!

Ja, a többihez általában elég egy "tiszta mentést" csinálni és a global scripteket konzolból indítani

AMik befolyásolják a karakter kezdõ statjait is ahhoz újra kell kezdeni sajnos

a nehezítõ pluginokat menet közben is fel lehet rakni? nem kell hozzá újat kezdeni?

sajoati
föllevitálok és lefájörbólozom 😊 (ha minden kötél szakad a hülyítõvarázzsal még mindig tudok infinithhhh mezsikpojntot kreálni, hogy peccselték volna meg a jóemberek ezt a fícsört! 😊 )

PiszkosFred
Talán ha lennél szíves a difficulty slidert a -100ról átrakni +100ra, és mondjuk egy Demon Force modot felrakni. Na utána köss bele egy Golden Saintbe 12esen... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

sajoati
ó, ez kemény... mármint, hogy erre nem jöttem rá. az is közrejátszhatott, hogy amit szedtem packot, az replace-rõl beszélt...

valószínûleg 1000x lerágott csont, de nem unbalanszos ;-) kicsit ez a játék? tizenikszedik szinten nem kerül sokba lenyomni egy golden saint-tet, betreppelem a soulját, és van egy 80K-t érõ soulgemem. (amit mondjuk eladni nem tudok ennyiért, de párK-ért + egy rakás varázstárgyért igen)
😞

Datafiles/Music mappában válaszd ki hogy mikor akarod hallgatni (Battle v Explore) és másold oda az .mp3-kat, a gém randomra szedi innen a zenéket.

_Atti_
itt nagyon jo modok vannak

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

sajoati
szeretnék custonm zenéket feltenni a Morrówindbe, de nem a régiek helyére, hanem azok mellé. Nincs vmilyen átok tweak rá, hogy ez megoldható legyen?? 1.2 verzióhoz, bár ezért beszerezném a Bloodmoont is. (ill. nem csak ezért, de a lényeg a zax lenne egyelõre...)

Ron Ragm
Children's of Morrowind
Vki fel tudná tölteni nekem az ajtóhangokat? (fx\trans) kezd meghalni a vinyó és kicsit zavaró hogy minden ajtónál fél órákat kerreg míg hajlandó kezdeni valamit 😞

Jagi
Link PLZ!!! De me fileplaneteset már' lécci! THX!!!

Ron Ragm
Ha már modokról van szó, próbálta itt valaki a Morrowind's Children modot? Vmi eszméletlen jól meg van csinálva, a kicsik futkároznak, nagyobb srácok összebunyóznak, vagy a lonerek gyakorolva ügyességüket egyensúlyoznak a városfalon, a lányok pletyiznek, vagy lógnak mert a nagyanyjuknak kéne segíteni mosogatni - a nagyvárosiak vidékre, a vidékiek a nagyvárosba vágynak, aki meg megteheti azt a máguscéhben oktatják. Szal vmi eszméletlen hangulatos, nagyon feldobja a játékot 😊

Jagi
Tényleg az extra NPC az milyen? Már egy csomó helyen láttam de nem tom mit kezdjek vele.

Jagi
De sztem próba mert,ha az a 2 nem akad össze mér' akadnának ezzel?

Jagi
Naááééénemt'om! 😄 😄

Na ezaz h amiket leírtál nem scriptesek, attól félek hogy a give your orders-el vagy az extra NPC-kel összeakadnak a scriptek 😞

Jagi
Eddig nem vettem észre semmit

Ezek vannak fenn:
better heads, body
relighted
+(quadratic)
glass átláccóság (nemtom a pontos nevét)
Texpack XT 2, meg egy másik
dessert, hlaalu, snow, cave text.
seasons
a 12 házas cpts teleport ring-es
metal queen B
cloak collection

+ the UnderGround

kb ennyi... szal én még minden jó!ja, morro + trib + blood :::😊(pók)

Nem akad a többi cuccal? Vagy csak az Underground és a Morro+kiegek vannak a gépeden?

Jagi
Felraktam a The Underground modot! <#eljen> Most azt csinálom, érdekes! Ajánlom mindenkinek.

Manti
Megvolt a bosszú, a karit meg teszem archívba. Magát a Morro-t is egy jó darabig pihentetem <#smile>