The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.
Most csináltam meg azt a küldetést, amikor a második ashlander táborban a varázslónõ elnevez Nerevarine-nak (miután lecsitítom a Kultistákat és az Ordinátorokat a szentélyben.). Elvezettem a nõcit az adott helyre, miután a szobornál felismeri bennem Nerevarine-t. Viszont a harmadik ashlander táborban nem adja meg senki a következõ quest-et. Miért???
Csak benéztem, aztán láttam a szép piros X-t és gondoltam elütöm az idõt valamivel. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
hey de régen jártam erre pedig ott van a favoritok között a topik. mi ez a cim váltás, az Oblivion miatt? biztosan.. jó a banner! 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
A régi képet törölték az adattárból és amit beraktam, még az volt a legjobb, amit találtam, így hát ugyanazt a nevet adtam neki, mint ami a réginek volt és ugyanoda töltöttem, így az url nem változott és moderátor nélkül is be tudtam rakni. De tényleg bocsika, hogy nem kérdeztelek meg titeket, csak az a banner a tipikus morrowind logo volt, így hát azt gondoltam nem lesz ellene kifogásotok. Szal mégeccer bocsesz. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
És a topik neve engem már marha régen zavart, ezért kijavítottam. Akinek ellenvetése van, kérem jelezze, de ha egyszer már valaki csak úgy megrakott házigazdának, úgy éreztem ezt a kis apró korrekciót megtehetem. Ha nem, akkor intézkedjenek a megfelelõ személyek ;]
tep: örülök hogy segít, sok jó ember tett sokat az oldalért, az õ érdemük az egész ;]
\"SLICE of LIFE\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nem tudjátok mikor lesz Oblivion?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
mintha én egy másik bannerre emlékeznék... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ja, amúgy a desktopra kilépkedés-bug megoldódott vmelyik patch-csel? nekem az alapgaméval, 1.2 körüli patch, még mindig csinálja, mint annak idején. (anno a pc.games-be írtam róla cikket, és ott is megemlítettem 😊 )
Endure, in enduring grows strong...
DB
A ti kung-futok nem erős!
amúgy meg folytattam a régi karakteremmel a játékot (remélem nem fárasztok ezzel itt senkit 😊 ), egy 17. szintû nord crusader, aki kérdezgetõs módszerrel született annak idején (volt egy 11.000 programsoros 😊 karakteres, befejezetlen, pötyögõs offline pascal gamém (olyasmi, mint a túlélõk földje, ha ismeritek), abba is ezt tettem, meg mindenhol teccik ez a generálási módszer), szóval vele megkerestem Caius Cosadest, mert kiderült, h nem droppoltam a missiont, csak gondolkodási idõt kértem.
aztán persze rögtön olyan helyre küldött, amit már régesrég loot-oltam, kellett egy kis TESConstkit-ezés, hogy berakjam a ki tudja már kinek eladott puzzlebox-ot 😊
Endure, in enduring grows strong...
Itt a kézikönyv, 1 CD a dvdtokban, csak 3 papír (jupi)
..és megtudtam, hogy a pallos az iagzából klémor, és én ettõl a padlón vagyok...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Ez megfelel? <#beka3>#beka3> Elírtam, nem Theylis hanem Thelys, de mellékesen megjegyzem hogy én google-bõl ismerem az összes mod portált. Amúgy a Morrowind Summit-on a létezõ összes Viual pack fennt van, ha a Qarl féle nem jó...
tesco minõség😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/