The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van végigjátszásod-TESMAP???
Hi!a nyilat már odavitted???
A sámán nõ sem változtatja a Journal-omat. Itt tudtommal nem lehet csak úgy belekezdeni a küldibe, mint pl. a Diablo-ban (ott a küldit nem kellett "átvenni", el tudtad kezdeni magadtól is). Ráadásul tudom is, hogy mit kell tennem, csak átvenni nem tudom a feladatot.(van leírásom, csak fingom nincs, hogy miért nem úgy van, ahogy ott le van írva.).
Nos, az egy kicsit trükkös lesz, mert a törzsfõ nem nagyon szeretne téged Nerevarine-é tenni. Elõször valami vámpírt kell legyakni, aztán meg egy feleséget kell neki szerezni. A sámán nõ segít neked a feladatokban.

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

Zainab
Valami Zanib vagy ilyesmi... Miért? Nem fix sorrendben vannak?
Melyik nálad a harmadik tábor?

Keress a Khadgar-on, az Azjol-Nerub-on, a Bronzebeard-en és a Bloodscalp-on.

Sziasztok!
Most csináltam meg azt a küldetést, amikor a második ashlander táborban a varázslónõ elnevez Nerevarine-nak (miután lecsitítom a Kultistákat és az Ordinátorokat a szentélyben.). Elvezettem a nõcit az adott helyre, miután a szobornál felismeri bennem Nerevarine-t. Viszont a harmadik ashlander táborban nem adja meg senki a következõ quest-et. Miért???
Bandew
Nincs gáz. :-D
Csak benéztem, aztán láttam a szép piros X-t és gondoltam elütöm az idõt valamivel. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

háj háj 😊
hey de régen jártam erre pedig ott van a favoritok között a topik. mi ez a cim váltás, az Oblivion miatt? biztosan.. jó a banner! 😊

PiszkosFred
Na részemrõl köszönöm és /bow, ez így már tökéletes ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

parancsolj 😊

David2
ok, semmi gond, csak az egység kedvéért szóltam

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

PiszkosFred
Az hogy az Oblivion topik neve pontatlan, az egy apro hiba amit majd egyszer talan korrigal valaki ;] Attol meg nem kell ennek is hibasnak lennie, megha ez az egy nevelo az egvilagos semmin sem valtoztat. Mar banom hogy "hozzanyultam" e kettohoz (jot akartam), de csak azert rossz cimet nem fogok irni mert mashol is igy van. De mint jeleztem, akinek nem tetszik, orvosolja vagy orvosoltassa a megfelelo emberekkel, engem meg szedjen le akkor valaki errol a topikmarhasagos "posztrol", ugysincs ra szuksege se a topiknak, se nekem. Bannert visszaraktam, a nevet nem. Ennyi. Tema reszemrol lezarva, tul van ez reagalva es magyarazva...

David2
a téme címével kapcsolatban: az oblivionos topiknak Elder scroollal kezdõdik, ez meg THE elder scrollal... amúgy a rövidebb jobb lenne, mert ez egy picit hosszú, s így két sort foglal a kedvencekben

PiszkosFred
Kérésed akár egy parancs ;] (remélem melóhelyi cachebõl reggel elõ tudom bányászni a régit...)

David2
már megint más a banner

PiszkosFred
Ok, ez esetben elnézést a jelzõért ;] Azt hittem jött valami okos moderátor, benézett és csak úgy hopp intézkedett. Nincs meg valakinek a régi zöld?

ollie
Nekem spec tetszett a Bandew által belinkelt...

Bandew
Az a jóképességû én voltam. :-D
A régi képet törölték az adattárból és amit beraktam, még az volt a legjobb, amit találtam, így hát ugyanazt a nevet adtam neki, mint ami a réginek volt és ugyanoda töltöttem, így az url nem változott és moderátor nélkül is be tudtam rakni. De tényleg bocsika, hogy nem kérdeztelek meg titeket, csak az a banner a tipikus morrowind logo volt, így hát azt gondoltam nem lesz ellene kifogásotok. Szal mégeccer bocsesz. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
Akinek van jobb ötlete bannerre, ne fogja vissza magát, ez csak egy régi verzió reaktiválása. Mivel a régi zöldest lecserélte valamelyik jóképességû, ami helyette volt pedig a játék arculcsapása a fórumon, ezért bátorkodtam ezt betenni bannernek.

És a topik neve engem már marha régen zavart, ezért kijavítottam. Akinek ellenvetése van, kérem jelezze, de ha egyszer már valaki csak úgy megrakott házigazdának, úgy éreztem ezt a kis apró korrekciót megtehetem. Ha nem, akkor intézkedjenek a megfelelõ személyek ;]

tep: örülök hogy segít, sok jó ember tett sokat az oldalért, az õ érdemük az egész ;]

tep
Én csak most kezdtem el játszani vele.....

sokat segít EZ az oldal

\"SLICE of LIFE\"

Kösz ^__^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

PiszkosFred
A hivatalos dátum 2005 december 15. A valószínûsíthetõ dátum 2006 tavasz.

Háj all!
Nem tudjátok mikor lesz Oblivion?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

PiszkosFred
Én is. Nemtudom mi ez, de a régi sokkal jobb volt. Ha nem rakják vissza a régit, akkro csinálok egy újat, mert ez szerintem....inkább nem minõsítem. ;]

Hmmm...
mintha én egy másik bannerre emlékeznék... <#fejvakaras>

RaveAir
Nem adnak ki köztes verziót.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Honnan szedjem le????és higy áll most,könyvet,feladatokat forditottak mar????
David2
szép lassan, de biztosan, haladnak

Magyaritással mi most a helyzet jelenleg?????
Jagi
Alig van mostanában már díszdobozos játék. A nagy neveket megint kezdték behajigálni boxokba, de a legtöbb játék szar DVD tokban jut el hozzánk. Sajna ez van el kell fogadni. 😞 DE a játék attól ua. az eredeti példány lesz 😊, csak a kasztni nem mutat annyira a polcon 😞

Jagi
És végre van eredeti TES-ed is! 😉 amivel vagy elkezdessz foglalkozni, vagy azt csinálod amit én.

EZ ok!!örülök is ennek,csak kéne a profi csomagolás,h vizuális igényeimet kielégitsem!nem dobna sokat az árán a nyomdai munka..
EqUiNoX
És ebben mi a meglepõ? Amikor egy játék már csak 2e HUF, azért csodát ne várj ;] Viszont van egy eredeti játékod, egy bármikor peccselhetõ verziód, és elmondhatod, hogy a világ egyik legjobb játékának a büszke tulajdonosa vagy, hivatalosan is...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

HI!goty csomaghoz az égvilágon semmi kézi könyv nem jár!sajna ezt vettem észre.+az arany fekete papirdobozos kiszerelés helyett egy müanyag shit-ben lö9kik eléd,elég gáz!!!!!!!
Jagi
VÉRFARKASOS ÁTVÁLTOZÓS???

Ron Ragm
Eléggé el van dugva, sztem sima lootolásnál meg sem találja az ember még a szobát sem ahol meg lehet találni

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Manti
Az apeheseknek azt kell mondani, hogy láttad elhajózni a khajitot, és akkor utána mennek.

sajoati
hm. kerestem, de nem találtam. aztán most megint kocáztam egy picit, amikor Vivecben az A... nevû khajitot meg kell szabadítani a cenzor emberkétõl, h beszéljen a spymaster által áhított titkokról, a cenzorkát lecsaptam, pedig biztos valahogy el is lehet küldeni 😊 (próbáltam persuade-elni, de 100-as állapotnál sem állt odébb. így fizethettem 1040 pénzt a lecsapkodásáért... igazából nem volt túl szerepjátékos dolog, de ötleteim se voltak, hogy miként kéne távozásra szólítani.)

ja, amúgy a desktopra kilépkedés-bug megoldódott vmelyik patch-csel? nekem az alapgaméval, 1.2 körüli patch, még mindig csinálja, mint annak idején. (anno a pc.games-be írtam róla cikket, és ott is megemlítettem 😊 )

Endure, in enduring grows strong...

DonnieBrasco
Nem, a CDGalaxisos Morro GOTY-ban az égvilágon semmi sincs, csak a CD-k 😊) nekem is az van!

DB

A ti kung-futok nem erős!

Ron Ragm
Hm, pedig ha jól tudom a puzleboxot csak akkor engedi felvenni ha ott tartasz a küldetésben

sajoati
köszi a tanácsokat visual pack ügyben! a cdgalaxisból rendelt morró is tesco minõségû kézikönyvvel érkezik?

amúgy meg folytattam a régi karakteremmel a játékot (remélem nem fárasztok ezzel itt senkit 😊 ), egy 17. szintû nord crusader, aki kérdezgetõs módszerrel született annak idején (volt egy 11.000 programsoros 😊 karakteres, befejezetlen, pötyögõs offline pascal gamém (olyasmi, mint a túlélõk földje, ha ismeritek), abba is ezt tettem, meg mindenhol teccik ez a generálási módszer), szóval vele megkerestem Caius Cosadest, mert kiderült, h nem droppoltam a missiont, csak gondolkodási idõt kértem.

aztán persze rögtön olyan helyre küldött, amit már régesrég loot-oltam, kellett egy kis TESConstkit-ezés, hogy berakjam a ki tudja már kinek eladott puzzlebox-ot 😊

Na ezért kell idejében megvenni!
Itt a kézikönyv, 1 CD a dvdtokban, csak 3 papír (jupi)
..és megtudtam, hogy a pallos az iagzából klémor, és én ettõl a padlón vagyok...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Ron Ragm
fileplanet ingyenes, max várnod kell egy negyed órát 😊

aha, tényleg halott, nem is próbáltam csak azt dobta ki elsõnek a keresõ és nem tûnt úgy hogy bármi baja lenne, most viszont próbaként próbáltam tölteni és tényleg halott. sorry. akkor morro summit, én is onnan szedtem le kettõ a háromból, a harmadikra a fileplanetra hivatkozott, az reges úgyhogy kiesik, de googlival kis kereséssel az is meglesz, mert én is úgy csináltam. sajnos a linkjét nem jegyeztem meg. viszont a betterbodies oldalára nemsokára érdemes újra ellátogatni, mert nemsokára jön az újabb verzió, ami a maradék apró illesztési hibákat javítja

PiszkosFred
Az elv a lényeg, és a tartalom. Minden egyéb külsõség mellékes ;] (fõleg annak tudatában, hogy a mai világban az emebr bármikor produkálhat/letölthet egy tiptop kis borítót, és mindjárt a polc dísze lesz a a 4cd, elfeledve a papírtokokat...)

Manti
http://www.thelys.org/mods.php?a=Qarl#Visual_Pack_XT
Ez megfelel? <#beka3> Elírtam, nem Theylis hanem Thelys, de mellékesen megjegyzem hogy én google-bõl ismerem az összes mod portált. Amúgy a Morrowind Summit-on a létezõ összes Viual pack fennt van, ha a Qarl féle nem jó...

_Atti_
amit én vettem morro abban volt egy lemez azt rá volt irva : Kézikönyv😄

tesco minõség😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

sajoati
ja, hát biztos, mert a Theylist nem találom, az mwsource és a tessource.net ugyanaz tkp, és azokon egyiken sincs fent a visual pack. <#ejnye1>