The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon el volt dugva, szó szerint a plafonra másztam érte.
Egyébként tudja valaki hol tudok szerezni Daedric God Helmet?(Minden más Daedric cuc már megvan)
Borito
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De ha nem lesz az se para!
Mert amit leszedtem egyszer warezról morrowind abba benne volt!<#vigyor2>#vigyor2>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
és ott találtam azt az elég gyatra minõségû DVD borítót!
Nem tudjátok hogy honnan szerezhetek jó minõségû DVD tokhoz borítót?
(sima Morrowind)
Én kerestem találtam is egyet de az eléggé gyér minõségû!<#rolleyes>#rolleyes>
Elõre is thx!
Egy lelkes kis csapat úgy látszik, megvalósította sokak nagy álmát és multiplayer mod-ot írt a TES III Morrowind-hez. (valamilyen network srcipting segítségével)
A mod szabadon letölthetõ (teljesen freeware) és nem csak a LAN játékot teszi lehetõvé, hanem rögtön online is játszható. A követelmény mindössze a Tribunal és Bloodmoon kiegészítõk telepítése, ugyanis a mod-nak szüksége van ezek fájljaira.
Mivel ehhez hasonló témát nem találtam magyar fórumon, úgy gondoltam, érdemes nyitni egyet: Morrowind Online
Várom a véleményeket és hozzászólásokat. A mod-ot teszteltem és valóban mûködik, várom a jelentkezõket egy online próbára.
Használd melléjük a leveled list merger-t és a plugin conflict detectort így a modok nem akadnak össze 😊
Ezért nem tudom biztosra, de szerintem véd, hülyeség lenne, ha nem védene. Nem?
nekem 3 mentésem van 1,2,3 + auto + quick.
Most már az állatokat is csak akkor ölöm meg, ha õk támadnak elõször.
Kaszt neve:Nerevar
Major skills:Long Blade,Heavy Armor,Medium Armor,Alchemy,Alteration
Minor Skills:Block, Acrobatic, Athletic, Blunt Weapun, Short Blade
Karakter neve: Hisskar
Faj😄ark elf
Csillagjegy: The Lady
Persze van még küldetés teljesítettlen küldetések Morrowindben, szóval még úgy 200-300 óra játék idõ van hátra! <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2>
A Nuki rakta fel a két képet!A felsõ kép az õvé, az alsõ az enyém.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én vagyok az a "morrowind fanatista oszájtárs" aki Nuki megemlit.
Egyébként 20 varázs tárgy hatása van rajtam egyszerre,de sajnos nem mindegyik látsik.
Egyenlõre csak 35. szintû vagyok és már a Bloodmoon vége felé járok.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
az elõzõ amugy egy morrowind fanatista oszájtársamé 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!