27013
-
Nuki #24661 ő a mester, ha úgy mondja biztos úgy van =)
vámpír is lehetsz ha jól emlékszem. jól? :) -
Olvasd el a readmet és sok válaszodra kérdést fogsz kapni.(Ha nem értesz eggyes dolgokat, akkor e-mailez.) -
Crazy Mate #24659 Pontosan a nagy bajom az hogy nem találok vérfarkast,ezt ne vegyétek figyelembe csak azért írtam hogy hátha könnyebb lesz segíteni.... -
Crazy Mate #24658 www.werewolves.thelys.org itt ez a honlap és nem tudom hogy működik a mod,elindítottam,megy is hibátlanul,de nem tudom hogy lehet nék olyan vérfarkas ami a mod-ban van......Segítene valaki,leírás hogy hogy lehetek vérfarkas(olyan) vagy egy olyan savegame,amiben vérfarkas kórral meg van a játékos fertőzve.....Előre is köszi,írjatok ide,vagy email címem: [email protected]
-
A farm az Arvel Planteo (ez Pelgiadtól keletre-északra a Dren Planteotől)-tól északra. -
Moonsahdow #24656 Megint adódtak problémáim. A Balmorai Fighter's guildben a protektoros küldi (asszem) Az van rajta hogy valami farmot meg kell keresni ami peligardtól ÉKra van, pofázni kell vkivel és vmi romnál vmi orkokat legyilkolászni. Hol a farm? -
Nuki #24655 átjött, csak a lényeget nemmutatta meg
-
Naná ,hogy hozom.
Még nem játszottam ki teljesen a játékot, van még küldetés amit meg lehet csinálni.A fő történet szálat(Morrowind,Tribunal,Bloodmoon) teljes hosszában csak 1-szer játszottam végig.Még hátra a Imperial Cult és a Morag Tong.A Thiefs Guildot már kiírtottam ezért hozzájuk inkább nem csatlakozom.Ja és még vámpir sem voltam. -
Nuki #24653 azé jössz pénteken és hozod mentést és megmutatod :)
(me egyszer szerintem mutattad, csak nagyon nem néztem mit mond :D )
aki meg ugye megteheti hogy végigjátsza 12szer vagy többször, az észrevesz ilyen apróságokat :D
meg amúgy csomóan ezt mongyák, nem?
"héj, vát ár jú dúing?" -
Szerintem ezt a szöveget még nem is hallóttad magától Dagoth Urtól! -
Nuki #24651 jó az aláírásod :D -
Ilyen légiós küldetés nincs is. Végig vittem a légiót és én ilyen küldetéssel nem is találkoztam.Biztos ez csak 1 mellékküldetése volt a játéknak. -
van egy légios küldi...semmi értelme...asszem gnisis ben....egy edényárus kerül gyanuba.....semmi értelme...a végén kinyirtam a tagot....de nem volt motivácio....de a kveszt igy komplett lett....hmm...máshol nem volt ilyen... -
Köszi! Már megcsináltam 2 erőd köldetését(Gnisis és Balmora közelében lévöket).
Eggyes küldetések tetszettek,de még mindig nem szárnyalták túl a East Empire Company küldetéseit. -
Jah, meg hogyha légiósokkal akarsz diskurálni, mert csak akkor állnak veled szóba, ha az "egyenruha" rajtad van.:) -
A légios uniformist csak akkor kell használnod,ha éppen az erődben vagy,vagy pont légios küldit nyomsz...asszem -
Az Imperial Legionben milyen megkötések vannak? Pl: Mit szolnak hozzá ha nem vagyok a helyemen vagy ha nem hordom a légiós páncélomat. -
Nuki #24644 ja meg amúgy jó, nekem teccik =) -
Nuki #24643 látom :D
csak szokatlan volt a színe, érted kerestem, hogy hol van Hrisskar aláírása, de színben elbújt az enyéim között :) -
Kulissza titok:A Hrisskar név az egy szinő és áttetsző és mögé beraktem egy világitó pontot.(mindez 10 percbe se került Photoshoppal) Ja és StarCraftos betűtipust használtam. És az eredményt már látod. -
haxoror #24641 Király! 
(Így hogy az SS és a KAR más-más színű az első ami eszembe jutott Schutz Staffel Karabiner98 asszem túl sokat CoD2-zök
)
-
Eddig tartott az új készítése!! -
Igen,de 1 picit gagyi lett. Épp 1 másikon dolgozok. -
Nuki #24638 új logódizájn? :) -
Nuki #24637 akkor csak én emlékeztem rosszul hogy igen :P -
Nuki #24636 végre van aki ismeri a Warblade-t. -
Moonsahdow #24635 Köszi:) -
Pelgiad, Ghorak Manor felső szint,1 Scamp. 5000 pénze van és em alkuszik le a valós árból és 24 óra alatt visszatöltődik a pénze(,mint minden más kereskedőé) -
Moonsahdow #24633 találtam. már nincs pénze... -
Moonsahdow #24632 Meg mentem más barlangba is, de ott csak patkányok voltak +a balrog v.mi, de aztán lódoltam úgyhogy a balroggal nem futottam össze... Tud vki olyan kereskedőt akinek pénze is van? -
Moonsahdow #24631 Pedig az volt. mondjuk először rossz minébe mentem be... lehet hogy ott esetleg -
haxoror #24630 Karakterlapon megjelenik egy piros ikon a tulajdonságaidnál, az egg-mine eléggé az elején van a játéknak fura hogy már blightos szörnyeket találsz
-
Moonsahdow #24629 és akkor kaptam amikor az eggminéket jártam úgyhogy vmi olyasmi lehet. De honnan látom az emberkék reakcióin kívül? -
Moonsahdow #24628 Egyikse. valami blight disease, de már kikúráltam magam -
vagy ha nincs olyanod irány az alkimista, "oszt vegyél tőle egy pósönt." -
haxoror #24626 Elkaphattál valami fertőzést egy állattól, menj a templomba és a shrine-nál kezeld magad vagy lőjj el egy cure common desease spellt. -
Vírus? Moon Sugar lesz szerintem. Az kábszer és csak tedd le a földre. -
Moonsahdow #24624 Ja és amikor rákérdeztem közölték valam hogy ez magándolog, pedig sztem nem is
-
Moonsahdow #24623 Amúgy van vmi vírus amit már leszedtem, de mindenki avval jött nekem hogy tűnjek a p***ába mert rajtam van ez a vmi és mennyek el gyógyíttatni magam. Az mi? Mi terjeszti? Gyakran kapom meg? Honnan tudom hogy megkapom? -
Moonsahdow #24622 Rájöttem. Amúgy van a közelben egy Ebony mine. na abban van egy ilyen balrog szerű lény. Azzal lehet vmit kezdeni v. haggyam békében
(én az utóóbbi mellett döntöttem, miután igencsaknagyongyorsan le lettem hentelve...
)