The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csm
hi.vki röviden bemutatná h milyen game ez?

BMW 325 iX Rallye Car :)

tigeroo
szasztok a Fighters guild 2. küldetése : meg kell találni Sevilo Othant, + Dram Berst , meg valamilyen Valost és megölni õket..
hol találom õket?😊 kérdezgettem a városlakókat mind1ik aztmonnya hogyha békénhagyom õket akkor nem szólnak az õröknek😊)
(Balmora..)
tigeroo
hát igen, még nem tértem át teljesen erre a 100%-os szabadság izéére😊
Panzerfaust
Ez a jó a morrowindben, oda mész ahova akarsz, és ahova akarsz. Meg persze ahova tudsz.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Esrohnoil
Pont addig, meddig akarsz. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

tigeroo
hm tettem egy kis kalandozást egy közeli "bányába", meg tettem egy felfedezõkörutat is, erre találtam egy embert, jó sok quest cuccal.
aztán az öreg aki kasztba osztott anno mondta hogy keressem meg a gyilkosát. a világítótoronytól nem messze vannak kunyhók, az egyikben megöltem egy tigrisszerû vmit, oda költöztem be. 1x azonban a gyilkoshoz mentem be😄D a legelsõ guarddal beszéltem és leadtam mindet😄 dark elf vagyok, warrior (aztán csinálok egy mágust is) lvl 1, 1200 golddal és fasza felszereléssel😊 1ébként meddig maradok még ebben a faluban??
Jagi
Érdemes vele "görcsölni, jó kis gamma fõleg a kiegekkel + modokkal mekkora szép. Mournholdban még mindíg a nyálamat csorgatom.
Már több nint 2 hónapja ott járok, de nem megyek egy jóideig még sehová. 😉

Jagi
(Aláírás): Resident Evil rlz! 😄DD<#eljen>

tigeroo
fuhh köszönöm a "bíztatást" az tény hogy alig tudok angolul de a kotor 1-2-õt kinyomtam már, és amúgyis kerestem egy offline rpg-t, mert az MMO-kat már unom. a morrowind jónak tûnt.
dehát ezt is megtudtam😊
(kaptam 20xp-t az angol skillemhez, jeee<#ravasz1>)
Jagi
Ehh... mennyire igaz... 😊

EqUiNoX
Arra még várni kell egy icipicit..

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Esrohnoil
A magyarítás van olyan állapotban h. elég legyen neki?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

EqUiNoX
Úgy tanul az ember, ha ütik.... ;] De a legnagyobb baj az angollal lesz neki, sajnos muszáj minimális szinten érteni a nyelvet hogy élvezhetõ is legyen a játék, ne csak egy pár órás hent és uninstal.

Esrohnoil
Vmi azt súgja, Tigeroo-nak lesz még gondja a városõrséggel. 😄

Ha jól látom nem igazán megy neked az angol így elég nehéz lesz 😊

EqUiNoX
Pont hogy nem követel, hanem azt mondja, szabadulj meg a moonsugartól, mert addig nem bizniszel vele. Tisztázandó, a MoonSugar és a Skooma Vvardenfell 98%ában tiltott ;]

Esrohnoil
Ez nem az a játék, mint a Gothic, ahol akármit eltehetsz, és bármennyit elbírsz. 😄
Egyre több és értékesebb cuccokat fogsz elhagyni ahogy elõrébb jutsz. 😊

tigeroo
jah igen a kezdõvárosban az eladó valamilyen "moon sugar"-t követel tõlem..
azt hol találom:
tigeroo
köszköszköszköszköszköszköszkösz<#worship><#worship>
Hrisskar
Hát kérlek szépen,Túl vagy terhelve.
Túl sok cucc van nálad,ami meghaladja az erõdet.
Megoldás:Rakd le ami nem kell!(A karaktered képe felet van 1 kék csík, az jelzi mennyire vagy leterkelve, ha a kék csík megtelik nem tudsz mozogni)

tigeroo
csáttok! most kezdtem el a játékot, még a kezdõvárosban megöltem egy házban egy gyíkfélét, azóta meg se tudok mozdulni és azt írja ki hogy "over encumbered"
help lécci!!
Okszi, azt nagyon megkösszönném/köszönnénk...
Szerintem ettõl ugyanúgy kidobál majd a desktopra de kipróbálom.
Megírom a tapasztalatokat.
Ez nagy segítség! Nekem ezzel a játékkal ez volt csak a komoly problémám, de látom már ez sem lesz 😊 Remek!
1gb memória és most állítom be az értékeket amiket írtál.
thx kipróbálom remélem látványosan használ 😊

David2
morrowind txtben van
ez az alapállapot
Interior Cell Buffer=10 ->128ra kell emelni, ha 512 memóriád van, 256ra, ha 1gbd
Exterior Cell Buffer=30 ->256ra 512 esetén, 512 1 gb esetén

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Hrisskar
Mikor én elõsször feltelepítettem a progit egy jó ideig nem vágot ki a desktopra.Majd úgy 100 óra játék után elkezdet kirakosgatni és végül már a játék kárára vált ez (30 percenként). Aztán megelégeltem és újra telepítettem és minden probléma megoldódott!

Interrior és exterrior mit kell ezekkel csinálni? <#help>

David2
mennyi memóriád van? mert min 512 az ajánlatos, meg a configban át írni az interrior és exterrior cells buffer memória nagyságának függõen

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Bandew
Hiába ordibálsz segítségért, sajnos nincs rá megoldás. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Szevasztok!!

Újra elõvettem ezt a csoda progit minden kiegjével együtt!!!
Nem akarom elhinni hogy a rengeteg patch meg kieg után még mindig kidobál a desktopra!!!
Nem igaz hogy még mindig nem oldották ezt meg...
Segítséggg
Hrisskar
Szerintem ezt <#worship> te érdemled meg!
Nagyon jó mód!Nincs hely hiányom (a 2/4 lakás televan Minden féle teljes
páncélokkal (dwemer,Orc,Royal Guard,Ebony, Daedric) + ,ha van a hozzátartozó
fegyverekkel), a konyhában 1 teljes Grandmaster Alkimiás készlet,varázs piák
és alapagyagokkal; és még mindig van helyem!

Szoval mégegyszer:

CS@
<#worship>

Neogan
Mire jó a Data Filesban a morrowind.bsa? Mer' nagyon szét van töredezve.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Jagi
#24091 Ehhez meg gyûrû van és 12 helye teleportál! 😛
Na nem eccerre, mert az már tudás lenne! 😄DDD

Hrisskar
Én 1 magyar fejlesztésû házmódot használok. A bolhától nem messze, a két hídnál van. 5 szintes ház:elõszobával, konyhával, fürdõszobával, dolgozószobával és hálószobával.És van hozzá egy kulcs amit, ha magamon használok a bejárathoz teleportál(Mornholdbõl is).

A: http://www.morrowindhq.hu/ -n van fenn a modismertetöknél Balmorai Torony neven

Jagi
Én belefotam de abbahagytam mert még kevés vagyok hozzá!

cece
Köszönöm
Szétnézek mit lehet találni, max. megpróbálok csinálni egy sajátot, ha sok idõm lesz valamikor...

Jagi
'The latest geatest housing mod gold". asszem 😊))

summiton láttam régebben de a neve nem ugrik be sry 😞

cece
Na még 1x
Sziasztok
egy olyan kérdésem lenne, hogy véletlenûl nem emlékszik e valaki egy olyan modra amely egy házat tesz Balmorába a templom és a folyó közé a városfalon túlra. A ház jól felszerelt 2 szintes épület, ha jól emlékszem a hálóban van egy táncoló hölgy is. Nincs meg valakinek véletlenül? Vagy nem emlékszik valaki a nevére?
Üdv
Cece

cece
Sziasztok

Frozensoul
Végre én is eljutottam odáig, hogy kipróbálhassam neten keresztül az online mod-ot. Mivel nem nagyon akadt, akivel tesztelhettem volna, ezért gyorsan összedobtam egy másik gépet, amin még éppen fut a játék.

Nos, meg kell mondanom, hogy eleinte többet vártam ettõl a mod-tól.

A tapasztalatok:
==============
- A csatlakozásnál és a Transplant-nél nem volt probléma.
- A karakterek megjelenítése:
Az 1-es számú gépen: Proba1 nevû karakter hiba nélkül jelenik meg, másik karakter (Proba2) helyett egy "Fargoth the Muppet" nevû Fargoth figura álldogál.
A 2-es számú gépen: Proba2 nevû karakter hiba nélkül jelenik meg, Proba1 nevû másik karakter Proba1 néven jelenik meg ugyan, de hiányos az öltözete.
- NPC-k: Míg Proba1 az adott NPC-t már rég földbedöngölte, Proba2 vígan társaloghat vele, tehát az NPC-k szinkronizálásáról kb. ennyit.

Ugyanakkor én úgy gondolom, hogy már az is nagy elõrelépésnek számít, hogy eme lelkes kis csapatnak sikerült létrehoznia a single player játékok közti LAN-, illetve online kapcsolatot. A többi szerintem csupán idõ kérdése. Ne ábránduljon ki senki ebbõl a projektbõl, hiszen minden kezdet nehéz.

A csapat oldaláról letölthetõ egyébként egy ún. "MWScriptExtender Developer Package", ami tartalmazza a forráskódot is. Így aki jártasnak érzi magát a C++ programozási nyelvben és rendelkezik elég szabad idõvel is hozzá, az tanulmányozza kedve szerint, esetleg tegyen építõ jellegû javaslatokat a csapat fórumán az erre szánt topic-ban.

Továbbra is várom a véleményeket és tapasztalatokat.<#wave>

Jagi
Ez a jó hozzáállás!😊)))

PiszkosFred
Hát utóbbira azért reálisabb az eseély ;] De én sem írom le a dolgot, próbálkozzanak csak, drukkolok nekik. Ha összejön, mosolygunk, ha nem, akkor nem, de a világ nem dõl össze...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Crokin
Ez is egy vélemény 😊 Én azért hiszek még benne. Ha már eddig sikerült eljutni, már csak jobb lehet. Majd várjuk mint a magyarítást <#awink>

Repatarurgyán

_Atti_
nem lesz soha élvezhetõ verzio belõle..olyan emberektõl hallottam ezt akik értik a dolgukat..fölösleges ábrándozni.. talán egy coop( aminek ninc sok értelme itt)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Crokin
Kipróbáltuk otthon ezt a multiplayer cuccost.
Eléggé gyerekcipõben jár még a dolog. Lanon próbáltuk otthon, de lagolt rendesen 😊 Ruhákat, fegyvert nem mutat egymáson. Nálam (host) éjszaka volt, öcsémnél nappal 😊 Meg megtámadta Fargoth-ot amire ugye ráment a fél falu, de én ebbõl semmit sem láttam, nálam mindenki békésen sétalgatott. Szvsz várjunk még vele.

Repatarurgyán