The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol találom õket?😊 kérdezgettem a városlakókat mind1ik aztmonnya hogyha békénhagyom õket akkor nem szólnak az õröknek😊)
(Balmora..)
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
aztán az öreg aki kasztba osztott anno mondta hogy keressem meg a gyilkosát. a világítótoronytól nem messze vannak kunyhók, az egyikben megöltem egy tigrisszerû vmit, oda költöztem be. 1x azonban a gyilkoshoz mentem be😄D a legelsõ guarddal beszéltem és leadtam mindet😄 dark elf vagyok, warrior (aztán csinálok egy mágust is) lvl 1, 1200 golddal és fasza felszereléssel😊 1ébként meddig maradok még ebben a faluban??
Már több nint 2 hónapja ott járok, de nem megyek egy jóideig még sehová. 😉
dehát ezt is megtudtam😊
(kaptam 20xp-t az angol skillemhez, jeee<#ravasz1>#ravasz1>)
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Egyre több és értékesebb cuccokat fogsz elhagyni ahogy elõrébb jutsz. 😊
Túl sok cucc van nálad,ami meghaladja az erõdet.
Megoldás:Rakd le ami nem kell!(A karaktered képe felet van 1 kék csík, az jelzi mennyire vagy leterkelve, ha a kék csík megtelik nem tudsz mozogni)
help lécci!!
Megírom a tapasztalatokat.
ez az alapállapot
Interior Cell Buffer=10 ->128ra kell emelni, ha 512 memóriád van, 256ra, ha 1gbd
Exterior Cell Buffer=30 ->256ra 512 esetén, 512 1 gb esetén
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Újra elõvettem ezt a csoda progit minden kiegjével együtt!!!
Nem akarom elhinni hogy a rengeteg patch meg kieg után még mindig kidobál a desktopra!!!
Nem igaz hogy még mindig nem oldották ezt meg...
Segítséggg
Nagyon jó mód!Nincs hely hiányom (a 2/4 lakás televan Minden féle teljes
páncélokkal (dwemer,Orc,Royal Guard,Ebony, Daedric) + ,ha van a hozzátartozó
fegyverekkel), a konyhában 1 teljes Grandmaster Alkimiás készlet,varázs piák
és alapagyagokkal; és még mindig van helyem!
Szoval mégegyszer:
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Na nem eccerre, mert az már tudás lenne! 😄DDD
A: http://www.morrowindhq.hu/ -n van fenn a modismertetöknél Balmorai Torony neven
Szétnézek mit lehet találni, max. megpróbálok csinálni egy sajátot, ha sok idõm lesz valamikor...
Sziasztok
egy olyan kérdésem lenne, hogy véletlenûl nem emlékszik e valaki egy olyan modra amely egy házat tesz Balmorába a templom és a folyó közé a városfalon túlra. A ház jól felszerelt 2 szintes épület, ha jól emlékszem a hálóban van egy táncoló hölgy is. Nincs meg valakinek véletlenül? Vagy nem emlékszik valaki a nevére?
Üdv
Cece
Nos, meg kell mondanom, hogy eleinte többet vártam ettõl a mod-tól.
A tapasztalatok:
==============
- A csatlakozásnál és a Transplant-nél nem volt probléma.
- A karakterek megjelenítése:
Az 1-es számú gépen: Proba1 nevû karakter hiba nélkül jelenik meg, másik karakter (Proba2) helyett egy "Fargoth the Muppet" nevû Fargoth figura álldogál.
A 2-es számú gépen: Proba2 nevû karakter hiba nélkül jelenik meg, Proba1 nevû másik karakter Proba1 néven jelenik meg ugyan, de hiányos az öltözete.
- NPC-k: Míg Proba1 az adott NPC-t már rég földbedöngölte, Proba2 vígan társaloghat vele, tehát az NPC-k szinkronizálásáról kb. ennyit.
Ugyanakkor én úgy gondolom, hogy már az is nagy elõrelépésnek számít, hogy eme lelkes kis csapatnak sikerült létrehoznia a single player játékok közti LAN-, illetve online kapcsolatot. A többi szerintem csupán idõ kérdése. Ne ábránduljon ki senki ebbõl a projektbõl, hiszen minden kezdet nehéz.
A csapat oldaláról letölthetõ egyébként egy ún. "MWScriptExtender Developer Package", ami tartalmazza a forráskódot is. Így aki jártasnak érzi magát a C++ programozási nyelvben és rendelkezik elég szabad idõvel is hozzá, az tanulmányozza kedve szerint, esetleg tegyen építõ jellegû javaslatokat a csapat fórumán az erre szánt topic-ban.
Továbbra is várom a véleményeket és tapasztalatokat.<#wave>#wave>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Repatarurgyán
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Eléggé gyerekcipõben jár még a dolog. Lanon próbáltuk otthon, de lagolt rendesen 😊 Ruhákat, fegyvert nem mutat egymáson. Nálam (host) éjszaka volt, öcsémnél nappal 😊 Meg megtámadta Fargoth-ot amire ugye ráment a fél falu, de én ebbõl semmit sem láttam, nálam mindenki békésen sétalgatott. Szvsz várjunk még vele.
Repatarurgyán