The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
tehát:
1idõben egyszerre minden azt csinálsz amit akarsz és közbe ott van a spanod!
de persze nélküle is lwehetne játszani!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
"A jövõ és a kommunity dolga"... hát döntsenek jól, és sikerüljön nekik összehozni valami jót ennek a nagy tábornak😉
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ugyanis volt egy olyan Elder Scrolls amiben volt multi. A Battlespire. Ez ugyanakkor nem a fõ szálhoz tartozó játék volt, hasonlóképpen mint a Redguard. Viszont ugyanolyan FPS RPG volt mint az Arena, a Daggerfall, vagy a Morrowind. Annyiban viszont inkább egy FPS shooter fantasyra hajazott, hogy alvással nem lehetett benne alapbõl alvással életerõt vagy manát regenerálni, hanem voltak mindenhol különféle elsõsegély csomagok, mint pl a Doomban. Kivéve persze, ha a karakter generálásnál nem választotta ki az ember a regeneration képességet. az viszont nem csak alvás közben mûködött.
A sztori nagyjából a következõ: az Empire battlemage-képzõ akadémiáját (ez a Battlespire, egy igazán impozáns épület) elárasztották a daedrák. Csak a játékos (aki egy "gólya" vagy "kopasz" az alma máterben) és az elsõ évfolyamosok egyik instruktora maradt életben (illetve még néhányan). Ki kell nyomozni (a hét szinten végigharcolva magunkat), hogy mi is történt, ugyanis az épületbe ki és bevezetõ térkapukat lezárták, ki és bejutni lehetetlen.
Nagyon hangulatos kis játék, sokkal jobb grafikával mint a Daggerfall, asszem akkor már voltak grafikus gyorsító kártyák. Remélem a hangulatából sikerül vmit átvinni az Oblivionba, ami adja magát, hiszen a daedra invázió nyomán a Battlespire is egyfajta kis Oblivionná változik. Ugyanakkor nem olyan nagy a szabadsága mint a fõ szál Elder Scrolls játékoknak, lévén hogy egy zárt térben játszódik. Gyakorlatilag három-négy este alatt le lehet zavarni. Viszont mivel néhány daedrával beszélgetni is lehet, sokat meg lehet tudni a természetükrõl.
Ebben a játékban volt tehát multi opció, csak sajna akkor még netem nem volt. Pedig biztos jó kis deathmatcheket lehetett volna játszani! <#violent>#violent>
http://mwo.ravensky.org/
ha valaki kipróbálta már az itt letöltetõ kis finomságot, az tudna szólni egy két szót, hogy szuperál meg ilyenek?
Egyébként szerintem az unarmored az elején elég húzós, mert alig van HP-je az embernek. Szóval vmi absorb health varázslat ajánlatos hozzá.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
de a könyvek<#hawaii>#hawaii>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Egy példa - innen is érdemes lehet elindulni...
http://en.wikipedia.org/wiki/Dwemer
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
mert felraktam és a játék nem változott
BMW 325 iX Rallye Car :)
Én addig nem hagytam ott várost amíg az összes céhes küldit meg nem csináltam, de ez csak azért volt, mert kíváncsi voltam a következõ feladatra.
De fosztogathatsz is romokat, virágot vagy gombát szedhetsz gyöngyhalászhatsz, meg amit akarsz. Nincs megkötés, hogy mit, mikor és az sincs (sok esetben) hogy, milyen módon éred el a célodat.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
DB
A ti kung-futok nem erős!
A páncélnak meg nézd meg a súlyát és csodálkozz.
még valami: balmorában megöltem Dura gra-Bolt, és a (gumininjás) végigjátszás szerint Ald-Ruhn-ba kell mennem felvenni az elsõ küldetést, és csak azután folytathatom a balmorás kalandokat.😊
felkerestem Percins-t de õszerint még Swordsman se vagyok😄 és õ se ad melót.
Akkor most hova?
miért van az hogy a csak 1 páncélszett van rajtam, + 2fáklya, 1 long blade + HP Poitonok , de mégis a "hordozó kapacitásom" 255/275??
lehet amiatt mert pár embert "eltüntettem" és akkor berakja az inventoriba a hullákat?😊)
tavaly muztam, most is ittvolt 1hetet (akkor is) és csodálkozott hogy ilyen lassan lépek szintet (10éves..😊
+ ha rájön az enchanthatnék 😄DDD
Hozok már majd képet az enyémrõl. wood elf assa, lvl43.
[balmorai Fighters Guild, az elõbb szereztem meg 1 code bookot a fõnöknek. az elõzõ 2 bányához jó sokat kelett gyalogolni<#gonosz1>#gonosz1>]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Jó kis oldal,jól elmegyarázza a küldetéseket és sokat segit ha nem tudsz jól angolul.
(szinte minden jó tárgy lelõhelye fenn van<#nevetes2>#nevetes2>)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
a gothic meg olyan mint a diablo, csak nem klikkelgetõs+ felülnézetes cucc, hanem TPS/FPS nézetbõl látod a világot😊