27013
-
Birdwatcher #24781 Ha szembe állsz vele (Fyr bátyóval)akkor baloldalon van egy kisdoboz 100-as zárral,kinyitod benne az amu. Mikor felveszed az amut megkérdezi akarod -e hogy elteleportáljon a crescent tulajához, leokézod és már készülhetsz is a harcra ha lezúztad visszavisz Fyr-hez, az invertoridban pedig ott a crescent. -
A Daedric Crescent-et honnan tudom megszerezni?
Elméletileg Dyvaith Fyr (a full deadric páncélba teremtett csóka) polcán van vmi teleport ami elteleportál a fegyverhez...
Tegnap 2 órán át kutattam a teleport után, az egész fát felforgattam de semmit sem találtam:S
Hol találom? -
Hát jah, a Planescape mindent üt. -
Jómagam is a játékok és egy kicsit a könnyűzenék miatt mentem angol kéttannyelvűbe. Amellett, hogy ma már minden játékot és filmet eredetiben nagyjából tökéletesen értek, és szinte az egész internet az enyém, mintegy ráadásképpen még Írországban is dolgozom, az otthoni (hasonló melóért járó) fizetés usque 4-5szöröséért.
Ezek után mondja valaki, hogy nem éri meg angolul megtanulni :))
DB
ED: ez Randalnak ment re: -
Planescape forever:)))))))))))
Morte-lenne az esküvői tanum ha efféle dologra adnám a fejem:))) -
Őszintén szólva nekem sincs túl jó angolom és valamikor csak úgy ráérzés szintjén értettem, hogy miről is van szó. De ettől függetlenül szeretm nagyon a játékot és inkább elővettem a szótárt ha nem értettem valamit. (Gondolj bele, hogy a Planescape Tormentet így milyen volt játszani,ha te nem is tudod a többiek igen, hogy milyen szövegei vannak:) )
Nyelvet tényleg nem egy gamma miatt kell megtanulni, de legalább ösztönzőleg hat. -
Na asszem sikerült.
Kivettem a forcegreetet, elindítottam, és amikor megöltem nem kaptam naplóbejegyzést csak akkor mikor elolvastam a reportját.
Ez így a normális?Amúgy egy őrrel beszéltem és meglepődött hogy aszonta hogy megöltem a leadert szal lehet műxik.Az őrök keptönjéhez kéne mennem és a Trone szobában van.Oda hogyan jutok el?:) -
Amúgy neki bevan lőve egy forcegreeting...namost azt kiszedtem és ha megölöm elszáll a játék:D
Ehh, aszittem sikerül:) -
Upsz a fogalmazásba egy kicsit belezavarodtam bocsy. -
Ok az előbb beszúrt patch-(ek)nek csak az a lényeg, hogy mindkét kiegészítő fent legy fent legyen. -
Hát 1 gond van...
Nekem a játék csak ebben a sorrendben indúl el:
Morrowind - Tribunal - Bloodmoon
Felcserélgetve még be sem tölt:S
Amúgy nekem mind1 hogy mi történik csak azt a rohatt beszédszkriptet ne csinálja, csak az nem kéne... -
Bár nekem megvan eredetibe, én is törtel játszom, de ilyen hibával nem találkoztam.
Ha felraktad a Bloodmoon -t, de utána patchet még nem raktál, akkor tedd fel
ezt .
Majd másold ebből a com file-t a Morro könyvtárába és futasd. A dos -os ablaknál nyomj bármilyen billentyűt az "esc" kivételével. Ez eltávolítja a betöltő képernyőket(ez nem 100%) és a videókat is a játék elejéből valamint nem fog cd -t kérni.
Természetesen semmilyen kárért nem vállalok felelőséget :)
Ha esetleg nincs Bloodmoon-od akkor jelezz vissza és megpróbálok más megoldást találni. -
És nemlehet valahogy a TES-ből házilag meggyógyítani? -
steweee #24768 még a bloodmoon telepítése után is létezik egy peccs ami javít rajta, de van külön script peccs is még hozzá. ez a neten fellelhező ha keresed, most nem tudom megmondani hogy mi a neve vagy hogy hol van -
Vagy hogy kell megoldani mer már nagyon idegesít...
Melyik a legkisebb pecs ami kijavítja ezt a hibát és normális crack is van hozzá?Vagy van más megoldás is? -
Törtöm van...amúgy van hozzá krekk? -
patch? -
Haljátok ezt a Dandras Vulest (Dark Brotherhood főnök vagymi) hogyan lehet kinyírni??
Mindig mikor már csak egy centi van az életéből megszólít és végtelenenített kérdéseket nyomat amitől semmit nemtudok csinálni, csak jönnek a kérdések ezerrel és kilépni sem lehet meg semmi.
Kurvára belassul a gép és alig megy az egér is.Olyan mint egy elcseszett párbeszéd script.
Mi a teendő ez ellen? -
Birdwatcher #24763 Én maradok a 100-as open gyürübennél, nem kell vadászgatni tekercseket, erős lélekkel még tőltet is lesz benne jócskán. :) -
A zsiványtanyát csak azér írtam mwert jobb nem jutott az eszembe, de lehet barlang is... : ) -
Ez a scroll megtalálható a „random_smuggler_11+” –ben ami benne van a „l_n_smuggled_goods” –ban. Ez utóbbiból pedig barlangokba, zsiványtanyákon(ez tetszik) meg egyéb helyeken baromi sok van, így LVL 11 felett erősen megnő az esélye annak, hogy ezen helyeken sok ilyet is talál a játékos.
-
Én 10+ szinten gyűjtöttem be vagy 15-öt a zsiványtanyákon. Akkor az mák volt?
Már-már természetes volt a locksptitter. ; ) -
haxoror #24759 Most meg nem mondom de szintfüggő hogy milyen cuccokat árulnak, asszem 10-12 szinten már kapható.
Persze lehet hogy vmelyik plugin miatt a sok százból de én mégis úgy emlékszem hogy az alapjátékban is így volt. -
Mápedig én kötöm az ebet a karóhoz, úgyhogy továbbra is azt állítom, hogy fix helyen nem lehet venni. De meggyőzhető vagyok, úgyhogy ha mondasz konkrét kereskedőt akinél van akkor meg vagyok győzve :)
Az véletlenül előfordulhat, hogy a kereskedőnek van egy olyan ládája amibe van egy olyan random ami ezt is kidobhatja és pont kidobja, ekkor a kereskedő azt el tudja adni. -
Enchant nincs megkötve, ha valaki enchantol az bármit enchantol(már amit lehet). -
haxoror #24756 Enchanternél lehet vásárolni. -
Akkor azlesz...
Amúgy fegyvert enchantolni hol tudok?Mert a balmorai guildben csak páncélokra lehet asszem, vagy mindenhol csak azt lehet?
Amúgy most voltam a red mountainsba és lazán széjjelvertem Dagoth Odrosal-t.
Namost az baj hogy 15 szintesen leveregetem a Dagothokat?Még caidusnál a 3. küldit sem kezdtem el.
Nem akarok kárt tenni itt a jövőben:)
Vannak ott Golden Saintek, jók a lélekkőbe.
Most asszem Cosades küldiket fogom folytatni aztán majdcsak eljutok Dagoth Urig. -
Hát igen, de csak próbálnád ... mert csak random –ba van.
Tehát sehol sem kapsz maximum találhatsz véletlenszerűen.
Neked a legjobb megoldás szerintem továbbra is egy enchantolt(ring,amuletSTB) 100as open. -
Hát:S
Scroll of Ekash's Lock Splitter, ehhez hol lehet hozzájutni?Megpróbálnám... -
Ja ott van egész frankón elrejtve(elsőre vagy fél órát keresgéltem mire megtaláltam). Nem akarlak elkeseríteni , de a megszerzéséhez kevés lesz a 80as open.
Úgy értettem a tárgyat mint a ring amit csináltál.
A haxoror által javasolt „Scroll of Ekash's Lock Splitter” –el is ki tudsz nyitni bármit, de ehhez hozzájutni baromi nehéz.
Közben megnéztem ezt a kulcs témát is de 0 db van belőle se „kirakva” se „odaadva” se „beletéve” nincs semmibe.
Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nem lehet megszerezni mert elképzelhető, hogy egy NPC valamikor, valahol odaadja(javaslom csinálj inkább egy 100as Openes tárgyat).
-
haxoror #24751 Vegyél egy olyan scrollt az egyik enchanternél aminek benne van a nevében hogy "locksplitter", az kinyit mindent.
Ja meg van egy olyan varázslat hogy "detect key", elég alacsony szintű miszticizmussal is ellőheted és a térképen szines körrel megjelöli hogy hol vannak a kulcsok. -
Hát egyikhez sem értek:S
Tárgyat hogyan?Egy gyűrűbe enchantolni egy 80as opent?Ezt megpróbálhatom.
Amúgy ha kinyitom a két ajtót akkor ottvan a deadric face of god sisak nem? -
Igazából fogalmam sincs hol a kulcs, de ha érdekel mi van mögötte és értesz a Securityhez akkor nyisd ki lockpickel. Ha az Alterationhoz értesz akkor nyisd ki open-el, ha egyikhez sem akkor csinálj egy tárgyat amivel ki tudod nyitni. -
Amúgy a Marvani Ancestral Tomb alsó lépcsőhöz nyilló ajtót hogyan lehet kinyitni?
A kulcs merre található? -
passze:DD
Amúgy köszi a helyet már tépek is fejlődni! -
Eheheheh :DDDD vicces! -
haxoror #24745 :DDD
-
Mivel majdnem 15 percet pöcsöltem vele megmutatom az AshStatue gyűjteményem(régebben volt hasonló párnákkal) :
Lentről
Fentről -
Ez félreérthető lett bocsy nem rajtad mosolyogtam, hanem a készítők részéről vicces, hogy ez lemaradt. -
Csodálkozva látom, hogy igazad van :) tényleg nincs rajta.
Úgyhogy : TelFyr