The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
PiszkosFred te a MOrrowindHQ szerkesztõje vagy nem?
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Mindenesetre érdekes, hogy a tolvajok sem akarnak segíteni. De még az a Hlaalu nemes sem, akinek a rokonát vagy kicsodáját jégre tette a kovács...
Mindenkinek köszi a helpet még egyszer!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Dervis
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Amúgy milyen parancsnokról beszélsz? <#wilting>#wilting>
Tema
Mert mar unom, hogy megakarja nekem magyarazni, hogy a MUD , ami text alapu netes vagy IRC-s RPG, az hack&slash. 😛
Ekkora barmot lol. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De en akkor is soknak tartom.
100 naposat lehet venni 50$-ert, igy talan jobban megeri, de en ennyit nem fizetnek jatekert.
Mar a GW arat is sajnalom, hogy kifizettem, pedig az egyszeri fizetesu, de tul sok volt a lelkes ember aki elhitette velem, hogy milyen jo.
Aztan hat nem akarok mit mondani........., nagyot csalodtam.
Kb jatszottam vele 1 hetet azota se inditottam el, olyan jo. 😛
Talan meg az idiota grafikaju Fung Wan Online ami bejohetett volna, de az europaban nem igazan terjedt el, bar csinaltak egy probaszervert de alig vannak rajta.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nemrég kezdtem újra a Morrowind-et, és nem jövök rá, hogyan lehetne megcsinálni azt a küldit, amikor a légió parancsnokának kérésére mindenkit elpáholok a Council Corner Club-ban. A gyakással persze nincs gond, de utána, mivel bûntettet követek el, kismilliót kéne fizetni, illetve az õrök kérdés nélkül nekem esnek és ki akarnak nyírni. Tud vki vmi tippet? Nem konkrét spoiler-re gondolok, csak vmi támpontra. Próbálkoztam a Morag Tang-nál és a tolvajok céhében is, senki nem segített. Sõt, azzal is próbálkoztam, hogy feltörtem egy zárat, így kiprovokálva, hogy õk essenek nekem, de ezek után is vmi 4000 aranyat kellett volna kicsengetni... <#wilting>#wilting>
Csak egy idézet az elsõ részbõl az új tábor egy vadászától, akivel még az elején lehet találkozni: "Ne menj az erdõbe, különösen ne éjjel."
A hangulatát nagyon megadta a játéknak.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
El lehet vele lenni egy darabig, és a történet is érdekes, humorral erõsen fûszerezett az egész. A szakállas palinak a gyomorba lyukat beszélõ skillje a legjobb, ahol el is lehet olvasni mit ad be a másiknak. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Eh nagyon draga, ahhoz kepes, hogy nem hozta az Elites feelinget nekem.
Mar az tok gaz volt, hogy unrealis a nezet, kulsonezetu urhajokat iranyitani, hat szvsz nagyon gaz.
Azert ugye itt megsem szo szoros ertelmu MMORPG-rol beszelunk, ahol egy szemelyt latunk kulso nezetbol.
Marpedig a pilotafulke nelkul egy urhajo szimulator, (na jo nem szimulator a program 😛 mert annal komplexebb) semmit nem er.
melorin: nem írt ki semmit, hogy melyik klán melyik tagja "harapott" meg? Amikor megtörtént nem közli?
Larvin: alkkor még nem volt Levitatem.
Legközelebb úgy lvl30 körül póbálkoztam, nagyon vaj volt minden. :9
(át a hegy fölött)
Meg nem tudtam gyógyulni, nappal meg a napon sérültem...
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
Jackie Channak van egy korai filmje, a részeges karatemester sorozat, meríthetnétek tõle kombókat 😄
EVE egyelõre a HWs guestpassal megy, próbálom megszokni és kiismerni, hogy ha úgy döntök hogy elõfizetek rá, ne vakon történjen. Tetszik a dolog egyelõre, de még csak az ismerkedés fázisában járok, nagyon összetett a dolog.
Jagi: hát kezdetben az, hogy azonnal jelzi a prg, ha megfertõztek (hemophylia), késõbb meg napernyõ nélkül napon mászkálni nem túl egészséges, és egyéb apróságok, a pihenések kapcsán ;]
De telleg lehetne, mar egy igazi Elite tipusu MMO.
Ujiteskent csinalhatna valaki egy Kung-Fu MMORPG-t. 😛 Nem is ertem , hogy a suket kinaiak, miert nem csinaltak meg egyet, annyi stilus van. 😛
Aztan lehetne az iskolak kozott jo kis bunyo. 😛
Gondolj bele, hogy dulongelne a sok reszeges kungfus a kocsmak elott. <#hehe>#hehe>
Ott probalkozhattal volna 40-es szinten is pl Barad Dur-ban vagy Minas Morgulban.😛
De ha kell odaadhatom a modult, hogy lasd hogy csapnak szet kb 1 mp alatt a wraithek. 😛
+ ha lvl10 körül próbászol a Ghostfence-nél (elég csak a környékére menni) érhetnek meglepetések. 😄
Kaptam egy aranyos átkot meg fertõzést az éppen arra sétálgató patkányoktól,meg a repülõ jómagaraktól és kifelé kb fél óra volt az út terményetesen tök meztelenül, mert annyira legyengült a karim. 😞 ez LOL volt többet nem mentem arra, megszívtam.
Minden újításnak örülök egy-egy játék kapcsán, de sosem voltak és nem is lesznek nagy elvárásaim. Ha azt várnám, hogy minden játék váltsa meg a világot és maga legyen a tökéletesség, akkor nem lelném örömömet egyikben sem. ;]
Pedig én nem is voltam olyan hû de magas szintû<#schmoll2>#schmoll2>
Ott legelabb nezd meg a szerkesztojet, te hatarozod meg, hogy az adott szinten mit tegyen le a gep.
Megoldhato, hogy ugyanazok a monstak vannak 1es es 40es szinten, de az is megoldhato, hogy egeszen mast tegyen le szintol fuggoen.
En se birom egyaltalan azt, hogy novekszik az ellen szintje vagy szama szinttol fuggoen.(jo persze nem lehet vegtelen vilagot csinalni, hogy minden szintu monsta beleferjen, de regen legalabb probalkoztak random map generatorral)
Ezert szar az, hogy pl a kezdokunyho melletti 1 negyzetmeteres barlangban a parasztfiucska talalkozik egy horcsoggel , de mikor felno es harcos lesz, mar
az 1 negyzetmeteres barlangban kardfogu tigrisek zsufolodnak be, mint a 6os buszon csucsforgalom idejen az emberek.
Mar a szerepjatszas szempontjabol sem jo a dolog.
Az meg ertheto lenne, hogy a mosomedvet kiuzte egy grizzly csalad a barlangjabol, de hogy mindig mas van a barlangban szintol fuggoen, azt mar nem veszi be a gyomrom.
steweee: Nézd meg a wowot, ott minden zóna behatárolható, hogy mettõl meddig vannak mobok. Ez jó valamilyen szinten, mert tudod mire számíts, de ez így erõsen lineárissá teszi a játékot, hiszen lvl5ként van 3 helyszíned(lev1-10es) a 40bõl, ahova tudsz menni, és más semmi. Többi zónában az elsõ pók felzabál... 😄 Hiába mmorpg meg hatalmas világ, meg minden, leszámítva 3 szövetséges fõvárost, és 1-10es zónákat, nem tudsz hol játszani. Ez azért eléggé behatárolja a lehetõségeket, még ha burkoltan is, de sajnos kõkemény határvonal. Morrowindben is ez lenne a jó, hogy lvl15ig Balmora és Seyda Neen között tudsz csak mászkálni, ha már elindulsz AldRuhnba, akkor félõ hogy bedarálnak azonnal, mert ott már magasabb monszták vannak?
Released: May 2002
Game Type: 3D Role-Playing
Developer: Bethesda Softworks
Publisher: Bethesda Softworks
Homepages: http://www.elderscrolls.com/
FAQs: http://www.elderscrolls.com/games/games_faq.htm
http://morrowind.ttlg.com/mwfaq.shtml
Requires: Windows / Direct3D
Supports:
Multiplay: None
Keywords: first-person / Medieval / fantasy
ESRB Rating: Teen (13+) for Blood, Violence
May the force serve you well!
de terápiás célokra is jó. pl. rasszistáknak az általuk gyûlölt népcsoportba tartozó karaktert alakítani. 😊
a színjátszás az szerintem kevesebb, hiszen elõre gyártott sorokba kell belevinned egy kitalált személyiséget, nem pedig a személyiséget megformálni, és ahhoz való mondatokat kitalálni.
Endure, in enduring grows strong...
de az nem jó!
izé...
jó csak nagyon gagyesz!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Nem fogsz benne csalodni annak ellenere, hogy ezereves jatek, manapsag mar van hozza egy verprofi magyaritas is amitol akar meg elvezetesebb is lehet, ha magyarul jobban szereted ezt a mufajt..
Na akkor ez igaz lenne az osszes szamitogepes jatek mufajara. 😛
Te szemelyesited meg a Half Life 2 foszereplojet, ezert a HL2 "RPG". 😛