27013
-
Akkor meg valamilyen hülye codec lehet a hibás. Mik vannak fent?
DB -
Köszi megnézem:):)
Amugy a hang is szokott szaggatni mind a Most Wantedben mind a Morrownidben :( -
Csak a kép vagy esetleg a hang is recseg és akadozik ilyenkor?
Ha igen akkor ennek egyik lehetséges oka lehet a PCI Latency, sajnos azon kívül, hogy ez valami késletetés én sem tudom mit jelent igazából. Állítólag ez a LtcyCfg programmal orvosolható.
Google –ba beírod a „morrowind” és a „LtcyCfg” kulcsszavakat, minimális(egy oldalnyi) találatot kapsz, de abban vannak konkrét tippek is a beállításokhoz. -
Birdwatcher #24818 Ez megvan nálam is de föleg akkor jelentkezik ha gyors egymásutánban teleportálgatok. Már nem idegesít, megszoktam. Ha el kezd szagattni csinálok egy mentést, kilépek a progibol aztán újraindítom és megy gond nélkül. Hidd el meg lehet szokni :) -
Például a Most Wantednél is ezt szokta csinálni de máshol nem!!!
Nem értem ??? -
Az a baj, hogy XP-alatt csinálja:(:(:( -
Ez egy "memory leak" miatt van. A virtuális memóriát nem üríti a progi és "betelik" a swapfile. Nekem windows ME alatt csinálta rendszeresen.
Megoldás: Windows 2000 vagy XP.
Ha még XP alatt is szar, akkor nemtom :(
DB -
bgabor #24814 Szerzel Golden Saint lelket, egy lélekkőbe.
Aztán elmész a Mages Guildba, ahol adsz neki egy szimpla tárgyat (én egy jelentéktelen gyűrűt adtam), és a lélekkövet, amibe a Golden Saint van.
Kiválasztod, hogy ne egyszeri, hanem constant effektet(állandó hatást) adjon,majd a fly/leviatate varázslatot. És leperkálod érte a baráti összeget.(nekem 90.000 pénzt kért érte, de akkor már 200.000-nél jártam)
És voilá, van egy gyűrűd, amit ha az ujjadra húzol, addi repülsz ameddig csak le nem veszed.
Ja, ezt Enchantolásnak hívják. Ha varázsló vagy és magas szinten enchantolsz, megcsinálhatod magad is, és akkor nem kell horribilis összegeket kifizetned.
-
Nekem csak akkor akad, ha az act 3-ba érek... -
Köszi a válaszokat:):)
Lenne egy másik érdésem is !!!!
Miért van az, hogy egy bizonyos idő múlva elkezd rohadtúl szaggatni a game és ez nem is szűnik meg csak akkor ha újraindítom!!!!!!
Eléggé idegesítő főleg úgy, hogy nem lehet megbecsülni mikor fog újra szaggatni, néha már az elején néha 1-2 óra múlva!!
Módok nincsenek fennt csak az alapjáték plussz a kieg-ek és persze a patchek... -
A Bittercup nekem asszem Viveronban van. Sztem jó kis hely. -
Levitate varázslattal, tárgyal amiben levitate varázslat van, vett, talált vagy saját magad készítette(Pl.:TramaRoot+RacerPlumes) potional, meg mitomén még hogyan. -
haxoror #24809 Ennek a mondatnak semmi értelme.
-
Crazy Mate #24808 Hogy lehet levitálni?Egyszerű módon ha lehet,pl cheat,nem vok. csíter,de nem akarok olyan sokat foglalkozni egy varázslattal...... -
Bloodmoon rajta is van a térképen észak-nyugatra Morrowindtől. Tribunal egy kicsit komplikáltabb, de ha megtámadnak a bérgyilkosok, csak kövesd az instrukciókat. -
Sith #24806 Öhhnagyon rég volt de mindkét kiegre át kell utaznod...bloodmoon ba hajóval...a tribunalba meghát hmm nem emlékszem beszéélni kellett valakivel aki elteleportált :)
szem bloodmoona át is lehet levitálnivagy uszni.. -
Crazy Mate #24805 Nekem föl van telepítve a Tribunal és a Bloodmoon kiegészítő,de nem találom azokat a területeket amit a kiegészítők adnak!Főleg a bloodmoon érdekel..... -
Bittercup:
Ha megiszod valami, olyasmit csinál, hogy a „vezető” képességeket kicsit felfele a többit pedig kicsit lefele nyomja. Elsődleges feladata nálam is az, hogy jól mutat a polcon, de ha érdekel a „valódi” haszna akkor, ajánlom látogass el a HQ –ra majd vedd szemügyre a : Végigjátszások/Tolvajok Céhe/Vivec-i küldetések/3. Feladat –ot. -
Én is meg találtam a Bittercup-ot, de én inkább nem ittam meg a tartalmát. Inkább dísznek használom a Unique tárgy szobámban. -
Szevasztok lenne egy kérdésem!!!!
Találtam valami kupát az egyik barlangban Ald Redaynia-ban 100-ezret ér mit kell vele csinálni??????? -
Halvány lila gőzöm sincs, de nekem azóta egyszer se akadt ki a Játék. -
Erről jut eszembe egy rém egyszerű scriptel megoldható lenne az, hogy itt se lehessen ezt a gyors végigjátszást megoldani.
PL.:Ha nincs nálad a Wraithguard akkor DagothUr sebezhetetlen, de ez hülyeség lenne hiszen itt pont az a jó, hogy azt csinál az játékos amit akar(akár még ezt is). -
Nem csalt, de a földre leteszem majd a bünti után felveszem az azért elég erős kihasználása a játék adta lehetőségeknek(persze ez nem sok vizet zavar, mert azt a pár aranyat bárhonnan összelophatta volna).
Gothic más tészta mert ott pl bizonyos emberek alapból sebezhetetlenek addig amíg a történetben odáig nem jutsz, hogy sebezhetővé váljanak. -
haxoror #24798 Interior Cell Buffer=10 ->128ra kell emelni, ha 512 memóriád van, 256ra, ha 1gbd
Exterior Cell Buffer=30 ->256ra 512 esetén, 512 1 gb esetén
Ez mit csinál?
Elég nagy változtatás
-
steweee #24797 remélem csak rosszul írtad a felsorolást, mert így már rossz. helyes telepítési sorrend : morro, tribunal, bloodmoon. ez a megjelenési sorrend, és utána jöhet rá a 1820-as peccs.
így már nagyon jól fut, a dontthreadload=0 sokat segíthet, legalább 756 mega ram kell neki és az árnyékokat kapcsold ki. ha ezután is fagy akkor passz, de igen ritka ilyen beállításokkal. -
Viszont ez is egy lehetséges megoldás, és nem csalt.
A Gothicot lehetetlen csalás nélkül ilyen gyorsan végigtolni. :) -
Próbálkoz meg a Morrowind.ini-t át állitani így:
Max FPS=60
SkipProgramFlows=0
DontThreadLoad=0
ThreadPriority=-1
ThreadSleepTime=4
Screen Shot Enable=1
Interior Cell Buffer=10
Exterior Cell Buffer=32
Number of Shadows=4
Maximum Shadows Per Object=1
MaintainImportedDialogueOrder=0
ExportDialogueWithHyperlinks=0
UseExistingTempFile=0
UseLinear=0
LinearMethod=1
LinearValue=3.0
LinearRadiusMult=1.0
;
UseQuadratic=1
QuadraticMethod=2
QuadraticValue=16.0
QuadraticRadiusMult=4.0
;
OutQuadInLin=0
általában az alapjátéknál jelentkeznek a kilépegetési gondok és nem
felpeccselve, mindenesetre nem cáfolom hogy nálad fordítva van, csak furcsa.
hány mb memóriád van? minimum 756 mb ajánlott a játékhoz, de inkább attól több
Interior Cell Buffer=10 ->128ra kell emelni, ha 512 memóriád van, 256ra, ha 1gbd
Exterior Cell Buffer=30 ->256ra 512 esetén, 512 1 gb esetén
DontThreadLoad=1 !!!!!!!!!!!!!!!!
bocs ez utóbbit elírtam, egyre kell állítani ha kilépegetési gondok vannak, ez
azt állítja be hogy legyen előtöltése a cellák közötti mozgásnak vagy sem,
vagyis ha közeledsz egy cella széléhez, ha egyesre van állítva akkor megkezdi a
másik cella adatainak feltötltését, így mikor átléped a "határt" nem fog
leállíni és tölteni, mert már a közeledés közben feltöltötte az adatokat.
viszont ez okozhat memóriakezelési gondokat. hagyd nullán, így is tökéletesen
használható a game
a linear és a quadratic a fény/árnyék kezelése a játékban, én nem igazán láttam
különbséget, mert minden max de nincs árnyékom hogy gyorsan fusson, de
állítólag sokkal szebb lesz tőle a fény/árnyék kezelése. a beállításaim a
quadraticot tartalmazzák
Ez egy gyüjtemény abból ami eddig elhallatszot itt a fórumos,hogy neked ne kelljen keresgélned.El ne felejts egy biztonsági mentést készíteni a még meg nem változtattot ini file.ról. -
A játéknak az a lényege,hogy akár hónapokra lekössön és nem azért,hogy pillanatok végig nyomják;ezzel pont a játék lényegét hagyta ki.(igaz nem kevés játék kell ahhoz, hogy tudjuk mit kell csinálni és azt milyen karakterrel) -
haxoror #24793 Ez volt nálam is a videokártya szart be, elkezdett akadozni aztán széthullott a kép és megfagyott, közben ment a zene. Lecseréltem és most oké.
Nálam mondjuk szinte minden játéknál csinálta, ha nálad csak a morro akkor valszeg más lesz
-
7 és fél perc alatt végig lehet tolni a játékot. :DDD -
nekem általában totál káosz van a gépemen,de ha fagyi van,az akkorsem ilyen sürűn....több orai játék,és közben háttérbenletöltök,stb...szal nem a game tré.....csinálj (ha van helyed rá)külön a morro nak egy particiot..amit sosem piszkálsz ...lehet hogy jobban jársz.(én a total war gaméknál tettem igy) -
Hát ez alapján tuti tippet ne várj...
Tiszta rendszer, kevés rezidens kütyü, tiszta registry, új driverek, stabil oprendszer, semmi hülye codec pack. Ha ezek megvannak akkor tuti mennie kell hiba nélkül!
DB -
zpeti #24789 Sziasztok! Már régebben játszottam a morrowindel és most ismét kedvem támadt hozzá, a kiegészítőkkel együtt. Viszont egy számomra hatalmas és eddig megoldhatatlannak tünő probléába ütköztem: A játék (szerintem) teljesen véletlen időpontokban kb 5-10-15 vagy akár 20 perc után egyszerüen lefagy, és nem ír ki semmilyen hibaüzenetet. Van amikor szerencsém van és az Alt-Tab, vagy a Ctrl-Alt-Del gombokkal ki tudok még lépni belőle, de nem mindig, és akkor úgy marad a képernyő ahogy game közben lefagyott, és van hogy a zene rendesen megy tovább... Olyen is előfordult hogy nem lefagyott, hanem széthullott a kép és össze-vissza jelentek meg a fák, kövek, tárgyak. Egyszer talán láttam egy DirectDraw- os hibaüzenetet, de ebben nem vagyok biztos. Ami fel van telepítve: Morrowind,Bloodmoon, Tribunal +patch-ek. Verziószám: 1.6.1820 A gépemben egy ASUS GeForce Fx5600 256mb-os videokari van, P4 2,6Gb procival. Légyszíves segítsetek mert bagyon szertném újra végígjátszani a gamet, de így nagyon idegesítő az egész... (Sorry a sok szövegért) -
azta mekkora hogy erre nem gondltam 
thx
-
Én az x%-os life absorbot jobban szeretem, mert ha reflectelik is rám magamtól szívom el a hp-t magamba, ergo semmi rossz nem történik (de a paralízis.. nem egy kellemes dolog) -
Felül van egy szám hogy x/0 alapból, és ahogy növeled a dolgokat a jobb oldali szám annyira növekszik. Ez az hogy mennyi a tárgy enchant-befogadóképessége, értelemszerűen olcsóbb (common) tárgyaknál ez kisebb, drágább cuccoknál magasabb. -
Van még 1 gondom...
Mikor tárgyat akarok enchantolni akkor gáz történik...
Szal benyomok egy sima common gyűrűbe egy 100as lockot, goldensaintal töltött lélekkaviccsal de nem csinája meg:S
Azt írja hogy ebbe már nem tudok több enchantot rakni (vagy vmi ilyesmi)
pedig SIMA VARÁZSTALAN common gyűrűbe próbáltam.
Mi lehet a gond?
-
Áááh köszi szépen:)
Amúgy kb az a legjobb longblade nem?:)
Azzal a 10%-os paralizálással ütésként...
-
Birdwatcher #24783 A readme-jében nincs benne? -
szettem le valahol vmi plugint amivel van herbalism skillem. namost telepakolta a hátizsákom magokkal (najó három van) és aszongya ültessem el. de hogyan?