The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszer menjél 1et morro-ban vándorolni. Addig oké, hogy elértél valahova, de azt veszed észre, hogy elkopott a fegyvered és a páncélod, keveset sebzel, és nagyot sebzõdsz, és ekkor elõjön az adrenalin, hogy most hogy juss el egy biztonságos városba. Ha van teleportod rendben vagy, de egy igazi harcos nem futamodik meg, ésatöbbi, ésatöbbi...
Na ilyen gothicban nincs, mert ott csak 2 actonként regenerálódnak újra a dögök, így ha menekülnöd kell, akkor az út általában biztonságos, és a tárgyak sem kopnak el. És ami fáj, hogy még pajzs sincs!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

CS@
Ha belenézel a Textures tartalmába láthatod az általad 2-3 textúrának vélt dolgokat. Az „érzed” helyett inkább „érzem” –et kellett volna írnod mert õ csak jobban tudja mit érez. „Nem lehet érezni azt a gothicos fílinget” – még jó, hogy nem mivel ez a Morro és nem a Gothic. Hadonászhatsz te bármivel ha béna vagy hozzá.

Amiket hiányolsz, azok benne lesznek az Oblivion-ben 😉 ld, azt a topikot.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Mr_no_NaMe
Na éppen ezaz hogy a gothicban tudtam jól szerepet játszani!!!
A morroban csak azt látom hogy a nap összes szakaszában az emberek álnak és mászkálnak a kijelölt postokra,semmi kocsma vagy valami esemény...
Ezzel szembe na gothicban az embereknek akár 3-4 tevékenysége is volt midnen nap!Reggel felkeltek,elkezdtek dolgozni,idõközönként beszélgettek,este vagy elmentek mulatni vagy lefeküdtek aludni!
Namost ezt a morrowindben nagyon hiányoltam😞
Ha ezek a hangulatkeltõ dolgok mind meglennének a morrowindben,szvsz tényleg egy mégszuperebb rpg lenne!
Ne haragudjatok,nem akarok én veszekszeni csak megmondtam a véleményemet!
Érdekes, én pont a Gothic-kal voltam így 😛

De hát ízlések és pofonok, nehogy elkezdjünk itt vitázni meg flame-elni 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

A gothic lényege a harc és a story
A morrowindnek a szerepjátszás

Ja, végülis multifunkciós ;-)

Mr_no_NaMe
Hát nemis azt mondtam hogy szar...
Jó!!!
Nagyon is hangulatos csakk...nemtudom megfogalmazni,a gothic úgy magával ragadott hogy 3 napig alig áltam fel elõle!
Szerintem a morroban a legeleje a legizgalmasabb!
Utána már nemnagyon tudtam semmit sem csinálni pár küldin kívül (azokból sem sokat értettem)
nm
space= atyaúristenlehívógomb 😄

Aha, kösz. Én is erre gondoltam, csak még nem próbáltam ki, lévén space=beszélgetés 😄

Csak is 1 gomb jöhet szóba, a space

Arra már rájöttem ,hogy azért van ott settenkedéskor az ikon, hogy lehet lopni az illetõtõl, a kérdés csupán az, hogy melyik gombot kell megnyomni? 😄

_Atti_
ctrl al hátába kerülsz hogy ne lásson senki..akkor elvileg ott lesz lent sarokban egy ikon ha az kint van akkor tudsz lopni..persze ha alacsony a security akkor ehet hgy üresnek látod majd a zsebet
meg nagy valószinüséggel elkapnak

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
azért ha végigjátszod rájösz hogy ki van azét dolgozva miden szépen..

persze a gothic is nagyon jo és nem rosszabb mint mw, de ugy igazán jobbnak se tom mondani

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Õõõ... zsebmetszeni hogyan kell?

Mr_no_NaMe
Figyu míg morrowind (sima game) 1 nagy sziget és a sziget fele ilyen vulkános dolog ami max 2 textúrából áll...Gothicban nincs ekkora terep de ott legalább ki van dolgozva a cucc normálisan és nem 2 meg 3 textúrából áll a játék!
Egyébként a gothicban sokkal inkább érzed a fílinget...
Ezzel nemmondom hogy a morro rosszab de lehetne azé életszerûbb is...
Egyszerûen nem lehet érezni azt a gothicos fílinget...
Szvsz a Gothichoz max a Fablet hasonlítanám faxa rpgnek a többi eltörpül...
És a sebzési rendszer is...odaállok és rábaszok a szakadt göncös emberre vagy 30at egy viszonylag jó lándzsával és mégcsak megsem kottyan neki...Szabájosan átmegy rajta a fegyó...na ez kb -30% játékélmény...
Esrohnoil
Ne vesszetek ezen össze... Neked Morro, neki Gothic.
V. azt akarod elérni h. meggyõzzön? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sheva
gothic veri?
simán Morrowind!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Mr_no_NaMe
Most tettem fel nemrég!
Hát nemtom morroval sosem léptem 2 szintnél amgasabra😄D
Nagyon fura ez a fejlõdési rendszer...
Asszem max odáig jutottam hogy teljesítettem caidus cosades (vagy ki) 2. küldijét...hát nemtom gothic akkoris veri😄
Sheva
persze végig toltam az alapjátékot

ollie
Használod a képességeidet (pl harc), aztán meg alszol egyet, ha itt az ideje.

csm
hogy kell szintetugrani v fejlõdni?

BMW 325 iX Rallye Car :)

Hrisskar
Bizonyos személyeknél nem kapsz bountyt.
pl:sima közembereknél, ha egyedül vannak

Hrisskar
Úgye megcsináltad a manus fõküldetéshez kapcsolodó küldetését? Egyébként én is tõle szereztem az alapszet Daedric páncélt, majd megkerestem rendesen a Daedric páncél darabokat és azt encsantoltam.

De miért kellett kinyírni????? <#wow1>

A Hlalu egy tolvajbanda, ha hentelni akarsz állj be izomagynak a Redoranba! <#duhos2>

Ha meg mögé settenkedtél, akkor ki is zsebelhetted volna, nem? <#ejnye1>
Sheva
jaja én is így szereztem meg Tel Fyrben attól a manustól a teljes Deadric páncélzatot 😛

Hrisskar
Egyébként, ha senki nincs a közelben és egy ütéssel megölöd nem kapsz körözötséget.<#nevetes1>(Ez bevált módszer a hivatalos szeméjek kiiktatásánál)

Sheva
😄DDDDDDDDDD

hát jah

Ja, áthidaltam a problémát 😛

Amúgy a nemesi házban meg letoltak, hoy miért kelett kinyírnom a csajt. Ja, könnyen dumálnak, nem az õ cájgjuk bánja, ha elkapnak az õrök 😊

Sheva
ez se rossz megoldáS 😄DDDDDDDDDDDDD

Idõközben megoldottam: odasettenkedtem a csaj mögé, és egy csapással levertem, megnyikkanni sem volt ideje <#taps>

* vérdíjAt

Egy újabb, kivételesen a játékkal kapcsolatos ;-) - kérdés: a Hlaalu háznak van egy olyan megbízása, amikor egy Patikustól kell ellopni a receptjeit. Kérdésem, hogy miként lehetne ezt megcsinálni anélkül, hogy vérdíjt tûznének ki a fejemre? Próbálkoztam sima lopással, aztán feladtam magam, erre egy halom cuccomat elvették pluszba! <#wilting> Megpróbálkoztam azzal is, hogy paralizálom a csajt, hátha akkor nem tud szólni az õröknek, de ez sem jött össze. Aztán láthatatlanságot is varázsoltam magamra, de észrevett :\

Help?

Hát, nagyon remélem, hogy nem az alaplap döglõdik, mert egy nagyon jó kis Gigabyte darab, emg vagyok elégedve vele. Bár most, hogy mondod, a második IDE körön is vannak parák, de az szerinem a mobile rack miatt.

Nem tudom, hogy más játéknál van-e, mert a héten vettem új RAM modulokat, és a MW mellett nincs kedvem máshoz nyúlni 😛 Bár már én is gondolkoztam rajta, hogy meg kéne nézni mást is. Fent van a DS2 és a Fable is, de ezek most igencsak háttérbe szorultak. De egyéb alkalmazások alatt természetesen nincs gond.

más lehet akkor nálad a gixer, mert nálam(és nagyon sok más embernél)a már felpeccsel morrowind SOHA nem fagyott ki az asztalra dobva. csak ezzel a játékkal vannak problémák vagy mással is? a kezdõdõ alaplapi kifingások általában ott kezdõdnek, hogy az olyan játékok amik igen terhelik a rendszert kifagyogatnak, de még nincs más látható, mérhetõ, tesztelhetõ oka a dolognak

Igen, eleve az itt írtaknak megfelelõen állítottam be a memóriakezelést (1GB RAM van, 2*512 Dual DDR @400Mhz, Samsung), valamint a DontThreadLoad-ot is, de nem sok változás van. Talán mintha az segítene, hogy frissen felállt rendszerrel kezdek játszani, ilyenkor nem lép ki - olyan gyakran. Azért még kísérletezgetek, és ha bejön vmi tuti kombináció, azt majd megírom.

Mindenesetre nagyon remélem, hogy az Oblivionnál már nem lesznek ilyen parák...

EqUiNoX
Amelynél sorba kell állnod legtöbb esetben, de valamit valamiért.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

fileplanetnek van ingyenes letöltési lehetõsége is nézd meg jobban a letöltési oldalt és keress egy olyat, hoyg free server, vagy free download

segítséééég!!!le akartam tölteni ezt a kurva giants modot a summit vagy submitról és elvitt egy masik oldalra(fileplanet)ahol csak ugy tudom letölteni ha csinálok egy gamespy id account-ot.na ezt megcsináltam de nem történik semmiiiiiii!!!!!és még azt is kiírja hogy fizetni kell azér hogy letöltsem.
Vki mondjon mar valami eccerûbb elérést vagy vmi mer kurva idegesítõ és a summiton majdnem minden modot csak igy lehet letölteni😛:'(
Sheva
így van én is ezen töröm a fejem

PiszkosFred
Frosty: töröltem a hozzászólásodat. Warez problémáiddal kéretik máshova menni, illetõleg máshol feltenni a kérdéseidet, itt nem lesz warez. És ez nem vita tárgya, köszönöm. Egykét ezer forint az alapjáték+2kieg, javaslom a megvételét. Pont.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

általában az alapjátéknál jelentkeznek a kilépegetési gondok és nem felpeccselve, mindenesetre nem cáfolom hogy nálad fordítva van, csak furcsa. hány mb memóriád van? minimum 756 mb ajánlott a játékhoz, de inkább attól több

Interior Cell Buffer=10 ->128ra kell emelni, ha 512 memóriád van, 256ra, ha 1gbd
Exterior Cell Buffer=30 ->256ra 512 esetén, 512 1 gb esetén

DontThreadLoad=1 !!!!!!!!!!!!!!!!

bocs ez utóbbit elírtam, egyre kell állítani ha kilépegetési gondok vannak, ez azt állítja be hogy legyen elõtöltése a cellák közötti mozgásnak vagy sem, vagyis ha közeledsz egy cella széléhez, ha egyesre van állítva akkor megkezdi a másik cella adatainak feltötltését, így mikor átléped a "határt" nem fog leállíni és tölteni, mert már a közeledés közben feltöltötte az adatokat. viszont ez okozhat memóriakezelési gondokat. hagyd nullán, így is tökéletesen használható a game

a linear és a quadratic a fény/árnyék kezelése a játékban, én nem igazán láttam különbséget, mert minden max de nincs árnyékom hogy gyorsan fusson, de állítólag sokkal szebb lesz tõle a fény/árnyék kezelése. a beállításaim a quadraticot tartalmazzák

A Bloodmoon van fent csak, modok nincsenek. Emlékeim szerint régen, csak az alapjátékkal nem lépegetett ki, és mintha nem is töltögetett volna ilyen rengeteget. Elég idegesítõ.

Az általad írtak nagy részét átállítottam az .ini fájlban, de így sem tökéletes. Van, hogy 2-3 órát is tudok játszani, de olyan is van, hogy 5 percenként kilép :S

Amúgy mi az a linear meg quadratic az .ini-ben? MErt az a kettõ nincs bekapcsolva. A memória-használatot átállítottam, az FPS leszabályozással együtt.

az alapjáték van fennt vagy rajta vannak a kiegek is? a bloodmoont telepítve megoldódnak ezek a gondok, nagyon sokat javítottak az alaphoz képest az engine stabilitásán, ráadásul sokkal gyorsabban is fut a game ua konfiggal. egyébként érdemes ezeket beallítani az .ini fájba a teljesség igénye nélkül ami eszembe jutott

Max FPS=60

SkipProgramFlows=0
DontThreadLoad=0
ThreadPriority=-1
ThreadSleepTime=4

Screen Shot Enable=1

Interior Cell Buffer=10
Exterior Cell Buffer=32
Number of Shadows=4

Maximum Shadows Per Object=1
MaintainImportedDialogueOrder=0
ExportDialogueWithHyperlinks=0
UseExistingTempFile=0

UseLinear=0
LinearMethod=1
LinearValue=3.0
LinearRadiusMult=1.0
;
UseQuadratic=1
QuadraticMethod=2
QuadraticValue=16.0
QuadraticRadiusMult=4.0
;
OutQuadInLin=0

Az összes sárkányos mod közül ebben vannak a leggagyibbak 😛

köszi én is ismerem de az a helyzet hogy pont azt szerettem volna elkerülni hogy ilyen reget kelljen csinálni.röhögjetek ki de nekem nem megy mar vagy szazszor megprobaltam😛
egyébként én azér akarom letölteni mer kellenek egy másik modhoz de ugy tom hogy több lényt rak bele mer ugye sárkányokat és hogy magasabb szintu karaktereknek
k8bal
Morrowind Summit!
csak kell oda egy fileplanet-es reg

Télleg ez milyen mod?
tehát mik vannak benne mit tud stb!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

helló nem tud valaki mondani nekem egy jo oldalt ahonnan a giants2.0 és a giants dragons modokat le tom tölteni?
No, neked is, illetve mindenki másnak, akinél fellép a kilépés-para:
#13837 és #24104

Ezek ugyan teljesen meg nem szüntették a problémát. de most már csak esetenként lép ki, ergo élvezhetõ a játék. Köszi a két, fent említett hozzászólónak. <#worship>

Már találtam is egy jótconflict detector (summit)