27013
-
Én 2004 karácsonya óta most vettem elő a gammát.
Bejön nagyon, csak néha nem tom, hogy melyik küldetés kihez kapcsolódott. Meg A Bloodmoon részen elég sokszor elő kellet szedni a Tes-t, hogy megnézzem, mi hol található:(
Most páncélt szeretnék csinálni magamnak, csak ugye ahhoz meg 3dmax 4 vagy 5 kellene:(
-
Birdwatcher #24900 Egy részét már felraktam, nekem bejön, csakhát nálam is időhiány van :( -
Sajna még nem volt időm rá, bár már mindent leszedtem hozzá. Egyenlőre egyre kevesebb az időm játszani, ami van (heti néhány órát) inkább most Civ4-el töltök. És sajna úgy néz ki, hogy egyre kevesebb időm lesz, mert most munka mellett fősulira is fogok járni. Ez van... -
Nekem SEMMIT nem szed le nem csak a Morrós cumókat :( -
Hmm nekem semmi gondom nem volt egyiknél sem...
DB -
A fileplanet a főludas van regem, szia Jagi meg minden, de no dónlód... -
thelys.org-on és Morrowind Summit-en fent van mind!
Sajnos fileplanet reg kell hozzá, de az 2 perc.
DB -
Igazság szerint én is csak belekaptam, aztán inkább WoW-ozok: ott több az újdonság :)
Meg jövő héten megyünk nyaralni, már Március (a szent hónap!! :) lesz mire visszajövök..
DB -
sajna nem mert a felét sem tudtam leszedni :( -
Árnyvadász #24892 Én nem, mert nem tettem fel újra a Morrot. Az az igazság nem sok kedvem van játszani mostanában. Diablo2-t is le fogom szedni. Ha gépet bekapcsolom, max. kártyázni szoktam a Sierra Hoyle sorozatával. -
Árnyvadász #24891 IGN: -Mikor adjátok ki az Obliviont, melyet rajongók milliói várnak világon szerte?
Pete Hines: -Nos, keményen dolgozunk az utolsó simitásokon, de a tényleges megjenési időpontot, úgy időzítettük, hogy amint a magyar sg fórum ESIII: Morrowind fórumán meglesz a 25 ezredik hozzászólás, akkor a program már a boltokban lesz!
IGN: -Akkor most a magyar gamereken a világ szeme!
Pete Hines: -Pontosan! Jól látod! -
Jah. Arról írjatok, hogy kipróbáltátok-e a Morrowindet azzala full grafikai tuninggal, amit korábban leírtam (sok plugin), és ha igen, milyen? :)
(lásd galériám)
DB -
Árnyvadász #24889 Saturn, Media Markt, Electroworld és a nagyobb üzeltláncok (Cora stb...) polcain biztos meglesz. Nekem szamélyes kedvencem a Media Markt-Saturn páros, ott sokkal több minden van (és jó áron is), mint a CDGalaxisban vagy az 576-ban, annak ellenére, hogy pont fordítva várná az ember.
Más: Na jó lenne belehúzni, a 25 ezer már nincs olyan messze! És tudjátok, ha ez megvan, akkor adják ki az Obliviont. Úgyhogy nem lazsálni! :) -
Természetesen igen, ha minden jól megy ott fog 1 figyelni a polcomon... : ) -
Hmm én anno CDGalaxisból rendeltem, de úgy látom elfogyott.. :(
Media Marktoktban nézegesd, esetleg.
Vagy külföldi rendelés!
BTW CD Galaxisban 16990 Ft az Oblivion CE edition - egészen baráti!
DB -
Jacky #24886 Tudja vki hol lehetne beszerezni a Morrowindet, azt a verziot amiben benne van a Bloodmoon es a Tribunal is?
Irjatok mar meg ide, vagy nekem maganban. Mar kerestem 576 kbyte boltokban, automexnel stb, de semmi. Fontos lenne. Koszonom. -
köszi -
Kis részük onnan (thelys), nagyobb részük a Morrowind Summitról származik.
DB -
Nagyjáboli elérhetőséget is tudsz adni ezekhez, vagy mind megtalálható itt (http://www.thelys.org/modlist.php)? -
Link
nah megtaláltam..szerintem ez sokat dob azért a dolgokon..
némi info: Itt -
.ini-ben túl sokat nem tudsz buherálni.. a quadratic módot lehet bekapcsolni, illetve az árnyékok számával játszani, de kb. ennyi.
A TLM pl. ennél komolyabban "beleavatkozik" a dolgokba. Nekem bejön :)
DB -
valamelyikőtöknek nincs meg Daerk nak az a modja vmi realistic color mod vagy mi a neve.
az .ini-t kell kicserélni.Természetesebbnek hat tőle az egész, meg az éjszaka is sötétebb. -
Attól függ, hogy ki van kint a dungi előtt :) ha egy talpig páncélos ork vagy egy csapat pack nix hound, akkor bejutni se fogok :)
DB -
Birdwatcher #24878 A bejutás szerintem nem gáz, kijutni már neccesebb :)) Bár a mentés betőltéssel is kijutsz ;) -
A complete morrowind tree replacer-e sajnos nem működik az egyéb fa-modokkal :( de amúgy semmi akadás, fagyás nincs ezek között!!
Este lesznek szebb képek is :) már alig várom hogy bejussak valami dungiba csak sajna még csirke a karim nagyon!
DB -
Birdwatcher #24876 Jók a képek, nekem tetszenek. Köszi a listát is azt még majd kielemzem :) -
Árnyvadász #24875 No itten volnék, szóval jók a képek megnéztem őket, újakat is csekkolom ha felrakod. Tényleg szépek a bevilágítás effektek! -
Na mi az, nem tetszenek a képek? Vagy túl sötétek? :)
Este még csináltam párat, ma felrakom. Vannak egész jók!
DB -
Na, a galériáman a Morrowind quadratic alatt van 14 új kép. Az első 6 régi kép, de rá is fogtok jönni mert a többi egész másképp néz ki :))
Ezek még egyáltalán nem látványos képek, majd menetközben csinálok jókat ha látok.
DB -
Szóval, a plugin-lista:
Better Heads Bloodmoon
GIANTS
Sound Enhancements
Atmospheric Soundeffects (tribunal)
SpzInteriorDaylight
Wilderness Sounds Tribunal+Bloodmoon
TLM - Complete
Leafy Morrowind
Better Bodies
Complete Morrowind T. and B.
Morrowind Crafting
Morrowind Crafting patch
Illuminated Windows
ASE Tribunal Expansion
ASE Bloodmoon Expansion
Illuminated Windows - Bloodmoon
Changing Faces Replacer
Juniper's Twin Lamps 1.1
Vibrant Lights 1.0
Vibrant trees 2.0
Screenshotok hamarosan :)
DB
-
Van fent vagy kettő, de a nevére már nem emlékszem. Azt is itt beszéltük egy páran. Van belőle 1 és 2...
Így viszont nem tudom, érdemes-e lecserélni... : (
-
Van néhány lovaglós mod régebben kipróbálgattam néhányat, de nem voltam tőlük elragadtatva. Állítólag a PegasHorseRanch egész jó lett, de mivel ezt nem próbáltam ki így nem tudom megerősíteni. -
Birdwatcher #24869 Van valami poni vagy pegazus vagy valami hasonló :) de állítólag nagyon béna lovak vannak benne (nem probáltam csak hallottam) -
Birdwatcher #24868 Várjuk a listát :) -
Árnyvadász #24867 25 ezer! Ne feledjétek! :) -
Árnyvadász #24866 Lovak az passz... szerintem az olyasmi lehet talán mint a PET Shop (jó sok állatfajtát lehet venni és kísérnek az utadon) vagy tesz a játékba lovat, de csak mászkálnak nem lehet megülni... de inkább passzolom...
Children MOD az meg kisgyerekeket (fiúk, lányok) tesz bele a progiba, akik városokban, meg egyéb helyeken játszanak, leszólítanak, vagy néha játszótérszerű helyen ugrabugrálnak... Jó mert így nemcsak felnőttek vannak a progiban. -
Ambient Sounds - már a 3.0-nál tartanak, több mint 100 MB az is (fent van!)
Sőt van még egy soundos... pontos címet este :)
DB -
Inquisitor #24864 Volt valami hanglecserélős is, amitől az erdő nem volt olyan kihalt, meg talán valami szitakötős, bogaras MOD is, csak már 2 éve hozzá se nyúltam a programhoz ... -
A Vibrantról ezek elég buta képek... sötétek is és szerintem semmit nem mutatnak a végeredményből, a pár lokális fényforráson kívül. Este teszek fel shotokat, azon jobban ki fog jönni!
DB -
Inquisitor #24862 Vibrant egyenlőre nem fogott meg, a fás és arccserélős dolog viszont igen, meg a Lighning MOD. De mi az a Children MOD, és ha rakok fel lóvakkal kapcsolatos stuffot, akkor tudok lovat használni vagy csak dekóráció?