The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ilyen gothicban nincs, mert ott csak 2 actonként regenerálódnak újra a dögök, így ha menekülnöd kell, akkor az út általában biztonságos, és a tárgyak sem kopnak el. És ami fáj, hogy még pajzs sincs!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A morroban csak azt látom hogy a nap összes szakaszában az emberek álnak és mászkálnak a kijelölt postokra,semmi kocsma vagy valami esemény...
Ezzel szembe na gothicban az embereknek akár 3-4 tevékenysége is volt midnen nap!Reggel felkeltek,elkezdtek dolgozni,idõközönként beszélgettek,este vagy elmentek mulatni vagy lefeküdtek aludni!
Namost ezt a morrowindben nagyon hiányoltam😞
Ha ezek a hangulatkeltõ dolgok mind meglennének a morrowindben,szvsz tényleg egy mégszuperebb rpg lenne!
Ne haragudjatok,nem akarok én veszekszeni csak megmondtam a véleményemet!
De hát ízlések és pofonok, nehogy elkezdjünk itt vitázni meg flame-elni 😄
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A morrowindnek a szerepjátszás
Jó!!!
Nagyon is hangulatos csakk...nemtudom megfogalmazni,a gothic úgy magával ragadott hogy 3 napig alig áltam fel elõle!
Szerintem a morroban a legeleje a legizgalmasabb!
Utána már nemnagyon tudtam semmit sem csinálni pár küldin kívül (azokból sem sokat értettem)
space= atyaúristenlehívógomb 😄
meg nagy valószinüséggel elkapnak
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
persze a gothic is nagyon jo és nem rosszabb mint mw, de ugy igazán jobbnak se tom mondani
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Egyébként a gothicban sokkal inkább érzed a fílinget...
Ezzel nemmondom hogy a morro rosszab de lehetne azé életszerûbb is...
Egyszerûen nem lehet érezni azt a gothicos fílinget...
Szvsz a Gothichoz max a Fablet hasonlítanám faxa rpgnek a többi eltörpül...
És a sebzési rendszer is...odaállok és rábaszok a szakadt göncös emberre vagy 30at egy viszonylag jó lándzsával és mégcsak megsem kottyan neki...Szabájosan átmegy rajta a fegyó...na ez kb -30% játékélmény...
V. azt akarod elérni h. meggyõzzön? 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Hát nemtom morroval sosem léptem 2 szintnél amgasabra😄D
Nagyon fura ez a fejlõdési rendszer...
Asszem max odáig jutottam hogy teljesítettem caidus cosades (vagy ki) 2. küldijét...hát nemtom gothic akkoris veri😄
A Hlalu egy tolvajbanda, ha hentelni akarsz állj be izomagynak a Redoranba! <#duhos2>#duhos2>
Ha meg mögé settenkedtél, akkor ki is zsebelhetted volna, nem? <#ejnye1>#ejnye1>
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Amúgy a nemesi házban meg letoltak, hoy miért kelett kinyírnom a csajt. Ja, könnyen dumálnak, nem az õ cájgjuk bánja, ha elkapnak az õrök 😊
Help?
Nem tudom, hogy más játéknál van-e, mert a héten vettem új RAM modulokat, és a MW mellett nincs kedvem máshoz nyúlni 😛 Bár már én is gondolkoztam rajta, hogy meg kéne nézni mást is. Fent van a DS2 és a Fable is, de ezek most igencsak háttérbe szorultak. De egyéb alkalmazások alatt természetesen nincs gond.
Mindenesetre nagyon remélem, hogy az Oblivionnál már nem lesznek ilyen parák...
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Vki mondjon mar valami eccerûbb elérést vagy vmi mer kurva idegesítõ és a summiton majdnem minden modot csak igy lehet letölteni😛:'(
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Interior Cell Buffer=10 ->128ra kell emelni, ha 512 memóriád van, 256ra, ha 1gbd
Exterior Cell Buffer=30 ->256ra 512 esetén, 512 1 gb esetén
DontThreadLoad=1 !!!!!!!!!!!!!!!!
bocs ez utóbbit elírtam, egyre kell állítani ha kilépegetési gondok vannak, ez azt állítja be hogy legyen elõtöltése a cellák közötti mozgásnak vagy sem, vagyis ha közeledsz egy cella széléhez, ha egyesre van állítva akkor megkezdi a másik cella adatainak feltötltését, így mikor átléped a "határt" nem fog leállíni és tölteni, mert már a közeledés közben feltöltötte az adatokat. viszont ez okozhat memóriakezelési gondokat. hagyd nullán, így is tökéletesen használható a game
a linear és a quadratic a fény/árnyék kezelése a játékban, én nem igazán láttam különbséget, mert minden max de nincs árnyékom hogy gyorsan fusson, de állítólag sokkal szebb lesz tõle a fény/árnyék kezelése. a beállításaim a quadraticot tartalmazzák
Az általad írtak nagy részét átállítottam az .ini fájlban, de így sem tökéletes. Van, hogy 2-3 órát is tudok játszani, de olyan is van, hogy 5 percenként kilép :S
Amúgy mi az a linear meg quadratic az .ini-ben? MErt az a kettõ nincs bekapcsolva. A memória-használatot átállítottam, az FPS leszabályozással együtt.
Max FPS=60
SkipProgramFlows=0
DontThreadLoad=0
ThreadPriority=-1
ThreadSleepTime=4
Screen Shot Enable=1
Interior Cell Buffer=10
Exterior Cell Buffer=32
Number of Shadows=4
Maximum Shadows Per Object=1
MaintainImportedDialogueOrder=0
ExportDialogueWithHyperlinks=0
UseExistingTempFile=0
UseLinear=0
LinearMethod=1
LinearValue=3.0
LinearRadiusMult=1.0
;
UseQuadratic=1
QuadraticMethod=2
QuadraticValue=16.0
QuadraticRadiusMult=4.0
;
OutQuadInLin=0
egyébként én azér akarom letölteni mer kellenek egy másik modhoz de ugy tom hogy több lényt rak bele mer ugye sárkányokat és hogy magasabb szintu karaktereknek
#13837 és #24104
Ezek ugyan teljesen meg nem szüntették a problémát. de most már csak esetenként lép ki, ergo élvezhetõ a játék. Köszi a két, fent említett hozzászólónak. <#worship>#worship>