The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Ajánlom a 110 oldalas végigjátszást, abban benne van.
Igaz fordítom, de lassan és ritkán😞
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ma sem utolsó sztem, de tény h. nem a legkönnyebb darab. Bár gyakorlással egész jól hozzá lehet szokni. Hasonló kombórendszer jól mutatna vmi Morro v. Gothic szerû szerepjátékban. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A Morro, a Gothic és az NWN (bár ez utóbbit nem szeretem) azért jó, mert EGYEDI HANGULATUK, STÍLUSUK VAN!
Lehet ezeket egyszerre is szeretni.
Esrohnoil: A BoD tényleg jó játék, csak az irányítás és a célzás az NAGGYON gázos, olyan konzolos😞
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Mondom mindezt úgy, hogy a Gothic harcmenete szerintem tényleg jobb. Bár én az FPS nézetet jobban szeretem. A Morro "jobb egérgombot tartom vmeddig lenyomva" harcánál még a Daggerfall és az Aréna egérsalapálós módszere is jobb volt sztem.
Kibróbáltam a WoW-ot a kedvenc fajommal a kedvenc kazstommal és 2 óra alatt meguntam, mert nem tudtam beleélni magamat rendesen.A Morrowindben sokkal inkább a szimemhez nõ a karakterem( fölleg az elsõ), mint a WoW-ban.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Hat akkor nem ajanlom neked pl a wowot vagy egyeb mmorpgt sem. Ott is megvannak a gocpontok, es onnan kell utana gyalogolni, ha nincs a kozelben griff(bolha wowos megfeleloje). Nomeg gondolj bele, a hetkoznapi eletbe, ott is utazol osszevissza orakat, mire elersz valahova. Bethesdanak mindig is ez volt a celja, hogy minel jobban bele tudd elni magad a jatekba, amennyire lehet az adott fantasy vilaghoz igazodva, elethu legyen. Nomeg, azt sosem ertettem, hogy egy rpgben az ido miert olyan fontos. Kedvenc peldam a wiz7, na ott aztan ugy seltaltal egyik helyrol a masikra, hogy kozben megoszultel. Megis mai napig az egyik kedvenc rpg.
De ha nem akarsz gyalogolni, akkor ott a bolhataxi. Ezek szepen korbejarjak a szigetet. Ahova nem mennek, ode vezet magusteleport. Ha sem bolha, sem magus nem visz oda, akkor meg mindig ott vannak a master indexek, azokkal is be lehet jarni a videket. De ha egyik sem jo, akkor marad a gyaloglas, de meg mindig van esely hogy a divini/almisi intervention meggyorsitja az utad.
Hátha segít...
1.(ez nem annyira) sok a öres járat( a fél szigetet át kell járnom míg eljutok egyes helyekre, ez fõleg alacsony szinten kevés speednél érvényes)
2. (ez már tényleg idégesítõ) Hajlamos a sûrû fagyásra( Játszok 5 percet kifagy, megyek 2 térképtõltésnyit kifagy) és ez érvényes minden gépre.
Általában a játék elején nem fagy, majd 40. játékóra után élkez fagyni egyre sûrûbben míg már játszhatatlan. Ekkor jönn az újra install!
De hogy ne úgy tûnjön h. kötekedni akarok, hozzá szeretném tenni h. a Morrowindet is nagyon szeretem, csupán számomra kicsit idegenebbnek hat az egész. 😊
A napi beosztásról annyit, hogy ez az Oblivionban már meglesz, Morroban kimaradt. Sajnos eléggé statikus a világ npck tekintetében, ez kétségtelen. De vannak modok és pluginok, amelyek segítenek ezen. Nem egy Oblivion terv szintjén, de feldobhatják a világot. (este bezárnak a boltok, kora este a falu x része a helyi kocsmába megy - és ott áll tovább 😄 -, stb) Ezt valahogy kifelejtettétek a nagy összehasonlításban, hogy amíg a Gothic egy fix világ, addig a Morroban van lehetõség a változtatásra, és ezer és ezer modder ezt meg is tette... ;]
Ezt úgy értette h. szemmel láthatóan ügyesedett a fõhõs kardforgatásban ha azt fejlesztetted. Máshogy tartotta a kardot, egyre ügyesebb mozdulatokkal kaszabolt, és a kombói is fejlõdtek. Nem a számadatokra gondolt sztem. Azt egy szöveges kalandjátékban is meg lehet oldani. 😊
A Morroban ha szar fegyóval és hozzá nem értõen mész neki bárminek akkor is van esélyed ,hogy megsebezd(kivéve immun).
A Morroban én látom ,ahogy fejlõdök(tudom te nem mer sosem léptél 2 szintnél amgasabra😊.
A gothicban ha szar fegyóval és hozzá nem értõen mentem neki egy trollnak,
akkoris sebeztem csak pixeleket!
És a gothicban látszott ahogyan fejlõdöm a kardforgatásban ésatöbbi...
Maxius:
Ezt csinálom mostanában,vándorolgatok azt van vacsora vagy nincs vacsora😊
Most megin mék morrozni,megpróbálom jobban megszeretni😊
Emlékszem, Moroban nálam ott szakadt el elõször a cérna, amikor egy NPC-vel szóba elegyedve, közölte h. nem ér rá, mert dolga van, és miután kiléptem a párbeszédbõl,ugyanúgy állt ott, mint a beszélgetés elõtt... pont mint egy szál fa.