27013
-
Thx, ennek örülök. hétvégén majd megnézem.
A mod takarítása meg csöppet felidegesített. Még jó hogy megnéztem.
tetszenek a hajók, én pl. a magus regényekből ismert óriási toroni hadihajókon gondolkoztam. Mivel a M* amúgy is szereti a monumentalitást az MW-ben van rá lehetőség lehet hogy eccer megpróbálom.
Modolni nem nagyon modoltam még, csak egybefüggő házbelsőt készítettem, egyik terem az trapdooros. A küldetés ill. páncélkészítésen meg gondolkodtam, de valszeg elkezdem, amíg van lelkesedésem.
A bábuknak meg kifejezetten örültem annakidején így legalább a páncélokat meg lehet nézni.
Azt amúgy nem értem, hogy az inventoryba rakott fegyver miért nem jelenik meg.
Talán azért nem mert fegyver csak akkor látszik, ha támadó módban van/vagy? -
Mivel ilyeneket csinálsz úgy gondoltam megemlítek egy két dolgot hátha érdekel.
A bábukhoz új szisztémát találtam ki :
Van egy misc item amit le kell rakni valahova majd ráklikkelni és kiválasztani a bábu nemét, ekkor a misc item visszakerül az invertorydba a kiválasztott bábu pedig megjelenik pontosan abban a pozícióban, ahol te állsz. Ezzel a módszerrel sokkal pontosabban a kívánt helyre helyezhetőek a bábuk.
De az igazi előnye a régi rendszerrel szemben az, hogy itt nem szükséges a már lerakott, de megszűntetni kívánt bábut „Disablezni”.
(Itt kitérnék arra, hogy a Disable bár igen jó kis parancs a mozgatható tárgyak esetén van egy hátulütője, mégpedig az, hogy az ily módon eltüntetett tárgy nem tűnik el csak nem látszik – Tehát növekszik tőle a savegame mérete!)
Ha a lerakott bábút el akarod tűntetni akkor egyszerűen „eldisposelod a corpset” ezzel megoldódik az is, hogy a tárgyak nem vesznek el hanem automatikusan hozzád kerülnek.
A szemetes scriptjét is sikerült kicsit egyszerűbbé tennem.
Ha esetleg a fentiek érdekelnek és fel is használnád őket akkor kapd le a PortMournholdot és nézd meg a következő scripteket :
Bábu az inventoryban >>> „_pm_puppetpack_sc”
Bábu lerakva >>> „_pm_puppet_sc”
Szemetes >>> „_pm_trashbasket_sc”
Nyugodtan használhatsz belőle bármit. -
gerz #24939 Láttátok CS@ Port Mournhold-ját? Hogy tetszik? -
Nem ide kellene írni, de:
Játszik valaki mostanában a TES: Arenaval? én nekikezdtem, használom is a DosBox-ot, de a hang az keményen szaggat és nem tudom megfelelően beállítani.
-
Ja, erre én is gondoltam, csak hivatalosan érdekelt volna:) -
Arra, hogy „hivatalosan” ,hogy kell odajutni nem emlékszem, mert én egyszerűen odarepültem. -
Hát igen ha nincs 10perced akkor nincs más választás :) -
Ezzel én is így vagyok, de ha már van rá lehetőség, hogy eladjam a cuccot, akkor már legalább a felét avgy egy picit kevesebbet de fizessenek ki.
Másrészt nem értem miért kerülnek ezek a cuccok ilyen sokba. Ez azért kicsit túlzás a készítőktől. -
haxoror #24933 Na erről beszélek hogy a Morro nem az a játék ahol az ember vagyont akarna gyűjteni ezért a pénzszerzés inkább nyűg hiszen nagyon könnyű (és nagyon unalmas) meggazdagodni, a tréning hagyján (én nem szoktam pl tréningezni) de az enchanthoz MUSZÁJ kápét szerezni ha nem ért hozzá az ember és még az a tíz perc is sok amit az anchestralsoulgem-creeper turnéra kell fordítanom ;) -
Ja mégvalami. (kár hogy nem vagyok VIP, nem tudom szerkesztenia hozzászólásokat így rohadt sok lesz)
Béna vagyok egy kcist: Hogy kell a Wizard's Island-re eljutni ha felraktam????
Aludtam én napokat órákat, elmentem hajókhoz, de sehó semmi... -
Okés THX! -
thx!
akkor mégeccer átnézem és elküldöm jövhéten.
Egyébként jó hogy itt vagy cs@.
a modomban felhasználtam a bábuidat, a teleportscriptedet és a szemetesládádat igaz beleírtam a readme-be ha nem baj. Bár úgy emlékszem annakidején se volt belőle problem -
Nemgond, megvárom akkor. -
Nem is nagyon kell a készpénz.
Ha a karakter nem ért az enchanthoz akkor „normális”(pl.:Galbedir) NPCvel kell megcsináltatni, aztán az összeget szépen „visszabarterolni” értéktárgyakkal.
Ezen kívül szinte csak a trainningre kellhet még készpénz amit valóban macerásabb visszaszerezni, de ez szerintem rendben is van így. -
Később nem lenne jó?
sajnos otthon van én meg jöv héten leszek és épp most tervezek egy kis 3d MAx-ozást hozzá..
De legfeljebb jöv héten elküldöm az alapot. -
Igen, emléxem rá. Letölthető volt, a Letöltés szekcióban. Aztán ez a része az oldalnak technikai (és némi jogi;]) okok miatt megszűnt, és maradt csak a Modismertető rész. Amely modoknál átfedés volt a két rész között, ott kiraktuk a letölthető hely linkjét. Asszem nálad nem volt bővebb info, csak 2-3 sor és maga mod. Ha gonolod, küldd el megint, pár screennel és egy kis ismertetővel, és felrakjuk megint. Most fog frissülni - utoljára - az oldal, közzévesszük akkor a mododat is. -
plusz ha van egy harcosod akkor pár 100e lóvéért ami összejön tréningelhetsz belőle kezdő varázslót is.
PiszkosFred: Volt régebben fennt egy modom a gumininján, zariu1s house volt a neve, most nincs fennt és nem kaptam semmiféle jelzést, hogy miért nem. Igaz nemrég megnéztem és enyhén "dirty" volt ahogy mondják. Szóval ha emiatt lett leszedve akkor sorry. -
Mondjuk gondolkoztam eccer egy ilyen modon:
ugyebár, csak x mennyiségű cuccot bírsz el egyszerre, nem többet. ekkor jött a lyukas zsák gondolata:)
van egy zacsid amibe annyi cuccot raksz bele amennyit csak akarsz, mivel ezek a cuccok egy másik dimenzóba kerülnek így nem foglalnak nálad helyet. igen ám, csakhogy itt vannak más lények is és néha elvisznek ezt-azt:)
Szóval nem biztos, hogy visszakapod amit beraksz:)
Megoldható lenne az ötlet, csak nem értek a script-íráshoz.
-
haxoror #24923 A gond az hogy Morroban hiába van az embernek egy komplett vagyona tárgyakban mivel az átváltás készpénzre tényleg macerás (és unalmas) és pl az enchanter csak aranyat fogad el.
X-edik végigjátszásnál már én is megszerkesztettem a creepert mert semmi kedvem nem volt szöszmötölni napokig. -
Akkor már miért nem számolja össze mennyit ér, dobja le valami random cuccot adó hordóba (ahol tuti eltűnik) és konzolból adjon magának annyi pénzt. Ha már csalni akar az ember, akkor minek bonyolítani, az elv ugyanaz, "jogosulatlanul megszerzett előny" ;] Van rá mód ezer hogy két kattintással milliomos legyen az ember, ez ellen úgysem tudunk tenni semmit.. -
haxoror #24921 Egyszerűbb ha megemeled a creeper pénzét, eleve a szórakozás a creeperrel már magában is exploit ezzel csak rövidre zárod az egész macerát szvsz -
Való igaz. Bár valszeg az lesz, hogy megkeresem a rákocskát vagy a Creeperrel szórakozok egy kicsit.
Elvégre ha a tetemeket eltüntetem a pályáról később újratermelődnek. A daedra Shrineokban meg biztos lesz pár Daedra lord is:)
De majd meglátom mi lesz... -
A pénz problémák miatt csináltam a kikötőbe a „cserélgető” embert.
Vele bármi elcserélhető különböző értékű papírokra (miscitem)amik megkönnyítik a bartert. Szerintem ez így kevésbé csít mintha adnék a Creepernek egy csomó pénzt. -
"Keresd meg Creepert Calderában, a Ghorak manor emeletén. Nem szokott alkudozni, tehát mindent teljes áron vásárol meg és kevés dolog van, amivel nem kereskedik. Napi tőkéje 5 ezer arany. Tehát sózz rá mindenféle kacatot, ami nem kell. Ezután pedig csak kényelmes cserekereskedelmet kell folytatnod, ha drága holmikat akarsz eladni. (pl. egy 30ezres páncélt eladsz és visszaveszel mindenfélét 25ezer arany értékben) Creeperen kívül van még egy szokatlan kereskedő a játékban, mégpedig egy iszaprák bankár, (talking mudcrab) akinek napi tőkéje 10k."
-
Csalás is. De a Creepernek el lehet adni a cuccot úgy, hogy az áru teljes értékét megkapod. Vagyis el lehet adni neki akár 100.000es tárgyat is, igaz nem két perc. -
Ok, ott a pont:)
Akkor még azért nem rendeltem meg....
Amúgy az a 10k jó lenne, csak ugye a probléma ott van, hogy a cuccok értéke átlag 40e. Ha most eladom neki kapok 40 helyett 10-et, ha meg meg kellene vennem akkor meg full árat kellene fizetni.
Igaz ilyen modot meg azért nem nagyon akarok használni, mert csalásnak érzem. -
Én azért nem vettem még meg, mert meg sem jelent...
Egyébként nagyobb mod adatbázisokon talán van ilyen gazdag kereskedő, ha már az iszaprák 10k-ja sem elég. Vagy keress a guglin, talán kidob egyet. -
Hali!
Használ vmelyikőtök olyan modot amelyik egy sok pénzzel rendelkező kereskedőt rak be a játékba?
Ugyanis a Creeperrel nincs kedvem szórakozni, ráadásul már felgyűlt kb. 5-600ezer árú körüli lóvém amit el kellene passzolni.
Amúgy az Oblivionhoz lesz kieg? Mert őszintén szólva én azért nem vettem még meg, mert egybe szeretném majd + nincs jelenleg lóvém és gépem rá:)
-
tattooed #24913 Köszi már nem kell. Belebotlottam egybe. -
tattooed #24912
Szasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy hogyan lehetek farkasember?
A küldinél össze akadtam egy buggal(val.szinű a sok mod és patch miatt),
és a jegesmedvés küldi után(vigyáztam rá,nem öltem meg) nem tudom aktiválni a követ. És innentől kezdve meg van lőve a játék.
Újrakezdeni nem akarom,ahoz túl sok meló van benne. Akár cheat is érdekelne.
Előre is kössz.
-
haxoror #24911 Zoomable Bows
Sajnos kell hozzá még egy spéci program "Morrowind Graphic Extender" (szintén ott van az oldalon) amit nem merek felrakni mert végre normálisan működnek a pluginjaim és nem akarom hogy megkavarja őket valami. :( -
Én sírok is, örömömben, hogy már csak 1 hónap :))) és hogy már megrendeltem.
DB -
Most nézem az oblivion képeit. Sírni tudnék... -
Réges-rég volt ez, persze hogy megkerestem interaktív térképen :)
Na de Oblivionben ilyen nem lesz, a quest-iránytűnek hála! :)
DB -
Vagy nézd meg egy morrotérkép progin, biztos van ilyened:) -
Csak egy kis területet kell átnézned:)
csaláshoz ajánlom töltsd be a Tes-t és nézd meg. -
Ja, a Menta Na!
Most hogy mondod, igaz, ott van a dungi neve, de hogy ez a dungi merre van... az már sehol sem szerepel, és nincs róla címszó se!
DB -
Fennt van az is, csak mikor az Ice Blade of Monarchot kell elvinni egy valamiből a pusztából, meg valakit ki kell szabadítani azt mikor megvan nem tudod ki a fenének kell visszavinni. (1 év nagy idő)
Csak annyi volt, hogy Imperial Cult.
mire kiderítettem, hogy Ebonheartba kell visszavinni...
-
Birdwatcher #24903 De ott a naplóban már benne van hogy Menta-t kell keresni és asszem a barlang neve is meg van adva. Igaz nálam fullosan van fent a játék, kiegekkel együtt. -
Ha fent van a Tribunal is vagy valamilyen peccs, akkor a journal már szépen tagolódik küldetések szerint... és a kérdéses célszemély(ek) neve kiemelődik, tehát elvileg mindenkit meg lehet találni.
Nekem egyedül a Daedra küldik egy része volt gond, pl, amikor egy "eltévelyedett" Daedrát kell hideg vassal észhez téríteni. Igen ám, csak éppen a világon semmi támpont nincs hozzá, hogy ez a "bárány" merre is tartózkodik Morrowind nem kicsi földjén....
DB