27013
  • Inquisitor
    Planet Elder Scrolls - Morrowind Mods
  • DonnieBrasco
    Jó sötét képek... :)

DB
  • Árnyvadász
    Morrowind MOD oldal

Persze van még jó sok ezenkívül is, elég ha beírod a keresőbe, hogy Morrowind és MOD és dobja kifele. De ezen az oldalon sok hasznos mod van és a Vibrant is elérhető, képek is vannak, bár nem sok. De sokkal szebb lesz a játék tőle. Kérdés bejön e majd neked ez a színvilág. Szemezgess és próbáld ki és jó játékot!
  • Birdwatcher
    A vibrant-rol itt van: http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=Mods.Detail&id=3853
  • DonnieBrasco
    Ja és persze a quadratic lighting alap (meg a több max árnyék megjelenítés engedélyezése az .iniben, stb :)
    Fent vannak még a Morrowind Crafting és a Complete morrowind modok is - sajnos a fa- és kőlecserélő modját nem tudom feltenni mert összeakad a retextúrázott és -meshelt fákkal, úgyhogy nyersanyagot csak vendortól tudok szerezni :) de jópofa dolgokat lehet kotyvasztani/faragni/kovácsolni/szabni-varrni stb :)

Na még 4 óra és otthon vagyok, türelem :)

DB
  • MrStokes
    A teljes lista nagy segitseg lesz, varjuk izgalommal telve.
  • Birdwatcher
    A TLM-et én is használom, nagyon üt :) Volt fönt egy pár Korana mod, de leszedtem, Qarl modjaibol is csak a misc item replacer maradt. Nekem ezek túl csicsásak voltak, föleg Korana modjai, valahogy nem igazán illettek a világhoz szvsz.
  • Inquisitor
    Valahol van pár screenshot erről? Most tenném fel a full Morrowindet (Alap+ 2 küldetéslemez)
  • Árnyvadász
    Vibrantnak nagyon jó a színvilága. Szép színes lesz tőle a játék. Én így vittem "végig" másodjára a játékot. Nekem is jó sok mod volt fent, de egy idő után kénytelen voltam párat kihagyni a betöltésnél, mert a játék egyre rosszabbul futott :) 40-50 (ezek közül persze sok volt az apróság) modom biztos volt, és jó sok GB, ahogy írtátok ti is. Kedvencem a Children mod. Megdobja a hangulatot rendesen. Exotique butique is ide tartozott, női kariknak melegnek ajánlott a ruházkodás miatt :)
  • DonnieBrasco
    Jó kérdés... nem ismerem mindet :)
    Ez inkább egy "gyűjtő" textura mod, gyakorlatilag mindent áttextúráz.
    Nekem legjobban a könyvek és az üvegek tetszenek a tárgyak közül, de a táj, az utak, a városok, az épületek... minden sokkal szebb!

DB
  • Jagi
    Nekem csak 3,5 Gb.
  • Jagi
    A Vibrant Morrowind jobb a többinél?
  • DonnieBrasco
    Ami fejből is megy: The Lighting Mod, Vibrant Morrowind (212 megás textúra mod!!!!), valamilyen komplett arc-lecserélő mod (92+45 mega tömörítve, kicsomagolva majdnem egy GB!!!!! - az összes NPC arcot lecseréli, több 100 variáció...) Better bodies. Aztán van windowlights, Leafy morrowind (fáknak mesh-jeit cseréli, komplett lombos erdők lettek, texturát is cserél!), meg egy pár hang-upgrade.
    Este leírom a teljes listát. Vagy 5 gigát "nyom" a Morrowind könyvtáram :P

DB
  • PiszkosFred
    Pár screent szúrj már majd be ha van időd, és egy modlistát, hogy mit is használsz ehhez az eredményhez ;]
  • Birdwatcher
    Mi is ez felturbozás pontosan? Asszem elvesztettem a fonalat
  • Árnyvadász
    Ígéretes! Oksza, akkor várom, bár én csak holnap tudom csekkolni őket. Olvass akkor! Sok utalás van a Morroban Cryodiil-ről és persze ezeket a régi irományokat átemelik az Oblivionba is. Neked akkor ott már nem kell újra elolvasnod. :)
  • DonnieBrasco
    Okéoké maeste lesznek!
    A lighting mod miatt egyes belső helyeken tök sötét van :) pl. most Ebonheartben vagyok az Imperial commissionben, olyan félhomály van hogy csak a gyertyák fényében látszanak az asztalokon a (vadiúj tűéles, gyönyörűen re-textúrázott!!!) könyvek, meg az emberek szemei világítanak a sötétben :) Már vagy 3-4 órát eltöltöttem a játékban ezen a helyen, csak olvasással :) képben akarok lenni a Cryodiil-i dolgokkal kapcsolatban majd az Oblivionben :))

DB
  • Jagi
    Rendeljük elő!
  • Árnyvadász
    Nem rossz topic, 25 ezret el kell érni! Amúgy baromira örülök ennek a hírnek. Lesz CE Mo-n. És megvannak az árak is, már csak a Bethesda-tól kell jövőhétre egy bejelentés a március 20-24-es időszakot illetően és nincs más hátra, mint azt a kis időt kivárni. De azon már nem kell igulni, hogy mikor jelenik meg. És ez számomra több mint jó, ennyi várakozás, vágyakozás és sorolhátnam még mi miatt.

DB a képeket a feltúrbozótt Morro-ról, ne felejtsd el kirakni ide. :)
  • DonnieBrasco
    Az teljesen baráti ár.... azért ők se hülyék - persze, hogy behozzák a CE-t is :) Egy ekkora ász játéknál!

Amúgy meg rossz topic :))

DB
  • Birdwatcher
    A cdgalaxisnál új infók megjelenés márc.24 CE 16990huf, normál 12990huf
  • ollie
    Ejj, jó lenne már megint elővenni a jó kis Morrowindet. Kb másfél éve nem nyomtam... Hiába a házasélet alatt kevesebb idő jut ilyesmire.
  • PiszkosFred
    Márc 24-26 szinte mindenhol, de volt már annyi időpont, hogy hiszem, ha a kezemben fogom ;]
  • ollie
    Szal a hivatalos megjelenés március közepe? Addigra simán meglesz a 25k.
  • DonnieBrasco
    Elvileg egyszerre jelenik meg a CE és a normál kiadás mindkét platformra... legalábbis én már előrendeltem a CE-t és Március közepi szállítást ígértek ! :)

DB
  • Birdwatcher
    Arra mérget vehetsz :)
  • Jagi
    Addig még sajna van idő... és a munkatársammal a collectors editionra pályázunk :P
    Úgyhogy jöhet(ne), mi sem bánnánk.
  • Árnyvadász
    Írhatnánk (érted Ír, na jó poén volt) egy levelet a Bethesda-nak, hogy ha itt elérték az emberek a 25 ezret, akkor kiadják az Obliviont :) Szerintem holnapra már ki is jönne a progi...
  • DonnieBrasco
    Jaja valami 3900 HUF a GOTY edition.

Gyerekek vigyük már el 25 ezerig a topicot, amíg megjelenik az Oblivion :)

DB
  • steweee
    szedd le varezoldalról vagy vedd meg, nem drága a deluxe kiadás sem.
  • herczeg
    próbálj cd képet csinálni, hátha közbe megjavul
  • Thomeee
    2 különbüző gépben (2 különböző olvasóval) is teszteltem, hibás. :-(
  • steweee
    nem biztos hogy a fájl rossz. nálam néha csinál olyat hogy az lg 4082b íróm tudja csak olvasni amit megírt, a jó pioneer olvasóm ua .cab fájlban hibát talál kicsomizáskor(más játékoknál). csak egy olvasód van a gépben?
  • haxoror
    Az egész CD 598M, ebből a data2.cab önmagában 413M.

Egyszerűbb ha letöltöd az egészet vhonnan.
  • Thomeee
    Üdv.
    Valaki nemtudná feltölteni () az Elder Scrolls III : Morrowind data2.cab fájlját. Sajnos a hülye a cd-n hibás a fájl.
    Vagy esetleg tudna vki linket adni ahonnan le lehet szedni? :-)
  • Aragorn10
    Fear is jól megy Army is jól megy PES5-is jól megy Guild Wars is jó ezért nem értem !!!!!
  • Aragorn10
    De az a furcsa, hogy más játéknál nem jelentkezik csak ennél a kettőnél ezért nem értem!!
  • Aragorn10
    Tudom :):)
  • DonnieBrasco
    Igen, azt ismerem az nem csinál gondot. Akkor tényleg passz - meg kell alaposan nézni mik futnak a memóriában nálad... tudod: tiszta registry-rendes gép :)

DB
  • Aragorn10
    Csak a K-lite amúgy semmi más :)
    Azzal nem lehet gond már nagyon régen használom..