27013
-
Inquisitor #24861 Planet Elder Scrolls - Morrowind Mods -
Jó sötét képek... :)
DB -
Árnyvadász #24859 Morrowind MOD oldal
Persze van még jó sok ezenkívül is, elég ha beírod a keresőbe, hogy Morrowind és MOD és dobja kifele. De ezen az oldalon sok hasznos mod van és a Vibrant is elérhető, képek is vannak, bár nem sok. De sokkal szebb lesz a játék tőle. Kérdés bejön e majd neked ez a színvilág. Szemezgess és próbáld ki és jó játékot! -
Birdwatcher #24858 A vibrant-rol itt van: http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=Mods.Detail&id=3853 -
Ja és persze a quadratic lighting alap (meg a több max árnyék megjelenítés engedélyezése az .iniben, stb :)
Fent vannak még a Morrowind Crafting és a Complete morrowind modok is - sajnos a fa- és kőlecserélő modját nem tudom feltenni mert összeakad a retextúrázott és -meshelt fákkal, úgyhogy nyersanyagot csak vendortól tudok szerezni :) de jópofa dolgokat lehet kotyvasztani/faragni/kovácsolni/szabni-varrni stb :)
Na még 4 óra és otthon vagyok, türelem :)
DB -
A teljes lista nagy segitseg lesz, varjuk izgalommal telve. -
Birdwatcher #24855 A TLM-et én is használom, nagyon üt :) Volt fönt egy pár Korana mod, de leszedtem, Qarl modjaibol is csak a misc item replacer maradt. Nekem ezek túl csicsásak voltak, föleg Korana modjai, valahogy nem igazán illettek a világhoz szvsz. -
Inquisitor #24854 Valahol van pár screenshot erről? Most tenném fel a full Morrowindet (Alap+ 2 küldetéslemez) -
Árnyvadász #24853 Vibrantnak nagyon jó a színvilága. Szép színes lesz tőle a játék. Én így vittem "végig" másodjára a játékot. Nekem is jó sok mod volt fent, de egy idő után kénytelen voltam párat kihagyni a betöltésnél, mert a játék egyre rosszabbul futott :) 40-50 (ezek közül persze sok volt az apróság) modom biztos volt, és jó sok GB, ahogy írtátok ti is. Kedvencem a Children mod. Megdobja a hangulatot rendesen. Exotique butique is ide tartozott, női kariknak melegnek ajánlott a ruházkodás miatt :) -
Jó kérdés... nem ismerem mindet :)
Ez inkább egy "gyűjtő" textura mod, gyakorlatilag mindent áttextúráz.
Nekem legjobban a könyvek és az üvegek tetszenek a tárgyak közül, de a táj, az utak, a városok, az épületek... minden sokkal szebb!
DB -
Nekem csak 3,5 Gb. -
A Vibrant Morrowind jobb a többinél? -
Ami fejből is megy: The Lighting Mod, Vibrant Morrowind (212 megás textúra mod!!!!), valamilyen komplett arc-lecserélő mod (92+45 mega tömörítve, kicsomagolva majdnem egy GB!!!!! - az összes NPC arcot lecseréli, több 100 variáció...) Better bodies. Aztán van windowlights, Leafy morrowind (fáknak mesh-jeit cseréli, komplett lombos erdők lettek, texturát is cserél!), meg egy pár hang-upgrade.
Este leírom a teljes listát. Vagy 5 gigát "nyom" a Morrowind könyvtáram :P
DB -
Pár screent szúrj már majd be ha van időd, és egy modlistát, hogy mit is használsz ehhez az eredményhez ;] -
Birdwatcher #24847 Mi is ez felturbozás pontosan? Asszem elvesztettem a fonalat -
Árnyvadász #24846 Ígéretes! Oksza, akkor várom, bár én csak holnap tudom csekkolni őket. Olvass akkor! Sok utalás van a Morroban Cryodiil-ről és persze ezeket a régi irományokat átemelik az Oblivionba is. Neked akkor ott már nem kell újra elolvasnod. :) -
Okéoké maeste lesznek!
A lighting mod miatt egyes belső helyeken tök sötét van :) pl. most Ebonheartben vagyok az Imperial commissionben, olyan félhomály van hogy csak a gyertyák fényében látszanak az asztalokon a (vadiúj tűéles, gyönyörűen re-textúrázott!!!) könyvek, meg az emberek szemei világítanak a sötétben :) Már vagy 3-4 órát eltöltöttem a játékban ezen a helyen, csak olvasással :) képben akarok lenni a Cryodiil-i dolgokkal kapcsolatban majd az Oblivionben :))
DB -
Rendeljük elő! -
Árnyvadász #24843 Nem rossz topic, 25 ezret el kell érni! Amúgy baromira örülök ennek a hírnek. Lesz CE Mo-n. És megvannak az árak is, már csak a Bethesda-tól kell jövőhétre egy bejelentés a március 20-24-es időszakot illetően és nincs más hátra, mint azt a kis időt kivárni. De azon már nem kell igulni, hogy mikor jelenik meg. És ez számomra több mint jó, ennyi várakozás, vágyakozás és sorolhátnam még mi miatt.
DB a képeket a feltúrbozótt Morro-ról, ne felejtsd el kirakni ide. :) -
Az teljesen baráti ár.... azért ők se hülyék - persze, hogy behozzák a CE-t is :) Egy ekkora ász játéknál!
Amúgy meg rossz topic :))
DB -
Birdwatcher #24841 A cdgalaxisnál új infók megjelenés márc.24 CE 16990huf, normál 12990huf
-
Ejj, jó lenne már megint elővenni a jó kis Morrowindet. Kb másfél éve nem nyomtam... Hiába a házasélet alatt kevesebb idő jut ilyesmire. -
Márc 24-26 szinte mindenhol, de volt már annyi időpont, hogy hiszem, ha a kezemben fogom ;] -
Szal a hivatalos megjelenés március közepe? Addigra simán meglesz a 25k. -
Elvileg egyszerre jelenik meg a CE és a normál kiadás mindkét platformra... legalábbis én már előrendeltem a CE-t és Március közepi szállítást ígértek ! :)
DB -
Birdwatcher #24836 Arra mérget vehetsz :) -
Addig még sajna van idő... és a munkatársammal a collectors editionra pályázunk :P
Úgyhogy jöhet(ne), mi sem bánnánk. -
Árnyvadász #24834 Írhatnánk (érted Ír, na jó poén volt) egy levelet a Bethesda-nak, hogy ha itt elérték az emberek a 25 ezret, akkor kiadják az Obliviont :) Szerintem holnapra már ki is jönne a progi... -
Jaja valami 3900 HUF a GOTY edition.
Gyerekek vigyük már el 25 ezerig a topicot, amíg megjelenik az Oblivion :)
DB -
steweee #24832 szedd le varezoldalról vagy vedd meg, nem drága a deluxe kiadás sem. -
próbálj cd képet csinálni, hátha közbe megjavul
-
2 különbüző gépben (2 különböző olvasóval) is teszteltem, hibás. :-( -
steweee #24829 nem biztos hogy a fájl rossz. nálam néha csinál olyat hogy az lg 4082b íróm tudja csak olvasni amit megírt, a jó pioneer olvasóm ua .cab fájlban hibát talál kicsomizáskor(más játékoknál). csak egy olvasód van a gépben? -
haxoror #24828 Az egész CD 598M, ebből a data2.cab önmagában 413M.
Egyszerűbb ha letöltöd az egészet vhonnan. -
Üdv.
Valaki nemtudná feltölteni (
) az Elder Scrolls III : Morrowind data2.cab fájlját. Sajnos a hülye a cd-n hibás a fájl. 
Vagy esetleg tudna vki linket adni ahonnan le lehet szedni? :-) -
Fear is jól megy Army is jól megy PES5-is jól megy Guild Wars is jó ezért nem értem !!!!! -
De az a furcsa, hogy más játéknál nem jelentkezik csak ennél a kettőnél ezért nem értem!! -
Tudom :):) -
Igen, azt ismerem az nem csinál gondot. Akkor tényleg passz - meg kell alaposan nézni mik futnak a memóriában nálad... tudod: tiszta registry-rendes gép :)
DB -
Csak a K-lite amúgy semmi más :)
Azzal nem lehet gond már nagyon régen használom..