The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi érdekes olvasmány volt, de az én problémám a modjaim kompatibilitásával lehet mivel új játék kezdése után is jelentkezik. Tehát nem saveed game probléma. Talán valmailyen test toollal próbálkozok majd.

Elnézést, már megtaláltam.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Nos, én visszaolvasgattam, de nem leltem rá az orvosságra. Megtennéd, hohgy egy picit részletesebben megírod, hogyan is kell átbuherálni az .ini fájlt? Elõre is köszi.

Ja, és semmilyen mod nincs fent, csak a Bloodmoon kieg.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Ismert hiba az MW-nél a kilépés ennek megoldásáért olvassatok vissza!
Az ini file-ban kell átírni a memóriádnak megfelelõen, hogy mennyi legyen a külsõ és belsõ terek betöltéséhez használt memória. A másik hiba lehetõség, hogy nem passzolnak a modok egymáshoz. Én elég sok modot használok és sokadjára kezdem újra a játékot kiselejtezve a hibás, vagy másik (általam jobbnak tartott) moddal nem együttmûködõket, de ez nem zavar mert már régen végignyomtam a játékot és most csak nosztalgiázok 😊 Esetleg valaki tud valami frappánsat a karakter kettõzõdések ellen?

Sheva
tedd azt <#smile>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Csõpara... írok a Bethesda Support-nak.

Sheva
nekem úgyvolt h elindítottam játszottam vagy 5percet kilépett de utána már csak óránként esetleg két óránként lépett ki

Háát, nem tudom, nekem nagyon úgy rémlik, hogy amikor még évekkel ezelõtt az akkori konfigomon játszottam vele, akkor nem voltak ilyen problémáim. Most már 5 percenként kilép... <#mf3>

Sheva
nekem haverom azt mondta h ez ellen nincs mit tenni... sûrûbben mentsé 😊

Wehehe, nehogy már 1 giga RAM kevés legyen...

Tegnap bõvítettem (nem emiatt), de elõtte fél gigával szerintem kevesebbszer lépett ki.

Hmuda
Kevés a memóriád. Gyakran kell menteni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sheva
a Morrowind nekem is kilép... ezért szoktam sûrûn F5-tel menteni...

Elnézést, egy kissé OFF, amit most kérdezek. Meglehetõsen gyakran csak úgy kilép a játék, mindenféle hibaüzenet nélkül. Tapasztalt vki hasonlót? Nem szoktak ilyesfajta gondjaim lenni, vagy ha mégis, megodlom; ezért kérdezlek most titeket.

Sheva
hát igen én is használok egyet-kettõt (fajok, fegyverek, páncélok)

Jagi
Regeltem, üdvözöl is, de nem enged letõteni. 😄 pfff

EqUiNoX
Ízlések és pofonok ugyebár ;] A modok jó szokása, hogy te döntöd el, használod e vagy sem. Én speciel használom, mert így tudok venni a házaimba öltöztethetõ bábukat, a fegyverek és páncélok tárolására, a többi berendezési tárgyról (polcok, díványok, szekrények) nem is beszélve. Mert hát egy szekrényt ellopni Vvardenfellen nem egyszerû, és ha már saját az a ház, akkor nézzen ki úgy, ahogy nekem tetszik ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

EqUiNoX
Hogyne lenne:

Morrowind Summit
http://www.rpgplanet.com/morrowind/

A legnagyobb modgyûjtemény. Innen kell kiindulni. Aztán ott a TheLys gyûjteménye: http://www.thelys.org/modlist.php

Aztán jöhet a gugli ;]

EqUiNoX
?

Sheva
de szerintem ilyen "csaló modokat" nem érdemes használni... (pl: Balmora tuning) --> persze nem a készítõt akarom leszólni mert biztos sok munkája rejlik benne... de akkor is mi értelme annak h minden egy helyen megvehetõ? szerintem semmi... az a jó ha te magad találod meg a cuccokat Morrowind területén.

[Jakuza]
Nincs egy modokat osszefoglalo rohadt oldal se?
Latod en ezert szeretem ezt a jatekot, itt minden megvan amit a jatekhoz keresel.
Nem irok nevet, mert steevee meg lecseszik. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jagi
😄DDDDD 😄DDDDDD és még egyszer 😄DDDD<#eljen>

EqUiNoX
Lassan egy eve nincs mar letoltes az oldalon ;] Minden mod ismertetojeben van egy link, amelyrol le lehet szedni. Igaz ezek nagy resze a summitra mutat, de sajnos a mai rohano vilagban a modok oldalai egyre masra szunnek meg, vagy valtoznak. Ezert is jobb a guglival nekimenni a dolognak, gyorsabb...

[Jakuza]
Lusta diszno, keretik a letolteseket atirni, mukodo linkekhez. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sheva
ok <#eljen>

Jagi
Két üzenetért nem megyünk át, asszem ez megbocsáltható,
És nem is offoltuk szét nagyon a T.-t
Azért sry. <#vigyor>

EqUiNoX
Már nem, de a google megtalálja midnig ami kell.

Sheva
a MorrowindHQ-ról már nem lehet leszedni cuccokat? <#fejvakaras>

Sheva
attól h megemlítte nem dõlt össze a Morrowindes világ

[Jakuza]
Akinek meg nem tetszik az egy szem iras, amivel leirtam, hogy az is tetszeni fog esetleg, ha meguntak a Morrowindet.
Az kotekedni akar.
Ezert kerem bekaphassa. <#hehe>

aki a fabléról szeretne társalogni menjen a fable topicba

Sheva
még volt ez az én karim 😊

Sheva
tudom nekem meg van Warezrõl leszedtem de nem lenne rossz eredetiben is megvenni majd eldöntöm 😊

Sheva
tudom suliba beszámol mindenrõl 😊

de tõle a Shadowrest tetszett nagyon <#eljen>

Jagi
tanul újat az ember...már "leis szettem" 😊

RaveAir
Csak megjegyzem, hogy a magyar nyelvû kézikönyv letölthetõ az Automex honlapjáról. Bár a minõségét nem tudom, hogy milyen. Amúgy a TES-t tényleg kifelejtettem, hogy külön lemez... 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Jagi
Ja és 4 cd mert a TES is benne van. Bocsi, lelõttem a meglepit...

Jagi
Semmit. Nekem is ue. van. Csak én a cdgalaxistól rendeltem pk-el 4k-ért.
térképet nyomtam, kézikönyvet meg egyedül a Spellforcehoz kaptam (még a dio-hoz sem adtak a szemetek.)

RaveAir
Köszi a választ. Még annyit kérdeznék, hogy szerinted mi jár még hozzá. Kézikönyv, térkép, vagy csak zacskóban hozzámvágnak 3 db cd-t?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Jagi
a csirkékkel "tán" gitározni is lehet, azt hallottam.
Nem lehet fellnõtt karvalkezdeni? Az öregedás után halál. Utána nyomathatod a fiával vagy ilyesmi.
Jaaaaaaaj! Alig várom, hogy hazamenjek, qrára érdekel már. Ma megyek a sráchoz, vrájt és góhóm, játszani 😊

[Jakuza]
Es mekkorat rugtal eddig a csirkekbe.
Jot rohogtem egybol kezdesnel, jott velem szembe egy csirke es belerugtam egy nagyot.
Belenezek a stat lapokba - Legnagyobb csirkerugas: 3,25M .LOL
Utana vettem egy kardot, ami tul nehez volt a karinak a lapja szerint.
Ah mondom kiprobalom milyen, elokapom a varoson kivul erre putty leejti a veget a porba a kari, majd elkezdi vonszolni maga utan, utok vele egyet nagy nyogve felemeli ut leejti a porba ismet a veget. 😛
A jellem befolyasolas is jo.
Kezdopalyan 1. quest, 3 jo cselekedetet vegrehajtani, amiert apuci penzzel jutalmaz meg.
Jot csinalsz megy a jellem a jo fele, ha rosszat forditva.
Jo pelda elso haz mogott egy ipse fuz egy csajt, eszreveszem oket odahiv.
"Psszt kolyok ha nem arulod el, hogy lattal ezzel a csajjal adok egy aranyat." 😛
Mondom neki oke hoci ide azzal az arannyal es befogom a szam.Odaadja egybol megjelenik az uzenet. Meg van az elso rossz tetted.
Ugyanis nem annak vette a program, hogy hallgatsz a dologrol, hanem hogy az igazsagot hallgatod el.
Persze lehetezt meg tetezni, mert utana talalkoztam az ipse felesegevel, aki szolt, ha latnam az urat flortolni akkor szoljak neki.
Persze en melyen hallgattam arrol, hogy mi is tortenik a haz mogott. 😛

Nem "lehet" kölyökként kezdeni, hanem úgy indulsz. De a felnövés sajna elég hamar megtörténik. Kár, pedig "kiCCSávóként" jókat lehet rosszalkodni, és a többiek csak röhögnek rajta, míg késõbb már elbüntetnek/legyaknak.

Jagi
Jó az!! Mármint a Fable. Semmi bajom nincs vele, max majd annyit pecázok amennyit akarok 😊. Meg azt is hallottam, hogy lehet kölyök karival kezdeni...

[Jakuza]
Nem lesz lassan kaphato.
Csak szeptember vegetol van hivatalos megjelenes.
Nem is tom milyen verzio lehet ez a warez, mert meg a serialszamnak is mindent bepotyoghetsz.

OFF: A Fable azért korántsem éri el a Morrowind szintjét, noha kétségkívül el lehet szórakozni vele. Én elkezdtem játszani vele, de kissé monotonnak tûnt, így újrakezdtem a Morro-t, és most nem akaródzik visszatérnem a Fable-hez 😛

ON

Az elsõ kérdésedre a válasz: Morrowind + Tribunal + Bloodmoon.

A PC Dome-ról nem tudok nyilatkozni.

EqUiNoX
Tervben van, xboxos debüt óta. Hallottam hogy van már warez, gondolom lassan kapható lesz. Hétvégén talán lesz idõm nagyobb város közelébe menni, és megnézem. Mindenképpen meg akarom venni, akivel eddig beszéltem vagy amit eddig olvastam, csak ódákat tudott róla zengeni.

RaveAir
Lenne néhány kérdésem. Szemezgetek vele, hogy megvenném a játékot. Meg is találtam, hogy a PC Dome-nál meg lehet venni a Morrowind GOYT-t, és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
1. Mi a csomag tartalma?
2. Valaki választott-e már náluk olyan vásárlást, hogy helyben vette át? (Megletõsen furcsa kivülrõl a székhelyük, és nem igazán úgy néz ki, mint egy bolt... de cáfoljatok meg nyugodtan.)

[Jakuza]
Mar akinek bejon a jatek azt lekoti. 😛 (engem sajnos nem)
De ha a Morrowinde-t szeretitek, akkor hagy ajaljam nektek a Fable nevu jatekot is.
Ez hasonlo mint a Morrowind, ugyanolyan jol elfogtok szorakozni akkor ezzel is.

EqUiNoX
Köszönöm mindenki nevében, de köszönd meg LcEnek is, sokat segített és segít még most is ;]