27013
-
én az 576.hu-n láttam minap, de sztem nincs raktáron nekik -
Hol lehet jelenleg idehaza kapni Game of The Year Editiont? -
haxoror #24979 Olyan lvl 20 körül már megpróbálhatod Solstheimet ;) -
ja , kösz a segítséget:)
nemrosz ez a morrowind, bár nyáron elkeztem, és sohasem tanultam előtte angolt..mostmár kissé megyeget:)
(balmora, harcosok céhe, 4. feladat)
lvl 2-vel érdemes nekivágni Solstheimnek?:S
khuul kikötője nemtom hogy holvan, de gondolom valahol északon:)
hát, amíg nem lesz erős vasam addig az obliviont kihagyom :(
valahogy kimaradt az életemből ez a game, pedig nagyon jó:) végülis úgy valósítod meg a küldiket ahogy akarod, és ez jó:) -
Másold fel a helyére manualisan a .bik fileokat, hátha megoldja. A CDn rajta kell lennie elvileg. -
jaja, kössz már indul meg minden, az a baj hogy betöltésnél és menübetöltésnél kiírja hogy bethesda(?).bik et nem tudja lejátszani (windows hibaüzi)
no-cd crack-em van -
Morrowind magyarítással kapcsolatban is van ám kérdésem:)
1. A hangokhoz ugye nem nyúlnak csak a feliratokhoz/könyvekhez ?
2. A 2 kiegészítővel együtt magyarítják ugye?
-
Jahogy itt vannak nagyházak is. -
haxoror #24973 Az összes guildhez csatlakozhatsz és trükközve mindegyiknek a vezetője is lehetsz viszont a három nagyház közül csak egybe léphetsz be. -
"Remélem 9800pro val, Barton 3000+ , 1gb rammal az oblivion már jó lesz bekapcsolt shaderekkel max distance al is."
Morrowindet akartam írni csak elírtam.
-
Tudom hallottam, hogy morrowindben nem a szintedhez igazodik a szörnygenerálás, de nem baj mindig imádtam az elder scrollst arénával rengeteget játszottam annakidején. Morrowind azért maradt ki mert amikor megjelent baszottul karcsú volt hozzá a gépem(mint most az oblivionhoz).
Remélem 9800pro val, Barton 3000+ , 1gb rammal az oblivion már jó lesz bekapcsolt shaderekkel max distance al is.
Na ha ilyen segítőkészek vagytok még felteszek 1 kérdést:
1. A morrowindben is csatlakozhatok akár az összes guildhez is akár az oblivionban? Értem ezt a kérdést úgy, hogy ha pl egyik guildben kinyírok x embert attól még csatlakozhatok bármelyik "jó" guildhez is?
-
haxoror #24970 Ja és arra készülj fel hogy az Oblivion után egy kicsit "bonyolultabb" lesz a morrowind, ja és sokszor meg fogsz halni
-
haxoror #24969 Röviden: két új területet ad az alapjátékhoz de maga a játék sokban nem változik, ugyan úgy a kis faluban kezdődik majd a játék -
Nagyon szépen köszönöm az infót. Oblivion után el is kezdem.
Még1 kérdésem lenne, ha erre már nem akartok fórumon jöhet privátba is hogy ne szemeteljük tele a fórumot már x szer kitárgyalt kérdéssel.
Szóval ha felrakom mind2 kiegészítővel akkor annyi, hogy kibővül a világ? Tehát tulajdonképpen 1 játékot játszom csak nagyobb mintha az alap morrowindet tolnám ugye?
Piszkosfred már írt privátban erről csak nem nagyon világos még. -
haxoror #24967 Ha cd-t mountolsz akkor egyáltalán nem kell krekkelned semmit
Morrowind -> Tribunal -> Bloodmoon -> bloodmoon patch -> morro cd a daemon toolsba
ennyi :) -
És az alap crack menjen a bloodmoon 1.6 patchre akkor ugye? -
haxoror #24965 Ne a bloodmoon cd-jét mountold hanem a morrowindét -
Természetesen várunk arra a fránya magyarosításra. Megközelítőleg 1 éve , szinte naponta megnézem a morrohun oldalát, ami megközelítőleg 1 éve nem változott - vagyis 87%. Most, hogy megjelent az Oblivion, kissé keskeny a szám, mert nagyon játszottam volna magyarul a Morrowinddel előtte. Nna mind1. Ilyenkor vágják a fejemhez, hogy fordítsd le, ha nagy a szád. Van is benne igazság, de én nem vállalkoztam erre, - ya és szelíden vagyok türelmetlen. Közben azért (a fordítás időszakában) történt egysmás - pl Gothic 1-2 fordítás (ami azért hasonló kaliber), vagy a HL2 fordítása, GTA fordítások, és legutób a villámgyors BfME fordítás. Gondolom, most leveszitek a fejem. Szóval, minden tiszteletem az Önöké fordító Urak (de tényleg) és tudván azt, hogy mekkora teljesítmény és munka meg fáradtság - kérdezem, - mi lesz máááár? -
Sziasztok. Tehát akkor Morro, aztán Tribunal, majd Bloodmoon, utána 1.6 bloodmon patch és crack. Namost nekem arra az 1.6 crackre lenne szükségem mert ami a sima morrowind lemezen van azzal nem megy. Ha csak az 1.6 bloodmoon patchet rakom fel akkor viszont kéri a cdt hiába van bemountolva.
Vki pls help -
Ha mind a két kieg fennvan, akkor a bloodmoon peccset. Elég a legvégén peccselni. -
melyik patchet? -
Először Morro, aztán Tribunal, majd Bloodmoon, utána Patch és utána Crack. Ebben a sorrendben. -
sziasztok ma feltettem a morrowindet..crackeltem (ami a cd-n volt)
játszottam vele egy kicsit majd felraktam a bloodmoont (nem volt crack), és a tribunalt...amikor indítanám a cuccost, a főmenü töltése közben kiírt egy csomó hibaüzit pl:
szal kb. vagy 5 ilyet és hibaüzenettel kivág belőle...szabálytalan művelet stb..mi lehet a probleema?? -
"Egy újabb tábor elébe nézünk - 2006. március 11.
Elég régen írtam hírt, több mint egy hónapja. Elég sokan aggódtak is, hogy mi van most a fordítással, leállt-e. Természetesen nem :D
A hír, amiért írok, hogy egy újabb tábort szervezünk, jövõ hét végén, hogy ezzel is egy hatalmasat lendítsünk elõre a lektorálási munkákon. De csak egyvalamit lehet lektorálni: a beadott anyagokat. Ezért kérek minden fordítót, hogy adja be az anyagát a [email protected] címre. Mindenkinek személyesen küldtem levelet is, de hátha ezt elõbb olvassák. A korábbi, Brendánál megtartott táborról videó vágása készül, meg én is ki... :)
A honlapot folyamatosan frissítem. Elõször a Hibabejelentõ rész, mint újdonság került bele. Ezzel, mint a nevébõl sejthetõ, a kész fordításban elõforduló hibákat lehet jelenteni. Egy szimpla ûrlap, több kategóriára osztva. Jelenleg még teszt alatt áll, és egészen az elsõ bétateszt megnyitásáig az alatt is fog állni, ezért nem lehet belépni. A második újdonság az RSS hírforrás megjelenése. A híreket külsõ programmal vagy egy megfelelõ böngészõ (pl. Opera) segítségével lehet olvasni.
Készül az új, 6-os Topics is, amely már szinte minden Morrowindet érintõ fogalmat tartalmazni fog. Újdonság lesz benne a javított tárgynevek, a kocsmák nevei, a hely(i)ségnevek, a rangok stb".
sztem már nem kell olyan sokat várni...
-
szinte biztos voltam benne, hogy valaki szóváteszi :D -
Nem beszélsz a falnak. Zsocnak beszélsz :D. Nézd. Már elég rég várom, és sceptikus vagyok... amikor még én fordítottam akkor még a Gamestar fórumán volt a bázisuk... Hogy az melyik csapat volt... a fene se tudja már. -
Én is folyamatosan kísértem a játék honosításának viharvert sorsát. Szerintem tavasz folyamán, talán húsvétra lesz valami béta változat, de ha nem az sem probléma. Várunk türlemesen és hatalmas örömöt fogunk érezni, amikor magyar nyelven válaszol majd nakünk a progi... :) -
Nézd, én nem vitatkozok, látom mintha a falnak beszélnék, akkor pedig minek?
Jaj, ne viccelj már, hogyan menne a kukába?! A könyveket leszámítva "szinte" kész vagyunk, egy-két fordító van, aki még nem végzett a részével. A beküldött dialógusok, naplók átnézésével is végeztünk, még a köszönéseken és hangokon kell átrágni magunkat, meg pár nyalánkságot fordítani + a kintlévőségeket begyűjteni, és jöhet a tesztelés.
Múlt hétvégén tartottuk a legutóbbi közös fordítóhétvégét, szóval nem álltunk le, és a "cuccos sincs félbehagyva", csak fórumon nincs már annyi megbeszélnivalónk.
Idézet az egyik vezetőtől a fórumukról... -
Te melyik csapatban fordítottál? Csakmert összesen 3 volt. És valóban hülyeség lenne ha most leállnának vele. -
Sajnos ez nem hüöleség.. már nagyon rég beálltak... én már 2 éve várom a magyarosítást... még anno egy két cumót fordítottam is bele, csak idő hiányában kiszáltam... úgyhogy igaz amit leírtam... -
Ilyen hülyeséget ne hangoztass pls, mert esetleg valaki komolyan veszi. Az utolsó fázisban vannak a srácok, dehogy álltak le. Hülyék lennének 90%+ körül azt mondani, szép, de ennyi, abbahagyjuk :D Szal lesz, csak türelem. -
Jaja ez volt az ami nekem is jobban tetszett a Gothicban, hogy ott élt a világ. -
MrTressy #24949 pontositsunk x360 csak sima xre nem jön ki -
csak xboxra van, nem? -
Remek kis gamé volt a Morrowind! A Tribunallal és a Bloodmoonal együtt legalább 5x játszottam végig... Minden fajjal, minden céh küldetést megcsináltam. De miután játszottam a Gothic 1-el kicsit más szemmel kezdtem nézni a Morrowind-ot. Szerintem csak egyetlen óriási hibája van a játéknak, méghozzá az, hogy az NPC-k rendkívül passzívak!!! Bármikor bemész például egy traderhez ő ott áll és kézségesen kiszolgál. Ehhez képest pl a Gothic 2-ben ha este beesek vhova, akkor morgolódva kászálódik ki az ágyból a tulaj!
Az a kibaszott Oblivion pedig roppantul idegesít!!!
Még a minimum gépigény eléréséhez is legalább 70 ezret kellene költeni a gépemre! Ha meg tudom szerezni Psx2-re, akkor jobban járok ha veszek egy konzolt...
-
Ha elkészül... Sajnos már alig csinálják.. leglalább is nincs rólla rég óta semmi hír. -
Én épp most hagytam abba az Oblivion miatt, de amint végigviszem, nekivágok megint Morrowind világának. Nekem van még mindíg benne valami ami nagyon magasra emeli a ranglétrán:D Remélem a magyarítás is jön nemsokára. -
Szegény kis Morrowind egy kicsit háttérbe szorult. 
No persze ha elkészül a magyarítás, akkor megint nagyban nyomjuk majd. Én legalábbis... -
Érthető. A másik macerásabb és nem biztos, hogy teljesen jól működik. -
Ezzel a szisztémával készült bábu(halottNPC) sajna nem tudja megfogni a fegyvert. Láttam megoldásokat amivel megoldható lenne: a karakter él odaadható a fegyver majd egy buttonal vagy akármivel „leparaliziselődik” és akkor mutatná. Végül is maradtam ennél a megoldásnál a fegyvereket meg különböző polcokba, asztalokraSTB rakom.