The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó játék de messze nem annyira mint a hírnevébõl gondolná az ember.

Ha te fogsz elakadni szívesen segítek ha tudok<#law>

hát én megjelenése óta tervezgetem hogy játszok vele :):)::)):

de mostmár aztán 1x tényleg nekidurálom majd magamat...

Sürgös segítségetek kérném eme remek játékhoz.

A Szellemkapu templomának 3 . küldetésében akadtan el. Elveszett Kogoruhn-t kell megtalálnom s egy eltûnt hõst kinél van egy varázstárgy.
Azt hiszem Szt Aralol szõrcsuhája vagy valami ilyesmi a neve.

Sikerült megtalálnom az elveszett Kogoruhn-t.Kiírtottam belõle mindenkit, bejártam az összes szintet s a csatornán keresztûl eljutottam egy bizonyos helyre..., visszatérve a témára. Nem találtam a varázstárgyat. Elolvastam a végigjátszást is ott azt írták lépcsõn fel osszt balra.
De így sem találtam 2 napja nem tudok itt mit csinálni egyszerûen nincs holtest. Lehet hogy a magyarosítás okozta hiba , vagy csak elkerüli figyelmem.

Nem tudjátok véletlen merre lehet a varázstárgy?

A morrowindben az árnyékok kikapcsolása segít azon, hogy megfelelõ tempóval fusson. Kb másfél-két éve kísérleteztem vele jó sokat, ha visszakeresed, itt is megtalálhatóak a teszteredményeim...

Az árnyékokat a CPU számolja nem a GPU és emiatt iszonyat sokat eszik belõle. Árnyékok nélkül száguld...

Atreus
jav.:
egy pénzesebb Creeper-t hogy könnyebben el tudjam adni a 35-40k vagy nagyobb értékû cuccokat

Atreus
Sajna nekem is kevés idõm van játszani. Majd decemberben a szabi alatt tuti csinálok egy breton mágust(a kedvencem) és teszek bele pár modot pl. egy pénzesebb Creeper-t hogy el tudjam adni a 35-40k vagy nagyobb értékû cuccokat mint pl. a Dragonbone Cuirass-t(180k). Feldobtam egy grafikai modot is(nevét most sajna nemtom nexusról való) de nemsokra mentem vele. Hiába az 1GB-os 9800gtx+ meg 3,3c2d 4GBrammal. Oblivionos látótávnál úgy 10-12fps. Hiába no! Az a motor nem arra való.
Obliviont amúgy nem érdemes hasonlítgatni a Morrowinddel. Túl sok a különbség.

Panzerfaust
Ez hülyeség. Én például simán csak azért nem játszok vele, mert nincs rá idõm, pedig fut az oblivion, sõt fent van az is. De annak hiába van fizikája, meg jobban eltalált harcrendszere, valahogy sokkal jobban szeretem, plusz most jött ki a fordítás is, nem mintha személy szerint nekem szükségem lett volna rá, de sokkan csak most kezdtek el vele játszani, pont ezért.
A kérdéssel kapcsolatban pedig, fogalmam sincs nagyon régen vittem már a tribunált, de a morrohq-n biztos fent van a válasz

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

gondolom nem játszik vele senki már. én pl addig vártam hogy legyen elég erõs vasam hozzá, mert a szépítõ modokkal akartam jáccani csak, hogy mostmár obliviont is vidáman futtatom az újjal még modolva szépítgetve is. és így ez felejtõs. de lehet 1x még elõveszem, mert mindent letöltögettem meg textfájba mentettem hozzá.

Miért nem válaszol senki?
sziasztok!
most a tribunalt játszom és egy Delitian nevû faszi küldijeit csinálom.
Az egyik küldiben a templomban kell egy informátort találnom aki elmondja
hogy a papok szeretik-e az új királyt vagy sem.De amikor beszélgetek vele nem válik elérhetõvé azaz opció amire szükségem lenne a küldi miatt.
Van valami tippetek?<#confused>
lalakov
Köszi :) és <#papakacsint> .
Calver
Alchemy skillel és alkimista felszereléssel tudsz belõle mindenféle vicces dolgokat alkotni.
(btw te az a lalakov vagy aki a Burn Notice-t fordítja? mert akkor <#eljen> <#vigyor2>)

"The trees move. Do you not see it?"

lalakov
A különbözõ alapanyagokat hogyan tudom használni? Mert például a kenyeret hiába húzom magamra, azt írj, hogy nincs rám hatással. Miért?
lalakov
Sziasztok!

Elõbb patchelni kell a játékot (ilyenem van: Morrowind_v1.2.0722_Europe) és utána mehet a magyarítás? Vagy fordítva? Vagy nem szereti a patchet?
KaszaN
Valaki megtudná mondani honnan tölthetem le az Online módot?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Atreus
Már megvan...

Atreus
Nem tudja vki miért támad meg Qorwynn (enchant mester trainer) mikor meg akarom szólítani? 41.szintû Breton karim van minden tulajdonság 90 felett (kivéve szerencse 63). Fõküldikbe még nem kezdtem bele. Céhekben csak 1-1 küldi kész. Npc-t még nem öltem le elvileg. Lehet hogy a lopott Propylon index-ek(nálam mind a 10) miatt?

morrowind/data files

Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata

késöbb csináld meg a questet :D

Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata

lol nadja lemaradt a tribunal kieg ben a dark brotherhood vezetõjét nemtudom megölni mert mikor már halna meg elkezd beszélni és ha goodbye-t nyomok akkor is folytatja és nem hagyja abba az irás van screenshot is pls help!

HELP PLS!

jajj, vki segítsem már. végig akarom játszani végre, persze jó graffal. láttam itt vagy vmi ehhez kapcsolódó fórumban hogy vki írt két nagy grafikai tuning modot is amit érdemes hozzá felrakni az új erõs gépekhez. de akkor lusta voltam elmenteni txt fájlban

most meg nem találom a hozzászólást

vki le tudná írni mik voltak azok?

Pedig ott van az. ha jól emlékszem, háromfelé lehet menni a barlangban, kezdetnek, és az egyik ajtót nem tudtad kinyitni valamelyik belsõ folyosó végén. Elsõre nekem sem volt meg, de van ott egy körajtó, aminek legalább hatvanas vagy nyolcvanas zárja van (persze lehet, hogy te már kinyitottad, ha volt megfelelõ képességed hozzá), ahhoz való. Ha már nyitva van, akkor nem jelzi a játék, hogy oda való a kulcs (de nekem az rémlik, ha oda belépsz, akkor kerülsz arkngthand alsó szintjére (új terület). Keresgélj kicsit. :)

Karaktert meg nem tudsz letölteni sztem sehonnan, hiszen mindenki a saját igényének megfelelõen fejlesztgeti lovagját - hölgyét - akármilyét..

KaszaN
Szevasztok tudna valaki mutatni egy olyan oldalt ahonnan karaktereket lehet letölteni? Sokat! És ha lehet akkor képet is mutassasak róla. Köszi

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Én voltam arkngthand-ban, onnan elhoztam egy dobozféleséget egy harcosok céhebeli emberkének, õ mondta hogy ha jelentettem Caiusnak akkor menjek vissza hozzá. Visszamentem és adott nekem egy kulcsot amit a dobozon levõ írásból fejtett meg. Azt mondta hogy hasznát veszem arkngthand-ban. Én visszamentem, de nem találom az ajtót amibe való a kulcs. Légyszi ebben segítsetek. Mit nyit az a kulcs?

hova kel rakni a modokat ?
HUNterRichmond
A magyarítás felrakja a végigjátszást is, pdf-ben.

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

szucsy89
sziasztok!

tegnap raktam fel ezt a játékot elõször, szóval nem igazán vágom hogy mi merre hogy (magyarítást is felraktam)
lenne pár kérdésem: magyar oldal van ahol az alapokat leírják? mi érdemes lenni stb.
2.kérdés pedig a harcosok céhéhez csatlakoztam és most az a feladatom hogy öljek meg 4 tolvajt...1et megöltem aki külön õrködött de a másik 3 együtt van és nekemtámad és akárhogy csapkodok kb 2 másodperc és halott vagyok:SSS mit lehet ilyenkor csinálni? nem igaz hogy ilyen nehéz a játék már a 2.küldetésnél...
Nézd meg az indító ablakban a datafiles(?) gomb mögött, hogy be vannak-e pipálva az esm/esp fájlok.

Sziasztok,most tettem fel a Morrowindet semmi kieg nélkül,rá a magyaritást és ezt irja ki ahol bejönne a menü a játékban.

"you need to load at least one.ESM or ESP file to run Morrowind" valaki segitsen pls!!<#help><#help><#help>

én is elhatároztam hogy mégiscsak végig kéne 1x játszani. sokáig azé volt az akadálya, hgoy nem volt elég erõs neki a gépem. aztán meg jöt az oblivion :)

van hozzá vmi olyan mod, amit telepítve nagyon nagyon sokmindent kijavítmegszépítátalakít? hog elég legyen cdask egyet installálni

HUNterRichmond
A MorroHun oldalon letölthetõ a Visualpack, illetve ajánlanám a Graphic Extendert is.

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

Rash87
Aki mostanában játszik a játékkal,meg tudná mondani,hogy melyik modokat érdemes feltenni,hogy jobb grafikája legyen ?:)

Glory, Glory Man. United!

Csak ez a három: Három birtoklevél, bocs, lesznek még vele kapcsolatos küldetések.

Üzletelj vele, mintha vásárolnál (jobb oldalt a menüben), csak ez a három cucc van nála, meg tudod venni a birtoklevelet, nem kell lefizetni.

HUNterRichmond
Dren Ébenszívben van.

"hogy kérjem el tõle" próbáld megvesztegetni 100%-ig, talán az segít.

Sziasztok!
Most ott tartok a Hlalu házban hogy csináltathatok egy erõdítményt és ahhoz kell birtoklevél meg építési engedély.2-kérdésem lenne
1:a birtoklevelet a hlalu kincstárban kell elkérni egy faszitól de mindig csak annyit mond hogy már csak meg kell egyeznünk a fizetés módjáról de nincs olyan gomb hogy fizetés vagy ilyesmi,akkor hogy kérjem el tõle?
2:Az építési engedélyt Dren hercegtõl kell elkérni de õ hol van? <#help><#help>
a válaszokat elõre is kösz!
HUNterRichmond
Ott van az, csak jobban szét kell nézni...
http://www.morrohun.hu/morrowind/morrowindletoltesek.php

Mr_no_NaMe
Elvileg már lehet tesztelni a Bloodmoon fordítást a morrohun szerint, viszont én linket sehol nem találtam :S
Tudna valaki adni egy letöltési linket a Bloodmoon béta fordításhoz? Szeretném én is tesztelni. Köszi
Beast Machine
Mégis mirõl beszélsz?

Vess ide egy pillantást ;)

...vágod?

Az és az egyik legjobb RPG...
A kérdésedre nem tudom a választ, igazából nem is értem, pedig anno sokat játszottam vele. Igaz, az emlékeket elnyomja az Oblivion is kissé...

ez jó game?:D
Ha van kérdés, válasz is lesz. Vagy nem...

tigeroo
shit ma voltam csomo helyen egyiknél sem lehet kapni a morrowindet:D

de azon meglepõdtem hogy az oblivion + a shivering isles 2.990Ft!

sajna az már nemmegy a gépemen :D
tigeroo
a kiegészítõket milyen sorrendben rakjam fel hogy jó legyen?:)
meg a peccseket (sajna másolt)
Ha hasznalsz valamilyen modot, akkor kapcsoljad ki oket, majd egyesevel be, hogy megtudd melyik okozza... Ha a hiba meg mindig megvan, akkor toroljed le, majd rakjad fel ujra...

Azért szenvednek az emberek, mert birkák egy olyan világban, amelyet farkasok uralnak...

Üdv.
Van egy kis gondom a játékkal, mégpedig az hogy nem tudok varázsolni, elõször azt hittem, mert darabolós karit indítottam, de nem, mert csináltam egy új karit de azzal se tudtam. Ez mitõl van, valami bug? Magyarítás+a benne lévõ patchek vannak feltéve (1.6) kiegek nincsenek.
tigeroo
amúgy a magyarítást nemlehet valahogy letörölni?
mert letöltöttem a játékot (már felvan installálva csak a merevlemezre kelett rámásolni)
de sajna tele van minden random moddal és a magyarítással...:S

de én angolul szeretném játszani
tigeroo
hali a morrowind GOTY változatát meglehet valahol venni még mo-n?
cdgalaxis, 576, tescoban nincs

media marktban mennyi az esélye?
Udv!

Elvileg a magyarositas tartalmazza a patch-eket, csak ki kell jelolni a megfelelot a telepites soran.

En igy raktam fel anno:
- Morrowind
- Tribunal
- Bloodmoon
- Magyarositas (patch-ekkel)

Ezutan pedig azokat a modokat/pluginokat, amikrol mar tudom, hogy kompatibilisek a honositassal ;)

Mellesleg az "error:old file not found" mindenkeppen be fog jonni, de attol meg a patch feltelepul a jatekra... ehh...

Azért szenvednek az emberek, mert birkák egy olyan világban, amelyet farkasok uralnak...