27013
  • steweee
    leírhatnád hogy milyen grafikai modokat milyen sorrendben telepítettél hozzá, én is (meg még páran biztosan) szeretnék elővenni a játékot
  • Danton
    ÉN ma vettem elő ezt a nagyszerű játékot,annak idején éjkszakákat maradtam fennt miatta. Szerintem határozottan nagyobb játék élményt nyújt mnint az oblivion, a grafikai modokkal egyenes a földbe döngöli.

Indítok ma egy Nord Knightot, meg egy imperial agentet vagy pilgrimet. az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ezekhez a kasztokhoz milyen csillagjegyet érdemes választanom. A nordhoz Ladyt gondoltam, a többiekhez meg foggalmam sincs, előre is köszi.
  • Danton
    Farkasemberekkel harcolsz és hagyod hogy addig üssenek vagy harapjanak amíg ki nem írja kis üzenet formájában hogy elkaptad ( mint a porphiric haemofilíát)
  • danko86
    Hello all aztszeretném megkérdezni hogy a bloodmoon-ba hogyantudom elkapni azt a bizonyos Sanies Lupinus nevű betegséget amitől 3 anap után átváltozok farkasemberré??
  • Big Bad Ryder
    Üdv, tegnap kezdtem egy Khajit tolvajt. Azt hittem, hogy mindkét kezében tud rövidpengét fogni, de sajna nincs így. A későbbiekben sem lesz rá lehetőségem? Mit tegyek a másik kezébe? Ha a blokkolás skill csak az egyéb skillekben van, akkor megéri?
    Olyan rpg-ken edződtem amikben az ilyen rogue típusú karakterek mindkét kezében van fegyver, azért tűnik ilyen furcsának ez nekem :)
  • Fasiszta
    Én is a Knight-ra gondoltam hogy azt választom.
  • Beygír Gücü
    ja nem, az a breton

imperial, a beépítettek közül: Knight, esetleg Agent, Scout, Bard (mondjuk bármi lehet csak pont varázslófélét nem érdemes, de nem is kifejezetten az a harcos fajta, inkább ilyen combat/stealth közti figura)
  • Beygír Gücü
    valamilyen varázslófélét
  • Fasiszta
    imperial-ból milyen karakter érdemes csinálni.
  • SaGa
    Igen, eleinte a rákokon, bogarakon, patkányokon kell edzeni. Ez utóbbiak már komoly ellenfelek...
  • gerey
    Az ellenfelek nincsenek a szintedhez igazítva mint az oblivionban, ezért kezdetben lehetnek ilyen nehézségedig, valamint olyan fegyvert használj amiben már kicsit nagyobb a jártasságod.
  • BBird
    Üdv!

Nem értek vmit, én vagyok noob, vagy a Morrowinddel van valami gond? Gamestarhoz volt teljes verziós Morrowind felrakva, magyarosítás felrakva. A játékban meg akik nekem támadnak, szinte képtelenség legyőzni. A kezdeti tőrrel pl még egy patkányt sem tudtam megsebezni, nyíllal pedig 30 lövésből 2 ha sebez, pedig eltalálom. Régen is játszottam már Morrowinddel, de nem emlékszem, hogy ilyen gondom lett volna akkoriban. Egyedi eset vagy csak fejlődnöm kéne?
  • gerey
    Itt találsz jó pár módot magyar leírással, képekkel, ha jól emlékszem body módok is vannak.
  • Big Bad Ryder
    Hali, melyik a legjobb body patch? Múltkor láttam valahol képeket felturbózott testekről és tök jól néznek ki, googleval meg nem találok semmi értelmeset. Esetleg egy link, valaki?
  • grebber
    Hát nekem nem sikerült.
    Akinek sikerült ilyen szép szintre feltubozni a game-et magyarítás mellett az leirhatná hogyan mert nekem mindig hibával elszáll.
  • ollie
    De, ott van felsorolva az oldalon az egyik bekezdésben:

Update vom 23.3.2010: Neue Impressionen
    3D-Center-User BlackF0g hat mithilfe von Mods für Morrowind über 30 zauberhafte Impressionen aus der Fantasywelt des Rollenspiels erstellt. Zum Einsatz kamen Valitys_Balmora_Mod, Valitys_Bitter_Coast_Mod_4, ImprovedWaterShader, Grass_Animated, Ultimate Textures, Visual Pack, Connary's Texturen und diverse kleine Texture-Replacer.Und natürlich MGE (Morrowind Graphics Extender). Viel Spaß mit den Bildern in der Galerie.
  • steweee
    honnan lehet tudni hogy mikből áll ?

nem láttam az oldalon ezeket a modokat felsorolva. természetesen hiszek neked, és így fogom telepíteni, mert ÍGY már érdemes megint kicsit nekifutni a dolognak, vmi martigenes monstramoddal persze.
  • ollie
    Amúgy ilyen Morrowind modok is vannak ám.
  • ollie
    Ez nem egy, hanem egy csomó mod eredménye, így nem lehet egy linket adni.

Ezekből áll:

- MGE: Morrowind Graphic Expander.
    - Valitys Balmora Mod,
    - Valitys_Bitter Coast Mod 4,
    - Improved Water Shader,
    - Grass Animated,
    - Ultimate Textures,
    - Visual Pack,
    - Connary's Texture

Ráadásul az Ultimate Textures és a Connary Texture is több, különálló fájlból áll. Az előbbi olyan 8db-ból, az utóbbi meg már nincs sehol a neten, mert egy jó ideje (1-2 éve) az összes letöltőhelyről letörölte a készítője.
    A lényeg, hogy ezekre rákeresve mindegyiket könnyen meg lehet találni, kivéve az utolsót, mint írtam.
  • Wanted
    Egy linket tudsz adni a letöltéshez?
    Németül egy szót sem értek.
  • steweee
    na azt hiszem ezzel ideje újra végigjáccani :)
  • grebber
    Nem gyenge grafikai mod
  • Beygír Gücü
    kobold
  • Big Bad Ryder
    Meg is találtam, köszi
  • Big Bad Ryder
    Hali! Van olyan árus a játékban ami megvesz mindent a legjobb áron? Valaki olyan akit könnyen elérek Balmorából? :)
  • Atreus
    Bár Morrowindben még nem csináltam Tolvaj Céh-es küldiket sztem egy erős chameleon spell és sneak skill megoldaná a problémád. Én sosem próbálkozok 100-as chameleon alatt.
  • gerey
    Köszönöm, hogy szóltál.
  • Atreus
    CDGalaxisnál most van! Siess mert elviszik hamar!
  • tibor16
    a pont hu lemaradt a címről -de gondolom, azért meg lehet találni...
  • tibor16
    Valamiért összegányolódott a Morrowind-em, eltűnt a
    Bloodmoonjavitas.esp.
    Arról tudtam csak meg, hogy hiányolja a Warnings.txt. Tudna nekem valaki segíteni? -
    tibor16kukacfreemail
    címre kellene elküldenie - előre is köszönöm :)(jó lenne, ha nem kellene ezért újraraknom...)
  • ollie
    Tegnap volt leárazva Steam-en 5EUR-ra, ma már sajna 15EUR (itthon nem tudom hol lehetne venni, szerintem valszeg sehol).

Viszont eBay-en még meg lehet úszni 7-8GBP-ből (kb. 2500 Ft).
  • gerey
    Nem tudjátok lehet-e valahol kapni itthon, netes boltban Morrowind Goty kiadást? Már elég régen keresem, de eddig sikertelenül.
  • DonnieBrasco
    Sziasztok,

Meg lehet rendelni az új Elders Scrolls könyveket:
    Első hír itt.
    Fanatikusoknak biztos érdekes lesz :)

DB
  • Atreus
    Morrowind HQ
    A 2. küldi lesz sztem.
  • butuska66
    Tribunalt még nem probáltam , ugyan gyakran megfordultam arrafelé eladni a drágább holmikat.

A problémád velem is előfordult az alap morrowindben hogy a párbeszédnél nem választhattam ki a szükséges mondatott. Ilyenkor más mondatra klikkeltem s magától megjelentek a még ki nem jelölt mondatok.
    Nem tudom hogy ezt probáltad már ha igen s ez sem segített úgy több tippem sajnos nekem sincs
  • royaltom
    Sziasztok!
    Légyszives valaki válaszoljon már erre a régi kérdésemre:#26798
  • butuska66
    Részben igazad volt. A szabad ég alatt volt a holtest. A magyar végigjátszás egy kalap szar( elnézést a készítőtől).Ez volt az egyetlen küldetés ami kifogott rajtam. Úgy értettem hogy az eltűnt az erődben van. A magyar azt írta hogy a lépcsőtől balra igaz megjegyezte hogy nem kell az erőd mélyébe leszálnom. De úgy vettemhogy az erődben van.

Előkapartam kevéske angol nyelvtudásom s elolvastam az angol végigjátszást , ott az vagyon írva szó szerinti fordításban, HOGY A HOLTEST A BEJÁRAT KÖZELÉBEN VAN.
    Nos a bejárati lépcsőtől balra a kőkerités mellett van a holtest. Nem baj azért kiírtottam az erődőt. Végigjátszás említette hogy itt főküldetés is lesz. Remélem nem zavar be a képbe hogy kicsit előre dolgoztam :D
  • butuska66
    Köszi a tippet. A küldetés s a végigjátszás szerint az ősi dummer erődben van a hula de mivel nem találtam így talán neked van igazad.

Majd este kiderül.
  • Atreus
    Kicsit elhamarkodtam... (dejó hogy nemlehet szerkeszteni a hsz-t)
    Szóval Kogoruhn egy erőd(vagymi). Úgy emlékszem hogy kinn a szabadban volt egy hulla tele Indoril cuccokkal.
  • Atreus
    Kogoruhn bejárata felett a hegytetőn a sziklák mögött lesz amit keresel.