27013
-
steweee #26852 leírhatnád hogy milyen grafikai modokat milyen sorrendben telepítettél hozzá, én is (meg még páran biztosan) szeretnék elővenni a játékot -
Danton #26851 ÉN ma vettem elő ezt a nagyszerű játékot,annak idején éjkszakákat maradtam fennt miatta. Szerintem határozottan nagyobb játék élményt nyújt mnint az oblivion, a grafikai modokkal egyenes a földbe döngöli.
Indítok ma egy Nord Knightot, meg egy imperial agentet vagy pilgrimet. az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ezekhez a kasztokhoz milyen csillagjegyet érdemes választanom. A nordhoz Ladyt gondoltam, a többiekhez meg foggalmam sincs, előre is köszi. -
Danton #26850 Farkasemberekkel harcolsz és hagyod hogy addig üssenek vagy harapjanak amíg ki nem írja kis üzenet formájában hogy elkaptad ( mint a porphiric haemofilíát) -
danko86 #26849 Hello all aztszeretném megkérdezni hogy a bloodmoon-ba hogyantudom elkapni azt a bizonyos Sanies Lupinus nevű betegséget amitől 3 anap után átváltozok farkasemberré?? -
Big Bad Ryder #26848 Üdv, tegnap kezdtem egy Khajit tolvajt. Azt hittem, hogy mindkét kezében tud rövidpengét fogni, de sajna nincs így. A későbbiekben sem lesz rá lehetőségem? Mit tegyek a másik kezébe? Ha a blokkolás skill csak az egyéb skillekben van, akkor megéri?
Olyan rpg-ken edződtem amikben az ilyen rogue típusú karakterek mindkét kezében van fegyver, azért tűnik ilyen furcsának ez nekem :) -
Fasiszta #26847 Én is a Knight-ra gondoltam hogy azt választom. -
ja nem, az a breton
imperial, a beépítettek közül: Knight, esetleg Agent, Scout, Bard (mondjuk bármi lehet csak pont varázslófélét nem érdemes, de nem is kifejezetten az a harcos fajta, inkább ilyen combat/stealth közti figura) -
valamilyen varázslófélét -
Fasiszta #26844 imperial-ból milyen karakter érdemes csinálni. -
SaGa #26843 Igen, eleinte a rákokon, bogarakon, patkányokon kell edzeni. Ez utóbbiak már komoly ellenfelek... -
Az ellenfelek nincsenek a szintedhez igazítva mint az oblivionban, ezért kezdetben lehetnek ilyen nehézségedig, valamint olyan fegyvert használj amiben már kicsit nagyobb a jártasságod. -
Üdv!
Nem értek vmit, én vagyok noob, vagy a Morrowinddel van valami gond? Gamestarhoz volt teljes verziós Morrowind felrakva, magyarosítás felrakva. A játékban meg akik nekem támadnak, szinte képtelenség legyőzni. A kezdeti tőrrel pl még egy patkányt sem tudtam megsebezni, nyíllal pedig 30 lövésből 2 ha sebez, pedig eltalálom. Régen is játszottam már Morrowinddel, de nem emlékszem, hogy ilyen gondom lett volna akkoriban. Egyedi eset vagy csak fejlődnöm kéne? -
Itt találsz jó pár módot magyar leírással, képekkel, ha jól emlékszem body módok is vannak. -
Big Bad Ryder #26838 Hali, melyik a legjobb body patch? Múltkor láttam valahol képeket felturbózott testekről és tök jól néznek ki, googleval meg nem találok semmi értelmeset. Esetleg egy link, valaki?
-
Hát nekem nem sikerült.
Akinek sikerült ilyen szép szintre feltubozni a game-et magyarítás mellett az leirhatná hogyan mert nekem mindig hibával elszáll. -
De, ott van felsorolva az oldalon az egyik bekezdésben:
Update vom 23.3.2010: Neue Impressionen
3D-Center-User BlackF0g hat mithilfe von Mods für Morrowind über 30 zauberhafte Impressionen aus der Fantasywelt des Rollenspiels erstellt. Zum Einsatz kamen Valitys_Balmora_Mod, Valitys_Bitter_Coast_Mod_4, ImprovedWaterShader, Grass_Animated, Ultimate Textures, Visual Pack, Connary's Texturen und diverse kleine Texture-Replacer.Und natürlich MGE (Morrowind Graphics Extender). Viel Spaß mit den Bildern in der Galerie. -
steweee #26835 honnan lehet tudni hogy mikből áll ?
nem láttam az oldalon ezeket a modokat felsorolva. természetesen hiszek neked, és így fogom telepíteni, mert ÍGY már érdemes megint kicsit nekifutni a dolognak, vmi martigenes monstramoddal persze.
-
Amúgy ilyen Morrowind modok is vannak ám. -
Ez nem egy, hanem egy csomó mod eredménye, így nem lehet egy linket adni.
Ezekből áll:
- MGE: Morrowind Graphic Expander.
- Valitys Balmora Mod,
- Valitys_Bitter Coast Mod 4,
- Improved Water Shader,
- Grass Animated,
- Ultimate Textures,
- Visual Pack,
- Connary's Texture
Ráadásul az Ultimate Textures és a Connary Texture is több, különálló fájlból áll. Az előbbi olyan 8db-ból, az utóbbi meg már nincs sehol a neten, mert egy jó ideje (1-2 éve) az összes letöltőhelyről letörölte a készítője.
A lényeg, hogy ezekre rákeresve mindegyiket könnyen meg lehet találni, kivéve az utolsót, mint írtam. -
Egy linket tudsz adni a letöltéshez?
Németül egy szót sem értek. -
steweee #26831 na azt hiszem ezzel ideje újra végigjáccani :) -
Nem gyenge grafikai mod -
kobold
-
Big Bad Ryder #26827 Meg is találtam, köszi
-
Big Bad Ryder #26825 Hali! Van olyan árus a játékban ami megvesz mindent a legjobb áron? Valaki olyan akit könnyen elérek Balmorából? :) -
Bár Morrowindben még nem csináltam Tolvaj Céh-es küldiket sztem egy erős chameleon spell és sneak skill megoldaná a problémád. Én sosem próbálkozok 100-as chameleon alatt.
-
Köszönöm, hogy szóltál. -
CDGalaxisnál most van! Siess mert elviszik hamar! -
a pont hu lemaradt a címről -de gondolom, azért meg lehet találni... -
Valamiért összegányolódott a Morrowind-em, eltűnt a
Bloodmoonjavitas.esp.
Arról tudtam csak meg, hogy hiányolja a Warnings.txt. Tudna nekem valaki segíteni? -
tibor16kukacfreemail
címre kellene elküldenie - előre is köszönöm :)(jó lenne, ha nem kellene ezért újraraknom...) -
Tegnap volt leárazva Steam-en 5EUR-ra, ma már sajna 15EUR (itthon nem tudom hol lehetne venni, szerintem valszeg sehol).
Viszont eBay-en még meg lehet úszni 7-8GBP-ből (kb. 2500 Ft). -
Nem tudjátok lehet-e valahol kapni itthon, netes boltban Morrowind Goty kiadást? Már elég régen keresem, de eddig sikertelenül. -
Sziasztok,
Meg lehet rendelni az új Elders Scrolls könyveket:
Első hír itt.
Fanatikusoknak biztos érdekes lesz :)
DB -
Morrowind HQ
A 2. küldi lesz sztem. -
butuska66 #26813 Tribunalt még nem probáltam , ugyan gyakran megfordultam arrafelé eladni a drágább holmikat.
A problémád velem is előfordult az alap morrowindben hogy a párbeszédnél nem választhattam ki a szükséges mondatott. Ilyenkor más mondatra klikkeltem s magától megjelentek a még ki nem jelölt mondatok.
Nem tudom hogy ezt probáltad már ha igen s ez sem segített úgy több tippem sajnos nekem sincs -
royaltom #26812 Sziasztok!
Légyszives valaki válaszoljon már erre a régi kérdésemre:#26798 -
butuska66 #26811 Részben igazad volt. A szabad ég alatt volt a holtest. A magyar végigjátszás egy kalap szar( elnézést a készítőtől).Ez volt az egyetlen küldetés ami kifogott rajtam. Úgy értettem hogy az eltűnt az erődben van. A magyar azt írta hogy a lépcsőtől balra igaz megjegyezte hogy nem kell az erőd mélyébe leszálnom. De úgy vettemhogy az erődben van.
Előkapartam kevéske angol nyelvtudásom s elolvastam az angol végigjátszást , ott az vagyon írva szó szerinti fordításban, HOGY A HOLTEST A BEJÁRAT KÖZELÉBEN VAN.
Nos a bejárati lépcsőtől balra a kőkerités mellett van a holtest. Nem baj azért kiírtottam az erődőt. Végigjátszás említette hogy itt főküldetés is lesz. Remélem nem zavar be a képbe hogy kicsit előre dolgoztam :D -
butuska66 #26810 Köszi a tippet. A küldetés s a végigjátszás szerint az ősi dummer erődben van a hula de mivel nem találtam így talán neked van igazad.
Majd este kiderül. -
Kicsit elhamarkodtam... (dejó hogy nemlehet szerkeszteni a hsz-t)
Szóval Kogoruhn egy erőd(vagymi). Úgy emlékszem hogy kinn a szabadban volt egy hulla tele Indoril cuccokkal. -
Kogoruhn bejárata felett a hegytetőn a sziklák mögött lesz amit keresel.