The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha te fogsz elakadni szívesen segítek ha tudok<#law>#law>
de mostmár aztán 1x tényleg nekidurálom majd magamat...
A Szellemkapu templomának 3 . küldetésében akadtan el. Elveszett Kogoruhn-t kell megtalálnom s egy eltûnt hõst kinél van egy varázstárgy.
Azt hiszem Szt Aralol szõrcsuhája vagy valami ilyesmi a neve.
Sikerült megtalálnom az elveszett Kogoruhn-t.Kiírtottam belõle mindenkit, bejártam az összes szintet s a csatornán keresztûl eljutottam egy bizonyos helyre..., visszatérve a témára. Nem találtam a varázstárgyat. Elolvastam a végigjátszást is ott azt írták lépcsõn fel osszt balra.
De így sem találtam 2 napja nem tudok itt mit csinálni egyszerûen nincs holtest. Lehet hogy a magyarosítás okozta hiba , vagy csak elkerüli figyelmem.
Nem tudjátok véletlen merre lehet a varázstárgy?
Az árnyékokat a CPU számolja nem a GPU és emiatt iszonyat sokat eszik belõle. Árnyékok nélkül száguld...
egy pénzesebb Creeper-t hogy könnyebben el tudjam adni a 35-40k vagy nagyobb értékû cuccokat
Obliviont amúgy nem érdemes hasonlítgatni a Morrowinddel. Túl sok a különbség.
A kérdéssel kapcsolatban pedig, fogalmam sincs nagyon régen vittem már a tribunált, de a morrohq-n biztos fent van a válasz
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
most a tribunalt játszom és egy Delitian nevû faszi küldijeit csinálom.
Az egyik küldiben a templomban kell egy informátort találnom aki elmondja
hogy a papok szeretik-e az új királyt vagy sem.De amikor beszélgetek vele nem válik elérhetõvé azaz opció amire szükségem lenne a küldi miatt.
Van valami tippetek?<#confused>#confused>
(btw te az a lalakov vagy aki a Burn Notice-t fordítja? mert akkor <#eljen>#eljen> <#vigyor2>#vigyor2>)
"The trees move. Do you not see it?"
Elõbb patchelni kell a játékot (ilyenem van: Morrowind_v1.2.0722_Europe) és utána mehet a magyarítás? Vagy fordítva? Vagy nem szereti a patchet?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata

most meg nem találom a hozzászólást
vki le tudná írni mik voltak azok?
Karaktert meg nem tudsz letölteni sztem sehonnan, hiszen mindenki a saját igényének megfelelõen fejlesztgeti lovagját - hölgyét - akármilyét..
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
tegnap raktam fel ezt a játékot elõször, szóval nem igazán vágom hogy mi merre hogy (magyarítást is felraktam)
lenne pár kérdésem: magyar oldal van ahol az alapokat leírják? mi érdemes lenni stb.
2.kérdés pedig a harcosok céhéhez csatlakoztam és most az a feladatom hogy öljek meg 4 tolvajt...1et megöltem aki külön õrködött de a másik 3 együtt van és nekemtámad és akárhogy csapkodok kb 2 másodperc és halott vagyok:SSS mit lehet ilyenkor csinálni? nem igaz hogy ilyen nehéz a játék már a 2.küldetésnél...
"you need to load at least one.ESM or ESP file to run Morrowind" valaki segitsen pls!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
van hozzá vmi olyan mod, amit telepítve nagyon nagyon sokmindent kijavítmegszépítátalakít? hog elég legyen cdask egyet installálni
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
Glory, Glory Man. United!
"hogy kérjem el tõle" próbáld megvesztegetni 100%-ig, talán az segít.
Most ott tartok a Hlalu házban hogy csináltathatok egy erõdítményt és ahhoz kell birtoklevél meg építési engedély.2-kérdésem lenne
1:a birtoklevelet a hlalu kincstárban kell elkérni egy faszitól de mindig csak annyit mond hogy már csak meg kell egyeznünk a fizetés módjáról de nincs olyan gomb hogy fizetés vagy ilyesmi,akkor hogy kérjem el tõle?
2:Az építési engedélyt Dren hercegtõl kell elkérni de õ hol van? <#help>#help><#help>#help>
a válaszokat elõre is kösz!
http://www.morrohun.hu/morrowind/morrowindletoltesek.php
Tudna valaki adni egy letöltési linket a Bloodmoon béta fordításhoz? Szeretném én is tesztelni. Köszi
A kérdésedre nem tudom a választ, igazából nem is értem, pedig anno sokat játszottam vele. Igaz, az emlékeket elnyomja az Oblivion is kissé...
de azon meglepõdtem hogy az oblivion + a shivering isles 2.990Ft!
sajna az már nemmegy a gépemen :D
meg a peccseket (sajna másolt)
Azért szenvednek az emberek, mert birkák egy olyan világban, amelyet farkasok uralnak...
Van egy kis gondom a játékkal, mégpedig az hogy nem tudok varázsolni, elõször azt hittem, mert darabolós karit indítottam, de nem, mert csináltam egy új karit de azzal se tudtam. Ez mitõl van, valami bug? Magyarítás+a benne lévõ patchek vannak feltéve (1.6) kiegek nincsenek.
mert letöltöttem a játékot (már felvan installálva csak a merevlemezre kelett rámásolni)
de sajna tele van minden random moddal és a magyarítással...:S
de én angolul szeretném játszani
cdgalaxis, 576, tescoban nincs
media marktban mennyi az esélye?
Elvileg a magyarositas tartalmazza a patch-eket, csak ki kell jelolni a megfelelot a telepites soran.
En igy raktam fel anno:
- Morrowind
- Tribunal
- Bloodmoon
- Magyarositas (patch-ekkel)
Ezutan pedig azokat a modokat/pluginokat, amikrol mar tudom, hogy kompatibilisek a honositassal ;)
Mellesleg az "error:old file not found" mindenkeppen be fog jonni, de attol meg a patch feltelepul a jatekra... ehh...
Azért szenvednek az emberek, mert birkák egy olyan világban, amelyet farkasok uralnak...