27013
  • Fasiszta
    Harcos karakternek jó a a könnyű páncél?
  • MaRee
    Ja, és egy kérdés: hogy lehet Tel Mora-ba eljutni a leggyorsabban? A fighters guildes küldetéshez kéne. Strider nem visz oda, amlvisi interventiont vagy micsodát nem tudok castolni, gyalog meg nagyon messze lenne.
  • MaRee
    Most én is elkezdtem újra, de egy dolog nagyon idegesít. Nincs valami mod amivel az ellenfél hp-ját ki lehet iratni egy csíkkal vagy bárhogy, mint az obliban? Nem szeretem ezt, hogy nem tudom meddig kell még csépelni az ellent :)
  • Nos
    A Morrowind Overhaul a legjobb grafikai mod. Igazából minden benne van, sőt!!!
    Overhaul video

Telepíteni kicsit hosszú, de van videotutorial.

site
  • ntex
    Tudsz pár látványosabb screenshotot berakni ide? :) Csak kiváncsi vagyok mit lehet kihozni a morrowind motorjából :)
  • Deer
    Én most újra elkzedtem a Morrowindet magyarul, modokkal feltuningolva, mivel most már elég gyors a gépem.
    Grafikai modok: - Better heads, better bodies, better clothes, Vibrant Morrowind, Window Glow, Animated Grass+Morrowind Graphics Extender.
    Amikor elindítottam, nagyot néztem, hogy mennyire gyönyörű így a grafika.
    S milyen messze ellátni. S mindig is jobban tetszett az Oblivionnál a játékmenete.
  • MystOrion
    Sajna engem nem. mert meg van mindkettő.
    De vedd meg az biztosabb.:)
  • tigeroo
    diablo 2 +lod játékomat

cserélném morrowind + tribunal + bloodmoonra ha valakit érdekel!
  • MystOrion
    Jó lenne ha valaki válaszolna. Köszi:)
  • MystOrion
    Melyikek a legjobb módok a morrowindhet?
    Amik persze együtt is jók.
    Köszi
  • SaGa
    Alapvetően a bsa-kból fut a játék, a könyvtárakat a modok pakolják ki...
  • tKool
    Win 7 van fenn, és a telepítőnél nem tudok választani szokásos és manuális közt.
    De amúgy meg most fogok besz*rni, mert újra megpróbáltam, megnéztem a mappákat amik ugyanúgy üresek, és rápróbáltam egy indításra. ÉS ELINDULT HIBA NÉLKÜL, ÉS FUT! Na erre varrjon valaki gombot. Üres könyvtárak, csak a Morrowind.bsa, Tribunal.bsa, Bloodmoon.bsa van, meg pár hang a sound-ban.
    Lehet, hogy én vagyok a hülye, mert nem emlékszem hogy hogy is néz ki alap állapotában a data files könyvtár, de pl. icons, meshes stb. tök üres. A .bsa és .esm tömörítésekből futna a játék akkor?
  • Although
    Érdekes nem láttam ilyet még. Nem értem hogy nem lehet más elérési utat adni mikor a kiválasztás után ott a manuális sor? Milyen rendszerre próbálod tenni? mert a win7 elégé eltér a többitől ott például érdemes rendszergazda szinten ügyködni mert sokminden nem megy ha "normál" módon próbálkozol, de nem tudom...
  • tKool
    Sziasztok!

Volna egy nagy problémám.
    Felraktam a Morrowindet, mert egyszerűen imádom, plusz az összes kieget hozzá. Pakoltam bele még pár plug-in-t és elindítom, hibaüzenet. Gondoltam a magyarítás végett van, mert magyarítás után plug-in-oltam és talán azért nem talál pár fájlt az eredeti nevén. Ezért letöröltem, újra raktam.
    A Morrowindet szépen felpakolja a telepítő minden megvan. De amikor a Tribunal és Bloodmoon telepítője megy, fél perc alatt végigfut a folyamat. Már ez gyanús volt. Mikor megnéztem minden meg van-e, az összes könyvtára a játéknak üres volt. És ezt csinálja már sokadjára. Azóta újra raktam a gépet, de még mindig csinálja. Beszereztem máshonnan a komplett szériát, de az is ugyan azt csinálja. Mi lehet a gond? Már az is feltűnt, hogy a telepítőben nem tudok megadni más helyet a telepítésre, csak azt, amibe már előzőleg telepítette. És az a slusszpoén, hogy az a mappa nem is létezik már, amibe anno telepítettem.
    Aki tudja a megoldást, legyen szíves segíteni, mert már nagyon nem tudok mit kezdeni.
  • marci013
    igen! énis vennék csaknemtok kitől:S régen lehetett cdgalaxisba is:S
    nekem meg a collector kénevagy különkülön
  • ntex
    én úgy emlékszem még csak levitálni sem kell, egyszerűen bemész a dwemer romban, az első teremben ahol látsz 2 szintet oldalt az út ki is van fáklyázva, simán fel lehet menni. Tehát felsétálsz a második szintre és ott a baloldali ajtón bemész, az első teremben ott lesz a kocka egy polcon. egy npc védi csak
  • steweee
    a walkthroughban benne van, keresgélj neten, mennek az oldalai. de amúgy emlékeim sz erint a barlangban vagy fel kellett ugrálni, vagy levitálni a plafonhoz, ott is lesz egy kis terem vagy üreg
  • rosti
    Hi all
    Elakadtam
    A főküldiben a dwemer kocka pontos helyét valaki leírná pontosan,mert nem lelem.
    Az épület megvan de azon belül már nem találom.
  • Big Bad Ryder
    Hát jó, kösz a tippeket majd megcsináljuk valahogy :)
  • Atreus
    Gondolom azért rakta ki mert túl volt terhelve. Ha megjegyezte honnan nem tudott eljönni emiatt akkor nem lesz nehéz megtalálni. Ha nem tudja akkor nem érdemes keresgélni inkább C.settel be kell rakni vhova és onnan újra felvenni.
  • steweee
    jajj bocs, ez a witcher topicba ment volna, egyszerre volt megnyitva...

van a const.sethez magyar nyelvű leírás ? szivesen szórakoznék vele kicsit, vmi kis küldetés összetákolása alacsony szintű karakternek. anno tárgyakat már szépen tudtam behylezni a játékba, de kb. ennyire futotta leírás nélkül
  • steweee
    a főküldetés tárgyak az inventoryban a legfelső panelban vannak, nem mozdíthatóak. tényleg érdekes az eltűnése ....
  • David2
    itt 3 féle lehetőség van

1, berakja magának a construction settel
    2, visszatölt korábbra
    3, vagy neki kezd a keresgélésnek
  • Big Bad Ryder
    Én még nem jutottam el oda, de ha jól értettem akkor a 7 próbát csinálja és az ott megszerzett tárgyat dobta le valahol...
  • Atreus
    Könnyebb lenne a dolog ha megmondanád meik küldi az! Amúgy elég érdekesen hangzik...
  • Big Bad Ryder
    Az egyik barátomnak akadt egy érdekes gondja a játékkal: valahol ledobott egy továbbjutáshoz szükséges tárgyat és nem tudja hol. Van rá valami mód, hogy megtalálja? A járd körbe az egész világot szerű dolgokat zárjuk is ki így az elején :) Előre is kösz.
  • steweee
    játszottam vele, dehogynem. csak nem sokkal magasabb szintűekkel találkozol. amúgy ilyen mod kéne az obliba is. mondjuk 5 szinttel erősebbel is össze lehetne futni, némely helyen 10el. de amúgy meg szinthez igazítaná a többséget. ilyen nincs tudtommal
  • ollie
    Nem. Itt nem igazítja a szintedhez az ellenfeleket, azt az Oblivionban vezették be.
  • grebber
    A harc nekem nehézkes volt. Nem igen tetszett a párbeszéd ablak sem.
    Meg ahogy keresgélni kell a dolgokat azt se tudtam mit hol merre.
    Azért tetszenek a lentebb említett játékok ott full egyértelmű minden.
  • steweee
    hát pedig ez a játék úgy lett készítve, elsősorban konzolosoknak, hogy még a hülye is eljátszon vele. simán...

mivel direkt a szintedhez igazítja az ellenfeleket, hardcore játékosoknak kötelező nehezíteni modokkal....

itt simán csak létezni kell, (alapjátékban modolás nélkül) gyakni az ellent, kipucolni minden utadba akadó romot, és egyre jobb cuccossal ellátni a karaktert. fejlődési rendszer kiismerhető, de ha nem akarsz vele foglalkozni se baj, csak nem lesz kimaxolt karaktered, ami amúgy se létszükséglet.
  • giorgio81
    Ez az üzenet Dantonnak ment volna
  • grebber
    Töröltem az egészet ugy ahogy van nem jön be a game számomra bonyolult.

Sok más ilyen game tetszik Gothic 1-2-3,Two Worlds,Oblivion,de ez valahogy más és sokkal átláthatatlanabb számomra + nehezebb!
  • giorgio81
    Leirnád, hogy a Morrowind graphic extenderben ezekhez a modokhoz mit állítottál be!
    Köszi

• Big Bad Ryder
    Köszi
  • steweee
    köci mindenki nevében is...
  • Danton
    Visual Pack, Vality Bitter coast, ascadian
    a többit mindegy

a graphic extender egy program, amit a morrodin könyvtárba kell kitömöríteni, hott kell beállítani a distant landet és a water reflectiont
  • grebber
    Letudnád írni ezek felrakásának pontos menetét/használatát?
  • Danton
    ja és az össze letölthető innen, csak regelni kell amikor letöltöd:
    http://planetelderscrolls.gamespy.com/
  • Danton
    akkor kezdjük

-better heads és better bodies
    -Vality's Bitter Coast és ascadian isles modok, ezek adják a fákat és a mocsasar hangulatot
    -Visual Pack 3.0
    Animated grass szintén Valitytól ehhez szükséges Morrowind graphic extender amit kigugliztam 3.8.0-ás verzió, egyszerű kezelni.

a morrowind ghraphic extender biztosítja a HDR lightingot, a water reflection és a distant landet, nagyon szép így
  • Big Bad Ryder
    Valóban jöhetnének linkek nem bugos, tényleg jól megcsinált grafikai modokról, lehet, hogy újra elővenném :D