The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Sok más ilyen game tetszik Gothic 1-2-3,Two Worlds,Oblivion,de ez valahogy más és sokkal átláthatatlanabb számomra + nehezebb!
Next PC upgrade: 2022
Köszi
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
a többit mindegy
a graphic extender egy program, amit a morrodin könyvtárba kell kitömöríteni, hott kell beállítani a distant landet és a water reflectiont
http://planetelderscrolls.gamespy.com/
-better heads és better bodies
-Vality's Bitter Coast és ascadian isles modok, ezek adják a fákat és a mocsasar hangulatot
-Visual Pack 3.0
Animated grass szintén Valitytól ehhez szükséges Morrowind graphic extender amit kigugliztam 3.8.0-ás verzió, egyszerû kezelni.
a morrowind ghraphic extender biztosítja a HDR lightingot, a water reflection és a distant landet, nagyon szép így
Indítok ma egy Nord Knightot, meg egy imperial agentet vagy pilgrimet. az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ezekhez a kasztokhoz milyen csillagjegyet érdemes választanom. A nordhoz Ladyt gondoltam, a többiekhez meg foggalmam sincs, elõre is köszi.
Olyan rpg-ken edzõdtem amikben az ilyen rogue típusú karakterek mindkét kezében van fegyver, azért tûnik ilyen furcsának ez nekem :)
imperial, a beépítettek közül: Knight, esetleg Agent, Scout, Bard (mondjuk bármi lehet csak pont varázslófélét nem érdemes, de nem is kifejezetten az a harcos fajta, inkább ilyen combat/stealth közti figura)
,.--.,
Nem értek vmit, én vagyok noob, vagy a Morrowinddel van valami gond? Gamestarhoz volt teljes verziós Morrowind felrakva, magyarosítás felrakva. A játékban meg akik nekem támadnak, szinte képtelenség legyõzni. A kezdeti tõrrel pl még egy patkányt sem tudtam megsebezni, nyíllal pedig 30 lövésbõl 2 ha sebez, pedig eltalálom. Régen is játszottam már Morrowinddel, de nem emlékszem, hogy ilyen gondom lett volna akkoriban. Egyedi eset vagy csak fejlõdnöm kéne?
Akinek sikerült ilyen szép szintre feltubozni a game-et magyarítás mellett az leirhatná hogyan mert nekem mindig hibával elszáll.
Next PC upgrade: 2022
Update vom 23.3.2010: Neue Impressionen
3D-Center-User BlackF0g hat mithilfe von Mods für Morrowind über 30 zauberhafte Impressionen aus der Fantasywelt des Rollenspiels erstellt. Zum Einsatz kamen Valitys_Balmora_Mod, Valitys_Bitter_Coast_Mod_4, ImprovedWaterShader, Grass_Animated, Ultimate Textures, Visual Pack, Connary's Texturen und diverse kleine Texture-Replacer.Und natürlich MGE (Morrowind Graphics Extender). Viel Spaß mit den Bildern in der Galerie.
nem láttam az oldalon ezeket a modokat felsorolva. természetesen hiszek neked, és így fogom telepíteni, mert ÍGY már érdemes megint kicsit nekifutni a dolognak, vmi martigenes monstramoddal persze.
Ezekbõl áll:
- MGE: Morrowind Graphic Expander.
- Valitys Balmora Mod,
- Valitys_Bitter Coast Mod 4,
- Improved Water Shader,
- Grass Animated,
- Ultimate Textures,
- Visual Pack,
- Connary's Texture
Ráadásul az Ultimate Textures és a Connary Texture is több, különálló fájlból áll. Az elõbbi olyan 8db-ból, az utóbbi meg már nincs sehol a neten, mert egy jó ideje (1-2 éve) az összes letöltõhelyrõl letörölte a készítõje.
A lényeg, hogy ezekre rákeresve mindegyiket könnyen meg lehet találni, kivéve az utolsót, mint írtam.
Németül egy szót sem értek.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...
Bloodmoonjavitas.esp.
Arról tudtam csak meg, hogy hiányolja a Warnings.txt. Tudna nekem valaki segíteni? -
tibor16kukacfreemail
címre kellene elküldenie - elõre is köszönöm :)(jó lenne, ha nem kellene ezért újraraknom...)
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...
Viszont eBay-en még meg lehet úszni 7-8GBP-bõl (kb. 2500 Ft).
Meg lehet rendelni az új Elders Scrolls könyveket:
Elsõ hír itt.
Fanatikusoknak biztos érdekes lesz :)
DB
A ti kung-futok nem erõs!
A problémád velem is elõfordult az alap morrowindben hogy a párbeszédnél nem választhattam ki a szükséges mondatott. Ilyenkor más mondatra klikkeltem s magától megjelentek a még ki nem jelölt mondatok.
Nem tudom hogy ezt probáltad már ha igen s ez sem segített úgy több tippem sajnos nekem sincs
Légyszives valaki válaszoljon már erre a régi kérdésemre:#26798
Elõkapartam kevéske angol nyelvtudásom s elolvastam az angol végigjátszást , ott az vagyon írva szó szerinti fordításban, HOGY A HOLTEST A BEJÁRAT KÖZELÉBEN VAN.
Nos a bejárati lépcsõtõl balra a kõkerités mellett van a holtest. Nem baj azért kiírtottam az erõdõt. Végigjátszás említette hogy itt fõküldetés is lesz. Remélem nem zavar be a képbe hogy kicsit elõre dolgoztam :D
Majd este kiderül.
Szóval Kogoruhn egy erõd(vagymi). Úgy emlékszem hogy kinn a szabadban volt egy hulla tele Indoril cuccokkal.