27013
  • Calver
    unarmored az imho gyors halál, ha nem akarsz leterhelve lenni szerezz glass armort hlaalu kincstárból, én is abban nyomom. a gáz az h ha trainernél nem fejleszted endurance-os skilleket (heavy armor, medium armor, spear) akkor alig lesz hp-d
  • Calver
    ahol akarsz én kb beszereztem egy jack-of-trades varit még Seyda Neenben, utána spellmakingel akármilyen fortify attribute varit csinálhatsz. amugy attól h felnyomod fortify varival intelligenciád emlékeim szerint nem fogsz tudni alap intidnél magasabb szinten megtanulni vmit...
  • Muki100
    nyomsz egy F1et és beállítod, és nem csak varázslatot lehet.
  • peluy
    hy! Valaki adna egy oldalcímet ahonnan meglehet rendelni?
  • tigeroo
    hogy lehet hotkeyezni???

láttam a 7perces végigjátszásban ^^^csak varázslatot lehet? jól jönne, nem kéne cserélgetni azt a pár spellt + bow + dagger
  • haxoror
    Akkor #25177 Sadrith Morában 100% hogy van bár én úgy emlékszem hogy a Balmorai templom alján az egyik pap árul ilyesmit

Esetleg nézd meg a blade trainert Caius utcájában
  • tigeroo
    balmorát és ald ruhnt néztem meg, mindegyik restore...:l

ald ruhn thief küldi, a devil tantot kell elcsórnom a mage's guildből

scakhát nem elég nagy a security skillem... balmorában a master trainernél meg nem tudok cuccozni mert kicsi az intelligencem..szal most fortify cuccok kellenek...:l

ez hasonlít arra a népmesére ahol a kakas vizet akar, mert megfullad a barátja, és mindenki küldi tovább a másikhoz, mert kínjuk van..:l
  • haxoror
    Templomokban szinte mindenhol árúlnak ha jól emlékszem
  • Muki100
    Szerintem az nem attól függ hogy kinél csináltatod, hanem tudnod kell egy fortify attribute spellt, és akkor meg is van. Mondjuk akkor már egyből vehetnél sima fortify int-et persze lehet hogy hosszabbat és erősebbet akarsz és azért mész spellmakerhez.
    Sadrith morában biztos találsz.
  • tigeroo
    fortify (intelligence ) spelleket hol /kinél tudok csináltatni (spellmaking)
    balmora, seyda neen, caldera, szal valahol a kezdő városokban (max. vivec)
  • David2
    jah télleg, kevertem a misc skillel, igazad van
  • haxoror
    Ha jól emlékszem talán 100 defencet ad az viszont biztos hogy kevesebbet mint a normál armorok ráadásul kevés jó cuccra emlékszem ami ruha volt és nem vmilyen armor.
  • tigeroo
    ha egy master trainernél kimaxolnám az unarmoredet akkor..?
    az alkímiából tudnám fedezni
  • haxoror
    Ja és az unarmoredtől ne várj csodát, a vége felé jobb ha összeszedsz valami light armort szvsz
  • haxoror
    Major és Minor szkill között annyi a különbség hogy a major nagyobb bónusszal indul és gyorsabban fejlődik mint a minor de mindkettő 0.1-el beleszámít a szintlépésbe, a Misc szkillek nem számítanak a szintlépéshez de a szorzókhoz igen.
  • tigeroo
    indítottam egy wood elf karit..-.- unarmored, marksman, securi...mind1 ottvan az adatlapon..namost 1.)ha 1ik major skill csíkját "feltöltöm" +0,1 levelt lépsz (= 10x kell a major skillnek lépnie) de mival a minor skillel??? abból 2x kell lépnie hogy 0,1 szintet lépj? vagy mi? seyda neen-től északra volt egy krapek, fenntről a picsából esett le, egy fasza scroll volt nála..bejelöltem pirossal Balmorát ahonnan ugrottam, és meddig repültem:D::DA:D?DA:DA:D?A:D?A:D? tök móka

ez az én világom (, vagy karim), tolvaj, marksman, unarmored...Isteni kombináció...nem kell keresnem a legjobb páncélt, védelmet, egyszerűen van egy természetes páncélom ami velem lép szintet , íjazni meg jó, amikor még nem is látod az ellent csak az "árnyékszínű" textúráját a talaj felett ^^

ja és ha ügyesen csinálod seyda neen után lesz 2K aranyad hehe ^^
  • Muki100
    Vagy a puha vadon.
  • Lobsterman
    óh akkor ez lehet a probléma mert pont azt vettem fel csillagjeggyel. Hiába. Még sosem játszottam mágust TES-ben :)
  • herczeg
    kell ágy, plusz van az egyik csillagjegy amiről mos meg nem mondom meik de asszem a The Atronach, és ha ezt választod akkor nem regenerálódik a manád alvással csak potionnal...
  • haxoror
    wait-tel nem jön vissza, csak akkor töltődik ha alszol (kell hozzá ágy asszem )
  • Lobsterman
    Problémám van. Felraktam a tribunalt és a bloodmont most először. Új karit is indítottam. A régiről már azt sem tudom kicsoda :D
    Szóval az a bjaom hogy hiába pihengetek nem jön vissza a manám. Ilyenkor mi van? Vagy csak ágyban aludva jön az vissza? Ha hülyeséget kérdezek bocs, de utoljára akkor játszottam a játékkal amikor kijött úgyhogy semmire nem emlékszem
  • haxoror
    dehogynem
  • David2
    traineléstől a minor skillek NEM kapnak szorzót!
  • haxoror
    Ja, az övet constant effectre gondoltam.
  • haxoror
    A pusztakezes a fatique-ot sebzi, a páncél nem nagyon véd ellene. Legyen nálad restore fatique potion vagy enchantolj egy övet +4 fatique restore-al.

Intelligenciára szorzót úgy kapsz ha a haozzá tartozó szkilleket növeled, nem kell hogy major szkill legyen, ha van pénzed akkor menj el trainerhez.
  • herczeg
    az nem egy falucska volt hanem egy maffiavezér tanyája
    majd magsabb szinten ha viszamész még össze tucc szedni párszázezernyi cuccot...
    az ájulást úgy véded ki hogy iszol vmi potiont ami elmulasztja a fáradságod (a zöld csík)
    az inteligence szorzót pedig úgy növeled ha egy olyan skillt használsz amihez inteligence kell, mindegy hogy minor major vagy egyikse, csak lépjé vele sok szintet....
  • magus
    hogy lehet kivedeni azt, hogy ha vki puszta kezzel nekem esik ne ajuljak el mindig? egy pap majdnem romma vert mikor a jatek legerosebb panceljaibol vannak rajtam darabok mert nem tudtam felallni sem. ha nem lett volna velem egy fire shield scroll ott halok meg.

amugy hogy tudok intelligencre szorzot rakni? elsodleges skilljeim kozul csak 1 van ami azt noveli es azt sose hasznalom...
  • magus
    bar a strenghtem nem a legkedvezobb hozza, igy ki kellett pakolnom a hazamba mindenfele cuccot amit nem hasznalok lepten nyomon, de megerte^^
  • magus
    aaaaa mwhahahaha^^ vmi kezdo zonaban, pelagiadtol eszakkeletre van vmi falucska, mindenki baratsagtalan. bemegyek vmi hazba, az emeleten ott figyel egy deadric armor gatya meg egy ebony armor felso. ugyan sneakem 5, de olyan jegyben szulettem, hogy lathatatlanna tudok valni. ugy barmit elemelhetek, s utana lathato leszek, de nem bukom le. 3 centire a csokatol nyultam le es nem szolt semmit. hehehehe
  • PiszkosFred
    Épp most akartam elővakarni a térképprogit az archívumból, de megspóroltál vele pár percet, köszönöm ;] Szóval ajánlatos az offline változatot használni, jobb mint egy gps. Hamarosan érkezik a szomszéd tartományra is.
  • herczeg
    http://www.yiya.de/games/morrowind/skoepje/skp_Location_Finder.htm

http://www.uesp.net/morrow/files/mim_hi.exe

a főlső egy netes térkép keresővel meg mindennel
    az alsó pedig nagyjából ugyanez csak offline program...
    ezekkel elvileg mindent megtalálsz
  • tigeroo
    a Falasmaryon strongholdot merre találom?:)
  • tigeroo
    csak azért mert nem akarok feleslegesen light armorra nyomni ^^

bár az előző tolvaj wood elfemnek ilyenkor már 60 defe volt és lvl 6
  • tigeroo
    ha rajtam van a boots of blinding speed akkor kapok unarmoredre pontot ha eltalálnak? kemény 5 védelme van (most 6 védelme van a karimnak, de találtam egy olyan wizard's staffot, amin van levitate + fortify unarmored 10pts; 120sec)
  • tigeroo
    megoldódott ^^
  • herczeg
    vagy csak igyál resist magic potiont. a hatásfokuk összeadódik....
  • Hrisskar
    Kombózd össze a Crusair of Saviors Haid-al és máris fogsz látni 60%-osan.
  • tigeroo
    jajj meek hla oadba, a fatleg's drop off-ba (thief küldi)...mind1, visszafelé mexereztem a boots of blinding speedet..köd volt..mondom nem a cípő "vakított" meg...? leveszem, semmi..felveszem elsötétül minden O.o..
    mondom OK, mégegyszer ...ujra sötétség..akkor gondoltam bele...mert eddig ugy csináltam hogy egy másik cipő volt rajtam, magamra dobtam a vakító cipőt és bugszerűen nem vakultam meg hehe ^^ loadoltam jó eztis tudni.... a vakító sebesség cipője, hah!
  • ollie
    Ja, ez a Baldur's Gate-ből lopták...
  • haxoror
    LILARCOR!!!!

Hogy lehet elfelejteni a visszapofázó kardot? És még fejlődik is veled!