The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem amigy javareszt angoltudasom az rpg-k böl van,szal azért lehet jáccani ezt igy is😊))
Sõt!!!pont ez a lenyeg:nem a végigjáccást kell vizslatni,max akkor ha elakadsz!!!
😊)))
Használj ebony armort, abból rengeteg van és majdnem olyan jó.
Játszok én ígyis csak így nem annyira jó.Amúgy Deadric páncélt hol lehet szerezni?
Megkérdeztem egyik oszt. társamat (morrozik egy ideje) és azt mondta hogy majd összeszedünk egy betegséget amibõl nem lehet egykönnyen kigyógyulni.Aztán majd akihez el kell menni gyengélkedni, azon lesz rajta a deadric szett.
Aztán ez részletesebben hogy van?😊
Nehéz elverni a fazont?Merre található?
Mindennek persze vannak alternatív megoldásai. Egy angol ember kapcsán kérhetsz tolmácsot, egy mosógép h.utasítás is lehet hogy megvan valahol magyarul, lehet hogy a sorozatot is szinkronizálják, és lehet hogy a játékhoz is készül magyarítás. E alternatív megoldásokat te is elõidézheted - megrendeled és fizetsz a tolmácsért, vagy lefordíttatod a kézikönyvet, esetleg fizetsz a szinkronstudiónak stb.
A Morrowind fordítás kapcsán sajnos kevés dolgot tehet az ember, hogy elõremozdítsa. Illetve tehet, segíthet nekik, de aki angol nyelvtudás hiányában csapkodja az asztalt, sajnos ezt nem tudja megtenni. Ez esetben várni kell, türelemmel, és igen, tanulni kell nyelveket. Magyar és angol nyelv közül nem a magyar a világnyelv ;]
Vagyis tisztelettel kérnék mindenkit, hogy várjanak türelemmel a MorroHUN Team munkájára, és fogadják el azt az álláspontot, miszerint félkész terméket nem adnak ki.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szinte mindenhova ezt kérik, érthetõ hiszen ez a világnyelv és a számítástechnika nyelve is.
Hosszútávon remek befektetés.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csak nemertem miert nem lehet kiadni a forditast foleg megha penzt sem kernek erte...egy jatekert nem fogok megtanulni egy nyelvet ehh...ezer kell a magyaritas hogy normalisan ertsem a dolgot vagod...
Amugymeg gratulalok, hogy te le birod tenni a kozep/felso foku angolt kevesebb mint 1 ev alatt...
DB
A ti kung-futok nem erős!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Már többször elkezdtem a morrowindot de max 2 nap után letettem mert meguntam és stb...
Viszont régebben volt egy magyarítás ami megkönnyítette a játék érthetõségét!
Most elnézek a morrohun.uw.hu-ra és ott van egy magyarítás ami 87%-nál tart.
Ezt nem lehetne letölteni valahogy?Nem kell nekem a 100%-os fordítás, elég lenne ha a fõküldik lennének magyarok mer ehhez a gammához alap dolog a középfokú angol, ha meg nincs akkor szart sem ér a játék élménye...tegnapis felraktam, a fõszálban a 3. küldetésnél tartok de már rohattul unom hogy csak a végigjátszásból tudom mi történik...szóval van valami olyasféle magyarítás amit le lehet szedni és a fõküldik visznylag le vannak fordítva?
De a morroba sincsen sok jó egykezes balta, valjuk be.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
nem tud vki mondani egy linket amin fenn van?
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
A Morrowindhez keresek végigjátszást csak még nem nagyon talátam valaki tudna egy oldalt ahonnan lehet?
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
En 1 linket kérnék az interaktiv terkepröl..meee..elkavartam valahova😞((thx😊))
MorrowindHQ
magyarul ofc.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
ui: megint más kérdés, hogy mennyire van szükség online formára egy TES játék kapcsán... ;]
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
http://mwo.ravensky.org/