27013
  • magus
    minden lenyeges tolvaj skillem 5...

viszont az acrobatics skill 5-rol 30 lett, reflex, hogy fpsben bunnyzok^^
  • herczeg
    hát pl van olyan ami ad egy vámpír amuletett (ha felveszed vámpír leszel)
    a jedi mod meg ad fénykardot és még be lehet rakni egy rab tőrt.
    én nem is tudok többről ami ilyesmit ad az elején (attól még van csak én nemtok róla...)
  • tigeroo
    nekem tudjátok hogy milyen modok kellenének?:))

amik a játék elején adnak egy zsír fegyvert /amulettet/stb..nemis az hogy könnyebb legyen elkezdeni, hanem hogy ragaszkodj hozzá..(a gyűjtögetés élménye miatt ..is)
  • tigeroo
    jah..

én most kezdtem egy nordot..fighters guildet kinyomom, majd blades..de akkoris a legnagyobb flash a játékban a tolvaj... tiszta splinter cell, csak ha nem lopsz akkor nemlesz $$$ (vagy viheted a céh küldiket)
    szal fighters guildet megcsinálom és blades..
  • PiszkosFred
    dede
  • magus
    blades kuldiket meg el sem kezdtem^^ az a Caius Cosadeses, ami a foszal nem?
  • Jagi
    save mappa kivesz, átnevez...
    new game
    és cserélgeti a mentést
    mást nem tudok én is így csináltam
  • tigeroo
    hogy tudnám megoldani hogy egyszerre 2 profilom legyen?:S
    akartam kezdeni egy nordot, csakhát kbaszott rendezetlen lenne utána a mentésem
  • herczeg
    van pl egy keresőprogramos térép is...
    csak bepötyögöd a 6 órája keresett tombot, ami miatt több hajad hulott ki mint a kémiaórás kisérlet miatt a múlthéten és voilá ottan van a tomb!
    iagazából modjuk nem bepötyögöd hanem legörgted a listát de ez tökmindegy mert most úgyse tudok nektek linket mondani. talán valaki nálam okosabb...
  • tigeroo
    nézzünk megy egy oblivion mapot ekkora felbontásban és meglássuk ^^,
  • Necromanc3r
    Így térkép alapján ez legalább 3* akkora mint az oblivion, vagy csalóka?
  • Necromanc3r
    Köszönöm szépen.
  • tigeroo
    segíthetek, énis googlén találtam
    tessék ittvan egy baszottnagy, inkább csak linkben..én pl. ezt használom tombok felkutatására ^^
  • Necromanc3r
    Sziasztok

A morrowindhq-n kerestem a nagyfelbontású világtérképet de egyszerűen nem találom a letöltés menüt regisztrálni meg nem tudok. Valaki segítene?
  • PiszkosFred
    Volt ilyen mod régebben, azzal lehet ki-ki meccseket játszani. Alap esetben csak speciális párbajok során van harc ott, különben üresen kong.
  • tigeroo
    de én az arénában szertnék harcolgatni :c

• Hrisskar
    Én ezt a tárgyat Trebonius-tól vettem el a párbajunk után.
  • tigeroo

ez megoldaná a próblémám : az arénában egy necró hullájánál van
  • tigeroo
    mivan?=)
  • herczeg
    lehet de csak különleges alkalmakkor, pl a mage guild főmuftiját itt gyakod le meg má hirtelen nem is tudom hogy kit még
  • tigeroo
    a viveci arénában lehet harcolni?:p ha igen kinél jelentkezzek?:))
  • haxoror
    Mivel csak 2 másodpercig kell hatnia a normál 30-60 helyett így nagyon alacsony szkill is elég ahhoz hogy jó esélyel bejöjjön, nyugodtan használhatod tolvajjal is.
  • haxoror
    Sőt a Balmorai Blades főmufti pont tanít speechcraftot is 60 szintig sőt :D

Az open spell szintén Balmorában a Mage-guildben lennt az idős dark-elftől megvehető
  • herczeg
    hát sok helyen tudsz, de ha beszéltél már balmorában a blades főmuftival, akkor ő elmondja hol vannak a blades trainerek. ők olcsóbban trainelnek és ajándékot is adnak
  • magus
    megorulok, hol tudok speechcraftot trainelni? 7-es, es meg a penzt se fogadjak el tolem...

meg az open spellt sem talaltam meg meg sehol.
  • tigeroo
    nemmennek a spellek...

vagyis 100ból 99x elbassza a karim :c de 76-os az intelligencem..nemtom mire jó..zárfeltörés közben jobban van szükség akaraterőre mint manára:D!
  • haxoror
    Egyszerűbb ha csináltatsz egy fortify intelligence spellt 2 másodperces idővel, a trainer előtt ellövöd és azonnal beszélsz vele
  • tigeroo
    lvl 15:D!

#25117 : thx, balmora É-részén kva sok a bull netch
  • Muki100
    ash yam + netch leather = fortify intelligence
  • tigeroo
    RAAAWR!!! nem találok sehol egy qrva fortify intelligence poitont!
    bezzeg van fortify strg, agi, endurance stbstb..
    sőt, a fele mínusz intelligencet eredményez...aztakurva..meg lehet kapni 10-es csomagokban ugyanezeket...2 városból szedtem össze 1-1 alapanyagot a restore int. italomhoz..ja és ha használom, trainingelek el si múlik a hatása..szazl minden tréningnél poiton kell, nagyxű
    ennek tetejében néha ki is lép hibaüzenettel, ha épületből kimegyek, leölök egyszerre 20 embert, klafa

ui: imádom ezt a játékot:)
    ja és a thief guild után a hlaalu angyházba fogok betérni.. a balmorai morag tong-ban megtaláltam egy hlaalu-s hulláját egy titkos cellában
  • tigeroo
    nincs..de van egy megoldás, ami nekem bejött cd-k nél
    felmásolod a gépedre a tartalmát a cd-nek egy mappába, majd azt a mappát zippeled..és azt mountold
    , mondjuk D-Toolsba
  • tigeroo
    nyugi, nemvagyok vérpistike

loadoltam utána, csak kíváncsi voltam
  • JackDaniels #25113
    Pedig nagy meló a CD-t pakolászni.:))) Megéri.:))
  • ollie
    Nekem is GOTY van és eredeti, csak nem szeretek cd-t pakolászni. De sebaj, majd megszokom. :)

Jah, ha valakit érdekel hoyg lehet 1280x1024-ben Morrowindezni (eredetileg max 1280x9xx-ig lehet felnyomni a felbontást).
    A Morrowind FPS optimizer-ben van egy change Morrowind registrí settings gomb, ott lehet nagyobbra is venni.
  • JackDaniels #25111
    A 25108-ast valahogy kitöröltem.:)
  • JackDaniels #25110
    Mongyuk nem néztem, de ha ott sem, akkor sajna passz.:) Az enyém eredeti, GOTY-t lehet venni 3000pénzért minden kiegészítővel egyetemben.:)
  • ollie
    Ott biztosan nem. ;)
  • ollie
    Kérdés:
    Van crack a Morrowindhez?

Mielőtt bárki lebunkózna, nekem eredetiben van meg a játék (2 példányban is), de nem akarok állandóan cd-t pakolni a meghajtóba. Ja és virtuális meghajtót sem szeretnék (pl daemon). Szóval van no cd crack?
  • herczeg
    jah hogy má lenyomtad... jól kened... én vártam volna még vele, mert az ő lelkéből készül a legjobb kard
  • herczeg
    hát ez pont spoiler szóval annyira mégse olvasd el de dagoth ur az első menetben nokedli, a másodikba meg má szinte sérthetetlen, viveccel viszont csak egy menetet kell leyomni de az húzós. kb 25-30 levelig ne nagyon kötözködj vele...