The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hrisskar
Kellemes karácsony szünetet mindenkinek!

David2
Isten éltessen<#bohoc>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

PiszkosFred
Köszönöm mindenkinek ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

CS@
Boldog születésnapot !

ollie
Boldog szülinapot! 😊))))

EqUiNoX
Köszi, átadom ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

BBird
PiszkosFred: Ha látod EqUiNoX -t, akkor mond meg neki kérlek, hogy Boldog Születésnapot Kívánok Neki! ;-))
Hrisskar
Nekem Sp2 van fönn és nekem csak minimális kilengés van( szinte semmi), pedig hagytam az alap beállításokon az egeret.

az xp alatt se volt kevés nekem 😊
(legalábbis ha arra gondolsz hogy kidob az asztalra)
nekem is sp1em és optikai-kábeles egerem van, és nincs baj... reinstal nem tud segíteni?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

CS@
Csak a Morro alatt van ez a problémám ,bár az egerem optikai, de máshol nem okoz ilyen problémát.
Lehetne azt gondolni, hogy miért nem játszom ME alatt ha ott nincs ilyen gondom, de ott van más mégpedig az, hogy átlag 2percenként CTD –t csinál.

Nekem Sp1 van optikaival szal nem az Xp a hiba <#fejvakaras>

csak morrowind alatt csinálja? mert az optikai egerek szokták ezt csinálni, de akárhol, desktopon is ha eleve hibásak vagy ha kezdenek kipurcanni. ha csak morro alatt akkor igen fura probléma mivel ez nem egy egérgyilkos. smoothmouse-os fps. amúgy sp1 nem érdekes, nekem is az van fennt

CS@
Üdv!
Lenne némi problémám az egér mozgásával WinXP Sp1, alatt mégpedig az, hogy egyszerûen bénán reagál a mozgatásra. Olyan mintha kilengene az egér, egy kisebb tárgyra alig tudok ránézni olyan vacak a pozícionálás. Ugyanez a morro ugyanazokkal a beállításokkal ugyanolyan FPS értékek mellett WinME alatt hibátlan. Ha valaki tud erre megoldást légyszi ossza meg velem. THX !

cödö galaksziban is vmi hasonló áron volt? Ugye-e Hrisskar?

Ryleh
Törökbálint Corában 2990 ft a game,és a 2 kieg...egyben.....gondolom máshol lévõ Corá ban is ennyi.......ennyi<#pardon1>

PiszkosFred
/bow mester ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

David2
MORROWIND MIKKULÁÁÁS<#smile><#smile><#wave><#wave>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

egy dark-elf mikulást így fel tudnál öltöztetni? 😄 (vagy egy khajitot? <#hehe>)

Jagi
Ejjjj vazze...!
Hát ez kész. De, mintha newm ilyen lett volna a botja <#fejvakaras><#nevetes2>

CS@

õ a mester, ha úgy mondja biztos úgy van =)
vámpír is lehetsz ha jól emlékszem. jól? 😊

Hrisskar
Olvasd el a readmet és sok válaszodra kérdést fogsz kapni.(Ha nem értesz eggyes dolgokat, akkor e-mailez.)

Pontosan a nagy bajom az hogy nem találok vérfarkast,ezt ne vegyétek figyelembe csak azért írtam hogy hátha könnyebb lesz segíteni....

www.werewolves.thelys.org itt ez a honlap és nem tudom hogy mûködik a mod,elindítottam,megy is hibátlanul,de nem tudom hogy lehet nék olyan vérfarkas ami a mod-ban van......Segítene valaki,leírás hogy hogy lehetek vérfarkas(olyan) vagy egy olyan savegame,amiben vérfarkas kórral meg van a játékos fertõzve.....Elõre is köszi,írjatok ide,vagy email címem: [email protected]<#smile>

Hrisskar
A farm az Arvel Planteo (ez Pelgiadtól keletre-északra a Dren Planteotõl)-tól északra.

Megint adódtak problémáim. A Balmorai Fighter's guildben a protektoros küldi (asszem) Az van rajta hogy valami farmot meg kell keresni ami peligardtól ÉKra van, pofázni kell vkivel és vmi romnál vmi orkokat legyilkolászni. Hol a farm?
átjött, csak a lényeget nemmutatta meg <#idiota>

Hrisskar
Naná ,hogy hozom.
Még nem játszottam ki teljesen a játékot, van még küldetés amit meg lehet csinálni.A fõ történet szálat(Morrowind,Tribunal,Bloodmoon) teljes hosszában csak 1-szer játszottam végig.Még hátra a Imperial Cult és a Morag Tong.A Thiefs Guildot már kiírtottam ezért hozzájuk inkább nem csatlakozom.Ja és még vámpir sem voltam.

azé jössz pénteken és hozod mentést és megmutatod 😊
(me egyszer szerintem mutattad, csak nagyon nem néztem mit mond 😄 )
aki meg ugye megteheti hogy végigjátsza 12szer vagy többször, az észrevesz ilyen apróságokat 😄
meg amúgy csomóan ezt mongyák, nem?
"héj, vát ár jú dúing?"

Hrisskar
Szerintem ezt a szöveget még nem is hallóttad magától Dagoth Urtól!

jó az aláírásod 😄

Hrisskar
Ilyen légiós küldetés nincs is. Végig vittem a légiót és én ilyen küldetéssel nem is találkoztam.Biztos ez csak 1 mellékküldetése volt a játéknak.

Ryleh
van egy légios küldi...semmi értelme...asszem gnisis ben....egy edényárus kerül gyanuba.....semmi értelme...a végén kinyirtam a tagot....de nem volt motivácio....de a kveszt igy komplett lett....hmm...máshol nem volt ilyen...

Hrisskar
Köszi! Már megcsináltam 2 erõd köldetését(Gnisis és Balmora közelében lévöket).
Eggyes küldetések tetszettek,de még mindig nem szárnyalták túl a East Empire Company küldetéseit.

JackDaniels
Jah, meg hogyha légiósokkal akarsz diskurálni, mert csak akkor állnak veled szóba, ha az "egyenruha" rajtad van.😊

\"Never say never!\" W Churchill

Ryleh
A légios uniformist csak akkor kell használnod,ha éppen az erõdben vagy,vagy pont légios küldit nyomsz...asszem

Hrisskar
Az Imperial Legionben milyen megkötések vannak? Pl: Mit szolnak hozzá ha nem vagyok a helyemen vagy ha nem hordom a légiós páncélomat.

ja meg amúgy jó, nekem teccik =)

látom 😄
csak szokatlan volt a színe, érted kerestem, hogy hol van Hrisskar aláírása, de színben elbújt az enyéim között 😊

Hrisskar
Kulissza titok:A Hrisskar név az egy szinõ és áttetszõ és mögé beraktem egy világitó pontot.(mindez 10 percbe se került Photoshoppal) Ja és StarCraftos betûtipust használtam. És az eredményt már látod.

Király! <#eljen>

(Így hogy az SS és a KAR más-más színû az elsõ ami eszembe jutott Schutz Staffel Karabiner98 asszem túl sokat CoD2-zök <#idiota>)

Hrisskar
Eddig tartott az új készítése!!

Hrisskar
Igen,de 1 picit gagyi lett. Épp 1 másikon dolgozok.

új logódizájn? 😊

akkor csak én emlékeztem rosszul hogy igen 😛

végre van aki ismeri a Warblade-t.

Köszi😊
Hrisskar
Pelgiad, Ghorak Manor felsõ szint,1 Scamp. 5000 pénze van és em alkuszik le a valós árból és 24 óra alatt visszatöltõdik a pénze(,mint minden más kereskedõé)

találtam. már nincs pénze...
Meg mentem más barlangba is, de ott csak patkányok voltak +a balrog v.mi, de aztán lódoltam úgyhogy a balroggal nem futottam össze... Tud vki olyan kereskedõt akinek pénze is van?