The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(legalábbis ha arra gondolsz hogy kidob az asztalra)
nekem is sp1em és optikai-kábeles egerem van, és nincs baj... reinstal nem tud segíteni?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Lehetne azt gondolni, hogy miért nem játszom ME alatt ha ott nincs ilyen gondom, de ott van más mégpedig az, hogy átlag 2percenként CTD –t csinál.
Lenne némi problémám az egér mozgásával WinXP Sp1, alatt mégpedig az, hogy egyszerûen bénán reagál a mozgatásra. Olyan mintha kilengene az egér, egy kisebb tárgyra alig tudok ránézni olyan vacak a pozícionálás. Ugyanez a morro ugyanazokkal a beállításokkal ugyanolyan FPS értékek mellett WinME alatt hibátlan. Ha valaki tud erre megoldást légyszi ossza meg velem. THX !
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Hát ez kész. De, mintha newm ilyen lett volna a botja <#fejvakaras>#fejvakaras><#nevetes2>#nevetes2>
vámpír is lehetsz ha jól emlékszem. jól? 😊
Még nem játszottam ki teljesen a játékot, van még küldetés amit meg lehet csinálni.A fõ történet szálat(Morrowind,Tribunal,Bloodmoon) teljes hosszában csak 1-szer játszottam végig.Még hátra a Imperial Cult és a Morag Tong.A Thiefs Guildot már kiírtottam ezért hozzájuk inkább nem csatlakozom.Ja és még vámpir sem voltam.
(me egyszer szerintem mutattad, csak nagyon nem néztem mit mond 😄 )
aki meg ugye megteheti hogy végigjátsza 12szer vagy többször, az észrevesz ilyen apróságokat 😄
meg amúgy csomóan ezt mongyák, nem?
"héj, vát ár jú dúing?"
Eggyes küldetések tetszettek,de még mindig nem szárnyalták túl a East Empire Company küldetéseit.
\"Never say never!\" W Churchill
csak szokatlan volt a színe, érted kerestem, hogy hol van Hrisskar aláírása, de színben elbújt az enyéim között 😊
(Így hogy az SS és a KAR más-más színû az elsõ ami eszembe jutott Schutz Staffel Karabiner98 asszem túl sokat CoD2-zök <#idiota>#idiota>)