27013
  • Calver
    nagy kérdés, merre találok fortify skill-es varázslatot?
  • magus
    tokjo, jatek eleje ota ugralok, lassan akkorat ugrom, hogy kezd hasonlitani egy kezdetleges quake bunnyra^^ jatek vegere olyan lesz mintha normalisan ugralnek^^
  • PiszkosFred
    Igyvan, vissza kell lopni ;]
  • tigeroo
    asszem a legközelebbi erődben lesznek a cuccok,egy elkobzott tárgyak részére létrehozott ládában ^^,
  • magus
    ...

vmi ladikaban taroljak oket nem? ha kiirtom a fel varost akkor visszaszerezhetem nem?^^
  • tigeroo
    olyankor elveszik a lopott cuccokat..cumi
  • magus
    lopottnak lopott volt, de nem szoltak az orok egyszersem, azota egyetlen egyszer fizettem 4 aranyat birsagkent mert be akartam csovelni vki agyaba
  • PiszkosFred
    Lopott volt és az őrök elvették?
    Esetleg constans bound spellek voltak?
    Megette egykét monszta az adott páncéldarabodat?
  • magus
    ooooo

meg tudja valaki magyarazni, hogy egyik pillanatrol a masikra miert tunt el a fel pancelzatom?

mar egy jo idehe rohangalhatok igy ugy latszik... egy jo nehez quest elott meg megvolt, utana nincs, elotte a conditionjuk jo volt, szal nem hiszem, hogy az
  • Crazy Mate
    TUd valaki hozzá valami jó vérfarkas mod-ot meg olyan savet amikor már farkasember a karakter?
  • Calver
    Calderában enchanternél, ha mész Azura-s küldire vigyél magaddal Grand Soulgemet imho, jó kis golden saint lélek, 80k-t ér - azt inkább hagyjuk mennyi idő Creepernél eladni
  • David2
    sajna már évek óta nem jártam ott, csak a megtalálási helyét tom, a kard neve Cvel kezdődik, s iszonyú nehéz kimondani, egy nekromata nőnél lesz
  • sirdond
    huh, csak nem valami jó hely egy kis long blade skill + block skill fejlesztéshez? mi a neve a barlangnak?
  • David2
    jah neked fegyó kéne mih?, ajánlani tok neked egy barlangot ez ügyben Sadrith MOra és Tel Fyr között
  • sirdond
    tizenöt perc alatt megtaláltam :D
    már régóta megvan a progi
  • sirdond
    volt egy csávó, pár ebony-s cuccal de annál csak egy ebony short sword volt :(
  • David2
    pedig emlékeim szerint a barlang végén egy csávesz, aki nem támad rád, full ebonx szettben ott áll
  • sirdond
    milk barlangjában nem találtam. egyéb ötlet?
  • magus
    amugy ti honnan szereztetek armorokat? en most veletlenul botlottam bele ebbe az ebony meg deadra setbe, de ti is mind loptatok armor darabkakat? bar csak lvl 4 vagyok de meg mindig azt a fegyvert hasznalom pl amit lvl 1-en is.
  • herczeg
    lent a sziget délkeleti csücskébe van egy bazinagy szobor, ami egy csajt ábrázol. az alatt van egy ajtó amin bemész és beszélsz a benti szooborral. ő adja a küldit.
    de gha te ennyi leírás alapján kevesebb mit egy óra alatt megtalálod akkor rohatt magas a search in morrowind skilled
    szóval ha nem akarsz bóklászni, akkorinkább töltse le ezt a térképet: http://www.uesp.net/morrow/files/mim_hi.exe
    itten meg keresd ki gyors a Shrine of Azura-t és már tudod is a címet....
  • sirdond
    ok thx
  • David2
    beszélsz a szoborral, s jah
  • sirdond
    és ott kapom meg az azura's star küldit is?
  • David2
    A calderai mages guildben asszem vehecc, a szentély vhol a sziget délkeleti sarkában van, vhol
  • sirdond
    ismét két kérdés. kinél tudok golden saint scrollt venni, és hol találom azura shrinet? előre is kösz :)
  • Calver
    Azura's Starral és Golden Saint Scrollokkal futószalagon nyomja ember jobbnál jobb cuccokat - igaz nem árt hozzá mondjuk 100as enchant, egy fortify int 100as cucc, meg a necromancer's amulett -, sztem fél perces 100%os chameleon is belefér gyűrűbe. nekem pólóban van, 12 sec, ha lopsz ugyis meg tudod folyton újítani szal így tökéletes.
  • Calver
    v. csinálj magadnak bound armoros szettet
  • Calver
    normális kesztyűket tud vki? perpill bound kesztyűkben nyomom, nem rossz, kicsit jobb armor rating mint dark brotherhoodos, no meg +10 agility jobbosnál, de nem ártana vmi extrább... (az h miféle mind1, 50 alatt nincs egyik páncélhoz kapcsolódó skillem se, a light meg már 98)
  • Calver
    Speechcraft+Mercantile trainer van South Wall Cornerklub aljában
  • tigeroo
    egy 80%_os chameleon cuccot tudol találni ALD VELOTHI-nél (közel van KHUULHOZ)

szal ald velothitől délnyugatra lesz egy csaj (és a közelben egy kissé átlátszó assasin..nála van a cucc) nem lehet eltéveszteni, egy kissebb híd(mint valami római kori csatorna) is húzódik párhuzamosan arrafele

szal ezekután lehet szerezni 20%-os amuletteket, stb-ket benyomod az 1perces 80%_os chameleont, majd a 20-ast és lopkodhatsz kedvedre ^^,
  • tigeroo
    nemár ...:p

akkor elmegyek ghostgate-be és csórok egy szettet..+ boots of blinding speed
    (a vakságot én ugy tom kivédeni, hogy rajtam van egy cipő, a blinding speedet rárakom a karimra, kicserélődik és nincs effekt)
  • sirdond
    thx. és chameleonos cuccokat? vagy varázslatot,mert én meg azt nem találok. :(
  • Muki100
    Ondusi's open doornak hívják
    speechcraftot caius nem tanít?
    vivecben biztos van valaki
  • magus
    open nevu varazslatot az Istennek nem talaltam meg Balmoraban sehol:/ Speechcract trainert sem, azok a blade trainerek nem tanitanak speechcraftot akik balmoraban vannak
  • David2
    vagy Milk barlangjában, Balmorától vhol északra
  • Calver
    Telvanni kincstárba, Telvanni plazába bemész, ott tower és onnan lejutsz vaultsba, ott egy pár ebony vértdarab... miután feltörtél 2 db 75ös zárral ellátott ajtót, és átverekedted magad 2 storm atronachon. egykezes fegyvernek pedig talán legtutibb az a Daedric Katana, ugytom Dren Plantationben van egy.
  • sirdond
    hol lehet jó ebony cuccokhoz hozzájutni? és melyik a legjobb egykezes fegyver? be kellene már egy kicsit ujjítanom :)
  • Calver
    ezer köszönet, sikerült megtalálni, aztán azt is a Blind effektnek h lehet ellenállni. alapból Bretonnal játszom, annak van egy 50%os resist magickaja, de az nem elég nekem h csak félvakon mászkálok... fogtam, beleraktam egy Extravagant Beltbe egy olyat h resist magicka 50 pts for 4 secs, ezt elnyomom, így lesz 100%os , felrakom boots of blinding speedet és tadaaam! +200 speed és semmi vakság. király így.
  • Muki100
    Calderától délkeletre asszem. Kövesd az utat amelyik Gnaar Mok felé vezet, még akkor is ha nem pont arra megy csak a legközelebbit és ott fog állni. (Pemenie)
  • Calver
    nagy kérdés: hol akadok arra a kétlábúra aki a Boots of Blinding Speedet adja? koma pofázott vmit de istennek nem találom