The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szembe állsz vele (Fyr bátyóval)akkor baloldalon van egy kisdoboz 100-as zárral,kinyitod benne az amu. Mikor felveszed az amut megkérdezi akarod -e hogy elteleportáljon a crescent tulajához, leokézod és már készülhetsz is a harcra ha lezúztad visszavisz Fyr-hez, az invertoridban pedig ott a crescent.
A Daedric Crescent-et honnan tudom megszerezni?
Elméletileg Dyvaith Fyr (a full deadric páncélba teremtett csóka) polcán van vmi teleport ami elteleportál a fegyverhez...
Tegnap 2 órán át kutattam a teleport után, az egész fát felforgattam de semmit sem találtam:S
Hol találom?
Elméletileg Dyvaith Fyr (a full deadric páncélba teremtett csóka) polcán van vmi teleport ami elteleportál a fegyverhez...
Tegnap 2 órán át kutattam a teleport után, az egész fát felforgattam de semmit sem találtam:S
Hol találom?
Jómagam is a játékok és egy kicsit a könnyûzenék miatt mentem angol kéttannyelvûbe. Amellett, hogy ma már minden játékot és filmet eredetiben nagyjából tökéletesen értek, és szinte az egész internet az enyém, mintegy ráadásképpen még Írországban is dolgozom, az otthoni (hasonló melóért járó) fizetés usque 4-5szöröséért.
Ezek után mondja valaki, hogy nem éri meg angolul megtanulni 😊)
DB
ED: ez Randalnak ment re:
Ezek után mondja valaki, hogy nem éri meg angolul megtanulni 😊)
DB
ED: ez Randalnak ment re:
A ti kung-futok nem erős!
Õszintén szólva nekem sincs túl jó angolom és valamikor csak úgy ráérzés szintjén értettem, hogy mirõl is van szó. De ettõl függetlenül szeretm nagyon a játékot és inkább elõvettem a szótárt ha nem értettem valamit. (Gondolj bele, hogy a Planescape Tormentet így milyen volt játszani,ha te nem is tudod a többiek igen, hogy milyen szövegei vannak😊 )
Nyelvet tényleg nem egy gamma miatt kell megtanulni, de legalább ösztönzõleg hat.
Nyelvet tényleg nem egy gamma miatt kell megtanulni, de legalább ösztönzõleg hat.
Na asszem sikerült.
Kivettem a forcegreetet, elindítottam, és amikor megöltem nem kaptam naplóbejegyzést csak akkor mikor elolvastam a reportját.
Ez így a normális?Amúgy egy õrrel beszéltem és meglepõdött hogy aszonta hogy megöltem a leadert szal lehet mûxik.Az õrök keptönjéhez kéne mennem és a Trone szobában van.Oda hogyan jutok el?😊
Kivettem a forcegreetet, elindítottam, és amikor megöltem nem kaptam naplóbejegyzést csak akkor mikor elolvastam a reportját.
Ez így a normális?Amúgy egy õrrel beszéltem és meglepõdött hogy aszonta hogy megöltem a leadert szal lehet mûxik.Az õrök keptönjéhez kéne mennem és a Trone szobában van.Oda hogyan jutok el?😊
Amúgy neki bevan lõve egy forcegreeting...namost azt kiszedtem és ha megölöm elszáll a játék😄
Ehh, aszittem sikerül😊
Ehh, aszittem sikerül😊
Ok az elõbb beszúrt patch-(ek)nek csak az a lényeg, hogy mindkét kiegészítõ fent legy fent legyen.
Hát 1 gond van...
Nekem a játék csak ebben a sorrendben indúl el:
Morrowind - Tribunal - Bloodmoon
Felcserélgetve még be sem tölt:S
Amúgy nekem mind1 hogy mi történik csak azt a rohatt beszédszkriptet ne csinálja, csak az nem kéne...
Nekem a játék csak ebben a sorrendben indúl el:
Morrowind - Tribunal - Bloodmoon
Felcserélgetve még be sem tölt:S
Amúgy nekem mind1 hogy mi történik csak azt a rohatt beszédszkriptet ne csinálja, csak az nem kéne...
Bár nekem megvan eredetibe, én is törtel játszom, de ilyen hibával nem találkoztam.
Ha felraktad a Bloodmoon -t, de utána patchet még nem raktál, akkor tedd fel
ezt .
Majd másold ebbõl a com file-t a Morro könyvtárába és futasd. A dos -os ablaknál nyomj bármilyen billentyût az "esc" kivételével. Ez eltávolítja a betöltõ képernyõket(ez nem 100%) és a videókat is a játék elejébõl valamint nem fog cd -t kérni.
Természetesen semmilyen kárért nem vállalok felelõséget 😊
Ha esetleg nincs Bloodmoon-od akkor jelezz vissza és megpróbálok más megoldást találni.
Ha felraktad a Bloodmoon -t, de utána patchet még nem raktál, akkor tedd fel
ezt .
Majd másold ebbõl a com file-t a Morro könyvtárába és futasd. A dos -os ablaknál nyomj bármilyen billentyût az "esc" kivételével. Ez eltávolítja a betöltõ képernyõket(ez nem 100%) és a videókat is a játék elejébõl valamint nem fog cd -t kérni.
Természetesen semmilyen kárért nem vállalok felelõséget 😊
Ha esetleg nincs Bloodmoon-od akkor jelezz vissza és megpróbálok más megoldást találni.
még a bloodmoon telepítése után is létezik egy peccs ami javít rajta, de van külön script peccs is még hozzá. ez a neten fellelhezõ ha keresed, most nem tudom megmondani hogy mi a neve vagy hogy hol van
Vagy hogy kell megoldani mer már nagyon idegesít...
Melyik a legkisebb pecs ami kijavítja ezt a hibát és normális crack is van hozzá?Vagy van más megoldás is?
Melyik a legkisebb pecs ami kijavítja ezt a hibát és normális crack is van hozzá?Vagy van más megoldás is?
Haljátok ezt a Dandras Vulest (Dark Brotherhood fõnök vagymi) hogyan lehet kinyírni??
Mindig mikor már csak egy centi van az életébõl megszólít és végtelenenített kérdéseket nyomat amitõl semmit nemtudok csinálni, csak jönnek a kérdések ezerrel és kilépni sem lehet meg semmi.
Kurvára belassul a gép és alig megy az egér is.Olyan mint egy elcseszett párbeszéd script.
Mi a teendõ ez ellen?
Mindig mikor már csak egy centi van az életébõl megszólít és végtelenenített kérdéseket nyomat amitõl semmit nemtudok csinálni, csak jönnek a kérdések ezerrel és kilépni sem lehet meg semmi.
Kurvára belassul a gép és alig megy az egér is.Olyan mint egy elcseszett párbeszéd script.
Mi a teendõ ez ellen?
Én maradok a 100-as open gyürübennél, nem kell vadászgatni tekercseket, erõs lélekkel még tõltet is lesz benne jócskán. 😊
Ez a scroll megtalálható a „random_smuggler_11+” –ben ami benne van a „l_n_smuggled_goods” –ban. Ez utóbbiból pedig barlangokba, zsiványtanyákon(ez tetszik) meg egyéb helyeken baromi sok van, így LVL 11 felett erõsen megnõ az esélye annak, hogy ezen helyeken sok ilyet is talál a játékos.
Én 10+ szinten gyûjtöttem be vagy 15-öt a zsiványtanyákon. Akkor az mák volt?
Már-már természetes volt a locksptitter. ; )
Már-már természetes volt a locksptitter. ; )
Most meg nem mondom de szintfüggõ hogy milyen cuccokat árulnak, asszem 10-12 szinten már kapható.
Persze lehet hogy vmelyik plugin miatt a sok százból de én mégis úgy emlékszem hogy az alapjátékban is így volt.
Persze lehet hogy vmelyik plugin miatt a sok százból de én mégis úgy emlékszem hogy az alapjátékban is így volt.
Mápedig én kötöm az ebet a karóhoz, úgyhogy továbbra is azt állítom, hogy fix helyen nem lehet venni. De meggyõzhetõ vagyok, úgyhogy ha mondasz konkrét kereskedõt akinél van akkor meg vagyok gyõzve 😊
Az véletlenül elõfordulhat, hogy a kereskedõnek van egy olyan ládája amibe van egy olyan random ami ezt is kidobhatja és pont kidobja, ekkor a kereskedõ azt el tudja adni.
Az véletlenül elõfordulhat, hogy a kereskedõnek van egy olyan ládája amibe van egy olyan random ami ezt is kidobhatja és pont kidobja, ekkor a kereskedõ azt el tudja adni.
Enchanternél lehet vásárolni.
Akkor azlesz...
Amúgy fegyvert enchantolni hol tudok?Mert a balmorai guildben csak páncélokra lehet asszem, vagy mindenhol csak azt lehet?
Amúgy most voltam a red mountainsba és lazán széjjelvertem Dagoth Odrosal-t.
Namost az baj hogy 15 szintesen leveregetem a Dagothokat?Még caidusnál a 3. küldit sem kezdtem el.
Nem akarok kárt tenni itt a jövõben😊
Vannak ott Golden Saintek, jók a lélekkõbe.
Most asszem Cosades küldiket fogom folytatni aztán majdcsak eljutok Dagoth Urig.
Amúgy fegyvert enchantolni hol tudok?Mert a balmorai guildben csak páncélokra lehet asszem, vagy mindenhol csak azt lehet?
Amúgy most voltam a red mountainsba és lazán széjjelvertem Dagoth Odrosal-t.
Namost az baj hogy 15 szintesen leveregetem a Dagothokat?Még caidusnál a 3. küldit sem kezdtem el.
Nem akarok kárt tenni itt a jövõben😊
Vannak ott Golden Saintek, jók a lélekkõbe.
Most asszem Cosades küldiket fogom folytatni aztán majdcsak eljutok Dagoth Urig.
Hát igen, de csak próbálnád ... mert csak random –ba van.
Tehát sehol sem kapsz maximum találhatsz véletlenszerûen.
Neked a legjobb megoldás szerintem továbbra is egy enchantolt(ring,amuletST😎 100as open.
Tehát sehol sem kapsz maximum találhatsz véletlenszerûen.
Neked a legjobb megoldás szerintem továbbra is egy enchantolt(ring,amuletST😎 100as open.
Ja ott van egész frankón elrejtve(elsõre vagy fél órát keresgéltem mire megtaláltam). Nem akarlak elkeseríteni , de a megszerzéséhez kevés lesz a 80as open.
Úgy értettem a tárgyat mint a ring amit csináltál.
A haxoror által javasolt „Scroll of Ekash's Lock Splitter” –el is ki tudsz nyitni bármit, de ehhez hozzájutni baromi nehéz.
Közben megnéztem ezt a kulcs témát is de 0 db van belõle se „kirakva” se „odaadva” se „beletéve” nincs semmibe.
Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nem lehet megszerezni mert elképzelhetõ, hogy egy NPC valamikor, valahol odaadja(javaslom csinálj inkább egy 100as Openes tárgyat).
Úgy értettem a tárgyat mint a ring amit csináltál.
A haxoror által javasolt „Scroll of Ekash's Lock Splitter” –el is ki tudsz nyitni bármit, de ehhez hozzájutni baromi nehéz.
Közben megnéztem ezt a kulcs témát is de 0 db van belõle se „kirakva” se „odaadva” se „beletéve” nincs semmibe.
Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nem lehet megszerezni mert elképzelhetõ, hogy egy NPC valamikor, valahol odaadja(javaslom csinálj inkább egy 100as Openes tárgyat).
Vegyél egy olyan scrollt az egyik enchanternél aminek benne van a nevében hogy "locksplitter", az kinyit mindent.
Ja meg van egy olyan varázslat hogy "detect key", elég alacsony szintû miszticizmussal is ellõheted és a térképen szines körrel megjelöli hogy hol vannak a kulcsok.
Ja meg van egy olyan varázslat hogy "detect key", elég alacsony szintû miszticizmussal is ellõheted és a térképen szines körrel megjelöli hogy hol vannak a kulcsok.
Hát egyikhez sem értek:S
Tárgyat hogyan?Egy gyûrûbe enchantolni egy 80as opent?Ezt megpróbálhatom.
Amúgy ha kinyitom a két ajtót akkor ottvan a deadric face of god sisak nem?
Tárgyat hogyan?Egy gyûrûbe enchantolni egy 80as opent?Ezt megpróbálhatom.
Amúgy ha kinyitom a két ajtót akkor ottvan a deadric face of god sisak nem?
Igazából fogalmam sincs hol a kulcs, de ha érdekel mi van mögötte és értesz a Securityhez akkor nyisd ki lockpickel. Ha az Alterationhoz értesz akkor nyisd ki open-el, ha egyikhez sem akkor csinálj egy tárgyat amivel ki tudod nyitni.
Amúgy a Marvani Ancestral Tomb alsó lépcsõhöz nyilló ajtót hogyan lehet kinyitni?
A kulcs merre található?
A kulcs merre található?
😄DD <#idiota>#idiota>
Ez félreérthetõ lett bocsy nem rajtad mosolyogtam, hanem a készítõk részérõl vicces, hogy ez lemaradt.
Csodálkozva látom, hogy igazad van 😊 tényleg nincs rajta.
Úgyhogy : TelFyr
Úgyhogy : TelFyr
Hehe - játék miatt... Még 1 évtized, és senki sem fog boldogulni legalább 1 idegen nyelv nélkül. Sõt mondok valamit, szinte 100%, hogy angol nélkül senki sem fog boldogulni (már aki nem kétkezi munkéát akar végezni). És igenis, meg lehet középfokon tanulni az angolt pár év alatt. Nekem kb 2 évbe került úgy, hogy nincs is különösebb nyelvérzékem. Intenzív volt, de megérte.
ellentétben más rpg-kkel..itt nem azután fejlõdik a karakter ho mennyi ellenséget eliminált,hanem hogy mit csinál....ergo: ha pl a long blade-t soxor használod...pl,a a helyi fauna likvidálásával foglalkozva..akkor emelkedik eme fegyverhez valo jártasságod...ez x mennyiség után szintlépéshez vezet,amit a game..avval jelez hogy jelzi: jo lenne ha pihennél és elmeditálnál a dolgokon😊)))
szal elég speckon lehet nevelgetni a karidat😊
"ha lehet mindig ugrálva közlekedj,automatikusan emelkedik eme képességed is"
Azéé arra vigyázz hogy kiket ölsz meg...mert ez néha a késöbbi pályafutásod során gond lehet......a nagy házak képviselöit is hanyagold sztem...mert nem biztos hogy nem lesz kihatással rás a késöbbiekben.
Én pl nagyon soxor toltam a játékot,de igy is okoz meglepiket😊)))
Ja!!!!most jön a "szentségtörés"....DE!!!!!!!!ha nagy a gáz..és untat ho gyenge vagy......sztem nyugodtan benyomhatod a god modot.....ismétlem:ez nem szokványos rpg...igy az árkádra,hash&clash re vett harc néha nem olyan élvezetes..(sztem ez elqrja a játékot)szoval...ha kell,akkjor kell a csalás....a sztori,a játék a lényeg-----nem az ho: "uhhh bazz,és sosem használtam kodot"
😊))ez persze:::.........SZVSZ😊))))))))))
szal elég speckon lehet nevelgetni a karidat😊
"ha lehet mindig ugrálva közlekedj,automatikusan emelkedik eme képességed is"
Azéé arra vigyázz hogy kiket ölsz meg...mert ez néha a késöbbi pályafutásod során gond lehet......a nagy házak képviselöit is hanyagold sztem...mert nem biztos hogy nem lesz kihatással rás a késöbbiekben.
Én pl nagyon soxor toltam a játékot,de igy is okoz meglepiket😊)))
Ja!!!!most jön a "szentségtörés"....DE!!!!!!!!ha nagy a gáz..és untat ho gyenge vagy......sztem nyugodtan benyomhatod a god modot.....ismétlem:ez nem szokványos rpg...igy az árkádra,hash&clash re vett harc néha nem olyan élvezetes..(sztem ez elqrja a játékot)szoval...ha kell,akkjor kell a csalás....a sztori,a játék a lényeg-----nem az ho: "uhhh bazz,és sosem használtam kodot"
😊))ez persze:::.........SZVSZ😊))))))))))
Húúú...elõször játszol rpg-vel?
Olvasgass itt el jópár dolgot: http://www.morrowindhq.hu/
Nemtom hogy csináltad azt a karit úgy el...amúgy a seyda neeni õr az nem ordinator hanem csak egy egyszerû guard.
Ordinatorok vicecben vannak és ha van tribunalod akkor ottis, de ott már high ordinatorok.
Amúgy én próbáltam mindig a best cuccokkal rohangászni, és gondolom midnenki aki nem akar megpusztulni.
Amúgy úgy tudsz bármely karival meggazdagodni hogy megölsz egy ordinatort, elveszed a páncélját és eladod a creepernél ami szettenként kb 25k-t jelent.
Törekedj arra hogyha harcolni akarsz akkor ne intelligencre tegyél szintlépéskor hanem erõre vagy ami a harchoz kell.
Most megyek aludni, jócakát
Olvasgass itt el jópár dolgot: http://www.morrowindhq.hu/
Nemtom hogy csináltad azt a karit úgy el...amúgy a seyda neeni õr az nem ordinator hanem csak egy egyszerû guard.
Ordinatorok vicecben vannak és ha van tribunalod akkor ottis, de ott már high ordinatorok.
Amúgy én próbáltam mindig a best cuccokkal rohangászni, és gondolom midnenki aki nem akar megpusztulni.
Amúgy úgy tudsz bármely karival meggazdagodni hogy megölsz egy ordinatort, elveszed a páncélját és eladod a creepernél ami szettenként kb 25k-t jelent.
Törekedj arra hogyha harcolni akarsz akkor ne intelligencre tegyél szintlépéskor hanem erõre vagy ami a harchoz kell.
Most megyek aludni, jócakát
a nort és a gyors pénzszerzés hogy kapcsolódik? áruld el légyszi, mert eddig csak próbálgattam a játékot, és végigvinni egy ilyen havasfelföldi barbárral szeretném elsõre. igaz kicsit meg fogom buherálni a statjait hogy élethûbb legyen. mondjuk én 10. szinten sem tudtam lenyomni még egy seyda neen beli õrt sem(az ordinátor)igaz alapfelszerelésem volt, és az biztosan nagyon sokat számít
Igen ez nekemis megvan de nem mutat meg minden zeget zugot...pont azt nem mtuatja meg ami kell:S
korabban volt egy korrekt hozzaszolo,aki belinkelt egy oan terkepet amin minden bennevan,interaktiv,kereso is van benne.....elvileg abban minden zeg-zug benne van...legalabbis eddig en is ezt hasznaltam....tehat nem egy nagymeretu kep,hanem rendes program...par hete tette be az illeto..(ezuton is megeccer koszi..)....azt hasznald,ha vmi eldugott helyet keresel😊))
Amúgy LongBlade mastertraiert hol találok?
Morrohq-n ez van írva:
LONG BLADE - Ulms Drathan - Armigers Stronghold - Molag Maar
De ott olyat nem találtam hogy Armigers Stronghold:S
Merre van az?
Morrohq-n ez van írva:
LONG BLADE - Ulms Drathan - Armigers Stronghold - Molag Maar
De ott olyat nem találtam hogy Armigers Stronghold:S
Merre van az?
De gondolom nem olyan ártatlan mint csipkerózsika😄
Na mind1 most ordinátorpáncélban nyomulok az elég lesz egy darabig😊
Azér kicsit fura hogy 5-ös szinten már lenyomok egy ordinátort, igaz nehezen de azért megvan!
Nordom van, aztán így simán meggazdakszom és tanulok aztán meg fél óra alatt megvan a 20. szint...
Na mind1 most ordinátorpáncélban nyomulok az elég lesz egy darabig😊
Azér kicsit fura hogy 5-ös szinten már lenyomok egy ordinátort, igaz nehezen de azért megvan!
Nordom van, aztán így simán meggazdakszom és tanulok aztán meg fél óra alatt megvan a 20. szint...
Ez egy varázslótorony és õ a tetején lakik, asszem ezzel az összes kérdésre válaszoltam <#hehe>#hehe>