27013
-
nah semmi?
pedig pár hete olyan faszán ment.. -
Egyébként elősször azt hittem,hogy textura hiba van ott csak mikor közelebbről néztem meg akkor láttam meg a SecretDoor felíratot.
-
Már le is szedtem. Jónak tűnik a dolog. Remélem kompatibilis lesz :) -
De megtaláltad és ez a lényeg 
-
Hé CS@!!! Tök rég használom a Tower módodat és most találtam meg a rejtet meglepedésedet. -
mind1 a hivatalos oldalról letöltöttem ugyanazt és müxik (az én regem a youareokay)
most a boots of blinding speed cipővel szaraxom...ha felveszem "megvakulok"...eddig si tudtam róla, pedig mindíg ki tudtam játszani...rálöktem a karimra, és kicserélte a sima cipőt a BoBS-re és mégse lett effect, mostmeg van.. :l
mind a 2x wood elf karim volt, és tudtommal az elsőnek sem volt resist magickája :( -
haxoror #25259 Azért nem egyezik mert az a plugin régebben készült mint az utolsó patch, ez egy olyan hibaüzenet amivel nem kell foglalkozni.
Nyugodtan okézd le faszán működni fog vele a játék. -
Ajánlom a Demon Force modot, melyet egykori társszerkesztőnk Mythos készített, és mely szerintem mai napig a legjobb AI/Balance mod a játékhoz. Azt használva igazán megtanulja tisztelni az ellenfeleit az ember ;] Link és letölthetőség a Morrowind HQ modszekciójában.
A mod fejlesztésének alapötlete még a nyáron megfogalmazódott bennem, s az alapváltozata számos tesztelésen is átment, melyek a kompatibilitást voltak hivatottak vizsgálni. Az elsõ idõkben az egyik barátom is sokat segített a tesztekkel, remélem jut még ideje. Az elsõ kompatibilitási vizsgálatok és a legkülönbözõbb irányú fejlesztések végeredményeképp született meg ez a mod. Egyértelmû volt, hogy a játékban szereplõ démonok (daedra), élõhalottak és istenek nem kimondottan erõsek, s képességeik terén még csak nem is változatosak - nyilván nem küsõre, hanem képességeik terén. Ez megmutatkozik mind az idézett lények kapcsán, illetve minden 20. szintet elért harcos játékstílusában. A játék párbeszédei közt számtalan formában óva intik a karaktereket, hogy alacsonyabb szinteken felkeressék az õsi romokat és sírboltokat, mert az elõbbieket daedrák, az utóbbiakat élõhalottak védik. Ennek a fényében született meg a mod jelenlegi formája, figyelembe véve a tényt is, hogy a játék varázshasználói NPC-it is változatosabbá, erõteljesebbé tegyék, s ne feltétlenül legyenek a harcosok gyakorlóbabái. Az istenek tekintetében ugyanez a helyzet: azért istenek, hogy erõteljesek legyenek - a játékban található 3 istent még egy 38-42. szintû zarándok is képes megfelelõ felszereléssel a végsõ pusztulásba dönteni, ami egyáltalán nem reális. -
v1.6.1820 a játékom verziószáma.. feltettem az area effect arrows-t és azt írja k hogy nem egyezik a plugin a master fileokkal :D! szopás!! -
Ilyet nekem is csinál. Hiányoznak neki a videófileok :D Ha nyomsz egy mégse-t akkor nem fog többet anyázni elvileg. Warezhiba :P
Ez a hol lehet megvenni a játékot dolog engem is érdekelne. Kb 1 éve jutott eszembe hogy meg kéne venni kiegészítőkkel, de sehol nem találom. Mondjuk nem is voltam olyan sok helyen. Nem Budapest :( -
Hát én nem csalódtam annyira, mert hangulata za van a dolognak, csak rengeteg butítást eszközöltek, amiket nem kellett volna, és így elég monoton lesz egy idő után, kevés igazi karakterlehetőség meg még sorolhatnám. Szóval nem rossz játék, csak nagyon méjnsztrím :D
A modötleteket köszönöm, bár igazából játékémény megdobását célzóra gondoltam, a grafika annyira nem izgat, mert akkor az oblivinnal tolnám még mindig :)
Felraktam a Giants Ultimate modot, azt nagyon ajnározták mindenfele, de kiakasztotta a játékot :( -
ehhh.felraktam az alap morrowindet, tribunal, bloodmoon 1.6. mittoménhanyas peccs , crack és mindenféle fos hibaüzit ír ki...::AD_A?D_D? faszom..
isten se akarja hogy játszak vele :( felraktam az area effect arrows + bittercoast sounds plugint, de szarakszik, letöröltem őket és még mindíg kiírja őket... -
eh, fáradt vagyok: posztoljon már egyet ide == írja meg, melyik üzletben szerezhető be. warez nem érdekel. -
én is nagyot csalódtam az Oblivionban (nem akarok flémelni a topikjában :) ), viszont a Morróból a kiegeket nem játszottam végig.
itt viszont említettétek, hogy nem lehet kapni Mo-n Game of the year edition-t. Ha valaki mégis talál, posztoljon már egyet ide pls, mert nekem fontos lenne bizonyos okokból, hogy idehaza vegyem meg.
ja, és kiegekből még vmi monster packot javasolnék, ha már unod az alap tizeniksz monsztert.. (meg cliff_racer-ek kikapcsolását :) )
-
Better Bodies, Better Heads, Just Face It, imho Canadianice páncélmodjai, így kapsz egy jól kinéző játékot, jól kinéző karakterekkel, ahol a nőknek páncélban is van valami ott a mellkasukon. -
Meguntam a buta kis Obliviont és inkább újrakezdem a Morrowindet.
Ha tudna valaki valami tippet adni hogy milyen modokat érdemes felrakni azt nagyon megköszönném. Már egy-másfél éve nem játszottam vele, úgyhogy már nem nagyon vágom hogy mik azok a dolgok amikkel érdemes kiegészíteni az alap pakkot. -
Kell egy üres soul gem, mondjuk egy ami megfelel ahhoz a lélekhez amit kiszemeltél. Aztán meg kell tanulnod a soul trap spellt vagy kell egy gem feeder tekercs. Ráadod a szörnyre (emberekre nem megy) és amíg a hatása alatt van megölöd. Az inventorydból kiválasztod a gemet amiben benne van a lélek és ráviszed a karakteredre. Kiválasztasz egy itemet és az effekteket amiket akarsz. De először szerintem megéri trainerhez menni és utána belefogni magadnak, mert különben sok soul gemet fogsz még elhasználni, hacsak nem szerzel Azura's Start -
szasztok!:)
elmondaná valaki szóról-szóra hogy hogy kell enchantolni + a soul gemek működését:D!
pl. mi kell ahhoz hogy egy lelket "bezárjak" a gemekbe?:) valaki írja le részletesen meg akarok tanulni enchantolni ^^ -
Nuki #25247 ezek szerint nektek sem volt kémia fakultáció.... :]
htx ^^ -
Egyébként a mód a scampnek 500000 pénze lesz. -
Inkább elküldöm e-mailben mert fogalmam sincs, hogy honnan töltöttem le. -
Nuki #25244 valaki tudja melyik az a mod és hol lehet megtalálni, ahol kapsz egy boltost rohatt sok pénzel? mert ez az scamp előtti alvásosdi rohattul nem tetszik :Ð -
[beül a sarokba és zokog]
-
Danton #25242 Szabad fosztogatni a csillag által nyitódó barlangban?
-
Danton #25241 a cavern of the incarnatenak van szerepe a főküldiben? Csak azért kérdem mert most csináltam meg az Azura questet és megkaptam a csillagot... -
A boltból!!!4 Igaz miota van Oblivion azóta nem látom a polcokon. Szal legálisan nem sok eséllyel. -
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a frncba akkor még sokat kell várni
bár tudnám hol van az a dvd amin fenn volt az összes...
ja meg honnan lehet szerezni GOTY verziót mer úgy hallottam jobb? -
nem bazze nem fog müködni, azért csinálják a kiegészítőket...
-
ja meg ezt most találtam egy fórumon. ezt még meg lehet csinálni vagy kijavították már?
"I have an army of Golden Saints AND Winged Twighlights FOREVER create a spell summon monster for 1 sec on self
and soul trap 1 sec on target
face a wall and cast it
or look down and move while casting it
the summoned monster stays forever and follows you
when you kill it, the body stays too so you can steal their weapons or shields"
szóval a végtelenségig megmaradnak az idézett golden saintek és winged twilightok, és jönnek veled pusztítani...
ez kajak lehet
-
Hela.
Most újra ráakadtam a Morrowindre és ezzel lenne kapcsolatban a kérdésem.
Szóval mivel a sima Morrowind fog lejönni leelőször és nem akarom megvárni a kiegészítőket ,hogy azt feltelepítem , csinálok egy karatktert és majd később telepítem rá a kiegészítőket(Tribunal,Bloodmoon).Szóval a karakterrem működni fog akkor. pls válaszoljatok
-
kk. juteszembe, te az SWG-s Piszkos Fred vagy, a New Order fegyverkovácsa? mert ez esetben Sel'quist jelentkezik
-
Jóvan már, nyugi. Kérdezett, kapott választ is, ennyi. Érdekes a stílusa, de azért nem kell ezt túl ragozni. -
juhé, meg egy idióta az sg-n! sztem neked mind1 hogy angol vagy magyar nyelvű a gém, egyiket sem neked találták ki. neked sokkalinkább kötél való. -
amit ilyenkor az ember tehet: pánikolj.
vagy gondold végig mit állíthattál át esetleg -
Hamarosan kész. Addig marad a szótár. -
meril #25230 JA!!!!!!!! -
Figyelj már, hányszor vágtak meg magyarból, hogy képtelen vagy a mondatvégi írásjel számot limitálni? Vagy az IQ -dal arányos? -
meril #25228 Hello Mindenkinek!!! Valakinek van már hozzá magyarosítása vagy mikor lesz kész?????????????????????? Elöre is kössz!!!
-
ha megnyomom a jobb gombot, az inventory nem jelenik meg. Mit csináljak? -
haxoror #25226 sehol, asszem csak a patch és kiegészitők nélküli alapjátékban lehet szerezni