The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Egyszerûbb ha letöltöd az egészet vhonnan.
Valaki nemtudná feltölteni (<#nyes>#nyes>) az Elder Scrolls III : Morrowind data2.cab fájlját. Sajnos a hülye a cd-n hibás a fájl. <#gonosz3>#gonosz3>
Vagy esetleg tudna vki linket adni ahonnan le lehet szedni? :-)
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Azzal nem lehet gond már nagyon régen használom..
Amugy a hang is szokott szaggatni mind a Most Wantedben mind a Morrownidben 😞
Ha igen akkor ennek egyik lehetséges oka lehet a PCI Latency, sajnos azon kívül, hogy ez valami késletetés én sem tudom mit jelent igazából. Állítólag ez a LtcyCfg programmal orvosolható.
Google –ba beírod a „morrowind” és a „LtcyCfg” kulcsszavakat, minimális(egy oldalnyi) találatot kapsz, de abban vannak konkrét tippek is a beállításokhoz.
Nem értem ???
Megoldás: Windows 2000 vagy XP.
Ha még XP alatt is szar, akkor nemtom 😞
DB
Aztán elmész a Mages Guildba, ahol adsz neki egy szimpla tárgyat (én egy jelentéktelen gyûrût adtam), és a lélekkövet, amibe a Golden Saint van.
Kiválasztod, hogy ne egyszeri, hanem constant effektet(állandó hatást) adjon,majd a fly/leviatate varázslatot. És leperkálod érte a baráti összeget.(nekem 90.000 pénzt kért érte, de akkor már 200.000-nél jártam)
És voilá, van egy gyûrûd, amit ha az ujjadra húzol, addi repülsz ameddig csak le nem veszed.
Ja, ezt Enchantolásnak hívják. Ha varázsló vagy és magas szinten enchantolsz, megcsinálhatod magad is, és akkor nem kell horribilis összegeket kifizetned.
Lenne egy másik érdésem is !!!!
Miért van az, hogy egy bizonyos idõ múlva elkezd rohadtúl szaggatni a game és ez nem is szûnik meg csak akkor ha újraindítom!!!!!!
Eléggé idegesítõ fõleg úgy, hogy nem lehet megbecsülni mikor fog újra szaggatni, néha már az elején néha 1-2 óra múlva!!
Módok nincsenek fennt csak az alapjáték plussz a kieg-ek és persze a patchek...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
szem bloodmoona át is lehet levitálnivagy uszni..
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ha megiszod valami, olyasmit csinál, hogy a „vezetõ” képességeket kicsit felfele a többit pedig kicsit lefele nyomja. Elsõdleges feladata nálam is az, hogy jól mutat a polcon, de ha érdekel a „valódi” haszna akkor, ajánlom látogass el a HQ –ra majd vedd szemügyre a : Végigjátszások/Tolvajok Céhe/Vivec-i küldetések/3. Feladat –ot.
Találtam valami kupát az egyik barlangban Ald Redaynia-ban 100-ezret ér mit kell vele csinálni???????
PL.:Ha nincs nálad a Wraithguard akkor DagothUr sebezhetetlen, de ez hülyeség lenne hiszen itt pont az a jó, hogy azt csinál az játékos amit akar(akár még ezt is).
Gothic más tészta mert ott pl bizonyos emberek alapból sebezhetetlenek addig amíg a történetben odáig nem jutsz, hogy sebezhetõvé váljanak.
Exterior Cell Buffer=30 ->256ra 512 esetén, 512 1 gb esetén
Ez mit csinál?
Elég nagy változtatás <#fejvakaras>#fejvakaras>
így már nagyon jól fut, a dontthreadload=0 sokat segíthet, legalább 756 mega ram kell neki és az árnyékokat kapcsold ki. ha ezután is fagy akkor passz, de igen ritka ilyen beállításokkal.
A Gothicot lehetetlen csalás nélkül ilyen gyorsan végigtolni. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Max FPS=60
SkipProgramFlows=0
DontThreadLoad=0
ThreadPriority=-1
ThreadSleepTime=4
Screen Shot Enable=1
Interior Cell Buffer=10
Exterior Cell Buffer=32
Number of Shadows=4
Maximum Shadows Per Object=1
MaintainImportedDialogueOrder=0
ExportDialogueWithHyperlinks=0
UseExistingTempFile=0
UseLinear=0
LinearMethod=1
LinearValue=3.0
LinearRadiusMult=1.0
;
UseQuadratic=1
QuadraticMethod=2
QuadraticValue=16.0
QuadraticRadiusMult=4.0
;
OutQuadInLin=0
általában az alapjátéknál jelentkeznek a kilépegetési gondok és nem
felpeccselve, mindenesetre nem cáfolom hogy nálad fordítva van, csak furcsa.
hány mb memóriád van? minimum 756 mb ajánlott a játékhoz, de inkább attól több
Interior Cell Buffer=10 ->128ra kell emelni, ha 512 memóriád van, 256ra, ha 1gbd
Exterior Cell Buffer=30 ->256ra 512 esetén, 512 1 gb esetén
DontThreadLoad=1 !!!!!!!!!!!!!!!!
bocs ez utóbbit elírtam, egyre kell állítani ha kilépegetési gondok vannak, ez
azt állítja be hogy legyen elõtöltése a cellák közötti mozgásnak vagy sem,
vagyis ha közeledsz egy cella széléhez, ha egyesre van állítva akkor megkezdi a
másik cella adatainak feltötltését, így mikor átléped a "határt" nem fog
leállíni és tölteni, mert már a közeledés közben feltöltötte az adatokat.
viszont ez okozhat memóriakezelési gondokat. hagyd nullán, így is tökéletesen
használható a game
a linear és a quadratic a fény/árnyék kezelése a játékban, én nem igazán láttam
különbséget, mert minden max de nincs árnyékom hogy gyorsan fusson, de
állítólag sokkal szebb lesz tõle a fény/árnyék kezelése. a beállításaim a
quadraticot tartalmazzák
Ez egy gyüjtemény abból ami eddig elhallatszot itt a fórumos,hogy neked ne kelljen keresgélned.El ne felejts egy biztonsági mentést készíteni a még meg nem változtattot ini file.ról.
Nálam mondjuk szinte minden játéknál csinálta, ha nálad csak a morro akkor valszeg más lesz <#nemtudom>#nemtudom>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Tiszta rendszer, kevés rezidens kütyü, tiszta registry, új driverek, stabil oprendszer, semmi hülye codec pack. Ha ezek megvannak akkor tuti mennie kell hiba nélkül!
DB
thx<#vigyor3>#vigyor3>
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Mikor tárgyat akarok enchantolni akkor gáz történik...
Szal benyomok egy sima common gyûrûbe egy 100as lockot, goldensaintal töltött lélekkaviccsal de nem csinája meg:S
Azt írja hogy ebbe már nem tudok több enchantot rakni (vagy vmi ilyesmi)
pedig SIMA VARÁZSTALAN common gyûrûbe próbáltam.
Mi lehet a gond?
Amúgy kb az a legjobb longblade nem?😊
Azzal a 10%-os paralizálással ütésként...